Sziasztok!
Bee!
Sajnos igazat kell adjak Milyen-nek, az előző topicomban sorra derült ki a lányok férjeinél, hogy csak minimális spermájuk van. Mindezt úgy, hogy előtte fél vagy 1 éve még minden rendben volt. Akár ennyi idő alatt is leromolhat a sperma minősége, mennyisége. Uncsitesóméknál ugyanez. Nem jött a 2. baba, stimu, vizsgálat, de a férjnél kizárták a bibit, mert volt már közös 2 éves kisgyerekük. Aztán férj végül elment egy ilyen vizsgálatra és ekkor derült ki a súlyos here visszér sérv, aminek következménye a 0 spermium szám. De volt ilyen példa az inszemes csajoknál is.
Nálunk például ez volt az első. Closty-t sem szedhettem addig, amíg apit nem nézték. "Kissé" cirkuszolt a legény, de végül megcsinálta. Úgy intéztem, hogy neki ne legyen cseppet sem megalázó, férfiúi hiúságát ne bántsa. Mikor mondták, hogy megint el kellene mennünk mert lassan letelik az 1 év, már sokkal könnyebben vette, mert megértette, hogy ez neki nem egy nagy dolog.
Elfogadom, hogy hallgatsz a dokidra, én is ezt tenném, de lehet, apit megpróbálnám rávenni egy hamarabbi vizsgálatra, dokinál meg rákérdeznék az aggályaimra.
De meg ne haragudj, ez csak egy jó tanács, akárhogy döntesz, úgy lesz jó. Mindenesetre nagyon szorítok és sok erőt kívánok!!