Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Susy,
drukkolok, hogy a hely is jó legyen és a baba is mutogatós kedvében lubickoljon :wink: . Szuper, hogy negatív lett a teszt, de nem is lehetett más, nem? :wink:

Bree,
hajrá tesztelés!!!! Jó lenne már egy újabb kismami! Tesztek ügyében nem vagyok egy nagy ász, de engem is érdekel, hogy mit ajánlotok.

Mmanya,
sajna semmi extra nincs, de én még kivárok vasárnapig, ha addig nem jön meg rendesen. Veled mi a helyzet? Hogy vagy?

Sziszkó,
azta, szépen hízik Martin baba! Sajnálom a tejci dolgot
:( . Viszont a lábacskáinak nagyon örülök, az meg kiváltképp jó, hogy úgy néz ki nem kell műteni!!!

Betti,
jó, hogy benéztél, már hiányoltalak! Hogy vagy? Kedved? Fogsz mostanában tesztelni?

Kistörpe,
kívánom, hogy Bálint jó alvó legyen :wink:

Brigi,
köszi a táblát! Majd a héten dobsz megint egy pocifotót? Ha a párod azt mondta, hogy nagyot nőtt, akkor biztos így van
:)

Mi tegnap korizni voltunk, jól leizzadtunk és lihegtünk, ennyit a nagy sportosságunkról 8) . Ilangocska lábán először volt kori, de az elsó óra végére, már egyedül kapaszkodás nélkül ügyeskedett. Vasárnap megint megyünk, annyira megtetszett a móka :) .

Sajna mennem kell, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

laptetőőőőőő :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer!
na látod, valószínűleg nem hiába :D kaptál laptetőt!

Susy!
Köszi az érdeklődést, de nálunk sajnos semmi nincs. Próbálkozunk, de valószínűleg túl öregesen 8) . Jövő hétfőn megyek a dokihoz, hátha tud valami varázsszert :wink:

Hékás!
Ha csinálod újra a táblát, mégis kaphatnák dőlt betűt?

Sziszkó!
Tök jó lenne, ha Martin lábát nem kellene műteni - éljen a felesleges izgalom!

mmanya

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Suceeeeeeeeeeeeeer laptetűűűűűűűűűűűűűű de jó neked :D :D :D ez hátha jót jelent :D :D
Susy drukkolok, hogy lássátok, hogy KISLÁNY 8) 8) (szerintem tutira)
Pocakodra a DM-ben lehet kapni babylove krémet, asszem 900 Ft körül van, én a barátnőmnek vettem és azt mondja jó!Én vettem magamnak is a fenekemre és a combomra :oops: :oops: :oops: naribőr ellen :roll: :D

Amúgy fázom, fájok, szarul vagyok, kapargat a torkom..a végén még betegség lesz ebből a szarullétből? :?: :shock: :shock: :shock:

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Ja de a hányinger az folyamatos és a puffadás is...már kihúztam az övet a gatyámból...tiszta gáz,hogy nem esik le anélkül...eddig meg nyomott...hátha attól is émelygek... :roll:

Kép
bree

Bree,
nekem is kapar a torkom, fáj a fejem tegnap óta, és hányingerem is volt, de olyan hogy ejha.... nem is vacsiztam.
Ma ebédeltem, de a vacsi sztem ma is kimarad. Mondjuk nekem már kezd megjönni, egyre határozottabban :( . Te figyu elég pocakganyúsak a tüneteid :D :D . Nagyon kiváncsi vagyok!!!!

Mmanya,
bár úgy lenne!!! Már miért lennétek öregesek, ne viccelj! Milyen dokihoz mész? Nőgyogyihoz?

De izgi:)

Lányok,
a barátnőm 20 hetes terhes és holnap találkozom vele. Nagyon ritkán látjuk egymást sajnos, ezért szeretnék neki vinni valami meglepit. Mit vigyek egy 20 hetes kismaminak, aki picit babonás??????

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ha nem mersz a babának venni, mert babonás, akkor apróságokkal halmozd el, én is ezt tettem a lombikos barátnőmnél, hogy oké még a babának nem, de neki igen:
Babatestápoló NEKI, Gabi (baba)öblítő :D , babás tusfürdő, Dm-es pocakkrém a csíkok ellen ilyesmik.. :oops:
Tünetek...hát...most épp a netet bújom a tesztekről...max kidobok az ablakon egy 1000-est...
Este azért a nem működő ovutesztemből van még 2 db....hátha működik valamelyik....jóstesztként kipróbálom...reggel meg korán egy IGAZIT!!! :shock: (fosok)

Kép
bree

Ja az előbbihez annyit, hogy én alapból szeretem a baba ápolási cuccokat, szóval ezért vettem neki is ilyeneket...de az öblítő hozzáteszem gyengus....illatra babás és fincsi...de nem érezni száradás után... :x

Kép
bree

Bree,
köszi, ezt a pocakkrémet meg megnézem a DM-ben.
Ennek biztos örülni fog. :) teszt: mitől félsz? Ovus teszttel mit szeretnél nézni? Nem értem... :shock:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Pocakkrém:Babylove 900 Ft körüli és jóóóóóóóFehér/rózsaszín színű

Ovuteszt: Jóstesztként használható...azt mondják pozi lesz ha van babó mensi előtt...
csak tudod amit vettem pár hete nem működött, a controll csík sem... :?
De kipróbálom... :roll: :wink:

Kép
bree

Bree,
Ja így már értem :wink: Krémet köszi, ma megnézem :)

Már csak alig 1 óra és vége a munkaidőnek, juhéjjj!!!!! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree!
Hol vetted ezt a szupi tesztet? - csakhogy nehogy én is belefussak :D

Sucer!
Nődoki, hátha ő jobban belövi a ciklusomat? Bár apa is azt kérdezte, hogy miért gondolom, hogy én rontottam el valamit. :?

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sucer
Én babanaplót vinnék, vagy egy szép babás fényképalbumot.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!!!
Sucer a babanapló tényleg kedves ajándék lenne!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree, én nem is tudom, milyet vettem. Közepes árfekvésűt választottam, hogy azért mégse a leggagyibbat vegyem meg. De az érzékenységét nem tudom. A tüneteid egyre gyanúsabbak nekem is, drukkolok. Remélem hamar elalszik Marci délelőtt, mert ki fog lukadni az oldalam a kíváncsiságtól addig :wink:

Susy, drukkolok, hogy lássatok valamit. Én is kb annyi idős voltam, mint Te, amikor megmutatta magát. Persze azt mondják, a betöltött 16 héttől mondják biztosra, de gondolom egy valószínű lánynak is örülnél, nem? Bár ha jobban belegondolok, Kristóf is annak indult, nem? Én viszketés ellen babaolajjal kentem a bőrömet, és nekem használt. Meg narancsbőr ellen is bevált.

Sucer, holnap ha lesz erőm, fotózok egyet, jó? Az tuti, hogy egyre kevésbé férek el a tükörben... De már nem a szokásos pöttyös felsőmben leszek, mert abba már nem igazán férek el, nagyon szorít :cry:

Ajándék? Egy babonás kismamának? Ha babonás, én nem mernék neki venni babára utaló cuccot. Inkább őt kényeztetném. Krémmel, gyümölcsteával, forró csokival, csoki csokival és csokival :lol:

Mmanya, boldogan módosítottam. Holnap rakom az újat

Brigi

Kép

Kép
hékás

Csak 1 perc...tuti nincs baba...39 fokos lázam van, attól volt ilyen émelygés, hányinger, szar közérzet...
6 óta fekszem..38ig sikerült levinni, nem megy lejjebb
Lehet ügyeletet hívunk.
Majd reggel jövök azért drukkoljatok hogy ne legyek babás kivételesen, mert kell a gyógyszer annyira beteg vagyok.
Egész este bőgtem
Jóéjt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bree

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Bree,
jaj te szegény! Pihenj, feküdd ki a kórságot! Drukkolok, hogy mielőbb túl legyél rajta! A babásodást meg intézi a jóIsten, most a gyógyulással foglalkozz! Lehet, hogy a Sláger-bulin fáztál meg nagyon?

Nita,
de szépek vagytok! :D :D Jó ilyen képeket látni rólatok! :D

Hékás, Susy, Nita,
köszi a tippeket! Vettem neki pocak olajat, kap finom nasikat, meg vettem egy 00-ás bébi zoknit, azt nem bírtam otthagyni. Az annyira pici, hogy csak jelzésértékű, az remélem még nem bántja :wink:

Mmanya,
én még nem megyek dokihoz, max, ha még 2 hónapig nem jön össze. Ne aggódj, igaza van a párodnak, nincs veled semmi gond, pusztán későn kapcsoltatok :wink:

Nekem sajnos megjött rendesen, így már biztos, hogy a mostani hónap kimaradt. Érdekes mert nem vagyok letörve, majd jön a következőben, nem igaz? :)

megyek mert dolgoznom kell!
Szép napot mindenkinek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer!
Szeretem olvasni az írásaidat, mert mindig jó kedvvel tölt fel :D Köszönöm!

Nita!
Nagyon szépek vagytok! Szuper, hogy raktál fel képet!

Bree!
Gyógyulj-gyógyulj-gyógyulj, mennek a gyógyítók.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya,
igazán nincs mit! Szeretem az életet úgy ahogy van! :D

Képzeljétek tegnap én merész, fülgyertyáztam (nem először) és azóta a bal fülemre csak úgy hallok mint aki a víz alatt van. Pattog, kattog, de gyakice a fél fülemre nem hallok. Vannak pillanatok amikor "kiakad", olyankor mintha vmi vadállat lennék, úgy hallok, de aztán megyek vissza a víz alá. Sztetek rohanjak f.o.g dokihoz, vagy várjak picit? gyertyás tapasztalat vkinek? Nekem korábban semmi rossz élményem nem volt, így értetlenül állok a nem hallásom előtt....

A kollégám behordja mindennap a kutyáját az irodába (labrador) és most olyat puffantott az orrom alá, hogy most annak örülnék momentán, ha a szaglásom ment volna el, jaj.... :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree, jobbulást Neked! Ha van pár perced, jelentkezz, mit mondott a doki. Influenza?

Sucer, én soha nem fülgyertyáztam, de én a helyedben felhívnék egy dokit, hogy mit tegyél. Tuti nem mennék járvány-időszakban fül-orr-gégére, ha nem muszáj.

Nita, de jó látni Titeket! Nagyon szép kis család vagytok!

És akkor a pocak-kép. Kicsit homályos lett, de nincs kedvem újat csinálni :cry: Mellérakom az előzőt is, hogy lehessen látni a változást. Ami szerintem nulla :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi,
nagyon szép a pocid :D . Te, ez a ciklámen felső is kicsit szűkös már Mincsinek nem? :wink: Tényleg nem tűnik nagyobbnak, viszont a fürdőszobátok szép :wink:. Igen az lesz, hogy rácsörgök a dokira, mert orvoshoz nem mennék semmi pénzért, ilyentájt.

Bree,
hogy vagy?????? Gondolok rád sokat!!!+++++++++++++

megyek melózni....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!!!!!
Barnika megkapta ma a 2 oltását!!!!!!!!sírt szegény nagyon!!!!!!!
Viszont ma 2 hónapos!!!!!!!!!!!!!!!!
Sucer köszi..... :oops: :wink:
Mmanya neked is köszönöm!!!!!
Hékás tényleg nem olyan nagy a pocakod...de legalább nem olyan nehéz...
:roll: :?: :!: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Nitácska jó ilyen képeket látni, nagyon nagyon szépek vagytok, csak a fekete keret nem tettszik a kép körül :D ejnye :)
Milyen jó Nektek a két lúrkóval...igaz anyósból meg egy sem kéne igaz?Jók a képek, még, még még :D ilyenek adnak erőt sokunknak.
Hékás a pocakos képeidtől mindig elérzékenyülök, nagyon szép gömbölyű!
Ildi is rakhatna meg Susy is megint, hogy mennyit nőtt a kecó:)
Sucer és mindenki köszi az aggódás, életem egyik legnehezebb estéje volt, volt hűtő fürdő meg vizes törölközőbe tekerés...marha jó volt tesztelős reggel várás helyett egy ilyen este... :cry: az éjszaka még rossz volt, de még este a férjem az ügyeletes gyógyszertárba megkérdezte mit vehetek be egy esetleges terhesség esetén...kaptam bogyókat...így reggelre szépen lement a lázam.
Már csak 37. 6-8 körül van.
Írtó gyenge vagyok és fáradt..de azért gyorsan kimostam és összekaptam a lakást, ágyat húztam, de fekszem 10 óta :oops:
Így legalább tudtam aludni kényelmesen, friss ágyneműben..utálom így elhagyni magam.

Ja és a tesztet hajnal 4-kor csináltam, természetesen negatív...örültem a gyógyszer miatt, de sírtam,hogy nem sikerült :(
Tegnap egy barátnőm még gyorsan oda szúrta, hogy a nővére is terhes...aminek nagyon örülök, mert neki is gondjai voltak..csak tudom, hogy a kedves barátnő ezt elégtételként közli, mert anno bevallottan parázott, hogy előbb jön össze nekem. Mindenkitől kiborult akinek sikerült ő előtte..egyik barátnőnkkel nem is beszélt egy évig emiatt....
Tavasszal sikerült a lombikja, mikor nekem elment az első és azóta akkora örömmel közli ha valaki még terhes...hogy dühít a rosszindulat :evil:
Mindegy, abban bízom, most vírusos voltam meg munka miatt is jobb a köv. hónap, mert dec 15től nem dolgozunk februárig és legalább nem bukom le idő előtt majd...hanem pocakkal megyek vissza dolgozni... :oops: remélem!
Na megyek vissza fekszem.
Puszi Csajok!!
bree

Ja de még nem jött meg, bár ha késni is fog az a betegségtől lehet... :?
bree

méreteit nem is mondtam Barninak......4840gr és 59,5cm!!!
bree köszi...még ne csüggedj a nega teszt miatt...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Nagyon szépek vagytok a képen! :lol: :wink:
Gratula a két hónapos Barninak!!!!!!
Szép méretek! :lol: :lol: :wink:

Bree!
Jobbulást Neked!!!!!
Küldök Neke degy angyalkát,hogy vigyázzon Rád! :lol: :lol:

Kép

Hékás!
Szép pocak!Albérlője bizti jól érzi magát bennt! :lol: :wink:

Sucer!
Végül is mit vettél barinődnek? :roll:

Lányok!
Mindenkinek köszönöm szépen,hogy gondol ránk,illetve Martinra!
Olyan jól esik,hogy drukkoltok nekünk ami a lábiját illeti! :) :) :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziasztok
Hékás neked megvagyok az iwiw-en,tettem én is pocakképet.Aki kiváncsi rá csajok,Csordásné-Győrság
majd még jövök,puszi

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe!
Bejelöltelek iwiwen! :lol: :lol:

Ezt a képet ma csináltam! :mrgreen: :mrgreen:

Kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Bree, neked jobbulást :wink:

Sziszkó ez csak természetes, hogy izgulunk értetek. Én a More MIlket nem szedtem, de csak jót hallottam róla. Nekem az Urtica is bevált, de ez csak kúraszerűen szedhető erre figyelj :wink:

Martin is, Barni is szép nagyfiú már :lol:

Hékás, nem semmi pocakod van :wink:

Betti, üdv itt és gyere gyakrabban!

Kellenek kismamik az év második felére is :lol: szóval hajrá mindenkinek :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szisz gratula Martinkának az 1. hónaphoz!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
De ari vagy!Köszönjük szépen! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szivesen!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Sziszkó tényleg már egy hónapos elmúlt...aztamindenit...rohan az idő...gratulálunk!!!!
Lassan nem figyelünk oda és a csajokat hozza bemutatni :lol: :lol:
Ma kéne megjönnie...eddig semmi. Na de olyan beteg vagyok, hogy lehet,hogy emiatt késni fog. Ez a 30-ik nap. :shock:
bree

Jó reggelt!

Sziszkó,
nagyon drága Martin, nem is látszik, hogy gipszben van a lábikója. Az a Jack Daniels mellette Apa műve??? :D :D :D Gratula az 1 hónaphoz, rohan az idő! :) Vettem a barinőmnek végül pocakkrémet Bree javaslata alapján, egy 00-ás bébizoknit (nem tudtam otthagyni :oops: :oops: ), meg nasit. Nagyon örült mindennek, köszönöm az ötleteket mindenkinek még egyszer!

Nita,
szép kis méretei vannak Barninak, és már Ő is két hónapos! Igaza lesz Bree-nek, egyszer csak azt vesszük észre, hogy a csajozásaikról írtok :wink:

Bree,
jó, hogy jelentkeztél, már akartam kérdezni, hogy hogy vagy? Lázad azóta nem volt? Voltál dokinál? Mi ez, csak nem az influenza? Gyógyuljál gyorsan, aztán hajrá babaprojekt! Mondjuk még nincs kizárva, hogy vki lakik odabent :wink:

Többiek?
Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer ez nem influenza, hanem valami nyavajás vírus, torokgyull, láz, kötőhártya gyulladás és stb. Lázam már nincs, taknyos vagyok, gyenge és a szemeim tropák.....
Tegnap amúgy a maradék 2 db ovutesztből ellőttem egyet, gondoltam úgy se működik (ugye 3 nem működött), majd max. kidobom.
Erre működött végre....az első...., még van egy darabom.
Jóstesztként gondoltam hátha...két csíkos lett. De Corax nevű, aminél akkor pozitív, ha egyforma erős a controll és a másik csík is..szóval negatív.., m,ert halvány volt a másik csík, természetesen nincs peteérésem, hiszen ma kellett volna megjönnie.., de eddig semmi.
Viszont tök jó érzés volt látni két csíkot eleve, meg az, hogy működött végre ez is örömet okozott... :roll: :D
Apró örömök....de annyira el voltam keseredve mostanában, ez a betegség levett a lábamról totál.
Unatkozom itthon..persze amit tudok csinálgatok, mosok, rámolgatok, tegnap este leültem a fiókok elé és selejteztem is már megint..szóval nem tudok nyugton maradni...
Ja és a legjobb:
2-től Esmeraldát, 3-tól Paula és Paulinát nézek :roll: :P :D :lol:
Remélem most már javulni fogok...
bree

Ja és homeopátiás cuccokat szedek....hátha... :roll:
Azért titkon van még egy icuri picuri remény, amíg nem jön meg... :oops:
bree

hát még remélem nem hoz csajokat Bari..Máté már igen..ő csajozik is de rendesen!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree, ha lakik a pocakodban valaki, majd emlékezz rá mennyire uncsi volt most, néha vissza fogod sírni, amikor nyugodtan feküdtél :lol: :lol: :lol: Nekem baba érzésem van Nálad, de ezt csak halkan mondom 8)

KépKép

KépKép
beneildi

Bree nagyon vissza fogod sírni azt az időt hogy unatkoztál....... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree,
jó hallani/olvasni, hogy jobban vagy! A láblóbát meg tényleg használd ki, mert 1-2-3 gyerekkel híre-hamva se lesz :wink: . Ovu-teszt érdekes, nem azt írtad, hogy jóstesztként, működik és ha pozitív lesz, nagy eséllyel lehetsz babás???? Halványság ide vagy oda, hm?? :) :) Én drukkolok azért!! :D
Gyorsan gyógyulj meg, mert ezek a sorozatok végzetes pusztulást jelentenek az agysejtekre :D :D :D .

Susy,
mi volt a babamozin? Megmutatta magát a bébike???

Ildi,
hogy vagytok? Jó a kép Léna-baba vonalzóján, olyan mint aki integet :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!
Vagyok én is, csak ritkán... Nem nagyon történt felém mostanában semmi...
Bree! Miért nem rendelsz innen a babanetes lányoktól lh ill. hcg tesztet? én is innen rendeltem, még anno Szilvikétől, és pl. 120ft körül volt darabja... ja meg ami még pozitiv volt a tesztekben, hogy az első adandó alkalommal pozitív lett amikor kipróbáltam!!! :lol: :lol:
10-es érzékenységűvel kell csinálni, az sokkal hamarabb kimutatja, míg a 20-as csak az elmaradt menstruáció első napján csak..
Ja és én is ittam palástfű teát mikor összehoztuk ezt a csöppséget a pocimban.. :lol: :lol:
Kiscsajnak most az a szórakozása, hogy a jobb oldalamat böködi...mindegy melyik oldalon fekszek, tökre kint oldalt bököd.. a rugdosás az a köldököm felett van, itt oldalt meg olyan, mintha az ujjacskájával nyomkodna..
Hékás már alig várom a táblit, mert már nem tudom, hogy kik vannak próbálkozós fázisban és kik nem! Ja és az én adataimnál szerintem még mindig a február 20szerepel, azt hiszem..átírnád 19-re???Meg a Kenézy kórházat DEOEC-re??? azon kivül azt hiszem minden stimmel! :lol: :lol: /még a neve vátozhat: még mindig nem dölt el, hogy Hanga vagy Blanka :lol: /
Szóval babára várók hajrá!!! Bree írj ha már tudsz valamit!
Babások meg vigyázzatok a picikre!

Kép
Kép
ronci

Na hát jót aludtam, majdnem 3 órát, lemaradtam a brazilhányingerekről :oops: :lol:
Össze vissza álmodtam mindenfélét..meg itt lent játszótér van, aztán olykor gyerekvisításra félkómáztam :D
Igen, gondolom, hogy vissza fogom sírni ezeket az időket...ha már dolgozni megyek akkor is arra fogok gondolni hétfőn mikor megfagyok reggel a buszon és álmos vagyok, hogy bezzeg múlt héten milyen jókat aludtam..még ha tropán is :P
Helyzetjelentés: Amúgy nem jött még mindig meg, de az alhasam egyfolytában fáj...mintha megjönne még mindig :?:
Na mindegy, este jövök még.
Jó lenne ha csatlakozhatnék hozzátok babásként... :oops:
bree

Ronci én nem tudtam ezt a lehetőséget, a vaterára regeltem, de nem mertem végül rendelni.
Kit kell keresni?Nagyon is érdekel ez a lehetőség...nem akarok 900 ftokért tesztelgetni.. :twisted:
Ha megadod kit kell keresni már állok is neki:)
bree

Bree nagyon babagyanús vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska jó lenne ha igazatok lenne...
Iszonyatosan fáj a fejem...és kéne csinálnom a vacsit, rántott húst akartam, de a férjem nagyija rosszul van, így megy le vidékre anyóssal hozzá, lesz vagy 10 mire hazaér :(
De már kiolvasztottam a húst, meg a sültkrumplira mindig vevő vagyok:-))))
Reggelre ha nem jött meg, kipróbálom az ovutesztet ami még megmaradt...
Ronci írhatnál kitől vegyek tesztet :lol:
bree

Bree!! küldtem privit!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Bree+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska köszi :D :D :D :D :D :D :D :D
Ronci Neked is az infót a tesztről!!!!Remélem sikerrel járok :wink:
Jó éjt a babáknak és a mamáknak! :D
bree

Sziasztok!

Egy kicsit eltüntem. Vizsgákon voltam, úgyhogy tanulással telt a hétvégém.
Várom a jövőhetet, mert kiderül, hogy babás vagyok-e :D A hőgörbém még egyelőre fennt van. :D

Bree: Hogy vagy?Szurkolok Neked, hogy babás legyél!

KépKép
KépKép
gittus0726

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?