Sziasztok!
Köszönöm, h hívtok!
Ígérem, h jövök, bár a munkám miatt elég nehéz, mert nem túl jó a beosztásom. Vagy 9-18h-ig, vagy 11-20h-ig dolgozom
princzike!
ne örülj nagyon az én masszázsomnak, mert ez nem AZ a fajta "jaj úgy élvezem én"-masszázs
Konkrétan úgy fáj, h a férjem majd besz*rik közben, én meg sziszegek mint egy kígyó. (nekem kicsit jobb a fájdalomtűrésem)
a blogomba ha bemész, láthatsz képet róla, h hogy nézünk ki utána lábilag
móki!
igen, én is jártam hozzá is, de ő csak a lelkemet gyógyította.
lucuzs!
arról van szó, h miközben kezelt a talpmasszőr-orvosunk (mert minden ő egyben), kiírta a gép, h mi nem stimmel. Kérte, h hozzak magammal mefit és mérjük be.
Rátettük a gépre és az impulzusok alapján kiírta a gép, h nincs szüksége a szervezetemnek erre a gyogyira. Ugyanez érvényes pl. az aloe verás készítményekre, aminél az egyikre kiírta, h nem jó nekem és láss csodát, mikor áttértem egy másik fajtára, akkor el is múlt a gyomorsav problémám egyik napról a másikra.
Bármit be tud mérni a gép.
Egy ilyen kezelés alkalmával kapok babaprogramot, altesti kezelést és esetlegesen vírus- vagy gombairtást, megnézi mindig a hormonokat, az immunrendszerem, agyi aktivitásom, stb.
ha nem erre céloztál, akkor írd meg légyszi, mert lehet, h félreértettelek.
És szurkolok, h végre ti is egyenesbe gyertek!
meli!
dehogy olvasod te rendszeresen, hisz nem is írok rendszeresen. ....Vagy talán mégis?! Az a rendszer benne, h nincs benne rendszer
napvirág!
ezekkel a méretekkel te kövérnek látod magad???!!!
jaj, te, ha látnál minket! sokan fogytunk már végre, de még mindig vagyunk páran, akik összetennék a kezüket a te méreteidért cserébe! szóval tessék megnyugodni!
Többieknek is sok puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!