Szijasztok, Jó reggelt!
Már hazaértünk a suli-ovi járatból! Bogi nem is cirkuszolt, hogy haza kell jönni!
Nem akarom elkiabálni, de mostanában egyre jobban elvan egyedül is! Rengeteget babázik, vonatozik, rajzol, persze ez nem dicsőség, de elkezdte nézni a mesét is!
Úúúúgy imádom ezt a kis babamackót!
Tesókákkal is egyre kevesebb a veszekedés, Fruzsival olyan jókat játszanak, öröm rájuk nézni!Öltözésben is önálló, a szobatisztasággal is szuperül állunk, már csak éjjel pisil be! Biliről átszokott a wc-re, ez is megkönnyíti a dolgomat!
Hűűűűűű bocsánat, hogy így áradozom róla!
Dolli mami! Nekem jó lett a süti! Kicsavartad az almát?
Amikor kivettem a sütőből nekem ragacsos volt, de utána (gondolom a száraz anyagok még szívták azt a sok nedvességet)tök jó állaga lett! Gyerekek nyomták befelé, Apinak is nagyon bejött!Jó érzés volt tudni, hogy egészségeset esznek!
Én kb 3dl-es bögrét használtam.
Pihis nap után, rossz éjszakát sajnálom!
Tegnap Apika ebédre hazaért, utána még tv-ztünk egy kicsit és leraktuk alukálni csajokat, én is aludtam egy jót!
Délután megvasalást csináltam, de annyira jó lérzés, hogy ghaladtam vele! Nagyon fájt a pocim, így lementem lazulni egy kicsit, bőrradír egész testen megköpölyöztem hasamat, betekercseltem és szaunáztam egyet! Utána még pediküröztem egyet, jó későn mentem fel!
De annyira jólesett egy kis kikapcs!
Ma ágyneműt akarok húzni, meg picit takarítok.
Linike! Örülök, hogy jólérezted Magad!
Képzeld pont most néztem, hogy beszerzek egy gyantapatron melegítő gépet, mert amit kinéztem abban van masszázsolaj melegítő is!
Ha mást nem is érdekel, de legalább magamnak megcsinálom!
Brigi! Az idei karácsonyt már élvezni fogja Dorci!
Enyimek már nagyon várják, elkezdték gyártani Jézuskának a leveleket, rajzokat!
Többiek merre?
Lassan ébredezik a topic!
Megyek megtömöm a mosógépet, hogy ne unatkozzon!