Új privát üzeneted érkezett!

Betty!
Én sem vagyok pesti, csak a barinőmnek megígértem, hogy Mens-ben megkérdezem, és elfelejtettem. Most meg nagyon szégyellem magam. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2009.11.20 09:04-kor.

KépKépKép
bikfy

Hali!

Mares, Akella, köszönöm a jókiviket, puszikat, éjszaka már nem volt lázas a manócska, remélem, ma sem lesz ilyen!

Betty, további tüszőnövelőket neked :wink:

Mares, látod, visszacsusszant a hőd, további drukkjaim feléd :wink:

Bee, remélem, jót jelent az eredményed, drukk néked is :)

Bridget, juj, ismerem ezt az érzést, mármint mindenhol látod, hallod, stb, gyűrű, jegyesség, házasság, boldog arcok, te meg csak vágyakozol, és sóhajtozol, és nem érted, veled mindez miért nincs így? :roll: A pasik már csak ilyenek, nem akarnak elköteleződni (tisztelet a kivételnek), nekem is jó hosszú idő volt, mire kiböjtöltem, hogy eljegyeztük egymást legalább. Utána mondjuk gyorsan zajlottak az események.
Még az is lehet, hogy valamelyest gátolhat ez az érzés a babásodásban, legalábbis én visszagondolva így látom, mert ahogy révbe ért a csónakom, vagyis eljegyeztük egymást párocskámmal, rá nem sokkal sikerült is a babásodás spontán (pedig ugye előtte azt mondták, ennek szinte semmi esélye).

Szerintem próbálj meg némi női fortéllyal élni pároddal szemben, nem becsapni vagy ilyesmi, csak mondjuk lássa meg, hogy mennyire vágyódsz a tévében hirdetett gyűrű után, vagy éreztesd vele, hogy mennyire szeretnéd, hogy legalább eljegyezzen, mert neked ez fontos! Ne hagyd magadat lebeszélni, de ne is menj az agyára, az sem jó, csak mindig halványan emlékeztesd rá, mit szeretnél, akkor talán te is révbe érsz idővel. Még az is lehet, hogy a karifa alá kapsz majd egy "eljegyzést" :wink: Legalábbis ezt kívánom neked!

Ölelés mkinek, jók legyetek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bettym,

igazad van a házasságról, vagyis én sem gondoltam volna, hogy egy boldog pár életéhez ez nagyon nagyon szükséges, de például ma a naptárra nézek, ismét 20-a van, és tudom, hogy 5 hónappal ezelőtt ezen a napon mondtam ki uramnak az igen-t, és ez engem boldogsággal tölt el!!!!! :D

kívánok sok sok tüszőőőőőt és nagyokat!!!!

leszívás??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én mindig olyan hülye hozzászólással kerülök laptetőre! Most vagy 2 napig nézegethetem, hogy milyen szégyen, elfelejtettem a rám bízott feladatot. :oops:

KépKépKép
bikfy

Bikfy, köszi neked is, prüntyőkém jobban, úgy néz ki legalábbis, de semmi nem használt neki láz ellen, csak a fél Algopyrin injekció, persze csak szájon át.

A laptetűnek mindegy, mi is van benne, csak az legyen. :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bikfy :lol:
nem baj az, a lényeg, hogy tetőő :lol:
A vonalzira bármit írhatsz, amit akarsz.

Ehcs
köszike a tüszinövelőket :!: 8)
Házasságos témával mindenkivel egyetértek :!:

Mares
sztem jövő héten tuti meglesz a leszívás, de nem tudom,h ogy mikor még.
Látod, mondtam tegnap, hogy vissza fog menni a hőd :wink:
Még azért korai lett volna 22 cn.-től zuhanni neki.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt csajok ....:)

Happy vagyok nagyon van egy édi bédi 2,2 cm tűszőm....totál jól működik az egyke petefészkem....

Ügyeltem megint....ezért nemjöttem....

De képzeljétek van egy comás gyerekem vagyis az volt 2 hónapig....és két hete kezdett el magához térni....és tegnapelőttől beszél....nekem szólt először, mindig mikor viziteltem dumáltam hozzá és tegnapelőtt reggel visszaválaszolt....azt hittem összepisilem magam örömömben....aztán nem akart szólni viziten sem ...alig tudtam bebízonytani....HOGY IGAZ.
Na de tegnap próbáltuk etetni tápszerrel és kiköpte....rékérdeztem mit szeretne enni ...és megint megszólalt pizzát kért colával....egye fene ----a nővérkékkel rendeltünk pizzát és láss csodát ....evett nem sokat egy szeletet katonákra vágva de megette a ravaszdi......cserébe bebízonyította nagyviziten hogy köztünk van.....és a lurkó mit mond a főnöknek.....hogy csinos a doktor néni és rendes mert rendelt neki pizzát és nem kell a tápszer mert cola finomabb.....lebuktam viziten :lol: de az ügy érdekében mindent.....

és sikerült elintézni hogy ingyen és bérmentve beköltözhessen anyukája a kórterembe mellé....egyedül laknak egy szobába ...külön wc el, tv-el meg minden ...ettől mégjobb kedvem lett....na meg Danikámnak is....mondom neki most nem jövök egy hétig erre ....meg nem baj elengedlek...de hozzál hamburgert is jó??? teljesen adekvált ...hihetetlne ez csoda ...komolyan mondom ezért érdemes dolgozni :lol:

tudom nem a fórum tőmája de annyira boldog vagyok ...muszáj volt elmondjam nektek ...pusz futok fogrovoshoz mert kiesett egy tömésem.....szorítsatok brrr félek .....és még matrica sem jár :wink:
Vendég

Nomina
gratula a tüszőcskédhez :!: :D ez nagyon jó hír :!:

A kisgyereket ahogy olvastam, borsózott a bőröm, csak úgy elképzeltem mit élhettél át, milyen jó érzés lehetett, hogy felébredt, és pont nálad :!:
Nem baj, hogy vétkeztetek cola+pizza a legjobb gyógyszer :!: :lol:
Örülök neki, hogy van ilyenre lehetőség, hogy az anyuka ott legyen a gyerekével éjjel-nappal, ez még jobb mindkettőjüknek.
Elhiszem, hogy nagyon boldog vagy, és azt is tudom, hogy nagyon jó orvos lehetsz :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nomina,

kirázott a hideg ahogy olvastalak, nagyon nagyon édes dolog ez!!! Istenem, tiszta csoda!!

Bettym,

én sem értettem, hogy miért csökken??? na majd kiderül.....
jaj, legyen már neked leszívás :D és utna vissza a kis bébiket :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok csajszik!
Én végre megint itthon, csak ez a francos hasmars elhagyhatna már. Ha jövő héten is jönni fog 2-3 naponta, felhívom a dokimat és lehet hogy gyogyiváltás lesz belőle... :roll: Suliba sem mentem emiatt, itthon dekkolok :cry: :cry: :cry:

Csillag: én is jobbulást kívánok a gyerkőknek...

betty: vasárnap remélem jó híreket kapsz. Gonal 30rugó :?: :shock: Nem piskóta... Festést befejeztétek?

akella: szijja ismét itt. Mindig rácsodálkozok hogy megy az idő amikor nézem, hogy piciny lányod születésének ideje milyen közel van már :) Babaszoba-fotót én is szívesen megnézném.

bikfy: örülök a jó híreknek a Mens-ből

Bri: szuper hogy jobban vagy. Esküvőkérdéshez én már inkább nem fűzök hozzá semmit, de nem rossz értelemben mondom ezt. Nekem "csak" gyűrűm van, mi sem vagyunk házasok.

nomina: az ilyen törtenetekért azt gondolom éredemes orvosnak lenni, főleg gyermekorvosnak :D Szabad tudni melyik városban dolgozol?

mares: azért még ne temesd ezt a ciklust, még visszafelé (jó irányba) is görbülhet az a fránya görbe :)

milyen: merre vagy :?:

[b]chris
: drukk a "csavarok" kivételéhez, gyere minél előbb!

anyci, lujzi hol vagytok :?: :?: :?:

recon: tényleg jó rég nem voltál, mesélj mizújs Veled? Költözés megvolt rendben? Az összefoglalás nagyon hosszú lenne, inkább ha van időd olvasgass vissza :wink:

annmari, bee , babi és akiket esetleg nem említettem: szép napot Nektek is.
Vendég

Csibuc,

de mitől van hasmars???

Bettym,

uramnak ma meséltem Gonal árát, hát szikrát sem kapott!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

KépKépKép
bikfy

mares: Meforal nevű gyogyi lehet a ludas, IR (PCOS miatt) gyógyszer és van ilyen mellékhatása is sajnos. Egy ideig (3,5 hónap) egészen jól tolerálta a pocakom a gyogyit, de 2-3 hete gyakorlatilag 2-3 naponta jön a francos hasmenéses sztori. Most már én is azt mondom, amit milyen: róka (esetemben hasmars) monnyon le! :wink:
Vendég

Csibuc, én is ugyanezt kívánom neked, jobbulást! :wink:

Bikfy, ez te vagy? :lol: Csini :wink: :lol:

esthajnalcsillag

Csillag!

Naná, hogy én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy

Csibuc!

Mennyi Meforalt szedsz? Én meg sem éreztem. :shock:

KépKépKép
bikfy

Sziasztok!Én még új vagyok,de minden nap olvasom a hozzászólásokat,férjemmel már szeretnénk babát,abbahagytam a fogigátlót áprilisban,szeptemberig megjött 50-60napokkal aztán a dokitól kaptam Clostit,múlt hónapban 27napra jött meg most meg semmi 31napnál tartok,egyenlőre csak azért szedem a clostit,h helyre álljon a mensim....de most meg sehol semmi :twisted: !aztán még a probléma azuramnál,h 9-10 évesen elkapta a mumpszot a tesójától és ráhúzodott a herére,és a beteg here elsorvadt... :? megy a para lehet meddő lett bár ezt csak felnőtt korban mondják!tudom vizsgálat de az annyira sokkoló lehet(boldog reménykedés!vki tanács?köszi
vikus82

Minnyá megyek dolgozni. Kép

KépKépKép
bikfy

Vikus!

Apivizsgálat? Nem volt még? :shock: Pláne ilyen előzményekkel?

KépKépKép
bikfy

bikfy: 3x500 gr-ot szedek... Valószínűleg jobban oda kellene figyelnem a kajára. Azt már észrevettem, hogy a nagy kapkodásban meg sok uzatásban ha nem a megfelelő adagot eszem vagy nem a megfelelő összetételű ételeket (CH), akkor jön a hasmars.
Mindenki másképp reagál ezekre a gyógyszerekre sajnos :roll: Neked szerencséd van. Egyébként most átállsz Avandametre akkor? Nem válaszoltál a privimre, pedig kiváncsi voltam, hogy mit mondott a doki. :cry:
Vendég

vikus: szerintem is pároddal menjetek el kivizsgálásra legelőször. Egyéb tanácsot nem tudnék jó szívvel adni, nem vagyok orvos sajna.
Vendég

Vikus!

Mi benne a sokkoló? :shock:

Semmi az egész. Ha az én uram megcsinálta, meg fogja a tiéd is. Nincs mese. Csak női furfang az egész.
Amúgy meg az nem sokkoló, mikor te állsz a nőgyógyász előtt egy kis pöndölben? 1000x megalázóbb.-lehetne, de én már leszarom. Úgy fogom fel, hogy én neki csak egy darab vagyok.

KépKépKép
bikfy

Jajj bocs bikfy, már vak is vagyok, épp csak nem szúrta ki a szemem az előző oldalon a Merckformin név :(
Vendég

Csibucom!

Nem volt netem, de utána megírtam ide, hogy mit mondott. Vagy melyik privire?
Ennyire hülye lennék? Lehet, kezdek leépülni. :shock:

KépKépKép
bikfy

Na megvan? :D

Én eddig fika adag Meforalt szedtem, na de majd most a Mercforminból. Kíváncsi vagyok, mit produkálok.

KépKépKép
bikfy

Vikus!

Neked hormonvizsgálatod volt már?

KépKépKép
bikfy

bikfykém nem az áltlános dolgokra gondoltam, azokat elolvastam itt meg az inszemes topikban. Inkább a szubjektív gondolatokra, benyomásokra a dokival kapcsolatban, meg hogy miket kérdezett pontosan stb.... Mennyi Meforal-t szedtél eddig?
Vendég

Sziasztok!köszi a gyors választ!az lenne a sokkóló ha kiderülne a férjemnél,hogy meddő!még nem voltam hormonvizsgálaton,dec 2-án megyek vissza dokihoz,h a closti sem segitett!egyébként ilyenkor mit ad még a doki,h nincs mensi?tudja vki?
Csibuc!gratula a fogyáshoz,hogy csinálod?
Betty nagyon szoritok,h sikerüljön a baba!mindenkinek sikerüljön!
vikus82

vikus: köszi bezsebelem a gratut. PCOS-m van, szénhidrát diétát kell tartanom (napi 5x étkezés, összesen 160 gr CH-val), szedem a megfelelő gyógyszert és kicsit többet mozgok, mint korábban. Ennyi a titok :wink:
Sajnos stimu-ügyben nem vagyok illetékes, mert nekem még ilyesmiben soha nem volt részem. De talán majd a csajok...
Vendég

Szia Csibucc.....adhatok egy tippett.....
sok gyógyikának lehet ez a hasmas a mellékhatása ...sérül a bélflóra....feborul az egyensúly --- és jó bacik nincsenek elegen...hogy normál emésztés csináljanak....
Van patikába többféle bélflórát elsőgítő cucc - probiotikum....többféle fajta van ....Normaflore, Protexin....
Kéne szedned belőle felváltva ( azért felváltva mert pld van olyan pici jó baci ami a normafloreba benne van a protexinbe meg nem és fordítva) - vény nélköl kapható
Normaflore 3x1 ampulla ( vízízű bele teheted bármibe- megihatod ...mindegy kaja előtt vagy után) Protexin ből is 2, 3 tasak naponta. Egy nap egyiket, másiknap másikat...kb egy 3-4 nap mire lesz hatása....nem ártalmas....
A mehanizmus - a pici jó baci megtapad a bélflórán ----elősegíti a mefelelő emésztést és bélműködést - ezáltal megszűnik a hasmas.
Minnél többször van hasmenésed ....annál jobban sérül a bél nyálkahártyája és annál kevesebb kaja szívódik fel...ha emésztetlen marad megint hasmas lesz ...ördögi kör.
Szerintem egy próbát megér kb 3000 ft lesz a kettő. :wink:
Vendég

U.I. Nem okoskodás akart lenni....lehet privibe kellett volna...csak egy tipp....

hmmm ja és a CH nem befolyásolja puszy neked
Vendég

nomina: köszönöm a tippet, kipróbálom...
Vendég

Csibuc
És most mikor mentek vissza legközelebb :?:
Hogyan tervezitek :?:
Igen a festés kész anyuéknál, most meg majd mi jövünk :lol:
Jah, a gonal 30.000, de ugyanennyi rá a támogatás (tehát 60.000 lenne a teljes ára)...még jó, hogy lehet kapni :roll:
Ezt hasmarsnak küldöm: Kép
Most nézem vazze, 13 kiló mínusz :shock: Kép Jeee :!:

Anyci
te hun vagy egyébként :?: Jó lenne, ha lejelentkeznél, mert kikapsz tudod :!: Kép

Bikfy
naon csini vagy a képen...valahogy így képzeltelek el :lol:
Kép (csak vicceltem) :wink:
Jó a munkarended is...hát tuccc élni :!: :lol: 8)

Vikus
Kép
Örülök, hogy csatlakoztál :!:
Nekem az a véleményem, hogy menjetek el férjeddel spermiumvizsgálatra, és meglátjátok, mi újság egyenlőre...
Mielőbbi babásodást neked (is) :wink:
Köszi a drukkot :wink:

betty615

betty: passzolom, elvileg jövő héten maradtunk volna itthon, de most meg mégis úgy tűnik menni kellene :roll: Majd még elválik mi lesz :? Vasárnap hány órára mész uhura?
Vendég

Csibuc
reggel fél 9-re.
3/4-7 -kor indulás van. :roll:

betty615

Vidujjjatok :!: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

betty615

Szia mindenki!

Én sem értettem ezt a progieredményt, fel is hívtam először a labort, de ott alig akartak szóbaállni velem, mondván kérdezzem meg a dokit. Mondom a nőnek, hogy engem nem az érdekel, hogy ez jó eredmény-e, hanem hogy miért >20 van rajta, miért nem pontos érték? Erre ő, hogy ezt ők így szokták. Hát köszi.
Aztán felhívtam a dokit, aki szintén furcsállta, de őt az megnyugtatta, hogy már 15 fölött is jó. Menjek még egyszer, hétfőn. Aztán várjam a pozitív eredményt.
bri,
Házasság, gyűrűk: nekem nem fontos a házasság, de a gyűrű kellett. Tudtam, hogy nyafogással nem érek el semmit, és úgy nem is akarom, ha ki kell erőszakolni. Ezért leültem vele egy alkalmas pillanatban és elmondtam neki, hogy nekem ez sokat jelent, és fontos. És ő megígérte, hogy lesz eljegyzésünk gyűrűvel, családi ebéddel. Ez volt nyáron, és karácsonyig rágtam a fülét :-))) Akkor feladta... :lol: Szóval karácsonykor a kari-ebéd egyben eljegyzés is volt. A család is nagyon örült, meg én is.

Amit a progiról feltettél, azt én is így tudtam, hogy 15 felett jó és végül is ez a lényeg.

nomina,
Ez tényleg nagyon szép történet, és igen, az ilyesmi olvasásakor érzi úgy az ember, hogy bármiben reménykedni :!:

vikus,
Üdv itt! UH-on voltál, miután bevetted a Clostit? (középidő előtt)
Nekem is ez az első Clostis hónapom...

bikfy,
Egy ilyen munkahely jó lenne nekem is... ehhez képest a miénk egy bolondokháza.

EHCS, hogy vannak a gyerekek?

Szerintetek a Clearblue-val hány nappal PÉ után érdemes tesztelni?

Köszi mindenkinek a drukkokat, és szép estét!!!!! :!: !!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.20 19:08-kor.
Vendég

Előzmény törölve...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.20 19:33-kor.
Vendég

bee: úgy tudom 20 fölött már nagyon jónak számít a progi érték, javában bizonyítja az ovulációt :wink:
Vendég

csibuc,

Köszi
Vendég

Bee, köcce, gyerekek megint rosszaságok, tehát jól vannak :lol:

Amúgy a Clearblue-ból többféle van, van 50 mIU érzékenységű, azzal a mensi elmaradása után pár nappa érdemes csak tesztelni, de van a jobb és modernebb fajta, mint pl. amit én árulok, azzal már 4 nappal a mensi előtt is tesztelhetsz, és akár pozit is mutathat, de persze az is annál tutibb, minél később tesztelsz. :wink:

Betty, klassz poénok :lol:

Cupák

esthajnalcsillag

EHCS,
Igen, erre szoktam azt mondani, hogy adj uram türelmet, de rögtön :lol:
Csigalassúsággal telnek a napok... 18. napon volt PÉ, ma a 26. nap van, én már legszivesebben holnap tesztelnék... :)
Eddig 35 naposak voltak a ciklusaim, de most 2-3 nappal korábban volt PÉ... áá, nem, még az is soká van.
Vendég

Betty
Hat gondolom meg nem mervadoak a meretek azert nem is mondtak semmit.De majd vasarnap :wink: 14.cn korul lesz a leszivas 8) Izgulsz mar?
Hat ezt szepen leirtad..ezt az egybeolvados dolgot...de tudod en sosem mondtam ezt a dolgot neki mert o pont az a fajta akit hagyni kell es majd maga... :? es ha talan mondanam azzal artanek :roll: ngyon jol tudja o...elotte nekem volegenyem volt eskuvore keszultem nem zsakbamacskat valasztott o :roll:

Mares
En is fentebb irtam azaz meg az elozo oldalon :lol: Mar jol vgyok most egy kis depi szallt meg :roll:

Bikfy
Nekem mondom az asztma miatt volt uhu-s mivel az a kontraszt anyag amit hasznalnak rtg-n befullaszthat vgy mi :shock: szal nekem igy lett uhu-s de meg kint volt nekem ez japoban ott meg tb-re ment minden szal nem volt kulombseg melyiket csinaljak :roll:
Hajra atjarhatosagi 8) PTC :shock: nem is tudom mi az :oops:
Tokre ertem mit mondassz a hazassag kapcsan :roll: Gondolj bele itt a 32eves fejemmel mikor a hazban is intezek valamit es a baratomrol beszelek :? meg nem is az hogy a volegenyem hanem a baratom :? :roll: en isz szeretnem ha mar ugy lennek bemutatva,hogy a felesegem Bridget :wink: :lol:
Mensm-nem van honlapja ott megnezheted mik vannak :wink:

Csillag
Melyen legbelul az is zavar,hogy talan azert sem jegyez el mert kivarja meg mi lesz bebi ugyben :roll: talan ha nem lehet es nem jon ossze akkor mi sosem leszunk egy par...tudom hulyeseg igy gondolni de nem biztos,hogy neki egy oribaba megfelel majd vgy egy felig ove baba :roll: Talan ezert var :? de titokban minden nagy esemenykor(szulinap,kari,valentinnap)remenykedem hatha :roll:

Nomina
22mm-es tuszi az jooooo :D Hajra spontan baba 8)

Csibuc
Merre jartal te? :shock: Hat az exemmel en is jegyes voltam 3evig :? gondolhatod...se gyerek se hazassag...jo mondjuk gyartottuk csak dokihoz nem akart menni,hogy haladjunk es az eskuvoben is mar csak azert volt benne mert nyuztam...na aztan itt fordultam egyet es jol elhagytam :twisted: De megerte mert akkor talalkoztam a parommal pont 3eve :)
Pajzsmirigy alultermeles eseten meg azt is mondjak hogy szekrekedese van az embernek neked meg :roll: sajnalom..teszteltel mar 8)

Vikus
Eloszor is sziaaa :) aztan csinalj egy tesztet hatha pozi lesz 8) aztan pedig parod vegye valahogy ra magat egy vizsgalatra,hogy mindketten megnyugodjatok :wink:
Szerintem nem normalis a 50-60napos ciklus es ezt megkene nezni mitol van a clostitol lehet beall de a hiba nem tunik csak ugy el..nem akarok tippelgetni miert lehet de es is csinaltatnek egy hormonkepet 3.cn peteereskor es 21.cn ebbol mar ngyon sok minden megtudhato!!! :roll:
Kép

Bee
En azert azt mondom jarj utana az eredmenyednek valahogy :?
Tudom ezt a hazassag dolgot megbeszeltuk...mint bizonyitek nekem sem kellenne tobb mivel mint irtam velem akar babat...csak a kisordog ugye nem alszik..es sajnos en is szeretnem azt az erzest atelni meghat az az elet rendje is :roll: meg telik az ido is...szal az elejen meg okes...de mostmar szerintem ideje lenne na :lol:
Clearblue ugy tudom 50-es erossegu :shock: csak nagyon soka lehet pe utan 14nap szerintem minimum :shock:

Mai drukkok Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: merre jártam? Csak a szokásos: Berlin-Szczecin :?
Áhh dehogy teszteltem, pirianyó jött még aznap este :(
Vendég

De öröm az ürömben, hogy így 28 napos lett a ciklusom, ami lássuk be: pco esetén több mint tökéletes :D
Csajok nem tudom mi van, de a szomszédban akkora ramazuri van :shock: Román pasi - lengyel nő páros, 3 kölyökkel.mindhárom lány... A legkisebb karonülő és üvölt fél órája. Az anyjuk meg visít a többivel. Katasztrófa :(
Vendég

Vikus!

Ne haragudj, de hormonvizsgálat nélkül 1 Closty nem sok, én annyit sem szednék be. Az nem a mensi rendezésére való. Egyébként nekem úgy tűnik, PCO-s vagy. Persze ezt csak a mensi mentességből szűröm le, de hormonok nélkül sehova tovább ne lépj!!!

KépKépKép
bikfy

Bri,
Sajnos ezt már utólag nem tudom meg (pontos progi), nem írták fel, esetleg hétfőn ha megyek, megkérem őket, hogy pontosan írják rá. Vagy keresnem kellene egy magánlabort, illetve tudok is kettőt, de az egyik messze van (főnökömnél most nem akarom kihúzni a gyufát), a másiknál meg csak szerdánként vannak, és nekem hétfőn kell menni.
De ha most nem jött össze, akkor jövő hónapban profibb laborba megyek.
Vendég

Csibuc!

Vazze, most az enyém is 29 napos lett. Pedig én is PCO-s vagyok.

Bri!
Örülök, hogy megértettél házassággal kapcsolatban, nem bántásnak szántam, mert tudom, hogy nem rajtad múlik. Azért az sajnálom, hogy így érzel pároddal kapcsolatban. Bevallom, néha nekem is megfordul a fejemben, hogy talán jobb lenne neki, ha elhagyna, mert nekem nem biztos, hogy lesz babám, de aztán elhessegetem a dolgot magamtól. 1x rá is kérdeztem, azt mondta, ő szeret és értsem meg végre, ha lesz gyerek, ha nem, mi együtt maradunk, mert kincs az ilyen házasság, hát akkor mi így leszünk boldogok.

Betty!
Ne haraguszkálj, de én ezeket a képeket most lenyúlom. Meg kell mutatnom a másik csajoknak is. De lehet, majd egyesével adagolom nekik, mint humorfalatot.

KépKépKép
bikfy

Csibuc
Na akkor jol mondtam en latod...14napos luteris fazis masnapre mondtam jon ha jon :roll: Sajnalom azert de a 28napos ciklus nem semmi :wink:

Bee
Az a lenyeg,hogy jo az eredmeny csak hat igen azert zavaro,hogy nincs eredmeny :shock: hat azt gepben vezetik mindenhol :roll: En tudod nem otthon elek igy akarmikor mentem kikertem az eredmenyeimet....vgy felirtam magamnak vgy mondtak ne irjam fel kinyomtatjak...jogom van tudni oket nana,hogy odaadjak meghat nem is ingye csinaltatja az ember a dolgokat.Aztan itthon mindig megneztem oket a neten...meg anno nekem is a csajok segitettek :) Most mar en ertekelgetem ki azert nagyjabol mar vagom.

Bikfy
Ez egy olyan erzes ami szerintem sok meddo noben felmerul... :roll: De elfogom en is hesegetni mert nem vgyok en az a negativ,depis fajta am :!: Csak miota visszajottem ezek a hulye reklamok...a gyururol meg ajandek meg gyemat....ez hozta fel bennem a dolgokat :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megyek farmert venni mert nem ferek bele csak 2gatyomba a legalabb 6bol :shock: legyetek jok majd meg probalok jonni!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?