Új privát üzeneted érkezett!

na, most meg lettem gyozve h ezt kapja a kedves karàcsonyra, csak kicsit késobbi idopontban talàn :) koszi
en majd max megkérem h nem mondjàk meg h fiu e vagy làny
Vendég

Én a fehérvári család és nővédelmi központba járok, a lányokkal volt fogadott dokim, de nem voltam 100%-ig megelégedve, ráadásul végül ügyeletesnél szültem, mert éppen nyaralt a dokim, szóval egyelőre nem fogadtam, még a 20. hétig megtehetem. Most hogy gondok vannak, gondolkodom rajta, hogy megkérem a családvédelmis dokimat (ott is egy emberhez járok) hogy vállalja el a terhesgondozásomat.

Mucus, gratula a kukishoz!

Én a lányokkal vízi tornára jártam, mert veszélyeztetett terhes voltam, de azt engedélyezte a dokim. Egy babausziban volt, nem járt oda csak baba és kismamák, nem szedtem össze semmit és végig zárt voltam.
Nagyon élveztem és a csajok is!

Judit

jucicuki

Anita
A cumisüveg és a cumi is elronthatja az egész szopit. Ha megjelenik onnantól kezdve mindketten sírunk, mert nagyon nehéz leszoktatni róla, nekünk ezért nem is volt cumisüvegünk egy ideig, és most sem lesz. Tudom min mentél keresztül.

Mucus
Gratulálk a kisfiúhoz! Mi holnap este megyünk, remélem nálunk is sikerrel járunk a nemét illetően.

Ma voltam dokinál, minden rendben, szépen mozgott a kis picurkánk.

Kép
Kép
susytunder

Mucus: de jók a képek! és milyen jó, hogy ti már tudjátok, hogy kisfiú!!!

Ann: hol találtál jógát? mert ha tényleg lehet vinni gyerkőcöt, akkor lehet, hogy érdekel, mert ahová Fruzskát várva jártam, ott nekem most nem jók az időpontok :(

Juci: én az első terhességemmel nem nagyon mehettem fürdőbe, mindenféle okok miatt, viszont most a hétvégén voltunk. Annyira jó volt!!!

Afp: úgy emlékszem, hogy mentem a dokimhoz, adott beutalót, levették a vért a kórházban, és pár nap után meg is volt az eredmény. Aztán a 19. héten pedig volt a genetikai uh, amit szintén a dokim csinált. De már semmi sem biztos, az agykapacitásom véges ;)
linocs

linocs: megérdeklodom mind a két helyet amit tudok, h lehet-e baba-mama joga a dologbol, meg h hogyan vannak idopontok. van egy a 2. keruletben meg egy az 5. ben amirol én tudok és elvileg jok.

na, én ma megyek dokihoz, meglàssuk mi a szitu ezzel a csipo-tàjéki fàjdalommal...
Vendég

Szösz: Aranyos pocak :)

Ann: Én mennék kismama jógára. Van pl. az Örs vezér térhez közel egy, ott baba-mama is van.
AFP-re, ha jól tudom a 16. héten kell menni (betöltött, vagyis 16. hét 0-tól 6.napig). A beutalót nekem a nőgyógyász és a védőnő is tud adni erre. De a védőnő azt mondta, hogy nem kell beutaló, ahova tartozunk, oda soron kívül mehetek. És a kórházba kell bemennem emiatt.

Mucus: Szuper képek, tényleg nagyon aranyos kisfiú :)

KépKépKép
bogme

Sziasztok!

Mucus! Gratulálok a kisfiúhoz, nagyon jók a képeket, sokat néztem, mert kb. a mi a Pocaklakónk is ilyen lehet most... :wink:

Az AFP-re nekem a védőnő adott beutalót, amire aztán a dokim írta rá a dátumot, és a terhesgondozóban vették le a vért...onnan megy a laborba, és közel egy hét után már volt eredmény...

A kismama jógán én is gondolkodtam, de nem tudom, hogy az manio után mikortól lehetne menni, majd megbeszélem a dokimmal a következő uh-n, tök jó lehet sztem...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Mucus:jók a képek,gratulálok a kisfiúhoz! Én nem voltam 4d ultrahangon a lányommal.Most több barátnőm megpróbál rábeszélni. :wink:
Mennyi ideig vizsgálnak?lehet,hogy benevezek majd egyre,de csak később.

Jucicuki:üdv.közöttünk,és nagy gratula a meglepetésbabához!

Cumi:az én lányom az ujját szopja ,de csak este mikor fáradt..Nappal nem jut az eszébe.A cumit próbáltuk ,nem kellett neki.

Ann: neked a férjed francia igaz ?Én francia cégnél dolgozom. :roll:

Norci
Kép
Kép
norci2007

Az afp-nél arra kell figyelni,hogy a betöltött 16.héttől kell menni.Nagyon fontos,mert a sok rossz eredmény-köztük anno az enyém is-emiatt van.
Látom Bogme,neked nagyon rendes a védőnőd,felvilágosított.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Mucus, nagyon jók a képek!

Bogme, az Örsnél lévő kismama jógáról nagyon jókat hallottam.
Az oktatók dúlák is, és lehet őket mindeféléről kérdezgetni.

Tegnap én is kinéztem, h. hová fogunk menni 4D-re. Már alig várom! :)

Lányok, h. Ti milyen karcsúak vagytok, ugyhogy én inkabb nem is teszek fel pocakosfotot,majd ha egyértelmű lesz, h. az a baba. :) Helyette 3perces video a 12.heti uh-rol.

https://download.yousendit.com/ZW9Bek9uT2J0TWwzZUE9PQ

Kép
silva

Silva!
Gratulálok, szuper lett ez az uh-os felvétel, igazi mozi élmény!!! :lol:

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, köszi! :) Apuka film editor(vágó), a végére biztos lesz egy 30perces mozink.

Kép
silva

Suzytündér!
Heppi dörszdéj, és jó mozizást ma estére!
Csokit ne feledd hátha megmutatja magát a gyermek.
Gyere majd a hírekkel.

Mindenkinek szép napot:)
kicsyke77

Norci,
én pont 15 hetes voltam, amikor levették a vért az afp-hez... Pedig tudta a doki. De ahogy emlékszem, anno is korábban mentem... :shock: Meglátjuk mi lesz... Te később mentél vagy korábban?

Lányok,
én is mennék fürdőre pancsolni egyet. De ti milyen jellegű vízben voltatok? Én olyanba mennék, ahol a langyos medence attól langyos persze, hogy gyógy/termálvízzel van keverve. Persze a sima melegbe semmiképp nem ülnék bele, na de itt kicsit úszkálni lehetne vajon??

Dorkának anno nem volt cumija. Nagy sírásnál próbálkoztunk vele, de kiköpte és utána már nem is kellett. Örültem is neki. :lol:

Mucus, gratula a kisfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép

Kép
ggviol81

Sziasztok!

Norci: én holnap megyek Afp-re 15+5 napos leszek, remélem hogy jó időben veszik le...

Mucus: gratula a kisfiúhoz, üdv a táborban:)

Silva: tök jó

Ggviol: én csatlakoznék hozzád én is úszni szeretnék.. bár eddig mindenki lebeszélt róla, dokit még nem kérdeztem.
Mi az esélye hogy összeszedek valamit, ha 32 éve alatt nem sikerült úgy hogy intenzíven 14 évet az uszodában töltöttem...

Ami még engem foglalkoztat mostanában az az ŐSSEJT téma, Nektek mi a véleményetek érdemes levetetni vagy sem?
kicsyke77

Köszi csajok a gratulációt. :D

Kicsyke!
Mi szerintem nem vetetjük le mert Én sajnálom rá a pénzt. :oops: :roll:

Silva!
Az Eötvös suliba járunk focira minden kedden és csütörtökön. :)
Neked pocaklakó lesz az első babuci?
Van már dokid?Én még mindig nem találtam.De most már megvárom az AFP eredményét és majd azzal keresek egyet.De szólj ha rábukkansz egyre! :D

Norci!
20 perc volt az uh.Nagyon kedvesek voltak.Több csomagból lehet választani.mi olyat kértünk,hogy genetikai uh,27 kép cd-n,video dvd-n,írásos szakvélemény,1 fekete-fehér fotó és ez került 12 ezerbe.

Bogme!
Én pont 17+0 leszek amikor leveszik az AFP-t. :?

KépKép
Kép
mucus75

Mucus, ha egyenletesen növekszik a babó, akkor én is 17+0 leszek aznap, mikor leveszik az AFP-t.

jucicuki

Szösz: Lemaradt tegnap - nagyon csini pocakod van!!!!

Kicsyke: magadtól mész holnap vagy időpontra? Mert ha magadtól, én várnék egy pár napot a helyedben.....

Mi nem vetettük le, biztosan érdemes, mi nem láttuk értelmét és nem volt fölös x százezrünk sem.

Silva: Én is így vagyok a pocakfotóval. :lol:

Susy: Jó mozizást nektek!!!!! Dejólesz!! Örülök, higy minden rendben veletek. Szülinapod van? Isten éltessen!!

Norci: Mi sem voltunk a kislányommal 4D-n, de én már eldöntöttem, hogy most elmegyünk. Majd úgy a 25. hét után valamikor? Még nem tudom...Sztem megéri.

Mucus: Gratula a kisfiúhoz!! Nagyon klasszak a képek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.11.19 14:07-kor.
jaimee1

norci: az tulzàs h a férjem de igen, franc szegénykém. hol dolgozol? hogy birod a francokkal? én imàdom oket de nagy munka ez az imàdat :lol:

na jo, ma kikérdezem a nodokit, az oltas miatt is kell intézkednem.

szerintetek ha ingyé jàr akkor is adnak rà receptet vagy akkor van a hàzidokinàl és be is adjàk ott ha az oltàsadàs idején megyek? csak mert elég ciki lenne harcolni érte egy gyogyszertàrban, kozben meg ugye nekunk ingyé van.

joga: nekem az ors kicsit messze van de még akàr bele is férhet, de elobb megnézm a belvàroit, azt nagyon ajànljàk
Vendég

csak nekem az a benyomàsom h ezt az AFPt kb annyira veszik komolyan mint amennyire komolyan veheto? kb semennyire? néha az az érzésem h csak kell az oeptol befolyo pénz ami jàr az ilyenek utàn, meg ha gond van a tobbi vizsgàlat utàn, aztàn ezért csinàljuk. mintha kb senkinek sem vennék le jokor a cuccot.

amùgy 4Dvel kapcsolatban nekem tobb szonogràfus javasolta h csak a 17-18. hét utàn menjunk, mert akkor lehet jo képeket csinàlni meg stb, és igy 30. utàn meg màr tul nagy. én talàltam egy helyet Obudàn ahol a 2. vizsgàlat olcsobb ha visszamegy az ember, én asszem arra fogom befizetni magamat meg a pàromat meg anyut ha a franciàknàl nem 3D-4Ds lesz az UH

miért van az h én mindig paràzok a dokihozmenés elott? ti nem?
Vendég

Ann: ha megnyugtat, én is parázom. Utána megnyugszom, hogy minden oké, de mire legközelebb megyek, megint para van....
jaimee1

Ann: nekem azt mondta a dokim, hogy ÖNMAGÁBAN az afp nem jelent semmit, olyan, mint egy puzzle része. Ha rossz az eredmény, nem feltétlenül jelent katasztrófát.
jaimee1

össejt: ha lehet én le akarom vetetni majd, szerintem jo dolog, amennyire én belenéztem ebbe
Vendég

jaimee: megnyugtat, mert akkor talàn nem néz a hulye kérdéseimmel hulyének a doki, én ugyanis néha félek h annak néznek de basszus, nem voltam még terhes, nem tudhatok mindent. de néha az az érzésem h ezt vàrjàk az embertol
Vendég

Ann, én is paragép vagyok, főleg, hogy engem mindig idegesítenek is valamivel, amiről általában a végén kiderül, hogy rendben van (adja az ég, hogy most is így legyen!)
Egyébként ezen ne aggódj, hülye kérdés nincs, a dokinak meg az a dolga, hogy válaszoljon mindenre és inkább nézzen rád egyszer furán, mint hogy idegeskedj, mert valamit nem mertél megkérdezni és aggódsz rajta. Szerintem!

jucicuki

Viol
Mi apával a széchenyi fürdőbe jártunk sokat, és nagyon hiányzik. Doki azt mondta, hogy lehet kb. 34 fokos vízbe menni, nem lesz gond, de én abba fázom, így inkább nem megyünk, viszont egy héten egyszer elmegyünk úszni, és ott pár percre bebújok a szaunába, de csak nagyon rövid időre.

Lányok most indulok majd a 4d- re, légyszi szorítsatok, csoki szőlőcukor bekészítve.
:lol: Este jövök.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok !

Végre voltam a 12 heti uh-n. Minden rendben van a picivel, elevenen mozgó már most, azt mondta a doki. BPD:21,6 mm
OFD: 30 mm, CRL: 68 mm, AD1: 19,8 mm, AC: 62 mm, Femur: 9,7 mm, Bms: 68 gr, NT: 1,5 mm, HC: 82 mm.

Remélem ti is jól vagytok.

Üdv.
Cyntia
cyntia2009

sziasztok
most talán jobban vagyok ,
igy folytatom a saját listámat
betét,
háloing vagy pizsama
bugyi sima amit idáig is használtam
én amit biztosan veszek az
játszószőnyeg
zenélő és forgo játékot .
hálozsák
body sok
rugdalozo
napozo
sapka
pulcsi
elöke
útazoágy
naptej jó magas faktorszámal és illatanyag és színezőagyagmentesen.
napernyő

és egy saját lista szerintem NEM kellő dolgokrol vagy amit KÖLCSÖNÖZNI is lehet.
szemetes vődőr koszos pelenkának (ha eldobhatot használ valaki akor mehet a sima szemetesbe is )
polc
légzésfigyelő (lehet kölcsönözni is ha nagyon ilyet szeretne valaki )
szoptatospárna
mérleg(kölcsönözhető)
vízhőmérő
eldobhato pelenkázo lap.
sterilizálo
cumi
pihenőszék
kiskesztyű
kocsikabát
bimbovédőkrém (elöre nem tudhatod kell e vagy nem )
bimbokiemelő,és bimbovédő (szintén nem tudhato kell e )

Kép
csics

Juci!
Benéztem a blogodba....háááát csordogál a nyálam annyi finomság van ott. :lol: Te ilyen házi tündér vagy?

Silva!
Van már egy tuti jó doki nevem és címem és nincs messze hozzád se.A házatoktól kb:5 perc séta. 8) :D Azért gondolom,hogy tuti mert látásból ismerem és aki ajálotta abban megbízok. :wink:

Kép
Kép
lldicsi

sellon
a hálozsák azért jó mert azt nem tudja magárol lerugni álmában igy megfázni se tud ,az én 2 fiamnak volt és szereték ,elentétben mostani helyzetel hogy 6-és a 7 évest mielött lefekszem ujra bekell takarnom hogy ne fázon meg .

ann9
én viszont nem szeretem pénzkidobás ,inkább kenguru masziv támlával azt még apjára is feladhatom én sokat nem cipelhetek ,de viszont a kiságyba hol létében egyetértek veled nálunk is ugy lesz ,ágyvégébe a gyerek ágy ha sír már hallom is :D másik kettonél is pont igy volt .nálunk amugy le se kelett szoktatni a hálozsákrol mert nem találtam nekik nagyobat ,igy pizsamát vetem és adtam rá meg zoknit ,és egyátalán nem hisztiztek hogy nekik hálozsák kell és nem pizsama . :)

kicsike77
nálunk viszont sokáig egyszobába aludtak a fiuk velünk de külön ágyba és igy amikor külön szobát kaptak akor se lett semmi bajuk sőt örültek .szuper én is ilyent veszek a babának majd .

scat
senkit nem érdemes semiröl lebeszélni ,ha a rokonaid azt akarják használni ,használják ,én se szeretem sőt utálom pl ha valaki valamire ráakar beszélni mindenáron ,te ebben hiszel ,mások másban másként szertnének élni .

Kép
csics

Ildicsi, nagyon szeretek főzni, sütni, csak sajnos mostanában egyre kevesebb időm van, pláne blogolni, főleg, hogy a lányok honlapját sem akarjuk elhanyagolni...

jucicuki

nahàt nekem ma el kellett mennem a korzetimhez és végtelen sok beteg volt, még jo h elsobségunk volt, hàrom kismama is volt és nem kellett kinn vàrnunk. én legalàbb 10 éve nem làttam ennyi beteget egy vàroteremben 20 perccel a rendelés elott vàrni ... :?
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok? akkora migrénem volt ma, hogy még csak most kezdek látni. bogyót is bekellett vennem :(

mi nem vetetjük le az őssejtet. nem tehetjük meg anyagilag. az másik dolog, hogy mélységesen felháborít, hogy csúnyán kimondva, de nem tudok egészséget venni a gyerekemnek, mert nincs rá pénzem. de aki teheti szerintem hasznos dolog levetetni.

Anita

Kép

Kép
anita1984

Judy: Mmmm...tényleg marha jók a receptek. Azt a szülinapi tortát elolvastam többször is, nyammnyamm...

Anita: Jobbulást a migrénre. Nekem csak extra émelygős napom van....Annak idején, amikor Rékával voltam terhes, azon voltam felháborodva, hogy a várandós vagy frissen szült celebek hogy hangoztatták, hogy nem bírnának a lelkiismeretükkel, ha nem vetették volna le az köldökzsinórvért....Úgy beszéltek róla, mintha ingyé volna..... :roll: :roll: Én egyébként az üzletet láttam benne elsősorban...

Cynthia: Eredményhez gratula!!

Anne: Mondanám, hogy para szülés után megszünik.....de inkább átalakul. :wink:
jaimee1

Sziasztok!

Jól belehúztatok csajok...!

jucicuki! I*ten hozott:)

Suzytunder! Boldog Szülinapot! Sok sikert a mozizáshoz este :lol: !

Mucus!Nagyon jók a képek! Gratula a kishapsihoz :wink: !

cyntia2009! Szuper hírek!

silva! Nagyon jó nézni :lol: !

Nagyon jók a pocakos képeitek 8)

Szerintem tőlem is csak akkor kaptok,ha már a babuci miatt lesz :shock:

Puszi 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvancs75 2009.11.19 17:31-kor.

Kép
szilvancs75

na, akkor ma nagy az émelygés, én sem vagyok fejfàjàsmentes, plusz a paràk ma.

hàt, ilyenkor vizsgàlatok elott azért parakiràlylàny vagyok, màskulonben annyira nem. de kikészit h mindenki még mindig tàmasztja a sajàt elvàràsait az ember felé de hozzàteszik h "vigyàzz magadra és pihenj", de ha ezt tenné az ember akkor az elvàràsaiknak nem felelhetne meg ugye.
nekem extrémen elegem van màr most a 4 felé rohangàlàsbol, klinika-doki-korzeti-vedono. es akkor meg egyes betegek a korzetinel besertodnek h nem leulsz kozejuk hanem beengednek elobb. es erdekes modon ma az idosek tok kedvesek voltak de a fiatalok tették a megjegyzéseket.
hetente kell menni valamiért, de persze munkaidoben, ami nekem csak azért nem gàz mert tudom rendezni a legtobb dolgomat. els em tudom képzelni màsok h csinàltàk mondjuk ugy az elso honapot h nem szoltak a munkahelyen h a terhesség miatt kell szaladgàlni. nekem a fogdoki meg ekg még csuszott, kapok is majd ma érte szerintem. és majd a szemész tavasszal.

és akkor még itt van az emberek azon màniàja h lekohognek mindent és mindenkit a buszon. ezt tudom h megemlitem olykor de nem tudok napirendre térni sem ezen sem azon h betegen bejàrnak emberek és hangoztatjàk h nekik semmi bajuk, majd a képembekohognek majdnem, nekem kell elugranom. és mivel nem tudjàk h baba lesz még lehipochondereznek... szoval még nekik is meg kell felelni ...

na,jo, zuhany és aztàn nemsokàra elvergodom a dokihoz valami kevéssé fertozo modon :?

ja vicces: ugye mondjàk h elfogynak a szezonàlis influ oltàsok, ami mint kiderult azt jelenti h a korzetieknél nincs, igy akinek ingyen jarni sem tudja ingyen megvenni. nekem nem gond, en ki tudom fizetni de pl egy idos neni ma a dokinal szamolgatta h meg tudja e venni meg kifizetni a beadàst. ez azért ciki... màr aki be akarja adatni.
Vendég

Ann!
Nekem ez a terhesség most nyugisabb mint Domival volt lehet,hogy azért mert tudom kb.mi fog történni.Persze most is vannak parás időszakok de nem annyi mint rég.Akkor szinte kéthetente nyúztam a dokim,hogy kukucskáljuk meg minden ok e. :oops: :lol: A második már lazább lesz meglátod. :D De mint azt Jaimee is írja aztán egész életünkbe para lesz csak már másképp. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

biztosan igazatok van. de olyan mintha mindenki feszult lenne mostansàg amugy... de nagon koszi a biztatàst. remélem nem lesz gond a hàtammal meg egyebekkel és akkor a màsodikhoz is lesz hamar kedvem :)
én ugy vagyok vele h szeretném nagyon sokat làtni a torpicseket de bàr mondjàk h baja nem lesz az UHtol én azért ugy gondolom az neki egy zavaro dolog, hiszen az UH azért az hang, rezgésekkel mukodik, nem hiszem h jo lenne neki ha folyton bambulnànk, folyton felkeltenénk. ezért is akarnàm megoldani h esetleg ha kinn csinàlnak egy tisztességes orvosi UHt a 18 hét korul akkor azt fogadjàk màr el itt és ne kelljen egy héten belul ketto UHt csinàlni. es akkor ket UH kozott elvinném a pàromat esetleg a 4Dre h oruljon meg kotodjon, neki olyan nehez ez. elso baba meg fiatalabb is meg pasi is...

nekem ma a kaja spagetti volt ultra adag nyers fokhagymàval, aminek egyenes kovetkezménye a fokhagyma szag de nem érdekel. a doki majd tuléli, nekem viszont a sok beteg embert kell tulélnem és a fokhagyma az mégiscsak fokhagyma :P
Vendég

Mucus!

Domi mit szólt a kistesójához?

Kép
szilvancs75

ann9
párom mondta 7 ével ezelött hogy ne használjunk popsitörlöt mert pénzpocsékolás ,és ott van a csapviz a fürdöszobában pont olyan jó ,ugyhogy nem is használtam csak ha olyan helyre mentem ahol jó ha volt ,no meg most is használom mert játszotére még a 2 nagyfiam mellé is jó .

afp
nálunk a nődoki adja a beutalokat ,védőnő csak a leletek eredményét irkálja havonta be a kiskonyvembe plusz súlyt mér és vérnyomást .ja és itt helyben az sztk laborban veszik le a vért.

silva
nem nyert :D mert én az ülli ut tuloldalán lakom :) nem az eötvös utcában ,bár tudom hol van :D

mucus75
nem lehet hogy te köldökzsinort nézted kukinak ? mert én ott kukacot nem látok az a nagy az valoszinübb a köldökzsinor hisz a fiuújszülöteknek nagyon pici a kukacuk . amugy aranyos a kép a szemdörzsölös a legjobb .

őssejtes
én se vetetem le töbek közt azért mert nagyon sokba kerül .
csics

Susy Boldog szuletesnapot neked! Latom vagyunk paran novemberiek! :)

Csics nem eroltetek senkit a rokonsagban,csak mivel lattam 1-2 dolgot ,kiserletet az allatokkal igy meg probalom oket jobb belatasra birni! A rokonok meg elviselik ,nem is erolkodok lepten nyomon!
Viszont bizonyitottan nem lenne szukseg allatokon kiserletezni tisztelet nelkul kegyetlen modszerekkel (persze nem mindig kikerulheto,de nem mindeggy hogyan) pl: pampers pelenka!
Nekem ez szivugyem ,de senkit nem kenyszeritek es nem is tettem soha az en oldalam allitasara!!!

Ann a parazassal tenyleg nem vagy egyedul ,szerintem sokan vagyunk igy!

Kicsyke akkor mi napra pontosan egyidosek vagyunk a babaval es en is holnap megyek! :-)

Szep estet mindenkinek!

Kriszta
schat

Sziasztok!

Sajnos nem jött össze a mozizás, mert az én kis picurkám elbújt a méhlepény mögé , ami sajnos nincs jó helyen, közel van a méhszájhoz. Kristóffal is így volt, a 23 hétre ment feljebb, de most kicsit aggódom, mert teljesen más az életünk, mint akkor volt.
Így a babánk neme sem derült ki, 4d- ben csak a feje látszott.

Kicsit szomorú vagyok, mert úgy érzem kidobtunk az ablakon 10 ezer forintot, de annyit megtudtunk, hogy minden rendben van vele, egészséges.

Kép
Kép
susytunder

Susytunder, sajnalom, h. nem úgy sikerült a 4D-s uh mint ahogy elképzelted. :( Majd legközelebb! :)

Őssejtről: Már kezdtem rosszul érezni magamat, mert éltünk már sokkal jobb napokat anyagilag,és tudtam, h ez a kiadás már nem férne bele. Szerencsére láttam egy riportot (amit be is linkelek), és mintha csak választ kaptam volna a kérdésemre! :)
SZóval, nem biztos, h a köldökzsinórvér a legalkalmasabb őssejt forrás. De nézzétek meg a riportot, 38. percnél kezdődik.

http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/11/0 ... er_3_.aspx

Mucus, irtam pü-t.

Kép
silva

schat
megnyugodtam :) .

susytündér
sajnálak.

ruháknál és egyebeknél is fontosabb ,hogy ne essenek kétségbe az első babások szülést követöen következő dolgoktol:
már nem megy rá a babaelötti nadrágja ,
nincs elég tejem
nem eszik eleget a gyerek nem hizik eleget
mindegyik fajta aggodás csak depresziot szül ami nem tesz jot a tejtermelésnek .

Kép
csics

Jó reggelt!

Őssejtről, nekem a régi és a mostani dokim is azt mondta, hogy le lehet vetetni, de amit most majd kifizetnénk az csak a tárolás díja. Ha szükség is van rá keményen zsebbe kell nyúlni és még ez az egész dolog gyerekcipőben jár. Itthon nagyon kevés dologra tudják használni és ahhoz hogy külföldön használják fel megint csak keményen kell fizetni...

Kép
Kép
susytunder

en komolyan nem aggodom es remelem akkor sem fogok a szules utantol, csak most olyan mintha nem tudnam kontrollalni az esemelyeket, vannak akik furak korulottem, de mondjuk alapjaraton meg mindenki marha pozitiv, panaszom nem lehet.

de muszaj leszek itt is UHzni majd mert kihagytam a szamitasbol h semmi eselyem angol leletet kikonyorogni a francoktol, tehat ez van.

a dokinal mindnesetre tegnap is bemutattam a szetszortsagot amin jot mosolyogtunk a dokival, es minden buta kerdesre mosolyogva valaszolt. "felvilagositott" a kombinalt tesztrol, mert allitolag azt kell neki, mondta h ha tobavvra sem parazok ilyeneken (es na genetikai dolgokon nem nagyon, amin meg igen azt egy kombinalt nem mutatja ki ...) akkor nem erdemes es ugye penz ami nem az h nincs de van eppen most hova mashova tenni, mert a baba miatt az en forrasaim a honapban megcsappantak (= sokat voltam itthon es orvosnal)
szoval decemberben kontroll es AFP

es hetvegen fondue parti :D

ossejt, en is csak gondolkodom rajta, de nem zarom ki, ha eppen lenne feleslegesen valahol a csaladban penz akkortajt. mi sem vagyunk nagyon eleresztve de szerencsere sokat segit mindenki meg azert nem allunk rosszul sem. viszont az igazsagerzetem ilyenkor engem is bant, mert ez azert sokakat diszkriminal, plane mostansag.

suzy: kàr h nem jott igazàn ossze a 4D :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.20 07:41-kor.
Vendég

Őssejt: sajnos mi sem engedhettük meg magunknak, most meg pláne nem...
Az az igazság hogy én egyszer pont a Hajdú Krisztinával láttam egy riportot erről (ő genetikus is) és ő is azt mondta, hogy még nagyon gyerekcipőben jár nálunk, szerinte nem éri meg levetetni.

Susytuder, sajnálom a 4D-t! Kis szégyenlős...

Judit

jucicuki

a gyerekcipoben jaras szamomra olyan, hogy ha ilyen utemben "halad" a tudomany 10-20 ev mulva lehet h nem lesz az mar gyerekcipo. ha csak arra gondolok 20 ev alatt mi valtozott az en eletemben... (felreertes ne essek, sok minden nem elonyos valtozas)

de az ossejteket amugy elo lehet allitani mashogy is, egyelore meg kiserleteznek ha jol tudom, de vannak otletek es sikeres kiserletek
Vendég

Ann, az is igaz, de akkor is vannak kételyeim, persze, ha lenne egy halom "felesleges" pénzem, biztosan mi is levetetnénk, mert sosem lehet tudni, de nincsen...

jucicuki

Sziasztok!

Gratulálok a szép UH felvételekhez! Susytunder, ez sajnos benne van a pakliban, hogy a bébi éppen szunyókál, és ezért semmit nem látni belőle. Látom, a csoki-cukor sem hozta meg az eredményt, mert nem mozdult meg. Mentek még 4d-re?
Azt mondják, a 18 és 25 hét között a legalkalmasabb, igaz, akkor már egészben nem látszódik, csak a 16. hétig. MIndenesetre mi is akarunk majd menni, de csak ha betöltöttem a 18-at, azaz karácsony körül vagy januárban az újévben.

Köldökzsinór,
mi még nem beszéltünk róla, de elég vegyes véleményem van. Jó is lehet, de talán tényleg nem oylan fejlett itt még az orvostudomány, hogy konkrétan lehessen is haszonítani. Az nem kizáró ok, hogy csak külföldön tudnák alkalmazni sok pénzért, hiszen úgy gondolom, hogy ha a gyerek egészsége múlik rajta, akkor a család úgyis összeszedi a pénzt, eladja a házat, stb, de a gyereket meggyógyíttatja. Csak nem tudom, ténylegesen felhasználható-e ez az egész...mi magunk is egészségesek vagyunk, a babáink is az eddigi UH alapján, és érzem, hogy ezután is minden rendben lesz. Szóval, nem tudom, hogy vajon kell-e aggódni az egészségen. Nem könnyű döntés, az biztos.

A kismamajóga konkrétan mire jó? Hallottam már róla én is, de még nem mélyedtem el a témában.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?