Új privát üzeneted érkezett!

Na most én díszelgek itt a laptetőn egy pár napig! :roll:

dita75

sziasztok,

Twist,

a Kismamák nagykönyve nekem is megvan, a férjem vette örömében amikor kiderült, hogy kisbabánk lesz. Én csak az elején lapozgattam, mióta megszültem nem is volt a kezemben, inkább a netre, az ismerősök és saját tapasztalataimra hagyatkozom.
AMi nekem még hasznos kiadvány a Szülők lettünk c., minden hónapban kapok 10 kártyát 1422 Ft-ért, nagyon hasznos dolgok vannak benne, ezeket az utolsó betűig elolvasom mindig mielőtt lefűzöm. Annyi hátránya van, hogy egy-két téma akkor jött meg amikor már nem is volt aktuális nálunk, de a következő babánál tuti hasznát veszem majd.
Éves szinten soknak tűnik a havi 1422 Ft, de tényleg nagyon hasznos és szép kiadvány, és erre szívesen szorítok ki.

VIki mami,

házimunkát csak akkor tudok végezni ha Danci partner benne és ez nem mindig van.
Pl vasalni sem mindig enged mert nyüszít, hogy játszani akar velem és akkor kihúzom és letelepedek hozzá.
A porszívózást jól tűri csak mindig abban a helységben akar lenni ahol a munka folyik (ennek a por miatt nem nagyon örülök de nem tudok mit tenni).

Dita,

nagyon izgulok :wink:

Vius anyu,

nagyon-nagyon sajnálom a lázat. :cry: Remélem nagyon hamar kiderítik, hogy mi okozza és tudnak segíteni Viusnak, hog yminél hamarabb hazamehessenek és a tejcsi sem menjen el.Nagyon drukkolok nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska,

privit írhatok majd neked? Lenne egy-két kérdésem é s remélem, hogy te tudsz tanácsot adni nekem. Aztért kérdezem, mert nem tudom, hogy miyen gyakran jössz a netre.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dituli, nagyon szorítok neked!! Ha anyukád boszi, akkor tuti érzi a frankót!:)

Monic, gratula, hogy ma 9 hónapos lett Danika!!!:)
Én is megkaptam csak az üres mappát egy haverunktól, a Szülők lettünket. De mivel üresen kaptam, így nem néztem utána és nem tudtam, hogy mire jó és egy idő után útban volt és kidobtam :oops: Mekkora hülyeség volt!
Egyelőre most A suttogó titkai I-et kaptam meg a munkahelyi csajoktól ajándékba, még el sem olvastam, kezdem azzal. Azt hittem, hogy sok időm lesz olvasgatni, de abszolút nem volt eddig:)
Vendég

Némóka,
bunkó módon én még nem is kívántam sok boldog névnapot neked :oops:
Levinek úgy néz ki, hogy két nap után újra záródott a köldöke, de azért elvisszük, biztos, ami biztos. 25-re kaptunk időpontot. Na meg a kukit sem árt megmutatni, mert a bal heréje néha teljesen felhúzódik a zacsiból, meg a fitymán elég kicsi a lyuk.

Dita,
na mentél szülni??? Nekem olyan fura, hogy ennyire fáj mindenhol. Nekem még az utolsó pillanatban sem volt semmi bajom. Lilivel még a kórházból kijöttünk mekizni :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt,

Twist,

engem telefonon keresett meg a cég, aki a Szülők lettünket forgalmazza, és az első adag kártyához ingyen jár a mappa is. Úgyhogy ha egyszer téged is megkeresnek és úgy döntesz, hogy megrendeled akkor kapsz másik mappát.
Köszönjük a köszöntést, hihetetlen, hogy már 9 hó eltelt a szülésem óta.

Linácska,

nem vagy semmi, mondjuk a meki ott van a kórháztól 300 méterre. Belevaló anyuka vagy az biztos. :lol:
Remélem Levivel minden rendben lesz!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Vius, gratula Darinkához, remélem már jobban vagy!!!!!!!!!!!!

Monic, boldog Hófordulót, irj nyugodtan.

Boni, Zsigi egyszerűen kész férfi :lol:

Dita, gondolok rád sokat, és szoritok ezerrel!!

Kép
pgsuska

Zsuzska,

délután írok ha Danci alszik. Ha egyáltalán aludni fog mert most már épp 1.5 órája alszik :shock:
Mennénk szülinapi ebédre de nem akarom felébreszteni nehogy rosszkedvű legyen.

Kép}
monic80

Sziasztok!
Még mindig egyben! :lol: :lol: :lol:

LINA
Drukk a dokihoz! Te egy szuper kismama voltál, irigykedtem is rád! :)

SUSKA
Olcsa hogy van? Rég tettél képet, kaphatunk?
Köszi a szorítást gyühetné gyakrabban.

MONIC
Dancinak boldog hófordulót! :D

dita75

Ditus, mi volt tegnap? A görcsök elmúltak, tudtál aludni? Ma mit érzel?
Vendég

TWIST
A kúp miatt már kicsit jobb és könnyebben mozogtam ma, még jó mert főzni kellett meg bevásárolni. De már nagyon totyogok a nővérem mondta hogy neki amikor már pingvin járása volt másnap ment szülni.
Egyfolytában mondja hogy ha nem nézik a szívverését a babának szülés közben akkor szóljak hogy nézzék mert most olyan helyen dolgozik ahol beteg gyerekek vannak és az orvos mondta hogy nagy százalékuknál az volt a gond hogy szülés közben oxigénhiányosak lettek. A tesóm a Viviennel is így járt mert 140 ről lement a szívverése 40-re és azonnal kinyomták belőle.

Ma is volt a kocsiban fájásom, úgy látszik az autó hozza ki belőlem.
Miló már nagyon aprókat mozog és jóval kevesebbet mint eddig, biztos gyűjti már az erőt.

Szóval most már tényleg nagyon kevés lehet hátra.

dita75

Viuséknak óriási gratula a gyönyörű Darinka megszületéséhez! Remélem, hamar rájönnek a láz okára, orvosolják, és mielőbb hazajöhetnek végre a lányok a kórházból!

Dita: Drukk-drukk-drukk! +++++++

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Ditus, milyen kúpot használtál?
Jó, hogy nem ijedsz meg a fájásoktól, ügyi vagy!

Viusnak drukk, hogy lemenjen a láza és tudjon szoptatni. Szegény, nem kell neki több baj.
Vendég

Dita,

biztos, hogy folyamatosan nézik majd a szívhangot, nekik ez kötelességük.
Egész nap vártam az smst :lol:

Kép}
monic80

Halihó!

Hihi Jányok! Látom mindenki küldené Ditust szülni.
20150601134430

Kép Kép Kép Kép Kép sziasztok egy pár kép ha nem baj...via még mindig lázas

Kép

Kép
vius
Baja

vagyis 37.9 csak javul már üdv vius anyu

Kép

Kép
vius
Baja

Vius anyu! Köszönjük a fotókat, nagyon jó nézegetni őket! Tényleg tiszta apuci Darinka, most látom csak:) Hihetetlen, hogy kisimult az arcocskája Darinkának, olyan nyugodt, olyan szép kislány!:) Bevallom, naponta többször nézegetem a képeit, jó látni:)

Sajnálom, hogy Vius még lázas. Így tud szoptatni, vagy nem engedik? És cumit, ruhácskát neki kellett vinni, vagy ott adtak?
Vendég

Jó reggelt!

Vius anyu,

Darinka nagyon aranyos. De jó, hogy megfoghatjátok! Nálunk csak üvegfalon keresztül mutatják őket, csakn az anyukája foghatja meg a babát.

Kép}
monic80

Sziasztok!

VIKI
Mi még mindig egyben akárhogy is próbálkoznak! :lol: :lol: :lol:

VIUSANYU
De aranyos Darinka, tényleg tiszta apája! :)
Köszi a képeket, továbbra is lázelűző drukkok mennek! +++++++++

TWIST
Na most meg nem mondom a nevét, majd később megnézem, de ezt terhesek is nyugodtan használhatják. A Mastura azt mondta a dokinéni hogy meg se próbáljam.

Nagyon szarul aludtam az éjszaka! Párom is valami rosszat álmodhatott mert hallottam hogy nagyon nyöszörög. Lehet hogy helyettem szült. :)

dita75

Monic,
akkor még nem volt az uszodánál meki, csak a városközpontban. Most már az megszűnt, vagyis csak a Malomban van, és akkor nyílt az uszodai.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dituli, még egyben?
Menj be a kórházba szülni, mondd meg, hogy a fórumosok nagyon várják a babádat, azért jöttél!:)))))))))) :wink: :wink:
Vendég

Boni,
milyen vonalkód kellene? Én Pamperst használok, de egy-két Liberós is van. Ha most kellene mondjuk gyorsan Karácsonyra, adok szívesen, nekem szerintem soha nem gyűlik össze Liberós. Csütörtök-péntek Pesten vagyok, el is tudom vinni.

Csajok,
nem akartam oltatni magunkat, de elért ide a járvány, több kisgyerek már kórházban van, szóval megyünk. Mi holnap, Lili szerdán. Levit is csak így tudjuk megvédeni, vagyis elég sokat tenni az ügy érdekében, hátha a szopival valami átjutna.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
A vonalkód nekem kellene :lol:

Az 1-2 is tökéletes lenne!
20150601134430

Viki,
bocs :oops: Megnézem mi van, és megírom. Jó?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Viki,
6 pontom van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
szuper!!!! Elküldenéd postán?
20150601134430

Persze,
írj légyszi címet priviben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
Átküldtem! Előre is köszi!

Lányos Anyukák!
Baráném árul 68-74 rucikat, van közte pár nagyobb méret is:
http://picasaweb.google.com/frankomarta/Babaholmik#

Ha érdekelt titeket vmelyik szóljatok.
20150601134430

Sziasztok!

Vius,
Gyönyörű a lányotok! :D
Sajnálom a lázat! Remélem, hamar elmúlik!

Dita,
Nagyon izgulok ám ertetek! Jó lenne, ha csütörtökön születne meg Miló, mert akkor már 3 babónak lenne 19-én a szülinapja! :wink:
Megbízható a kórház, hogy be mered vinni a laptopot?
Tényleg az a könyv tetszik, amit adtam? Mert szerintem nagyon jó!

Linácska,
Még bőven benne vagy a 8 napban! Köszönöm szépen!
Remélem Levivel minden rendben lesz!

Zsuzska,
Nagyon szűkszavú vagy mostanában...
Olcsa bébinek van már fogasckája?

Viki,
Megnéztem a rucikat, és érdekelne 1-2 darab. Mennyiért adja őket?

Mi jól, bár ma nagyon nyügi volt Réka. 1/4 8-kor felébredt, és csak délben aludt el kemény 30 percet. Amúgy valószínűleg jön megint a foga, mert hígabb lett a kakija, és megint elutasítja a kanalat.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némóka!
Sztem mindnél ott az ára. Priviben írok neked emil elérhetőséget, ahol felveheted vele a kapcsolatot.
20150601134430

Viki,
Bocsi, figyelmetlen vagyok... :oops: Köszönöm szépen!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némó, még mindig nincs fogunk, amúgy köszönjük jól vagyunk, ritkán jövök mostanság............

Monic, majd irok, ha lesz némi időm, de most elhavaztam, sorry

Vius, nagyon szép Darinka baba!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Sziasztok

Dituli te még 2in 1? pedig egész hétvégén drukkoltam magamban
:lol:

otthon voltunk , kibabáztam magamat!
ZSigikémnek jönnek a rágófogai, így kicsit nyügike volt, még tegnap is az volt azért nem is nagyon tudtam irbni.

DArinka gyönyörű, vannak jo
homeós bogyók amik segítenek ilyen esetben. VIus anyu ha kell szívesen leírom.

nem tudtam mindent végigolvasni,

puszi nektek lánykák!

ja a H1N1 oltással a familiy fele beoltatta magát, fele nem..
Vendég

sziasztok Bonikó köszi szépen de most előbb kikell deritsék hol a gyulladás tegnap 37.8 volt a höje talán alakul . bébi jol van elkezdett hizni eszik mint a bajnok van tejcsi reméljük meg is marad... nálunk nem megy semmi egyszerüen . bébi oldalra fordul ha hanyat van és olyan a kedve..rakok fel képeket vius csinálta telóval. további szép napot vius anyu Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

reggelt!

Darinka nagyon édes! Viusnak jobbulást!

Micókám!
Mi ez a nagy hallgatás? Olcsa boy? névnapján nagy buli lesz?

A barátnőm el akarja még adni a babaközeles mei tai-t. akit érdekel dobok róla képet.
20150601134430

Boni!
Zsigi szeret utazni? Fogakhoz kitartást!
20150601134430

Twist ruhát adnak meg pelenkát polyát .a ruhákba 3szor bele vér még ő is ezért vittünk mi via kérte ne legyen már olyan lelences... cumit mi vittük sokat sirt még éhes volt

Kép

Kép
vius
Baja

dita még egyben?

Kép

Kép
vius
Baja

Viki,
megyek ma a postára :lol:

Most, hogy látom Darinka képeit, kezdek aggódni. Szerintetek mennyire gáz, hogy Levi még így 3,5 hónaposan ennyit sem csinál, hogy oldalra fordul??? A lábát sem emeli még magára, csak egy kicsit felhúzza behajlítva. Hason azért már elég jól kinyomja magát, de még nem sokáig tudja megtartani. A védőnő szerint azért a súlya is akadályozza, na de Olcsát sem akadályozta.

Én ma megyek magam oltatni, holnap meg apa meg Lili. Most már itt nálunk is vannak betegek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vius anyu oké :wink: dönörű még mindig Darinka!

Viki szeret azzal nincs gond. az a baj, hogy ritkán jutunk haza, és így nem igazán érzi közel magához az otthoniakat :cry:
Vendég

Jó reggelt,

Linácska,

szerintem ne aggódj.

Boni mami,

üdv újra itthon. Sajnálom, hogy Zsigi nem ismeri annyira az otthoniakat :cry:

Vius anyu,

Darinka nagyon ügyes baba! Remélem Viusnak elmúlik a láz végre és akkor mehetnek végre haza.

Kép}
monic80

Jó reggelt!
Dituli, szokásos kérdés: 2in1?

Vius mami, de édi Darinka!!!! Édi pofákat vág:)) Jól néz ki, erős, szép kislány!

Bevallom, hogy én is beoltattam magam, nálunk ajánlotta a doki és be is adta, már meg is van a védettségem. Nálunk a kismamák beoltatták magukat. Én sokat járok emberek közé és sokat betegek közé az orvosi rendelőbe, nem tudnék elszeparálódni az emberektől. Semmi bajom nem lett az oltástól, nincs hőemelkedés, semmi gond. :)

Tegnap egész nap ültem a számítógép előtt és iszonyúan bedagadt mindkét lábam és a hasam is görcsölt estére. Meg kell tanulnom fekve netezgetni...:-)
Vendég

Sziasztok!

Vius anyu,
Nagyon édes Darinka! :D
Vius hegével minden rendben? Én attól lázasodtam. Remélem, hamar megtalálják az okát!

Boni,
Sajnálom, hogy a fogacskák miatt nyügi Zsigi!
Milyen volt újra babázni?

Zsuzska,
Majd jönnek azok a fogacskák, csak azt hittem Olcsa nyűgös miatta, és azért nem jössz mostanában.

Dita,
Merre vagy?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

vagyok csak most megint a régi módi van hogy éjjel nem alszom semmit. hajnalban aztán mikor párom elmegy felkelek megreggelizek és visszafekszem tévézni amire meg bealszom még egy két órácskát.

mindjárt írok csak felöltözöm.

dita75

Csajok!

A tegnapi hírekre kiakadtam hogy most nyögik be az oltással csak magadat véded ugyanúgy hordozhatod és átadhatod. Asszem senkit nem engedek a fiam közelébe. Pedig már egész megnyugodtam hogy az egész család be lesz oltva erre tessék.
Ezt eddig mi a szarért nem mondták???? Még mi derülhet ki most már kiváncsi vagyok!

Tegnap az NST-n már előre aggódtam hogy nem fog mozogni Miló, úgyhogy jól megcsikizem. Olyan jól sikerült az NST hogy még egy fájás is bele került abba az 5 percbe. Felment neki 180-ra a görbéje meg nálam is látszott hogy megugrott de nem olyan mértékben mint neki.

A szaros tp-emen bosszankodok mert most néztem meg a számlámat hogy nem utalták mire felhívtam a csajokat és közlik hogy a szomszédom egy hónapja adott le utoljára pedig két hete is dobtam be hozzá és most is van nálam egy papír. Most várhatok rá két hetet mire megint utalnak. Remélem nem veszett el az előző papír mert most kurvára nincs hangulatom utánarohangálni.
Most is emiatt kell felmennem a városba mert tegnap hiába mentem át hozzá senki nem nyitott ajtót. Felmegyek a munkahelyére és inkább ott zavarom. Pont szülés előtt cseszik ez is ki velem! :roll:

Bocsi hogy most csak magamról de mennem kell intézni a dolgaimat a kórházból már nehezen fogom tudni.

dita75

Viki, cukker vagy, köszike jól vagyunk, Olcsa hatalmas fickó, 12 kg. Nincs fogunk, egésznap szaladgál, mászik, sikit, rámol, napi 3 órát sétál velem. Anyum most nem tud annyit segiteni mint régen, küszködik magas vérnyomással, sajnos, ezért sokkal több hárul rám, mondhatnám minden. :cry: :roll: de nagy a boldogság, Olcsa nagyon kiegyensúlyozott kiskrapek!!!!!

Némóka, várjuk a fogacskákat, csak nyafogás van eddig miatta, de látszata nincsen. :lol:

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de szoktalak benneteket olvasgatni és drukkolok Nektek.

Dita!

Én nem hallottam a tegnapi híreket, ugyanakkor saját kútfőből annyit mondanék (nem vagyok orvos, sem eü-s), hogy akár hordoz az oltott, akár nem, azért nem mindegy, hogy egy megbetegedett ember tüsszögi-köhögi ki minden egyes tüsszentéssel, köhintéssel a millió vírusát vagy csak egy ember pusztán hordozza a bacit, de nem köhög, tüsszög. Nem kell puszilgatni a babát idegennek, ha megjön a vendég, kezet mos, akár kézfertőtlenítővel is és nem fél cm-ről ütyülipütyizik a gyerek arcába. Ha kimész az utcára, akkor is Rád köhöghet vki. és hazaviheted a kabátodon is a vírust ... Szóval szerintem az oltott személyektől már ne félj!

Persze megértem az aggodalmamat, én is félteném az újszülött babámat, hálás is vagyok a sorsnak, hogy nem pont most vagyok terhes vagy van újszülöttem.

És még vmi, igyekezni kell szoptatni, mert ha Te elkapsz vmit, képezi a szervezeted az ellenanyagot és az megy át a babába és mint egy védőoltás megvédi őt.

Bocsi még egyszer a belekotyogásért! Drukkolok mindenkinek és remélem, mindannyiunkat elkerülnek a komolyabb betegségek!

kacsa14

Ditus, sajnálom, hogy mászkálnod kell már így a végefelé. Nekem már most is nehezen megy. Szívás, hogy megbízhatatlan a szomszédod:(
Ügyes vagy, hogy Miló mozgott az NST-n és fájásotok is volt. Most már tényleg mindjárt kibújik.) Kíváncsi vagyok rá, biztos nagyon szép kissrác lesz:)

Linácska, megnézetted Levit végül is?

Suska, aranyos lehet Olcsa, hogy ilyen jó kedvű. Kéne valami jó kis gumis rágcsa, hogy hátha kimasszírozza a fogacskáit.
Vendég

TWIST
Hát én voltam a hülye mert csak bedobtam a ládába mert kétszer átmentem és nem volt otthon és már 3x kurvára nem volt kedvem.
De azt mondja úgy emléxik mintha leadta volna, de mindegy most kérnem kell másolatot és akkor intézi csak most megint húzódik már csak decemberben fog ez megérkezni a számlámra.

Szép nagy lesz az biztos, majd győzzem kitolni. :roll:

VIUS DARINKÁJA nagyon cuki most már kisimultabb az arcocskája is egyre szebb. :)

SUSKA
12 kiló??? NEm semmi. De milyen fürge ennek ellenére. :)
NEm sieti el a fogzást Olcsa de végülis ráértek, gondolom rántotthúst még úgysem akarsz neki adni! :)
Ennyire beindult már? Hihetetlen. Gondolom most jót tesz a fogyókúrádnak hogy ennyit kell rohangálnod utána. Biztos jó sokat ledobtál már, lehet rád sem ismernék ha találkoznánk. Gyere dicsekedj el hogy mennyire vékony lettél.

KACSA
Természetesen enyhe túlzással írom hogy mennyire féltem a fiam, bár ki tudja lehet tényleg extrán paramami leszek. Sanszos a történet. Viszont ez a járvány most tényleg nagyon nem hiányzott.

MONIC
Te hol csavargogsz?

dita75

Dita,

Danikával délelőtt bent voltunk a munkahelyemen. Utoljára nyáron voltunk ott, épp ideje volt már, így is hatalmasat csodálkoztak, hogy mekkorát nőtt azóta a fiatalúr. :lol:
Szerintem te magad is meglepődnél, hisz augusztusban amikor nálatok voltunk még egy esetlen csecsemő volt, most meg egy igazi férfias kisfiú, mindenki azt mondja, hogy már nem is kisbabűs hanem kisfickós :lol:

Reggel mennünk kell Pestre mert az egyik cég nagyon elcseszte a dolgunkat, és ezt már nem lehet telefonon tisztázni, személyesen kell... :evil: Mérges vagyok emiatt mert fél 12-től a ligában van jelenésünk méreckedésre, igaz, hogy 15 óráig ott van a dokinő, de én korán szeretek menni, mert akkor nem kell várni, elsők vagy másodikak vagyunk.

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?