Új privát üzeneted érkezett!

Bee

Félre ne értsd,nem kértem,hogy tegyél másként :) csak furcsállom,hogy úgy stimulál téged,hogy arról-egy feltételezésen kívül-nincs meggyőződve,hogy a párodnál minden rendben van-e... :roll:
Vendég

Hát, az orvosok már csak ilyenek... az egyik így gondolja, a másik úgy. Elég sok próbálkozóval beszéltem, és abban mindannyian megegyeztünk, hogy nincs két egyforma hozzáállás semmiben. És nincs kötelező protokoll sem. Az én orvosom azt mondta, ő csak az "invazív" eljárások előtt kéri, és nála ez a petevezeték-átjárhatóságinál kezdődik. Én meg nem vitatkozom, ő egy nagyon jóhírű orvos.
Vendég

Sziasztok!

Bee!

Sajnos igazat kell adjak Milyen-nek, az előző topicomban sorra derült ki a lányok férjeinél, hogy csak minimális spermájuk van. Mindezt úgy, hogy előtte fél vagy 1 éve még minden rendben volt. Akár ennyi idő alatt is leromolhat a sperma minősége, mennyisége. Uncsitesóméknál ugyanez. Nem jött a 2. baba, stimu, vizsgálat, de a férjnél kizárták a bibit, mert volt már közös 2 éves kisgyerekük. Aztán férj végül elment egy ilyen vizsgálatra és ekkor derült ki a súlyos here visszér sérv, aminek következménye a 0 spermium szám. De volt ilyen példa az inszemes csajoknál is.

Nálunk például ez volt az első. Closty-t sem szedhettem addig, amíg apit nem nézték. "Kissé" cirkuszolt a legény, de végül megcsinálta. Úgy intéztem, hogy neki ne legyen cseppet sem megalázó, férfiúi hiúságát ne bántsa. Mikor mondták, hogy megint el kellene mennünk mert lassan letelik az 1 év, már sokkal könnyebben vette, mert megértette, hogy ez neki nem egy nagy dolog.

Elfogadom, hogy hallgatsz a dokidra, én is ezt tenném, de lehet, apit megpróbálnám rávenni egy hamarabbi vizsgálatra, dokinál meg rákérdeznék az aggályaimra.

De meg ne haragudj, ez csak egy jó tanács, akárhogy döntesz, úgy lesz jó. Mindenesetre nagyon szorítok és sok erőt kívánok!! :wink:

KépKépKép
bikfy

bikfy

Köszi a biztatást, és el is fog menni, annyit kért, hogy az első Clostis hónapot várjuk meg. De már leraktam neki 2 urulógia számát is, egyik a dokihoz tartozó kórház, másik a helyi, hogy nehogy az legyen, hogy csak heteken-hónapokon belül lesz időpont. Meg van még egy magánklinika is, ha ezen múlik...

Én abban reménykedem, hogy most összejött, és sehová nem kell menni, mert kezdem már nagyon meggyűlölni a vérvételeket, a magándoki hiába ad beutalót, be kell magad kuncsorogni az állami dokihoz, az elküld állandóan a pi...ba, úgy beszél velem, mint a véres ronggyal (mindig el kell neki mesélni előlről az egész sztorit, és mindig beleköt minden szavamba, az asszisztense állandóan életvezetési tanácsokat ad...), a főnökömnek ketté áll a füle a sok késéstől (vérvétel) hamarabb lelépéstől (nődoki)

Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tennék meg mindent, ha kell, ha nem így lenne, nem is akarnám igazán, és a párom is meg fogja tenni, tudom, csak ő még kicsit le van maradva, ő még ott tart, hogy a spontán próbálkozás a jó, és ne a magyar egészségügy csináljon nkünk gyereket. Persze kezdi már felfogni, de lassú a drágám...
Vendég

Bee

...valóban nincs kötelező protokoll,csak ésszerűségi sorrend,de nekem tuti nem adtak volna be egy gramm hormont sem addig,amíg a férjemről ki nem derült egy tök egyszerű spermaadásos vizsgálattal,hogy minden rendben.

Ne haragudj,de akármilyen híres és jó orvos is a dokid,ez kissé felelőtlen lépés volt tőle.A stimuláció nem játék és csak kellő körültekintés után- volna- szabad adni...

Bikfy

Köszi a megerősítést,remélem Bee érti,hogy nem rossz szándékkal írtam.
Vendég

milyen

Láthatóan különböző a véleményünk, és nem is tudsz meggyőzni. Neked tuti nem adtak volna be, én meg önként beszedtem. De hagyjuk is ezt a témát, sem győzködni, sem magyarázkodni nem fogok, különben is megtörtént a dolog, utólag nem befolyásolható.

Én nem akarok erről tárgyalni a továbbiakban, ha nincs más, akkor leléptem innen.
Vendég

(de persze elhiszem, hogy nem rossz a szándékod, csak attól még kellemetlen itt erről írogatni, részletezni... nem azért írtam le)
Vendég

Milyen!

Tudom én h egyátalán nem vészes ez a h1n1 ...én csak azért fosok h pont a lehető legrosszabb időben vok..pont most kezdődnek a szervfejlődések,agy,szív..stb..és ha most kapnék el valami bagatell vírust is akár, még az is bekavarhat ,meg a láz is.Ha túl lennék a 12.héten akkor nem oltattam volna én se a srácaimat se.
Tudom h nagyon nagy része van a hülye médiának a pánikkeltésbe és azt is tudom h nagy üzlet áll az oltóanyag hátterében...de befostam..tudod nekem már kellett elvetetni picit egy vírus miatt :?

Jól vok..kezdek egész nap émelyegni ugyanúgy mint eddig 3x mindig :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Szedj oscillococcinumot-homeos cucc!Nagy dózis c vitamint,én is ezt teszem!És imátkozz! :D

Most minden rendben lesz veletek,ne aggódj!

A hányinger az jóóóó!Én már fogytam 3 kg-ot!(rám fért 8) )
Vendég

Bee!

Sajna nagyon megértem, amit az imént írtál. Én is gyűlöltem már a vérvételeket, az innen-oda, onnam meg emide rohangálást. 4 napja is így jártam, a háziorvos leordított, hogy mit képzelek, már rég egy meddőségi központban lenne a helyünk, meg stb... nem is akarom részletezni. Mindenki egymásra mutogat, tologatják a felelősséget, illetve azt rád hárítják, mindenhol falakba ütközöl, a főnököd már valóban utál....... ááááááá, nem is folytatom.

Keddre megint el kell kéreckednem, már nem is tudom, hogyan fogom csinálni.
Nekem egyébként pont ezért ki kellett hagynom 3 hónapot baba ügyben, mert ettől a sok nehézségtől kibuktam. Most újra nekifutok, de már erősebben. Leszarom, melyik doki ordít, csak a gyógyszeremet adják ide, egyik fülemen be, másikon ki.

Nem egyszerű dolog ez, na de mi erősek vagyunk, és ha kell a falon átmegyünk a cél érdekében. :wink:

KépKépKép
bikfy

Most elköszönök, mindenkinek jó éjszakát kívánok.

Holnap remélem, sokat fogtok írni. Puszi: Bikfy

Kép

KépKépKép
bikfy

Csajok
Netmentes hetvegenk van 8) Hetfon jovok.jil megvgyok fazva amugy minden ok :wink: Tovabbi szep hetveget :!: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

bikfy

Most úgy sikerült egy kis megértést kicsikarnom a főnökömtől (aki nő, szingli, 30-on túl), hogy szeptember óta nem engedett el szabira ilyen-olyan okokkal, majd beírt 6 hét helyettesítésre. Én meg megmondtam neki, hogy csak akkor vállalom be, ha nem kell könyörögni azért, hogy elmehessek dokihoz, vérvételre.

Ez a meddőségi központot nekem is a fejemhez vágták, dobálóztak a Dévai meg Káli nevekkel, csak azt nem fogják fel, hogy nem azért fizetem a tb-t már 10 éve, hogy egy vérvétel-beutalóért is meddőségi központba menjek. Nincsenek rá millióim, és évvége 5-10%-os létszámleépítés lesz nálunk, mire indítsak el valamit, ami lehet, hogy később százezrekbe, milliókba kerül??

Meg elég pofátlanság a részükről, hogy ott fekszel kiszolgáltatva, és üvöltenek veled, de még az asszisztens is foghegyről beszél, kedvem lenne megmondani jól a tutit, hogy empátiából nullák, csak ugye nem lehet, mert szükséged van rájuk. Sok mindent megadnék egy gyerekért, de nem vagyok milliomos, plusz mire megyek vele, ha összejön, de eladósodunk mégjobban és talán brutálisan, és teszem azt gyed, gyes után nincs azonnal meló, stb... Enni is kell adni annak a gyereknek.

Én megértem, hogy frusztráltak a dokik a nagyon alacsony fizu miatt, meg kicsi a keret, semmire nincs pénz, de ne rajtam spóroljon, vagy ha mégis, akkor mondja azt, és ne jöjjön az ilyen Minek akar maga ezt meg azt... fennhangon, szinte üvöltve...
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Bri!

Már várunk nagyon! Náthát sajnálom, én is tiszta takony vagyok. De van rá remény, hogy megmaradok. :lol:

Bee!

Az én főnököm nagyon megértő, de félek, azért egyszer ő is besokall.

KépKépKép
bikfy

Jó reggelt!

Bridget

Jobbulást!!Pihengess!
Vendég

Szia Milyen!

Mi a helyzet? Jól vagy?

Én nemsokára elmegyek barátnőzni, azután irány a doki.

KépKépKép
bikfy

Sziasztok LÁnyok!!

Visszaolvasok!!

Milyen

hogyvagy kismama??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bikfy,Mares

Köszi a kérdéseteket,jól!!:)
(a nyavalyás hányást leszámítva.Miért van az vajon,hogy hétvégén semmi,ma meg szegény gyermekem csak nézett,úgy ugrottam ki a zuhanyból és löktem el őt a mosdótól,hogy rókáékat és boáékat útnak indítsam??)

Ma ilyen kis melankólikus idő van és megnéztem egy igazi sírós filmet,nem tudom ismeritek-e,a lombikról szól,Sejtjeink a címe.

Állati jót bőgtem!! :cry: :D
Vendég

Bikfy

Most olvasom,hogy Te is beteg vagy!Jobbulást!!
Vendég

Milyen

de ez csak jó jele annak hogy baba van odabent nem? :D ( mármint a sok sok róka...)

Bikfy , Bri

GYÓGYULJATOK MEG!+++

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares

Duplán hasznos:jelzi a babát és elkezdtem fogyni :lol:
Vendég

Milyen

fogynod kellett volna?? ( gondolom csak 1-2 plusz kg-ról van szó)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

vonalzót nyelt a drága görbém... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares

Van az bőven több is :wink:

Na de sebaj,mert a baba úgyis elveszi,ami neki kell,Kolossal is úgy indultam -7 kg a 20.hétig.Csak azt volna jó tudni,meddig tart ,mert ha abból indulok ki,hogy az előzőnél a 20-ig hánytam,anyum meg még a szülőágyon is...(és tök érdekesen mintázom:velem a feléig,a tesómmal végig hányt anyum,a félidős már nekem is megvolt.... :roll: )
Vendég

Hali!

Milyen, jobbulást rókaügyben! Azért remélem szedsz vitamint, mert ha a baba elveszi ami neki kell, akkor neked nem sok marad ám! Főleg, ha sokat rókázol.

Mares, mi a bajod a görbéddel? Jó az eddig, nem baj, ha egyenes, sőt, valamikor az a jó!

Nálunk nagyfiam megint belázasodott, fájt a feje tegnap nagyon, meg a torka. :roll: Pöcs tele... :twisted:

Szép napot!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag

Csak egy olyan folsav+B6+B12 kombinációt szedek-DM-es cucc,na meg cetebét,az összes többit kajával viszem be(meg ki is :lol: )

Bakker,figyi,csináltak már leoltást a fiad torkán??Ez már nagyon ciki,hogy megint beteg szegény!!
Vendég

Csillag

remélem kis-nagyfiad rendbe jön...

én azt hittem hogy ez a görbe nem jó..... vagyis nem utal jóra....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, a progeszteronod kiegyensúlyozott, és ez kell a babásodáshoz, tehát ez jó. Bár azért nem ártana egy pici pótlás szerintem, mert a görbéd alapján lehetne pár tizeddel magasabb ilyenkor a hőd. Ha 1-2 nap múlva feljebb megy 1-2 tizedet, és kb. ott stagnál, akkor trifázisos a görbéd, ami pedig a legjobb! Azzal van a legnagyobb esély arra, hogy baba van a pociban. Persze ez sem 100%, de nekem bevált. :wink:

Milyen, szerintem az a baj, hogy alig gyógyult meg az előző vacakból szegénykém, most, hogy megint oviba ment, valamit megint benyelt, ki tudja mit, és a kissé legyengült immunját kikezdte. De remélem, ebből gyorsabban kimászik! Meg azt is, hogy mi, a család többi tagja nem kapjuk el tőle. :roll:
Inkább csak az zavar, ha a sok hiányzás miatt majd nem engedik iskolába. :? De mi mást tehetnék, minthogy itthon tartom, betegen nem küldöm oviba. :roll:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást kívánok!

Milyen: Én ugyanolyan vitamint szedek, mint te, a dokim azt mondta, teljesen jó.
Bár a mai sláger a Femibion 800, terhesseég előtt,és alatt!

[/b]
Vendég

Nomina
Koszonom :wink:

Milyen
Viccesek jah :? csak kifizetni nem olyan viccesek :x Kolos hogy van 8)

Chris
Igen nekem is a febimion 800at mondta a dokim :roll:

Mares
Ertettem laptetut elraktam :wink:

Betty
Ez a hajotorottes jo volt 8) Hianyozni fogol :roll:

Csibuc
Lehet csak en vgyok ilyen szerencsetlen az e.u-vel mert nekem latod mindig van valami :x

Babicsek
Nana,hogy megilyedtem :roll: Hogy vgytok olyan ritkan jossz :idea:

Csillag,Milyen,
Sztorik nem semmik de en mar kisem akadok ilyenen...mindha itthon ez lenne a normalis :twisted:

Bee
Most akkor nem jossz tobbet?Ne csinald mar :roll: Milyen csak segiteni probalt...es tudom a legtobb orvosnal elso a clostibegy....es hat amig nem tudjuk a dolgok valos hatteret mi nok meg belemegyunk.En nekem is jott 2clostis honap csak ugy az elejen durr bele bumm(mondjuk vegig kovettek uhu-val :!: masodik clostis honapnal tuszorepim is volt es jol beverzett a petefeszkem :evil: Pedig figyeltek ram :roll: )Azota persze nalunk is megvoltak a vizsgalatok apacskanal es nala minden a legnagyobb rendben :) Amugy meg nem te vgy itt az elso akinek a ferjecskeje lassu ugyhogy ezen ne hibaztasd magad...1honap haladekon meg nem mulik semmi... :wink:

Panny
A fogdokim meg a tesoja aki szinten fogdoki es a csaladban van meg egy par orvos naluk senki nem adatta be a gyerekeinek :roll: Fogdokim most szult masfel hos a baba es megsem...sot allitolag az egyik ismijuk gyereke megbetegedett es kiheverte 1het alatt...nagy felhajtas az egesz...persze mindenkinek szive joga eldonteni... :roll:

Bikfy
Neked is jobbulast :!: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Eredmenyeim:
(Azt figyelembe kell venni,hogy a szurik bekavarhatnak!)

TSH 6.740 mIU/l * 0.270 - 4.200
fT4 15.59 pmol/l 12.00 - 22.00
fT3 6.53 pmol/l 3.95 - 6.80
Thyreoidea-peroxidáz AAT 5.35 IU/ml < 34.00
Glucose terhelés 0 perc 4.68 mmol/l 3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 5.33 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 4.99 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 48.05 mIU/l

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztokn csajok, kicsit eltűntem bocsi, csak folyton ügyelek...odabenntről nincs időm netezni.
Mindenkinek jobbulást aki beteg lett....gyógyító fuvallatot küldök felétek. 8)

Bee...ne értsd félre a csajokat...nem rosszat akarnak....azonban a closty sem veszélytelen jól be lehet cisztásodni tőle....aztán utána rovod a többi kört hogy kimássz belőle. tudom a pasik nehezen rávehetők ...az enyém is félévig mondta ...míg végre cselekvés lesz belőle...legalább is bízom benne, hogy lesz ugyanis az urológus kollega ...annyira elfoglalt, hogy egy hete nem írja meg azt a fránya beutalót....nem is tudom mi van ha az ember nem eg. dolgozó 3 hónapot vár rá????
A laborokkal kapcsolatba ...akkora hülyeség, hogy magánrendelőből nem fogadnak el labor beutalót ....szerintem törvénybe ütköző.....

Mondjak jobbat??? - kitalálták, hogy bevezetik a volumenkorlátot - ez azt jelenti, hogy meghatározott számú beteget lehet felvenni egy nap egy osztályra ...mondjuk 6-ot. Na de az hagyán, hogy ha beteg így is úgyis fel kel venni, de a törvény az újszülött részlegre is vonatkozik....akkor most mi van megszülett 6 picur és a hetediket visszadugjuk ???? :lol: Hát ne tudjátok meg mik vannak ....aki egyszer az ilyeneket kitalálja....az bizti egy fikarcnyit nem dolgozott osztályon. utálom ezt a bürökráciát.....

pusz mindenkinek.... EHNCS alig várom már kipróbáljam a teszteket... :oops:
Vendég

Chris

A femibiont én egy kissé lehúzásnak érzem-rohadt drága.

A dokim mondta,h tök felesleges szedni multivitamint.És a dm-s kismamabogyókban benne van a megfelelő mennyiségű folsav.

Bridget

Nem értek hozzá,jók ezek az eredmények?
És jobban vagy már?

Kolos jól van,mindig kérdezi,fent vagy-e msn-en :D odavan érted a kispasi :wink:

Csillag

Kérd meg a dokit,vegyen kenetet a gyerek torkából,hogy célzottan tudjon gyógyszert adni!
Vendég

Nomina

Nálunk már évekkel ezelőtt is ment ez a volumenkorlát-lásd a bélcsavarodásom leírását :?

Az én nőgyógyászom magándoki.Az őáltala készített uhg-s leletet sem fogadják el hivatalosan-tök röhej,holnap megyek hozzá,majd pénteken a hivatalos kórházi kombinált-tesztre...
Vendég

Milyen
A TSH-m magas de ha azt vesszuk,hogy nem ertekelhetoek az eredmenyek akkor nincs gaz :roll: majd megirom a dokimnak a leleteket aztan o megmondja mi meg hogy ha kell esetleg itt elmennek egy vv-re bar arany arban merik itt azt is olyan draga :x

Tudod msn-en csak irnotok kell mert az szinte mindig offline van :oops:

Nomina
Most mondjam azt en mar semmin nem lepodok meg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen ....most olvastam vissza ...képzeld én is megjártam....miután kivették a petefészkem és lejárt az egy hó itthon ücsörgés...nagyon rosszul lettem 3 nap iszonyatos görcsök és folyamatos hányás után rámvágták epebajom van csak nehezen viselem ....a 4nap már vitt az én drágám...hogy ülve is beleájulok a fájdalomba....akkor jöttek rá....és készült végre egy UH ....nevetséges..... :idea:
csak fogom a fejem .....
mondjuk én abba reménykedtem...hogy HSG előtt clostyt kapok....de nem :?: ....na de hátha addig összejön babóca...

pusz mindenkinek
Vendég

Nomina
HSG elott miert menne a closti?Es ha nem vgy atjarhato akkor feleslegesen hormonoztak es meg akar lehet egy mehen kivulid is :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bri
jobbulást neked KépAz eredményeidet, majd tüzetesebben átböngészem, de most sietnem kell sajna :roll:

Ehcs
na látom nagyfiad lázasodott most meg be, gyógyulgasson meg minél előbb Kép

Bikfy
hát te is beteg vagy :?: :roll:
Hát gyógyulgassatok meg hamar, hamar.....

Milyen
neked a rókafalka miatti jobbulást :!: :wink:

Mares
miért fosol, hiszen jó ez a görbe :!: 8)

Chris
én is a femibiont szedem... :wink:
Nekem is azt mondta a dokim.

Bee
nem ér nem jönni :!: :wink:
Szal gyere :!:

Nomina
nem semmi, hogy mik vannak a kórházba :shock: :!:

Na most mennem kell, ma még festünk, úgyhogy nem bizti, hogy jövök, nna de majd holnap :!: :lol: :wink:
Megjött piri közben, szúrom a gonalt is (nna, most már kék foltos a hasam :lol: ), és csütin 8-kor reggel UH.

Puszika mindenkinek, bocsi, akit kihagytam most, de sietek :!: :wink:
További szép napot :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Csillag: jobbulást kívánok a gyermekednek!

Milyen: továbbra is átvenném a rókacsaládot, bár bébinek ahogy írtam nyoma sincs, Piri ma meg is látogatott :)

betty: jó munkát Nektek!

Bri: mivel nem vagyok doki és túl hamar lereagáltam ezt a vv eredményt, így modosítom ezt a hsz-t... De megbeszéltünk mindent priviben ;) Drukkolok nagyon!
Többieknek kellemes napot!
Pussz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.17 19:05-kor.
Vendég

Bri: ha a doki azt mondta, hogy a PM-be bekavarhat a stimu, akkor tényleg érdemes volna az ő véleményét kikérni, hogy ez az érték igényel-e kezelést vagy sem.... Az inzulin viszont elég magas valóban :(
Vendég

Bikfy: kezem-lában csuriban van ma érted, kérlek gyere majd a hírekkel, hogy mit mondott a dokker... :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

De régen voltam erre...
Összefoglalná nekem valaki mi törpént erre?:)

Mindenkinek millió puszi és drukkok!
Kép
recon

Betty
Hianyzol am gyere mostmar :roll: Festesrol foto lesz? 8) Koszonom a gyogyuziket :)

Csibuc
Koszi az ertekelest sajna a cukorba is beleszolhat a mostani lombik :? igy ott vgyunk ahol a part szakad :? sosem volt magas THS-em legutobb mikor neztuk 3.78 jo ez sem keves de erteken beluli es a t3 t4 gyel egyeztetve jo volt az eredmeny!Szal igy most tenyleg nem tudom mi a franc van :x ezek szerint ha bekavar a szuri akkor szep lassan kiurul es utana megint jo lesz? :roll: Dokinak mar irtam majd meglatom mit mond :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.11.17 16:59-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: elvileg már a 3,78-ra is adnak kis adag gyogyit asszem :?
Vendég

Nekem senki soha nem adott mert egyutt szamit az f3 f4-el es ha azok erteke olyan akkor nem szamit magasnak :wink:

de most nekem az lenne a kerdesem ha most epp alulmukodik akkor en nekem azt ereznem lehet?mik a tunetek? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: gyere fel msn-re és szívesen elmondom :wink:
Vendég

Na most beszeltem a dokimmal halleluja...felir nekem gyogyot a pm-re es azt szedem majd vegig 8) Kicsit megnyugodtam.Szombaton kuldom be anyumat a receptert es valszinu meg aznap interurban fel is adja.

Viszont az inzulinos dologra azt mondta az nem veszes...tartsak szh mentes dietat es kis mozgas :)

Ez a hajhullas a legzavarobb tunet :twisted: szepen fogok kinezni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Örülök hogy sierűlt a dokival beszélni :D azért én várnék még egy hónapot akkor megismételném a v.v és ha nem javul gyogyit csak akkor szednék :!: Ne hogy utánna rosszabb legye a helyzet :!:

Az terhelt inzulinod szerintem magas ,mert a 0 perces 5x -ét szokták határnak elfogadni :( Persze ez is lehet a stimu miatt :!:
Vendég

betty :!:

Jó munkát neked :lol: remélem szép lesz a ház festés után :) Én úúúútálom a festést :evil:

Szurizáshoz kitartást :) szépen haladsz a cél felé :D Nekem a gonalt mindig apa adta be és nem is fájt ,sőt még folt sem lett utánna :) Nagyon élvezte :lol:
Vendég

Hat nem tudom...mindenki mast mond...bezavar szedjem ne szedjem...szerintem is kene nezni meg egyszer decemberben es aszerint utana szedni ha kell :roll:

Hol voltal ennyi ideig maaaa :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?