Jó reggelt!
Orsi! Köszönöm!
A mai napot szerintem átvészeljük, holnap meg jön anyum, aztán hétvége. Remélem, hogy ezalatt a pár nap alatt azért alakulok.
Szülés után meg majd csatlakozom a fitt csapathoz edzeni!
(Ne tudjátok meg, hogy irigykedem ám! )
Jogsi ráér, bár még a 17-ét nem vetettük el az oktatóval, meglátjuk, jövő héten mit mond a doki.
Brigi! Azért az a 2000-es érték nem annyira gáz... nem? Annyi sok ellentétes infot hallottam róla.
Gondolom, hogy a görcsök miatt fektet a doki, hogy tovább ne rövidüljön meg ne kezdjen nyílni, mert ahhoz még korán van.
OTP!
Lili! Zsand Citromos álma isteni, én már próbáltam!
És most,hogy így belegondolok, tényleg ... C-vitamin bomba.
Jaj, most majdnem azt írtam, hogy megnézem, nekem minden van-e hozzá a hűtőben...
No majd kivárom, míg anyum megérkezik, aztán megkérem egy kis nasi készítésre!
Már ha bírja, mert neki meg a térde gyulladt be hétvégére. De azt mondja, javul.
Oltás: Mi csütörtökön megyünk Törökbálintra kontrollra, kkor megkérdezem az ottani dokikat, ők mit javasolnak.
Orsi! Jobban vagy? Mitől volt a hányinger?
Kriszti! Szabi alatt munka.
Hú, hát nem foglak irigyelni, ha hármasban maradtok a nagyival.
Van otthon lex..om (bocs
)tabletta a házipatikában?
Persze tudom, hogy ez nem mindig elég, sőt! Majd írd ki magadból minden dühödet, ha lesz időd. Aztán hamarosan csatangolhatsz Marcival és akkor egész nap haza sem kell nézned. Csak amikor esztek, alszotok, aközben meg csak nem magyaráz a nagyi...
Nehéz ez a kimozdulásos dolog, pláne úgy, hogy vírusos időszak van.
Azért nem kell bezárkózni persze, de nem is a legzsufibb helyre érdemes menni. Mondjuk baba-mama talira.
Andi! Hű, de nagyfiú Zsombor! Még csak most született!
És olyan igazi vagány fiús!
Tényleg jó ötlet barinőt elhívni vásárolni, majd kiszólsz neki a fülkéből, hogy adjon már be 36-os méretet, mert a 38-as lötyög!
Hajni! Kitartás, hátha após lepattan az új csajhoz! Megértem, így nekem sem menne a dolog.
Na dőlök, legyetek jók!