Sziasztok!
Suzy,
igen, újabb lombik lesz. A decemberi vérzés után kell visszamennem, akkor lesznek vizsgálatok és január-februárban kezdünk.
Nekem is nagy kedvencem a Maja is
. A Hanna név már akkor meg volt, amikor még tervbe sem volt gyerek. És most is így vagyunk. A nevek már meg vannak, már csak babó kellene hozzá
.
Azt nem tudjátok, hogy ilyenkor miket néznek majd
? Hormonok? Vagy apát? Vagy mit? Én kérdeztem dokit, hogy javasol e valami vizsgálatot még, de azt mondta, hogy nem, minden meg van. Akkkor?
Ancsuka,
láttam a kislányod képét pár oldallal előrébb. Nagyon szép, igazán büszke lehetsz. Most nem rémlik, bár biztos írtad, Ő is lombikos baba?
Igen, egy lombikon túl vagyunk
.
Holnapra mennek a drukkok!!!!!!!!
Zsu,
a munkanélküli olyan, mintha dolgoznál, munkaviszonynak számít. Én is voltam a lányom előtt, mert maszeknál dolgozom és mikor megtudta, hogy terhes vagyok, úgy gondolta, hogy ez így jó lenne
De rendesen kaptam a gyedet, semmi gond nem volt ezzel. Felhívtam a tb-t is akkor és ott azt mondták, hogy inkább munkanélkülira jöjjek el, mint táppénzre
Én ezt így tudom, de azóta már lehet változott valami.
Én azt most tudom, ha terhes leszek valamikor, akkor csak gyest fogok kapni
.
Betty,
táblához:
29 év( igaz már csak egy hónapig, de ez jobban hangzik
), 30-38, 2007 szeptember, Tapolca- PRI, Pco, egy petevezeték, 1 gyerek, Hanna, 2006.06.28, elevit,következő lombik 2010 január -február.