Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
egy kereket hasznaltok elolre? mert az csuszos nagyon!!!!
Mi vettunk elore egy ketteset, ezek viszonylag kozel vannak egymashoz,de nagyon jo igy! egy kezzel iranyitom,nem csuszik sehol! (egy kerekkel elol remalom :D )
Szoval probaljatok beszerezni sztem egy kettes kereket!
lehet hozza rendelni sztem.

Netti
Kép
maumau

Netti! Köszi. Utánanézek, de én még nem is hallottam ilyen kerékről, csak a mostani gumiverziójáról, de arról lebeszéltek. Ti hol vettétek?

Orsi

Kép
ferminadaza

Ági, négyre megyünk dokihoz :( Köszi a kérdést!
Vendég

Bocsi Csajok,
de sztm ez a zárt-nyitott fórum mér kicsit kezd burleszk felé hajolni, annyire túl van ragozva :) :)
Az meg, hogy olyanokról írunk piszkálódó megjegyzéseket, akik itt sincsenek, hogy meg tudják magukat védeni, hát... :shock: :shock:

Kutyafüle,
jó árban van a pelus! De az a fajta nekünk sem vált be igazán :(

Mozza,
Bogi is eszi a tornáztatót... meg mindent, ami a keze ügyébe kerül. Nézd meg, biztonságos-e, ha nem potyog, sztm nem lesz bebőle baj!

Na megyek, felkelt, kaja :arrow:

emese1979

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:44-kor.
Vendég

Hát nem tom.Nekem bevált ez a fajta.Ami nagyon nem jött be, az a DM-es.Az valami szörnyű.Van még egy nagyobb méret.De kifolyt abból minden, meg vissza is engedte a pisit a popóra. Próbáltam a Huggiest. Az sem jön ba annyira. Pl írák, hogy 9kg-ig.Háááát.Szerintem ha 8-ig jó,akkor már lehet örülni.Plusz az is visszaengedi a pisit. A Pampersek bejöttek, igaz vettem Premium caret is de azt még nem próbáltam,mert nagyobb méret. A tescos is ok.A Libero meg szintén jó.Szóval ez a két típus a Pampers és a Libero jön most be.És ennyiért????? :shock: :shock: :shock:
Mozza,de jó Neked,akkor nagyon szép leszel!!!!!Irigy-irigy!!!Mit nem adnék egy masszírért!!!!!! :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Zsuzsa,engem ez érdekel. Szóval azt mondod, hogy ha kúszik a gyerek, de mondjuk nem mászik még,akkor az nem baj??És az se,ha fekvésből nem próbál meg felülni?Picit aggódok vagy mi, mert manó a kúszáson és a forgáson kívül semmit sem csinál.De azt villámgyorsan. Szóval okoskodj légyszi,engem nagyon érdekel!!!!
Jajj,annyira megkívántam a fasírtot(persze porból,mert húsból nem szeretem- ez olyan,mint a hal,a halrudakat szeretem, a valódi halat meg nem eszem meg) egy kis tojásos krumplisalival, ubival, fehér kenyérkével és trapistával. Hmmmm. A gond az, hogy semmi sincs hozzá itthon.Anyumat kértem meg, hogy hozzon,mert manó alszik, és nem akarom felkelteni, hogy elmenjünk.
Olyan édi!Közelítem hozzá a cumisüveget a teával vagy tápival, kikapja a kezemből,és már nyomja is be arcba! Édes!!!!!!Imádom! És akkor egyedül iszik, és tartja magának.Aztán ha lusta vagy fáradt,akkor elengedi, és elkezd nekem óbégatni, hogy valakinek tartani kéne az üveget. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hali,

Mi jó nagyot levegőztünk, voltunk busszal a városban, hazafelé meg sétáltunk. Marci, Ergo meg én (azt hiszem tényleg itt lenne az ideje, hogy végre a hátamra kössem Marcit :roll:). Olyan szuper jó anyagokat vettem. Elhatároztam, hogy megpróbálkozom egy kis patchwork varrással, meg textilképekkel, ilyesmikkel.

Ja és képzeljétek... Eddig ugye egy tőlünk távolabb lévő patikából vettem a 300 HUF-os popsitörlőt (de nem volt gond, mert arra szoktunk sétálni, bár legutóbb 16 csomag popitörlővel+egy gyerekkel kicsit leizzadtam :-)) És most tök véletlenül a neten ráakadtam, hogy a tőlünk 100 méterre lévő gyógyszertárban is akciózzák...288 HUF egy csomag :twisted: Dóri, Zili, Anikó meg akinek vettem...bocsi, ha előbb tudom, ezt az occsóbbikat szerzem be nektek...váá Murphy.

Böbi, nagyon dögös a szemüveges fotó. Az én férjem se nagyon barátkozott meg az enyémmel, de én inkább kényelmi szempontok miatt maradtam a kontaktlencsénél. Hogy reagált Iringó? Neki biztos tök furi :-)

Tinu, Tüci...testvérem :lol:

Anikó, jól összejött neked ez a két dolog. Akkor most bicegsz és nem tudod kiegyenesíteni a fejed? Azért púpot ne növessz...bár te túl szép vagy Quasimódónak :lol: Na viccet félretéve, azért a lábadat jó lenne megnézetni.

Ja és ma megérkezett a sógornőmnek karácsonyra szánt mei tai. Szerintem tök szép lett (nagy madárbarátok). Gyönyörű meleg árnyalatú zöld a hátulja. 4500 forint volt, szerintem megérte. Remélem bejön majd nekik.
Kép

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:44-kor.
Vendég

hase, köszi...Épp csak a szememet nem verte ki :shock:
zili

Sziasztok!

Ez nem igazság!
Ahogy eltűnök két napra,mindig lesz egy újabb tagunk!

Üdv közöttünk!

Szóval szar a netem,(egy barátomtól gépezek most is) uh egyenlőre nem vagyok,bár a blogba a babakaja miatt már írtam,és estig dobom az üzit, csak meg kell várnom Apát,hogy vigyázzon a bébire,amíg átnézem a dolgokat!

Látom zajlanak az események, de visszaolvasni most tutira nem tudok,majd talán ha jó lesz otthon is a cucc! Addig is szép napot mindenkinek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Lányok alszanak, utána Fruzsi meg kerimamához, Zsófival meg irány a doki...

Na egyre inkább úgy tűnik, hogy ott leszünk hétfőn, véééégre :)
Vendég

Ja, és ANika, jó, hogy előkerültél :)
Vendég

meg=megy
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam kicsit bekukkantok.

Mostanra már szerencsére mindannyian meggyógyultunk. Végül Rolcsit kivettem az oviból, egyenlőre tavaszig (a járványos időszak végéig), mivel beszokni nem tud szegény, ha folyton pár napig jár, majd 2 hetet itthon van. Viszont folyton beteg, amivel ugye a két kicsit is megfertőzi (ráadásul náluk rendszeresen súlyosabban zajlott). Az óvodavezető egyébként abszolút megértő volt.
Mostanság a két kamaszommal szenvedek, rettenetesen nehéz velük, a dackorszak 10x-ezve. :( ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Balázskám, továbbra is kis vigyori, bár a fogai sokszor rémesen kínozzák, látni nem látom őket. :roll: Forogva bejárja a fél nappalit, és próbál négykézlábra állni, eddig nem sok sikerrel.

A zárt/nyílt topik kérdésbe nem szeretnék semmi módon beleszólni. Hiszen én nagyon ritkán jövök csak, de tényleg nem tudok sűrűbben, pedig szeretnék. Olyan jó lenne ehhez a jó kis csapathoz tartozni, úgy igazán! :)

Viszont megosztanék veletek egy sztorit. A babaszobán is tagja vagyok egy fórumnak (ahová ugyanilyen ritkán tudok csak írni, pedig ott is egy jó kis közösség van, nem hiába májusiak :D )
Szóval (pontosan nem tudom mikortól) elkezdett a topikba írni egy lány, elmesélte, hogy van egy kisbabája, akiről kiderült, hogy van egy tumor a fejében (?), majd mivel ő kiakadt a kórházban kényszerzubbonyba rakták, a műtét után gyorsan hazaengedték a babát, akit pár nap múlva újra kellett éleszteni, azt hiszem a szivét is megműtötték, kómába esett, élet és halál között lebegett. Anyukát közben elhagyta az apuka. Kicsilányt pár nap múlva már leengedték sétálni, majd készültek haza. Jó kis történet. Végül kissé össze-vissza kezdett írni, ami gyanús lett anyukáknak.
Képzeljétek, kiderült, hogy egy 18 éves kiscsaj, nincs gyereke sem, senkije és már pár évvel ezelőtt ugyanígy "beköltözött" egy topikba. Senki nem tudja miért tette, lehet, hogy egy idő után pénzt kért volna, lehet, hogy csak magányos volt, figyelemre vágyott. Ki tudja? Nem képes magyarázatot adni. Mindenesetre az anyukák felháborodtak, hiszen mindenki nagyon aggódott a kisbabáért (akiről még képeket is tett fel, ki tudja kinek a képét??), izgultak, drukkoltak értük.

Mozza, jól vagytok? Lili meggyógyult??

Szofi, érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Annus, merre vagy? Remélem ti is jól vagytok! Iza már mindent eszik?

Kutyafüle, őszintén gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok nektek!

Gyöngyi, Marci nyűglődik még a fogacskákkal? Te jól vagy?

Netti, Boróka túl van a nehezén? Megnyugodott kissé?

Böbi, jól nézel ki!! Jól vagytok?

Esztó, remélem minden rendben veletek!!

Dóri, pörögsz ezerrel mint rendesen? :) Danó, Samu? Jól vagytok?

Tinu, Tüci jól van? Csongor? Azóta már talan szalad is a kis Duracell nyuszid? Te hogy birod??

Panndi, remélem minden rendben lesz, drukkolok 4-kor!!

Az "újaknak" üdvözletem!!! :)

Mindenkinek sok-sok puszit küldök!

Végül két képet hoztam nektek, Balázskám ilyen volt, és ilyen lett címmel :) Merthogy 6-án már ő is féléves nagyfiú lett. :)

Az első pancsi :) Kép

És így örül félévesen :)
Kép

Évi

Kép
Kép
evemama

na elmentünk sétálni FAncsival meg a gyerkőcökkel(sajna rossza gépük így nem tud jönni)Erre szétesett a babakocsija...az egyik kereket folyto rugdostuk a heléyre...dea végén már egyáltalán nem sikerült...hát elég vicces volt mit ne mondjak,neki sajna kevésbé.....de vhogy haza értünk!

Mozza!
Nem tudom h miket próbáltál már,de nem gondolod h nem pont a paradicsom,cukkini tészta kombót kéne?Nem túl sokféle ez neki?
Én úgy csinálnám h mondjuk krumpli+gyümi mellé keverném a zöldséget,mondjuk cukkini,és fokozatosan csökkenteném a gyümit belőle és növelném a cukkinit!Vagy épp h csak egy minimális gyümit tegyél bele,hátha úgy megeszi!

Én amúgy pici sót szoktam bele tenni,de épp egy csipetnyit,nem tudom h egyáltalán érződik e vmi belőle....

Anikó!
Hol sántultál le?Ez kimaradt nekem.Egyszer én is keltem úgy h nem tudtam fordítani a fejem...eléggé kellemetlen... :evil:

Gyöngyi!
Hajrá a varrással!!!Én apumnak karácsonyra függönyöket varrok meg lámpabúrát meg ilyesmiket a konyhába!Elég egyedi méret.....és kissé leharcolt a régi!

annus11

Anika! Évi üdv itt!!!Örülök h hallunk rólatok is!!!Mondjuk 4-5 gyerek mellett ez is kész csoda!

Évi!
Vicces h engem hiányolsz,folyton itt lógok :lol: :lol: :lol: Iza nem eszik még mindent,pár gyümit meg pár zöldséget!Akkor most 3 pici otthon van veled??2 nagy meg kamaszodik...nem irigyellek ha nem baj :lol: :lol: Bár én nagy családot szeretnék,szóval majd te fogsz eszembe jutni ha 4 gyerek rohangál a házban 8) :wink:

Anika!

Szoktam nézni a blogot,a lányok nagyon ügyesek!!!Na meg Apor is!Tök sokat fejlődött az elmúlt 1 évben!!!(jók a receptek amiket feltettél a múltkor :wink: )

annus11

Dóri, de, lehet, hogy kipróbálnánk veletek a babuszit! Hiova jártok pontosan?

Anikó, én nagyon tudom Kehidát ajánlani, mert isteni és bababarát!!! Majd személyesen mesélek. Drága, de megéri!

Zsüci, persze, hogy segítek, állok rendelkezésedre bármikor! De remélem rendeződik az állásügy!

Kutyafüle, ha baj, hogy kihagysze egy tanulási napot, akkor sajnos ha Pesti lennél se tudnál talizni velünk...

Emese, ha rám gondoltál, mikor írtad:
"Az meg, hogy olyanokról írunk piszkálódó megjegyzéseket, akik itt sincsenek, hogy meg tudják magukat védeni, hát... Shocked Shocked" akkor csak annyit mondhatok, hogy nem megjegyzést írtam le, hanem szilárd, megdönthetetlen TÉNYEKET. Petra sajnos minden magyarázat nélkül ment el egyik napról a másikra. Ez nem az én véleményem, hanem így történt...
És mint írtam, én speciel ezt nagyon sajnálom...

Na jó, megyek a víz alá! Szó szerint!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Ildi: http://www.teszvesz.hu/item808848349_fu ... andek.html

Ez is olyan adamos hinta, de jóval jobb áron :)

szofi: jó merülést ;)
Vendég

Anika, én meg lehet, hogy a Hamis-s könyvötletedet fogom elcsenni (ha nem baj :-)) Jópofa könyvecske, leendő keresztfiunkank (az idősebbiknek) szánom karácsonyra. Köszi a tippet :-)

Évi, hű ez a babaszobás sztori... :shock: És hogy derült ki a turpisság? Színt vallott végül a csajszi?
Nagyon édes molygós kismackód van, gratulálok a feledik szülinaphoz :-) Szerintem jól tetted, hogy Roli kivetted az oviból. Jönnek az ünnepek, legalább azt kellene betegség nélkül megúszni...Köszönjük mi jól vagyunk. Marci alapjáraton továbbra is nagyon nyugis baba, kezd egyre anyásabb lenni :oops: :-)

Annus, szerinted mivel lenne érdemes bélelnem a patchwork takarót ahhoz, hogy ne merev játszószőnyeg legyen, hanem olyan hajlékony, puha, de meleg takaró. Nem tudom érthető vagyok-e :roll:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Sziasztok!

Dóri, édes vagy, pont ma reggel jutott nekem is eszembe az "ébredés".

Evemama, jó, hogy benéztél, Balázs gyönyörű kissrác. Én ezen a babaszobás sztorin már meg sem lepődök, amikor még postás voltam, volt egy vidéki postás házaspár, akik agyműtétre hozták fel a kislányukat, azon a szállón laktak, ahol én. A picilány feje mindig be volt kötve és pénzt gyűjtöttek. Végül kiderült, hogy csalók!! Hogy élhet valaki vissza a saját gyerekével??? Mert a sajátjuk volt, nem félnek, hogy ez visszaüt???

Gyöngyi, nagyon szép az ajándék!!!Nekem eddig ez tetszik a legjobban! Ha nem jön be neki, akkor majd megveszem 3. gyerekem részére! :-)
Iringó csak bambul rám, amikor felveszem a szemcsit! :lol: DE ritkán látja, mert csak olvasáshoz hordim - már amikor nem felejtem el, hogy van.

Zsüci, ezt én egy jelnek venném és nem mennék vissza dolgozni. Kamilla egyébként magától ül? Értem ezen azt, hogy saját magát nyomja fel ülő helyzetbe? mert ha igen, akkor semmi nem korai. Semmi nem korai, amit a baba magától tesz.

Köszi a szemüveg dícséreteket, szerintem se annyira gáz. Hase és Mozza hozzászólásán meg nagyon röhögtem! :lol:
Vendég

Zsuzska, köszi!
Hát én lehidaltam csajok. Ugye egy hónapja felszámolták a részlegünket, és az egyik csaj a pénzügyről már talált is munkát. Nem is akármilyet.Álmaim melóját. Belső ellenőr lesz az APEH-nél. Hát vessetek meg, de én most olyan kicseszett irigységet érzek, hogy majd szétrobbanok tőle. Ráadásul pont ő.Ki nem állhattuk egymást. Nem részletezem milyen volt, de semmi jó.Nyíltam böfögött könyvelés közben előttünk az irodában.Intelligencia a köbön.Mindegy. És pont ő!!!!! :evil: :evil: :evil:
Szofi, adj kérlek tanácsot,mint szaki, ilyen melót hogy kell megcsípni.Ez lenne az álmom, de még a férjemnek is!!!! :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

SZofi, igazad van, hogy így történt, de konkrétan tőled és tőlem elnézést kért Petra a blogban, hogy nem válaszolt. :wink: Tuti olyasmi, ami miatt elment, amit még nem tudott igazán feldolgozni, nem akart megosztani mással. Másik dolog, hogy az ikrek vlsz. eléggé lekötik. :)

Nekem küldött meghívót Petra, meg is van a levélládámban. Szóval én úgy tudtam a titkosítás kezdetekor (egy db-ig a blogból nem volt elérhető az ő sajátjuk) csak hozzá belépni. De lehet, hogy csinált vmi összeköttetést a közös blogunk és az övé között, hogy akik ott vannak a májusiaknál, be tudjanak sétálni hozzá is. :wink:

Na, ennyit erről. :)

Drukkolok nagyon Zsófiinak! :)

Anikó, nagyon köszi, aranyos vagy. Te mikorra stipistopiztál? Nem akarom elvenni tőled a lehetőségedet, még úgy állunk, hogy tud Dani sokat szopizni, és alig kell más kaja, simán megfőzöm neki. Sztem januárnál előbb nem is lenne nekem nagyon nagy segítség, ha itt állnának a kajahegyek, de akkor már lehet, hogy igen. Mindenesetre érdekel, hogy hogy állunk, Niki-Niki-jelkezz :!: , és ha vhogyan beférünk decemberbe, akkor én is írok listát. Ha nem, akkor majd januárban. :wink: Különben is, még ennél is SOKKAL olcsóbb, ha én csinálom... :shock: :shock: :shock: Kiszámoltam... Igaz, a munkadíjat nem vettem hozzá... :) De kétségtelenül nagyon jók az árak így. :wink:

Szofi, Szérűskert Tanuszoda, ahhoz közel, ahol a hétfői tali lesz. Így szombatonként tudnánk minitalizni. :wink:

Évi! De jó, hogy jöttél! Aranyos vagy, hogy kérdezed, hát igyekszem pörögni. :) Ezek a fiúk nagyon édesek! Akkor nálatok is vannak otthon elegen. :) De azért jobb lesz így, mintha folyton beteg lenne mindenki! :wink: Gyere, amikor csak tudsz, olyan jó hallani felőletek! :) Az a sztori meg, :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
zdori

Évi: én is azon gondolkodtam, hogy vajon hogy bukott le? Vagyis hogy derült ki az igazság? Amúgy én se lepődtem meg rajta. :wink:
És köszönöm kérdésed, megvagyunk. Csongor még nem szalad, de nagyon gyors. Leginkább kúszik. És huncutpofákat vág. Tüci meg visszament babába. De azért van szövege. AZ előbb altattam Csongort, Tüci meg bejött üvöltve a szobába. Mondtam neki, hogy menjen ki, ha sírni akar. Erre kiment és kint üvöltött tovább. Az apja rászólt, hogy maradjon már csöndbe, mire rákontrázott kapcsiból: "dehát anya azt mondta, hogy kint sírhatok". :lol: Na ezen persze feküdtünk a röhögéstől. :P

Kép
Kép
tinu

Gyöngyi-Böbi, milyen ajándék???

Kutyafüle, pelus nagyon jó ár! Mi szerettük is. :) Minden Corában ennyibe kerül? Milyen kupon???
Riki talán nem beteg, de azért figyeld, ha lázas, csillapítani kell alázát. Ne aggódj, ügyes manó, semmi baj nem lesz!
Állás, hát, ez rosszkor jött... Mert így van min dühöngeni... De kérlek, ne tedd! Neki van olyan jó dolga mint neked? Van egy féléves kicsi fia és egy babája a pocakjában? :wink: Ha nincs, értékeld, ami neked megadatott! Nagy-nagy ajándék! :wink:

Zsüci, kíváncsian várom a fejleményeket! :)

Anikó, még 1x, bocsi, ti, ha mentek a talira, nem tudjátok útbaejteni Békásmegyert? Kaszásdűlőnél lesz a tali. :?: Ha nem, nem baj, mert akkor vhogy megszerzem az autónkat, remélem. Mostmár nagyon szeretnék elmenni a talira...

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, címedet most már kérem priviben. Sminkelni is megyek 14-én, nem? Egyébként ha megyünk hétfőn (előre nem tudom), dehogynem! A kaját simán "átengedem", Blanki ui még csak cicizik, anyukája ugrott egyből a lehetőségre. :oops: Kérdés már csak az, hogy akkor Trixiék is hogy lesznek bevonva. Mniki jelentkezz!!!!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Ja, Eve, köszönjük a képeket, nagyon szép Balázsotok! :)

Na, megyek. Dani papírt eszik...

Kép
Kép
Kép
zdori

ááááá, eddig nem volt netünk...majd belehaltam....tinu azt hiszem jó alany lennék mindenféle netfüggőségi kérdésben :shock: :lol:

Kép
Kép
mniki84

Böbi!!Boldog névnapot!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Tényleg Böbi, Novygirl BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!

Kép
Kép
g_reny

Jajj de bunkó vok :oops:

Novygirl boldog névnapot!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Igen Dóri,ennyibe.Meg a Pampers.hu-ról töltsd le az e-kupont,ami ad 400Ft kedvezményt.Így kerül 1600-ba. De figyelj,mert a kupon már csak 21-ig jó!!!!!!
Dóri,Te olyan jó ember vagy.Te sosem éreztél még olyat, hogy komolyan szerinted nem érdemli meg valaki a szerencséjét.Pláne, hogy a Te álmodat váltja valóra? :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na, megnéztem a blogon a szavazás állását. Szóval:
Kedves rídonli-anyatársak, akik esetleg még csatlakoznátok, elő a farbával, mert rosszul áll a szénátok!!!! :D

Reni: olyan késő délelőtt jó nektek holnap? Ma is így jutottunk le sétálni. Olyan 11 körül.

Kép
Kép
tinu

Basszus, de égés... váltjuk itt a priviket, én meg tuskó vagyok:

Böbi, Novygirl boldog névnapot!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Ah, ah, Boldog Névnapot, lányok!

Mindjárt felhívom anyukámat is. (A nagymamám is Erzsébet volt. :cry: )

Kép
Kép
tinu

Hú lányok! Nagyon durva e-mailt kaptam. Az "év szülői" pályázat nyertesei! Nagyon durva képek vannak. Megkapta esetleg valaki? Megpróbálom felrakni őket.

Orsi

Kép
ferminadaza

Ja, és Isten éltesse a névnaposokat!

Orsi

Kép
ferminadaza

Kép Kép

Orsi

Kép
ferminadaza

Kép Kép

Orsi

Kép
ferminadaza

Kép Kép

Orsi

Kép
ferminadaza

Normálisak?

Orsi

Kép
ferminadaza

eza kigyos eleg brutal :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Orsi, igy nez ki a kettes kerek:
http://www.quinnybuzzpushchair.com/wp-c ... _storm.jpg
mi azzal is vettuk,de erdemes megkerdezni bababoltban, sztem rendelheto,vagy ahol van 4kereku probald ki eloszor. nekem nagyon bevallt.3al olyan csuszos volt minden.....

Netti
Kép
maumau

Annyira isteni salátát csináltam!!!!!!!

És boldog Bözskét mindnekinek!!!Férjem mamája is az :lol: Meg Izuska is Erzsébet amúgy,csak ugye Ő spanyol nevet kapott :lol: :lol: (természetesen nem most tartjuk a névnapját) :wink:

Amúgy inkább egy olyan olvasót veszítsünk el akit nem ismerünk,mint egy olyan írót akit már kicsit jobban ismerünk! :lol: Na jaj de szép magyar mondatlett ez is 8) :lol: :lol:

Kutyafüle!
ha neked álmaid állása egy APEH ellenőr.... :roll: :oops:

Jaj ne kezdjük már el egymást rémisztgetni :shock: Engem meg követ egy galamb folyton :lol: Kezdjek félni? 8) :lol: :lol:

annus11

Na és akkor Kamilla!
Boldog 7.hónapot :shock:
Csani,Réka,Emese boldogságos fél évet!!!!!!

annus11

Annus, na a galamb nekem remalmom,rossz pelda volt :lol: :lol:
tenyleg nagyon parazok toluk, jobban mint barmi mastol :)
teljesen letaglozott a galamb is ami megtalalt titeket, meg szegeny Izust...

Netti
Kép
maumau

Hát hallod mostanában sűrűbben nézek felfelé..hátha jön még égi áldás :roll: de tegnap lottóztunk!
Meg milyen vicces lesz,majd 20 évesen ha szép lesz a bőre elárulom neki h mért 8) :lol: :lol: :lol:

annus11

Drága Erzsébetek! Nagyon boldog névnapot nektek! Isten éltessen benneteket! :)

Ó, ne butáskodj, Kutyafüle, hát már hogyne éreztem volna! Nem vagyok én jobb ember senkinél! DE harcolok az érzelmeim ellen! :) Igyekszem nem hagyni őket felülkerekedni. :) Irtó érzelmi lény vagyok egyébként, de ilyen esetben elkezdem sorolni, hogy mi okom van hálát adni. És így az irigység helyett hálával telik meg a szív. Ez azért jobb dolog, nem? Nkem is, nemcsak annak, akinek esetleg így nem harapom le a fejét. :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori

Annus, micsoda költői mondat :lol:

Dóri, az ajándék amit kérdezel egy mei tai, tettem fel egy képet róla :wink:

Én ma gyümölcsrizzsel szeretném hazavárni az uramat, de Marcinak előtte el kellene aludnia. De egyelőre még a szőnyegen próbálja ipponnal kiütni a teknősbékáját... :roll:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:06-kor.

Netti
Kép
maumau

Annus, :lol: :lol: ! Na, nézzed is, hátha megmenekedtek vmitől! :)

Tényleg, Csani, boldog félévességet! Szüleid jól megünneplik! :wink: :lol:

Kamilla, neked meg boldog 7 hót! :shock: Lassan mi jövünk, Annus+Iza! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?