Sziasztok!
Tegnap megvolt a kombinált teszt, tarkóredőnek ugyanannyit mértek, mint a dokim (majdnem) 1,4-1,5. Remélem, rendben lesz minden az eredménnyel....
Szösz: Nekem Dr. M. A. a dokim, ha ez így mond valamit. Dr. Z. volt az ügyeletes, amikor szültem és rendes volt, később megállított a gyermekágyon, hogy mi újság, minden oké volt? VOltál már kombinált teszten?Mennyi idő múlva is van eredmény? 2-3 hét?
Szilvancs: Én is hányok.....és émelygek egész nap........narancslét vetelek, narancsot eszem, ez használ ideig óráig. Neked van valami trükköd? Nagyon édi a kép!!
Bogme: De ez örömteli vásálás, legalábbi én nagyon szerettem bababoltokba járni, itt egy plédet vettem, ott egy rugit....persze ésszel, nem megvenni minden vacakot, de azért ez jó dolog...Mi a 30. hét után vettünk meg szinte mindent.....kicsit későn volt, nekem legalábbis, mert nagyon fájt a medencém, minden lépés kín volt....
Fanetta: ???????
Kelengyelista: Szerintem ahány anyuka, annyi listát lehet összeállítani. Tényleg sok felesleges van a listákon....Hálóingről jutott eszembe, hogy abból nekem jó sok kellett (gombos a jó), elhasználtam napi 2-3-at a sok vérzés miatt.....
Szerintem a
mellszívó is fontos, a kórházba nem kell vinni, de jó ha van. Nekem pl. segített beindítani a tejet, vagy ha Réka éppen nem szopizott két ciciből, akkor nem robbant szét a mellem, hanem lefejtem ínségesebb időkre....És voltak biza olyanok is...
Pelenkával is különbözőek a vélemények....különböző méretek másképp jönnek be. Nekem pl. a Pampers 1-el sok bajom volt, akkor még híg a kaka és sokszor kifolyt, ellenben később nagyon jól bevált. Bár drága.....Nekem volt bérelt
mérlegem is.
Mert engem az nyugtatott meg, ha előbb minden este, később hetente kb. 2x lemértem. Eleinte nem volt elég tejem, nehezen indult be, akkor meg azt mértem, mennyit szopott. Eldobható bugyi szuper találmény és a Tena is. Amit a kórház nem adott és én sem vittem be, az
kissapka, azt kellett volna, textil pelenkával takargatták a buksiját. Ja és a kezére kiskesztyű, szétkarmolta magát, mire mi beszereztünk egy párat.
Susy: Jó, hogy mondod a Mülleres pelenkát, ki fogom próbálni!
Kicsyke: A babakocsi típusa sok mindentől függ. Nekem pl. egy bergon mélykocsim volt/van, azt imádtam, de nehéz egy dög. Aztán Pierre Cardin kocsim lett a sportkocsi, azzal már tömegközlekedtem is. Figyelembe kell venni, hogy emeletre kell e hurcolni, egy kocsit akarsz e venni, ami sportkocsivá alakítható vagy kettőt, mint én.....Ami sztem fontos, hogy fordítható legyen a kormánya és legyen alatta elég hely pakolni. Én nem árt, ha egy kézzel jól kormányozható, navigálható. Én pártolom a bolygósítható kerekeket, mert azok is rögzíthetőek, tehát egy opcióval több van nekik, mint a fix kerekeseknek.