Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

csak bekukk,mert beteg voltam/vagyok...

Eszter: GRATULÁLOK :!: :D :!: :D :!: :!:

Üdv azoknak akik nemrég csatlakoztak a bandához :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

megmondtam. megmondtam. MEGMONDTAM!!!
Éreztem Eszter. Figyeltem a folyosón, de 11-re mentem és akkor alig volt ott valaki. Gondolom nem ott vártatok.
Remélem nekem is szerencsét hoz ez a nap. Változott kicsit a dolog, illetve lehet, hogy másnak ez nem új, inszem előtt UH volt és kidurrant mindkét tszőm. dec 7. biostrip...

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
kpn

ja és mindenkinek köszi, hogy gondoltatok rám is :lol:
kpn

Én meg kezdek meghülyülni.
Ma szerencsére vagy szerencsétlenségre alig volt munkám. Így nagyon oda tudtam figyelni a jelekre.
Egyre jobban kezdek görcsölni. De nem akarom feladni a reményt, mert sikerülnie kell és kész.
De ezek az érzések olyan furák.

Nekem is kell a pozitív teszt!!!
woody

Sztyopané, köszönöm az infot, jól hangzik! A gyógyszerek mellett még az útiköltség is azért elég durva :(

Kpn, mi az a biostrip.? Ezt a kifejezést még nem hallottam, de minden érdekel :) Az nem baj, h. kidurrantak, nemde? Bocs, ha baromsagokat kérdezek :oops:
navared
Szfvár

Woody! milyen érzéseid vannak? vagy inkabb gondolataid, ami így megrémiszt? :( Ne aggódj, nem tesz jót, hidd el!
navared
Szfvár

Sziasztok!

NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
Azt is hogy gondoltatok ránk, szorítottatok értünk, és tartottátok bennem a lelket! :)
nagyon megható volt, hogy ennyien vártatok a hírekkel, és hogy figyelemmel kísérik az eseményeket olyanok is akiket nem is igen ismerek, mert nem mostanában írogatnak ide :)
...bár nekem ez ma nagyon sírósra sikerült nap :D

Kpn!

én sem tudom mi az amit írtál... mi fog akkor most pontosan történni?
remélem minden rendben megy majd. :)
én kb fél 11kor jöttem el...

Avarka!

jajjj de szépek ezek a gyerkőcök! :D
és milyen kis picirik voltak ...és hárman :)

...hááát a mai napom korán kezdődött... :?

hajnalban a barátnőm írt egy sms-t, hogy velem van és szeret, és ne rettegjek, nyugi, minden rendben lesz...
a telefon csipogásra sikeresen felébredtem és utána nem bírtam aludni, mert folyton azon kattogtam, hogy mi van ha nem sikerült... egyszerűen nem tudtam nem rettegni...annyira féltem, hogy nem lesznek jó hírek és hogy mondják meg majd, és mennyire össze fogok törni... :oops: :oops: :oops:

aztán levették a vért - Lac még ott volt velem, aztán neki mennie kellett dolgozni - és akkor találkoztam anyuval.
Mártika nagyon kedves volt, mondta hogy tök jó hogy nem csináltam tesztet és jó ötlet hogy elmegyek sétálni... 10 re kellett visszamenni...

10 előtt 10 perccel visszaértünk, így is örökkévalóságnak tűnt minden másodperc..

nem sokkal később kb negyed 11kor hívott Kati, hogy menjek be a Tanár úrhoz...

megálltam, a szoba közepén, nem tudtam levenni rólam a szemem, és le akartam olvasni a választ az arcáról, de nem ment...
aztán rám nézett, és azt mondta: Esztikém,... terhes!!! :)
kérdeztem, hogy ééééénnnn???!?!?!? és elkezdtem sírni.
azt mondta hogy kiemelkedően magas a HCG-m, így biztos "TÖBBEN VANNAK MINT EGY"
két hét múlva az uh-n kiderül :) azt mondta lehet hogy még valamelyik osztódott is :) ...ez azt jelenti, hogy 2 vagy 3 baci :) :) :)
én úgy örültem..... :) olyan nagyon boldogok vagyunk :)
még kb 5 percig kérdezgettem Tanár úrtól, hogy biztos? tuti? én? terhes? komolyan?... Kati mondta hogy talán holnapra fel is fogom amit mondtak, és szívből gratulálnak. Utána még úgy 100szor elmondtam hogy KÖSZÖNÖM! tényleg köszönöm :)
(4 és fél évet vártunk erre a pillanatra)

aztán kimentem, és anyu nyakába ugrottam, és csak sírtam.
anyu is sírt és megkérdezte, hogy miért sírok jó hír miatt vagy rossz hír miatt?
odazokogtam neki, hogy jó hír miatt :)

aztán odajött Mártika, nagyon kedves volt, gratulált, aztán elmondta hogy a továbbiakban mire figyeljek, és hogyan tovább... Irénke is nagyon kedves volt... én egy pillanat alatt felforgattam a várót... de annyira magával ragadott az egész...

...én olyan de olyan boldog vagyok...
és olyan jó volt hallani Mártikától hogy 10 és 11 közt menjek majd, mert "akkor várják a KISMAMÁKAT" :)

lányok!
kívánom mindannyiotoknak, hogy mielőbb eljussatok idáig :)
remélhetőleg most megtört az "átok" és végre beindul a babaeső :)

még egyszer köszönök mindenkinek mindent!

puszi

bocs hogy hosszúra sikerültem... :oops: :oops: :oops:

Eszter

eszter82
Budapest

Dr Heni!

nagyon nagyon köszönöm a híradást :)

puszi :)

eszter

eszter82
Budapest

Woody!

bízzzz magadban és bennük is!!!!
tényleg!
én minden nap 100 szor elmondtam a pocimnak, hogy ott nagyon jó lesz nekik, és jól vackolódjanak be, mert kb 8 és fél hónapig ott laknak majd mielőtt találkozunk :)

de ne add fel egy percre se!!!

látod? beindult a babaesőőőőő :D

tudom hogy én mekkora paragép voltam (és vagyok is), de amikor belém költözött a para mindig emlékeztettem magam Dr Heni mondatára, és attól megnyugodtam!!!
Ha ott kell lenniük, akkor ott vannak! ez nem most dől el, csak most szerzünk róla bizonyosságot, de ha aggódok és parázok, az nem tesz jót nekik!
és ez így is van!
gondolj erre, hogy ne engedj be semmi negatívat, se rossz érzést magadba!!!!!

ott kell lenniük!!!! :)

puszi

eszter

eszter82
Budapest

Eszter: Jól sejtem, hogy ma Te/Ti vagy/vagytok a világ legboldogabb emberei??? :lol: :lol: :lol:
Jó értelemben, de megríkattál :)... annyira jó ilyen hsz-eket olvasni! :)
Kívánok Neked könnyű és nagyon szép BABAVÁRÁST!.... :)

Kpn: Akkor Neked - majdnem - a Mitulá Báti hodda... aztán lesz majd nad bódottá.... :o :o :o

Angyalka: Jobbulást kívánok Neked, gyógyulj mielőbb!!!
andrea-1

eszter: Még egyszer gratulálok, már nagyon vártuk a friss húst a babát várók fórumán. Van már ott egy hármas ikres kismamánk, ha mégis ilyen sokan maradnátok akkor is lesz segítséged. :D

kpn: Neked is nagyon mennek a drukkok. Nekem mindig megnézték uh-val, hogy megrepedtek-e a tüszők.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gratulálok Eszter!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Végre valaki megtörte a negatív hullámot, és ez mindenkinek nagy erőt ad. Nagyon megható volt amit írtál, én is majdnem bőgtem. Remélem igazad van és mindenki minél hamarabb átélheti ugyanezt a napot.

Woody: Meggy a drukk Neked, szerintem még ne add fel. Mikor kell menned tesztelni?

Sajt: Én sem tudom min múlik, hogy kinek fáj a hsg vizsgálat vagy kinek nem. Lehet, hogy csak szerencsés voltam, hogy nekem nem fájt. Hát ....nem a nagy fájdalomküszöbről vagyok híres. Mi kb 8-ra megyünk. Valószínűleg szürke-fekete csíkos pulcsiban és farmerben leszek, ja és az uram is jön.

Navared: Szyopáné már látom válaszolt. Én akkor is autósat kérek amikor busszal megyek. 1 fő kisérőt is szokott a körzeti engedélyezni, ez azért nem mindegy, mert így többet fizetnek. Ezt nem igazán értem miért (mert a benzin ugyanannyi) de így van.

Avarka: nem tudom hány napra kellene megjönni a fogigátló után a mensinek, de én szombaton hagytam abba a szedést, de még nem jelentkezett. :cry: Holnap viszont mennem kell uh-ra. Ez érdekes lesz, hogyha addig se fog megjönni.
mako30

Hello!
Nem szoktam ide írni, de már vártam a híreket, mert én is át szoktam olvasni a másikból.Most aztán meg is hatódtam. (Nekünk is a Konc-Kanyó páros volt a nyerő anno).
Gratulálok, Eszter!!!
Gyere közénk a másikba!!Többiek is jöjjenek!!!
Kitartás mindenkinek!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33

Eszter, annyira jó volt olvasni, ahogyan leírtad, hogy mi történt.
Kicsit könnyeztem is bevallom.

Tudom, tudom nem szabad feladni és nem is teszem. Mivel együtt leszünk terhesek.

Kpn, nagyon drukkolok és követjük Esztert!

Angyalka, Jobbulást kívánok!
woody

ESZTER!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugye, hogy ugye?! :) Annyira örülök, oltári nagy gratula nektek! Bocs, de már bőgök, mint a Riska...
Kép
Kép

Heni:
Magas volt az IR-em, asszem 210. Szűcs kérdezte, hogy szede-e a gyogyót, mást nem.

Pá Drágáim!
sajt@

Avarka:
Nagyon szépek a lányok! :)

Kiss Angyal:
Gyógyulj meg! Pusza! :)

KPN:
Sajnálom...
Remélem a Milulás már betette a zsákjába amire vágytok!

Woody:
No para!

Andrea:
De dinka vagy!!! :lol: Nagyon jót nevettem a Mitulá bátin... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.11.19 21:31-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Kedves Eszter és Laci,
gratulálok nektek és együtt örülök nektek!
már nagyon vártam h jöhessek és halljam, mik a hírek!

Csajok, olyan aranyosak vagytok, h mindannyian megírtátok a HSG tapasztalatokat!
Nekünk még 3 hét van hátra az első konzultációig, remélem utána nem sokkal megcsinálják ezt nekem. Valahogy úgy érzem, ez a mi gyermektelenségünk oka... meglátjuk.
Még ha fáj is, majd csak túl leszek rajta, azt a pár percet meg kibírom. Előtte beveszek majd egy Cataflam-ot. :-)

Kép
lujzici

Eszter!

Hatalmas gratula :D :D :D :D :D Boldogságos poci növesztést kívánok :D

Woody

Ne legyenek rossz érzéseid, folyamatosan reménykedni kell! Tudom, hogy mindannyian hallottuk már ezt (nem is egyszer), de azt hiszem mindezt csak így lehat végig csinálni.

Kpn

Neked is mennek a babaragacsok :D Amúgy mi az a biostrip :?:

Angyal

Jobbulást kívánok!
angi81

Lujzici

Elfelejtettm írni, hogy én a 1,5-2 órával hsg előtt bevettem egy Cataflamot, majd mikor adtak egy Algopirynt, ahelyett is egy Cataflamot vettem be. Szóval jól kiütöttem magam :lol:
Pici kellemetlenséget éreztem, amikor felhelyezte a "cuccot" a doki, de amúgy nem fájt. Szerencsére átjárható vagyok, azonnal átment a kontraszt anyag. Utána minimálisan fájt a pocom, de túléltem, pedig nagyon alacsony a fájdalom tűrő küszöböm. :oops:
angi81

na bocs, hogy pont ez a szó jutott eszembe, polgári nevén a biostrip a pisiteszt, ami dec. 7-én lesz :lol:
sajt, mit sajnálsz???
andi, lenne bódottá, ha májki nem májkit hozna :D
kpn

Most értem haza, Eszter olvaslak és potyognak a könnyeim ...

Maccs
vörösmacska

Eszter, szívből gratulálok!Ma sokszor eszembe jutottál...és annyiszor mondtam magamban, hogy tuti sikerült Neked! És így is lett! :D
Vendég

Szóval most értem haza és az van, hogy minden rendben, volt UH, megkaptam a receptjeimet. Úgy izgultam, hogy nehogy valami közbejöjjön, de el sem hiszem, hogy végre sinen vagyunk és indulunk! Megkaptam az öszes instrukciót.
Nov 26-án hagyom abba a fogigátlót és
dec 2-án kezdem magam szúrni Menopurral, mindegy hogy mikor jön meg, 7-én UH és így tovább.
Dec 14-i héten visszakapom a babcikat.
KépOlyan boldog vagyok, hogy el sem tudom mondani. Kép

És itt vagy drága Eszter, annyira örülük neked, hogy ki sem tudom fejezni,
és ezentúl csak pozitív tesztek lesznek! csiribú csiriribá! Kép

Maccs
vörösmacska

Ez a beszéd Lujzici, azt a pár percet mindenhogyan ki lehet bírni!!!!

Maccs
vörösmacska

"kezdem magam szúrni " ez bátor kijelentés, de azt mondták menjek be 2-án 3 ampulla menopurral és megtanítanak... ezt lányok tényleg így elsőre meg lehet tanulni? Képes leszek rá? Én?

Azt sem tudom merre induljak a receptekkel, nem tudom hol váltsam ki, mert biztos vannak különbségek patika és patika között. -

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska, én mindig a kórház gyógyszertárjában váltottam ki a recepteket, ott jó árban vannak és mindig van, amit felírnak (egy mezei gyógyzsertárban nem biztos, hogy tartanak ilyen szurikat, mert elég körülményes, hogy hűtőben kell tárolni), és a megrendelik, akkor nem biztos, hogy időre megérkezik...
Vendég

sziasztok!

csajok egy kérdés: a fogigátlót miért kell szedni lombik előtt? A long protokolnál is kell? Ez már kettő lett :lol:

Sajtocska: zurad meggyógyult már?

Angyalka: gyógyulj meg mihamarabb. Nem sokára megy a meglepi :wink: :D

Kép
sztyopane

Sztyopane, nekem a long protokolt leállították, és akkor kaptam a fogigátlót, gondolom azért, hogy ne legyen ciszta.Bár most januárig megint kell szednem a kezdésig.
Vendég

Eszter, hatalmas gratula! Nagyon jó volt olvasni a beszámolódat! Vigyázz magatokra!

Végre beindult a babaeső!!! Jövő tavaszig meg se álljon, akkor én is csatlakozom!

Kpn, a dokkernő csinálta az inszemet? Mert ő tényleg nem UH-zott eddig, az tökjóóó! Nagyon szorítok neked!!!

IR-es lányok, jajj, hát nekem nehezen megy, jó párszor megingok, pláne este:(((( Tornázni járok szorgalmasan, legalább valamit jól is csinálok. A gyógyszertől nem veszek észre semmit....kellene??
lugi

Sziasztok!

Eszter!
Hatalmas gratula!
Hát megkönnyeztem a beszámolódat! :)
Én anno úgy mentem oda, hogy hajnalban már csináltam tesztet, így tudtam, mit várjak, de akkor is eszméletlen volt hallani a hírt!
A tiedben még plusz csavar, hogy többen vannak - nálunk mondjuk ez esélytelen lett volna!
Hihetetlen és izgalmas hónapok várnak rád - és persze mindenki másra is! Csak higgyetek benne! Most indul a babaeső! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nagyon izgi volt ez a mai nap! :) Eszter megrikkatott és az eddigi optimizmusom tovább szárnyal! Köszi!!!
Ma megjött a mensim... megköszöntem neki az elmúlt éveket és megkértem, hogy most 9 nónapig ne találkozzunk :D
Lehet, hogy kezdek bedilizni? Már a mensimmel is megdumcsizom a dolgokat!

Hugomat is megkérdeztem a vérvétel előtti tesztelésről. NEM TESZTELT! Úgy látszik ez bejön!

Most már csak a "Katalin bejön-e" kérdést kéne a helyére tenni!

Szombaton reggel szuri.. izgulok!
avarka

Angi:
Basszus! Nekem is be kellett volna tépnem Cataflannal a HSG előtt! :?

KPN:
Mea culpa! Nagy félreértés történt... :oops:
Bocsi, a két kidurrantat sajnáltam, mert azt hittem jóval idő előtt történt és emiatt nem csinálták meg az inszemet; viszont nem is értettem, hogy akkor minek a biostrip dec.7-én... :oops:
Minden félreértésemet rákenem a Zuramra :lol: mert akkor a hátam mögött állt és nagyon gyorsan kellett olvasnom, ill. válaszolnom, mert sietett a meccsére. Én meg nem bírtam ki, hogy ne olvassam el a fejleményeket. :)

Vörösmacska:
Persze, hogy képes leszel az önszurizásra! Vegyél rólam példát :lol: mindegyiket a Zuram nyomatja! :lol: Neked menni fog!
Én a Mammut 2-ben szoktam kiváltani a szurkákat. A Jánosban viszont helyben megvannak, az bizti - de nem csípem azt a helyet, mert olyan lassú a kiszolgálás, mintha tetűt ettek volna...

Sztyopáné:
Szijja bébi! Már dolgozik a szentem, nagyon szép a műtéti heg, alig látszik neki. Rávettem az IR-es diétára is és fogyott. Úgy örülök, mert van sikerélménye!

Lugi:
Hogy érted, hogy nem veszel észre semmit? Nem fogytál, vagy nem lett rosszabb/jobb a közérzeted? Mióta szeded a bogyókat? Mióta diétázol, tornázol?

Avarka:
Szerintem klassz, hogy szóbeli és átmeneti felmondást adtál a mensidnek! Ajánlom, hogy ne merjen fellebbezni!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter, teljes szivembol gratulalok:) ahogy olvastam a beszamolodat, magam elott lattam az egeszet:) ahogy a tobbiek is irtak, sok erot ad nekunk a sikered! boldog babasodast, akarhanyan is legyenek a pocakodban:)

en jovo heten megyek uh-ra, remelem minden rendben lesz. ahogy olvasom az itteni hireket, ha minden rendben lesz sem nagyon tudnank iden kezdeni, igy mi mar a januarra/februarra keszulunk:) es folytatjuk a babaesot!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Woody es Kpn - millio drukk Nektek!

Es persze mindenkinek kitartas es hajra!

jo ejt, Oroszlan

Kép
oroszlán

Sziasztok!

Könnyek között jelentkezem :)

Woody, Kpn!

Most ti jöttök, tessék követni a jó példát!!!! :wink:

Sajt!
Ezt nem értem, hogyhogy engednek kezdeni magas IR rel. Akkor lehet én is kezdhettem volna már, mert legutóbb a kontrollon 99 lett a 120 perces inzulinom. Mondjuk ugye nekem a cukor is rossz volt terhelésre, de azt is tök jól helyrehoztam. Na mostmár tuti, hogy januárba azért még elmegyek egy kontrollra a Thököly re, amit aszem Angyalka mondott, és azzal a lelettel megyek a doktornőhöz!!!! Január végi mensinél KEZDEK, és bekapom a legyet/legyeket :lol:

Lujzici!
Ez a beszéd, nem becarni!!!! Arra számíts, hogy a konzi után nem bizti, hogy egyből megcsinálják a HSG t, mert az mensifüggő, nem tudom, hogy állsz majd akkor ciklusilag. Ezt a "beavatkozást" közvetlenül a mensi után csinálják, mert akkor tuti nem vagy állapotos. Ha később tennék ezt, lehet, hogy pont kimosnák a petevezetődből az útnak induló petesejtedet.

Csak egy kis érdekesség. Barátnőm elment a nőgyógyászhoz, hogy megbeszélje vele a HSGt. Ciklus felében volt,ill azon is túl, ha már ott volt megvizsgálta a doki, és épp terhes volt, pedig előtte évekig próbálkoztak. Szóval elmaradt a HSG, helyett lett Balázska...

Macsek!
Drukk a szurikhoz!!! Ne aggódj, első látásra meglehet tanulni a szurkálást. Sokan vagyunk itt akik a tű látványától is elájultunk, aztán csak úgy böktük befelé a cuccokat!!! A dolog miértje elveszi a félelmet!!!! Menni fog, tök egyszerű!!!

Lugi!
Nem törvényszerű, hogy carul legyél a gyogyótól!!! Megy a diéta, betartod a szabályokat? Torna jót tesz ügyi vagy!!!!

Avarka!
Én is beszélgettem a kezelések alatt akár a mensivel, akár a betéttel, de még magammal is jóban voltam. Na arról ne is beszéljünk,hogy beülti után miket műveltem :)
Nem baj az, nem fáj, max gyogykák leszünk mire kijön a baba :shock: :D

Oroszlán!
Jó, hogy te is előbújsz néha.

Én nem is tudtam, hogy az 5 napos embriók még esetleg továbbtudnak osztódni, azt hittem, hogy ha osztódnak akkor az előbb bekövetkezik. :shock: Na vissza kell adni a "diplomámat"?? :roll:

Puszi

1258699882.8369.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Eszter, hat én konkrétan végigbögtem a beszamolódat :)
Nagyon sok sikert kívanok én is és remélem végig nagyon boldog leszel a kicsikkel a pocidban!!! Igyekszünk mindannyian követni téged :D
Latod, latod, az almaid nem hazudnak/tak.
Azt kérdezném, h. te mennyi folyadékot ittal napközben, ill. mennyi fehéjét ettél?

Kiss Angyal, jobbulast neked!!!

Mako, köszi az infot, jó tudni, h. milyen ktg.csökkentö lehetségek vannak!

Vörösmacs :) tuti, h. képes vagy ra!!! ha én és a többiek is akik egy tü latvanyatól rosszul van/nak meg tudjak csinalni, akkor Te is, a cél érdekében mindent. És nem akartam elhinni, mikor valaki (talan Eszter) azt írta, hogy szinte varja, hogy szúrhasson újra... ez biztos vmi furcsa perverzió, de én is varom.... ez nagyon gaz?

Woody! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Avarka, szerintem mivel minden fejben döl el, még ha rasegítünk is szurikkal, fontos, h. megbeszéld magaddal a dolgokat! Nem vagy gyogyi, latod mas is ezt csinalja :lol:
navared
Szfvár

Még annyit, hogy szerintetek Eszternél a progiszuri "nyomhatott a latba"? Mert ugye kap/ott utrot és prigiszurit is... csak mert ha ez is nagyban elösegíthette a sikert, akkor egy kis bökdösést még barki kibír, nem?
navared
Szfvár

nem tudom a progiszuri mennyit segített és úgy tudom azt folymatosan fogja még kapni. én is hiányoltam, hogy miért nem írták fel, de nem , nekem nem kell az mondta Tanár úr, még nem is utrot kaptam, hanem ugyanazt mint Avarka a crinone hüvelygélt.

Egyébként ugyanazt kapom mint Avarka, csak nem 2x2 menupurt, hanem 1x3 ampullával.

Beadtam reggel egy patikába a Menopur meg a Cetrotide receptemet, hogy nézzék meg mennyi és elvette a nő és vissza sem adta :oops: , hiába mondtam, hogy csak az árát szeretném megtudni :? , hogy mennyi pénzt hozzak magammal, nem tudtam kicselezni, hiába mondtam, hogy majd, meg még most nem, csak nem adta vissza, tiszta dili vagyok, hogy nem álltam a sarkamra, egyébként is tiszta ideges voltam, mert a másik patikában tegnap eset teljesen más árakat mondtak, még nagyságrendben sem hasonlított.
Szóval ott maradt a receptem :evil: :evil: , nem is értem
a 30 ampulla Menopurra 46.880 Ft -ot mondott
a 7 db Cetrotid-ra meg 103.000 Ft-ot. Nem értem :roll: :roll: mert Avarka te is 9000 körül mondtad darabjára és a neten is ennyi van, mivel fix áras.

Maccs
vörösmacska

Szia Vörösmacska!

Miért nem mondtad, hogy azonnal adja vissza a recepteket?!
A Menopurt 20 db-ot 31.250 ért vettem. A cetotride darabja 9.046 forint volt! Olyan rendesek voltak, hogy hoztak 5 db-ot és ha kell a 6. vagy a 7. is, akkor megrendelik és utána húzzák le a receptet! A crinone kúp progresteron tartalmú. Nekem jók a hormon eredményeim, ezért talán elég a kúp is. Viszont 15x1 db kell. Az ára 19.100 ft.
Szerény számításaim szerint kijövünk a 100e forintból! :?

Eszter!
Érdekelne minden, amit az elmúlt párhétben tettél! :D Visszaolvastam, de jó lenne, ha összefoglalnád nekem /ünk/, hogy mi a babásodás tuti receptje.

Köszi
avarka

Macsek, figyi.... szerntem nem vagy köteles abban a patikában megvenni!!!
Szerintem, ha máshol olcsóbban meg tudod venni, akkor menj nyugodtan vissza abba a patikába, és mondd meg nekik, hogy bocsi.. vigyáztam... de másik patkát is megkérdezem, és ott x ezerrel olcsóbb.. Vagy adják ők is annyiért (ami valszeg úgysem fog menni), vagy már itt sem vagy a recepteddel.
Te egy tájékoztatást kértél, nem vagy hibás abban, hogy a patikusnő tovább lépett.... Max. abba a patikába nem fogsz többet menni :)
Épp elég pénz az amit ezekre a stimus szurikra ki kell adni, ahogy írtad, még a hajam is égnek állt (majdnem) az összegeken... bár tudom, hogy lehet még ennél is többet fizetni.... Csakhát akinek szűkösen van....
Lényeg, hogy ne idegeskedj ezen!!!! :)

Lányok: én ma olyat csináltam, mint még soha... Kenyeret sütöttem :))))) Olyan ótvar ködös idő van, hogy kimozdulni sem volt kedvem, úgyhogy alkottam.... Isteni finom, ropogós, foszlós lett ... pedig csak egy sima, netről levadászott recept... amit a rendes sütőben sütöttem meg... :) Hmmmm.. Nyami...:)

andi
andrea-1

Igen, igen Eszter kérünk egy eseménynaptárat, hogy teltek napjaid a leszívástól :) :) :)

Maccs
vörösmacska

Andi gratu a kenyérhez biztos fincsi lett.

Na jó, felhívtam a patikát és megkértem nézze meg még egyszer. Aszondja az 1 ampullás cetrotide 0,25 mg 14.000 ,
de van 7 darabos kiszerelésben az meg 44.000 - így meg jobb lett az eredmény - én már tényleg nem tudom, remélem azt adják amit a doki is gondolt.

Maccs
vörösmacska

Szióka!

Ezt a szép tájat érdemes megnézni, az oldalom van bővebb választék is!

http://www.panoramas.dk/US/Grand-Canyon ... ebend.html

Bocsi, de nem bírtam ki, ezt hallani kell (csukott szemmel élvezetesebb):

http://www.youtube.com:80/watch?v=rvngZLF7dUs

Velem minden oké. mnyh 10 mm, tüszőkém 20 mm, hétfőn inszem!
Kép

Mako:
Olyan jó volt találkozni, örülök a jó híreidnek. Biztos láttad rajtam, hogy majdnem elpityeredtem... Mostanában könnyen elérzékenyülök és úgy örültem Eszternek, aztán a receptjeidet látva tudtam, hogy beindultok ti is, ez tök jó!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Oroszlán:
Jövő héten mikor mész uhura? Drukkolok! :)

Heni:
Nemtommiér inszemezhetek, talán mert a cukkerel nem volt problémám... :roll:
Csak tátsd a szád szép nagyra, hogy tuti bekapd azt a legyet!!! :lol:
A barátnőd HSG-s sztorija oltári!

Navared:
Nem perverzió a szurivárás, hiszen ez az út a cél felé! Én is nagyon vártam (pedig rinyálok tőle rendesen), mert azt jelenti, hogy meglesz a beavatkozás, utána pedig remélhetőleg a kétcsíkos teszt is! :wink:

Vörösmacska:
Nem értem... Csak az árát kérdezted a gyogyónak/szurinak és elvették a receptedet, ráadásul nem adták vissza? Ezt hogy tehetik meg? Vagy ki is váltatta veled a patikus? Legközelebb ne hagyd magad, mert az ilyen módi etikátlan és nem megengedett!

Andrea:
Én is szoktam kenyer sütni a sima sütőben. Teljes kiőrlésűt csináltál? Átdobnád privben a receptet? :)

Pá Drágáim!
sajt@

hajrá Sajti inszemi!!! Mikor kapod a repesztőt? Tudod: ... és ezentúl csak pozitív tesztek lesznek! csiribú csiriribá! Kép

Igen, így volt ahogy érted, ár után érdeklődtem és már rakta is a rendelős kosarába, meg adta a sorszámot, hiába mekegtem-makogtam értetlenkedtem, hogy most nem Kép akarom még, meg most nincs annyi pénz még az egészségkártyámonKép, mert csak azért jöttem, hogy megtudjam mennyit kell átutalnom magamnak stb... na mindegy persze én voltam a szerencsétlen, hogy nem álltam a sarkamra Kép de azt sem tudtam éppen, hogy fiú vagyok-e cagy lányKép, a nő is olyan fura volt, kedves de mégis flegma, ez is idegesített, nem tudtam eldönteni, hogy most megzavartam valamiben nyitáskor vagy egyébként is ilyen fura. Na mindegy jól levizsgáztam mulyaságból, de most az lett a vége, hogy jól jöttem ki, mert ha visszaemlékszek a receptre, Tanár úr pont ezt a 7 ampullásat írta fel.
Ugye nem kell leírnom külön, hogy hol fogom a többit kiváltani?! A Délinél vagy a kórházban és passz. De hát saját kárán tanul az ember, pedig előre szóltatok, szóltak hogy hova menjek de én okoskodtam.

Oroszlán, legyen minden rendben az UH-n!!, de hát miért is ne lenne? Igaz?!

Woody hogy vagy, hogy bírod még? Fogynak a napok!!!! ... és ezentúl csak pozitív tesztek lesznek! csiribú csiriribá! Kép

Hahó Eszter kismami Kép hol vagy? Mesélj még, Lac hogy fogadta? Dolgozol, vagy pihizel tovább a babszikkal? Ugye nem pörögsz a koncerteken Kép?

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Ma voltam a bmc-ben, találkoztam Sajt-tal is (nagyon örültem neki). Elkezdtük a lombikot :lol: :lol: , ma már kaptam szurit is. Kedden kell megint mennem.

Sajt: Örülök, hogy minden terv szerint alakul. :D

Vörösmacska: Melyik ez a „nagyon jó” gyógyszertár?
mako30

Hű de jó Mako :lol: :lol: lesz itt karira jó sok pozi teszt csiribu csiribá Kép

Ez a Dr. UD Patika 1092 Ferenc krt. 12

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska:
A próféta szóljon általad! :lol:

Az én tesztemen két csík lesz,
az én tesztem pozitív lesz,
az én tesztem zebrás lesz!!!

Nézd a jó oldalát, megtudtad, hogy abba a gyógyszertárba nem teszed be a lábad többet.
Hoppá! Ez a patika nagyon közel van hozzánk. Csak nem te is nyóckeres, netán kilences vagy?

Mako:
Szeretném ha javítanánk a BMC és Szűcs doki statisztikáján! :wink:
Csajok! Ezennel meghirdetem a "Minél több pozi tesztet" kampányt! Jó lenne tudni, hogy 2009-ben hány alkalommal közölték a jó hírt a BMC-ben! Ezt a számot itt a fórumon nyilvánosságra kéne hozni, időnként frissíteném (talán negyedévente). Nemtudom mit szólnának az ötlethez a BMC-ben, de örülnék neki, mert sok erőt adna azoknak, akik ide irogatnak...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, támogatom a kampányt!!!! :D És tényleg jól jönne a statisztika is! :)
Vendég

Remélem sikerál az ötletem! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Hoppá, laptetű!!! Soha jobbkor! :lol: :lol: :lol:
Odafentre: kössszike! :wink:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X