Bridget,
Én elhiszem, hogy milyen segíteni próbált, de szerinted milyen érzés az, hogy valamit mond az orvosod, felír valamit, te beszeded, majd utólag, mikor megkérdezik egy topikban a történeted, szinte neked esnek, több hozzászóláson át, hogy felelőtlen vagy te is meg az orvosod is. Az én dokim azt mondta, hogy 1. Closti 2. Spermium vizsgálat 3. Petevez. Akkor már bocs, de ezt az utat járom, és nem azt, amit egy idegen topikoló tanácsol. És különben is már rég beszedtem, sőt mondok jobbat: a többi 2 hónapot is be fogom szedni. Engem is néznek UH-n.
És egyáltalán nem hibáztatom magam azért, mert életem párja kér egy hónapot. Ez semmi. Vártam már 15 hónapot arra, hogy teherbeessek, akkor ez a 16. már semmi. És 15 hónapon át kínlódtunk, vártuk, h megjön-e, összejön-e, szomorkodtunk, miközben alacsony volt a progim? Akkor persze, hogy belementem, h a Closti legyen az első. Meg különben is, azt teszem, amit a doki mond, és kész.
nomina,
A volumenkorlátról annyit, hogy legszivesebben a fizetési papírommal mennék a dokihoz, és megmutatnám neki, mennyit vonnak le tb címen, és hogy egy k vérvételen 10 percet hezitál. És hozzátenném, hogy nekem nincs választásom, mert ha lenne, akkor nem engedném, h levonják, és mennék a magánlaborba. De amikor a magánlaborban 6500 ft egy db hormon levétele 1x, akkor köszönöm szépen a volumenkorlátot.
De a legszebb az egészben, hogy úton-útfélen LEBESZÉLNEK a vizsgálatokról pontosan az alacsony ktg-vetés miatt! Ha nem vagy elég rámenős, akkor leráznak! Na de nem olyan fából faragtak engem, aki csak úgy hagyja.
A történetben a legszebb, hogy tegnap újra elővettem a drágámnak a mikor telefonálsz időpontért, mi van ha csak februárra adnak szöveget, és belement, ma hívta őket, kifaggatták, elmondta a clostit, erre az urulógus is azt mondta, hogy várjuk meg ezt a hónapot! És majd akkor telefonáljunk, ha kiderült, összejött-e ebben a hónapban. A párom próbált erősködni, hogy legalább adjon egy időpontot valamikorra, ha van lehetőség, dec elejére, (nov 29 körül kell megjönnie), és legfeljebb nem megy el, de azt mondta, hogy itt nincsenek sokan, ne aggódjon, szóljon nov végén. Hát ennyi eddig.
betty,
Nem ér?
Ja, jó...