hihetetlen milyen különbség van orvos és orvos között....
V. doki bárhol is praktizál szerintem mindig igyekezett ahogy te mondtad megadni a módját, engem akkor is visszahívott amikor a Dévaiban kerestem, engem mindig megismert, pontosan tudta hol tartunk, bár lehet, hogy valamiért jobban emlékezett egyes pácienseire, mert ahogy hallom ez nem mindenkinél volt így.
Engem személy szerint max 1x2x váratott meg 1 órát,de akkor tudtam, mert én kértem, hoyg súvasszon be a többiek közé, mert dolgozom és nem publikus a lombikprogramozás a munkahelyemen. Maximálisan megértette.
Szóval orvosfüggő a dolog, de azért gondolom intézet is, itt szerintem nyugodtabbak a körülmények az ő számára is. Pláne, hogy most itt "debütál", szerintem még jobban rákapcsol
Van benne némi szakmai bizonyítás is, még fiatal 42 éves, most született meg a kislánya 1 hónapja és van egy 4 éves kisfia is. Szóval pontosan tudja mire vágyunk.
Azt is elmondhatom, hogy volt szerencsém őt látni idegesítő külföldi betegekkel is, hát azt a türelmet....nálam tuti elszakadt volna cérna
A legutóbbi lombiknál amikor bejött a műtőbe és feltette azt a védősapit, megpróbált belőle svájci sapkát csinálni...
, úgy megröhögtette a gárdát, hogy a maradék idegessége is elszállt az embernek. Nem óhajtom ajnározni,de azt le kell szögezni, hogy ő úgy viselkedik velünk ahogy azt egy orvosnak kell. Utoljára a gyerekorvosom volt ilyen, pedig az nem ma volt már
A Te esetedben tényleg bátran kimondható, hogy a technológia sokat nyomott a latba, szerintem a következő már siekrülni fog!!!
Egy kicsit én is erre gyanakszom a mi esetünkben, nekem is 9-t szívtak le és a 2. nekirugaszkodásra, a sokkal gyengébb petesejtek termékenyültek meg végül, pedig volt 4 db szép nagy első körben,de azok nem indultak be. Valszeg a többi"éretlenke" hiába indult meg, megállt odabent a növekedésben, mégiscsak táptalajban voltak egy nap, amíg megszúrták őket
....pedig minden olyan tankönyvszerűen alakult...
Ez van...majd most....legyünk nagyon optimisták! Az sokat számít, ezt szajkózta nekem a V. doki is mindig, ha nagyon el voltam keseredve
, tessék benne hinni!
Rena77 írt nekem priviben, nem igazán értem miért nem meri vállalni a véleményét itt a közösban...., a pro és kontra mindig segít objektíven látni a dolgokat....sokszor átsegíti az embert egy hullámvölgyön...no mindegy
Remélem egyszer majd találkozunk az intézetben is
További szép estét!