Sziasztok!
Nitácska jó ilyen képeket látni, nagyon nagyon szépek vagytok, csak a fekete keret nem tettszik a kép körül
ejnye
Milyen jó Nektek a két lúrkóval...igaz anyósból meg egy sem kéne igaz?Jók a képek, még, még még
ilyenek adnak erőt sokunknak.
Hékás a pocakos képeidtől mindig elérzékenyülök, nagyon szép gömbölyű!
Ildi is rakhatna meg Susy is megint, hogy mennyit nőtt a kecó:)
Sucer és mindenki köszi az aggódás, életem egyik legnehezebb estéje volt, volt hűtő fürdő meg vizes törölközőbe tekerés...marha jó volt tesztelős reggel várás helyett egy ilyen este...
az éjszaka még rossz volt, de még este a férjem az ügyeletes gyógyszertárba megkérdezte mit vehetek be egy esetleges terhesség esetén...kaptam bogyókat...így reggelre szépen lement a lázam.
Már csak 37. 6-8 körül van.
Írtó gyenge vagyok és fáradt..de azért gyorsan kimostam és összekaptam a lakást, ágyat húztam, de fekszem 10 óta
Így legalább tudtam aludni kényelmesen, friss ágyneműben..utálom így elhagyni magam.
Ja és a tesztet hajnal 4-kor csináltam, természetesen negatív...örültem a gyógyszer miatt, de sírtam,hogy nem sikerült
Tegnap egy barátnőm még gyorsan oda szúrta, hogy a nővére is terhes...aminek nagyon örülök, mert neki is gondjai voltak..csak tudom, hogy a kedves barátnő ezt elégtételként közli, mert anno bevallottan parázott, hogy előbb jön össze nekem. Mindenkitől kiborult akinek sikerült ő előtte..egyik barátnőnkkel nem is beszélt egy évig emiatt....
Tavasszal sikerült a lombikja, mikor nekem elment az első és azóta akkora örömmel közli ha valaki még terhes...hogy dühít a rosszindulat
Mindegy, abban bízom, most vírusos voltam meg munka miatt is jobb a köv. hónap, mert dec 15től nem dolgozunk februárig és legalább nem bukom le idő előtt majd...hanem pocakkal megyek vissza dolgozni...
remélem!
Na megyek vissza fekszem.
Puszi Csajok!!