Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk (és így előre is bocsi, ha most kissé szétszórtnak fogok tűnni), mert épp fürcsi van, de aztán együtt fésülködünk, és utána hívjuk be az álommanókat az ablak alól.

Ági,
Bocsi, most olvastam a hívástKép Pedig jó lett volna végre egy randi. Szólj, ha jöttök legközelebb, akár a MOM Parknál is jó nekünk.
A képek tök jók, Dani nagyon kis édes. Látom, már Neki is vannak fürtjei.

Judit,
Mildi nyuszikat ma borítékoltam, szóval ha nem haragszol, akkor mi is versenybe szállunk azért az 1 hetes nyaralásért. Habár ha okt. 10- ig (pont aznap van a szülinapomKép) lehet beküldeni, akkor abból már csak őszülés lehetKép)

Orsi,
Leveled már félig készenKép

Buksi,
Milyen volt a vendégség?
Ádámnak is megvan az összes Stahl receptkönyve, nagyon szereti, főleg a kenyértésztás receptet. Persze ezt most a diéta miatt nem készíthet, de majd a szülinapja után (aug. 26.) már lehet délelőtt ennie.
A Stahl J. is kisbabát vár! Ez tök jó!

HicuEmő,
Naaa, tegyél fel képet Csöppről, és a keresztelőről is. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen volt fürtös Dudu a szép ruhácskájában.

Bogi,
Neked ilyen fiatal testvéred van?! Te melyik diétát csinálod? Azért vigyázz vele, inkább sokat mozogj! Séta, séta és egyebek...Kép

Ines,
Minden kaját magunk készítünk, nem igazán szoktunk rendelni. Ma itt volt a tervező nálunk, tök izgi, már kezd alakulni a ház képe. Úgy örülök!!!

Na, most már tényleg megyek, majd még jövök, de az álommanók már itt várakoznak az ablak alatt és be kell Őket hívniKép

Pusz:

Vic
Victoria

Sziasztok!

Vic!
Az ételeket teljesen úgy készíted el, ahogy mondjuk egy átlagos receptkönyvbe van?
Hétfőtől én is kezdem. A túró Rudi nem tudod melyik updatebe tartozik? Nem találtam.

Bogi!
Én két hete értem el a szexbe a régi formámat. A hüvelyszárazság elmúlt. Bocs, hopgy ilyen nyíltan leírom, de gondolom többünknek volt ez probléma. De azért a fáradtság sokszor győz.

Buksi!
Ismered a nagy tészta könyvet? Gondolom igen, ha az olasz konyhát favorizálod. guszta receptek vannak benne, bár én eddig belőle keveset főztem.

Orsi!
Holnap remélem jelentkezem, ha nem, akkor nem tudtam ellógni.
imádom pirítva és cukorral. Diétának nem megfelelő.

Egyébként én a kertben újabban, ha eszembe jut, akkor ugrókötelezek. Persze amíg a Hanna el nem kéri, hogy ő is akar.

puszi

Ines
ini

Orsi!
Lehet, hogy a fog a ludas. Ilyet Oli is csinált, mielött kibújt a foga.

puszi

Ines
ini

...no ismét itt vagyok..

Ági,
Köszi a jó tanácsokat Pempi pontokkal kapcsolatban, én is nézegettem már régebben azt a fórumot. És vajon a többi "apróbb" játékból nem fogynak ki sosem? Mi vmelyik babaáruházban nézegettük azt a csigát, és egészen aranyos. Habár naggyon hangos, szóval csak az kérje, aki szereti az efféle melódiákatKép)
Nálunk is inkább az sk. kaják jönnek be, habár egyelőre nagy mázlink van Dorcival, mert a répaleven kívül mindent megeszik és megiszik. Persze inni csak cukormenteseket iszunk, Hippeket. De leggyakrabban inkább a csipkebogyó tea az igazi szomjoltó, és persze a tejci, amiből sajna egyre kevesebb vanKép
A topicotokat mindig nézegetjük, de most valahogy nem találtunk újabb infokat és képeket, de továbbra is reménykedve kukkantunk be Hozzátok, hátha...Kép

Buksi,
Ari vagy, de nem hiszem, hogy bárkit is érdekel az én gyorshajtásom, a diétám és a telekkel kapcsolatos dolgaimKép Na jó, talán a telkes és a diétás kérdés érdekesebb lehet.
Ti is 3 "kiskutyust" terveztek?
Mi is szoktuk néha kérdezgetni az Ádámmal, hogy megérdemeljük, hogy nekünk egy ilyen angyal gyerekünk van?!

Orsi,
Én tudok egy nagyon fincsi kaját, még anno az Ádám a Stahlban látta, a Buday- féle hogyan készítsünk kevés hozzávalókból egyszerű, gyors és fincsi kaját (tényleg fincsi, mert mi még a diéta előtt többször elkészítettük, és mind a 10 ujjunkat...Kép). Ha érdekel, akkor előkaparom, és leírom Neked. Vagy ha érdekel mást is, akkor ide is leírhatom.

Ines,
Hol van ez a Kenguru Gold? Mert én úgy tudtam eddig, hogy itt van a Királyhágó utcában, de bármikor ott voltam, mindig zárva voltak, még napközben is.

Bogi,
Sok- sok gyógyító puszit küldünk az oltás helyére Lilinek! Te is izgultál minden oltás előtt? Én nagyon.

Na, most már tényleg elég volt ennyi belőlem.

Vic
Victoria

Ines,

Küldöm pár receptet, jó?!
Szólj, ha megkaptad!

Vic
Victoria

Ines,
Mi azt csináltuk, hogy az első hónapban CSAK 1- eseket ettünk, és csak a második hónaptól kezdtünk "lazulni" azzal, hogy délelőtt már ettünk édességet is, de ettől függetlenül betartottuk azt, hogy délután már semmi 3- ast nem ettünk!
Sok sikert!

Vic
Victoria

Sziasztok!

Vic!!!! Mi van a levelemmel? Irgum-burgum!!!! A recept is érdekel, naná! Fentebb irtam Buksinak, oda leirtam a teendödet a csekkel kapcs.ban. Kenguru gold rucik vannak a MegaToysban is, bár az nektek nincs túl közel.

Ines, ugrálókötelezés? Lélekben veled leszek, közben megeszem a cukrostésztát ... Kép

Dicsekedhetek egy kicsit? Ma kaptam a páromtól (még reggel) 23 szál rózsát. Ez a héten a 2.alkalom volt. Csak úgy. kicsit gyanakvó voltam, de csak a szeretetét szeretné kifejezni, és most nem "csak" ruhákkal, vacsikkal, hanem kicsit romantikusabban is. Nálunk ez nagy szó, mert Ö egyáltalán nem ilyen tipus.Kép

pussz
Orsi
orsi17

Vic, ez a diéta felkeltette az érdeklödésemet! Át tudod nekem küldeni?

Orsi
orsi17

Sziasztok!

Most mentek el a vendégek, akik kedvéért Vencel elhagyta a biztonságos szőnyeget,és odakúszott a lábukhoz,majd onnan hozzám. Én össze-vissza ájuldoztam a gyönyörtől,de kedves vendégek meg kb. először láttak kisgyereket,felőlük elszavalhatta volna a Szózatot,akkor sem ájultak volna el Kép

na és most visszolvastam rendesen,és jó régi hozzászólásokra is fogok reagálni Kép

Bogi!

Sok sikert a kistesó-projekthez! Te miért voltál amúgy császáros? Ami "azt" illeti,én néha azt gondolom,hogy már soha nem leszek a régi. Az agyam egy része anyává vált,és ha minden más összejönne,akkor is fülelek, meg nem engedem el magam teljesen Kép vagy Kép

Orsi!

Nem mondom,nagggggggyon trükkös! Ezt a kis fényképes rafkót nagy-nagy hiba lett volna nem megosztani velünk!

Vic!

na ezt az Up Date diétát oszd csak meg velem is! Nem én ,de kispapi sürgős fogyit akar,mert a fényképek alapján rádöbbent,hogy jól kikerekedett a feje KépDettinek gratula a nádszál karcsúságához, add át neki lécci, nekem egy nyár alatt nem sikerült összefutnom vele.

Vencel kúszásáról készítettem képet,de nem sokban különbözik a sima hasonfekvésétől Kép ha már a mozgásnál járunk: Te hogy érted azt,hogy Dorka pici a mászáshoz,meg hogy netán elszámoltad magad??? Én eddig úgy tudtam,hogy minden baba akkor fordul,mászik,áll, megy,stb. amikor akar, nincs alsó határ és a felső is elég széles skálát zár be. Vagy Te mikorra "számoltad" Dorka felállását és mi alapján Kép?

A házat esetleg Klárával terveztetitek? Csak mert említette,hogy találkoztatok,és hogy nagyon cuki volt Dorka hajasbaba.

Ini!

Ez a tésztasali tényleg szimpi,én képes lennék tésztát tésztával enni, még magában is imádom! Hogy állsz a "szervezkedéssel"?

Ági!

Még nem is mondtam: jó,hogy erre jársz végre! Dani milyen nagy fiú! Nektek nem furcsa,hogy nemrég még arról írogattunk,hogy mit tegyünk hasfájás ellen,hogyan büfiztessünk,most meg már Dani áll Kép Kép Kép????? A kajás ötlet nekem tetszik,bár van ilyen topik, az nekem kicsit ömlesztett,és nehezen merítek ötletet. Itt meg ha a topiktagok elfogadják, működhetne. Persze nem kellene mindenkinek folymatosan minden kajáról beszámolni a pirítóstól a paprikás krumpliig,de ha van valami jó ötlet,én szívesen venném. Aztán most fognak meglincselni a diétázók Kép

Hicu!

Sok sikert,vagy sok boldogságot,vagy jó keresztelőt,amit ilyenkor illik!

Judit!

Sötét napok????? Munka???? Léna királylány?

Rebi!

Én tényleg ráizgultam a hozzátápis témára, hol vagy? vagy majd két gyerek mellett én sem kérdezek ilyen hülyeséget?

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Na ez nem ér! Mire megírtam a maratoni levelem,lett ezer új hozzászólás! Nincs nekünk jobb dolgunk szombat estére KépKépKép???????

Orsi!

Vencel is kicsit furcsán viselkedik, pl. ma este csak cicin akart elaludni,ami nálunk soha nem volt szokás. Meg napközben is ha egyedül hagytam,egyből kiabált ,mint aki nem éri el egyedül a játékait. Nálunk az eddigi fogaknál nem volt ilyesmi,én arra gondoltam,hogy kezdenek "anyásodni" Kép. Meg rafkós kölkök Kép

Ini!

Hát nem tudom,nálam ez a hüvelyszárazság inkább pszichésen működik,azaz egyáltalán nem izgulok rá a témára. Csak abból gondolom,hogy 1-2-szer sikerült,és akkor a szárazsággal sem volt gond. Én az agyamat vagyok képtelen helyes irányba terelni, és nem nagyon látom az alalgút végét! Meg remélhetőleg pusztán a hormonok miatt /szoptatás meg ilyenek/,magamtól eszembe nem jutna a dolog. Nem hiányzik,ez van. Na most én is jól szókimondtam. Többiek hogy s mint?

Orsi!

na ne akard megmagyarázni,hogy ez a pasi nem romantikus Kép !!!!! Ez nagyon kedves gesztus.

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Orsi, Buksi,
Mél receptekkel együtt küldveKép
Szóljatok, ha megkaptátok.

Puszi!
Victoria

Vic, átjött! Köszöntem szépen! Beleolvastam, vannak benne jó receptek még nekem is. Lehet, hogy a férjecském majd ráindul erre, mert épp fogyózni akar.

Lányok! Jó éjt! Megpróbálok alukálni, bár egyedül olyan rosszul alszom,minden neszre fent vagyok, hiába van beriasztva.

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!
Remélem mindenre tudok reagálni, tényleg beindult mindenki, ahelyett, hogy romantikáznánk a férjeinkkel.

Orsi!
Már eszed a tésztát? Vagy csak úgy értelmeztem?
Irigyellek, az én férjem nem romantuikus, vagyis kinőtte. Talán az elején az volt, de most? Mondjuk beszélgetni sincs időnk a két gyerek mellett, e-mailben szoktuk beszélgetni. Remélem lassan ez a gyerekek nővekedésével megszűnik. Szóval így nehéz bármit is romantikázni.

Szeptember 25-én kikapcsolódunk egész napra, mert céges kirándulás lesz a Rukkel tóhoz. Sárkányevezés lesz. Kiváncsi vagyok, csapat építő.( a férjem kollegám is egyben, így együtt is leszünk)

Buksi!
Magamtól nekem sem jut eszembe,a férjem jön általába és sokszor én is fülelek. ez az idő múlásával szerintem megszűnik. Egy szobában alszik Vencel Veletek? Mert én úgy képtelen vagyok. De szerintem a szoptatás sokat számit a hormonok miatt.

Vic!
Kenguru van mind a két Stop shopban. Bécsi út és Hüvösvölgyi út. Mi ott vásárluk. A Bécsi úti nagyobb. Szeretem , szépeket és nagyon jó minőség. Árban mondjuk igazá lehetne olcsóbb.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Kisbuksi
... nem feltétlenül a gyerekek számától, inkább "milyenségétől" függ a dolog... 2 Levivel könnyebb (lenne) mint 1 Csengussal... bár ma Levi is alakított.. KépKép
a 2 gyerek mellett meg nagy volt nálunk a jövés-menés.... max. olvasásig jutottam... most Levi elaludt a kezemben, Csengus az apjával rajzol (így talán nem ébreszti fel Kép)...

... most van nálunk egy olaszokhoz szakadt rokon... holnap tanulok pizzát meg egyéb olasz kajákat elkészíteni szabályosan .. már várom... Kép eddig 3 pizzakísérletem volt... vegyes eredménnyel Kép Bár a lányom bármennyi olajbogyót meg ananászt képes megenni a pizzáról... a párom meg ha elég éhes, szinte bármit megeszik, és még ízlik is neki Kép .. előtte el kell küldeni edzeni, vagy kicsit kertet ásni Kép

Megnéztem a hozzátápis listát, amit írtál... eléggé hasonlít ahhoz, amit emlékeim szerint Csengussal csináltunk... annyi különbséggel, hogy a gyümölcsök/zöldségek (nálunk alma meg sárgarépa lesz - amennyiben sikerül szerezni megbízhatót) először megfőzve... ha az már megy (=nem úgy jön ki, ahogy bement.... bocsi a hasonlatért, de pl. a lányom pelusában sokáig abszolút újrahasznosítható állapotban jelentek meg az ennivalók Kép) Meg úgy általában: nyersen csak akkor, ha főzve már megy...
Az, hogy Levinek mi jön majd be, az kérdés... nem lennék meglepve, ha teljesen másokat enne szívesen, mint Csengus Kép nem ez lenne köztük az első különbség Kép De azért raktam el már meggyet, most őszibarackot... legfeljebb én eszem majd meg... Kép
Amúgy nálunk is a Hipp kaják jöttek be... de abból is kevés .. és csak később...
Azt, hogy mi nem krumpliztunk, azt már írtam. A gyerekdokink szerint van vmi újabb kutatás, hogy a krumpliban levő keményítő nekik durva... Most az, hogy a lányomnál a krumpliadás kezdete a 8 kg eléréséhez volt kötve, az lehet, hogy "testreszabott" ajánlás volt... Nála ez majdnem 1 éves korára esett, Levinél meg szerintem 1 hónapon belül lesz Kép

A hozzátápi folyamatának emlékei kissé már kopottak... most adom majd a főtt alma ill. főtt répa dolgot... ha eszi, eszi, ha nem, nem Kép majd méregetjük a kölköt hetente... ha nem fogy, nincs baj Kép szeptemberben megyünk legközelebb vizitre, akkor majd kapom a köv. ajánlásokat, aztán írom is ... ha érdekel Kép

ja... Csengus már elkezdte Levi hozzátáplálását... megkínálta sültkrumplival Kép ... de a zord anya nem engedte...

jajj... azt az Update diétát én is nézegettem... csak a túrórudit galád módon a szigorított kategóriába rakta, nálam ott bukott a dolog Kép .. viszont 10 kilótól jó lenne megszabadulni... úgyhogy kénytelen leszek jobban figyelni a "mikor mit" dologra.... Kép ... csak nehéz megoldani, mert a nyugod körülmények közti evés többnyire este 11 utánra esne... na meg "vicces" ha a gyerek arra ébred hajnalban, hogy az anyja gyomra hangosan korog KépKép

Vic, Ági, Hicu... és a többiek, akik önkéntes száműzetésben leledztek (így írják??? Kép)...

NE MÁÁÁÁÁÁ KépKépKép .. ne tűnjetek el újra KépKép

Judit
Drukk munkához, bú-baj-bánat-"sötétnapok" elmúlásához...

Orsi
Ma Levi is extra-elviselhetetlen-hangos-nyűgös volt... front, fog, fejlődési nyűg... sok minden lehet... Remélem hamar elmúlik Nálatok Kép

A jövő héten állítólag nagyon meleg lesz... vmi szabadtéri tali? .. ha van rá érdeklődés, akkor tarthatnánk esetleg egyet nálunk ... na nem Telkiben, hanem a (régi) lakásomnál a Hűvösvölgyi úton... zárt kicsi kert, egész árnyékos egész nap... délután főleg... parkolni lehet a környéken...
Ja... amúgy mi volt az oka a délután kezdődő talinak? Nálunk jól működtek a 10-11-től estig tartók ...

na .. illene megfürdetnem a lányt... (megint "csak-anya" van Kép)

üdv
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Vic
Kenguru Gold van a Margit krt-on is (nagyjából a templommal szemben)

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Kisbuksi,
Koccanáshoz nem tudok sok okosat hozzátenni. Talán azt, hogy ha nincs tanútok, szerintem (sajnos?) nekik fognak hinni, hogy az utolsó pillanatban vágtatok ki a buszsávból. Mert gondolom ezt állítják. Az ilyen emberek megpróbálnak mindent izomból elintézni, de talán megnyugtató, hogy nem mindent tesznek meg, amivel fenyegetőznek. És a rosszban milyen jó, hogy Vencel végig nyugisan viselkedett, meg hogy ketten (ill. hárman Kép ) voltatok amikor történt, nem egyedül voltál Vencellel.
Lehet, hogy a merüléstől ti is féltek, és ezt átveszi Vencel. Egyébként arclocsolással kezdtétek a merülést? Vagy merülés előtt locsoltok? Sőt, még ha az arcára vagy az orrába belefújtok, az is kiváltja a reflexet. És nem tudom, mennyire merültök mélyre, mi mindig úgy kezdjük, hogy szinte csak az orráig ér bele a vízbe. Amikor kijön, akkor meg mindig széles mosollyal és dícsérettel fogadom, de gondolom, te is.
Tiszaújvárosban sajnos most ebben a szezonban nem lehetett korizni, pedig én is nagyon készültem rá. De a csúszda a régi!
A csillagnézéstől inkább csak nyakfájást kaptam, egy nagyot láttam kb. 10 perc alatt, utána feladtam. Leginkább a macskám örült, hogy kapott egy kis éjszakai simogatást. Kép

Vic,
két éve kezdtünk bele egy családi ház szintráépítésébe, és még mindig csináljuk. A tetőszerkezet és a fűtés kivételével mindent mi csináltunk saját kezűleg, már nagyjából kész van, de millió apró dolog van, ami a páromnak elviszi a szabadidejét, hiszen mostanában én már inkább csak értelmi szerzője vagyok a dolgoknak. Ezért jó elszakadni innen néha.
A felguggolás nagyon ügyes, akkor biztosan fel is fog állni nemsokára.
Orsi!
Nagyon jó dolog, hogy megjött a nagy esemény! Reméhetőleg teljesen rendbe jöttél! Vagy ez egy szó?
Judit, Léna nagyon aranyos ezen a képen! Nekünk nem jött vissza a kecskeméti husi, halat még nem próbáltam.

Hú, most egy napnyi visszaolvasással elmaradtam, mennem kell, nyűgös a párom.

Mindenkinek szép vasárnapot holnapra!

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Vic,

megjött a mél,köszi,de mi lesz itt,ha délig lehet Unicomot inni és spagettit enni KépKépKép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak ma még cipővétel volt, főzés stbKép
A keresztelő holnap lesz és majd este teszek fel képeket isKép

MILLIÓ_MILLIÓ PUSZI!!!!!!!!!!ú
Bocs, csak téllleg baromi fáradt vagyokKép

hicudzsi

Szép jó reggelt,

Rebi,
KösziKép, talán ez a bolt van hozzánk a legközelebb. Meg is nézzük jövő héten.

Szilvi,
Hol nézhetünk meg képeket Dorkáról? Építkezéstől mi is félünk egy kicsit, de már magam előtt látom, ahogyan a gyönyörű és hatalmas nappaliban körülálljuk, vagy üljük a karácsonyfát és énekelünk. Én mindig ezzel a karácsonnyal jövökKép)

Ines,
A receptek össze- vissza vannak, szóval érdemes megnézegetni az alapanyagokat, hogy melyik hova sorolható, és aszerint enni. De többnyire 1- esek és 2- esek.

Buksi,
Hát igen, délelőtt eszünk nagyot és nehezet és iszunk hozzá egy kupicávalKép, délután pedig a könnyűt esszük és vizet iszunk hozzá. Én már egész hozzászoktam. Amúgy alkoholt már nem is tudom, mikor ittam utoljára. Tavaly áprilisban.

HicuEmő,
Drukkolunk a keresztelőhöz, biztosan jól fog sikerülni. Leírhatnád majd, hogy miket főztél, hadd csorogjon a nyálamKép

Képzeljétek, kaptunk a cégtől masszírozó szettet és van hozzá masszázs olaj is. Tegnap ki is próbáltuk, isteni volt!

Na, most megyek, dolog van, délután pedig nagyikhoz megyünk.

Vic

Ui.: Láttátok az Olimpia megnyitóját? Szerintem egészen jó volt, nagyon jó ruhákban vonultak a különböző nemzetek, habár a magyarok cuccait inkább nem említeném.
Victoria

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert férjecském rohan haza hozzánk, úgyhogy nemsokára itthon lesz.

Szilvi, épp tegnap gondoltam rátok, rég láttalak irni. Vagy én vagyok vak? tudod hol van a Dolgozó u. melletti játszótér? Én oda készülök Bencével hintázni (van bébihinta). Ha nincs túl messze nektek talizhatnánk ott!

Rebi, remélem igazad van és hamar elmúlik, mert nagyon fárasztó tud lenni ez a hab a tortán.

Vic, itt ülök a gép elött este óta ... Kép ti meg csak massztok és massztok? irigyellek. A férjem 2 hete igéri, de inkább elvisz egy profi masszörhöz.

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok,

Orsi,
Sokkal jobb, ha inkább egymást masszátokKép

Jesszusom, mit csinál a Dorka! Most mennem kell, majd mesélek!

Vic
Victoria

Sziasztok!

Kicsit tanácstalannak érzem magam alvás,altatás témában, ha van egy kis időtök,nézzetek már be lécci a Gyermeknevelés/Alvás topikba, hátha van valami tippetek. Na nincs katasztrófa, csak nem tudom,mi a helyes út. Köszi Kép

Buksi
kisbuksi

Szia Buksi!

Én azért lettem császáros, mert nem voltak jók Lili szívhangjai már az elején sem. Otthon elfolyt a magzatvíz, már véres volt, egyből monitorra tettek, és nem volt jó az eredmény. Aztán oxitocint adtak, hogy arra hogy reagál, a fájások erősödtek, Lili nem jól reagált, és mentünk a műtőbe. Gyorsan zajlott, nem hagyták, hogy rosszabbra forduljon a helyzet.

Csajok!
Miért vigyázzak a diétával? Mi bajom lehetne tőle?
Egyébként a terhesség alatti cukros diétát csináljuk mindketten a férjemmel. Mivel ma rántott husinak mindenképpen lenni kellett, ezért nem ettünk köretet, csak zöld salátát. És ő is nagyon benne van. Ugyanúgy írjuk mit ettünk, miben mennyi CH, kcal van. De eddig tetszik, és nagyon bírjuk is mindketten.

Lilinek mintha elfújták volna az oltás utóhatásait, úgyhogy jót tettek a puszik. Már a lábikója sem fáj.

Puszi: Bogi

ui.: Buksi, másold be ide is az Alvás topicos írásodat lágyszi, légyszi, légyszi.

KépKép

KépKép
farkasbogi

SziasztokKép

Kiteszi az emberlánya a lábát a lakásból, este meg gépmegvonásban részesül a párjától és máris annyit irtok hogy győzzem visszaolvasniKép
Danit gyorsan beraktam egy kicsit a járókába, hogy ne kelljen mindent kétszer irnom, mint tegnapKép

VicKép
Majd csak összejön ez a tali, amugy nem voltunk sokáig, kb egy órát boklásztunk ott, aztán eleredt az eső igy szépen haza is huztunk.
De jó neked, masszázs, ohh milyen jó volna, de hát majd ha Dani kicsit nagyobb lesz akkor megtapostatom vele magam célirányosan, most csak simán lebirkozz és kacag hozzáKép
Bátrak vagytok az épitkezésben, le a kalappal, nekem elég volt egyszer, azt mondtam soha többet, max akkor, ha egyösszegben annyi pénzem van, hogy simán kulcsrakész költözhető legyen.

IniKép
A fenti mondat nektek is szól, nem kis teljesitmény egy épitkezést bevállalni, magam részéről egyéb családi bonyodalmak miatt majd 8 év alatt sikerült a földszintet megcsinálnom, a tetőtér még a jövő, pedig majdnem minden anyag megvan, csak hát a szakmunkára most nem futja az anyagiakból.
Mihelyt találok egy tök normális képszerkesztő progit, amivel tudok montázst is varázsolni, és persze visszakapom apától a géphasználatot, felteszem a képeket őkelmérőlKép
Olvasgatva a két gyerek témát eléggé ingadozom a dologban, néha nagy kedvem van egy tesohoz, néha meg úgy vagyok vele, hogy bőven sok manóKép, igaz sok időm nincs a gondolkodásra, de majd csak meggyőzöm magamKép

StahlbuksiKép
akkor ezennel inditsuk be a mit fözöl ma rovatunkat, aminek lehetnél a védnőkeKép
A holnapi kajcsit már tudom: őszibarackos, fokhagymás pulykacici lesz nálunk burgipürévelKép
Alvással kapcsolatban én csak annyit tudok mondani, hogy nálunk 90%ban a cicin alszik el Dani, a maradék 10%ban magától. Mostanában kezdtük el, hogy ha vacsizunk és cicizés közben nem alszik el hanem inkább játszani szeretne, akkor szépen berakom a kiságyba és játék közben legtöbbször elalszik, vagy egy idő után újra enni kér, de akkor kb 5 perc és szépen mély álomba szenderül. Mivel azt irod, hogy néhány napja csinálja csak, szerintem ez a frontoknak is köszönhető, mostanában elég dilis az időjárás, ők meg nagyon érzékenyek még rá. Magam részéről szépen ugy csinálnám ahogy eddig, a szeparációs félelmekből adódóan még jobban ragaszkodik hozzánk. Daninak kb egy hónappal ezelött volt olyan időszaka, hogy ha nem látott akkor torkaszakadtából üvöltött, mert az már nem nevezhető sirásnak amit csinált. Doki nénink azt javasolta, hogy mondjam meg neki szépen hova megyek, hogy visszajövök hozzá, és tegyem a dolgom. Lekopogom, de mostmár nagyon ritkán sir, sőt apája szerint, mikor meghallja pl a wcben a vizzubogását, már mosolyra derül a pofija, mert tudja, hogy mindjárt meglát az ajtóban. Nah jó hosszu lére eresztettem, bocsi érte...

OrsiKép

Gratula a nagylánysághoz, és bizunk benne ,hogy mostmár minden rendben lesz egészségügyileg nálad.
Milyen jó dolog, amikor az emberlánya nyüglődik a kajcsin és mások megoldják helyette a problémátKép Ezért szeretek anyósomhoz mászkálni, olyankor levan szinte minden gondom, megfőz és nagyon nagyon sokat játszik az unokájával, multkor napközben tudtam aludni két és fél órát egyfolytában, király dolog voltKép

HicuKép
Fotókat fotókat kérünk ám a nagyeseményről, milyen topánkát sikerült szerezni?? Lassanga elfogyott?Kép

BogiKép
Wow kisteso project, sok sikert hozzáKép Nekem ugyan nem modta a doki, hogy mennyit várjunk, annyit ajánlott, hogy talán akkor fogjunk neki, ha Dani elmult egy éves (én is császáros lettem).

JuditKép
sikerült visszaadni a munkát, vagy még mindig szenvedel vele?

Fogyos lányok:
Én is kérhetek recepteket?? rám már nagyon rámférne pár mázsától való megszabadulás.

Orsi majd elfelejtettem irni: irigyyyyyyyyyyyyy a virággéééééééééééértttttKép Utoljára egy szál rózsát kaptam és egy csokor somlóit amikor Dani született egybekötve a szülinapommal, mert ugyebár csak egy hét van köztünk.

Mentem, mert most két éhes száj kántálja: kaját, kajátKép
(na jó három, mert már én is éhes vagyokKép)

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Most van időm,tehát nem másolom be ide,amit odaírtam,hanem leírom Kép Szóval a problémám az /volt Kép/,hogy Vencel pár napja cicin akar elaludni. Tudom,hogy vkinél ez bevett szokás, de én a kezdetektől azt valom,hogy ébren be a kiságyba, hogy amikor felébred,ugyanúgy és ugyanott találja magát,mint elalváskor. És ráadásul,mint azt tudjátok, Vencel közel 8 hónapja maga a megtestesült kisangyal a témában,mert lerakjuk, majd vagy játszik,vagy nézelődik és elalszik. Ez először csak az esti alvásnál ment,majd fokozatosan a napközbenieknél is. Soha egy hangos szó,vagy sírás nem előzte meg az elalvást. Na ezen a héten ez abszolút megszűnt és az amúgy sem sírós kisfiam lebiggyesztett szájjal,szívszorítóan üvölt,ha leteszem, és cicin szunyókált be. Ezzel azonban nem értek egyet, viszont őt is sajnálom,meg a "hagyjuk sírni" sem egyezik az elveimmel. Felmerülő okok: 1. Előtte héten nyaraltunk,és mivel idegenben kicsit felborult az alvása és kb. fél 6-kor kelt,ezt gyakran úgy oldottuk meg,hogy odabújt hozzám cicizni,és így aludtunk 9-ig. 2. A sokat emlegetett "szeparációs szorongás" 3. Átmeneti állapot front,fogak ,stb. miatt. Majd most jó alaposan utánaolvastam,és arra jutottam,bármelyik legyen a három közül,vagy akár vegyítve mindhárom,akkor sem változtatunk az elveinkkel egyező és működő rendszeren, csak nem hagyjuk ott az ágyában egyedül,hanem hajsimi,éneklés,stb. Ez szerintem egy mindneki számára elfogadható és egészséges kompromisszum,amolyan kecske-káposzta helyzet. Most volt az első próbálkozás, hát 20 percig tartott, ebből 10-et sírt egyre gyengébben,majd hüppögés, nézelődés, és lassan szunya. Végülis még félálomban vot,amikor dúdolgatva kijöttem. Na ennyi.

Ági!

Na jó,őszibarackos-fokhagymás,de hogyan készítsük el? A neve nem elég! Most diétaklub,vagy receptklub legyen Kép?

Vic!

Jesszusom! Mit csinált Dorka? És mi az a masszírozó szett? Bocsi,azért nem vagyok teljesen hülye,járok masszázsra is,csak nem tudom,mi az a szett. Mármint a szett szót értem,csak a masszírral kapcsolatban nem Kép Kép Kép

Hicu!

Na hogy ment?

Szilvi!

Héééé! Hát ne írjá' mán nekem ilyeneket Kép! Szerintem az elég bizonyíték,hogy hol koccantak a kocsik. Mármint a sérülés helyéből látszik,hogy mi már kint voltunk, ők meg még nem.A merüléstől mi nem félünk,de persze,hogy nem csípjük,hogy még nem olyan klassz.

na megyek olimpiázni!

Vic,

Én láttam a megnyitót,szerintem Csisztu nagyon béna volt!

Buksi
kisbuksi

Látom én a helyesírási hibákat,de azért tudni kicsi magyar,csak figyelmetlen és kapkodó voltam Kép
kisbuksi

Oksa, egy null oda Buksi, máris pótlom a hiányosságokatKép

Végy egy pulyka, de akár pipicicit, az anyáét most hagyjuk békénKép Apróra feldarabolni, új hagymát apróravágunk, vagy egy kis fej vöröset, megpiritjuk vajon, olajon, ki hogy szereti, rádobjuk a husikát amit apró kiskockákra szeltünk, megpiritjuk (fehéredésig), öntünk alá kis vizet, só, örültbors egy leheletnyi, törött-zuzott foghagyma, puhára pároljuk, mikor már nem rágós és szépen visszasült zsirjára rádobunk öszibarackbefötett, amit szintén felkockáztunk, izlés szerinti mennyiséget, átforrositjuk vele, lisztet szórunk rá (staboljuk) majd felöntjük 3 dl tejszinnel és szépen besüritjük. MEhet mellé burgonyapüré, de akár tészta is , sőt még sajttal megszórva a tésztát meg is süthetjük, szal a végét lehet variálni. Remélem mindenki alatt szép nagy tócsa lett mire elolvasta, mert nekem elég volt leirni, hogy nyeljem a nyálamKépKépKép

A Norbi elvei szerint ugye akkor ezt reggeli kell enni?KépKépKépKépKépKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok,

Ismét fürcsi van, így most villámgyors leszek, aztán majd még jövök.

Buksi,
Ezt történt ma délelőtt; úgy meglepődtem, hogy még a poharat is majdnem kiejtettem a kezemből:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=283&post=336412#POST336412

Puszi:

Vic
Victoria

Vic!

Ez a gyerkőc nem semmi! Szép, okos, és ügyes!
Kép

Csak így tovább!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

VicKép

Nagy nagy gratula, az állás sem marad el sokáig, szerintem ha holnap sokat probálgatja a térdelést, abból még állás lesz. Tessék a fényképezőgépet feltölteni és készenlétben tartaniKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Őrület, mit műveltek az ember lányával!
Csak pár napra vonultam vissza a csigaházamba, és tessék, majd 1órát olvastalak benneteket vissza.

Vic
képet nem tudtam megnézni,Nyuszicsaládba belenyugodtam, csak majd ne áruljad el, hogy te nyerted KépKépKép (ja a gyúrófa az valójában sordófa, asszem Kép) Fogyólistádból én is kérek, még nem aktuális, de szopi után azonnal!!!
Ini
Tésztakönyvet pont ma néztem, és kurv@ drága..., rendelés ügyben nagyonjók a tapasztalataim: www.alagastroyal.hu, ma rendelhetsz szerdára, és kismilliónyi lehetőség közül....
Hicu
na kiscipő, keresztelő????
Buksikám
sötét napok ma viharossá váltak, majd még ma azonnal felszakadozott a felhő, és most úgy fest: süt a nap Kép (aki nem érti magára vessen, mert ez egy kódolt üzenet KépKépKép) Szerinted mit jelent, hogy nekünk is uo hintánk van, mint nektek??
Szárazság SZőnyi szerint normális, majd visszajön, ahogy eggyeseknek a kedvvel együtt Kép
Jujj, a tésztavacsik nekünk is bejönnek. egész héten képesek vagyunk csak tésztát enni (Norbit csókoltatom) Ma este 'villám' receptemet (amíg felforrt a víz a tésztának kész is ) készítettem el

Spenótos penne pokkhagymával
1mirelit paraj/spenót kiolvasztva, kinyomkodva, világos rántásba bele, hozzáöntök 2deci tejet/tejszínt/vizestejfölt +só,bors, hagyom fedő alatt 2-3 percig, majd egy krémsajtos tubust belepasszírozok, annyi pokkhagymát, amennyi jól esik (én kb6gerezddel szoktam, de mindent elbír) és amíg fő a tésztavíz, addig kis tűzön rotty. Tészta leszűrve, ekkor belefacsarandó a masszába fél citrom, és ready tésztahalomra tálalva sajttal, tejföllel, olivával, ki hogy szereti

Ági
nagyon édes az ágaskodó kép az Állatkerbenm cupáznivaló

Lustikák tésztasalija: mindenféle zöli (ubi, pritamin, paradics, paprik), 0,4kg főtt hideg tészta, 0,5l kefír/joghurt/tejföl és bele egy zacsi kapros salátaöntetpor, 30perc álló idő javít rajta, de e nélkül is fini

Rebi
tali tetszik, mint mindig. Én mobilis vagyok, de tényleg csak a du érdekel, Léna gyakorlatilag eszik-alszik 3ig

Munka megvárt, nem vagyok kész. Újabb ötlet született, csak hát az idő. az idő. Olvasni is kell a netes lányokat, ahelyett, hogy ...Kép
Jók legyetek, kihullok mára
J
Kép
holophernes

Sziasztok láhnyok!

Nem semmi a termés egy nap alatt.

Vic!
Gratula Dorkához, nagyon tetszik a képsorozat!

Receptek nagyon jók, leírom, kipróbálom.

Norbi update elhalasztva. Szombaton megyünk nyaralni, strandon lángos stb. Norbi haja égnek állna.

Judit!
Megnézem, köszi! Én is karácsonyra kaptam. Csak úgy megvenni drága.

puszi

Ines
ini

Rebi!
A tali jó ötlet, de nekm is csak a délután lenne jó. puszi

Ines
ini

Sziasztok lányok!
Elolvastam a hétvégi termést és nagyon jó volt "látni" titeket!!!
Tudom, tudom, hogy nagyon eltüntem, de egy ideig rengeteget tanultam, utána meg már nem volt pofám irni.
9 vizsgát tettem le május-juliusban. Augusztusban 2-szer elmentünk nyaralni és közben benne vagyunk egy lakásvásárlásban is.
Sajnos ugy el vagyok keseredve egy aktuális probléma miatt, hogy csak Ti jutottatok eszembe, hogy tanácsot kérjek (na meg irtam a szopis topikba is)

Szoval a mult héten nyaralni voltunk. Már előtte 2-3 héttel éreztem, hogy van valamicske folyásom, de néha abbamaradt, ezért inkább a nyaralás után akartam dokihoz menni. Kár volt! A hétvégén annyira fájt az alhasam, hogy vasárnap be kellett menni nőgyógyászati ügyeletre. Ott megállapitották, hogy méh- petevezeték- és petefészek gyulladásom van. Irtak fel kupot és azt mondták, hogy muszály antibiotikumot is szednem. A porbléma az, hogy én penicilin érzékeny vagyok, de a nem penicilines antib. mellett TILOS a szoptatás!!! A doki megkérdezte a korházi gyerekorvost és én is felhivtam a gyerekorvosunkat. Mind ugyanazt állitották.

Nálunk Zebinél a helyzet a következő:
Most volt fél éves, de annyira cicifüggő, hogy még egy étkezést sem sikerült kiváltani más kajával.
Már 4 hónapos kora óta kostoltatok vele, de még 1/3 bébiüvegnél sosem evett többet. Tejpépet látni sem birja.Kép
Amig suliba jártam néha kapott tápszert, de már vagy 2 hónapja nem volt rá szükség. Lehet, hogy most már el sem fogadná.
Ráadásul az utolsó hetekben annyira gáz van, hogy naponta 10-11-szer is szoptatok. Éjszaka is 2-3 óránként felébred és akkor csak cicivel tudom visszaaltatni. A mult heti nyaralás alatt meg a szokatlan ágy miatt óránként kezdte el dobálni magát addig amig fel nem ébredt. Én már fél éve nem aludtam egyhuzamban többet 3-4 óránál! A tejem annyi, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni.
Most nem tudom abbahagyni a szoptatást, mert én is és Zebi is belehalnánk!

A doki által felirt gyógyszer miatt minimum 3 napig, de inkább 5-10 napig nem lehetne szoptati.
Azt hiszem nem is veszem be az antibiotikumot inkább megpóbálom magam teával kikurálni.
Igy viszont kockáztatom a saját egészségemet. Már egy napja megpróbálom a szopik számát csökkenteni, de nem megy. Kép(( Zebi mintha érezné és egy kanál gyümit sem volt hajlandó enni.

Zebi fejlődése:
Szinte alig alszik napközben . Inkább 2-3-szor fél órácskákat. Mindig foglalkozni lehet KELL vele. Ki nem állhatja az ingerszegény környezetet. Tényleg kevés vagyok hozzá egyedül, de még ketten a párommal is. Sajna erre már majdnem ráment a kapcsolatunk! Aztán a nyaralás javitott a helyzeten.
Zebi elég sokat nyügös kivéve ha a kerti medencénkben pancsolhat. Az azért elég jól megy neki.Kép Teszek fel róla egy képet.

Fiona
most siros hangulatban vagyok, mert nem tudom eldönteni, hogy mitévő legyek.
fiona

Sziasztok!

Fiona, ez elég gáz! István kórházban a szopi ambulanciát tudod hívni, Sarlai doktornőnek bizti van ötlete. Esetleg homeopátiás doki?Jobbulást!!!!

Át tudom a helyzetedet érezni, Alexa is többemberes baba... Most is üvölt a kezemben, míg ezt a pár sort pötyögöm.
Puszi
Hajni
tigribigri

Fiona!
Örülök, hogy jelentkeztél!
Ez valóban nagy dilema, hogy mit csináljál. Valami homeopata bogyóval nem próbálkozol? Nem értek hozzá, hogy mit lehet erre szedni, de talán valaki ebbe tud segíteni. Másik oldalról, meg Zebinek szépen lassan meg kéne tanulnia, hogy nem a cici a fő. Hú, nagyon nehéz, még nem voltam ilyen szituban.
Remélem mások jobb tanáccsal tudnak szolgálni.

puszi

Ines
ini

Fina!
Bébi úszáson merültetek vagy nyaralás alatt?
Lehert, hogy Olit le fogom meríteni majd.

puszi
Ines
ini

Fina!
Bébi úszáson merültetek vagy nyaralás alatt?
Lehert, hogy Olit le fogom meríteni majd.

puszi
Ines
ini

Már kerestem a Szent István korházban a Sarlai főorvosnőt, de még nem ért rá. Majd visszahiv. Remélem Ő tud valami olyan gyógyszert ami mellett lehet szoptatni. Ha nem , akkor assszem nem veszek be gyógyszert inkább szoptatok még pár hétig. És talán utána kurálom magam.

Valóban le kéne Zebit szoktatni a cicifüggőségről, de nekem valahogy nem megy. Lehet, hogy oda kéne adni a babát valakinek pár napra?

Uszásról: még tavasszal elvittem Zebit csecsemőuszára, de ott az okato olyan durván mártogatta a viz alá, hogy utána a sirástól levegőt sem kapott. A vége az lett, hogy abba kellett hagynunk az órát és ugrott 1200 Ft-unk.
Mikor megjött a nyár akkor inkább itthon gyakoroltam vele, tök lazán és szabadon. Semmi sem volt kötelező, csak ahogy Zebinek jól esett.
Itthon van egy kisebb medencénk. Csináltattunk bele fütést is igy mindig min. 27-28 fokos a vize. A képet meg nemrég készitettük ugy, hogy a fényképezőgépet beletettük egy spec. vizálló zacsiba amit most vettünk 5ezer pénzért. Szerintem jobban megéri ez a "zacsi" mint az egyszer használatos KODAK gép 5 ezerért 36 kockával ami vagy sikerül vagy sem. Igy korlátlan számu képet csinálhatunk a digitális géppel a zacsival. Igazából azért vettük, mert megint szeretnénk a Vörös tengerre menni télen és akkor lehetne halakat fényképezni. Kép

Fiona + Zebi (6 hó)
fiona

Fiona!
Hol lehet ezt a zacsit kapni? Mert baromi jó lett a kép. Meg ezekbe az egyszer használatosba talán nincs is vaku. Vaku nélkül meg lehet, hogy nem is sikerül.

Ines
ini

Megkérdeztem a férjecskémet zacsiról.
Fényképezőgéphez vizálló tasak:
www.aquamen.hu
1031 Budapest,
Monostori út47.
Tel: 30/9558-358 240-6860 Fax: 240-6860

A fenti minta alapján tényleg müködik. Kép))
fiona

Sziasztok,

Bogi,
Woww, köszi a dícséretet!!!Kép
Mesélj Liliről, mi mindennel örvendeztet meg ezekben a napokban Titeket!

Judit,
Mél ment, a yahoo- s címre, remélem, az jó!
Nyuszis pályázat miatt ne aggódj, én mostanában legutoljára karácsony előtt nyertem a nlc oldalon, de valami nagyon érdekes narancssárga színű Linco- s pólót (majd a házépítéshez jó leszKép)De mivel nem szoktam nyerni, ezért ennek is úgy örültem, hogy betettem a karácsonyfa alá, igaz csak olyan helyre, ahol senki sem látja, és csak én tudom, hogy az ott vanKépKépKép

Ági,
Nekem is kezd gyanús lenni ez az állás dolog, mert ma reggel már térdenállva ébresztett minket (még szerencse, hogy már szinte a fényképezőgéppel alszom (mint a terhesség utolsó heteiben a kórházba induló menetfelszerelésselKép)
Szóval nagyon húzza fel magát, de még nem sikerül Neki, és néha akkorákat esik, hogy legszívesebben én is sírnék, de előtte ezt nem teszem. Ti is körbebástyáztátok Dani ágyát törülközőkkel, puha anyagokkal? Vajon mennyit fog még esni Dorka?!Kép

Ines,
KösziKép Norbit akkor tényleg halaszd nyaralás utánra, mert ha lángos meg ilyenek...nyammiKép)

Fiona,
Húúú, én nem is tudom, mit írjak erre a problémára, mert nálunk szerencsére még nem állt fel ilyen helyzet. A gyulladást sajnálomKép Szerintem azt tedd, amit nem csak a szíved, hanem az eszed is diktál. Nyilván azt mondja, hogy napi 10- 11 evés egy kicsit sok, szóval vissza kéne venni belőle, és következetesebbnek lenni. Mi kóstoltatásnak nem az üveges bébiétellel kezdtük, hanem én turmixoltam össze botmixerrel az őszibarackot, almát stb. Gyakorlatilag ez a mai napig is így van, de néha vannak kivételek is. Ja, és nem azonnal váltottuk ki a teljes tízórait, hanem először kevés gyümit kóstoltunk meg, utána pedig rögtön tejciztünk, aztán kicsit többet, és ismét tejci stb. Persze ezt biztosan Te is tudod, gondolom, így is próbáltad.
Lehet, hogy zord vagyok, de én biztosan nem engedném, hogy ennyiszer egyen, mert szerintem nem is igazán eszik, hanem inkább cumizik. Vagy tényleg eszik?! Szerintem sétálj kint Vele jó nagyokat, akár 4 órán keresztül is, vagy tereld el teljesen a figyelmét a ciciről mindenféle érdekes játékkal, és utána kapná meg a "jól megérdemelt" ennivalót. Akkorra már olyan éhes, hogy a gyümi is nagyon fincsi Neki.
Egészen biztosan van ettől teljesen eltérő vélemény is. De én ezt tenném.
Ettől függetlenül szerintem tényleg érdemes ezzel egy hozzá értőt felkeresni, és mellette kérni valami olyan gyógyszert, amit lehet szoptatás közben is alkalmazni. Drukkolok, hogy minden helyrejöjjön.

Buksi,
Ismét a saját példámat írom le, bocsi, ha esetleg untat, de talán segít. Szóval Dorka egy időben mindig felébredt 5- kor, és bár nem volt éhes, mindig követelte, hogy kivegyük Őt és játsszunk Vele (sírt, de nem volt éhes, nem volt szomjas, kaki sem volt stb., szóval csak játszani akart). Első 2 nap ezt meg is tettük, aztán menetrendszerűen felébredt 5- kor, de már jókedvűen, mintha ekkor lenne a játék ideje. Mi pedig "elfelejtettünk" felébredni, vagyis figyeltük, mit csinál, de nem mentünk oda Hozzá. Ha elkezdett sírni, akkor persze odamentünk, és hátsimi és éneklés a kedvenc dalunkat. 2 napon belül visszatért a régi rendhez, és 1/2 7- kor ébred, mosolyogva, és ahogyan a topicban lévő képeken lehet látni. Ezzel csak azt akartam leírni, hogy legbelül úgyis tudod a választ, mi a legjobb megoldás Vencelkének. Bizonyára közrejátszanak a szeparációs félelmek, ezek az idióta frontok, és a fogmanók rosszalkodása stb., de szerintem minden kisgyerek egy kicsit bepróbálkozik, hogy meddig lehet elmenni az ősöknélKép
Ez is csak az én szerény véleményem, lehet, hogy a Tiéd teljesen más.

A Csisztu tényleg olyan szétszórtnak tűnt az Olimpia megnyitóján.
Ahogy tudom, igyekszem nyomonkövetni az Olimpiát, és sajnálom, hogy nem hullanak most annyira az aranyak, de végre megvan MO. 150. aranyérme Nagy Tímea által. HURRÁ!

Puszi és bocs, ha most hosszú voltam,

Vic
Victoria

Ja, Buksi,
a masszázs szett: van benne mindenféle és formájú masszírozó (még fából is), és vannak benne fincsi illatú olajok is. Masszír gyertyafény mellett, az az igazi!!!Kép
Victoria

Sziasztok!

Most rohanásban vagyok, de még jövök!

Fiona!

nagyon örülök,hogy előkerültél,kár,hogy egy ilyen probléma kapcsán! A mi magán dokinénink "szopispecialista", 20 évet dolgozott PIC-en,most a Szent Imrében. Azonnal felhívtam, biztos sokan meglepődtök az ő és a WHO mai állása szerint a radioaktív gyógyszerek/kezelések és cisztosztatikumok /így kell írni?/ kivételével MINDENT lehet szedni szopi mellett,antibiotikumokat is. nem tudom,mit fogsz szedni de az Augmentin és Dalacin vagy Klion és társai és ehhez hasonlók,mind elfogadottak a szopi mellett. Tudom,hogy a dokik gyakran nem ezt mondják,mert inkább magukat védik,és nem érdekli őket a Te szoptatásod,de ez így van! Egy barátnőm Augmentin miatt hagyta abba a szopit /sokáig kellett szednie/,pedig rengeteg teje volt, ma már veri a fejét a falba. Szerintem szoptass nyugodtan,és semmivel nem vagy elkésve,hogy mást nem eszik,legfeljebb tényleg ne 10-11-szer Kép Jobbulást!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

A dokinénim nem azért szopispecialista,mert PIC-en dolgozott,hanem mert ezzel is foglalkozik, pl. oktatja is védőnőknek,stb. Kép
kisbuksi

Olimpiai hír:
Hallottátok? Csütörtökön a tréning során leesett a felemás korlátról egy lengyel versenyző (Joanna Skronowska), aki
nyakcsigolyatörést szenvedett. Milyen durva, egész életében az olimpiára készül, és ez történik. Szörnyű.
Victoria

Sziasztok!

Buksi, kb. nálunk is ez van, de cici nélkül. Én átmenetinek szeretném betudni, úgyhogy most kicsivel több babusgatást kap lefekvés elött, kicsit hagyom sirni is. Neki cici helyett cumi és alvósmajom jut, esetleg hápikacsa. Nem adok sem enni, sem inni, nincs játszás, max. kicsi ringatás. Napközben is sokat nyavajog utánam, de vmivel megpróbálom elterelni a figyelmét, én is , ahogy Ági mindig elmondom hova megyek, meddig leszek, mit csinálok és újabban már hagy lezuhanyozni is. Spec. én is fetettem pár napja hasonló kérdést, ugy látszik elolvasom a tiedre adott válaszokat,és az enyémekre, aztán kiötlök vmit.

Fiona, sajnálom, ami veletek van. A nögyógyászati részét át tudom érezni, de sajnos (emiatt) nem tudok okos lenni a szopival kapcsban. Talán fejhetnél most pluszba pár napig, hogy tartalék tej mindenesetre legyen, nehogy rosszabbodjon a te állapotod. (mi hetedik érzékre az utolsó napon beszereztünk egy doboz tápszert, mert sose lehet tudni, erre másnap a kórházban kötöttem ki). Ne értsd félre, csak nehogy még nagyobb bajod essen! Szurkolok értetek!!! Remélem sikerül beszélned a Sarlaival! Jó orvos!

Vic, 1-ször is gratula, ebböl tuti állás lesz hamarosan meglásd! 2-szor megkaptam, de remélem nem haragszol csak holnap válaszolok, mert tudod du. dokihoz megyek elötte pedig még el kell mennem pelust venni, és nem szeretnék 2 mondatban válaszolni neked!

Ági, hát jó neked, hogy ilyen az anyósod. illetve ilyen szempontból én sem panaszkodom, kaja van, vigyázás is, csak ne vesztünk volna most úgy össze, hogy sose fogom rábizni Bencét! Legalábbis egy jó darabig tuti nem. (pár év)

Bogi, csak azért vigyázz, hogy nehogy belevágj vmi "alig eszel, sokat fogysz, többet hizol utána" diétába! Én igazándiból ssem csináltam ilyesmit, inkább sportoltam, aztán mikor lusta lettem, okosan ettem. Tényleg irhatnál Liliröl többet is!

Judit, profik ezek a mozgó bigyók! Léci help, hogy milyen progival tudok képet kicsinyiteni, mert ami volt nekünk az most nincs(persze a nevét elfelejtettem), úgyhogy megállt a tudományom! Ha nem segitesz, nincs kép Bencéröl!KépReceptet köszi!

Ines,bocsi a tali miatt! Akartam sms-t irni, hogy mégsem leszünk itthon, de ilyenkor gyereket, magamat összakésziteni, elindulni nem két perc, de kb ennyi idöm volt rá... mentünk ebédelni. A tésztáskönyv nekünk is megvan, szeretem.

pussz, mennem kell
Orsi
orsi17

SziasztokKép
Megint nincs nagyon időm írogatniKép mert Dududnak szerintem jön a foga és eléggé anyás most.

Fiona!
Nekem anno azt mondta egy orvos, hogy sok gyógyszerre csak azért van írva, hogy szopi meg terhesség alatt nem szedhető, mert ilyen csoporton nem tesztelték. Szerintem is kérdezz meg több specialistát, mert ha ennyi tejed van akkor azt nem szabad elveszíteni, a hirtelen elválasztás nem tesz jót a babónak, neked viszont meg KELL gyógyulnod!!!!

Hüvelyszárazságra: azt hiszem Judit írta, nekünk a K-Y Jelly nevű csodaszer jött beKép DM-ben is lehet kapni, kicsit drága, de elég kicsi adag elég belőle egyszerre!

A keresztelő szuperjó volt, képek nem túl jók de egyet felteszek a profilbaKép
kaja: mézes, aszaltszilvás, ananászos pulyka, csirke egzotikus, zöldséges szószban, francia hagymaleves, lasagne, kókusztekercs, torták stbKépKépKépKép

puszii! dudu már kétszer le akarta állítani a gépet:S

vic gratula dorka tudományához!!!KépKépKép

hicudzsi

SziasztokKép

VicKép
Hu hogy mennyit fog még esni?? tapasztalatom szerint sokat...Dani is folyton dölt az elején, majd megtanult leülni állásból, azóta ritkábban bukik, max ha teljesen összegabalyodik a lába, vagy rosszul méri fel a távolságot ahol fel szeretne állni. Nálunk a felállás ugy történt, hogy odakuszott a puffunkhoz, ami a nappali részében volt, ez egy lépcsőfokkal alacsonyabb mint az étkező (Dani az étkező részen mászott) igy elég alacsony volt neki, feltérdelt és szépen kinyomta magát, vagyis nem felhuzta hanem kinyomta magát állásba, csak ezután csinált a kiságyban a felhuzást.
Elküldenéd nekem is a Norbis cuccokat, és ha volna nem csak táblicsku hogy melyik hány pontos, hanem recept is azt is szivesen venném.

Amugy nálunk minden reggel ugy kell hogy szépen feláll a kiságyban és odajön a mi ágyunkhoz közelebbi részhez és ugy reklamál hogy itt az ideje felkelniKépKép

FionaKép
Hu, remélem megtaláljátok a középutat a dologban. A korházban nekem is kellett antibiotikumot szednem és simán szoptathattam mellette, hozzáteszem persze, hogy én nem vagyok penicilin érzékeny, igy tuti olyan alaput kaptam. Egy kósza ötlet ami felmerült bennem... mi lenne ha fejnél előre és mikor már van elég tartalék akkor szednéd be, és azt az 5 napot igy vészelnétek át.. persze én a szedés alatt is fejnék, nehogy csökkenjen a mennyiség, csak hát azt fájó szivvel de kiönteném, ha nem lehet odaadni.

OrsiKép
Anyósommal azért nekem is szemfülesnek kell lennem, múltkor majdnem adott csokit Daninak, hála időben észrevettem, és gyorstalpaló tanfolyamot adtam a kizárólag adható ételekrőlKép (alma, banán, őszibarack). Remélem azért nem súlyos köztetek az ügy és nem vársz éveket.

KisbuksiKép
Azért jó, hogy van akihez ilyen ügyekben tutin tudsz fordulni. Az viszont elég elkeserítő, hogy a dokik ennyire nem figyelnek oda dolgokra.

HicuKép
Ez a felsorolt kaja mennyiség már emberkinzásnak minősülKépKép Hova dugtad a képet a jányodról?? A gyerköc még nem döglesztette meg nektek az egeret?? nálunk sikerrel müveli, igy van már egy különbejáratú neki, amit püfölhetKép

Mindenkinek jó ebédet

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Mielőtt elfelejtem, Buksi rögtön Neked írok!
már sokat gondolokodom az évfordulón, hogy milyen kérdéseket tudok kitalálni. Figyelnem kell, mert ő például múltkor nem emlékezett, hogy milyen alkalomból voltunk egy étteremben. Peddig a leánykérés volt.
Ahogy most Vencelke cici alvását megoldod, szerintem jó. Nyaralás után Oli is kicsit iylen volt, én is ott maradtam az ágy mellett. Most már megint egyedül alszik el.

Orsi!
Semmi gond a talival, majd legközelebb. 3. nekifutásra majd sikerül. Remélem

Vic!
Régen én is szívesen néztem olimpiát, most már nincs időm annyira. Egyébbként kettővel mellettünk lakik a Balczó. Gondolom mond valamit a neve.

Na megyek, mert a Hanna műsorozik, nem akar elaludni.

puszi
Ines
ini

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?