Betty
Hat gondolom meg nem mervadoak a meretek azert nem is mondtak semmit.De majd vasarnap
14.cn korul lesz a leszivas
Izgulsz mar?
Hat ezt szepen leirtad..ezt az egybeolvados dolgot...de tudod en sosem mondtam ezt a dolgot neki mert o pont az a fajta akit hagyni kell es majd maga...
es ha talan mondanam azzal artanek
ngyon jol tudja o...elotte nekem volegenyem volt eskuvore keszultem nem zsakbamacskat valasztott o
Mares
En is fentebb irtam azaz meg az elozo oldalon
Mar jol vgyok most egy kis depi szallt meg
Bikfy
Nekem mondom az asztma miatt volt uhu-s mivel az a kontraszt anyag amit hasznalnak rtg-n befullaszthat vgy mi
szal nekem igy lett uhu-s de meg kint volt nekem ez japoban ott meg tb-re ment minden szal nem volt kulombseg melyiket csinaljak
Hajra atjarhatosagi
PTC
nem is tudom mi az
Tokre ertem mit mondassz a hazassag kapcsan
Gondolj bele itt a 32eves fejemmel mikor a hazban is intezek valamit es a baratomrol beszelek
meg nem is az hogy a volegenyem hanem a baratom
en isz szeretnem ha mar ugy lennek bemutatva,hogy a felesegem Bridget
Mensm-nem van honlapja ott megnezheted mik vannak
Csillag
Melyen legbelul az is zavar,hogy talan azert sem jegyez el mert kivarja meg mi lesz bebi ugyben
talan ha nem lehet es nem jon ossze akkor mi sosem leszunk egy par...tudom hulyeseg igy gondolni de nem biztos,hogy neki egy oribaba megfelel majd vgy egy felig ove baba
Talan ezert var
de titokban minden nagy esemenykor(szulinap,kari,valentinnap)remenykedem hatha
Nomina
22mm-es tuszi az jooooo
Hajra spontan baba
Csibuc
Merre jartal te?
Hat az exemmel en is jegyes voltam 3evig
gondolhatod...se gyerek se hazassag...jo mondjuk gyartottuk csak dokihoz nem akart menni,hogy haladjunk es az eskuvoben is mar csak azert volt benne mert nyuztam...na aztan itt fordultam egyet es jol elhagytam
De megerte mert akkor talalkoztam a parommal pont 3eve
Pajzsmirigy alultermeles eseten meg azt is mondjak hogy szekrekedese van az embernek neked meg
sajnalom..teszteltel mar
Vikus
Eloszor is sziaaa
aztan csinalj egy tesztet hatha pozi lesz
aztan pedig parod vegye valahogy ra magat egy vizsgalatra,hogy mindketten megnyugodjatok
Szerintem nem normalis a 50-60napos ciklus es ezt megkene nezni mitol van a clostitol lehet beall de a hiba nem tunik csak ugy el..nem akarok tippelgetni miert lehet de es is csinaltatnek egy hormonkepet 3.cn peteereskor es 21.cn ebbol mar ngyon sok minden megtudhato!!!
Bee
En azert azt mondom jarj utana az eredmenyednek valahogy
Tudom ezt a hazassag dolgot megbeszeltuk...mint bizonyitek nekem sem kellenne tobb mivel mint irtam velem akar babat...csak a kisordog ugye nem alszik..es sajnos en is szeretnem azt az erzest atelni meghat az az elet rendje is
meg telik az ido is...szal az elejen meg okes...de mostmar szerintem ideje lenne na
Clearblue ugy tudom 50-es erossegu
csak nagyon soka lehet pe utan 14nap szerintem minimum
Mai drukkok