Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok:)
uuu lehet kicsi maradi vagyok, de én most fedeztem fel egy újságot, ami szinte rólunk szól.
a HelloBaby magazint:) annyi ötlet tipp van benne, hogy, én épp ma fizettem rá elő.
A mostaniba, is PCO-ról mindent leír, az inzulin rezisztenciáról, minden...
Nagyon klassz!!!
http://www.hellobaby.hu/
beus84

sziasztok!

csak gyors bekukk, mert ahhoz, hogy Dr Heni tanácsait betarthassam, és a 10 parancsolatot se szegjem meg, kicsit kevesebbet próbálok a neten lógni :)

ahogy egyre közeledünk a csütörtökhöz, egyre többször érzem hogy kezd eluralkodni rajtam a türelmetlenség... :oops: :oops: :oops: így kicsit csökkentettem a babanetezést...vagyis olvaslak titeket, de nem mindig írok...

minden változatlan, nem igazán érzek semmit!
de bizakodó vagyok, és várom a csütörtököt, ugyanakkor tartok is tőle, mert a bizonytalan mindig ijesztő...

nagyon örülök a jó híreknek amiket a "régiek" írtak nekünk, és szívből gratulálok mindenkinek, és köszönjük Nektek! ezek a csodák igenis erőt adnak nekünk is, hogy bízzunk tovább a sikerben és ne adjuk fel. :)

Woody?????

pussz:

eszter

eszter82
Budapest

Csézjang gratulálok!
Tök jó, hogy sorban jöttök elő a csodaszámba illő esetekkel.
vörösmacska

csézjang: Fantasztikus hír, nagyon gratulálok.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok, cséz, szuper volt ezt megint olvasni :lol:
Eszter, nyuginyugi, most már elvánszorog az a pár nap!

Nálam, van egy 20 és egy 21 mm izéke, holnap este repesztés és csütörtökön inszem. Eléggé érzem a jobb oldalam, remélem maguktól nem durrannak ki idő előtt. Nyh-ról nem mondott semmit, így remélem azzal nincs gond.

Andi, remélem a bort már behűtötted estére. Rajtatok a világ szeme :wink:
kpn

Wody, te is mondhatnál valamit. Hogy telnek a napok? Dolgozol? Mennek a drukkok KépKépKépKépKép

Eszter, jó hallani, rég írtál. Mindjárt itt a csütörtök, hamar elrepült ez a pár nap. Ugye pihizel? Van még hely a fenekeden? Készülj, mert még 3 hónapig szurkálni fognak!!! Nyomasd a sok folyadékot Kép Fogsz előtte tesztelni?
Mennek a drukkok KépKépKépKépKép Én is csütörtökön megyek UH-ra, és megkapom a recepteket a dec elejei induláshoz, már nagyon várom

Kpn, nagyon szépek az erdményeid, hajrá az iszemhez.... mutassátok meg lányok hogy kell pozitívat tesztelni!!!!! Mennek a drukkok neked is KépKépKépKépKép

Ha valakit kihagytam akkor elnézést, ennyi volt a fejemben, mindjárt olvasok még.

Laptetőt feldobtam, kapjátok el lányok, nekem most nem aktuális, majd egy hónap múlva!!!!
Kicsit meg vagyok szeppenve,mensim első napjától kell szednem a fogigátlót és már a 11. napon vagyok és néha-néha van barnás pecsételésem, olyan mint amikor elmúlik vagy megjön, de ma elolvastam a tabi útmutatóját és azt írja az első adag szedésekor gyakran előfordul ilyen -remélem tényleg csak ennyi

Lányok, volt valaki közűletek aki kért igazolást a BMC-ben hogy leadja a munkahelyén a védettség miatt? Hát én most úgy gondoltam adok le egy ilyet, bár soha nem gondoltam volna, hogy pont nekem szükségem lesz, mert annyira drukkolt eddig a főnököm, de hogy itt az esetleges táppénzre menetelem a küszöbön teljesen be van gőzölve, bár nem csodálom, mert senki sincs aki alkalmas lenne elvégezni a munkámat. Elég furcsán alakulnak az események azóta....

Puszika Kép
vörösmacska

vörösmacska: Én még a nőgyógyászomtól kértem ilyen papírt. Nem volt belőle semmi gond. Én azért adtam le, hogy könnyen elengedjenek a kezelésekre. Ha kell a nyilatkozat, akkor küldj privit vagy emailt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kakti:
Klassz, hogy aránylag jól vagy és benéztél! :)

Kubuspace:
Hogy mik vannak?! Kocsit lopni, pont tőle? Szemétség!
Remélem elkapják és nagyon megbüntetik a kakilóját!!!

KPN:
Akkor most 2 naponta megy a tili-toli rendesen nálad. Sajna pont kedden kell mennem uhura, így nem találkozunk - kánonban járunk a BMC-be...
Izékéid gyönyörű méretűek, hajrá csütörtök!!! :)

Szöszi, Sting:
Valami életjel??? :roll:

Andrea:
Küldtem privit. :)

Avarka:
A lányod biztos gondoskodó nővérke lesz majd. :)

Lukácsné:
Na, legalább erre nem kell bogyót szedned, hogy megjött. Ez is jó hír! Szorítok azért az UH-képért, annál szebb karácsonyfadíszt/ajándékot el sem tudok képzelni! :)

Csézjang:
Nem hiszem el! Előbújtál? De jó!!! :)
Gratulálok a márciusi ifjadhoz! Neveken gondolkodtatok már?
Ha megszületik nem ám eltűnni, kérünk születés történetet és sok-sok csodaszép fotót! Sok puszi nektek! :)

Eszter:
Tünés a netről!!! :lol: :lol: :lol: Dr. Heni mit fog szólni?! :wink:
Amúgy meg ne izgulj már annyira (jó fej vagyok, mi?), ráérsz csütörtökön. Addig is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Csajok,

Fent kukorékolok már egy ideje, nem bírok aludni :D :D :D
A hétre szabit vettem ki, mert még van, ésúgysem lehet jövőre átvinni... Jobb itthon, mint bent a bolondokházában... :roll:

Vörösmacska: a laptetőre bejelentkeznék, bár lesz itt még, akinek mostanság kellhet, megosztozunk rajta Csajok..:)..... aztán majd 2 hét múlva kiderül, hogy mi az ábra. Akkor kell majd tesztelnem.... de az még olyan sokáááááááá lesz... :)

Kpn: borocska, hangulatgyertya, minden megvolt..... :D :D :D Neked is megy csütörtökre a drukkk!!!! :)

Sajt: ment levélke.

Szép napot kívánok Mindenkinek!

andi
andrea-1

SZiasztok!

Dr Heni jelentkezik :lol:

Andrea!
Milyen éjszakátok volt? :wink: Remélem belehúztatok, drukk!!!!

Lukácsné!
De jó, látod itt már annak is örülünk, ha megjön ( de csak a te esetedben, és csak most )
nagyon drukkolok a karácsonyfadíszetekhez! :)

Kakti, Csézjang!
De jó, hogy benéztetek!!! További kitartást nektek!

Eszter!
Nagyon jól csinálod, csak így tovább!!!! Pihenj, és csakis +++++ gondolatokat írok fel neked, recept nélkül is szedhető :) :) :)
Hogy bírod a progi szurikat?

Kpn!
Drukk drukk csütörtökre az izékék randijához :)

Sajti!
Bocsi, de te mosmár stimura jársz? :oops:

Puszi mindenkinek

1258440124.7834.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

andi, örülök, akkor sikeres volt az akció, legalábbis a kivitelezés szintjén már mindenképpen :wink:

DrHeni, meg sem dícsértelek még, hogy DrExcel is lehetnél másik szakon!
kpn

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem. Hétvégén nem voltunk otthon, tegnap meg anyukáméknál voltam. Most jöttek haza a nővérkémtől 2 hónap után. Így jó későn értem haza.
De a lényeg, nálam minden változatlan. Már kezdek érezni dolgokat ott lent. De ezeket, lehetnek jók is és rosszak is.
:) Sajnos én mindig előre megérzem 3-4 nappal mielőtt megjönne.
De most nagyon pozitív vagyok és sikerülnie kell, nincs olyan hogy nem.

Sajt, várom a híreket az uh-ról!

knp, hajrá inszem!!!

Eszter, ügyes vagy és tényleg nyugi. Viszont fogsz a BMC előtt tesztelni?

Vicky, szerintem szuper neve lesz a kiscsajnak, hiszen engem is úgy hívnak! :D :D :D
woody

Köszönöm lányok a kedves fogadtatást!

Nem tudtok valamit Stingről??? mostanában nem láttam hogy írna ide de a múltkor mintha olyat olvastam volna itt hogy párkapcsolati problémái akadtak ezért jegelik a BMC-t.... :( Hát nagyon sajnálom szegényt ha tényleg így van....

Sajtocska,

Örülök ám neked nagyon mert emlékszem hogy kb: együtt kezdtünk veled meg Rózsával meg Stinggel!!!! :)
Neveken gondolkodtunk, vagy Balázs vagy Máté lesz a befutó.
A szülésem szerintem sajnos császár lesz, mert tudod volt sok műtétem/ pont a gáttájékon, sipoly meg tályog meg egyéb nyalánkságok....ami miatt túl sok hegesedés van már a gátamon /úgyhogy ezek miatt valószínűleg csak császárral szülhetek nagy bánatomra de végül is a végcél a lényeg. Mivel az 5 éves kisfiamnál átéltem már egyszer a természetes szülést, most legalább lesz összehasonlítási alapom ha ez császár lesz, és el tudom mondai melyik milyen volt, és ez sem baj végül is....

Heni

Nagyon drukkolok neked is!!!! :wink: :( /
csézjang

Sziasztok!

Hááát Lányok!
...most Dr Heni nem tudom büszke lesz vagy nem (Konc doktor örülne neki :) ), de a következőre jutottam tegnap:
NEM fogok tesztelni!
mégpedig azért nem, mert nem akarom elkövetni azt a hibát, hogy ha negatív lenne - ne adj'Isten - akkor azon görcsöljek, hogy azért negatív mert nem sikerült, vagy azért mert túl korai volt!
Nem tesztelek, majd ott kiderül a vérből minden!
(egyébként mikor a beültire mentünk, a biologus hölgytől kérdezte Lac, hogy érdemes-e tesztelni;és azt mondta a lány, hogy nem, erre van a vérvétel! éppen azért nem, mert ha korai, és amúgy minden rendben van, az embert csak visszaveti egy kudarc!!! én hiszek neki, úgyhogy nincs teszt!!!! félnék is megcsinálni!!!! nem merném megnézni! :oops: :oops: :oops: úgyhogy marad a vérvétel csütörtökön!)

reggel leveszik a vért, és hánykor lesz eredmény????

A progeszteron szurikat én jól bírom, nem is érzem már!!!
ez a legkevesebb probléma :)
bárcsak sokáig kapnám :) mert minden tökéletesen rendben lesz :D

tegnap nagyon pocsék napom volt, mert olyan nagyon jó lenne már érezni valamit hangulat uralkodott rajtam! de szerencsére mára kialudtam. Tegnap este azzal a tudattal aludtam el, hogy hárman vagyok :)

Ki jön csütörtökön???
én, kb fél8-8 közt tervezem az érkezést, és szürke ruha+fekete mellény+fekete kötött "kabát" lesz rajtam szerintem! mert az nem nyomja a hasamat... :oops: :oops: :oops:
olyan furi, hogy van hogy a bugyi is nyomja a pocimat, pedig azért az nem egy szoros cucc... :roll:
Jó lenne személyesen is talizni valakivel/valakikkel :)

Dr Heni!
a pozitív gondolatokból és a no parából vettem egy életre valót, és szedem szorgosan! :D
rájöttem, hogy most az eredményért izgulunk, aztán majd az uh miatt, aztán a szülés, az első pasi,...stb... mostantól nincs megállás! így inkább nyugodt leszek! :D

Andi!

Olvasgasd te is a 10 parancsolatot, és no para...bár ez nehéz... :)
de azért igyekezni kell!

Woody!

nyilvánvaló hogy csakis jó dolgokat érzel!!!!
tudod, pozitív gondolatok!!!!! :)

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Szia Eszter!

Minden elismerésem a Tied! Nekem még most lesz az első /és egyetlen +++/ beültetésem és már most azon izgulok, hogy kibírom-e a tesztelést idő előtt. Hugom se tesztelt, nem érzett semmit.. és bejött! Ott a három banya!

Úgy tudom, hogy az eredmény 11 óra körülre van kész!

Nagyon szorítok neked!
avarka

Avarka!

Köszi :)

...akkor még egy okkal több hogy kibírjam :D talán ez a nyerő módszer :)

eszter

eszter82
Budapest

Eszter, én sem teszteltem, de legközelebb valszín fogok! 11-re van meg kb. az eredmény, de minket olyan fél 12 körül hívtak be és addig nagyon rossz volt kint ülni. Persze csak 3/4 11-re mentünk vissza, de amíg ott vartunk, addig borzalmas volt, mint 2 zombi :( Szóval szerintem elözö nap csinalok majd egy tesztet... Én is pont amiatt nem csinaltam, amiket te is írtal, mert nem akartam hogy a 2 eredmény a végén ne egyezzen és emiatt kapjak hülyét.... :?
De persze, te tudod, és ahogy érzed, úgy lesz a jó!
Nagyon drukkolok... és még mindig úgy érzem, sikerülni fog (azaz mar sikerült is) :)

Szöszi???? Hogy vagy, kicsit azért jobban mar, ugye? Lehet, h. inkabb nem is olvasol minket?

Avarka! Jól latom, te 21-én, szombaton kezdesz? Rövid v. hosszú protokollod lesz? Neked is nagyon szorítok... én is!
navared
Szfvár

Eszter, minden elismerésem a tiéd, de én már most úgy érzem, hogy én majd nem fogom kibírni, pedig hol vagyok még attól! Maximum a félelem lehet nálam nagyobb és talán amiatt nem, de viszont én félek attól, hogy a dokitól tudjam meg az esetleges rossz hírt, inkább úgy mennék oda, hogy valamit sejtek, vagy ha először negatív lenne, akkor csak örülnék az ottani pozitívnak. Na mindegy, előre ezen nem agyalok, mert különben is úgyis sikerüni fog!!!! Sikerülnie kell!
Nekem a főnököm a bunkó Kép egyfolytában azt mondogatja hogy kinek hányadikra sikerült, én meg hallgatok, mert így legalább nem szekál mert így abban van, hogy majd odébb van az, hogy én elmenjek szülni, én meg hallhatok, mert van egy csomó ismerősöm, akinek elsőre sikerült Kép. Úgyhogy hajrá EszterKép , mutasd meg hogy kell ezt csinálni!!!!!!
vörösmacska

Jaj eltűnt amit írtam.....

Eszter, tudod én teszteltem 1 nappal az eredményhirdetés előtt.
Mondtam is neked a BMC-ben, hogy mar csak 1 % esélyem van, hogy sikerült.
Persze, azért amikor bementem kerestem a biológust a szememmel, mert ha ő ott van, akkor tuti a jó hír.

Tehát, ha van erőd és kibírod, akkor ne csinálj tesztet! Ráadásul nálad szerintem a szuri is bezavarhat és nem kapnál valós eredményt. (nekem ilyen nem volt)

Én sem tesztelek a 14. napig. Utána meg lesz ami lesz.
De tuti 2 csíkos!!! :D
woody

Sziasztok!

Egy ideje olvasgatlak Titeket és ha nem bánjátok, csatlakoznék.
28 éves vagyok, túl egy sikertelen lombikon. :cry:
Most készülődöm a fagyi babás beültire. Illetve készülődtem volna,ha nem lennének cisztáim. Soha nem volt még, erre tessék. Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ezek a mensivel távoznak? A dokim azt mondta, hogy eltűnhetnek. De mi van ha nem? Lehet, hogy a stimu miatt alakultak ki? Kicsit megijedtem és már minden szörnyűséget elképzeltem. :oops:
Remélem, decemberben már nem lesz a babák beköltözésének akadály :)
Dióhéjban ennyit :) Mindnyájatoknak drukkolok, Eszter, neked főleg :D

Angi
angi81

Navared!
Szombat reggel kapom életem első stimuszuriját! 4 napig menopur utána 5 napig cetrotide majd 2 db ovitrelle és petesejt nyerés! Ez rövid protokol?
25-én megyek UH-ra, vérvételre. Nagyon szeretném, ha látszanának a petefészkeim és nem kéne a laparoscopiás műtét.
Mikulásra visszakaphatom a "csomagot" :D
avarka

Sziasztok!

Jelentem mindenkinek, hogy 1-2 nap után magamhoz tértem csak nem volt kedvem írni. Teljesen jól vagyok, olyannyira, hogy most legalább nem gondolok minden együttlétnél arra, hogy na majd most sikerül, és lássatok csodát sokkal kellemesebb....
Most úgy döntöttem/ünk, hogy tovább diétázok és majd januárban meglátjuk, hogy mi lesz. Egyenlőre úgy gondolom, hogy akkor sem folytatjuk, max. megnézetném, hogy átjárhatók-e a p.vezetékeim és ha igen akkor reménykedhetek a spontán dologban is. Ha nem akkor meg úgyis csak a lombikba bízhatunk. Na ennyit rólam..Ha nem is írok, de akkor is nyomon követem itt az eseményeket.

Eszter! Drukkolok neked csütörtökre, törd már meg ezt a negatív hullámot!

Woody! Neked is nagyon szorítok!!!!

Edinka!
Nagyon nagy gratula a spontán babához! Ilyenkor tényleg úgy érzem, hogy mindig van remény..
szöszi1977

Szia Angi! Üdv itt! Kép
Igen, a ciszták az esetek nagyobb százalékában a következő mensivel kiürülnek. Ha mégsem menne el, akkor írnak fel egy adag fogamzásgátlót, ha esetleg úgysem, vagy már stimuláció alatt vagy, akkor leszívják. Én így tudom, javítsatok, ha nem. Nekem is így volt, nem távozott és leszívta Tanár úr.
Előző ciklusodban volt a lombik? Rögtön mehettél volna fagysztásos beültetésre, ha ez nem jön közbe? Hány tüsződ volt, mennyit sikerült lefagyasztani? Lehet tudni, hogyan jutottak el idáig, illetve miért.
Bocs, ha sok a kérdés. Kép

Avarka! Jippijájé, de jó neked! Megy a drukkolás. Te hogy fogod megoldani a szurizást, családon belül, vagy te magadnak? Ezeket reggel kell? Nekem még ez is diléma.

Ez a barnázás már az agyamra megy, olyan mintha meg akarna jönni, pedig még csak a 12. napomon vagyok. Most az előbb böngészgettem a neten és olvastam, hogy csomó mindenkinek van ilyen az eslő hónapban a fogamzásgátlótól. Nektek is volt ilyen?

Kép
vörösmacska

Angi! Üdvözlet nalunk :)
akkor hasonló cipöben jarunk, októberben volt egy sikertelen lombikunk és legközelebb a fagyibabak jönnek. Nekem endom van, az is egy fajta ciszta (méhnyalkahartya), csak vérrel telt, lehet, h. tudod is mi az. De ne ijedj meg, mondtak volna, ha neked is az lenne és a ciszta tavozhat is a mensivel. Szerintem kialakulhatott a sok hormon miatt, amit a stimu alatt kaptal. Mikor volt az elsö lombikod? Ki a dokid?
Nagyon szorítok, hogy decemberben minden okés legyen és ne aggódj! Ha barmi kérdésed van szívesen segítek/tünk!
Ha megadod az adataidat, akkor Heni beír az excel tablazatba, ha gondolod. Amúgy ezt meg is nézheted Heni vmelyik elözö hozzaszólasanal és akkor képben leszel, kivel mi a helyzet :)

Avarka,
bar én nem ezeket a szurikat kaptam, de ez rövid protokoll tünik, mert a hosszú az elözö ciklus 21. napjatól kezdödik, a rövid pedig az elsö naptól. Az injekciók doki, ill. allapotfüggök.
Remélem latszódni fognak a petefészkeid!!! És nem olyan vészesek a szurik sem :)
navared
Szfvár

Mire megszületett az elözö hozzaszólasom, addigra Vörösmacska beelözött :lol: nem baj most aztan valaszolhatsz Angi :lol:
navared
Szfvár

Navared bocsika

Maccs
vörösmacska

Halihó!

Rólunk dióhéj:
Ma voltam uhun, van egy azaz 1 db ( :?: :roll: ) 15 mm-es dominánk éééés a mnyh 8 mm-re nőtt meg a 3mm-ről! Ez most sokkal jobb eredmény, mint a múltkori, mert akkor az inszemre 6mm-re nőtt csak meg. Pénteken még belémkukkant a doki, az inszemet hétfőre saccolta. Tökre várom!!! :lol:
Picit azért izgulok, mert ha hétfőn inszem, akkor sanszos a szombat este 8 órai repesztő beadatása, DE! én este dolgozni megyek, részleteket még nem tudok, fogalmam sincs, hogyan kerül belém akkor 2 ampulla cucc? Mászkálásba leszek rendesen, így még azt sem tehetem meg, hogy bocsi, de 8-ra elszambáznék az ügyeletre böketni... Mindegy, majd megoldom, ezen nem fog múlni, de nehézkes lesz.

Andrea:
Most tényleg ment a privi. :oops: :oops: :oops:

Heni:
Igen stimuznak, talán hétfő lesz a mi napunk! :)

KPN:
Tényleg igaz ez a kánon ránk nézve :lol: , nekem pénteken kell újra menni.

Woody:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csézjang bébi!
Nagyon klasszak a fiúnevek! Tényleg egyszerűbb neked a császár, emlékszem mennyi nehézségen mentél át mire összejött. Tényleg csodás az emberi test! Gyere picinykét többször ha van kedved, mert bírom a társaságod! :)

Eszter:
Ez a beszéd!!! Bár én tesztelős manci vagyok, de csodálom, hogy bevállalod a nem-tesztelést!

Angi:
Üdv nálunk, mielőbbi pocinövesztést! :)
A ciszták a stimu miatt is lehetnek, ál. a mensivel távoznak. Ha mégsem, akkor kapsz rá bogyót és rendbehoz, ha az sem jön be, akkor leszívják. De nem lesz semmi gáz! No para!

Szöszi:
De jó, hogy írtál! :)
Egy kis pihi nem árt, ha már belefásultál a "kötelezőkbe". Nagyon drukkolok nektek, a jővő év már csak szebb lesz, mint ez volt! :)

Avarka:
Hajrá szombati bökő! Ki lesz a szerencsés aki beadja?

Vörösmacska:
A gyogyótól simán lehet pici barnázás.

Pá Drágáim!
sajt@

Szegény párom lesz az áldozat! Ő is vegye ki a részét! Persze előtte megmutatja neki egy szakértő... Reggel-este két ampulla kel :(
avarka

Sziasztok csajok!

Eszter!
Nagyon büszke vagyok rád a nem tesztelés miatt. Én is csak az első inszemnél csináltam tesztet, de a másik kettőnél ill. a 2 lombiknál nem. Majd már csak akkor fogok csinálni, ha megmondják a + eredményemet, és utána, hogy én is elhiggyem :wink: :lol:
Jujj, már csak egyet kell aludni :)
Ja igen, szerintem is 11 körül van eredmény, ha jól emlékszem. Lesd a biológust, hogy bemegy e ő is amikor téged hívnak, bár Kanyó dr nő szinte mindig bent van Konc tanárúrral. :roll: Nagyon drukkolok!!!

Woodykám!
Érted is csuriban kezem-lábam!!!!

Angi üdv itt, és NEM ELKESEREDNI!!!!
Ciszta monnnyon le, és come on!!!!!!
Írj pár sort magadról, és gyere bátran bármikor.

Avarka!
Drukk a szurikhoz, ne félj nem fáj!!! Ez szerintem short protokoll lehet!!!!

Szöszikém!
Nagyon jól csinálod, túlléptél rajta látom, eljön a te időd is ne aggódj! Hajrá huncutkodás!!!
Ezzel különben én is így voltam. Sokkal felszabadultabb lettem, megkönnyebültem, hogy akkor kekszelhetünk ha kedvünk van, és nem akkor amikor kell, ill lehet / nem lehet!!!!

Sajti!
Én akármelyik tüszőrepit kaptam, mindegyikre azt mondta anno Wiegandt doki, hogy mehet az is ugyanúgy hasba bőr alá. Eccer én is pont melóztam, és jobb híján a retyóban szurkáltam magam, mint egy kemény drogos!!!
Na tök jó a mnyh ád!!!! Szedsz valami "cuccot" ? :wink: ( pempős mézet )
nagyon nagyon drukkolok a sikerhez!!!!

Angyalka, Mako???? Merre vagytok?

Puszi

Táblázat csatt.

1258528028.8342.xls

heni77

Bocsi, mostanában nem írtam sokat, de nincs velünk semmi különös. Barbuska is jól van, sokat mocorog.

sajt: Én a repesztőt mindig bőr alá adtam, mint a merionalt. Azt magadnak is be tudod adni. Talán izomba hatásosabb, bár erről nem tudok nyilatkozni. Drukkok mennek az inszemhez.

ciszták: Nekem minden inszem után maradt és vagy mensivel ürült, vagy 1 hónap gyógyszer és utána ürült. Szerencsére nem kellett leszívni.

teszt: Én sem bírtam ki teszt nélkül. Az előző inszemeknél nem csináltam tesztet, csak most. Most más érzésem volt és bejött.

szöszi: Örülök, hogy jól vagy. Tényleg felhőtlenebb az együttlét, ha nem a gyerekcsinálás a lényeg. Ilyenkor szoktak spontán becsúszni gyerekek. :wink: Hogy hogy nem nézték még meg a petevezetékeidet? Az szerintem elég fontos lett volna.

avarka: Drukk a szurikhoz. Az jó, ha apa is kiveszi a részét a dologból, de azért te is próbáld meg magadnak beadni, nehogy egyszer pont ne legyen apa otthon és kétségbe ess. Járt már itt csajszi így. Csak próbáld meg, hogy neked is megy-e és akkor nyugodtabb lehetsz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm hogy drukkoltok nekünk, és próbáltok belém lelket verni :)

azért tudat alatt dolgozom ezerrel :D azt álmodtam, hogy csináltam tesztet és pozitív lett, aztán álmomban rájöttem hogy ezt csak álmodtam, és álmomban csináltam még egy tesztet...az is pozitív lett! aztán reggel mikor felkeltem, nagyon röhögtem magamon! most már csak az kell, hogy holnap igaziból is pozitív legyen :)

Angi!

Köszi :)
remélem hamar kiürülnek a ciszták, és nem kell várnotok már sokáig!!!
Szerintem a lányok mindent profin leírtak amit a cisztákról tudni kell :)

Szőszi!

jajjj de jó hogy írtál :)
örülök, hogy rendeződött a lelketek, és most nagyon pozitívan látjátok a baba kérdést :)
reméljük meg lesz az eredménye, és hiphop becsusszan egy babci :)

Avarka!

Nagyon mennek a drukkok :)

Sajt!

jajj de izgi...megint jól begyorsultunk :)
hajrá hétfő!!!!!! :)

Heni!

köszi :D
én is szeretnék majd utána tesztelni, mert látnom kell a 2 csíkot :)
és úgy eltenném az első pozitív tesztemet :)

Lányok!

miért van bent olyankor a biológus???
mond valamit?
vagy csak mert így mindannyian ott vagyunk akik összehoztuk? :)
...úúúúúú ez a biologus-lesés kicsit paráztat... :oops: :oops: :oops: most leshetem Katit is.... :)
juuujjjjj de izgi vagyok...

puszi: eszter

eszter82
Budapest

eszter: Az inszemes babákhoz is megy a biológus. Az jön be az eredményhirdetésre, amelyik szerepet játszott a fogantatásnál.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: nagyon várjuk holnap a híreket rólatok!

Én most azon dolgozom, h minden vizsgálat meglegyen az első konzultációra.
Rájöttem, h nagyon határozottnak kell lenni és "nyomulni", jó értelemben.
Ma voltam a körzeti nőgyógyásznál, odaadtam nekik a hosszú listát, hogy mik kellenek. Nem örültek éppenséggel nekem, de megcsinálnak minden vizsgálatot! Jó, h időben mentem, mert a Clamydia például csak 3 hét múlva lesz készen.

Most ugyanezzel megpróbálkozunk a férjemnél. Neki az urológushoz kértünk időpontot, beküldöm a listával, aztán reméljük minél többet megcsinálnak.

Tök jó lenne úgy menni már elsőre, h a legtöbb lelet megvan.

Kérdés: az átjárhatóságit a BMC-ben hogy csinálják? Az első konzultáción máris fogok rá beutalót kapni? Nekem még sosem volt. És milyen az a vizsgálat?

Kép
lujzici

Lujzici!

:) köszi

hsg:
nekem nem a BMC csinálta, de a János Kórházban csinálta meg Lintner doktor ( én hozzá járok évek óta a magánrendelésére).
röntgengép alatt egy katétert feltesznek, rögzítenek és a kontrasztanyagot végig nyomják a petevezetéken.
Fel kell feküdni a rtg gép alá, jön a doki, kb 3-5 perc alatt beléd pakol egy "fél műtőnyi cuccot", aztán a kontrasztanyag egy perc alatt átszalad rajta, amennyiben átjárható!
nem hosszú vizsgálat!
nem túl kellemes, de ki lehet bírni.
én elég pici részekből vagyok összerakva, és kicsit megszenvedtem vele, de egyáltalán nem úgy emlékszem vissza rá mint valami elviselhetetlen fájdalomra...
mondjuk nekem átjárható volt minden - orvosi szakkönyv-szerű - de nagyon figyelmesek és kedvesek, úgyhogy ne rettegj tőle!
Utána jól esik kicsit aznap a pihi, mert érezni hogy kicsit megbizgattak valamit, de nem fájdalom...a szülés nagyobb fájdalommal jár majd :)

jó leletgyűjtést, és legyetek kitartóak!

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Vicky! Nézték nekem az átjárhatóságit 2008-ban, akkor mindkettő el volt záródva, de csináltak laparos műtétet és elvileg átjárható lett. De ugye azóta eltelt egy év. Viszont ha esetleg még mindig átjárható, akkor az ir. rendbehozása után akár reménykedhetek a spontánba is.

Eszter! Holnapra jó magas hcg-t kívánok!!!
szöszi1977

Sziasztok csajok.

Nem akarok senkit elkeseríteni aki még előtte áll, de nekem borzalmasan fájt az átjárhatósági pedig még kábító injekciót is kaptam előtte vénásan/ nem a Jánosban csináltattam/ pedig mindkét petevezeték átjárható volt és mégis annyira fájt, azt hittem összesz..om magam a vizsgálatkor.

Azért túl lehetett élni, mert kb: 2-3 perc az egész és megérte mert most itt van a pocakban a bébi, mindig erre kell gondolni, de tényleg, én is erre gondoltam miközben ott feküdtem és fájt.

Ja és a szüléshez képest ezt semmi....szóval fel a fejjel, megéri 3 perc kellemetlenség!!! :)

Drukk mindenkinek!

Sajtocska!

Én is bírlak! :wink:
csézjang

Sajt@!
Nekem az inszemeknél izomba kellett beadatni a tüszörepesztöt, de az nem a BMC-ben volt, a lombiknal viszont hasba bör ala. Biztos meg fogod oldani, hisz ez a legfontosabb most!

Szösz!
Jó h. újra itt vagy :)
Anno, még a lombik elött én úgy voltam, h. hagyjuk az egészet a fenébe és próbaljuk meg spontan a dolgot, de aztan az endo közbeszólt és végül nekikezdtünk. Végül is nekem a petevezetöim atjarhatóak voltak (legalabb is még júniusban) és endoval sokan estek mar teherbe (de csúnya ez a kifejezés... :?), úh. néha elgondolkozom, érdemes-e eröltetni... De persze amint lehetöségeünk lesz ra, újra nekiugrunk!
Úh. hajra spontaneitas :lol: Sokkal jobb úgy, ha nem azon görcsölsz, vajon most sikerülhetett-e?

Eszter, sajnos én is tudtam azt, h. eredményhirdetésre (ha pozitív) akkor bemegy a biológus, aki a megtermékenyítésben segített, és teljesen kész voltam, hogy hol van mar, amikor meg ott volt, miért nem marad... :cry: Ez egy kicsit tudja fokozni a feszültséget, az tuti, de az almod elég érdekes, szerintem elgondolkodtató.... :roll:
Mar csak egyet kell aludnod :D
navared
Szfvár

Ja és azért megy be a biológus, hogy gratulaljon és a doki megköszöni neki is a fantasztikus munkat!!!
navared
Szfvár

Nekem most volt az átjárhatóságim kb 1 hónapja a BMC-ben.
Az Újvári doktor úr csinálta, nagyon jó keze van, nagyon kíméletes. Előtte 1 algopirint adtak. Nekem már volt máshol is (SOTE I), arra azt mondanám nagyon kellemetlen volt, erre meg amit itt csináltak azt mondom, hogy semmi sem volt az egész. 4-en voltunk és senkinek sem fájt egy kicsit sem, sőt múlt pénteken volt a barátnőm neki elég alacsony a fájdalomküszöbje és neki sem fájt ahogy Újvári doktor csinálta. Ráadásul nekem nem nem volt átjárható és így sem fájt. Így lujzi ajánlom, hogy próbáld itt elintézni.

Szegény Csézjang, jól megkínoztak.

Maccs
vörösmacska

Ez a "Katalin" bent lesz-e már most gyomorideget csinál nálam! :(
avarka

Avarka!

az én gyomrom ettől teljesen kiakadt!!!!! :shock: :shock: :shock:

azt hiszem nagyobb a para bennem emiatt, mint a 3-4 óra várakozás miatt!!!!
most kezdek padlóra kerülni... :shock: :shock: :shock:

eszter

eszter82
Budapest

Fel a fejjel! :D

Minden rendben lesz! :D

Na, itt eldölt nálam, hogy a vérvétel előtt 1 nappal vagy azon a reggelen tesztelek! Nem akarok ájulásig izgulni! Amúgy is túl aggódós vagyok!

A Sedafic PC /homeopátiás nyugtató/ lehet szedni, hogy ne kapjak agybajt?
avarka

Eszter!!!

NYUGI NYUGI!!!

Hát akkor én már semmit nem is merek mondani, mert nekem is curvára fájt a HSG ( nem voltam átjárható ) de inkább nem is mondok semmit. Bizti, hogy a szülés jobban fáj, de ott a végeredmény mégiscsak szebb, mint mikor közlik pl, hogy totál el vagy záródva.....

Szöszi!
Nekem is laparral nyitották meg az egyik petevezetőmet ( másikat kivették )anno 1956 ban :P , és rá 3 hónapra :!: :!: :!: :!: :!: :!: elzáródott megint ezért is kellett átmennünk lombikba, ill merthogy kivették azt is, minthogy 3 havonta műtögessenek, mert mindig elzáródik. W doki azt mondta ennek a hamari ismét elzáródásnak lehet esetlegesen a stimu is az oka.
Szóval jól teszed, ha ismét megcsináltatod a HSG t sosem lehet tudni!!!!

Nem tudom talán Eszter te kérdezted, szerintem azért van bent a biológus, mert ő is benne van a buliban, Sőt ő a "főszervező" hiszen neki köszönhető a spermatisztítás, randevú szervezés :wink: a doki"CSAK" belövi a cuccot, ill visszateszia babókat. Szerintem elsősorban a biológus érdeme a siker, persze az orvos is legalább ugyanilyen fontos.

NE IZGULJ, mert agyoncsaplak, EZZEL CSAK ROSSZAT TESZEL. Ha akarnak már úgy is ott van(nak) , és már miért ne lennének ott, nem tudsz ezen már változtatni, csak feleslegesen stresszeled magad. NYUGI? KITARTÁS!!!!! Ja és persze azonnal jelentkezz, hogy mi volt, mi itt nagyon drukkolunk nektek!!!!

Puszi

heni77

sziasztok

voltam reggel alig voltak a dokimnál
gyerekek , bocs hogy ezt írom
nyh: 4!!! mm indul a lombik :)

a gyógyszertárban kiakadtam 100.600 Ft-ot hagytam ott.....
és ez csak ez a hét .

gonal+ merional + szombattól vagy vasárnap már nem emlékszem
a drága inj amire nincs támogatás 7db 63.000 FT volt, azt hittem elájulok.
na mindegy karácsonyra remélem lesz egy uh képem a fa alatt kismanó/kkal.

hétfőn megyek újra.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Angi, nekem is a HSG-t Újvári doktor csinálta a BMC-ben. Nagy rendes volt. Én úgy mentem oda, hogy nagyon rossz lesz. De szerencsére nem volt olyan vészes. Egy nagyon-nagyon menzi görcs szerűség volt. Csak az volt a rossz, hogy saját magadnak kellett tartani a lábad, amíg a kanült felhelyezte és utána fel kellett kúszni a röntgen gép fölé. És nálam elfogyott az a szer amit befecskendeznek, ezért még egy nagyon picit várni kellett, hogy a másik oldalt is meg tudják csinálni.
Ja és én is csak egy gyógyszert kaptam előtte és átjárható volt.

Eszter, nyugi tuti ott vannak a babák. De már csak egy nap és utána nagyon-nagyon boldog leszel.

Sajt, ha ovitrelle az a 2 ampulla, akkor csak simán hasba kell beadni. Nekem is most az volt és én is magam adtam be.

Szöszi, tök jó hogy jelentkeztél. Hajrá spontán hónapok!

Lukácsné, szuper indul a Lombik és a babaeső is!!!
woody

Lukácsné!

Írd majd meg légyszi azt a szurit, ami olyan drága volt, hogy mi a neve. Én aszem anno szúrtam Orgalutran t is, aszem ez a tüszővédő, vagy mi a szöszt, az is olyan volt mint a méreg ( olyan drága )
Én is gyűjtögetek ezerrel a szurikra!!!!

Puszi

heni77

Eszter! Ne haragudj, nem allt szandékomban megijeszteni téged, de tényleg!!! :oops:
Avaraka, te meg még ne kezdj el izgulni ilyesmiken, art a szépségednek :D
Mégegyszer bocsi, amúgy én pont így reagaltam, amikor elmesélték azt, h. mindig bemegy a biológus is, ha okés. Azzal nyugtattam magam, h. ez csak régen volt így és lehet, h. csak nem ér ra éppen!
Na próbalok inkabb pozitív dolgokat írni, nehogy valakit még kiakasszak :?

Lukacsné! Igen a gyógyszertarasdi elég borzasztó, nekem az egész cécó kb. 150.000-ben volt és akkor még nem beszéltem útiktg-röl...
De legalabb elkezditek!!! Nagyon drukkolok!
navared
Szfvár

Sajti, ha Ovitrelle-t kapsz, ahogy Woody is írja, azt csak hasba kell betolni! Úh. egy kis wc-n szúrós drogos módi befigyelhet :lol:
navared
Szfvár

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, aranyosak vagytok. :D

Kérdésekre válszolva: Az 1. lombikunk július végén volt. A vérvétel előtti napon kezdtem vérezni, mégis 25 volt a hcg. Kontroll 1 héttel később, hcg 150, amire mondta a doki, hogy belefér a normál növekedésbe. Újabb kontroll, hcg nem nő normál ütemben, újabb kontroll hcg csökken :cry:
Azt mondták, elment a babánk. Ezt követően a 2. ciklusban már lehetett volna a fagyis beülti, de a ciszták miatt nem lesz. Egyébként endóm van a petefészekben, kétszarvú és hátra hajló a méhem, ill. a férjemnél is a "szokásos" problémák vannak.

Remélem, hogy decemberben jöhetnek a babák :D Egyébként júliusban 8 petesejtet nyertek, 6 termékenyült meg, kettőt ültettek vissza. Szóval van még 4 babánk a mirelit oviban :D

Heni :)

Ha beírsz a táblázatba, megköszönöm, asszem minden adatot leírtam. Ja, amúgy Zeke doktorhoz járok :D

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek személyesen, de nemrég estem haza és még nem vagyok teljesen képben, hogy ki hol tart, de igyekszem pótólni. :D

Angi
angi81

Szia Angi!
Akkor nalatok sem egyszerü a helyzet :( de majd itt segítenek!!!
Amúgy nekem is endom van és elörehajló a méhem (egyszer azt mondta egy doki, h. talan túlsagosan is...), de szerencsére nem kétszarvú. Ez mit jelent pontosan? Két ki/bemenete van? Erröl még nem hallottam :oops:
Az nagyon jó h. van 4 fagyibabatok, nekem "csak" 2 van, de örülök nekik :D és legközelebb ök jönnek!
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?