Lefújták a szombati melót, szeretnek engem odafenn!
Avarka:
Hi-hi, engem is a Zuram bököd. Most aztán rendes legyél vele, mert bármikor megtorolhatja a szúrásnál!
No para! Hol van még "Katalin-nap"?!
Heni:
Te kis zugszurkáló!
Bizony, pempős mézezek és túrózok + vedelek, mint a sörösló.
Vicky:
Magamnak sosem adok be szurit, brrr!!! Tudod, hisztis p...a vagyok és rettentően félek a tűtől, ezért kell a Zuramnak beadni.
Ez van...
Eszter:
Bírom az álmaid, váljanak valóra! Észrevetted, hogy mindíg duplázol bennük (dupla pelusos pakk, dupla pozitív teszt) ? Jönnek az ikrek?
Én is úgy tudom, hogy akkor megy be előtted a biológus, ha sikerült. Nemtom a tanárúrnál is így van-e?
Mindenesetre nagyon-nagyon szurkolok nektek!!!++++++++++++++++++++++++++++
Lujzici:
Az átjárhatósági amint látod - mindenkinek más érzés volt. Jobb, ha tudsz ezekről és felkészülsz a rosszra, max. kellemesen csalódsz, ha nem lesz vacak. Nem ijesztgetni akarlak, de pl.: nekem rettentően fájt, azt hittem szétrepedek. Lehet, ha Újváry csinálta volna, akkor kellemesebb élményeim lennének róla. Esetleg próbáld meg megbeszélni, hogy ő végezze. Azt kívánom, hogy te azok közé tartozz, akiknek nem fájt a HSG. Ügyes leszel és ne izgulj!!!
Vörösmacska:
1 Algopyrin HSG-hez??? Asszem nekem egy kartonnyi is kevés lett volna! Talán, ha egy kis ólmosbottal megspékelik és kupánvágna, hogy elájuljak, na az megtette volna a hatását!
Egyre inkább azon vagyok, hogy Újváryhoz kellett volna mennem...
Lukácsné:
4 mm az klassz!!! Majd neked is szépen megnő. Hajrá lombik!
Francos pénz! Olyan "drágák" a kis tündérkéink, de megéri!
Lehet, hogy hétfőn összefutunk?
Woody:
Én rettegek a tűtől! Rá sem bírok nézni! Amikor kapom a szurit, magamhoz ölelem a vizilovamat és még a szememet is eltakarom (pedig be van csukva) a lábával. Közben magyarázok a Zuramnak, hogy még ne, ne, várjon, mert nem készültem fel rá. Tök cinkes nem?
Egyébként 37 éves vagyok - állítólag (kössszike)!
Amúgy 2 ampulla Pregnylt kaptam...
Angi:
Hinnye! Nem vagytok ti sem egyszerűek...
Semmi vész, itt ügyesek, biztos sikerülni fog!