sziasztok,
Twist,
a Kismamák nagykönyve nekem is megvan, a férjem vette örömében amikor kiderült, hogy kisbabánk lesz. Én csak az elején lapozgattam, mióta megszültem nem is volt a kezemben, inkább a netre, az ismerősök és saját tapasztalataimra hagyatkozom.
AMi nekem még hasznos kiadvány a Szülők lettünk c., minden hónapban kapok 10 kártyát 1422 Ft-ért, nagyon hasznos dolgok vannak benne, ezeket az utolsó betűig elolvasom mindig mielőtt lefűzöm. Annyi hátránya van, hogy egy-két téma akkor jött meg amikor már nem is volt aktuális nálunk, de a következő babánál tuti hasznát veszem majd.
Éves szinten soknak tűnik a havi 1422 Ft, de tényleg nagyon hasznos és szép kiadvány, és erre szívesen szorítok ki.
VIki mami,
házimunkát csak akkor tudok végezni ha Danci partner benne és ez nem mindig van.
Pl vasalni sem mindig enged mert nyüszít, hogy játszani akar velem és akkor kihúzom és letelepedek hozzá.
A porszívózást jól tűri csak mindig abban a helységben akar lenni ahol a munka folyik (ennek a por miatt nem nagyon örülök de nem tudok mit tenni).
Dita,
nagyon izgulok
Vius anyu,
nagyon-nagyon sajnálom a lázat.
Remélem nagyon hamar kiderítik, hogy mi okozza és tudnak segíteni Viusnak, hog yminél hamarabb hazamehessenek és a tejcsi sem menjen el.Nagyon drukkolok nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzska,
privit írhatok majd neked? Lenne egy-két kérdésem é s remélem, hogy te tudsz tanácsot adni nekem. Aztért kérdezem, mert nem tudom, hogy miyen gyakran jössz a netre.