na, akkor ma nagy az émelygés, én sem vagyok fejfàjàsmentes, plusz a paràk ma.
hàt, ilyenkor vizsgàlatok elott azért parakiràlylàny vagyok, màskulonben annyira nem. de kikészit h mindenki még mindig tàmasztja a sajàt elvàràsait az ember felé de hozzàteszik h "vigyàzz magadra és pihenj", de ha ezt tenné az ember akkor az elvàràsaiknak nem felelhetne meg ugye.
nekem extrémen elegem van màr most a 4 felé rohangàlàsbol, klinika-doki-korzeti-vedono. es akkor meg egyes betegek a korzetinel besertodnek h nem leulsz kozejuk hanem beengednek elobb. es erdekes modon ma az idosek tok kedvesek voltak de a fiatalok tették a megjegyzéseket.
hetente kell menni valamiért, de persze munkaidoben, ami nekem csak azért nem gàz mert tudom rendezni a legtobb dolgomat. els em tudom képzelni màsok h csinàltàk mondjuk ugy az elso honapot h nem szoltak a munkahelyen h a terhesség miatt kell szaladgàlni. nekem a fogdoki meg ekg még csuszott, kapok is majd ma érte szerintem. és majd a szemész tavasszal.
és akkor még itt van az emberek azon màniàja h lekohognek mindent és mindenkit a buszon. ezt tudom h megemlitem olykor de nem tudok napirendre térni sem ezen sem azon h betegen bejàrnak emberek és hangoztatjàk h nekik semmi bajuk, majd a képembekohognek majdnem, nekem kell elugranom. és mivel nem tudjàk h baba lesz még lehipochondereznek... szoval még nekik is meg kell felelni ...
na,jo, zuhany és aztàn nemsokàra elvergodom a dokihoz valami kevéssé fertozo modon
ja vicces: ugye mondjàk h elfogynak a szezonàlis influ oltàsok, ami mint kiderult azt jelenti h a korzetieknél nincs, igy akinek ingyen jarni sem tudja ingyen megvenni. nekem nem gond, en ki tudom fizetni de pl egy idos neni ma a dokinal szamolgatta h meg tudja e venni meg kifizetni a beadàst. ez azért ciki... màr aki be akarja adatni.