Új privát üzeneted érkezett!

Tünde, megérkezett a drágaszáááááááág :D KÖSZI!

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

onlány nagyon szívesen!! :) :lol:

Zsu sajnos elmaradt a tervezett progi, mert 11-re mentem fodrászhoz, és 3 és fél óra múlva szabadultam, aztán elmentem bevásárolni, és elvittem a kutyát oltásra... mire hazaértem már elkezdett sötétedni... :) nem igazán így terveztem, de ez van...

most egy kicsit szomorkás lettem, mert pozi lett az előbb az lh tesztem, tuti nem fogom kihúzni hétvégéig az ovuval... így sajnos biztos nem fogok a fa alá feküdni... mindez azért, mert egy álomszuszék vagyok... :( itt volt hétvégén a párom fia, és nem bírok addig fent maradni, amíg elalszik... (másfél szobás a lakás, és ilyenkor ő alszik a hálóban, és lefekvés után még vagy egy órán keresztül jön-megy...) így sajnos elmaradt a hancúr... :( :cry:
na mind1, ez van, most már nem tudok mit tenni... :(

na egy kicsit visszaolvasok, mert csak átfutottam, hogy miket írtatok...

Kép
gtunde75

Kép

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Tünde, milyen messze laktok egymástól? Nem tudsz átmenni hozzá, ott aludni és onnan munkába menni?
Szia, Iner!

Kép
Kép
onlány

onlány :) laza 200 km... :)

Kép
gtunde75

öhm, végülis a szomszédban lakik :shock: :D 2óra tütükézés :shock: És -javaslat-, ha megkérnéd, hogy szerdára vegyen ki szabit ééés holnap este ottszundizna? :roll: Jaj már én izgulok értetek!!!

Kép
Kép
onlány

na, egy kicsit visszaolvastam... :)

csip a sólettet én is nagyon imádom...hm..lilahagymával és friss kenyérrel... kár, hogy leégett :cry: biztos jót ettetek vona belőle... de sztem mindannyian jártunk így... é legutoljára a kutya kajáját égettem le... az nagyon kellemetlen volt, mert nem tudtam mit adni neki, és mivel picike (2 kg), ezért nála nem maradhat ki kajálás... szóval voltam bajban... :lol:

anita gyönyörű a pocakod!!! :lol: :lol: a takarítás elmaradt, de ezt az előbb már leírtam, hogy miért...

gyancsi köszi, hogy leírtad a receptet!!! mindenképp kipróbálom! a "pár percig kell sütni" konkrétan mit jelent? 5 perc? vagy 10? én nem vagyok rutinos, és a sütő is új... :) és még sose csináltam linzert... :lol: :lol: csak rácsosat, de azt 25 percig kell sütni... :)

Zsu én sose voltam képes futni, és mindig csodáltam azokat, akik ilyen kitartóak... mondjuk én tuti unatkoznék is közben, még akkor is, ha zenét hallgatnék...

Kép
gtunde75

onlány hm... sajnos ezen a héten rengeteg melójuk van... na meg egy ilyen út 10000.- és most mi se állunk úgy, hogy megengedjük magunknak az ilyen kiruccanásokat... annyira nem nagy tragédia ám, hogy most ide-oda rángassam... kicsit szomorú vagyok miatta...ennyi...
de átgondoltam és nincs minden veszve... ma úgy alakult a napom, hogy csak reggel 9-kor tudtam inni utoljára...délután 4-kor hazaértem, és teszteltem egyet: nagyon-nagyon pozitív lett... gyorsan ittam egy nagyot, mert már nagyon szomjas voltam (érthető) :) és másfél óra múlva újra teszteltem, (mert én használok minimikrószkópot is, ami elvileg 3-4 nappal előbb kimutatja a fogamzóképességet, és az negatív lett reggel) szóval a második teszt már csak haloványka lett... persze majd csak a hőből fogom megtudni utólag, hogy valóban jogos volt-e a délutáni pozi lh, de sztem inkább azért lett az, mert túl koncentrált volt a "minta" :) majd meglátjuk...

Kép
gtunde75

[quote]t írta:úl koncentrált volt a "minta"
:D Értem én ám! És az összeköltözés mikor lesz? Hogy ismerkedtetek meg?

Kép
Kép
onlány

onlány ezerrel keressük a munkát... ahogy felveszik, máris jön... :) neten ismerkedtünk meg... társkereső oldalon... :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

igen? Juj! Hihetetlen, de komolyan. Tessék jól megfogni ezt a pasit :wink: Milyen fajta munkát végez?
2kg a kutyud? :shock: az enyém kutyuké a 10szerese :oops: Bár télen olyanok, mintha anorexiások lennének. Állatorvos mondta, hogy vannak olyan kutyák, akik annyira fáznak, hogy az ÖSSZES zsírt leremegik! Erre mondtam azt, hogy akkor a kutyák mellé költözöm télre. Azóta nagyon jóban vagyunk az állatorvossal :D

Kép
Kép
onlány

onlány hát úgy néz ki, hogy nagyon jól műkszik a dolog... :) de egyébként nekem úgy rémik, hogy Joliék is így ismerkedtek meg... :)
informatikus a lelkem... :) szóval ez olyan "Dunába vizet" harc lesz... mondjuk más is érdekli... kereskedelem, területi képviselősködés... szóval mindenhova beadjuk az önéletrajzát, ahova csak tudjuk...vmi csak összejön...

igen, 2 kg, kisebb, mint egy cica... :) meg se érzem, ha végigmászik rajtam... :) szegénykém, most el van kámpicsorodva... kombináltat kapott ma... :)

Kép
gtunde75

mi az a kombinált? :roll: hát igen, informatikusok dögivel vannak. A tcomot nem próbáltátok? Pécsen van az egyik informatikai rendszerhálózatunk vagy mink.
Jaj most beszéltem egy sráccal a diplomakötéssel kapcsolatban. Úgy beizgultam, mint egy tinilány. Holnap valószínű a borítót megrendelem :oops: És azt mondta ráér belerakni a cuccost, az gyakorlatilag néhány percet fog igénybevenni :shock: mert valami sínbe rakják bele

Kép
Kép
onlány

onlány alapimmunizáló és emlékeztető oltások kombinációja az oltási könyv szerint...
hm... a tcomot nem próbátuk... nem hirdettek, de majd megnézzük a honlapot...köszi a tippet... :)

Kép
gtunde75

nem nagyon szoktak hírdetni :wink: Egy próbát megér!

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt a Hölgyeknek!

Bocsi, hogy sokáig nem jöttem, de a suli nagyon fáraszt. Hétfő, csütörtök, péntek, szombat. Már úgy várom, hogy vége legyen. Remélem sikerül majd levizsgáznom.
Igen, mi is a neten ismerkedtünk meg.:) habár nem kifejezetten társkereső oldalon, hanem a HotDogon.
Ma megyek kettőre az urológushoz. Biztos megint megint olyan bunkó lesz, mint a múltkor, pláne, ha meglátja, hogy az UH-án nem tudták pont a hólyagomat megnézni, mert üressel mentem. De, ha nem mondták, basszus! Mind1. Meglátjuk mi lesz. Meg 11 felé felhívom a védőnőt, hogy mi lett az AFP-mel. Szorítsatok csajok, hogy kész is legyen, meg jó is legyen!

Juli

Mi van veled? Te is eltűntél mostanában.

Anita

Gyönyörű pocid van! És milyen szép alakod mellette. Jó neked!!!

Csip-csip

Én is megkóstolnám a sóletedet. nagyon régen ettem.

Zsu

Hogy telnek a napjaid? Gondolom élvezed, hogy végre nem kell küszködnöd a gyógyszerek mellékhatásaival.

Többieknek szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

Jo reggelt Csajok!!!

Engem most keltett a parom, hogy beert a ceghez es a ceges kocsinak, amivel mennie kene leeresztett a kereke :shock: ...Mondjuk ilyen is csak vele törtenhet, szegeny :wink: ...En mondtam neki, hogy guruljon el vele a benzinkutig, mert kb 500 m-re van, de inkabb kicsereli a kereket, mert fel, hogy tönkre vagja a masikat!!...Ma megyünk baratnömmel shoppingolni, mondjuk az egyik resze nem olyan izgis, mert tejet, krumplit es hasonlokat vadaszunk, na de utana, irany az IKEA :lol: ...Imadok ott nezelödni, csak baromi veszelyes, mert bemegyek egy lampaert es kijövök egy rakas cuccal :oops: :roll: :wink: ....Most polcot szeretnek, meg karacsonyfa diszeket, talpat......Es remelem nem hozom haza a fel boltot, mert a parom kivag velük együtt :lol:

Gtunde- Akkor meg lehet nem volt tenyleg ovud....Ha holnap vagy holnap utan lenne pozi akkor az ovu onnantol is meg 48 oran belül varhato szoval lehet , hogy siman kihuzod pentekig :wink: ...Bar en jol emlekszem a mult honapra, ott is igy volt, aztan meg is megajandekoztal minket egy csodaszep pozi teszttel, drukkolok, hogy most is igy legyen :!: :lol: ....Ja egyebkent meg nem is ertem miert nem alszol parodnal es onnan mesz dolgozni....Csak egy "kicsit korabban" kell elindulni a munkaba :lol: :wink: ...Ja a receptnel a par perc az olyan 3-5 közöttre saccolnam, bar oraval meg nem mertem le, hanem mindig figyelem, mikor mar latom, hogy picit is kezd barnulni a süti valahol, mar kapom is ki, mert akkor jo, ha szep vilagos ( de meg se nyers, igy azert sasolni kell).

Onlany- De cuki vagy, hogy igy aggodsz Tündeekert :lol: ...Te minden megoldast felvettetel, ez nagyon kedves tenyleg :wink: ...Mi az a Dragasszaaaaag???....Marmint a filmben tudom mi, de mit kaptal a Tündetöl??Mar ha nem titok, mert akkor nehogy elaruld itt ( csak hat olyan kivancsi vagyok :wink: )

Joli- Örülök, hogy jol vagy, ha faradtan is. Ügyesen a suliban, mikor lesznek egyebkent a vizsgaid??Januarban ha jol emlekszem....?
Majd ird meg mindenkeppen, hogy mi lett az AFP-d!! :wink:

Zsu- Hol vagy te lany???Mindig te irod a legszebb reggeli köszönteseket gyönyörü kepek formajaban :roll: :wink:

Na most megyek fürcsizni lanyok!!

Mindenkinek csodaszep keddet!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!
vagyok... csak egy kicsit "elkalandozva"...
a családomat "egyengetem", viszem orvoshoz egyiket-másikat, időpont ide-ode...szal nem unatkozom :wink:

Joli, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi, örülök, h tetszettem :wink: :roll:
már megint az autó... :?: :roll:
IKEA, én is, én is :wink: annyira várom már, h mi is menjünk :wink: november végén, ha minden igaz, minden évben ilyenkor novemberben szoktunk felmenni bp-re :!:
de jó, aki pesti...ebből a szempontból :!: :wink:

Mindenkit pusszantok!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

halihó!
bejelentkezem :)
nem vesztem el, csak lassan beleölöm magam a melóba.
holnap megyek a tüdőgondozóba, aztán pedig lebeszélem a gasztróssal, hogy akar-e még az idén látni... jó lenne, mert nyűgös-hasfájós-parázós vagyok hetek óta :?

ikea... én is akarom :!: :!: :!: sajnos már az idén nem hiszem, hogy eljutok (pcos-közönségtalikor voltam, vagyont költöttem :lol: )... de ha nagyon kell valami, majd unokatesómmal megvetetem :P

na, megyek vissza... meló...
csak szóltam: élek még :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Youlcsi :wink: ari
jössz szegedre :?:
miért vagy nyűgös-hasfájós-parázós :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli, AFP :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
sztem még decemberben megyek... azért általában 3havonta látni akar MT. nyűgös vagyok, mert hasfájós :lol:
parázós pedig... kitalálok én magamnak minden b@romságot, amin lehet :wink: úgyhogy remélem, a héten sikerül beszélnem a dokival... jó lenne, ha karácsonyra megnyugtatna kicsit, hogy minden oké odabent :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu

Hát az AFP-ém nincs még kész. Talán jövő keddre, mikor alapból mennem kell e védőnőhöz, akkorra lesz meg. Viszont, amit nem tudtam, csináltak teljes vérképet is, ami teljesen jó lett. Azonban szólt a védőnő, hogy a vasam az alsó határ közelében van, így jövő héten, majd ennek a pótlásáról is beszélnünk kell. Lassan készülök, mert vár az urológus kettőre. Hát nem várom az biztos. Szorítsatok, hogy ne katéterezzenek, meg ne legyen seggfej a doki!

Joli
Kép
Kép
joli83

joli!
nyugi :) kifoghattál volna ennél idiótább urulógust is :?

lehet, hogy hülyeség, de úgy rémlik, hogy babásan általában alacsony a vas... szóval a nagy többségnek kell vas-pótlás.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli

Igen. Ilyenkor a terhesség miatt eléggé alacsony lesz a vas szintje a vérben. Nincs is ezzel gond. Majd reggelente még egy bogyót szedek az eddigiek mellé.

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok!

joli, köszi, (bár soha nem volt jó alakom, cérnavékony vagyok. :D) szorítok az afp-hez!

ma reggel összecígöltem Kendét, elindultunk a védőnőhöz, Ő meg már elment mire odaértünk. hú de mérges tudok lenni ilyenkor. aztán kimostam egy adagot mosódió nélkül, aztán leégettem az ebédet. ma már azt hiszem semmit nem csinálok! :D

egyébként én épp kórházat, és dokit váltok, elegem lett a mostaniból. lassan nekem is aktuális az afp-s vérvétel. hú de gyorsan telik az idő! :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!

Még én sem tudok semmit az AFPről, nekem is mára ígérték...de legkésőbb hétfőn megtudom, mert kedden ha megyek az amniora biztos kérik...?
Már kezdek parázni...

Joli! A vasam nekem is alacsony lett, meg vérszegény is vagyok, de a dokik nem mondták h szedjek valamit, egyedül a védőnő ajánlott egy recept nélkülit...ferrocomp forte...
Lehet kellene vennem, mert elég szédelgős vagyok mostanában, főleg reggel amíg nem kapok be valami reggelit...

Jó hogy írtál Zsu, már én is hiányoltalak... :D

Ancsa, nálatok ismét zajlik az élet.... :lol:

pussz

Iner

iner

sziasztok!

joli83 tényleg fárasztó lehet a suli szegénykém... mikor lesz vége?

gyancsi milyen volt a shoppingolás? :lol: igen, hasonló volt a szitu az előző hónapban, annyi különbséggel, hogy akkor a pozi lh előtti hétvégén volt hancúr... most nem... :)

anita1984 sztem sokan szeretnénk olyan "nem jó alakot", mint a Tied!!! :wink: :lol: :lol:

iner nagyon szép neveket választottatok! nekem is mindkettő a potenciálisak között van...
:lol:

háááát csajok, ma beszélgettem az egyik kolléganőmmel, ő is lombik közben van... már érlelik a tüszőket, most hét elején lett volna a leszívás, és hét vége felé a beülti, csak még nem elég nagyok, szóval csúsznak pár napot... na mind1, nem ez a lényeg, hanem hogy elmesélte, hogy egy- egy ilyen akció (már a másodikat csinálják) kb 150-160000, ha a szükséges gyógyszereket és az utiköltséget összeszámolja... naggggyon dúrva... :(

Kép
gtunde75

Tunde!
Köszi, a neveket már nagyon régen kiválasztottuk :lol:
Remélem a pocaklakónak is tetszeni fog majd...
Nem semmi költségek...azta :shock:

Joli! Én is mindig totál elfáradtam, mikor a műkörmös suliba jártam, bár nekünk "csak" minden héten szombat és vasárnap volt közel fél évig...
Júniusban végeztem, de igazából azóta sem indult be a bolt...igaz csak itthon csinálom, így hirdetni sem tudom magam....

Remélem mindenki jól van....elég kihalt a topik... :(

pussz

Iner

iner

Kép

Sziasztok Csajszik!

Vagyok, csak egy kicsit sok a munka, nincs semmi különös velem...hormonmentes napjaimban nem panaszkodom :wink:

Mindenkit pusszantok, később leszek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt...

Akkor majd én mesélek, mert nálam is pörögnek az események...
Tegnap eléggé változott a kedvem a hangultom a közérzetem...nem dolgoztam, de volt mehetnékem is aztán a következő pillanatban mégsemm :roll:
Aztán elkezdet görcsölni a jobb petefészkem, estére meg már teljessen az egész al hasam...
Ma reggel felkelltem arra, hogy a jobb bimbóm baromi érzékeny, na erre nem emlékszem, hogy nekem ez lett volna régebben, talán egy picit, de nem ennyire mint ma(hogy megérintem, meg nyomom és majd beszarok)...akkor irtam volna biztos nektek is régebben... Aztán :) ... Kávé ivásnál, mintha nem is azt ittam volna...Pedig mindig ezt iszom...Nem olyan volt az ize...
Hát ezek vannak csajok kismamik nálam...
Nem tudom mire vélni ezt, mert csak jövöhét szombatra jönne vagy nem jönne a nem várt piri anyó!!!!És szerintem ezek még kori tünetek lennének?!?!?

Többiek???Mi van a baba váró csjokkal???Hol tartottok???
Ki, mikorra nem várja most???

Szép Napot!!!
csip-csip18

jó reggelt mindenkinek!

Gyors bekukk, aztán készülődés a délutánra. Ma megyek uhura!!!! Csajok, drukkoljatok, hogy megmondják a nemét! Máár kíváncsi vagyok nagyon!
Tegnap egy horror napom volt. Kismillió helyre kellett mennem, nem is tudtam jönni
Gyors visszalolvasás, mert eddig nem volt időm. Aztán gyüvök picit. Pusz

Kép
Kép
onlány

Jo reggelt Topik lakok!!!

Tegnap szetshoppingoltuk magunkat a baratnömmel, mondjuk csupa semmiseget vettünk es en igy is ott hagytam 50 eurot, kicsit leesett az allam a penztarnal, de hat ez van, a sok kicsiböl lesz az egy nagy :lol: ...Mondjuk vettem polcot is, meg egy pihenös fotelt, piros szinben , szerintem nagyon allat, könyörgött, hogy vigyem haza ( levolt arazva 25 eurorol 10-re, hat csak nem hagyom ott??? :D )...Meg tesom gyerekeinek ajandekot karira, meg kepkeretet, meg vazat, meg dekoracios homokot, meg egy pafranyt :wink: ....Lejartuk a labunkat, vittük baratnöm kisfiat is ( 6 honapos, annyira kis cuki), ugyhogy ki be emelgettük a bevasarlo kocsibol, annyi mindent vettünk ( masik boltban is voltunk, 4 karton tej, 10 kg krumpli es tarsai), hogy a vegen alig birtunk beszallni a kocsiba, mint egy cigany karavan , ugy festhettünk....Hat maga az autoba beszallas tuti volt vagy fel ora :lol: ....Jajj azt majd el felejettem, hogy tegnap megneztem a Sejtjeink c. filmet...A lombikrol szol......bassszus, alig aludtam az ejjel, mert ez a film jart az eszemben, eleg megindito, de a vege jo!!Latta valaki???

Zsu- Szep jo reggelt neked is, kedves arcu lany :lol: ...A kocsi aminek leeresztett a kereke, nem a mienk volt, hanem a ceges szerencsere, igy nem nekünk kell mar megint tejelni miatta :wink: ...Örülök, hogy jol vagy!

-J- Köszi az eletjelet :lol:

Joli- Mi volt az urologusnal??

Anita- De egy taho ez a vedönö :shock: ...Azert egy kisgyereket ide-oda cibalni nem olyan egyszerü, tekintettel lehetne azert ratok!!
Milyen korhazra es dokira akarsz valtani??

Iner- Szijja kismami!!Mar csak 1 het neked :?: :shock: ...Azta tenyleg hogy telik az idö....Ne parazz, sokkal jobb lesz tul lenni rajta es megtudni, hogy minden okes odabent, mert akkor vegre megnyugodhat a kis lelked :wink: ...Nem is tudtam, hogy te is körmözöl....Nekem is nagyon tetszik, anno gondolkoztam a körmös sulin, de aztan nem vagtam bele,en marha....Itt kint sokkal több hasznat vennem, mint a hülye diplomaknak :evil: :roll: :wink:

Gtunde- Hat sajnos a lombik az ennyibe kerül :roll: ...De nekünk meg igy is siman megeri hazamenni, mert külföldön ennek a többszöröse......En azt nem ertem, hogy ez azert otthon nagyon sok embernek nagyon sok penz, es mi van azokkal akik nem tudjak ezt kifizetni????Azoknak nem lesz babajuk emiatt???? :shock: ...Mar annyit gondolkodtam ezen... :roll:
Nekem tegnap volt az LH-m majdnem pozi....Most nem tudom, hogy ugy fogja csinalni ahogy eddig, hogy ma mar halvanyodik vagy mara beleerösit es ma full pozi lesz....Meglatjuk, minden esetre ma Apjukra ugrom az tuti :lol:

Na csajok lepek, var ram egy kis torna, aztan ablakpuci, fözes es miegymas!!

Szep napot mindenkinek!!
Hianyzok tessek jelentkezni :wink:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Csip- Csip- Szijjaaa Csajeee!!!Hat eleg erdekes tüneteket produkalsz :shock: ...Ezek lehetnenek siman babas tünetek is ( bar nem vagyok kompetens az ügyben, mert en minden honapban minden tünetet bebeszelek magamnak :wink: ).....Csak szerintem is lehet meg korai egy kicsit, ha csak jövö het vegen kene " nem megjönnie" az azt jelenti, hogy most hetvegen volt az ovud...Elvileg ha sikerült, akkor is meg ott vandorol valahol a petevezetekben a mehed fele, meg nem agyazodott be, szoval elvileg nem nagyon lehetnenek tünetek....legalabb is en igy tudom, de aztan az ember az csodakra kepes, hallottunk mar nem egy törtenetet ami ennek az ellenkezöjet bizonyitotta :lol: ..Ugyhogy hajra , en drukkolok, hogy baba legyen a dologban!!! :wink:

Onlany- Neked is mennek a szurkok mara, hogy a kis pocaklakod megmutassa magat a nagyvilagnak :lol:

KépKép
gyancsi

Kitaláltam valami a férjem 30. szülinapjára. Remélem, nem olvassa... Szóval foglalok egy jó kis szobát Párizsba -soha nem jártam ott, így csak az elképzeléseimet tudom leírni-, ami az eifel toronyra néz. Érkezésünkkor pezsi bekészítve és rózsaszírmok az ágyon. A kivitelezés a következőképp fog zajlanai:
apum egy héttel előbb ünnepli szülinapját. Azt mondjuk, hogy a család meglepte őt egy párizsi úttal. Erre apu belelkesedik, kölcsönkéri az utazótáskáinkat, mert ők nem nagyon mennek nyaralni és nincs. Nekem meg segíteni kell összepakolni stb. 30én van Gyula szülinapja. 30-án gyorsan lelécelek a ruháival meg a szükséges dolgokkal apuékhoz, addig ismiket megkérek hogy foglalják le: pl építkezésen való segédkezés meg ilyenek, amikoris tuti hogy nem lesz ideje azon gondolkodni, hogy én hol lehetek. A munkája meg olyan hogy akkor dolgozik amikor akar, csak valahogy úgy kell szervezni az egészet, hogy ami munkanapra esik, ne szervezzen se találkozót, megbeszélést, se semmit. Majd a főnökét megkérem, hogy mondja azt, hogy nyár van, szabadságolások mennek, kevés az irodában az ember, így be kéne segíteni.... és mikor eljön apuék nagy napja, hogy utaznak, mi visszük ki a reptérre őket. Elindulunk velük a csomikat feladni és mikor kérik az útlevelekt, meg fog lepődni, hogy a mienket adjuk oda. Apuék meg hoznak egy mini tortát magukkal és pezsit. Szerintetek?
Aki tud valami jó kis szálláshelyet párizsba, vagy bármi infót akkor kérem ossza meg velem

Ancsi, nem semmi ami a pároddal történik. Már ne haragudj, de annyira várom mindig a sztorikat :D Tünde volt olyan kedves és kiírta nekünk dvdre a rejtély sorozatot, mert nem láttuk végig és imádjuk ezt a sorozatot!!!! Amúgy hagytatok is valamit az ikeában? :wink: :lol:

Csip csip! hűha, háááááááááááát ezek baromi korai tünetek, de szerintem babásak! A férjem azt mondta mikor a 12. dpon voltam, hogy már figyel jó egy hete és fura dolgokat érzek, aamiket nem szoktam -mint te- és olyan szagokat is megérzek, amiket ő nem pedig eléggé érzékeny rá... szóval....

Kép
Kép
onlány

jesszusom, most olvasom, hogy a lombik mennyibe kerül :shock: és vannak akik 5öt is végig csinálnak! Miért nincs rá nagyobb támogatás???

Kép
Kép
onlány

Csip, csak nem... :?: sztem ez még nagyon korai lenne, de drukk, h az legyen!
A jövőhét az hányadik nap lenne :?:

Ancsi, szijjjjjjjjjjjjja, de kis "vörös" :wink: :wink: :wink:
Ezek az autók nem szeretnek titeket azt hiszem :?: :!: :wink:
láttam a lombikos filmet, nagyon tetszik :!:
Én is már úgy mennék vásárolgatni vagy legalább is nézelődni :wink: :!:

Suzy, merre :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78:Mi az, hogy hányadik nap lenne???28-n szombaton...vagy mire gondolsz???Igen szombaton volt pé, mint ahogy azt írta az én Csajémmmmmmmm!!!!
De mi vasárnap voltunk együtt apával meg elötte is meg azelött is meg akkor is mikor még megvolt pirianyó vagyis mikor már a végét járta akkor is elkapott apjuk...
nem tudom, de mitha olvastam volna olyat is, hogy menzi közben is tehebe lehet esni?!!!?? :roll:
csip-csip18

Csip- Igen Csajjeeeee, en is hallottam mar olyanrol, hogy valaki mensi közben lett babas, mert vannak olyanok akiknek több ovujuk is van egy honapban es van olyan, hogy az egyik pont a mensire esik :lol: ...Hogy ha ennyit hancuroztatok Apjukkal siman lehet baba a dologban!!!!!Drukkjaim mennek+++++++ :wink:

Onlany- Hüüüüüü, ez nagyon kiraly amit leirtal, szerintem baromi jo ötlet :lol: .....Annyira megfog lepödni :D .....Szerintem igy jo, ahogy leirtad, mindent szepen kiterveltel te lany :wink: ...Ez egy gyönyörü es maradando szülinapi emlek lesz szamara, az biztos :!: :lol: .....En remelem egy babat kapok a pocakomba a 30-ikra :roll: :D ....Semmi gond, örülök ha szorakozatnak valakit a sztorijaim, mi is mar csak röhögünk rajtuk :lol:

Zsu- Te kis " barna" :lol: ...Igen valahogy mar nekem is az az erzesem, hogy nem csipnek minket a kocsik valahogy :D ....Tegnap kiderült egyebkent, hogy egy bazi nagy szög volt a kerekben, attol eresztett le :shock:

Bizony csajok,en is teljesen kiakadtam azon, hogy mennyi a lombik.....Es az a szep, hogy ugy ennyi, hogy ezek a gyogyik meg szurik mar 70%-os tamogatassal kerülnek ennyibe :shock:
Ugyhogy tenyleg nagyon szerencsesek azok akiknek nem kell ezeken vegig menniük, mind lelki mind anyagi okokbol :!: :wink:
Juj majdnem elfelejtettem, hogy a lombikos film hatasara tudjatok mit almodtam?????Hogy 47 db petem lett :D ...Na ennyit azert nem szeretnek :lol:

KépKép
gyancsi

Csip, csak azt akartam kinyögni, h milyen hosszú a ciklusod :?:

Ancsi, lombik "ide-oda"...a lényeg, h sikerüljön :!: :?:
ha egyszer más úton nem megy csak úgy, akkor az ember minden pénzét összekaparja és lemond dolgokról a babásodás érdekében!
nagyon durva, h ennyibe kerül és tényleg az a legdurvább, h ez már támogatott összeg!

47 :?: az igen :!: nem szeretnél/k ennyit :?: :wink:

Youlcsi, nyűgös vagy még :?: sok a meló :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: 28 napos :)
csip-csip18

Ma van a 19 nap... :x
csip-csip18

hali!
megjöttem a tüdőgondozóból. eredményeim tökéletesek, de szíveskedjek legközelebb nem 9 évet várni a kontrolra :oops: hanem jelenjek meg félévente :roll: illetve s.o.s.-rohanásban, amint van megfázás, sipolás... akkor is kíváncsiak a vital-kapacitásomra.
nemsokára hívom a gasztróst... és a nyűgösségem tőle függ... ha sikerül elérnem, akkor már nem leszek az :) érdekes, hogy vannak olyan orvosok, akikkel elég beszélni ahoz, hogy megnyugodjon az ember :)

onlány!
ez a párizs-dolog baromi jól hangzik :)

ancsi!
47 pete már nem semmi :o legközelebb, ha ilyet álmodsz, voodoozzál át belém párat :lol:

joli!
nem futotta az időmből, hogy átmenjek :? elsuhantam arra 9 körül, de nem láttalak a folyosón (és remélem, nem vagyok totál vaksi :) )... úgyhogy rohantam is tovább

csip!
elég biztatóak a tünetek.
azt nem lehet mondani, hogy korai, olvastam már olyat, hogy valaki együttlét utáni napon szólt az orvosának, hogy babás. ezt 2x játszotta el életében... mind2x baba volt.

kírus!
merre vagy :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok lányok!

Nemsokára visszaolvasok, de előbb megosztok veletek egy bíztató hírt...
Meg van az AFP eredménye: 1,42 MoM!!!!
Ha jól tudod, akkor jó, ha 0,8-2,5MoM között van az érték...
Azét nem bizom el magam, de kicsit nyugodtabban nézek így az amnio elé.........
Szorítsatok majd, hogy az is jó legyen!!!!!

pussz

Iner

iner

Iner: Jaj ,de jó :) :) :)

Juli: Ha van valami akkor írd meg!!!! Drukkkk+++++++++++
csip-csip18

iner!
jó hírek :!: örülök.

beszéltem a gasztrodokimmal... ha nincs nagy baj, akkor az idén már nem kíváncsi rám... ráérek januárban menni :lol: az egyetlen, amiért sajnálom ezt, hogy így kimarad a nagy karácsonyi metro-s bevásárlás :) de majd valahogy megleszünk néküle :)
úgyhogy már csak a jövő hetet várom, hogy mehessek éndokimhoz... hogy kezdjük már azt az új ciklust... :wink:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli: Na ez tényleg jó!!!!!!!!!!Végre!!!!!!!!Jipppppii :D
csip-csip18

Sziasztok!

Jelentem itt vagyok :wink: !!!

Iner!
Ez tökéletes afp!! Tuti az amniod is ilyen jó lesz :wink:!!!

Joli!
Mikor lesz a vizsgád?
1 hete nekem is el kellett kezdenem szedni a vasat a Maltofert,ugyhogy reggel most már 3 bogyóval indítok :wink:
Mesélj mi volt az urologusnál!!

Juli!
Melyik nőcinál voltál a tüdőgondozóban?
9 év? :shock: :D

Csip-csip!
Reméljük ezek már elötünetek :wink: !!

Onlány!
Hu ez tök jó meglepi :roll: :wink: ,bizti nagy öröm lesz!!

Gyancsi!
Nem láttam azt a filmet,de biztos jó lehet!!
Kényelmes a pihifotel?

Most mennem kell!!!
Üdv mindenkinek!!!
Vendég

kírus!
Szarka főorvosnőnél voltam. nekem szimpatikusabb.
igen, 9 év... na de vagy 8éves korom óta nincs igazán panaszom, csak allergiaszezonban.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Az afp-ről csak annyit írnék még, h ma hallottam, h törölni akarják ezt a vizsgálatot, mert nem megbízható csak arra várnak, h ezt a nődokik mondják ki és az ő döntésük ennek megszüntetése!

Nem abban az időben veszik le, amikor kellene és nem ad valós eredményt, szal nem lehet rá alapozni!

Kírus, Iner, Joli :arrow: ne idegeskedjetek emiatt :arrow: inkább vegyétek igénybe a kombinált tesztet sztem :!:

Iner, az amnionhoz nem kell az AFP, csak az a fontos, hogy 16-18 hét között vegyék le a magzatvizet, mert az az ideális :!:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?