Sziasztok!
Gondoltam kicsit bekukkantok.
Mostanra már szerencsére mindannyian meggyógyultunk. Végül Rolcsit kivettem az oviból, egyenlőre tavaszig (a járványos időszak végéig), mivel beszokni nem tud szegény, ha folyton pár napig jár, majd 2 hetet itthon van. Viszont folyton beteg, amivel ugye a két kicsit is megfertőzi (ráadásul náluk rendszeresen súlyosabban zajlott). Az óvodavezető egyébként abszolút megértő volt.
Mostanság a két kamaszommal szenvedek, rettenetesen nehéz velük, a dackorszak 10x-ezve.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Balázskám, továbbra is kis vigyori, bár a fogai sokszor rémesen kínozzák, látni nem látom őket.
Forogva bejárja a fél nappalit, és próbál négykézlábra állni, eddig nem sok sikerrel.
A zárt/nyílt topik kérdésbe nem szeretnék semmi módon beleszólni. Hiszen én nagyon ritkán jövök csak, de tényleg nem tudok sűrűbben, pedig szeretnék. Olyan jó lenne ehhez a jó kis csapathoz tartozni, úgy igazán!
Viszont megosztanék veletek egy sztorit. A babaszobán is tagja vagyok egy fórumnak (ahová ugyanilyen ritkán tudok csak írni, pedig ott is egy jó kis közösség van, nem hiába májusiak
)
Szóval (pontosan nem tudom mikortól) elkezdett a topikba írni egy lány, elmesélte, hogy van egy kisbabája, akiről kiderült, hogy van egy tumor a fejében (?), majd mivel ő kiakadt a kórházban kényszerzubbonyba rakták, a műtét után gyorsan hazaengedték a babát, akit pár nap múlva újra kellett éleszteni, azt hiszem a szivét is megműtötték, kómába esett, élet és halál között lebegett. Anyukát közben elhagyta az apuka. Kicsilányt pár nap múlva már leengedték sétálni, majd készültek haza. Jó kis történet. Végül kissé össze-vissza kezdett írni, ami gyanús lett anyukáknak.
Képzeljétek, kiderült, hogy egy 18 éves kiscsaj, nincs gyereke sem, senkije és már pár évvel ezelőtt ugyanígy "beköltözött" egy topikba. Senki nem tudja miért tette, lehet, hogy egy idő után pénzt kért volna, lehet, hogy csak magányos volt, figyelemre vágyott. Ki tudja? Nem képes magyarázatot adni. Mindenesetre az anyukák felháborodtak, hiszen mindenki nagyon aggódott a kisbabáért (akiről még képeket is tett fel, ki tudja kinek a képét??), izgultak, drukkoltak értük.
Mozza, jól vagytok? Lili meggyógyult??
Szofi, érezzétek nagyon jól magatokat!!!
Annus, merre vagy? Remélem ti is jól vagytok! Iza már mindent eszik?
Kutyafüle, őszintén gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok nektek!
Gyöngyi, Marci nyűglődik még a fogacskákkal? Te jól vagy?
Netti, Boróka túl van a nehezén? Megnyugodott kissé?
Böbi, jól nézel ki!! Jól vagytok?
Esztó, remélem minden rendben veletek!!
Dóri, pörögsz ezerrel mint rendesen?
Danó, Samu? Jól vagytok?
Tinu, Tüci jól van? Csongor? Azóta már talan szalad is a kis Duracell nyuszid? Te hogy birod??
Panndi, remélem minden rendben lesz, drukkolok 4-kor!!
Az "újaknak" üdvözletem!!!
Mindenkinek sok-sok puszit küldök!
Végül két képet hoztam nektek, Balázskám ilyen volt, és ilyen lett címmel
Merthogy 6-án már ő is féléves nagyfiú lett.
Az első pancsi
És így örül félévesen
Évi