Új privát üzeneted érkezett!

Még annyit, h. mennyire durva az endod? Mütöttek mar miatta?
Ja és nagyon sajnalom, hogy elveszítetted a babat :( de fel a fejjel, minden rendben lesz!!!!
navared
Szfvár

Szia Navared!

Tényleg nem egyszerű, de nem adjuk fel, mert babát akarunk :D
Gőzöm sincs az endómról, nem műtöttek. Uh-on látta 2 doki is, köztük Zeke. Azt mondta, hogy nem gáz, nem akadályoz majd a teherbe esésnél. Persze ezek a ciszták sztem emiatt vannak, meg mintha erre is utalt volna hétfőn, amikor voltam.

A méhemet úgy kell elképzelni, h osztott az ürege. A doki szerint volt már ilyen esete, nálam súlyosabb és ki tudta hordani a babát. Visztont tény, hogy így nagyobb a vetélés és a koraszülés esélye.
De én azt gondolom, hogy ha megint babás leszek, bebetonozzák magukat 9 hónapra :D

Drukkolok Neked és a babáidnak. Mikor költöznek a pockodba? Lehet, hogy írtad már, de tudod, még nem vagyok képben :oops:
Asszem jegyzetelni kéne :lol:
angi81

Angi, szerintem azért kérdezz ra erre az endo-témara csakhogy tisztan lass! De tényleg sikerülhet emellett is a baba, csak lehet, h. hormonprobléma okozza, ami teherbeesést is befolyasolhatja :(
Na így hogy osztott méh, ezt mar hallottam. Nekem van egy ismerösöm, aki többször is elvetélt és emiatt alakult ki nala osztott méh - allítólag, de nemsokara szülni fog, úh. van remény!!!!! :lol:
Mi valszín csak februarban kezdünk, pedig én januarra gondoltam, mivel októberben volt az elsö lombikunk és 3 hónapot kell varni, ha oep tamogatassal akarjuk.
Köszi a drukkokat és viszont :lol:
(Gyorsan bele fogsz jönni, ki kicsoda, ne aggódj)
navared
Szfvár

Igen én is gondoltam, hogy rákérdezek, de eddig nem mondták, hogy műteni kellene. gondolom, tájékoztatott volna, ha nagy gáz lenne :roll:
Ez a kétaszarvú méh egy méhfejlődési rendellenesség, nem hallottam, hogy a vetélések miatt alakul ki. Bár ki tudja...

Én is köszönöm a drukkot és persze rákérdezek az endóra...
angi81

Akkor lehet, h. fordítva és emiatt voltak a vetélések nala...
és biztos mondta volna a doki, ha komoly lenne a probléma nalad!
navared
Szfvár

Kép

Lefújták a szombati melót, szeretnek engem odafenn! :)

Avarka:
Hi-hi, engem is a Zuram bököd. Most aztán rendes legyél vele, mert bármikor megtorolhatja a szúrásnál! :D
No para! Hol van még "Katalin-nap"?! :wink:

Heni:
Te kis zugszurkáló! :lol:
Bizony, pempős mézezek és túrózok + vedelek, mint a sörösló. :D

Vicky:
Kép Magamnak sosem adok be szurit, brrr!!! Tudod, hisztis p...a vagyok és rettentően félek a tűtől, ezért kell a Zuramnak beadni. :) Ez van...

Eszter:
Bírom az álmaid, váljanak valóra! Észrevetted, hogy mindíg duplázol bennük (dupla pelusos pakk, dupla pozitív teszt) ? Jönnek az ikrek?
Én is úgy tudom, hogy akkor megy be előtted a biológus, ha sikerült. Nemtom a tanárúrnál is így van-e? :roll: Mindenesetre nagyon-nagyon szurkolok nektek!!!++++++++++++++++++++++++++++

Lujzici:
Az átjárhatósági amint látod - mindenkinek más érzés volt. Jobb, ha tudsz ezekről és felkészülsz a rosszra, max. kellemesen csalódsz, ha nem lesz vacak. Nem ijesztgetni akarlak, de pl.: nekem rettentően fájt, azt hittem szétrepedek. Lehet, ha Újváry csinálta volna, akkor kellemesebb élményeim lennének róla. Esetleg próbáld meg megbeszélni, hogy ő végezze. Azt kívánom, hogy te azok közé tartozz, akiknek nem fájt a HSG. Ügyes leszel és ne izgulj!!! :)

Vörösmacska:
:lol: :lol: :lol: 1 Algopyrin HSG-hez??? Asszem nekem egy kartonnyi is kevés lett volna! Talán, ha egy kis ólmosbottal megspékelik és kupánvágna, hogy elájuljak, na az megtette volna a hatását! :lol:
Egyre inkább azon vagyok, hogy Újváryhoz kellett volna mennem... :roll:

Lukácsné:
4 mm az klassz!!! Majd neked is szépen megnő. Hajrá lombik! :D
Francos pénz! Olyan "drágák" a kis tündérkéink, de megéri! :)
Lehet, hogy hétfőn összefutunk?

Woody:
Én rettegek a tűtől! Rá sem bírok nézni! Amikor kapom a szurit, magamhoz ölelem a vizilovamat és még a szememet is eltakarom (pedig be van csukva) a lábával. Közben magyarázok a Zuramnak, hogy még ne, ne, várjon, mert nem készültem fel rá. Tök cinkes nem? :lol: Egyébként 37 éves vagyok - állítólag (kössszike)! :lol: :lol: :lol:
Amúgy 2 ampulla Pregnylt kaptam...

Angi:
Hinnye! Nem vagytok ti sem egyszerűek... :? Semmi vész, itt ügyesek, biztos sikerülni fog! :)

Pá Drágáim!
sajt@

az álmomban az volt vicces, hogy nagyon észnél voltam benne.
mert emlékszem, hogy 3 csepp vizelettel kellett csinálni, és én mindkétszer direkt 1 pici cseppel csináltam, és így is nagyon erős pozitív lett :D
és ebből álmomban levontam azt hogy tuti ikrek :D

alig vagyok bolond máááár
:D

eszter

eszter82
Budapest

Eszter!

Úgy izgulok érted, mintha én mennék holnap :lol:
Mi lesz velem, ha nekem kell menni!? Elmegy valaki helyettem? :?
avarka

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok alig tudom visszaolvasni.
Üdv Angi, mielőbbi pocakosodást.

Eszter megy a drukk holnapra. Gondolom ma éjszaka nem sokat alszol.

Lujzici: Nekem a SOTE I-ben volt átjárhatósági vizsgálat, én átjárható voltam, ezért nekem nem is fájt, de nagyon féltem előtte.

Vörösmacska: Már több fajta fogigátlót szedtem, de sose volt vérzésem gyógyszerszedés alatt, kivéve most, hogy Regulon-t kaptam. Én is meglepődtem, de nekem másnap már el is múlt.

Én pénteken megyek uh-ra Szűcs dokihoz. Szombaton fogyott el a fogigátló, de még nem jött meg, ennyire már régen vártam mikit.
mako30

sziasztok

eszter nagyon izgulok érted holnapra remélem csakis +++++++++++++++++++++++++++++++++++ hírekkel jössz.

megtaláltam a számlát mert az a táskámban maradt csajok:
Gonal- 29837ft
gynazol hüvelykrém- 1615ft
cetrotide- ez a drága 7doboz 63861 ft
merional 5189ft

szóval tűkkel együtt 100.677 ft
apa antibiotikuma 4600 ft
ezután lesz ovitrell és a golyócskák....

mondtam hogy szó szerint "drága" gyermekünk lesz... csak legyen :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

angi: Üdv a BMC-ben. Kettéosztott méhvel szült most Remény,jobban mondva volt egy hártya, ami leválasztott belőle egy részt talán. Igaz hogy koraszülött lett Ádám, de baci miatt. Szóval nem reménytelen. Nekem meg hátrahajló a méhem és semmi gond nem volt vele.

sajt: Háát...nem tudom most hogy oldanám meg az inzulinos dolgokat, ha apa adná be a szurikat. Mondjuk én mindig is jobban szerettem magamnak beadni, elvégre én érzem. Mondjuk egy kézben szorongatott viziló megnehezíti a dolgot. Elképzelem magam, amint a westend wc-je felé igyekszem a vizilovammal szurizni. :D Bocsi, ugye tudod hogy nem fikázni akarlak, csak eszembe jutott. Nagyon jót nevettem. (Ugye nem haragszol?)

lujzici: A hsg tényleg car, de túl kell lenni rajta. Nekem elég rossz volt, de nagyon gyorsan túl voltam rajta. Mondjuk nekem a máv-ban csinálta a saját dokim. Nekem nem volt kábító, sem pedig görcsoldó. 15 perccel később már semmi bajom nem volt. Nekem is átjárható volt mindkét petevezetékem. Kíváncsi leszek, hogy a szülési fájdalmak mennyire lesznek hasonlóak ehhez a vizsgálathoz.

szöszi: Mondjuk így már értem, hogy nem akar az ember újra átjárhatóságira menni. De hátha jó híreket kapnál, talán sikerült megcsinálni őket.

eszter: Drukk holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++
vicky79
Budapest III. kerület

Avarka, Sajt nagyon bátrak vagytok :lol: :lol: , hogy az uratokkal böködtetitek magatokat, ja és ők is nagyon bátrak, én nem merném rábízni az uramra, de nem is hiszem, hogy bevállalná. Maradok az önkínzásnál, már nagyon várom, hogy szurkálhassam magam.
mako30

Navared: Te nem kértél a körzeti dokitól útiköltség-papírt? Nekem az mondta a körzeti, hogy a támogatott lombikhoz lehet kérni, csak a fizetőshöz nem. Szerintem érdemes megpróbálni.
mako30

Mako30!
Apa még nem szúrt :D Egyenlőre még bátor, remélem miután megmutatja neki a szakértő utána is magabiztos lesz! Ennyivel neki is hozzá kell járulni. Én állom ő szúrja :D

Hugomat 4 lombikon át, long protokol szerint a férje szurta. Az ő pocija az avatarom a három csajszival! Nekem is ilyen lesz :lol: Kép
avarka

Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólóhoz, próbáljatok meg minden lehetőséget arra, hogy ezeket a hatalmas költségeket valahogy csökkentsétek.

Már én is javasoltam korábban, hogy szerintem kell, hogy járjon az utazási térítés.

Gyógyszerekre egyebekre pedig a megoldás magánegészségpénztár legalább egyéni tagként (de csak annak éri meg, aki nem minimálbéren bejelentett)

Minden bank mellett müködik ilyen.

Mi tegnap szemüveget csináltattunk amely ezzel a módszerrel végül is 40%-kal lesz olcsóbb!

Jó babásodást

kispatak
Vendég

Eszter:
HAJRÁ!!! :D

Avarka:
Helyetted nem megy el senki, csak ha a babát is mellé adják ajándékba; de mi is fogunk izgulni értetek, ezért neked már nem kell. Megegyeztünk?

Pá Drágáim!
sajt@

Rendben Ssjt@!

Kérdés: Fogamzásgátló tableta után mikor jön meg a mensim? Soha nem szedtem ilyet! :?
avarka

Mako:
A HSG-nél szerintem nem számít a fájdalomérzetnél, hogy átjárható-e valakinek a p.vez., vagy sem. Nekem átjárható volt, mégis nagyon fájt, van akinek meg nem volt és mégsem volt olyan rossz neki. Nemtom mitől függ, talán a fájdalomküszöb is bejátszik... :roll:
Minden tiszteletem azoké, akik nem NyúlBélánék és magukat szurkálják! De tényleg.
Pénteken lehet, hogy találkozunk?

Vicky:
Olyan jó tükröt tartottál elém, szétröhögtem az agyam!!! :lol: :lol: :lol: Dehogy haragszom, az nem én vagyok! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Gondoltam, hogy nem fogsz haragudni.
vicky79
Budapest III. kerület

eszter, holnap a mi napunk lesz ++++
nálam már dolgozik a repesztő
kpn

kpn: Neked is mennek a drukkok+++++++++++++++++++++
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Avarka, nekem a fogigátló után 4 nappal jött meg.

Eszter, nagyon izgulok érted!

Sajt tök jó, hogy nem kell menned szombaton!Minden akadály elhárul előled!!! :)

Lányok tudja valaki, hogy mi alapján döntik el, hogy ki az aki elkezdheti a lombikot és ki az aki nem? Én már "berendezkedtem" januárra, de azért érdekelne! :)
Vendég

Kpn, neked is nagyon drukkolok!+++++++++++
Vendég

Kpn, Eszter: Drukkolok Nektek én is !!! :) ++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

KPN, Eszter:
Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu:
Őszintén? Fogalmam sincs, hogy kinek mehet és mi alapján a lombik decemberben...
Legalább te még be tudsz csípni szilveszterkor! :wink: :lol:

Hú csajok, én már nem is tudom miótan nem alkoholizáltam. Nem is hiányzik igazán, de néha azért egy pohár finom bor lecsusszanna.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Eszter drukk mára!!!! ++++++++++++++

Kpn!
Nagyon szorítok neked is, ügyi legyél!!!!!

Avarka!
Menten behalok tesód 3 tündérkéjétől :lol: Ó istenem, meg kell zabálni őket!!! Tehetnél fel egy olyan képet is amin látszik az arcocskájuk is, szeretnénk mintát venni róluk :wink:
Most nézem holnapután kezded a szurikat :) De jó, azokat én is mindig úgy vártam, mint valami drogos :)

Angi!
Minden reggel csatolok egy táblázatot, onnan követheted ki hol tart.

Lukácsné!
neked is nagyon drukkolok Filip tesóhoz!!!! Köszi az infót!

Mako!
Hajrá pénteki UH!!!!

Vicky!
Jót röhögtem a vizilós sztoridon, magam elé képzeltem, nem lehet semmi!!!!

Sajt!
Azt akartam már kérdezni, hogy ha jól emlékszem neked is elég magas volt az IR ed, ugye?
Mennyi is volt? Mert akkor ezek szerint mégsem olyan vészes, ha engedtek kezdeni, nem? Legalábbis logikusan így következtetnék. Rákérdeztél erre Szűcs dokinál???

Puszi

Ja!
Eszterrel megbeszéltük tegnap, hogy dob egy SMS t, ha megtudja a jó híreket! ( ő csak későn érne haza ), úh. ha ír azonnal jövök!!!

1258614300.9676.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Eszter, kpn nagyon szorítok értetek, összes ujjam csuriban!!

KépKépKép

Maccs
vörösmacska

sziasztok csajok!

Háttérből követlek titeket, de most Eszter és Kpn miatt kezem lábam csuriba :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: És türelmetlenül várom a jó híreket :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Most üzent Eszter, és kérte, hogy szólajk nektek is, hogy.............................................SIKERÜLT NEKIK!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak annyit írt, hogy valószínű több babcijuk van!

mondtam neki, hogy este mindenképpen várjuk a beszámolóval

ESZTER!

ITT is mégeegyszer gratulálok teljes szívemből!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

11 óra!

Maccs
vörösmacska

Eszter: GRATULÁLOK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sztyopane

KépEszter!!!!!!!KépTuuudtam , éreztem!!!YYEEEEEEEEEEEEEESSSS Kép Kép Kép Kép

Gratulálok, nagyon-nagyon örülök!!! !!!!!

Nekem ez nagyon sok erőt ad! Puszillak!

Maccs
vörösmacska

:D :D :D :D :D :D
Eszter, nagyon GRATULÁLOK!!!
IKREK, szuper!!!
woody

Lányok, én úgy vigyorgok egyfolytában, mintha legalábbis nekem mondták volna meg, hogy sikerült :P

Maccs
vörösmacska

Eszter!!!!

Jajj de jó..... jajj de jó!! :))) Gratulálok! :D :D :D :D :D
andrea-1

Eszter!

Gratulálok!
Máris bőgök... pedig nem is az enyém pozitív! :lol: Ilyen gyöngyörűségeket kívánok Neked és mindegyikönknek! Kép
avarka

Avarka, köszi a mintát, nagyon cukik ahogy egymás hegyén hátán vannak. Annyira édesek...

Maccs
vörösmacska

Eszter! Na mit mondtam????? :D Gratulalok én is és ez a többen vannak jelenthet 3-at is? Varunk estére!
Mégsem csalnak a megérzéseim, ez jó érzés :lol:

Sajt@, nekem is a zuram adta be, de a végefelé mar én is szúrtam néha. Amúgy tényleg jobb, ha maganak adja az ember, csak a fecskendössel volna némi gondom, mert ahhoz 3 kéz kellene nekem és hat akarhogy is szamolom, csak kettö van belöle :lol:

Mako, majd megérdeklödöm ezt az útiktg-es dolgot a hazidokimnal, de ez nem csak buszra, vonatra vonatkozik? Mi kocsival jarkalunk fel!
navared
Szfvár

sziasztok!

Beindult a babaeső!!!!!

Navared: kérhetsz autóra is uti.klts-es papírt, mi is azzal járunk Pestre. A házidoki írta meg.
sztyopane

Sztyopane, köszi! És ez hogy müködik? Marmint miutan kértem a dokinal?
navared
Szfvár

eszter: Remélem megtörted ezzel a fórum babátlanságát. Gratulálok nektek. Most már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyi is az annyi. :D

avarka: Nagyon édesek a babák.

navared: Sőt, én úgy tudom, hogy azok veszik igénybe leginkább a költségtérítést, akik autóval jönnek. Ezek a párok mindig sokkal messzebbről járnak. A budiba is rákérdezhetsz, ők talán adhatnak igazolást? Vagy a háziorvosit pecsételik le? Sajnos ezeket én nem tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok olyan is van, hogy kettőt ültetnek be és mondjuk tovább osztódik és három :shock: lesz belőle?

Maccs
vörösmacska

GRATULA ESZTER!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
colin

Vörösmacska!
Olyan is van bizony!

Múltkor ült mellettem egy hölgy. 3-at ültettek vissza, 1 maradt meg és a következő UH-n ketten lettek :D Egypetéjű ikrek!
avarka

Navared: a háziorvostól kell kérni papírt, azt ha mész a BMC-be a dokid aláírja és lepecsételi, de pluszba kell még rá pecsét amit a recepción nyomnak rá. A papírral 4x utazhatsz ha betelt akkor beviszed a TB-hez és kb 3-4hétre rá utalják vagy postázzák a pénzt. :D

Kép
sztyopane

Avarka: gyönyörűek a babák :lol: :lol: :lol: Mennyi idősek és hogy hívják őket?

Kép
sztyopane

Szia Eszter!!!

Nagyon sok gratula Neked, most már csak tényleg az a kérdés, hogy hányan vannak!!!! :lol: :lol: :lol:

Szoktam zugolvasni és valahogy megéreztem, hogy sikerülni fog!

pussz Bea, a friss ikres Anyuka!!!!!

ui. nekem 268 volt a HCG-m és most már két kis 6 hetesem van! :lol:

Kép

puszi Trix
trix78

ESZTER !!!!!

gratulálok én is dolgozok de azért beugrottam gratulálni, este szeretnék részletes sikersztorit olvasni :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Hú,rég voltam már erre :? :shock: Bocsika,de egy kicsit elfoglalt vagyok mostanság.

Eszter!
Nagy,nagy gratula!!!

Sztyopane!
Köszönöm szépen a PÜ-et a segítséget!

Végre van időpontom nem mondom,hogy elkapkodták,majd csak januárban megyünk!

Kép
Kép
a.ibici

Sztyopane!

A lányok december 29-én lesznek 4 évesek.
Kép
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?