Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok :!:

betty :!:

Nagyon örülök, hogy vasárnap megkezdődik a szurizás :D :D

Gabi :!:

Jó sütést, nyitva az ablakom várom fénypostával a finom tortát :D :D

Zsu :!:

Egy kicsit most pihizel az evéssel, majd otthon bepótolod a kajázást :D

Bri :!:

Remélem, hogy jól vagy :!:

Pusza lányok :!:

Igazán összetartó csapat vagyunk, nagyon örülök neki.

Lányok 2010 a babák éve lesz :D :D

Kép

Kép
Vendég

Angyal, hozzon szerencsét a laptető :wink:

már húzok is haza és felfalok mindent azt hiszem, ennyire már régen voltam "kiéheztetve" minden szempontból :wink: :roll:

Összetartunk hát persze... :wink:

Mindenkinek küldöm:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Küldöm mindenkinek!(Kicsit lógok :oops: )

Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy :!:

Köszi drága:))

lányok mi az a laptető :?:

Gabi :!:
köszi finom volt a tortád :D :D
Vendég

Angyal
aki laptetőre kerül, Ő lesz a legközelebbi babás 8) :wink:
Nagyon szépek a képek....szuri már megy több, mint 1 hete, csak most jön mellé a másik fajta :wink:

Zsu
nagyon örülök a jó híreidnek...ez frankó :!:

Cukigabi
te nagyon ügyi vagy, de téllleg :!: :o

Szuzy
privi ment.

Bri :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Drága bettykém köszi a választ:))

ÁMEN :D :D

ügyes vagy a szurizással, tudom, hogy a decát már szurod most a GONALf jön.
Sok szép tüszőcskéd lesz bettykém :!:

igen szép képek vannak azon az oldalon is, nyugodtan keresgélj, keresgéljetek rajta lányok!

pusziiii
Vendég

Betty
Neked most megkell jojjon es onnan megy a gonap f vgy csak siman piri nelkul szursz tovabb? :roll: Hajra gonal 8) tudod azt tovig kell nyomni de olyan lesz mintha semmit bese szurnal nekem az ngyon bejott :wink: Remelem legkozelebb nem uszod meg,hogy meglatogassalak :wink: eees addigra ikres kismami leszel :D

Zsu
Mit tudsz az uj rendeletekrol?Mennyi idot kell varni? :roll:

Angyal
Igen jobban vgyok bar azt hiszem megfaztam picit mert folyik az orrom :? Orulok a jo hireknek :!: En is azt neztem szinte mindenki januarban meg februarban indul 8) :D

Gabi
Sok itt az alszent meg a beteg tobbszemelyiseggel rendelkezo is :roll: sok ilyet olvastam mar :? es a noveny irta is hogy o mar regisztralt tag bneten...csak kivancsi lennek ki is o valojaban aki a tobbi topikjaban a masik nevevel gondolom ilyeneket nem iiiiir :roll:

Suzy
Nem tom lehet majd kerek egy ujabb 24oras ekg-t mikor hazajovok akkor meg hormonok elott :roll: Szep az uj "vonalzid" 8) Betelefonalok es ha esetleg nincs meg meg akkor elkuldik emailben :wink: Gondolj bele ha mar ingye adnak valamit...akkor a szivbetegeknek meg a sulyos rakosaknak miert nem adnak ingyen gyogyszereket :roll: :twisted:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Tablicskut neha tedd be legyszi :oops: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drága Bri :!:

Örülök, hogy jól vagy, gyógyulj meg mihamarább a náthából :!:

A jövő év nagyon sok szép kisbabát fog hozni lányok :D :D
Vendég

Zsu!
Kép
Én is januárban kezdek,lehet össze is futunk majd! :lol:

Bri!
Már haza is értél?Most megint fényévekre vagy tőlünk :( Gyógyulj meg!

Suzy!
Jól laktál?

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal
Igyexem mar iszom is a teat 8)

Gabi
Nana mar tegnap hazaerkeztem a gep indult ugye otthon 12:30kor es otthoni ido szerint 11kor mar itt is voltam 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
akkor legközelebb várlak :!: Ééés úgy legyen...de magadat kihagytad, mert te is ikres kismami leszel :lol:
Igen meg kell jöjjön piri, már itt van a kapuban, van valami pitt-putty már, úgyhogy megint pontos volt :lol: de most ennek örülök :!: :lol:
Ma felhívtam a kórházat, hogy 99,9%, hogy holnap jön majd meg, de a papíron úgy van, hogy menszi 1. napján kell hívnom őket az UH miatt munkanapon 10:00-14:00-ig :shock: hát holnap meg nagyon nem munkanap lesz, úgyhogy telóztam, és azt mondták, hogy akkor hétfőn még nem késő egyeztetni az UH miatt.
Úgyhogy akkor hívom őket.

Táblit holnap beteszem, csak most a háttérben megy egy feltöltés, meg netezek is, és ha még azt is szerkeszteném, lehet, hogy nem szeretné a gép annyira :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

A HAJÓTÖRÖTT

Egyszer történt egy hajótörés, amit csak egy ember élt túl. Őt a víz egy lakatlan sziget partjára vetette. Azon imádkozott nap mint nap, hogy jöjjön és mentse meg valaki. Mindennap kémlelte a horizontot, hátha meglát egy hajót, ami megmentheti, de hiába. Végül, beletörődve sorsába, épített magának egy kis kunyhót a szigeten.
Aztán egy napon, amikor elment halászni, hogy legyen aznapra is mit ennie, szörnyű dologra ért vissza. Az egész kunyhó lángokban állt! Teljesen elégett, úgy, hogy csak hamu maradt belőle. A hajótörött teljesen elkeseredett. Nemcsak hogy hajótörést szenvedett, de mire beletörődött sorsába és épített magának egy kis zárt menedéket, az is oda lett.
"Hogy tehetted ezt velem Istenem? Mivel érdemeltem ki ezt a rosszat? Pedig már kezdtem megbarátkozni az egyedüllét gondolatával, és olyan jól éreztem magam ebben a kis kunyhóban, miért kellett ezt is elvenned tőlem?" - kiáltott Istenhez.
Másnap kora reggel, amikor kisírt szemét kinyitotta, arra ébredt, hogy kiköt egy hajó. Nem hitt a szemének! Amikor felszállt a hajóra megkérdezte a kapitányt, hogy honnan tudták, hogy ő ott van.
"Abból a nagy füstből, amit csináltál. Abból láttuk, hogy van itt valaki a lakatlan szigeten." - felelte a kapitány.
Az ember életében vannak olyan időszakok, amikor mindent elveszettnek érez, mert annyi rossz dolog történik vele. De az életnek minden negatív történésre van egy pozitív válasza!

betty615

szép jó reggelt!

Zsu!
Azért ez olyan bosszantó, még te fizetsz és ilyen..... mert karácsony lesz, komolyan nem hiszem el. miért kell fogigátlót szedned?

Gabi!
Ezt a tortát te csináltad? Nagyon tuti!

Betty!
Ezt én sem tudtam, mármint a laptetőset. Akkor ez nekem is jó :wink: Azt hiszem múlt hétvégén én is laptetöztem a fotókkal, 16.lap.
Nekem a doki azt veszi első napnak mikor még alig látni valamit. pont aug.19.-e volt és nagyon kicsi barnázás, fel is hívtam most ez annak számít vagy sem és mondta annak, így innen számoljam a napokat.
A hajótörés mindenkinek így legyen, remélem mindannyiunknak a 2010 év pozitív lesz.

a növénynek majd utána nézek, én a cheten ősrégi ember vagyok, így ismerek egy pár moderátort is.

Bri!
Jobbulást kívánok, sok csipkebogyótea.

Szép hétvégét mindenkinek!

Holnap gondoljatok rá, megyek be a kórházba, de jövök is haza. Megcsinálják a rövid hullámot, a v.v és jöhetek haza.
ancsuka

Ancsuka
nálunk úgy számolják a vérzést, amikor már piros, az az 1 cn.

Holnap szorongatunk neked :!: :wink:

Kellemes hétvégét mindenkinek :!:

betty615

Kép
Kép

betty615

Sziasztok!

Most láttam meg ezt a még működő lombikos fórumot. Szabad csatlakozni?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Üdv. nálunk 8) persze, hogy csatizhatsz :!: :wink:
Mesélj kicsit magadról, mióta próbálkoztok, hol tartotok stb...
Kép

betty615

Sziasztok

Ranita, üdv itt!! :) Mesélj egy kicsit magadról!!

Betty, nagyon jó ez a kis történet a hajótöröttről!

Bri, nem tudok semmit az új rendeletekről, mert lükepék eszemmel erre nem kérdeztem rá, azzal voltam elfoglalva, hogy megint kell szednem ezt a sz@rt! :oops: És hogy mennyit kell várni? hát kezdhettem volna dec-ben, csak közbeesne a karácsony...azért marad a január.

Gabi, neked hányadikán kell menned?

Ancsuka, jó lett volna most kezdeni, ez tényleg bosszantó, de jobb lesz januárban, mert akkor nyugiban itthon lehetek, ugyanis megszűnik a melóhelyem (sajnos), elmegyek álláskeresőire addig is!
Vendég

Köszi lányok :D .

Akkor az én történetem.
Amikor eldöntöttük, hogy jöhetne a baba egyből kiderült, hogy bibi van. PCO. .. Megdrillingezték a petefészkem + csináltak átjárhatóságit és körbenéztek odabenn. Minden ok volt, az apró ciszták is szépen eltűntek. Ciklusom rendbejött, 6 hónap múlva terhes lettem és megszületett a kislányom.
Rá egy évre gondoltuk jöhet a kistesó. Ugyanez a tortúra, mert a ciszták kiújultak, drilling, petevezeték átjárhatósági + kukucska. Megint minden ok. A 6. hónapban megint terhes lettem, de elkezdtem vérezni és valahogy nem éreztem jól magam. Megállapították, hogy üres a petezsák és már összeesett. Küret... :cry: Rá egy hétre nagyon begörcsöltem, visszakerültem a kórházba. Én akkor már tudtam mi a baj, ugyanis pozitív volt a terhességi teszt. Méhenkívüli..... Csakhogy a dokik nem így gondolták, mert nem láttak semmit, csak a tesztjeim voltak sorra pozitívak. Hiába véreztem, görcsöltem, 2 hétig semmi nem történt. Akkor szánták el magukat, hogy mégiscsak meg kellene már nézni, hogy mi az. Hát persze, hogy m.k. volt. Az egyik petevzetéket eltávolították. Ennek most lesz egy éve.
A dokim azt mondta, próbálkozzunk, mert a másik petevezető ép. Nyáron meguntuk, elmentünk Tapolcára. Mindkettőnknél minden rendben van. 2 inszemem volt, a 2. után azt mondta a doki, hogy nagy az esély arra, hogy a meglevő petevezeték sem ép, csináljunk lombikot. Ez múlt hónapban volt és minden olyan jól alakult, ennek ellenére mégsem sikerült :cry: :cry: :cry:

Na, jó hosszú lettem, bocsi :oops: .

Kép

Kép
ranita1979

Próbálok majd mindenkit megismerni és visszaolvasgatni, bár eléggé időhiányban szenvedek :roll: De igyekezni fogok :D

Kép

Kép
ranita1979

Kellemes hétvégét lányok :!:

ranita :!:

Üdv a csapatban:))

Bri :!:
Remélem, hogy jobban érzed Magad tegnap óta :!:
Gyógyulgass :!:

betty :!:

Igazán szép a történet.

Puszi Mindenkinek :!:

További kellemes délutánt lányok :!:
Vendég

Szép estét!

Gabi, igen belaktam pénteken...most meg azóta már annyit ettem anyuméknál, h majd szét durranok :wink:
Naon szép a tortácska, ügyi vagy! :wink:

Bri, jobbulást neked!nem én csináltam a vonalzit...egy közös ismerősünk készítette kívánságom szerint :wink:

Betty, annyira köszönöm neked :wink:
Gyönyörűséges a tábli, ügyi vagy :wink: köszönjük

Ancsuka, én is úgy tudom, mint Betty, h azt kell első napnak venni, amikor már rendes piros vérzés van :!:
Drukk holnapra meg hétfőre :!:

Ranita
Kép
Sajnálom, h ezen végig kellett menned, de sikerülni fog nemsokára ezért drukkolunk és bátorítjuk egymást nap, mint nap!
És most újabb lombik lesz :?:

Zsu, nagyon sajnálom, h megszűnik a m.helyed :cry:
melyik fogigátlót szeded :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, a regulont írták fel nekem!
Nagyon jó a vonalzód!!! :D Hogy mik vannak, én lüke vagyok az ilyenekhez! :oops: Nagyon tetszik! :D
Vendég

Ranita, nagyon szép neve van a kislányodnak, nekem is ez lenne a választott nevem és a Maja, ha egyszer már arra kerülne a sor végre :wink: :roll:

Zsu, én is mentem volna a 4.inszemre tuti, ha nem jönne a karácsony, mert andrológia sincs nagyon decemberben, de lehet ez mégis jobb lesz így januárban!

Sikerülni fog mindenkinek 2010-ben tutira :!: :wink:

További szép estét!

Elmegyünk pizzázni valahova, mert ugye már megint éhes vgyok :wink: :roll:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, én is szedtem régen, és a múlt hónapban is azt szedted :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, igen ezt szedtem a múlt hónapban is!
2010 a mi évünk lesz tuti!!!!
Vendég

Ranita!
Kép

Lányok most nincs időm írni! :oops:

Pusz mindenkinek :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Szia Ranita!
Látom mi félig összepasszolunk, nekünk is van már egy kislányunk. Sajnálom nagyon, akkor ha jól értem egy lombikon már túl vagytok?

Zsu!
De a lombikosokat védi valami nem mondhatnak fel a munkahelyen.
Mondjuk ha megszünik akkor nem tudom mi van. viszont ha nem lesz folyamatos a munkaviszonyod akkor gyedet sem kapsz. Sajna én már ennem utána jártam ezért is van most "munkahelyem", hogy kapjak gyedet. januártól mondjuk el akarok jönni tp-ra ha lehet egyáltalán iszem miatt eljönni, de remélem igen.

Betty!
A táplázat nagyon jó!

Holnap gondoljatok rám este jelentkezem.
Jó éjt mindenkinek.
ancsuka

Ancsuka, úgy gondoltam, hogy elmegyek munkanélkülire, akkor sem kapok? Mit tudsz erről?
Annak is utánajárok, hogy mi van akkor, ha megszűnik a melóhely, de asszem, hogy semmi.
Vendég

Csajszik, majd jövök, és reagálok, csak azért jelentkezek, mert holnap nem leszünk itthon, megyünk tesómékhoz, hétfő kedd meg festünk Anyuéknál, úgyhogy nem nagyon leszek...csak szólok előre, hogy tudjátok, ne aggódjatok, ha esetleg nem jönnék :wink:

Ranita
ha szeretnél bekerülni a tábliba, küldd az adatokat :!:

Pusszantás :!:

betty615

Helló lányok! Hol jártok????

Zsu!
Még nem számoltam ki mikor kell mennem :oops: Menszi 2.napján kell jelentkeznem.

Betty!
Tábliba beírhatod majd nekem,h 1 lombik 2010 január.
Hétfő-keddre jó munkát :wink:

Ancsuka!
Gondolok-gondoltam rád!Gyere majd.

Suzy!
Pizza?Jó ötlet.

Bri!
Remélem már meggyógyultál.

Mindenkinek szép délutánt,nálunk 7 ágra süt a nap :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Zsu!
Én úgy tudom csak akkor számít bele, ha 3hónapig vagy munkanélkülin, utána vége és ha nincs meg 2év folyamatos munkaviszonyod akkor nem kapsz gyedet. Én anno bementem a tb-hez, ott azt mondták, ha elmegyek munkanélkülire, akkor lőttek a gyednek, mivel nincs munkaviszonyom. Közbe más mást mondott ezt a 3 hónapot. viszont abba gondolj bele ha terhes leszel és az leszel akkor senki nem fog alkalmazni, sőt ha megtudják mire készül és még nem vagy terhes akkor sem. Én tudom, mert én ebben vagyok most benne, de nekem van munkahelyem papíron ami folyamatos. De nézz utána, max ha bírjátok, jelentsen be valaki és fizeted magad után a járulékokat, jobban jársz mint 30eft gyessel.

Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám. Túl vagyok az elején, mondjuk ez nem volt nagydolog. megkaptam a rövid hullámot, majd egy óra múlva v.v majd jöttem haza. pont mint ahogy suzy írta. Holnap 11-fél12-re kell visszamennem és 13órakkor a HSG. Holnap viszont nagyon szorítsatok, jobban mint ma, mert nagyon félek, de a babáért mindent.
ancsuka

Vonalzót próbálok betenni, nem tudom sikerült-e.
nagyon régen volt, de hogy csináltam nem tudom.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!

Suzy,
igen, újabb lombik lesz. A decemberi vérzés után kell visszamennem, akkor lesznek vizsgálatok és január-februárban kezdünk.
Nekem is nagy kedvencem a Maja is :D. A Hanna név már akkor meg volt, amikor még tervbe sem volt gyerek. És most is így vagyunk. A nevek már meg vannak, már csak babó kellene hozzá :? .

Azt nem tudjátok, hogy ilyenkor miket néznek majd :roll: ? Hormonok? Vagy apát? Vagy mit? Én kérdeztem dokit, hogy javasol e valami vizsgálatot még, de azt mondta, hogy nem, minden meg van. Akkkor?

Ancsuka,
láttam a kislányod képét pár oldallal előrébb. Nagyon szép, igazán büszke lehetsz. Most nem rémlik, bár biztos írtad, Ő is lombikos baba?
Igen, egy lombikon túl vagyunk :cry: .
Holnapra mennek a drukkok!!!!!!!!

Zsu,
a munkanélküli olyan, mintha dolgoznál, munkaviszonynak számít. Én is voltam a lányom előtt, mert maszeknál dolgozom és mikor megtudta, hogy terhes vagyok, úgy gondolta, hogy ez így jó lenne :evil: De rendesen kaptam a gyedet, semmi gond nem volt ezzel. Felhívtam a tb-t is akkor és ott azt mondták, hogy inkább munkanélkülira jöjjek el, mint táppénzre :roll:
Én ezt így tudom, de azóta már lehet változott valami.

Én azt most tudom, ha terhes leszek valamikor, akkor csak gyest fogok kapni :evil: .

Betty,
táblához:
29 év( igaz már csak egy hónapig, de ez jobban hangzik :D ), 30-38, 2007 szeptember, Tapolca- PRI, Pco, egy petevezeték, 1 gyerek, Hanna, 2006.06.28, elevit,következő lombik 2010 január -február.

Kép

Kép
ranita1979

Ancsuka,
jó a vonid, de én az aláírásból semmit nem látok :roll:

Én meg karácsonyit szeretnék feltenni, de nem találok.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!

Aláírás? Milyen aláírás?
Igen írtam mikor én is csatlakoztam,(nemrég) ő simán összejött vagyis costibegyet szedtem és tüszőrepesztőt kaptam. Kb. fél év és terhes lettem, de az a fél év costis volt, meg műtét a fél petefészkemet kivették az egyik oldalon. Most viszont más is van, férjemmel akkor is gond volt és az óta is van, és már velem is nincs rendesen peteérésem, mondjuk tavaly endometriozissal műtöttek.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!
Nem voltam a hétvégén, mert annyira kevés az időm ilyenkor, gyorsan eltelik ez a két nap és holnap már megint menni kell dolgozni, de a lényeg, h még van hova!sajnálom, akinek nincs munkája! :cry:

Ancsuka, vártalak...akkor nem volt vészes a mai nap :?: holnapra drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty, szép napokat és jó munkát anyudéknál, köszi, h írtad :wink:

Bri, remélem jobban vagy már :roll: :?:

Ranita, én úgy tudom, h bizonyos vizsgálatoknak meg kell lenni és a hormon eredmények és andrológiás vizsgálatoknak nem lehet 3 hónapnál régebbiek :?: :roll: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
nem volt vészes, pont mint ahogy leírtad :wink:
Holnap gondolj rám, mert eléggé félek. De bízom benne, hogy nem lesz semmi gond és nem is fog fájni.

Szép estét, holnap délután jelentkezem.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka!
Nekem most kedden volt a HSG és én is féltem,h fájni fog,de nem volt semmi.(vagyis 1 pillanatnyi fájdalom volt).Tiszta ideg voltam,de nagyon rendes dokibácsit fogtam ki és ő megnyugtató volt,végig beszélt hozzám,mondta,h éppen mit csinál.

Ranita!
Hormon,andrológia,rákszűrés és ha lombik lesz akkor kell majd EKG is.Nekünk fél évig jók a leletek csak az EKG nem.

Hát lányok nálunk a hétvégén kéményfelújítás volt.Társasház lévén nem volt egyszerű összehozniuk,h a 4 lakásban mindenhol otthon legyenek,rajtunk kívül mindenkinek sikerült elintézni.Anyósom jött át tegnap is meg ma is,de jobban örültem volna,ha itthon vagyok,mert nem gondoltam,h ilyen kosszal jár ez :oops:(egyébként sokak szerint súlyos tisztaságmániában szenvedek) .Ne tudjátok meg mit csináltak ezek ide nekem :twisted: .Még szerencse,h hamar végeztek így már kivan takarítva és már a tesco-ba is voltunk :lol:
Holnap meg csak 11-re kell menni dolgozni,végre aludhatunk!

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka!
Holnapra: Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka, ne idegeskedj...a dokid fogja csinálni, drukkolunk, h minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++, az egészben a sok várakozás a legrosszabb, de utána pihenés és gyorsan túl leszel rajta majd meglátod :!: látod Gabinak sem volt rossz élménye róla, kívánom, h neked se legyen :!:
Azt kell csinálni, amit a dokid mond és a műtösnő, gyorsan készen leszel....várunk holnap este :!: :roll:

Gabi, szegénykém...akkor nem unatkoztatok, a nagy koszt én is utálom, és 10 percnél tovább nem tudom elnézni, amúgy én is sokszor megkaptam már, h ne legyek már ennyire tisztaság mániás, de én ezzel úgy vgyok, h inkább az legyek, mint igénytelenségben éljek!
Nem bírom a koszt és a rendetlenséget... :!: :!: :!:
ügyik voltatok :wink:
Akartam már kérdezni, h van-e vmi jó kis karácsonyi süti recepted :?: ami olyan egyszerűen elkészíthető :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Hát mi tudod ezeket a cukrászdai sütiket csináljuk,én itthon nem szoktam sütit sütni,csak évente egyszer a beiglit.De az nagyon fincsi.

Kép
cukigabi
Budapest

egy igazi beigli receptet is elfogadnék...főleg egy szakmabelitől :wink: :?: :roll: megköszönném nagyon, mert már régóta rágja a fülemet a párom, h süssek, mert ő annyira szereti a mákosat... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Mindenkit pusszantok, holnap folyt.köv... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Küldöm!

Kép
cukigabi
Budapest

Gyors jövök most csak...

Ranita
beírlak a tábliba...- Tapolca-PRI :arrow: ez minek a rövidítése :?:
Még nem is hallottam :shock:
Ahogy írták a többiek, hormonprofil, citológia, altatáshoz EKG, hepatitis B,C, Aids, ruis vizsgálat, HSG vagy lapar vagy hystero.
Férj részéről spermiumvizsgálat, hepatitis B, C, Aids, ruis vizsgálat (de ez egy v.v.)

Nagy-nagy cupi mindenkinek, majd jövök :!:

Ancsuka, neked holnapra sok sikert, nagyon drukkolok :!:
Kép

Kép

betty615

Csajok
Nalunk netmentes hetvege van :!: Hetfon jovok 8) Kicsit megvgyok fazva de amugy minden rendben 8) Legyetek jok tovabbi szep hetveget :!:

Ranita
Udv en mar regota lattalak talan az inszemes topikban :roll:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: