Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Igen,férfiről van szó,de szerintem lényegtelen.Engem ugyan úgy idegesít,ha egy nő témázik ezen.Amúgy nem fogdossa,még csak az kéne!
Dorina kirágta az új cumiját! :x Múlthéten vettem.
Jobban örültem volna,ha nem pénteken van torna. :( Dorcinak megígértem,hogy találkozhat Gergővel.Na,majd meglátjuk...

Kriszti!De jó,hogy sikerült megnyugodnod! :) Azt Marci is megérzi!Nálunk is így kezdődött minden,cicinbealvás,fogyás,annyi különbséggel,hogy fölébredt,ha éhes volt..Nekem is azt mondták,hogy keltsem többször és rakjam mellre,lehet szemétség,de nem fogadtam meg. :oops:
Fel a fejjel!Pár hét alatt összeszoktok! :wink:

Én is utálom a telet!!!Mondom keresek egy tavaszi képet,hát mit dobott a gép??? :shock:
[img]http://m.blog.hu/ar/arcok/image/lassan%20jön%20a%20tavasz,kivillan%20a%20lányok%20köldöke.jpg[/img]

Na,sziasztok!

Kép
tierno

Jó reggelt!

8 után kelt az egész család (én is :oops: ), ilyen még sosem volt! :D

Tegnap míg apa főzött, takarítgattam, már 10-re be volt durranva a lábam. :(
Délután bementem Pestre barátnőzni, annyira jóóóóóóóó volt! :D
Mire hazaértem, párom kivasalt! :roll: :D

Mára maradt a tegnapi fincsi ebédből, úgyhogy főzni nem kell. Kimegyünk Farkasrétre, aztán hazafelé beugrunk a KIKA-ba. Annyira jó, hogy ilyen nyugis a hétvégénk! :D

Orsi! Most jön a szép része a télnek: kint hideg van, bent fincsi meleg, sül a mézeskalács meg a mindenféle sütemény, lehet készülődni a Karácsonyra, fincsi illatok, fahéj, narancs......mmmmmmmmmmm. :D Utána meg jön a tavasz! :D
De jók a képek! Annyira szép család vagytok! :D
Nekem is hiányzott az uszi! No majd jövő héten dupla kört megyünk! :wink:
Sárához oltás miatt mennétek? Vagy?

Hajni! Szerintem érthető, ha dulifuli vagy. :(

Kriszti! Mindenbe bele fogsz jönni szépen, tejcit meg hátha vissza lehet dolgozni így, ha megnyugszol, hogy nem éhezik Marci baba! Látod, már is vannak pozitív jelek! :D

Brigi! Nagyjából rendben van a vasszedés, a rosszullétek is csak az elején voltak, gondolom amíg hozzászokott a szervezetem. De reméltem, hogy nem kell emelni az adagot.
De ügyes Dorci hogy így segít! :D Nekem is össze kéne kapni délután, ha lesz energiám.

Andi! Igazad van, titkolni fogom, hogy egészségesebb kajcit kap néha! :D Múltkor hígabb lett kicsit a tejbegríz, raktam bele pici korpát... Hát szerintem isteni volt! :D

Puszka!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli! Akkor ez egy ilyen nap! :D Mi is 7-ig aludtunk! :shock:
Örülök, hogy kipihened Magad végre! :wink:
Nagyon rendes Apikátok van! :D
Sárárhoz igen,oltás miatt.

A gombócba ne korpát, hanem zabpelyhet rakjatok, olyan mintha rízs lenne, csak még finomabb is!
Most viszont reform sütit csinálok, már csak 15 perc van hátra izgatottan várom milyen lesz! :D
http://konyha.blogter.hu/92219/zabpelyhes_suti

A fincsi fahéjas süti illat megvan már! :wink: Egyébként szeretem a telet, csak azt érzem, hogy nem volt nyaram! :cry:
De igazad van, mindjárt itt van advent első vasárnapja, díszítjük a lakást, készülünk karácsonyra, aztán hipp-hopp elerpül ez az év is és kezdődik 2010! :D
A január hosszú szokott lennei, remélem lesz hó, jég, lehessen szánkózni, korizni!
Andika! Ha leesik a hó, akkor simán átmehetünk Battára hétköznap is szánkózni Zsombival és Bogival!!! :D :D :D

Levesem készen van, mosógép lejárt, Apa még csak most ment el Nagyihoz! :( nem tudom, hogy ér haza ebédre! :roll:

Brigi ! Te mindig döbbenetes képeket raksz fel! :lol: :lol: :lol:
Elég gázos a csaj! :shock:
Bogi is mindig kirágja a cumiját, de többet nem veszek! Aláshotz még abból issza a tejcit! :oops: De most már jó lenne leszoktatni!
Vendég

Orsi,
Igen, igen menjünk szánkózni :D Remélem lesz hó is. Meg korizni is mehetünk megint a tóra. Tegnap mi végül a Cora-ba mentünk mert összegyűlt egy csomó palack és vittük leadni. Választhattok tornát, van Cindy Crawford Just for you, Rubint Réka 2009-es a teljes átmozgatás 40 perces vagy Add önmagad részei. Vagy ha addig átmásolod nekem a BA-t.

Brigi,
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez nagyon csúnya. Este erőt is veszek magamon és bicózok.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok !
Milyen szép idő van, pedig mára esőt jósoltak.
Ti kaptatok az oviban kérdőívet, mi kaptunk név nélkül kell kitölteni.

Nálunk apa jobban van, már nem sajog az izomgyulladása, de hétfőn megy a körzetihez a vérképével, kíváncsi vagyok mit fog mondani neki.

Nekem ma délelőtt nagyon jó dolgom volt. Apa meg lánya elmentek kujtorogni én meg a konyhába sertepertéltem. Kész az ebéd:borjú pörkölt, targonyával -Dorina így mondja- ecetes szilva meg rizsfelfújt eperöntettel a menü nálunk.
Szépen meg is van terítve. Azt ígérték 1re itt lesznek

Hajni!
ki fogom próbálni az avokádókrémet, én 1x ettem de az inkább hasonlított a fokhagyma krémre

Apropó ecetes szilva: Orsi!
Adtam Neked vagy galád módon csak ígértem :oops: nem emlékszem :oops:

Úszás: az érdi újságban volt hogy megnyílt az iskolai uszoda olvastátok?

Dolli!
voltatok Kikában, már karácsonyi pompa van az áruházban?

Kellemes vasárnap délutánt Nektek!!!
Vendég

Kell valakinek egy katalógusnyi (15) Spar pont?
Vendég

Sziasztok!

Ma Anyunál ebédeltünk.Ő is csinált muffint.Fini lett.Nem margarint rakott bele,hanem tejfölt.
Párom megint 3 napig nincs itthon. :(
Azt én is remélem,hogy lesz hó,márcsak Dorina miatt is.Tavaly kimaradt a szánkózás.Meg a Karácsony se volt még nagy szám Neki.Gondolom idén már jobban fogja értékelni.

Orsi!A játszócumit rágta ki.Ami a cumisüvegen van,az egész jól bírja.

Tudnátok ajánlani valami jó kis salaktalanítást?Páromnak kéne valami egyszerű,gyors diéta.Ami könnyen betartható.

Kép
tierno

Orsi!Milyen lett a süti?

Kép
tierno

Sziasztok!

Orsi! Remélem, fini lett ez a sütike, mert nálam most sül, annyira jól hangzott! :D

Zsand! Hogy Te micsoda ebédeket rittyentesz csak úgy! :D
Nagy karácsonyi feeling csak az aprócikken volt, ott zsúfolva volt díszekkel meg mindenféle csecsebecsékkel, de dekorációban nem volt nagy kaland, bár nem is tudom, milyen szokott lenni, én IKEA-hoz vagyok szokva! :lol: Meg nem is voltunk sokat, csak beugrottunk.

Brigi! Nem tudom, mit értesz könnyen betartható diétán... A paik másképp működnek, mint mi! :D
Szerintem 3 nap kibírható gyümölccsel, zöldséggel, ezek leveivel és gyógyteákkal, de ezt szerintem párod másképp gondolná! :D
Miért kéne ilyen sürgősen ez a salaktalanítás? :roll:

Megyek csinálok melegszendót vacsira.

Kép
Kép
tekiroll

Tierno!

méregtelenítésre nagyon jó a csalán tea.Én szoktam apának csinálni egy flakonba elviszi magával és a lelkére kötöm, hogy igya meg. Magamnak is szoktam csinálni egy egy kúrát. Az íze is elfogadható és a legjobb salaktalanítónak és vértisztítónak tartják.

Itt egy cikk a csalántea hatásairól: http://babanet.hu/tarsalgo/index.html

Én tavasszal csináltam egy hat napos böjtöt és NAGYON NAGYON jó hatással volt rám, de nem tudom a párod mennyire kitartó. Az első 1-2 nap az húzós nálam is előfordult, hogy már emeltem a falatot a számhoz aztán letettem, nem is az evés hiányzott hanem az ízek. Nézz szét a bojt.lap.hu-n rengeteg hasznos info van ott a böjtökről.
Most nálunk is apa próbál egészségesen élni, kevesebbet enni, mert megijedt a nem túl jó leletétől.

Kiscsaládom természetesen elkésett az ebédről:)
Kicsit pihentünk aztán lementünk a lovakhoz.

Dorina kap két esetleg három szabadnapot, mert eléggé folyik az orra jó lenne, ha nem súlyosbodna a helyzet.

Sziasztok
Vendég

Pontosan nem emlékszem, hogy ki(k)nek okozott problémát a penészes fal, de ezzel a cikkel most találkoztam és tényleg egyszerű, nem túl költséges praktikákat írna a penészfoltok ellen hátha segít.............
Vendég

Vendég

Sziasztok,

Orsi: nagyon jó volt a masszázs! Mondtam is apának, hogy havi 1szer tuti e fogok menni. Nem ellenezte! Gondolom, főleg azért mert így nem őt nyaggatom.
A szombati anya napom:
Orsitól hazamentem, apa készített reggelit meg Lilinek lereszelte a körtét, (ugyan nem teregetett ki), de összepakolta a konyhát a szennyeseket be a mosogató gépbe és el is indította! Délután mentünk ismerősömhöz-barátnőmhöz. Ott várt volna rám egy teljes gyanta, deeeeee nem lett belőle semmi. Mondtam apának menjen ki sétálni Lilivel, hagy aludjon el a levegőn. Ki is ment a barátnőm férjével, de mentek bográcsozni és egyhelyben persze, hogy nem alszik el a kis pocok. Akkor visszahozta, hogy anya kell neki. Mondom NEM, séta kell neki. Elmentek sétálni, de 15 perc múlva kézbe hozta vissza, mert sírt és tiszta büfi volt! (gondolom büfiznie kellett, csak nem vette ki apa, így bepipult, azért kezdett el sírni, és amikr kivette apa, jött minden…..) persze addigra olvadt meg a gyanta! Így kimaradt. Csubakka (vagy hogy kell írni) maradtam! De legalább nem fázom!

Na még nem alszik a pocok, megyek, utána meg keresek egy sövény nyírót!
pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Jó reggelt!

Orsi! Az a jó a jó nagy alvásokban, hogy kicsit feltöltődve érnek el a pocsék éjjelek és kevésbé purcanok ki! :D
Ma éjjel pocsék volt, én nem tudom, mi volt. Én is gyatrán aludtam, de Gézu is. Többször fent volt, amikor aludt, akkor is rosszakat álmodhatott, olyan kis zaklatottan vette a levegőt. :(
Ez a zabpelyhes süti nálam négyes osztályzatot kapott, bár asszem kicsit túlsüthettem. Te mekkora bögrét használtál? Én ezekkel mindig olyan bajban vagyok. :(

Uh, Lini! Akkor csak fele program jött össze? :shock: De legalább az indulás jó volt a jó kis masszírral! :wink:

Zsand köszi, ez hasznos oldal. Nálunk is okoz problémát a penészesedés. Mondjuk a két átfestettben egyenlőre jó a helyzet, a nappaliban pocsék, erre is költeni kéne, de nincs rá keret egyenlőre, úgyhogy maradnak az ilyen praktikák.

Orsi! Ez a kreatívos dolog jöhetne valóban lassan, de én egyenlőre ki(vagy inkább be)számíthatatlan vagyok. :?
Gondoltam rá, hogy ha valaki szeretne, ki lehetne találni valami ajándékot is nagyszülőknek, amit a gyerekek készíthetnek... pl. sóliszt gyurmából szalvétagyűrűket, stb. Majd még gondolkodom, mi mindent is csináltunk anno oviban. Jah, pici karácsonyi díszterítőt is csináltunk... Anyák napjára is lesz majd ötletem! :D

Megyek készülni, méh jó, hogy ma csak 10.30-ra megyek vezetni.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok, Jó reggelt!

Már hazaértünk a suli-ovi járatból! Bogi nem is cirkuszolt, hogy haza kell jönni! :shock:
Nem akarom elkiabálni, de mostanában egyre jobban elvan egyedül is! Rengeteget babázik, vonatozik, rajzol, persze ez nem dicsőség, de elkezdte nézni a mesét is! :D
Úúúúgy imádom ezt a kis babamackót! :D
Tesókákkal is egyre kevesebb a veszekedés, Fruzsival olyan jókat játszanak, öröm rájuk nézni!Öltözésben is önálló, a szobatisztasággal is szuperül állunk, már csak éjjel pisil be! Biliről átszokott a wc-re, ez is megkönnyíti a dolgomat! :wink:
Hűűűűűű bocsánat, hogy így áradozom róla! :oops: :oops: :oops:

Dolli mami! Nekem jó lett a süti! Kicsavartad az almát?
Amikor kivettem a sütőből nekem ragacsos volt, de utána (gondolom a száraz anyagok még szívták azt a sok nedvességet)tök jó állaga lett! Gyerekek nyomták befelé, Apinak is nagyon bejött!Jó érzés volt tudni, hogy egészségeset esznek! :wink:
Én kb 3dl-es bögrét használtam.

Pihis nap után, rossz éjszakát sajnálom! :(
Tegnap Apika ebédre hazaért, utána még tv-ztünk egy kicsit és leraktuk alukálni csajokat, én is aludtam egy jót! :D
Délután megvasalást csináltam, de annyira jó lérzés, hogy ghaladtam vele! Nagyon fájt a pocim, így lementem lazulni egy kicsit, bőrradír egész testen megköpölyöztem hasamat, betekercseltem és szaunáztam egyet! Utána még pediküröztem egyet, jó későn mentem fel! :oops: De annyira jólesett egy kis kikapcs!

Ma ágyneműt akarok húzni, meg picit takarítok.

Linike! Örülök, hogy jólérezted Magad! :D
Képzeld pont most néztem, hogy beszerzek egy gyantapatron melegítő gépet, mert amit kinéztem abban van masszázsolaj melegítő is! :D Ha mást nem is érdekel, de legalább magamnak megcsinálom! :D

Brigi! Az idei karácsonyt már élvezni fogja Dorci! :wink:
Enyimek már nagyon várják, elkezdték gyártani Jézuskának a leveleket, rajzokat! :lol:

Többiek merre?
Lassan ébredezik a topic!

Megyek megtömöm a mosógépet, hogy ne unatkozzon! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap átjöttek unokatesómék.Hát,azt látni kéne,Dorci mit művel azzal a fiúval.Nem találja helyét,majd szétesik. :)Azt se tudja,hogy ölelje. Teljesen megváltozik az arca,csak a "szerelmét" nézi és a nevét suttogja.Hihetetlen,hogy ilyen érzelmek legyenek egy pici lányba. :shock:
Köszi a Dolli/Zsand!Nem olyan sűrgős,de már többször beszéltünk róla,hogy be kéne iktatni a zöldség-gyümi napot.Olvastam mik a jellemzői a salaktalanodásnak.Több is egyezett,bár lehet,hogy csak vitaminhiánya van.Nehéz,mert azt mondta párom,olyan kúrát mondjak,amiben hús van. :? Nem is kitartó,azért lenne jó egy 2 napos.

Orsi!
Áradozz csak!Olyan aranyos Ő is!!!
Én is megtömtem a mosógépet.
Holnap hányra menjek?

Itt vannak kreatív ötletek+receptek.
http://dilidomino.freeblog.hu/

Mennem kell,a .....cumiért sír.

Kép
tierno

Sziasztok!

Ma én is ügyes voltam, mosogatógép kipakolva, mosógép mindjárt lejár és a lakásban rend van.
Apa elment a háziorvosához.

Tierno!
Esetleg a délig gyümölcs, napközben sok folyadék, valami gyógynövényes akár salaktalanító tea, ebéd szabadon választott, este zöld saláta kombináció nem kivitelezhető nála? Nálunk apa nagy húsfogyasztó, de úgy megeszi a jég salátát valamilyen öntettel, ha rakok bele sonkát, máskor pirított cs. mellet paradicsomot, lila hagymát és nyakon öntöm valami öntettel. Szoktam pirított kenyérkockákat is rakni bele és ezek valamelyikét:napraforgó-, tök-, len-, szezámmagot.
Mikor apának magas lett a vérnyomása akor ezekre rá tudtam venni és be is látta, hogy jobb a közérzete és nem is ehetetlen:)
Próbáld meg hátha nálatok is sikere lesz.

Sziasztok
Vendég

Lányok!

Írtatok múltkor valamilyen luft ( ? ) balzsamról, hogy azzal jó kenegetni Lili mellkasát mert segít levegőt venni. Mi a pontos neve és hol kapok olyat?
Szegénykém még mindig 4×5× kell éjszaka mert nem kap levegőt. :shock:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Babyluuf! Gyógyszertárban, DM-ben is kapható!

Kép

Jobbulás szegény Lilikének!!!!! :cry:
Vendég

Brigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

CARPEDIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=x5h1GI2o ... re=related
Vendég

Baccus miket találok!

Nekem még volt Bestia cd-m is és pata cipőm! :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=e4X7_UJ0 ... re=related
Vendég

Zsand!Köszi!Konzultálok vele. :wink:

Orsi!Közbe nekem is eszembe jutott.Éppen a szekrénybe raktam a ruhákat,még fel is ordítottam. :)
Jaj,a pata cipő,az valami csodás volt! :x
Én a Kis hajó reflénjét szoktam énekelni mostanában. megkerestem,mert utoljára talán 95ben hallottam,de ez valami nagyon elcsépelt zene :shock: http://www.youtube.com/watch?v=M2a8oS41Lhs
A bestiák egy rohadékra emlékeztet,ezt a klippet néztem vele.Az UFO most sem a kedvencem.Nekem Alvajárók kazettám van. :)
Nem csinálunk egy retro napot?retro zene,gyerekeknek diavetítés,tömjük magunkba a négercsókot+ a téli fagyit+
http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_ar ... h_id=81624 másnap meg tornázunk 1,5 órát :wink:

Hajni!Jobbulást Lilinek! :( Nem voltatok dokinál?

Kép
tierno

Orsi: köszi közben kaptam a gyógyszertárban. :lol: :lol:

Tegnap kaptam egy kis kárpótlást a szombatért. Igaz nem páromtól hanem apóstól. Megfőzte az ebédet ( húsleves, pöri krumplis tarhonyával ) így mi le tudtunk dőlni pihizni 2 órát. Pontosabban Apa és Lili aludt én vigyáztam, hogy Apa nehogy lekaszálja Lilit. Olyan amikor alszik, mint egy buldózer. :roll: Mindegy ők jót aludtak. Aztán kitakarítottam a házat + vasaltam csak, hogy mégse legyen hiányérzetem. :lol: Úgy bírom páromat: 2 órát kellett foglalkozzon Lilivel amig takarítottam de fél óra után már mindenhol a nyomomban voltak. Nem tudott mit kezdeni Lilivel. :roll: Utána meg kijelentette, hogy mennyire elfáradt. Ő!!!!!! :shock: Mondtam neki cseréljünk csak egy napot. :lol:

Képzeljétek megjött a határozat a balesetünkről. 25 000 Ft és 2 HÓNAP ELTILTÁS A VEZETÉSTŐL! :shock: :cry: Azért ez kicsit durva nem? HOlnap egy kollégával megírjuk a fellebezést mert párom a jogsijából él!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!
:( Aha,ez durva. :evil: És akkor most mi lesz?
Az én párom is ilyen.Fél óra alatt lefárad Dorinától.

Kép
tierno

Brigi: fogalmam sincs! Azt írják a határozat jogerőre emelkedésétől számít a két hónap. De az mikor van?????? Amikor átvesszük a határozatot? 8 napunk van fellebbezni úgyhogy holnap ezen dolgozunk. Ja és ha nem fizetjük ki a 25 000 Ft-ot akkor 5 napi közmunka vagy 15 nap elzárás!
Nem voltunk dokinál mert pénteken volt az a dzsuva idő de felhívtam. Azt mondta orrspray + 15 000 × porszívós orrszívás. Most már jobban van csak még mindig dugul a kis nózija. Na majd este jól bekenem Luuf-al. :lol:
Holnap le kell menjek a központba. APeh + Otp + Rossmann. VAlahol nem csatlakoztok? :lol: Jó rég taliztunk már. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Nem tudom mikor van,nem értek hozzá.Ilyenér elzárás? :shock: A rohadt nő,aki meg megölte a gyerekét,kint teregeti a ruhákat. :evil:
Holnap nem jó.Bejelentkeztem Orsihoz.De valamelyik nap találkozhatnánk már.Turiba kéne már körülnézni,de sose találok Dorcinak ruhát.Vagy nagy,vagy kicsi. :?

Kép
tierno

milyen nő?????? :shock: :shock: :shock:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ahol anyósék laknak,vagy a mellette lévő községben,van egy nő,aki wc ben vagy hol szülte a gyerekét.De nem csukták le!

Na,fölkelt a babám.

Kép
tierno

Brigi: angexbe nem csütörtökön jön ruci? benézhetünk ha gondolod, bár én most vettem Lilinek pár rucit teszveszen.

Közben belenéztem a klipekbe. Eszembe jutott milyen nagy szám volt a Bochkor vezette klipmix a tv-ben anno. :lol: :lol:
Mi meg Ámokfutókra :oops: tomboltunk 10 éve. Pedig annyira nem csípem Kozsót de a zenélje akkor jó volt. :oops: Mentünk kocsival a Mátra szerpentinjein nyáron és üvöltve énelkeltünk. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=d4yF3wXz76w

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok!

Hajni ez a 2 hónap nagyon gááááááááááááááz! :shock: :shock: :shock: Adjátok be a fellebezést hamar, báár akkor sem biztos, hogy enyhítést ad a bíró! :?

Brigi! Nem jön holnap a fogyis vendég, így akkor jössz amikor akarsz! :D Nekünk délre kéne odaérnünk Sárához!
Ja ha kell elmegyek Érted, mert itthon lesz Apika!

Lányok olyan gáááz, hogy így megöregedtünk! :shock:
Én sem szerettem ezeket a számokat mégis a múltat, az ifjuságomat idézi elő ezért jó meghallgatni! :D

Tudjátok mi volt még a nagyszám: a Rapülők! :lol: :lol: :lol:

Aludtam a csajokkal, összkapom a lakást és vasalok egy kis adagot, mert most megfogadtam, hogy nem gyüjtögetek! :wink:
Meddig fog tartani a fogadalmam azt nem tudom! :roll:

Szilvikével beszéltem telcsin, csak holnap megyünk tornázni, mert Apát nem csesztethetem, mert holnap nem megy melózni, muszáj most tovább bent maradnia!

Andika! Mi volt a dietetikusnál?
Holnap nem viszem Fruzsit, szólnál Vicanéninek, hogy lógunk egy napot, mert oltásra megyünk?
Vendég

Hajni!

Nagyon nagyon sajnálom!
A fellebbezésbe írjátok bele, hogy kiskorú gyermeketek van, apa a családfenntartó és a mindennapi munkájához nélkülözhetetlen a jogosítvány.
Abban az esetben van elzárás ha a határozat jogerőre emelkedik és nem történik meg a befizetés. Ilyenkor a rendőrség még elfogató parancsot is ad ki .
Egyszer régen a bátyámért jöttek, mert nem fizetett be egy gyorshajtást.

Ne aggódj eltelik egy kis idő és nagyon jól el lesz apa és lánya, eleinte nálunk is így volt állítólag a legtöbb pasi valóban nem tud mit kezdeni a gyerekekkel kis korban.

Angex:
csütörtökön reggel cserélnek árut.

Én ma voltam a lakótelepen a gyerekruhásnál és RENGETEG overall van, ha esetleg valakinek nincs vagy szüksége van még1re.

mennem kell, mert ma nem voltam itthon és hiányol a kiscsaládom

este még benézek!!!
Vendég

Egy csomómindent akartam írni, de már semmire sem emlékszem….. :oops: :oops:

Én is kitakarítottam, holnapra csak egy fertőtlenítő felmosás maradt.
Ma meg még……. Kellene. :lol: :lol:

Hajni: gondoltam a héten átmehetnék, de amíg nem gyógyult meg Lilid még sem mennék, mert félek, hogy elkapjuk. Nem baj? De ha meggyógyultatok szívesen mennék.
:P
MIT AKARTAM ÍRNI??????
:oops: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Segítséééééééééééég! Nagyon megijedtem! Voltunk boltban és mint amikor megjön, úgy begörcsölt a hasam. :? Ki kellett mennem leülni. Ugye ha pihire elmúlt nincs nagy gáz???
Hihetetlen, ilyeneket nem tapasztaltam anno Gézánál. :(

Bocs, hogy most nem olvasok vissza, megyek vízszintbe.

Kép
Kép
tekiroll

Jajjjj csajok majd szétrobbanok!
holnap a mi ovinkban lesz fényképezés Dorina bemegy arra az időre ma lebeszéltem az óvónénivel.
Megnéztem a csini ruháját, de kinőtte fogalmam sincs mit adjak rá!! Fehér blúza van, de azt azért nem.
feltúrtam a szekrényt de semmi olyat nem találtam amire azt mondanám NA EZ AZ!!!!
megyek kardomba dőlök :(
Vendég

Orsi,
Nagyon figyelmes vagy :D Megdicsértek megint, bár most nem gondoltam volna mert alig másfél kilót fogytam. Centik viszont megint mentek le és amire nagyon büszke vagyok hogy a csípőméretem már belefér a 36-osba :D :D Derékról még 3 centit kell faragnom. Vagy neked kell rólam lemasszírozni :D :D Szólok holnap, pont azon filózom hogyan vigyem le én is Veronikát, én ma délelőtt megkaptam az oltást.

Dolli,
Pihenésre csökkentek a görcsök? Nekem volt ilyen Veronikánál, akkor egy hónap szigorú fekvés volt és sok-sok magnézium.

Kép[
Kép[
kostyika

Halihó!

Andi! Igen, fekve tök jó a helyzet, bár akkor is érzem, hogy 100-as, de legalább nem görcsöl. Csak feszeget. Ami megnyugtat, hogy Réka mocorog odabent, tehát ő gondolom, hogy rendben van. Remélem.
Neked mikor jelentkezett ilyen? Mit mondtak rá, mitől van?
Ha reggelre nem érzek javulást, akkor megyünk dokihoz.

Pont ma hívtam délután, de akkor még nem volt semmi bajom.
Dupláznom kell a vasat, sómentesség és sok-sok fehérje.

Azta, hogy Te milyen ügyes vagy, mennyit lefaragtál! Gratulálok! Hihetetlen, milyen kitartó vagy! 36? Álomkategória! :D

Reggel jövök! Remélem! :roll:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Rapülőket én nagyon csíptem, máig szeretem hallgatni, ha megszólal valahol, szeretem a szójátékokat! :D

Hajni! Ahogy Zsand írja, fellebbezésbe mindent beleírni, szerintem meglágyulnak! Drukkolok!

Brigi! Amit Zsand ír a délelőttös gyümölcsözés és esti könnyű sali is tényleg jó megoldás, délben meg ehet rendesen, mondjuk azért ne pacal és körömpöri legyen terítéken! :lol:
Na tényleg el.

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Mit szoktak mondani? Merjünk nagyot álmodni :D Azt sem gondoltam volna soha hogy rámjön a 38-as, ezért most jöjjön a 36-os álomméret :D

Kép[
Kép[
kostyika

[quote="kostyika"]D írta:kostyikaolli,
Mit szoktak mondani? Merjünk nagyot álmodni :D Azt sem gondoltam volna soha hogy rámjön a 38-as, ezért most jöjjön a 36-os álomméret :D

Andika nagyon ügyes vagy!!!! :D

Akkor én is azt mondom, hogy merjünk nagyot álmodni!
Ilyen szeretnék lenni! Kép

Na jó csak vicc volt! :lol:

Dollika ne ijesztgess minket! :shock: Örülök, hogy jobban vagy!
Hogy ment a mai vezetés?
Vendég

Jaaaaaaaaj Andi! ÚÚÚÚÚÚgy megnézném a barátnőd fejét, mikor meglát Téged 36-os ruciban! :wink: :lol:
Genyó vagyok? :oops: :D
Beszéltél vele mostanában? Mondtad neki, hogy mennyire lefogytál?
Vendég

Jesszum, Orsi, ez a kép! És hajnali fél 2-kor???
Nyugi, én is nagyon betojtam! :lol: Most folyamatosan figyelgetem magam, nem vagyok azért topon, de ma vezetés után egész délután hemperegni fogok. :D
Vezetés meg képzeld, egész jól ment! Bár még messzi a cél, de kicsit nagyobb lett a bizodalmam. Kellett ez a 3 nap pihi, hogy ülepedjenek az információk! :D
Jah, a sütibe nem nyomkorásztam ki az almát... Kellett volna? Mondjuk szerintem csak a kis túlsütés lett a bibije. Majd legközelebb! :)
De jó, hogy ilyen nagylány már Bogi! Szépen ő is belerázódik ám az új helyzetbe, aztán mikor végre hazaérnek a tesók, nyilván nagyobb a szerelem, mint amikor egész nap együtt voltak. :D Olyan jó ezt olvasni! :D

Andi! Akkor Hajrá! :D

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Dolli örülök, hogy alakul a vezetés! Ügyes vagy nagyon!
Egy hónap múlva ilyenkor már túlleszel az egészen! :wink:
Éjszaka felébredtem, mert Apa is felébredt, bekapcsolva felejtette a gépet, kiment kikapcsolni és ha már ott volt dolgozott egy kicsit még! :? Én meg felébredtem, hogy nincs ott! :(

Levittem nagyokat suliba, oviba, én meg hazafelé befeküdtem a szoliba! :D
Örültem magamnak, milyen jól kihasználom ezt az időt, pont készültem relaxálni mikor megszólalt a flex, meg az ütvefúró! :shock: Átalakítják a szolit! :?

Le kéne menni C&A-ba melltartót néznem! :roll:

Brigi hányra jösz?????Menjek Érted?

Andika jó volt tegnap a közös tévézés! :lol:

Szilvike nagyon havazol! :cry:

Mi lehet a net nélküli Mimivel és Miával???????? :roll: Ha lesz időm megcsörizem Őket!

Na megyek megetetem a mosógépet!
Vendég

Sziasztok!

Dolli: vigyázz nagyon magadra és Rékára!!!!!
Kép Küldök egy angyalkát, hogy vigyázzon rátok! :lol:

Annyira jó ez a luuf balzsam!!!!! Lili végre átaludta az éjszakát.

Nekem is el kellene mennem beoltatni magam de az én dokimhoz horror bejutni. A 4 órás rendelési időből kettőt rendel akkor is max. 10 beteget lát el mert folyton telefonál. Nem tudom hova tegyem Lilit addig míg lemegyek. :?
A gyerekorvos engem nem olt be?

Látom a mosógép és a vasaló mindenkinél családtag. :lol: :lol:

Kép Bezzeg a régi " szép" időkben.... :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni! De édes ez az angyalka! :D
Jó kis laptető!Elvileg engem is a gyerekorvos olt be! :wink:

Apollo hívja Houston-t, Houston jelntkezz, vétel!
Brigi hun vagy? Mikor jösz, menjek Érted?
Vendég

Sziasztok!

Óhhh csajok, ha így kéne mosnunk :shock:
Mikor valahova megyünk és pakolom össze a cuccokat mindig örülök, hogy van kocsink, mert ha busszal kéne mennünk.

Apa tegnap elment a dokihoz, új háziorvosa van és a doki az asszisztenstől kérdezte mi a véleménye a leletről.
Elküldte reumatológiára.

Szilvi!
Varrtál már amőba fotelt?
Apropó varrás:
nincs Neked véletlenül 104 vagy 110 es alakalmi ruha szabásmintád? Lehet megvarrnám Dorinának a Szentestei ruháját.

Sziasztok
Vendég

Orsi: hol vetted a szupi sapidat? :lol: Néztem C&A-ban, KIK-ben de sehol egy normális fazon. Pedig lassan lefagy a fejem.
Viszont feladtam a 25 000 Ft illeték büntit amire még + 275 Ft a postaktg. Nem nagy összeg de azért tök nevetséges nem?
Vettem Lilinek egy édes kis sálat a C&A-ban. Rózsaszín ( mi más is lehetne :oops: ) polár, kis bojtokkal a végén és egy maci kérdezi, hogy hideg van ma? :lol: Persze angolul mert a magyar snassz lenne. :? Plusz vettem magamnak két dögös tangát. Nem mintha kellene. Épp tegnap beszéltük Apával, így, hogy hazaköltözött Apósom annyi a nemi életünknek. :roll: Nekem úgy nem megy, hogy Lili szuszog mellettem, Após szobája meg ugye foglalt. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi: hol vetted a szupi sapidat? :lol: Néztem C&A-ban, KIK-ben de sehol egy normális fazon. Pedig lassan lefagy a fejem.
Viszont feladtam a 25 000 Ft-ot illeték büntit amire még + 275 Ft a postaktg. Nem nagy összeg de azért tök nevetséges nem?
Vettem Lilinek egy édes kis sálat a C&A-ban. Rózsaszín ( mi más is lehetne :oops: ) polár kis bojtokkal a végén és egy maci kérdezi, hogy hideg van ma? :lol: Persze angolul mert a magyar snassz lenne. :? Plusz vettem magamnak két dögös tangát. Nem mintha kellene. Épp tegnap beszéltük Apával, így, hogy hazaköltözött Apósom annyi a nemi életünknek. :roll: Nekem úgy nem megy, hogy Lili szuszog mellettem, Após szobája meg ugye foglalt. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ez most miért ment át kétszer?! :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?