Sziasztok
Kiteszi az emberlánya a lábát a lakásból, este meg gépmegvonásban részesül a párjától és máris annyit irtok hogy győzzem visszaolvasni
Danit gyorsan beraktam egy kicsit a járókába, hogy ne kelljen mindent kétszer irnom, mint tegnap
Vic
Majd csak összejön ez a tali, amugy nem voltunk sokáig, kb egy órát boklásztunk ott, aztán eleredt az eső igy szépen haza is huztunk.
De jó neked, masszázs, ohh milyen jó volna, de hát majd ha Dani kicsit nagyobb lesz akkor megtapostatom vele magam célirányosan, most csak simán lebirkozz és kacag hozzá
Bátrak vagytok az épitkezésben, le a kalappal, nekem elég volt egyszer, azt mondtam soha többet, max akkor, ha egyösszegben annyi pénzem van, hogy simán kulcsrakész költözhető legyen.
Ini
A fenti mondat nektek is szól, nem kis teljesitmény egy épitkezést bevállalni, magam részéről egyéb családi bonyodalmak miatt majd 8 év alatt sikerült a földszintet megcsinálnom, a tetőtér még a jövő, pedig majdnem minden anyag megvan, csak hát a szakmunkára most nem futja az anyagiakból.
Mihelyt találok egy tök normális képszerkesztő progit, amivel tudok montázst is varázsolni, és persze visszakapom apától a géphasználatot, felteszem a képeket őkelméről
Olvasgatva a két gyerek témát eléggé ingadozom a dologban, néha nagy kedvem van egy tesohoz, néha meg úgy vagyok vele, hogy bőven sok manó
, igaz sok időm nincs a gondolkodásra, de majd csak meggyőzöm magam
Stahlbuksi
akkor ezennel inditsuk be a mit fözöl ma rovatunkat, aminek lehetnél a védnőke
A holnapi kajcsit már tudom: őszibarackos, fokhagymás pulykacici lesz nálunk burgipürével
Alvással kapcsolatban én csak annyit tudok mondani, hogy nálunk 90%ban a cicin alszik el Dani, a maradék 10%ban magától. Mostanában kezdtük el, hogy ha vacsizunk és cicizés közben nem alszik el hanem inkább játszani szeretne, akkor szépen berakom a kiságyba és játék közben legtöbbször elalszik, vagy egy idő után újra enni kér, de akkor kb 5 perc és szépen mély álomba szenderül. Mivel azt irod, hogy néhány napja csinálja csak, szerintem ez a frontoknak is köszönhető, mostanában elég dilis az időjárás, ők meg nagyon érzékenyek még rá. Magam részéről szépen ugy csinálnám ahogy eddig, a szeparációs félelmekből adódóan még jobban ragaszkodik hozzánk. Daninak kb egy hónappal ezelött volt olyan időszaka, hogy ha nem látott akkor torkaszakadtából üvöltött, mert az már nem nevezhető sirásnak amit csinált. Doki nénink azt javasolta, hogy mondjam meg neki szépen hova megyek, hogy visszajövök hozzá, és tegyem a dolgom. Lekopogom, de mostmár nagyon ritkán sir, sőt apája szerint, mikor meghallja pl a wcben a vizzubogását, már mosolyra derül a pofija, mert tudja, hogy mindjárt meglát az ajtóban. Nah jó hosszu lére eresztettem, bocsi érte...
Orsi
Gratula a nagylánysághoz, és bizunk benne ,hogy mostmár minden rendben lesz egészségügyileg nálad.
Milyen jó dolog, amikor az emberlánya nyüglődik a kajcsin és mások megoldják helyette a problémát
Ezért szeretek anyósomhoz mászkálni, olyankor levan szinte minden gondom, megfőz és nagyon nagyon sokat játszik az unokájával, multkor napközben tudtam aludni két és fél órát egyfolytában, király dolog volt
Hicu
Fotókat fotókat kérünk ám a nagyeseményről, milyen topánkát sikerült szerezni?? Lassanga elfogyott?
Bogi
Wow kisteso project, sok sikert hozzá
Nekem ugyan nem modta a doki, hogy mennyit várjunk, annyit ajánlott, hogy talán akkor fogjunk neki, ha Dani elmult egy éves (én is császáros lettem).
Judit
sikerült visszaadni a munkát, vagy még mindig szenvedel vele?
Fogyos lányok:
Én is kérhetek recepteket?? rám már nagyon rámférne pár mázsától való megszabadulás.
Orsi majd elfelejtettem irni: irigyyyyyyyyyyyyy a virággéééééééééééérttttt
Utoljára egy szál rózsát kaptam és egy csokor somlóit amikor Dani született egybekötve a szülinapommal, mert ugyebár csak egy hét van köztünk.
Mentem, mert most két éhes száj kántálja: kaját, kaját
(na jó három, mert már én is éhes vagyok
)
puszi
Ági