Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok lányok!

Annyi, de annyi dolgom van.... :wink: ide sincs időm jönni... :cry:

Remélem mindenki jól van!!! Mi vagyogatunk, Lili még mindig sír a bölsibe menet és ott nem eszik.... Bubót sem tudom mi lelte, de a héten ő is sír(lehet mert nem Andinéni van :roll: )
Én dolgozgatok, teszveszen van fenn egykét dolog, meg vartam egy ismerősnek névreszóló takarót is, javítgatok....
Az Abba-show nagyon tuti volt, utána úgy mentem volna még táncolni valahova, de kettesben... úgyhogy inkább otthon voltunk kettesben :wink: :oops: :lol:

Orsi, hol voltatok? Nagyon jók a képek!!! Csini a sapi! :wink: Holnap várlak Titeket!!!

Dolli, hogy vagy? Görcsök megszűntek? Hogy megy a vezetés? Nekünk már van penészünk... :? :evil:

Hajni, hogy van Lilibaba? 2hónap eltiltás??? jájj.... sikerül intézni valamit?

Andi, 36os??????????? GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! :lol: Ügyi vagy!

Zsand, milyen az az amőba fotel??? :roll: Még nem varrtam olyat...
Sajna szabásmintám nincs. Szerkeszteni tudok, vagy nézz körül Burda-újságokba.... ott biztos lehet találni, főleg így ünnep előtt, nem?!

Puszilok Mindenkit! Legyetek jók!!!!
sylph

Sziasztok! Mai vezetés ugrott, helyette meglátogattam a dokimat. :?
Kaptam brutál magnéziumot, meg Semicillint, fekvés/pihire lettem ítélve egyenlőre. 10 nap tuti. Úgyhogy nem tudom, mi lesz a vezetéssel, még agyalgunk, hirtelen jött. :(
De Réka jól van, és az a fő! :wink:
Hajni! Ari vagy nagyon, köszönjük a védőangyalkát! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Dolli!
Sajnálom, de az a lényeg, hogy mindketten jól vagytok, pihenj, pihenj
aztán majd alakul valahogy, de ezen ne emészd magad!!!

Hoztam két naon jó receptet:
Kókuszgolyó - zabpehelyből ez update recept

Hozzávalók : 10 dkg zabpehely, 30 dkg alma, 10 dkg kókuszreszelék, 2 kávéskanál natur kakaópor, 6 - 8 csepp rumaroma, folyékony édesítő, őrölt fahéj, meggy ( friss vagy fagyasztott )

Elkészítés : a meghámozott, finomra reszelt almát gyúrd össze a zabpehellyel, add hozzá a natur kakaóport, az édesítőszert , a rumaromát, fahájat és a kókuszreszelék kétharmadát. A masszát célszerű egy kicsit pihnetetni, hogy az ízek összeérhessenek. Ezután vízes kézzel diónyi golyókat formálunk belőle és meghempergetjük a maradék kókuszreszelékben.

Ez pedig isteni finom és nagyon egyszerű elkészíteni.Dorina náthás és ezt a sütit nagyon szereti gyorsan meg is csináltam, mert így nagy mennyiségű természetes C vitaminhoz tud jutni a szervezete.
CITROMOS ÁLOM
25 dkg cukrozott tetejű babapiskóta ( mert ez jobban puhul ), 0.50 l tejföl, 0.50 l tejszín, 2 db citrom, 12 ek. cukor, 1 cs. vaniliás cukor

A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citromok reszelt héját és levét. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe. Egy jénai tál alját kirakunk babapiskótával, rákenjük a fele krémet, majd ismét egy sor piskóta jön és a tetejére simítjuk a maradék citromos krémet. Citromgerezdekkel és levélkével díszítjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Nagyon finom, könnyen elkészíthető sütés nélküli sütemény. Én szoktam fél adagot is készíteni belőle,
Vendég

Dolli,
Akkor ugyanaz mint nálam volt. Semicilint mire kaptad? Örülök hogy Réka jól van. Tudsz pihenni Gézu mellett?

Szilvi,
Még nem jön rám, de most már ez a cél lebeg a szemem előtt. Kaptam -30% kedvezményes Takko kártyát, holnap bemegyek és felpróbálok egy 36-os gatyát, megnézem kíváncsiságból :D Bár én még mindig túl kövérnek látom magam. Pontosabban a hasamat.

Hajni,
A mosónők korán halnak :D Szoba helyett pl fürdő vagy konyha? :D Tegnap olvastam egy plakáton hogy aki 6 hónaposnál fiatalabb babát nevel, annak jár ingyen az oltás. Én tegnap beadattam, de nem az orvos adta be hanem az asszisztens, így nem kellett külön időpont. Felhívtam őket telefonon, kiírták a receptet, kiváltottam, visszavittem és beadták. Orvos nem is látott.

Vártam egy hívást a biztosítótól, azért nem feküdtem le aludni de nem hívtak :( Most meg már fel is kelt Zsombor.

Kép[
Kép[
kostyika

Zsombor ma pont másfél éves :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok!

Zsombikának boldog másfeledik szülinapot! :D

Andika mi túlvagyunk az oltáson! Bakker 100 ezren voltak! :?
Bogi is megkapta végül.
Olyan üvöltést rendeztek a gyerekeim bakker! :shock:
Nekem is Sára adta be!
Bejött velünk együtt egy hölgy a fiával, mert kérte hadd menjen be előttünk mert csak beutaló kell nekik!
Annyira kiborított, egy csinos nőci volt a fiával aki 15 éves és leukémiás! :cry: :cry: :cry: Annyira szép srác volt és belegondoltam, hogy ennek a nőnek 8 éve épp olyan kicsi fia volt mint most nekem Bubuka és nem is sejthették mi vár rájuk! :(
El is pityeredtem egy kicsit! :oops:

Brigike volt itt délelőtt!

Brigi! Olyan jó vot kicsit beszélgetni, kár hogy sietnünk kellett dokihoz!
Párod nagyon aranyos, hogy bevállalta Dorcit! :D
Nagyon szimpi párod van, bár nem sokat láttam, de mégis nagyon jó benyomást keltett! Gondolom azért, mert tiszta Dorci! :lol: :lol: :lol:
Gyönyörűűűű autókátok van!!!!!

Megyek készülök, autóba ülök és felveszem az én szépséges nádszálvékony tündérke barátosnémat és jót szenvedünk együtt a Freshben! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap déálután itt voltam, visszaolvastam, írtam egy hosszú levelet, és mire elküldtem volna elszállt az egész :) Újrakezdeni meg már nem volt energiám:) Ezer bocsika!

Most meg csak gyorsba tudok jönni!

Sajnos tejcim még mindig nincs elég, így tápszert kap Marci kiegészítésként (bár nem tudom melyik a nagyobb mennyiség...)
Védőnő is járt itt tegnap (a leglehetetlenebb pillanatokon tud beállítani amúgy tök váratlanul). Ajánlotta, hogy keressek fel szoptatási tanácsadót is, hátha tud segíteni. Van itt egy Érden is, ismeritek esetleg? Juhász Judit (www.lll. hu) a neve és érdligeti, szokott foglalkozásokat is tartani a közösségi házba.

Amúgy MArci nagyon édes baba, rengeteget alszik és keveset sír, pedig már az aluszékonységa kezd múlni, mert kajcsi után akkorára tudja nyitni a szemecskéit és csak pislog a nagy világra :)

Ma apa kivitt egy kicsit a kertbe (már nagyon nem bírom a bezártságot), sőt a sarokig is elsétáltunk :) Marcit nem szeretném nagyival itthon hagyni (valahogy nem tudok megbízni benne...) Annyira jól esett végre, igaz csak kb fél óra volt. Szerintetek mikor lehet kivinni őt is? Már úgy elmennénk pl apával a corába vagy sétálni egy jót a friss levegőn vagy ilyesmi :) Mondjuk nagyobb túrákat még én sem bírnék, bár egyre jobban vagyok!

Ja, Orsi, azt hiszem te kérdeztél nagyiról. Hiszti az volt, de most a párom volt a célpont... Minden hétre tartogat valamit ám... Már előre félek, hogy mi lesz, ha apa visszamegy dolgozni, mert a héten még itthon van az én türelmem felé meg egyre kevesebb... Ma is ő már 10-kor elkezdte az ebédjét főzni, mikor én még magunknak a reggelit sem csináltam meg... Na, de azért elfértünk a végén mindketten a konyhában...

Páromnak egyébként tegnap be kellett mennie dolgozni (jó ez a szabadság...) és annyira rossz volt itthon, olyan nyomasztó volt, hogy azt én elmondani nem tudom. Hogy nincs egy "normális" ember, akivel két szót lehetne váltani. Biztos ezért is tört rám a "bezárva érzem magam" hangulat. Rossz, mert sokszor még arra sincs idpm, hogy jöjjek és veletek csevegjek :( Úgyhogy ma kicsit eltört a bili füle és bömbi volt:) De azóta jobb már!!!

Most megpróbálok visszaolvasni, hátha sikerül :)

Mangora

Kép
mangora

Na, nagyjából visszaolvastam :)

Dolli, vigyázz Rékára, ilyenkor tényleg a pihi a legfontosabb. Az a lényeg, hogy a méhszáj ne kezdjen és elvékonyodni, ez ellen kell a magnézium (ha jól tudom).

Oltásról majd kérek beszámolókat, aki beadatta. Nekünk is mondta gyerekdoki, hogy szerinte az a legjobb Marcinak, ha mi beoltatjuk magunkat, de én annyira félek az oltás mellékhatásaitól :shock: De mondta a páromnak, hogy ne egyszerre adassuk ba, hogy valaki tudjon a gyerekkel is foglalkozni, ha gond van :)

Jó tornázást csajok!

Hajni, tök jó, hogy Lili végre átaludta az éjszakát és nem kelt fel!

Mangora

Kép
mangora

Mangora!

Jaaaaaj szegénykém! :( Tudom milyen ez a bezártság!
Mi 3 hetesen már kivittük Camponába Bubut, nagy büszkén tologattuk!Olyan jólesett kirakatokat nézegetni! Mondjuk április volt már(bááár akkor sem volt túl meleg) viszont nem is volt influenza vírus sem! :roll:
Hááát én azt mondom 1 hónaposan már simán el lehet Marcival menni közösségbe, de inkább valami szakit kérdezz(védőnő, gyerekorvos)!

Nagyi................nem könnyű az biztos........kitartás!
Kerüld valahogyan a konfliktust!

Hogy van pocid? Fáj még a császi seb?
Tejci: próbáld meg többször cicire rakni, ha már éberebb lesz a kismeber!

Mindig elfelejtem írni, ugyanolyan macis kiságyunk volt nekünk is! :D
Majd keresek képet!

Puszika
Vendég

Hahó

én is benézek....

Mangora!
Én egyszer találkoztam Juhász Judittal, biztos tud segíteni.
egyébként Gergőnél nekem se volt elég tejem, ő is végig kapott kiegészítést. Gellérttel már nem volt ilyen gond.
corába én még nem vinném. ki már igen.

Dolli
És mit mondott a doki, hogy mi a helyzet? pihizz sokat!!!!!én is próbálok..

Andi
ügyi vagy:) én egyre bálnább:)

Orsi
szép lett a szoba:) képek szupik. lilát én is szeretem, csak apa nem csípi. (fradista :lol: )
Tőletek vettek már el magatartáskártyát?
Gergőtől múlt héten is, meg most is :roll: :roll: kezdek mérges lenni. és a tudáspróbája sem lett valami fényes :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szijasztok!

Voltunk edzeni!

VOLT NAGY MEGDÖBBENÉS!!!!!!!!!!!!!!
7-es tornára mentünk, keddenként kismillióan szoktak lenni! Már a parkolóban gyanus volt, hogy egy autó sincs!
Bementünk, Szilvike mondja: "Na itt nem lesz torna" Először nem értettem miért mondja, csak néztem bambán és az agyam nem fogta fel azt amit a szemem látott!
Jön a tulaj, kérdezem : Lesz ma torna?
Aztán mondja, hogy nem és már nem is lesz! Akkor néztem rendesen körül, átrendezték az egész termet és mindenhol edző és kardiógépek voltak!
Mondja hogy lejárhatjuk a bérletet.
Először kicst tanácstalanok voltunk, aztán erőt vettünk magunkon és tök jóóóóót edzettünk!
Futópad, elipszistréner, tárogatás, sulyzózás, haspad stb... :D
Nekem bejött nagyon, én régen Fittformába jártam! :D
Meg ami nagyon tecc, hogy ha Apa picit később jön akkor sincs gond simán le tudok menni edzeni! :D
De ami kisértetises eltünt az összes vendég! :shock:

Judy!Magatartáskártya! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekünk 3 dícséretes hetünk van amikor egyet se vettek el, a többi héten vettek el, egyszer kettőt is!Már nem stresszelem magam ezen, Éva néni azt mondta a Bubu "a rosszkor van rossz helyen" tipikus esete! Na azért nem örülök én sem ha elveszik tőle!
Olvasás tök jól megy Neki, macskakaparása is kezd írássá alakulni, matekból nagyon jó, viszont némettel hadilábon állunk mert lusta szavakat tanulni! Vagy én vagyok lusta tanítani?? :roll: :oops:

Na megyek mert hányingerem van, kicsit kipurcantam! :?
Vendég

Jóest kicsit! Hát jólesik a fekvés, 5-5 perceket bírtam csak állva vagy ülve délután. :(

Juti! 2000-es a méhszáj/méhnyak, gondolom a görcsölgetések megtették a hatásukat. :? Egy hét múlva megint megnéz, remélem, nem lesz rosszabb.
Te jobban érzed magad azóta?
Andi! Azt mondta, a legtöbbször valamilyen fertőzés okozza az ilyen görcsölést, arra adta a Semicillint. De azt mondta, hogy mostanában mindenki görcsölget, vérezget, keményedik és koraszül... :roll:
Gézu nagyon cuki volt egész délután, abszolút hagyott feküdni, mindent hozott amit kértem, nagyon helyes volt! :D Mondjuk holnap szerintem már nehezebb lesz a dolog... meglátjuk.

Gergőnek nagyon boldog névnapot kívánunk! :D (ha ma tartjátok)
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj Dolli most olvasom, hogy feküdnöd kell?????????
Mitől van ez????
Egy kicsit túlhajszoltad Magad szerintem, nem ér annyit az a hülye jogsi!!!!!!!!!! :cry:

VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudok segíteni valahogy????
Vendég

MI IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK GERGŐNEK!!!!
Kép
Vendég

Olyan nyűgi napom volt ma, hogy még Lilire is átragasztottam! :?
Így amikor hazajött apa, egyből öltözettem is Lilit, hogy menjenek boltba én meg gyorsan befejeztem a takarítást! :lol:
Most már alszik is a kis pocok, remélem nem kell fel!

Mindenki oltat? Én egyenlőre nem, nem merek!

Lesz ma Grace klinika, de olyan későőn :?

Dolli: nekem is keményedett a pocak az elején, de ahogy növekedett Lili odabent, úgy szűnt meg. Szóval pihenj sokat, vagyis feküdj!!!!!

A citromos süti jól hangzik, holnap remélem lesz időm és meg is sütöm! :P

Megint elleptek a molylepkék! Áááá utálom őket! :evil:

Megyek nagyon fáradt vagyok, megyek!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Lini!
Nálunk a családban nem lesz oltás!!!
Nehogy süsd a citromosat :shock: az nem sütős azt csak kicsit kevered, kicsit citromot facsarsz és kész is:)))

Nálunk Dorina még nem alszik, csak még köröznek körülötte az álommanók.

Éjszaka álmomban sírtam, de nagyon nagyon zokogtam úgyhogy nagy öröm fog érni, REMÉLEM!!!

Sziasztok jó éjt!!!!!
Vendég

nem sütöm! :lol: nem is tudom miért így írtam.... :oops: :lol:

én ilyet egyébként pudinggal szoktam.
Babapiskóta a jénaiba, rá a puding 2-3 ízben, majd ha megdermett ki lehet "borítani". Finicsi!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Houston jelentkezik..kicsit megkésve.

Húú,de álmos vagyok!Gyorsan megírom...

Orsi!
Nagyon köszi a mai napot!!!!!
Nagyon jól elvoltak itthon,bár Dorcim többször emlegetett,akkor Apa eszébe juttatta,hogy hol is vagyok.O-ma :D
Leukémia. :cry:
Az autóka azt hiszem letagadhat pár évet.Idősebb,mint Bubu. :wink:
A Freshbe voltatok?Te nem kapsz tőlük körüzit Iwiwen?

Hajni!Kapjátok el egymást mosás,favágás közben. :lol: Lili hogy van?Találkozunk valamelyik nap?

Zsand!Végül lett ruha a fényképezésre?Te mikor mész dokihoz?

Dolli!Jobban vagy?Pihenj sokat!Most ne aggódj a jogsi miatt se,majd meg lesz az is!Nekem is sokszor voltak feszülések,görcsök és a 30.héttől volt 2000.

Andi!Gratulálok!Nyáron mehetsz a bikini szépségversenyre.Amúgy miért jársz tanácsadóhoz?Jaj,tényleg a barátnőd...hívd fel,hogy kísérjen el ruhát venni. :lol:

Ma kaptam az OTP-től levelet,hogy 30 ezer ft tartozásom van.Ezek hülyék.Le se tudok menni minuszba.Holnap felhívom őket.
Oltáson nagyon gondolkodom...nem tudom mi legyen...

Rohanok aludni.
jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Orsi! Köszönöm! :D A mai napot szerintem átvészeljük, holnap meg jön anyum, aztán hétvége. Remélem, hogy ezalatt a pár nap alatt azért alakulok.
Szülés után meg majd csatlakozom a fitt csapathoz edzeni! :D (Ne tudjátok meg, hogy irigykedem ám! :oops: :lol: )
Jogsi ráér, bár még a 17-ét nem vetettük el az oktatóval, meglátjuk, jövő héten mit mond a doki.

Brigi! Azért az a 2000-es érték nem annyira gáz... nem? Annyi sok ellentétes infot hallottam róla. :roll: Gondolom, hogy a görcsök miatt fektet a doki, hogy tovább ne rövidüljön meg ne kezdjen nyílni, mert ahhoz még korán van.
OTP! :evil:

Lili! Zsand Citromos álma isteni, én már próbáltam! :wink: És most,hogy így belegondolok, tényleg ... C-vitamin bomba. :D
Jaj, most majdnem azt írtam, hogy megnézem, nekem minden van-e hozzá a hűtőben... :? No majd kivárom, míg anyum megérkezik, aztán megkérem egy kis nasi készítésre! :D
Már ha bírja, mert neki meg a térde gyulladt be hétvégére. De azt mondja, javul. :roll:

Oltás: Mi csütörtökön megyünk Törökbálintra kontrollra, kkor megkérdezem az ottani dokikat, ők mit javasolnak.

Orsi! Jobban vagy? Mitől volt a hányinger? :roll:

Kriszti! Szabi alatt munka. :evil:
Hú, hát nem foglak irigyelni, ha hármasban maradtok a nagyival. :( Van otthon lex..om (bocs :oops: )tabletta a házipatikában? :lol: Persze tudom, hogy ez nem mindig elég, sőt! Majd írd ki magadból minden dühödet, ha lesz időd. Aztán hamarosan csatangolhatsz Marcival és akkor egész nap haza sem kell nézned. Csak amikor esztek, alszotok, aközben meg csak nem magyaráz a nagyi... :roll:
Nehéz ez a kimozdulásos dolog, pláne úgy, hogy vírusos időszak van. :( Azért nem kell bezárkózni persze, de nem is a legzsufibb helyre érdemes menni. Mondjuk baba-mama talira. :wink:

Andi! Hű, de nagyfiú Zsombor! Még csak most született! :roll: :D És olyan igazi vagány fiús! :lol: Tényleg jó ötlet barinőt elhívni vásárolni, majd kiszólsz neki a fülkéből, hogy adjon már be 36-os méretet, mert a 38-as lötyög! :lol:

Hajni! Kitartás, hátha após lepattan az új csajhoz! Megértem, így nekem sem menne a dolog. :(

Na dőlök, legyetek jók!

Kép
Kép
tekiroll

Dolli
Köszi, én azóta elég jól vagyok, próbálok többet pihizni, meg lett takinénim. dolgozni is csak lightosan, ma is itthonról fogok. Én is ettől ijedtem meg, hogy biztos valami fertőzés, meg ki fog nyílni, koraszülés, stb....nekem canesten tablettát adtak csak, meg magnerotot szedek, napi 6 volt a csúcs, most már elég 3. nekem végül a frontok és a baba megfordulása okozta a görcsöket.
pihizzél Te is, ha tudsz.

Orsi
hát, nekünk múlt héten vették el először. erre tegnap is , ráadásul kettőt :roll: :roll: az olvasás már nekünk is jobban megy, valahogy ráérzett a dologra, mondjuk gyakoroltuk is sokat. az írását is megdícsérték, aminek örültem, mert balkezes. én tök nyugodt voltam, hogy a matek megy neki, mint a karikacsapás, erre most abból nem lett jó a tudáspróbája. úgy látszik mindent gyakoroilni kell.
hát igen, nálatok még ott a német is. nálunk az angol elég játékos, heti két órában, azzal nincs gond szerencsére.
jó lehetett az edzés..Régen én is jártam oda 8még a régi helyükre) tornázni.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Lini: nem is meséltél, hogy ízlik Lilinek a körte. :lol: :lol: Tegnap gondoltam rá, hogy megcsöröglek de kicsit nekem is folyik az orrom. :roll:

Orsi: ha olyan népszerű volt a torna hogyhogy megszüntették? :shock: Itt Érden nincs Fittforma ugye? Én is oda jártam 5 évig csak Angyalföldre.

Aranyossak vagytok az összebújós ötlettekkel de már mi is végig sakkoztuk. A konyhának nincs ajtaja és Apósom szobájával szemben van. A fürdő meg foglalt. Lili 9 felé alszik el, APósom meg akkor veti be magát egy órára a fürdőbe. :? Mire végez mi már általában bealszunk. :? Több szoba meg nincs. :cry:

Brigi: holnap 10-kor az Angexnél? :lol:

Képzeljétek karira fotó füzetet csináltam Anyuéknak mert se Liliről se az esküvőről nem kaptak még képet. :oops: Anyám nem tud büszkélkedni az unokájával. :lol: A Rossmann oldalán megszerkesztettem ( az eleje az esküvői fotózás, a közepe a lagzi és a vége Lili ) és már meg is csinálták. Tök jó lett. Zsebben elfér viszont minden benne van. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Bocs lányok de a pénteki torna betegség miatt elmarad :( Megint mindkét gyerek nagyon köhög, folyik az orra. Lázuk egyenlőre nincs, beszéltem a doktornénivel, azt mondta hogy Veronika is maradjon itthon kb egy hétig.

Dolli,
Jó ötlet ez a ruhavásárlás, bár múlt szerdán együtt voltunk színházban ott nem mondott semmit.

Brigi,
Bikini szépségverseny :D

Megyek ebédeltetni és teát osztani

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Orsi, tök jó, hogy itt voltatok!!!! Kutyáim aludtak egy akkorát.... :lol:
Ez a két kép lett... majd legközelebb csinálunk többet, ha nem merül le az a dög gép! :wink:
Kép Kép

Dolli, akkor pihengess.. vigyázz Magatokra!!!

Andi, takkoban voltál? :wink: Jobbulást a gyerkőcöknek!!!!!

Kriszti, én annak idején felhívtam egy szopis tanácsadót, nekem sokat segített!!! Cumija van Marcinak? Nekünk volt egy kis cumizavarunk, mert tovább benn voltunk a kórházban és üvegből is itattuk és ez megzavarhatta, mert nem tudott rendesen cicizni. Rögtön azt mondták, hogy felejtsem el a cumit, és az üveget is!!! Aztán helyreállt a rend, és 15hónapig szoptattam Bubót!
Kiváncsi leszek Neked mit mondanak!!! Hívd csak fel őket! Nagyon jók!
Oltás: én is nagyon vacilálok... nem tudom mi lenne a jó... egyenlőre a nem felé hajlunk....

Juti, Gergőnek boldog névnapot!!!

Lini, én még nem oltatok... Nem tudom mi legyen....

Hoztam még képet a skacokról... ezek a mai fiatalok.... :wink: :lol:
Kép

És ezzel foglalatoskodtam a napokban....
Kép
sylph

Szilvi,
Még nem majd ha Robi hazajön. Ma elvileg jön időben mert ugye ma van a szabadnapom. Bár negyed 7-re kell mennünk az ortopédiára kontrollra Veronikával a bokasülyedése miatt. Mivel másfél hónapot kellett várnia az időpontra ezért mindenképpen leviszem. De talán akad még a boltban egy 36-os nadrág :D Amúgy pénzem nem sok de ki akarok egy kicsit mozdulni a lakásból mert lefáraszt ez a betegápolás. Mindkettő nagyon nyűgös és veszekedtek egész délelőtt :?

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok, most értünk haza!
Képzeljétek felhívott anyósom! :shock: Ez nála egy bocsánatkérést jelent! Kibékültünk vagyis úgy tettünk mintha semmi se történt volna!
Most is dolgozik a turiban, be is ugrottunk hozzá!
Beadtam a 3 gyerkőt én meg egyedül elmentem DM-be, Sparba! :D
Annyi minden turiztam!
Egy tök szupi H&M-es gatyót magamnak, Bubunak Boginak kantáros sígatyót! Boginak egy szép C&A-as gatyót, pamut felsőket! :D Anyósom meg legalább csinált így forgalmat!

Szilvike! Nagyon jóóóó volt Nálatok!
Hogy tudtad ezeket a lüketóbikat lefotózni! :shock: Legközelebb én is viszek fényképezőt!De milyen szép ez a 3 dög! :D
Képzeld hazajöttünk Bogika lefeküdt aludni és délig fel sem ébredt! :shock:
Bolognait csináltam de nem volt itthon spagetti tészta ezért kellett Sparba mennem! :?
Most már fő a tészta, mindjárt eszünk és megyünk alukálni!

Andi jobbulást Nektek! Kemény lesz ez a 1 hét! :roll:

Lányok ki jönne tornázni pénteken?
Lehet nálunk, de ha nem sok jelentkező van akkor én is napolnám, mert délután jön egy gimis barátnőm, 1,5 éve nem találkoztunk és készülni akarok valami fincsi vacsival!
No meg tuti éjfél lesz mire hazaviszem(Budán lakik II.kerben), másnap meg hajnalban uszi, jön Andika, délután Mia család jön ha minden jól megy! :D Szóval zanza lesz! :D

Jövőhéten lehet hétfőn, szerdán, pénteken!Kinek mikor lenne jó?
Vendég

Sziasztok!

Kicsit se vagyok ideges. :evil: Felhívtam az OTP-t.Mamán révén örököltem egy 1/4 lakást,amin jelzálog van és a hátralékot akarják kifizettetni.Persze a mamám 2.férjének a családja bent lakik és 2008 óta egy fillért sem törleszettek,pedig ők azt állították.Azt mondta az ügyintéző,hogy minden hónapban 1000 valamennyit be kell fizetnem az OTP-nek.És ha eladják a házat,akkor én annyival többet kapok.Na,ez az,amit nem hiszek el.A nagybátyám se és ezek,akik bent laknak,azok se fizetnének szerintem egy fillért se.Ki akartam már szállni ebből,de 2,5 milkót akartak adni.Teljesen hülyének néznek,15ér meg hirdetik a házat.Akárhogy számolom,többet kéne kapnom.2003 óta megy a cirkusz. :roll:

Gergőnek boldog névnapot kívánok!

Dolli!Olvastam,hogy valakinek 2000 már a terhesség eleje óta.Ez még nem gáz.Az a lényeg,hogy ne nyíljon ki a méhszáj.Még túl is hordhatod. :wink: Pihenj sokat!

Lini!Szerintem Téged láttalak tegnap.Egy csajszival toltátok a babakocsit.Érden voltál anyagot nézni az ülésre?Hol?

Hajni!OK!10KOR!Akkor azt az időt használjátok ki,amíg após fürdik.Zárjátok be az ajtót,támasszátok ki partvisnyéllel! :wink:
Ez is milyen jó ötlet karira.Tavaly anyós fotóalbumot kapott.Anyunak meg 12 oldalas naptárt csináltam.

Andi!Jobbulást Nekik!Ők nem kaptak oltást?

Orsi!Milyen turiban voltál?

Szilvi!Én most ilyen szeretnék Dorcinak.Azt hiszem megpróbálkozom vele.Bár se kézügyesség,se varrógép.. :roll: Lehet rávarrni gombot,cipzárt,patentot.Ismered?Kép

Ezek szerint jól elvoltak a kutyák. :)

Kép
tierno

Jaj,szegény Dorci mekkorát sikított.Rosszat álmodott valami babáról :(

Kép
tierno

Zsand: megcsináltam a citromos álmot. Hát ez tényleg egy álom!!!!!!! Én egyébként is nagyon citromos vagyok. Párom már röhög ha fagyizunk mert tuti, hogy citromot kérek! :lol: :lol: :lol:
Ez lett a kedvenc desszertem!!!!!! Most meg jól is jön a C vitamin mert már Apa is göthös. :?

Orsi: a jövő heti ÉFMC-re tuti megyek!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Brigi: Bakker még ez az OTP is. :x Meg vagy Te is áldva a családdal!!!!!! :cry:
A 10-es busszal megyünk, 10 óra 05-re leszünk lent. Aztán még le kell sétáljak a postára is. A rohadék postásnak derogál csengetni inkább bedob egy értesítőt. :evil:

Lányok Lili mászik!!!!! :shock: :shock: Vagyis gondolom, hogy azt csinálja. Leteszem a szönyegére és mire megint ránézek már a szoba másik felén van! :shock: De ha vissszateszem és nézem mit csinál csak vigyorog és egy helyben marad. :roll: Már most rafkós a kiscsaj! :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi,
Köszi, ismét csodát tettél a lelkemmel :D

Brigi,
Tegnap akartam én is beoltatni Veronikát de már köhögött így elmaradt. Talán jövő héten bár lehet hogy addigra már késő lesz, most hallottam hogy már járvány van.

Hajni,
Nem csak forogva jutott el odáig?

Szilvi,
Felpróbáltam a 36-os gatyát és tényleg feljött :D Begombolni még ugyan nem tudtam.

Kép[
Kép[
kostyika

Mi ez a punnyadás?
Ma korábban lefekszem.

Hajni!OK,Akkor várunk Titeket! :) Ne jöjjön semmi közbe!
Jaja,lehet,hogy csak forgott Lili.Rakjál elé csalit és lesd meg,mit csinál :)

Kép
tierno

Ja,kérdeztem Dorinát,hogy mit álmodott és azt "mondta",a festett arcú babáról.A Brendon katalógusba látta.Ki is téptem azt a lapot.Valamiért fél a kipingált fejektől.A Mega játszóház óta.Fogalmam sincs,hogy magyarázzam el Neki,hogy nincs mitől félnie.Nem tudom hogy kezeljem.Saját magát hergeli és naponta többször eszébe jut.Pl. ma a kutya kaparta az ajtónkat és nem attól ijedt meg,hanem amikor mondtam,hogy leszedi a festéket. :roll: :? :( :) :evil: :x

Kép
tierno

Jóreg!

Brigi! Ez sajna türelemjáték, idő kell Dorcinak, és nem is mondom, hogy kevés. Megértelek, én is nagyon sokat küzdöttem, hogy hogyan is kéne elmagyarázni, hogy nincs mitől félnie. Az, hogy hozzád bújhat, és hallja a nyugodt hangodat, a legnagyobb segítség neki. Kitartás!

Andi! De ügyi vaaaaaaaaaaaaaaaagy! :D Úgy örülök, mintha legalábbis én fogytam volna bele a 36-osba. :lol:
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Hajni! Akárhogyan is csinálja Lili, de halad! :D Gratula! :D
De ügyi vagy, hogy már van karis ajándék! Nekem még ötletem sincs párom családjának. :(

Szilvi! Jók a képek! :D Penészre asszem nem írtam, nálunk is van, ott, ahol nem festettünk. Szóval le kéne festetni a maradékot is, de az már asszem tavaszra csúszik.

Na mentem lustizni, szép napot!

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Dolli pihengess! :)

Hajni gratula a mászsáshoz! :D Meglested már?

Andi! Azt hittem a hátadat maszíroztam! :shock:
:wink: :lol:

Naggggggyon para vagyok, Bogit nem sikerült lepasszolnom, fogyis vendégem mindjárt itt! :shock: :shock: :shock:
Itthon hagytam Fruzsit, hogy vigyázzon Bogira!
Vak vezet világtalant, kecskére a kápsztát! :lol: :lol: :lol:
Háááát nem tudom mi lesz idefent :roll: , szeretném ha már 10 óra lenne!
Drukkoljatok!
Vendég

Sziasztok!

Újra itt! :D Végre egyenesbe jöttem a házi munkával. Mennyi szennyest sikerült termelnünk egy hét alatt. :twisted:

Dolli
Pihengess, most tényleg az a legfontosabb. Vigyázz magatokra!

Hajni
Szerintem kúszott Lili, ált. azzal kezdik. Lesd meg, aztán írd meg, hogy mit csinál!

Andi
Gratula a 36-oshoz! Hatalmas akaraterőd lehet!

Brigi
OTP :shock: Családdal egyezkedni nem egyszerű. Anyum mellett én is végig csináltam. Szörnyű milyenek lesznek az emberek ha pénzről van szó.

Szilvi
Szépek a képek! Lenne hozzád egy szakmai kérdésem, van egy viaszosvászon szerű terítőm, néhány hónapja vettem a jyskben és elkezdett rojtosodni a széle. Be lehet ezt szegni valahogy, valamivel? Vagy mondjak le róla, pedig olyan szép és nem is volt olcsó. :evil:

Orsi
Zabpelyhes süti receptet köszi! Ma megsütöttem és nagyon fini!
Jövő héten mi is mennénk tornázni! Bármelyik nap jó nekünk!
Hogy viselkedtek a lányok?

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!

Arattunk ma Brigivel a turiban. 1900-ért vettem 2 gatyót + 2 rugit + 1 pulcsit Lilinek! :shock: Tök édesek, már ki is mostam, teregettem őket.

Képzeljétek annyira trécseltem Brigivel, hogy rossz buszra szálltam fel. Levitt a Tescoig onnan gyalogolhattam vissza. :oops: :x

Orsi: hogy viselkedtek a csajszik? Bár múltkor amikor nálatok voltunk Fruzsi tök édesen pesztrálta Bogit. :lol:

Rájöttem, hogy közlekedik Lili. Tolat! :lol: :lol: Meg kell zabáljam!!! Pár nap alatt megint annyit fejlődött. APa csak kapkodja a fejét. Rájött, hogy tud berregni ( csak úgy fröcsög a nyála :lol: ) és arra is, hogy ez nekem nagyon tetszik. Most állandóan csinálja és utána " erőltetve" nevet, hogy én is nevessek. :lol: :lol:

Dorina beszólása ma: Lili néni! :shock: :lol: :lol: Azért ez még odébb van. Remélem......
Feladtam ma a légyszi,légyszi kérelmet a Rendőrségnek. Remélem megkímélik Apa jogsiját. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Hajni!Sikerült haza érni?Szegény!Itt Neked pózol Dorci. :) :wink: Kép
Én ma nem bírtam magammal.bementem egy másik turiba,ott vettem még nadrágot,meg a kínaiban hálózsákot.Még pulcsi kell majd,meg lassan a bodykat is kinövi :?
Lili tolat? :lol: De édi lehet.Ja,láttam,nagyon huncut!

Dolli!Akkor ilyenkor vegyem föl és öleljem meg?Vagy kezeljem úgy,mintha mi se történne?Már 100x elmagyaráztam Neki.Szemceruzával összepingáltam magunkat is + a babákat is,hátha,de semmi. :roll:

Orsi!
Milyen nagy már Fruzsid!Hogy ment Neki a sitterkedés?

Kép
tierno

Brigi: látod megérte megvenni! :lol: :lol: Nagyon tündér benne!!! :lol: :lol:
JA hazaértünk. De mákom volt mert az első busznál ( amelyik rossz felé ment) nem tépte szét a sofőr a jegyet. Így tudtam használni és jöttek is az ellenőrök a buszon. :? Meséltem APának jót röhögött. Ja és tökre tetszenek neki a rucik. Pedig amilyen sznob nem szereti a turis cuccokat. De amióta válság van már ő is alább adta. :lol:
Ha bodyt mész venni oda én is megyek! Az nekünk is kell.

Holnap viszont nem megyünk sehova, kicsit pihentetem Lilit. Még mindig folyik a nózija. De a rekedtsége legalább elmúlt.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Köszi a tippeket!
Volt ma a szopis tanácsadó és azt mondta tegyem többet cicire Marcit, így fkozatosan több lesz a tejcsi. Háááát???? Nem tudom... Mire felébresztem fél óra, mire mindkét cicin kinyammogja magát még egy óra és kezdhetjük előről. Ja, és a tápszert még kihagytam...
Na én ezt már nem értem....

És most is épphogy letettem, átfutottam amit írtatok és már gögicsél, hog yő éhes... Én ettől kikészülök :):):) Eddig meg megvolt a 3-4 órás terminusunk... Most minden felborulni látszik megint... Persze mi akartuk, mert jó lenne ha lenne tejcsi én nem kellene a tápszer, de akkor is!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááá!!!!

Megyek, megnyugtatom, hátha alszik még egy keveset fürdésig!

Nagyi mi délelőtt megint hisztizett egy sort, de szerencsére megint páromnak. Én tényleg menekülni fogot itthonról gyerekestül, ha rákezd a jövő héttől :)

Ma voltunk apával, Marcival és Lili kutyussal egy nagyot sétálni a környéken. Olyan szép idő volt. Amúgy mindenki azt mondja, hogy két hetes kortól már lehet nyugodtan kivinni bárhova. Ajánlotta még a szoptatós tanácsadó a hordozókendőt, hogy abban jobb vinni... Na, majd meglátjuk!

De baba-mama talira már tudunk menni ám :):):)

Most röviden ennyi!

Mangora

Kép
mangora

Mangora,
Próbálj meg fejni is szopi után. Lehet hogy csak 10 ml-t sikerül de ha többet teszed mellre és utána még fejsz is akkor nőnie kell a tejci mennyiségnek. Vannak rá homeós bogyók is amik jók. Én is úgy tudom hogy téli babákat is már ki lehet vinni sétálni 2 hetesen.

Nem is írtam hogy tegnap voltunk az ortopédián, manónak szerencsére javult a lába, folytassuk tovább a tornát meg hordja a speckó cipőt. Viszont sajnos Zsombornak is kell cipő, neki sem jó a lába.

Kép[
Kép[
kostyika

Carul vagyok. :cry: Holnap jövök!

Fruzsika remekelt, minden okés volt délelőtt.
Vendég

Orsi,
Jobbulást neked

Dolli,
Nagyon aranyos vagy hogy velem örülsz :D

Kép[
Kép[
kostyika

Banyek, olyan durva napjaink vannak, hogy megörülök. Lili ráérez mikor vagyok hulla fáradt és akkor nem hajlandó aludni. Áááááááááááááá csak 2 órát szeretnék nyugodtan aludni!!!!!

Hajni: én is sokat gondoltam rátok, mikor szólsz, hogy mehetünk. Lili imád enni! Nyomta befele a körtét. Első 2 nap nagyon oda volt érte, 3. ette, 4. már nem igen akarta megenni. Meg kezdett rosszul aludni, sokat fészkelődött, húzogatta a lábát. Így adtam neki tegnap almát. Na ez igazán rossz ötlet volt. Egész este fájt a pocakja, nyomogattam a lábát a pocakhoz. Akkor pukik jöttek ki! El sem hittem. Szóval nem sokat aludtam, most meg már annyira fáradt vagyok, hogy nem tudok elaludni.
Most vettem neki sütőtököt bébi kajába. Azt adtam neki, meg majd főzök neki krumplit. Csak mivel turmixoljam össze? Turmix gépbe tegyem bele? Vagy szerezzek be egy botmixert? Jaja nehéz dolog ez a kaja dolog!
Te mit adsz Lilidnek?
Ja az a vicces, hogy követeli a kaját a Lili még ha nem is ízlik neki. Amikor eszünk, addig nyüszög míg fel nem veszem, utána ami a kezébe kerül nyomja be a szájéba, ha meglátja a kanalát teljes lázban ég mit fog kapni. A sütőtök nem igen ízlett neki fintorgott nagyokat, de azért tolta befele!

Brigi: láttál? Hol? Itt a központban néztem meg az anyagot. A stop shoppal szemben. De a diósdi úton mondott egyet a Szilvi, amit még megnézek. Remélem ott kapok.

Enyi Lili is tolat már egy ideje, nagyon cuki és most már tud kanyarodni is hozzá, így irányítottan tolat! Jaa és amit imádok letolta a haptapiról, majd oda hozza magához. Akkor megint hátra tolta és megint oda húzza. Először nem értettem mit keres az előszobában a haptapi!!!! Nagyon cuki, fél órát is simán el van ezzel.

Jövő heti ÉFMCre remélem én is tudok menni. Csak ne szerdán legyen akkor ringat van.

Andi: 36???? váááááááááááááááááuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Orsi!Mitől vagy szarul? :( Az oltás miatt?

Hajni!Aranyosak is azok a rucik!Bodyt nem tudom hol veszek.Lehet a netről.

Lini!A körforgalomnál láttalak,ha Te voltál.Akkor megnézem majd az anyagot,nekem jó lenne a lányos mintájú is.

Dorci anno gurulgatott.
Ma itt volt a barátnője.Olyan szépen eljátszottak.Néha irigykedtek csak.Dorci annyira ölelgette,majdnem megfojotta.Azt mondja a kiscsajszi,mikor kísértem ki Őket,hogy olyan sötét van,hogy nem látom a szememet. :)
Holnap baba-mamára megyünk.Reménykedem,hogy Dorcinak Gergő lesz a szerelme. :)

Jó éjt!

Kép
tierno

Drága Brigi!

Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából!
Üdv a harmicasok táborában! :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Lini, Hajni!

Én anno sütöttem fóliába zöldségeket Dorinának.Krumplit, répát, brokkolit, karfiolt. Megpucoltam, megmostam és alufóliába csomagolva be a sütőbe, mikor kész ahogy törtem össze csepegtettem rá néhány csepp olíva olajat ez Dorinának nagy kedvence volt. (brokkolit, karfiolt csak később, mert az fúj)
Egy jó tanács: a krumplit én nem tudtam botmixerrel pépesíteni, mert ehetetlenné vált. Fogalmam sincs miért, ne kérdezzétek :?:
Ha kell nekem van egy naptáram a hozzátáplálásról, szívesen kölcsön adom. Részletesen írja a hozzátáplálás lépéseit.

sziasztok
Vendég

Brigi: Nem is mondtad tegnap, hogy ma van a NAGY NAP!!!!! :shock:
Kép Ez a jeles alkalom tűzijátékot érdemel! :lol:
Kép

Mikor megyünk Kép ????

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Lebetegedtünk mi is... :cry: Bubónak torokgyuszija van, tegnap egész nap csak feküdt, nem evett semmit csak ivott, de ma mintha semmi baja nem lenne!!! Szerencsére! Itt autózik az ágynál :wink: Pupika bölcsiben, és két napja vigyorogva megy be!!!! nem tudom miért, de örülök neki, lehet azért mert az apja viszi... kivi leszek, ha én viszem akkor is vigyorog-e?! :wink:
Én meg dáthás lettem...

Húúú, lányok tegnap olyan zabálhatnékom volt... :shock: annyi mindent összeettem... sósat édeset... de Lili is, hazajöttek, aludt és onnantól kezdve egész délután ettünk.... :shock: :wink:

Andi, hogy vagytok? 36os felment?!!!!!!!!!!! ÜGYI VAGY!!!!!!! Nagyon örülök! Csak így tovább!!! Mi van a gyerkőcök lábával?

Brigiiii, Boldog Születésnapot!!!!!!!
Kép
Ez a kocka nem bonyolúlt, de tök ötletes!!! Kézzel is össze lehet varrni.... hajráhajrá!
De csini Dorci!!!!

Hajni, mászik Lili?! Ügyes!!!!!!! Hogy van? Nózi folyik még?

Dolli, hogy vagy? Pocó jól van?
Jövőre lehet elkérem a falfesték nevét.... mert annyira szar ez... annyit szellőztetek... és mégis, és este még úgy is érzem, hogy száraz a levegő... :shock:

Gabi, viaszos vászon foszlik? :shock: Jól megcsinálták....
Azt látnom kellene, hogy be lehet e szegni... elvileg igen...

Kriszti, kitartás, csak az eleje nehéz, aztán ha beindul a tejci, és erősebb lesz Marci is, már könnyebb lesz!!!! Én az elején óránként etettem Lilit! Csak cici kellett neki, meleg volt, szomjas volt... anya meg ott volt... húzós volt, de később jobb lett!

Orsi, ma van veled? Hogy vagy? Oltás?
sylph

Zsand,
Nekem is van az a Kismamás naptár, én úgy szerettem. Legalább egy helyen össze volt gyűjtve hogy mikor mit lehet adni. Krumplit én csak villával összetörtem és adtam hozzá egy kis főzővizet meg mondjuk almát hogy legyen némi íze. Zsombornak a sütőtök volt a nagy kedvence.

Brigi,
Boldog szülinapot kívánunk :D

Szilvi,
Betegség mondjon le :? Szerencsére Veronika lába javult, folytassuk tovább a tornát és hordja a speckó cipőjét, viszont sajna Zsombornak is írt fel cipőt. Mivel ő még nem tud tornázni ezért kell itthon hordania a cipőt. Még egy jó változás hogy hetente egyszer kijön a cipész Pestről és nem nekünk kell bemenni.

Mindenkinek köszi aki bíztat fogyi ügyben, nagyon kedvesek vagytok és igazán jól esik :D :D

Kép[
Kép[
kostyika

Brigi,
BOLDOG SZÜLINAPOT! (mi meg találkoztunk ma már és én nem tudtam.... :oops: )

Kép

Szilvi
Ha majd jobban vagytok akkor átvinném megmutatni. Olyan jó lenne ha meg tudnád csinálni. Jobbulást nektek!

Orsi
Jobban vagy? az oltás a hibás? én ma este kapom. :shock:

Kriszti
Tényleg csak az eleje nehéz, utána szépen beáll a kereslet-kínálat. Marcinak a tejcsi a legjobb, így érdemes érte harcolni.

Tolatós Liliknek GRATULA!!!!

Gabi

Kép
gabusz

Brigi!
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X