Sziasztok!
Hááát Lányok!
...most Dr Heni nem tudom büszke lesz vagy nem (Konc doktor örülne neki
), de a következőre jutottam tegnap:
NEM fogok tesztelni!
mégpedig azért nem, mert nem akarom elkövetni azt a hibát, hogy ha negatív lenne - ne adj'Isten - akkor azon görcsöljek, hogy azért negatív mert nem sikerült, vagy azért mert túl korai volt!
Nem tesztelek, majd ott kiderül a vérből minden!
(egyébként mikor a beültire mentünk, a biologus hölgytől kérdezte Lac, hogy érdemes-e tesztelni;és azt mondta a lány, hogy nem, erre van a vérvétel! éppen azért nem, mert ha korai, és amúgy minden rendben van, az embert csak visszaveti egy kudarc!!! én hiszek neki, úgyhogy nincs teszt!!!! félnék is megcsinálni!!!! nem merném megnézni!
úgyhogy marad a vérvétel csütörtökön!)
reggel leveszik a vért, és hánykor lesz eredmény????
A progeszteron szurikat én jól bírom, nem is érzem már!!!
ez a legkevesebb probléma
bárcsak sokáig kapnám
mert minden tökéletesen rendben lesz
tegnap nagyon pocsék napom volt, mert olyan nagyon jó lenne már érezni valamit hangulat uralkodott rajtam! de szerencsére mára kialudtam. Tegnap este azzal a tudattal aludtam el, hogy hárman vagyok
Ki jön csütörtökön???
én, kb fél8-8 közt tervezem az érkezést, és szürke ruha+fekete mellény+fekete kötött "kabát" lesz rajtam szerintem! mert az nem nyomja a hasamat...
olyan furi, hogy van hogy a bugyi is nyomja a pocimat, pedig azért az nem egy szoros cucc...
Jó lenne személyesen is talizni valakivel/valakikkel
Dr Heni!
a pozitív gondolatokból és a no parából vettem egy életre valót, és szedem szorgosan!
rájöttem, hogy most az eredményért izgulunk, aztán majd az uh miatt, aztán a szülés, az első pasi,...stb... mostantól nincs megállás! így inkább nyugodt leszek!
Andi!
Olvasgasd te is a 10 parancsolatot, és no para...bár ez nehéz...
de azért igyekezni kell!
Woody!
nyilvánvaló hogy csakis jó dolgokat érzel!!!!
tudod, pozitív gondolatok!!!!!
puszi: eszter