Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
Én elhiszem, hogy milyen segíteni próbált, de szerinted milyen érzés az, hogy valamit mond az orvosod, felír valamit, te beszeded, majd utólag, mikor megkérdezik egy topikban a történeted, szinte neked esnek, több hozzászóláson át, hogy felelőtlen vagy te is meg az orvosod is. Az én dokim azt mondta, hogy 1. Closti 2. Spermium vizsgálat 3. Petevez. Akkor már bocs, de ezt az utat járom, és nem azt, amit egy idegen topikoló tanácsol. És különben is már rég beszedtem, sőt mondok jobbat: a többi 2 hónapot is be fogom szedni. Engem is néznek UH-n.

És egyáltalán nem hibáztatom magam azért, mert életem párja kér egy hónapot. Ez semmi. Vártam már 15 hónapot arra, hogy teherbeessek, akkor ez a 16. már semmi. És 15 hónapon át kínlódtunk, vártuk, h megjön-e, összejön-e, szomorkodtunk, miközben alacsony volt a progim? Akkor persze, hogy belementem, h a Closti legyen az első. Meg különben is, azt teszem, amit a doki mond, és kész.

nomina,

A volumenkorlátról annyit, hogy legszivesebben a fizetési papírommal mennék a dokihoz, és megmutatnám neki, mennyit vonnak le tb címen, és hogy egy k vérvételen 10 percet hezitál. És hozzátenném, hogy nekem nincs választásom, mert ha lenne, akkor nem engedném, h levonják, és mennék a magánlaborba. De amikor a magánlaborban 6500 ft egy db hormon levétele 1x, akkor köszönöm szépen a volumenkorlátot.

De a legszebb az egészben, hogy úton-útfélen LEBESZÉLNEK a vizsgálatokról pontosan az alacsony ktg-vetés miatt! Ha nem vagy elég rámenős, akkor leráznak! Na de nem olyan fából faragtak engem, aki csak úgy hagyja.

A történetben a legszebb, hogy tegnap újra elővettem a drágámnak a mikor telefonálsz időpontért, mi van ha csak februárra adnak szöveget, és belement, ma hívta őket, kifaggatták, elmondta a clostit, erre az urulógus is azt mondta, hogy várjuk meg ezt a hónapot! És majd akkor telefonáljunk, ha kiderült, összejött-e ebben a hónapban. A párom próbált erősködni, hogy legalább adjon egy időpontot valamikorra, ha van lehetőség, dec elejére, (nov 29 körül kell megjönnie), és legfeljebb nem megy el, de azt mondta, hogy itt nincsenek sokan, ne aggódjon, szóljon nov végén. Hát ennyi eddig.

betty,
Nem ér? :) Ja, jó... :P
Vendég

Bridget....igazad van a HSg el kapcsolatban ....csak ize...olyan jo lenne meguszni....es ha clostyval összejönne...nagy a kísértés....mert felírhatnám magamnak....de nem teszem ....ez a nődoki dolga én meg most a part másik oldalán állok és nem okoskodom hanem teszem amit mond.....de az a kisördög csak ott motoszkál bennem :twisted:

Bee.....uuu ne is mond a tb-et csak úgy fáj a szívemnek mikor látom a bérpapíromat.......bezzeg ne félj c faktorosnak aki nem dolgozik, nem fizet tb sem annak kijár minden.....bocsi a rasszista megnyilvánulásom....de szociális címszó írtó igazságtalan....szociális indokkal ugyanannyi pénzt kap segély címszó alatt mint amit én amikor műtét után táppénzen voltam....azért ez igazságtalan nem?

pussz mindenkinek
Vendég

Bri!

Olvastam mindennap csak mostanában mindig rohanok és állandóan fáradtság érzetem van :( Lehet az idő teszi vagy mittudomén :oops:

Az én eredményeim

Tsh 1,569
T3 5,44

cukor 0 perces 5,2
60 5,4
120 4,3
inzulin 4,90
terhelt 6,18

Erre azt mondta az endokrionológus hogy jó

:)

bee

dönts be látásod szerint nem kell a topiklakókra hallgatni de ha sért az ha elmondják a véleményüket akkor nem fogod itt magad jól érezni :D Nem bántani akartak,de ha csak azt fogadod el amit hallani akarsz akkor nem biztos hogy leggközelebb fognak írni neked :( ha meg nem fognak hozzád szólni akkor az fog rosszul esni :(

milyen :!: Rókakoma kerűlget még? :roll: Reméljük ezután már csak jobb lesz :lol:
Vendég

annmari,

Nem várom azt, hogy azt mondják nekem, amit hallani akarok. Elmondta a véleményét, rendben van, Elfogadom. De ő is fogadja el az enyémet. És nem fogok itt bólogatni, ha nekem más... Kicsit tapintatlannak éreztem, mert nem kértem tanácsot abban, hogy mikor legyen ez vagy az a vizsgálat.
Vendég

Bee

Utolsó mondatom hozzád:aki kiáll a köztérre,azt megnézik.
Te is ezt tetted.
Ha kiírod ide a történeted,akkor lesz,aki hozzászól,mert ez egy fórum.
Vendég

Bee
Pont engem tamadtal be pedig talan en ertelek meg egy kicsit is...ugyanis nekem is barki mondhat barmit en a dokimra hallgatok :roll: A nodokik a meddoseghez semmit nem ert :roll: Vaktaban lovoldoznek.Te most ott kezded ahol mi mar reg jartunk...ezert irjuk azt amit...ertem en,hogy talan a nem a legjobb a fogalmazast kaptad esetleg nemelyik lanytol de asszem en nem voltam nyers veled :!:

Annmari
Neked jo az erteked :)

Nomina
Minden szavad teljesen megertem es orulok,hogy azert erted,hogy mi volt a mondandom :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.11.18 19:56-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

milyen

Rendben.
Vendég

Bridget,

Bocsánat, ha úgy érezted, hogy letámadtalak, eszembe sem volt!! Csak bánt, hogy kitárulkozom, és úgy érzem, válaszul meg kapok hideget-meleget.
Ne haragudjatok, milyen, te sem, csak elég nehezen vettem rá magam, hogy egyáltalán leírom - 15 hónap kellett hozzá.
Vendég

Visszaolvasok 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

bee: ne szabadkozz, valóban csak annyi történt amit milyen leírt... Jó fejek a csajok, csak segíteni akarnak. Mindenki ugyanazt szeretné itt :)

betty: meghallgattam utólag a riportot, Te voltál a névtelenül nyilatkozó lány ugye?

További szép estét Nektek!
Vendég

9 cn-on olyan halvány az LH teszt :? ajaj ....messze vagyok még a zebrásodástól...... :arrow:

na de később :wink:

Milyen ....hogy bírod ...elköltöztek már a rókák :?:

jó éjt :wink:
Vendég

Recon
hát te :shock: :?:
Nagyon régen voltál, és nagyon örülök, hogy jelentkeztél már.. :wink:
Jó az avatarod..és remélem már jössz többször, mert különben irgum-burgum lesz :!:

Bri
basszuskulcs :roll: látod a fotót el is felejtettem....de ami késik nem múlik...majd lefotózom a művünket :lol:
Majd lassan készül a gyerekszoba is... :wink:
Köszi a hiányolást :!: :wink:
Na de jó, hogy tudtál beszélni a dokiddal ebben a PM ügyben, és gyogyit is felírt, örülök neki.
A hajhullás mitől van :?:

Annmari
Api adta be neked a szurit :?: :o
Hát az enyém meglát egy tűt, akkor elfut napkeletnek :lol: nem ám még belém is szúrja :lol:
Mindegy, már kezdem megszokni....megoldom egyedül.
Nekem vannak kis foltjaim, na nem sok, 2-3-4 :?: :roll: :lol:

Nomina
egyetértek veled ebben a "szociális" dologban, amit fentebb írtál. :wink:
Tudom, nem vagy rasszista, én sem, csak nem szereted őket, hát én sem :lol:

Bee, Milyen, Bri
Ne veszekedjetek itt kérlek...
Én értem mindkét fél álláspontját, nem is akarok beleszólni ebbe a dologba...
Én is aszerint cselekedek mindig, amit a doki mond....mondjuk nálunk mikor megvolt az első hormonlabor, meg mittudomén...szal minden, és semmi probléma nem mutatkozott, akkor adott a férjemnek egy beutalót spermatogramra, mondjuk nálunk jól jött, mert pont a férjemmel van a baj...és nem is kicsi sajnos.
Ezért is mehettünk egyből lombikra.
De a csajok (meg most én is) tényleg csak a történetemet(tünket) vettük alapul.
Nem bánt senki :wink:
És igen...nem ér nem jönni :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csibuc
én nem mondtam a nevem...nem kérdezték :roll: :lol:
Úgyhogy valószínűleg igen, az voltam... :wink:

betty615

Bridget ...hogyne érteném a mondanivalót......de tényleg....nem csinálok butaságot...mert hormont szedni vaktába felügyelet nélkül az butaság....

Na de ha minden igaz csüt lesz UH akkor megnézik mit tud a bal petefészkem....elég okos egyedül...hogy tűszőt termeljen....uu
Holnap remélem kideról mikor mehet api vizsgálatra ....már egy hete ezt intézem jó nem :lol:

Na tényleg jó éjt mindenkinek ....
Vendég

Bee
Orulok,hogy irtal...nincs semmi baj csak ugy ereztem a sertettseged rajtam jott ki :roll: Igazad van nehez ezekrol a dolgokrol beszelni...mivel mi mar regebb ota vgyunk itt talan sokkal konnyebben megy az orvosi tema kommunikalasa...ami egy kivulallonak ez meg sok lehet es visszataszito.Ebbe bele se gondoltam.En nem fogok se rad sem a dokidra mondani semmit ahogy eddig sem...en csak a velemenyemet tudom elmondani errol arrol...es ha kerdesed van ngyon szivesen barki segit valaszolunk.A velemenyt meg ha nem erdekel tovabb lehet tekerni...szived joga azt tenni amit...es remelem ezek a clostis honapok meghozzak az eredmenyuket es nem kell tovabblepnetek es meg tovabb es megtovabb...mert akkor jon majd a szornyu igazsag,hogy megis csak jol mondtak a lanyok.

Biztos vgyok benne,hogy ezentul is mindenki szivesen lat..gyere es meselj errol arrol ha van kedved...akar piviben is erdeklodhez kifejezetten a neked szimpatikus egyentol.

Amikor en regeltem meg semmi nem volt biztos nalunk sem parom epp koltozes elott allt masik orszagba(nem vgyunk hazasok) es babat is veletlen sem akart meg.Majd nem vege lett a kapcsinknak mert o azt akarta keressek mast ha en most akarok babat mert az en bajom miatt sajna nem lehet a babaval varni minnel elobb ossze kene jojjon.

Gondolhatod en milyen erzesekkel irtam anno...mondjuk en mar eleve kulfoldon eltem ahola closti mellett ment az uhu,az atjarhatosagi tuszorepi minden szal ngyon alaposak voltak baaar katona vizsgalatot nalunk sem emlitettek de magabol az en problemambol kifolyolag egybol lombikra lettem kuldve szal szerintem ezert nem is volt lenyeges utana mar...

Hala az egnek nekem eleg fura parom van es belement egybol soot o meg dacosan magyarazta nekem hogy onala tuti nincs semmi baj...es igy is lett.Ngyon meglepodtem,hogy elment...mondjuk mi otthon csinaltuk es bevittuk az anyagot.Az atlagnal 5szor jobb lett az eredmenye...

Eleg nehez volt vele ezekrol a dolgokrol beszelni...o nem az a fajta ezert amibol csak lehetett kihagytam...de itt tok jo volt megbeszelni kibeszelni vgy csak masokrol olvasni...ngyon sokat tanultam itt!!Es mar 2eve,hogy elmentem dokihoz es meg mindig nincs baba :? Mondjuk nalam ngy baj is van nehez eset vgyok...remelem te hozod nekunk minnel elobb azt a pozi tesztet es 2ev mulva mar csak nevetunk ezen az egeszen.

Na most jol osszevissza irtam de a lenyeg benne van :wink:

Nomina
Teszteket mutiii 8) majd en is lassan elkezdek tesztelni 8) :lol: Pentektol :wink: Dokitol rakerdezhetsz a clostira...Attol bajod nem lesz masnem azt mondja nem :? Csutire megy jo nagy tuszit kivanok neked :D

Betty
Enyhe hajhullasom eddig is volt....de most brutal...elmeletben ez is lehet a PM-tol :roll: Viszont olvastam,hogy a magas 100 feletti pulzus es izzadas hohullam az a PM tultermeles tunete....de nekem alultermeles van :shock: Erdekes mi :roll:
En is meghallgattalak nem tudom irtam e mar semmire nincs idom a bloggal is elvgyok maradva es ha tudnad meg kisem pakoltam :oops: Vonalziddal mizu? :shock: 2nap mulva gonal vgy holnaptol????

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok
Marha szarul vgyok...roka koma mar 4szer meglatogatott...1szer meg csak meilyesztett... :x Lehet valami virusos nyavaja...tesztem csont nega :roll: Nem baba van a dologban....szedulok 2napja es hanyingerem van ma kiis jott az esti salim...ugy teljes egeszseben :? Na most megtortent az 5.eset is...ez mar csak a viz volt :?

Ha nem jonnek akkor vgy beteg vgyok vgy bementunk az ugyeletre :roll: Pusz-pusz :!: Remelem nem H1N1 :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
ez a 3. nap, hogy szúrom a gonalt. A vonalzikat le fogom venni, mert már tele van velük a p..csöm :lol:
Én most a te blogod olvasásával vagyok elmaradva, de ma bepótolom...már hiányzott :wink:
Érdekes tényleg ez a hajhullás dolog :shock:

Kép

betty615

Brii
lázad is van :shock: :?:
Jobbulást neked, nem is tudom mit mondjak, hát nagyon remélem hogy nem H1N1, csak valami vírus :!:
Pihengess, és ha nem jobb azonnal orvos :!:

betty615

Nem talalom a lazmerot :? De most mintha kicsit lenne :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!!

Bettym: tegnap nem voltam otthon, mikor ment a műűűűsor :( le vagyok törve hogy nem hallooooootttalak........ jól vagy különben?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
tegnap nem is volt műsor :lol:
Elcsúsztál 1 héttel :lol:
Egyébként fent van a blogomban, megnézheted (vagyis hallgathatod) mindkettőt 8)

Bri
Fejfájás, hányinger, hányás, hasmenés, és magas láz :arrow: ezek a tünetei átlagban, de ne is gondolj rá, ez csak egy enyhe vírus lesz :!:

betty615

Betty: ne már... na szépen vagyunk, akkor meg Sikós szép városában tengődtem és próbáltam a helyi diákságot a mi pécsi sulinkba csalogatni ::: :( még jobbanle vagyok törve....

huuuuuuuuuuuu, akkor hallgatom, de csak este, mert itt nincs hangszóró... :D kiváncsi vagoyk rád

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam, de egyszerűen képtelenség a 2 szaroskám mellett hozzáférni a géphez. :twisted: Na meg nálunk pasiuralom van. 8) Szóval most is cseszeget a törpös, hogy márpedig ő játszani akar a gépen, húzzak melegebb éghajlat felé. :lol:

Ahogy tudok, jövök ám.

Bridget, jobbulást!

Betty, mi bajod a vonalzóiddal? :shock:

Bee, Milyen már csak ilyen, néha nekem is rosszul esnek a "szavai", de tudom, hogy nem személyes bántásnak írja, amit ír, egyszerűen ilyen típus. Igaz Milyen?

Milyen, remélem, enyhül lassan a rosszullét! Mindjárt túl vagy az első trimin. :D

Jaj, képzeljétek, azt álmodtam, hogy egy orvosi rendelőben voltam, nőgyógyászaton, egy fiatal nőorvos volt, aki meguhuzott. Ahogy ment befelé a belső UH-os "fütyivel" :lol: , egyszercsak láttuk a monitoron, hogy odaér egy megtermékenyített petesejthez, benne egy fekete kis folt volt, szóval az volt a baba. Azt mondta, hogy nem is olyan rossz a helyzet, ahhoz képest, hogy milyen korai még. :roll: Jesszus, hogy miket tudok álmodni. :roll:
Sokszor álmodom még pozi terhességi teszttel is. :shock:

Na most tényleg mennem kell, jók legyetek, és írjatok, de ne veszekedjetek légyszíves!

Puszi

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bri: szegényem... gyógyulj meg gyorsan....!!!! sok -sok gyogyító puszika

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csajok koszi... :roll: Betty csak hanyingerem volt es szedules...es roka csak ma jott de mar 5szor :twisted: Semmi mas tunetem nincs :!: Ilyenkor szoktam a hutobol mindent kidobni mert nem tudom mitol vgyok rosszul :x Na mentem legyetek jok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tesztrendelés menete:
Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás kb. 5 nap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Tesztek és áraik jelenleg:

LH (20 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1900 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9600 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

A rendeléseket privát üzenetben várom! Köszönöm

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Helló Csajok!

Betty,már nagyon közeleg a Ti napotok!!! :)

Bridget

Olvasom,hogy rosszul vagy!Azonnal feküdj le és azért ha tudsz nézess tesztet,mert a hányás sajnos lehet tünet...Gyógyulj!!!

Csibuc

Tiéd a róka-családom,csak vidd már!!! :D

Bee

Én nem haragszom,és a véleményemet ezentúl is el fogom mondani bárkinek.Ez eddig itt jól működött.Sajnálom,ha bántónak érezted.
(az hogy a stílusom-ami inkább Csernusra hajaz,mint egy szelídlelkű apácáéra,nem jön be mindenki:hát van ilyen.Én nem vagyok híve az írjuk körbe és ki ne mondjuk a problémát módszerének,Szerintem a sokk-terápia célravezetőbb)

Nomina

lassan komplett állatkertem van,fent boa és róka lent polip :lol:

De ez utóbbit le fogja műteni a doki hamarosan,hogy ne legyen újra vérezgetés.Mert ugye kb fél cm-t kilóg a drága a méhnyakból...
Vendég

Csillag

Én valóban ilyen vagyok,nem szeretem a köntörfalazást,de irányomban sem.Mondjuk ki egyenesen.
Nem voltam mindig ilyen,de ráuntam,h a finomabb stílust rengetegen félreértik és ezt-azt-amazt mögé gondolnak.
Így tiszta,érthető és úgy érzem célravezető.Egyébként én azt érzem,az emberek szeretnek megfelelni a másiknak és úgy kommunikálni,hogy a másiknak jó legyen-bár tök más a véleményük.Szerintem ki kell mondani,persze sokan utálnak szembesülni az ellentétes véleménnyel,kinek jó az,ha ráébresztik,hülye volt??Nyilván senkinek,de ezekből tanulni lehet,nem is keveset.

(nyilván a régiek emlékeznek arra fórumtársunkra,aki állandóan itt nyavalygott,lehúzva a többi reménykedőt,majd néhányan kertelés nélkül elmondtuk a véleményünket,kivétel nélkül egyetértve...na most másik topikban siratja magát és sanyarú sorsát...ugye Bridget,Te pedig mégsem mész Afrikába :lol: )

Akinek pedig nem jön be a stílus,hát istenem,én sem kedvelek mindenkit,de ez így van jól! :wink:

És akit ez sem érdekel,nyugodtan görgessen tovább! 8)
Vendég

Bri,

tényleg, nem vagy babás,????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares

Szia!! :D Jobban vagytok??
Vendég

MIlyen,

jobban, már helyzett nem jobb a gyerekkel, apuka be van állítva a legrosszabb apukának, aki a gyereknek semmit nem vesz és soha sehova nem viszi... (de hát mi mást is vártunk volna... a horvát nyaralások, a sok wellness, apuka sok szevezése a szüli és névnapokra.. az semmi, .... - csak egyet nem értek, miért csinálja!)

különben drágám és én jól vagyunk, imádom a kis fejét, és azt hogy olyan édeske :D

hőm érdekesen alakul...

nálad még mindig róka- szindróma?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, én a helyedben, ha marad ilyen szépen a hőd, akkor 2 nap múlva simán tesztelnék (egy pozit mondjuk) :wink:

esthajnalcsillag

Szia mindenkinek!

Bridget: Nagyon tündéri a kép amit a legtetején felraktál:-)
Neked mennyi a TSH értéked?Írtad, hogy alulműködésed van

Jobbulást!!!

1 hétre elbúcsúzom tőletek.Jövő hét közepén megyek T3,T4,TSH vérvételre,szurkoljatok,hogy jó legyen,és ráhajthassunk a babára:-)
Vendég

Chris, mennek a szurkok feléd (is) :wink:

esthajnalcsillag

Chris
hová mész 1 hétre :shock: :?:

Milyen
Azért drukkoljunk Briinek, hogy jusson el Afrikába :!: :lol: :lol:

Ehcs
most már átjavítottam a vonalzikat, csak nem jól számolt :twisted:

Mares
állat a hőd :!: 8)

Bri
remélem jobban vagy :!: :!:

Pusszantom akit kihagytam :!: :wink:

betty615

Sziasztok!

Bri

Mi sem vagyunk házasok, nem fontos a papír, de megbeszéltük, hogy majd a gyerek kedvéért berohanunk egy anyakönyvi hivatalba... az összes eskembeskemes, lagzis marhaságot élből utálom (ezzel nem akarok senkit megbántani, aki akar, csináljon világraszóló esküvőt, csak nekem ne kelljen). Mi eljegyeztük egymást egy gyűrűvel, hogy valami megerősítés legyen.
Az én párom is dacosan magyarázott nekem, hogy az ő spermái tökéletesek, én nem is piszkáltam, miután a doki elmondta az ő általa preferált sorrendet. Fel sem merült bennem, hogy ezt másképp kellene. De ő pl nem tudta, h otthon is lehet mintát produkálni, amikor mondtam neki, na onnantól abszolút pozitív volt a hozzáállása.
Vele is elég nehéz erről beszélni, és nem akarom állandóan ezt nyomni otthon, nehogy kötelességnek érezze, elgépiesedjen, csak a naptár a fontos, stb. Amikor kérdez, olyankor részletesen válaszolok, és ennek örül. De nem erőltetem.
Van, aki erre pl azt mondja, hogy nem kell a pasikat kímélni. De én megkímélem őt - nekem attól nem lesz jobb, ha ő is szenved. Addig jó, amíg a laza támogatja a parást. Ő az, aki biztat engem.
Egyszer leírtam egy helyen, milyen is a babaváró ciklusa, a lelkiekben:
Minden hónap egy hangulatgörbe: megjön = sírás, utána új remények: számolás, rákészülés, LH tesztelés, akciózás, időzítés, újabb számolás (mikorra nem várom...), késik, reménykedés, összes tünet felismerése (beképzelése) magunkon. Már teljes beleélés. Majdnem kiscipő-vásárlás (MEGMONDÓS CIPŐCSKE!!!) Aztán megjön, sírás. Kezdődik előlről. És újra, és újra, és újra.
A nő kikészül, aztán mégis, mindig és újra és újra megrázza magát, és számol, tesztel, hőt mér, kedveskedik, elcsábítja urát, reménykedik, számol, kezdi beleélni magát, és amikor megjön, kicsit meghal, de mint főnixmadár újraéled.

B.
Vendég

milyen

Nem kell köntörfalazni, de őszintén? Utálom Csernust, meg a stílusát. Úgyhogy inkább - ha már ezt tanácsoltad - továbbgörgetek a továbbiakban - magamat kímélendő.
Én is szeretem az egyenes beszédet, de kezdésnek ez nekem sok. Más tészta, ha hetek, hónapok óta kommentelünk egymásnak, de így elsőre... egy érzékeny témában... szerintem egy leheletnyi csomagolás nem ártana. 3x is átolvastam újra és újra a kommentjeidet, és csak egy kicsit kellett volna enyhébben fogalmazni, hogy ne billenjen át.... De persze te tudod.

Azért jöttem el egy másik fórumról, mert ott csak beleolvastam a nők kommentjeibe, és megfogadtam, hogy kizárt, hogy valaha én ott elkottyintom ezt az egészet. Ami szájkarate ott megy... Ki lehet találni, melyik ez az oldal. Mindenki borzasztó okos, ősanya, végzett nőgyógyász, polihisztor, a Magyar Tudományos Akadémia tagja minden szakirányon.
Vendég

Betty: Kórházba megyek.Februárban volt egy elég csúnya lovas balesetem,rámesett a ló.A bal bokám ripityára törött,3 órás műtéttel tudták helyrerakni,tele rakták csavarokkal, meg lemezzel.Most a lemezt és a csavarokat veszik ki.:-(
Vendég

Csajok azt hiszem tul fogom elni...reggel 4kor a szofan aludtam el ulo pozicioban mikozben mertem a lazam :shock: :lol: :oops:

Roka azota sincs ma azt sem tudom mit egyek :x valami otlet :roll: :?

Kesobb vegigolvasok majd mindent es reagalok is de most meg pihenek :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mares

Ha jogilag nem tehettek semmit,akkor sajna ki kell várni,hogy a gyerek magától rájöjjön az igazságra :( (de én még mindig azt mondom,keressetek egy jó ügyvédet)

Holnap dugom az utolsó utrókat,nagy reményt fűzök ahhoz,hogy utána elmúlik vagy enyhül a sok hányás/hányinger!

Betty

Bizti eljut Afrikába,de nem azért,amire gondolsz-ez tuti,ahogy olvasgatok :roll: :lol:

Bridget

Hogy vagy?
Vendég

Betty, cuki az új ikres vonalzid :wink:

Bee, hát ezzel nagyon sokan így vagyunk, voltunk, amit leírtál, ezek a ciklikusan ismétlődő dolgok, amit egy nő átél, aki gyermekre vágyódik, de sokáig várat magára. De aztán egyszer remélhetőleg majd megtörik a jég, viszont mindent meg kell tenni ennek érdekében. Te most jutottál el ide, erre a pontra, amikor belecsapsz a lecsóba, hogy úgy mondjam. Ehhez sok sikert kívánok, remélem, gyorsan összejön a babóca :wink:

Egyébként én sem tartom túl sokra Csernust, de Milyen kedveli. Ez van, mindenki más, és mást szeret. Én a karamellás fagyit, más meg az epreset. 8) De azt én sem szeretem, ha rám akarják tukmálni mondjuk a káposztás fagyit, amikor én azt utálom. :roll: :lol:

Az esküvőről én is így gondolkodtam régebben, bár mindig is szerettem volna gyönyörű menyasszonyi ruhát, hintót, stb, de amikor a párommal eljegyeztük (titokban) egymást, akkor úgy véltem, jobb lenne egy csendes kis esküvő, egyszerű ruhában, akár hétköznap. Na de persze közbeszólt a rokonság, így végül valamelyest, amennyire telt a pénztárcánktól, megadtuk a módját, és visszagondolva nem bántam meg, sőt, jobb is így. És mégegyszer végigcsinálnám, csak nem friss várandósan, görcsölő pocival, aggódva. :roll:

Chris, sajnálom, hogy rádesett a paci, talán most cserélni akart veled, úgy gondolta, ő már elegett cipelt, most te jössz. :P (ez csak vicc, nehogy megbántódj!) Remélem, szépen és gyorsan felépülsz :wink:

Bridget, egyél kekszet vagy ropit, az ilyenkor a legjobb. :wink: Jobbulást!

Nálunk most a kisebbik törpi betegedett le, torokfájás, láz. De rendkívül jól viseli, szinte meg sem látszik rajta, hogy beteg. :shock:

Mkit cuppantok!

esthajnalcsillag

Bri :!:

Hát az hogy hasonló az túlzás!
TSH neked 6,740
nekem 1,564
Terhelt inzulin neked 48

nekem 6,18

Remélem már jobban vagy és rókakoma már elköltözött :evil: Piri egyébként megjött már a stimu óta :?:
Vendég

EHCS

Na nekünk nincs nagy rokonság, az én részemről max 20 fő, a párom részéről meg még 10 se, ha egy rakás barátot meghívnánk, se lennénk túl sokan. 50 emberre meg minek parádézzunk... Meg igazából sajnálnék kiadni egy napra 1-3 milliót. Naggyon fájna :D. Plusz utálom a körülötte terjengő marketing-maszlagot. Ha lenne egy 200 fős rokonsági, baráti kör, akkor persze más, szinte kötelező, de így... Azt szoktuk mondani viccesen, hogy mi már _házasok_ vagyunk - vettünk közösen egy házat! (és a hitel miatt állítom, hogy szorosabb kötelék...)
Vendég

bee!

Nagyon örülök neked , :lol: tetszik a stilusosod és hogy ki állsz magadért :lol: Jó hogy nem futamodsz meg és maradsz velünk :D
Én azért elmondanék valamit :roll:
Egy ismimnek van egy 3 éves lányuk ,tesót szeretnének,kb.2 éve de nem jön.Barinőmnek elkezdtek minden kivizsgálást de minden ok :D
Ekkor férj elment sperma vizsire és kiderűlt egyetlenegy életképes spermája sincs :evil: Na itt fogtak padlót :!: Vagyis az hogy párodnak már van gyerek az nem jelent semmit :cry: Ez nem okoskodás hanem mi itt már annyi mindent megéltünk és csak a tapasztalatot szeretnénk tovább adni az újaknak :) Bocsi ha nem jól szóltam de csak infót szerettem volna adni,és örülök ha velünk maradsz :!:
Vendég

annmari,

Tudom, hogy nem jelent semmit, hogy a páromnak már 2x összejött, egy év alatt is érhetik olyan behatások, sugárzás, vegyi anyag, heresérv, ami ronthatja a helyzetet. Most már tudom. De ezt akkor, amikor a doki a Closti mellett döntött, még nem tudtuk. De most már sikerült meggyőznöm, de erre tessék az urulógus is azzal jön, hogy 17-e van (tegnap hívta), most már várjunk hó végéig, hogy összejött-e. De ha nem, most már nem menekül :)
Vendég

bee!

Remélem hónap végén egy jó nagy pozit tesztelsz :!: :!: :!:
Én drukkolok nagyon++++++++++++++

Egyébként mi is így kezdtük,azért értelek meg :D Sajnos nekünk nem jött be :evil:
Vendég

Bee
először én is így éltem meg egy hónapot, mint te...kb. 1-1,5 évig.
De sztem mindenki így van ezzel....aztán utána úgy megedződtem, hgy most már frankón kiröhögöm pirit, ha szembejön velem, mert tudom, és hiszem, hogy úgyis össze fog jönni :!: :wink:
A mi esküvőnkön sem volt semmi csinnadratta, mi sem szerettünk volna, csak 2 tanú volt, na meg azért volt fotózás, hogy tudjunk mit mutogatni a gyerekeinknek :wink:

Chris
és 1 hétig leszel bent :?:
Szegényke....hát akkor mit is kívánjak neked :?:
Mielőbbi fölépülést, biztos nagyon kellemetlen csavarokkal a lábadban élni :roll:
Aztán várunk mielőbb vissza :!:

Bri
kicsit mosolyogtam rajtad bocsesz :oops: :lol: csak elképzeltem, ahogy ülő pozícióban méred a hődet, és egyszer csak elalszol :lol: Örülök, hogy jobban vagy :!:

Ehcs
Tudod, csak pozitívan gondolkodom :wink: :lol: 8)
Kis macskajancsidnak jobbulást kívánok :!:

Nekem bejön Csernus stílusa, de nemtom megmagyarázni, hogy miért...igaz Milyen :?: Már beszélgettünk egyszer erről...már el kezdtem olvasni a könyvét, de még csak nagyon az elején vagyok :roll:

Holnap megyek reggel 8-ra UH-ra.
Úgyhogy már rágom a körmöm :!: :lol:

betty615

annmari,

Köszi a drukkot... aztán majd meglátjuk. Én már felkészültem lélekben a következő 3-4 lépésre is...
Vendég

betty
Nekem is egyre kevésbé szenvedős... ugyan röhögni még nem tudok... bár most megint rohadtul reménykedem, mert olyan dolgokat érzek... persze valszeg csak a stimulált peteérés miatt... kb 4 napig volt szurkálás, meg ilyenek...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?