Jo reggelt Topik lakok!!!
Tegnap szetshoppingoltuk magunkat a baratnömmel, mondjuk csupa semmiseget vettünk es en igy is ott hagytam 50 eurot, kicsit leesett az allam a penztarnal, de hat ez van, a sok kicsiböl lesz az egy nagy
...Mondjuk vettem polcot is, meg egy pihenös fotelt, piros szinben , szerintem nagyon allat, könyörgött, hogy vigyem haza ( levolt arazva 25 eurorol 10-re, hat csak nem hagyom ott???
)...Meg tesom gyerekeinek ajandekot karira, meg kepkeretet, meg vazat, meg dekoracios homokot, meg egy pafranyt
....Lejartuk a labunkat, vittük baratnöm kisfiat is ( 6 honapos, annyira kis cuki), ugyhogy ki be emelgettük a bevasarlo kocsibol, annyi mindent vettünk ( masik boltban is voltunk, 4 karton tej, 10 kg krumpli es tarsai), hogy a vegen alig birtunk beszallni a kocsiba, mint egy cigany karavan , ugy festhettünk....Hat maga az autoba beszallas tuti volt vagy fel ora
....Jajj azt majd el felejettem, hogy tegnap megneztem a Sejtjeink c. filmet...A lombikrol szol......bassszus, alig aludtam az ejjel, mert ez a film jart az eszemben, eleg megindito, de a vege jo!!Latta valaki???
Zsu- Szep jo reggelt neked is, kedves arcu lany
...A kocsi aminek leeresztett a kereke, nem a mienk volt, hanem a ceges szerencsere, igy nem nekünk kell mar megint tejelni miatta
...Örülök, hogy jol vagy!
-J- Köszi az eletjelet
Joli- Mi volt az urologusnal??
Anita- De egy taho ez a vedönö
...Azert egy kisgyereket ide-oda cibalni nem olyan egyszerü, tekintettel lehetne azert ratok!!
Milyen korhazra es dokira akarsz valtani??
Iner- Szijja kismami!!Mar csak 1 het neked
...Azta tenyleg hogy telik az idö....Ne parazz, sokkal jobb lesz tul lenni rajta es megtudni, hogy minden okes odabent, mert akkor vegre megnyugodhat a kis lelked
...Nem is tudtam, hogy te is körmözöl....Nekem is nagyon tetszik, anno gondolkoztam a körmös sulin, de aztan nem vagtam bele,en marha....Itt kint sokkal több hasznat vennem, mint a hülye diplomaknak
Gtunde- Hat sajnos a lombik az ennyibe kerül
...De nekünk meg igy is siman megeri hazamenni, mert külföldön ennek a többszöröse......En azt nem ertem, hogy ez azert otthon nagyon sok embernek nagyon sok penz, es mi van azokkal akik nem tudjak ezt kifizetni????Azoknak nem lesz babajuk emiatt????
...Mar annyit gondolkodtam ezen...
Nekem tegnap volt az LH-m majdnem pozi....Most nem tudom, hogy ugy fogja csinalni ahogy eddig, hogy ma mar halvanyodik vagy mara beleerösit es ma full pozi lesz....Meglatjuk, minden esetre ma Apjukra ugrom az tuti
Na csajok lepek, var ram egy kis torna, aztan ablakpuci, fözes es miegymas!!
Szep napot mindenkinek!!
Hianyzok tessek jelentkezni
Szeretettel:
Ancsa