hú lányok, hát alig győzlek benneteket visszaolvasni.
mágnes, na hála Istennek, hogy a nagyfiú szépen és gyorsan rendbe jött. Mit vesz a Jézuska a két kis palántának? Csak nem valami játékot?
zel, meg kell zabálni ezt a kisfiút a képen. Tényleg nagyon csibészes a tekintete. Mi lesz később?
Örülök, minden infónak amit egymásnak írtok, evéssel, alvással kapcsolatban. De csak pislogok még, hozzászólni nem tudok.
gyöngyike, sajnálom az álmatlan éjszakáidat, biztosan nagyon fárasztó lehet.
andi, na mizu a nagy tésztaevésbe megint elvesztél?
sapé, te is olyan régen jelentkeztél már.
boriska, elszántad magad, voltál "szakszervizben", már ha nem haragszol a kifejezésért? És mit mondott a doktor bácsi? Hogy vagy?
tücsökbogár, kb. két hete vitettem vissza a könyvtárba a kivett könyveket, mert egy szem időm nem volt beleolvasni. Minden időmet elveszi az angol tanulás és a folyamatos alvás, bár ez az igényem mintha az utóbbi időben csökkenne.
Mindjárt jön Ilka, már én is tiszta izgatott vagyok!
Lesz pocakfotó is, ha a hétvégén el nem felejtem megkérni a fotósomat
.
Nem gondoltam, hogy a gyermek nevének megválasztása ilyen nehéz lesz. Kölcsönkaptunk egy utónév könyvet, és itt elégedetlenkedek, mert pasi név az van benne dögivel, de az is biztosan azért mert azt már kiválasztottuk, így azt a rész át sem lapoztam szinte.
A lánynév választás kutyául nehéz. Tudjátok olyat szeretnénk, ami nem túl gyakori, azért magyar, kiejthető és még a nagymamám is meg tudja jegyezni. Mert az öcsémék kisfiát csak angyalkámnak, gyöngyöcskémnek hívja szegény, annyira nem boldogul ezzel az ősmagyar névvel.
A lényeget meg majd elfelejtettem, negatív lett a kombinált teszt eredménye. Persze én tudtam, hogy nem lehet semmi baj, de azért megnyugtató, hogy az orvosok is tudják ezt.
Folyás ügyben, minden tanácsot, bátorítást köszönök.
Jó sokat sikerült magunkról írnom
Szép hétvégét lányok!