Anett, mi már nem megyünk bölcsibe a héten. Mehetne holnaptól Lali, de jövő kedden végre megkaphatná a bárányhimlő 2. oltését, így inkább itthon maradunk, nehogy addigra megint orrfolyós-köhögős legyen, mert akkor megint csúszik a szuri és decemberben lejár a szavatossága az oltóanyagnak.
Képek: megkértem tegnap apát, intézze el, de nem tudom, elintézte-e, szerintem elfelejtette, mert nem mondta a telefonban, hogy volt bent.
Ha nem intézte, holnap bemegyünk mi Lalival. Mi ez az adventi készülődés?
Lali csoporttársa anyukájának semmit nem mondott a Zsuzsa, ők nem tudnak semmi ilyesmiről...
Jó, hogy nincs komoly baja Málnusnak, és mi is így vagyunk, mint ti, egész nap, minden étkezéshez jut valami "csodaszer".
A kálciumtól mért alszik jobban?
Mi este Sinecodot szedtünk tegnapig, az csökkentette is a köhögését.
Zitacicu, hú de durva, sajnállak nagyon!!!
Mielőbbi gyógyulást és drukk, hogy ne kapja el senki a családban!!! Én úgy tudom, az influenzagyanús tüneteket produkálóktól automatice mintát vesznek és küldik be az ÁNTSZ-hez kivizsgálásra. Nehogy már ennyit kifizess érte! Máté nagyon édes, ügyes!!!
Eszter, nem hinném, hogy Dávid a kiszáradás szélén lenne, de ezt a pisis pelusokból úgyis látnád, meg a kiszáradás szélén levő gyerek - legalábbis Lali - csak feküdt mozdulatlanul a karomban, cserepes volt a szája, szundikált, nem beszélt, nem játszott, bágyadt volt, fehér lepedékes volt a nyelve, és nem pisilt 8
órán keresztül... sőt tovább sem, mert reggel 6-kor tettem rá a pisigyűjtő zacsit, délután 2-kor üres és száraz volt a zacsi és a pelus is, és azt mondták, ha 4-ig nem pisil, irány a kórház... és nem pisilt akkor sem...
szóval könnyű észrevenni a vészjeleket. A banán, répa meg a rizs jó hasfogók hasmars esetére, én ezeket adtam akkor, pároltan és párosítva őket. Gyógyuljatok!! Doró nagyon ügyes, de ne hamarkodd el, a neheze majd ezután jön, de könnyen át fogja vészelni tutira!!!
AB: mi is úgy jártunk, hogy egy hétig nem kapott semmit, csak vitaminokat, itthon maradt velem, de a 2. héten mégis AB lett a vége, mert rosszabbodott az állapota. Pedig én is igyekszem elkerülni az AB-t, mégis szeptember közepe óta már 3x szedtünk.
De mit csináljak, ha mástól nem gyógyul meg???
Karmen, Enikő, nektek is jobbulást! Enikő, hányingerre B6 vitamin! Hasmenésre meg nekem bevált az orvosi szén, csak sokat kell szedni belőle, ha érdekel, megírom az adagolását.