Új privát üzeneted érkezett!

Amit kihagytam:

CRL = 25 mm
Petezsák = 51 mm
és ritmusos szivcsőpulzáció

Most meg éppen valami olcsó megoldást keresek a 12-ik heti vizsgálatra.... Jól feladta a dokim a leckét... :?

Kép

Kép
princzike

Princzike, csodaszép babád van! :lol:
mókica

Sziasztok!

Princzike! Nagyon szép baba!!! :D :D :D Olyan jó!!! :lol: :lol: :lol:

Meli! Dejó, megint van neted! Akkor gyere és indítsd be újra a topikot, mert nagyon nagy a csönd! :wink:

Meme! Holnap újra doki! Szorítok! :D

Kacsi! Ma volt újra uh? Mi volt?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Ja, Princzike! Akartam kérdezni: hogy vagy? :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Igen, újra itt vagyok! :D
CSak kicsit még szoknom kell a gépet, mert sajnos ki kellett cserélnünk, a másik tropára ment!

De mostmár megpróbálok majd újra berázódni közétek!

Hmeme,
nem is tudom már, hogy gratuláltam-e neked! :oops: Ha még nem, akkor most pótolom! :D Mi most a következő lépés?Mikor mész dokihoz?

Princzike,
gratulálok a babácskádhoz!Nagyon szépséges!
Irigy-irigy!

Aisha,
annyira szép Zyva!Imádni való!Összecsiszolódtatok már?Gondolom apácskát leveszi mindig a lábáról! :D

Lucuzs,
örülök, hogy apácska már jobban van!
Bocsi, pedig már kérdeztem, de nem emlékszem, mikor is mentek majd Tapolcára?Csütörtök körül?Vérnéni még ott időzik?Lassan küldheted hozzám, szerintem nemsokára ideér!

Én pénteken abbahagytam a fogigátlót, most várom vérnénit, aztán újra elkezdem szedni, és dec.2án veszem majd be az utolsót!Már nagyon várom.Mostmár remélem hamar eltellik ez a pár hét!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Kacsi,
uhu mikor lesz?Most volt closty, ugye?

Ranita,
hogy vagy?Kicsit rendbejöttél?Hidd el, hamar eltellik ez az idő!

Loviné,
apácskának millió drukk a műtéthez!
Akkor most új melód van?Mit csinálsz?

Timcsi,
hogy vagy?Valami változás?

Syl,
régen hallottam rólad.Mi újság veletek?Mentek mostanában valahova?

Babszika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit gyere majd!Kíváncsiak vagyunk ám Rád!!!!!!!

Nocciola,
hogy álltok a költözködéssel?Majd kérünk ám képeket!

Gota,
hányi még mindig van?
Hogy tellik az idő?Monyo után már Te következel! :P

Monyo,
Noci hogy érzi magát a pocakban?Discozik sokat?

Eclipse,
gratula apácskának, nagyon ügyi volt!
Neked is új munkád van, ugye?Hogy tetszik?Mikor lesz apácska műtéte?

Móki,
örülök, hogy kicsit tudtunk beszélgetni! :wink:

Bocsi, ha valakit kihagytam!Igérem, visszarázkódok majd!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Princzike,
ezek jó hírek és szépen látni a babót az uh képen :D

Meme,
holnapra mennek a drukkok!

Meli,
teljesen jól vagyok, nem agyalok olyanon, amin nem tudok változtatni :roll: .
Milyen hamar elment neked is ez az egy hónapm, amíg szedted a fogigátlót. Vagy csak nekem tűnik úgy :roll: ? 2- a meg már mindjárt itt van.

Kép

Kép
ranita1979

Meli,

még mindig van. annyi, hogy reggel megiszok egy pohár vizet, és 2 perc múlva már kint is van. de már megszoktam.

Princzike,

gyönyörű babóca. jó újra hallani felőled.

Hmeme,

mennek a drukkok holnapra.

Kép
gota79

Sziasztok!

Princzike,
gyönyörű babácskátok van!

Gota,
kekszet nem próbáltad még?

Aisha,
köszi a hiányolást.

Meli,
hogy mit csinálok?A második munkahelyet pusztitom.Az első hazugságra épült és sok túlórára.
A másik meg egy korrekt cég.(valamikor rég dolgoztam már náluk)
Tanultam szakmát -amit bónusz szakmának hívok én, mert ha nincs más akkor leülök a varrógéphez és taposom ezerrel.
Tehát egy mezei varrónő lettem újra, de legalább kapok érte fizetést.

Lányok, köszi a drukkot api nevébe.

Eclipse,
isten éltessen sokáig.(szemtelenül fiatal vagy.) :wink:

Bocsi, ha valakit kihagytam , nem volt szándékos!

Rólam annyit, h nem tudom mikor volt ovum,de olyan 4 napja be van duzzadva a cickóm.Nem fáj csak melltartóba.
Most nem tudom mikorra ne várjam pirit.Vagy várjam, nem is tudom, kezdem feladni a dolgokat.
Vendég

Loviné,

próbáltam én már mindent, de semmi sem jött be. de már megszoktam. így, hogy csak a víz jön vissza és kaja nem ki lehet bírni.
érezd jól magad az új melóhelyen, de azért kívánom hogy egy kis babóca miatt ne maradj ott túlságosan sokáig :wink:

Kép
gota79

Sziasztok!

Köszi a hiányolást! :)
Gota!
Sajnálom a hányást, de örülök neki, hogy annyira nem visel meg! A vizsgálati eredmény a jövő héten lesz meg?
Loviné!
Jó hogy jöttél! :) Szerintem jobb, ha inkább nem várod a pirit! :) Feladni sosem szabad!
Ranita!
Örülök, hogy jól vagy!:)
Meli!
Hajrá vérnéni! :)
Lucuzs!
Akkor holnap Tapolca? Elmúlt a barna? :?
Princzike!
Gyönyörűséges babád van! Annyira örülök Nektek! :)
Meme!
Igaz ma van uh? Nagyon szorítok Neked! Ha végeztél gyere és mesélj! Biztosan jó híreket kapsz és akkor már nem lesz kétséges, hogy ott van a babó! :)

Velem annyi történt, hogy hétfőn visszamentem uh-ra, a tüszöm szép 19 mm-esre érett! :) Még akkor átszaladtam a gyógyszertárba tüszőrepesztőért (rohadt drága volt) és be is adták. Házi feladatként tegnap kellett együtt lennünk és holnap kellene, de szerintem mi nem hagyjuk ki a mai napot sem, mert szerintem a holnapi már késő lesz! :shock: Ti hogy gondoljátok? Aki kapott már közületek tüszőrepesztőt, az mit érzett utána? Én azóta pont úgy érzem a hasam, mint mikor terhes voltam. :shock: Még egy kérdés: A doki azt mondta, hogy a szuri után 24 órával reped a tüsző. Nem lehet, hogy később? Na sikerült jó sok hülyeséget kérdeznem, de ha tudtok válaszoljatok! :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi,
én úgy tudom, hogy a szuri után 24-36órával reped a tüsző!
Drukk, hogy sikerüljön!

Loviné,
sajnálom, hogy az előző munka nem sikerült.De ez mostmár tuti!Szerintem nagyon jó szakma a varrónői.Munkából nincs hiány! :wink: És nem elkeseredni!Apácskának meglesz a műtétje, és már jön is majd a baba, meglátod!

Ranita,
örülök, hogy pozitív vagy!Csak így tovább!
És még az is lehet, hogy nem is lesz szükség a 2.lombikra! :wink:

Gota,
sajnálom a hányit! :cry: De egy kicsit irigykedek is!Énis szeretnék már!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi Lányok a dicseket. Jól esik mindkettőnkek :)

Hmeme
doki? Mikor hozol képet?

Ranita
Remélem hamar bekopogtat a gólya hozzátok is! Én nagyon bízok benne.

Loviné
Te kis huncut. A végén kiderül, hogy te is jól bebabásodtál :lol:

Kacsi
Én is úgy tudom, hogy repi után 24-36 óra múlva reped!
Inszemnél pont ezért kell úgy beadni magadnak, hogy mondjuk hétfőn délután, és ezért van szerdán délelőtt a kis turmix beadása :lol: Így ők is inkább a 36 órával számolnak... :roll:

Meli
Jó, hogy újra van géped :)

Én most olyan mérges és letört vagyok! :x Hétfőn a doki mondta, menjek el down-kór szűrésre /kombinált teszt/. Adott egy névjegykártyát, hogy ezt az embert keressem ott. Megnéztem a honlapot és 28.000 Ft.-ba kerülne a vizsgálat. Igaz 1,5 óra alatt elvégzik, gondolom meg is kapom az eredményeket. Azonban van arra lehetőségem, hogy az AEK-ben ingyen mind ezeket megcsináltathassam, csak
1. vagy beutalóval megyek, vagy
2. bejelentkezek ott egy nődokihoz és ő automatikus kiírja a vizsgálatokat.
Gondoltam ok, maradok a magándokinál, ő már úgy is ismer 2 éve és elég sok mindent csináltunk végig. Felhívtam, hogy adjon beutalót, hogy elmehessek az ÁEK-ba. Erre ő jól kiakadt, hogy miért akarok én oda menni, mert neki ezzel az intézménnyel semmilyen tapasztalata nincsen. Persze megírja papírt, de szerintem húzta a telefonban a száját elég rendesen. Jól megsértődött.
Teli van a hócipőm a mai nappal! Fel tudnék robbani.....

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Princzike!
Én is ezzel a babóval, sőt már előtte is (kb. januártól) ugyanahhoz a magándokihoz járok. Nálunk is úgy volt minden vizsgálat, hogy ez a magándoki küldött minket ide-oda, természetesen magándokikhoz, ami mindenhol szép kis összeg volt.
Szerintem ezek a dokik egymást ajánlják, oda-vissza. Amit úgy gondolsz, hogy meg tudsz oldani ingyenes úton, szerintem is érdemes kihasználni.
Nálam a diabetikust is ez a nődoki ajánlotta, egyszer voltam nála, aztán többet nem. Találtam sztk-s ingyenes rendelést, ami szerintem színvonalasabb is volt, mint a maszeknál. Megmondtam a dokinak, hogy ezt csak így tudom megoldani.
Anno a merckformint sem akarta a maszek felírni, de ha elmentem volna a maszekhoz, ami tőlünk 50 km, + amit tejelni kellett+ a gyógyszer ára, hát egy doboz kb. 6000 Ft-ba jött volna ki. Aztán megoldottam máshogy. (Igaz nem túl szép és hivatalos módon :D )
Tündéri a babó!!!!
jucus80

Jucus
örülök, hogy te is így látod. Csak annyira rossz, hogy most be kell mennem hozzá, ő meg ott fog nekem duzzogni.
Szerintem azért parázik is... bár nem hiszem hogy annyira parázósak lennének...

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! Minden rendben, csak egy héttel kisebb mint számoltuk. Most 5 hetes. De szépen fejlődik a doki szerint!:) És a petezsákban sejthető embrió.:) 2 hét múlva megint megyek, ha akkor is minden rendben, akkor felvesz gondozásba.
Itt a kép!:)
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme! Akkor most már tényleg hatalmas gratula!!! :lol: :lol: :lol: Nagy kő eshetett most le a szívedről! Végre lehet felhőtlenül örülni! :lol: Dejódejódejó!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi! Mennek a drukkok, hogy elcsípjétek az időpontot! :wink: Én nem vagyok képben a repiszurival...

Meli! Jó, hogy vagy végre! :lol: :lol: :lol:

Princzike! Meme! Nektek vannak tüneteitek?

Mi holnap megyünk Tapolcára, bár barna még van, de úgy döntöttem így is megyek, aztán csináljanak amit akarnak, de mivel 40-ből 30 napot vérzek/barnázok nehéz lenne eltalálni egy "mentes" napot. :roll:

Ma voltunk Bogival vérvételen, mert rengeteget vérzik az orra, és utána akarunk járni, mi lehet az oka. Hát nem kell magyaráznom, hogy szörnyű volt, főleg azután, hogy meg kellett bökni a bal kezét is mert a jobb véna nem bírta. :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
Köszönöm szépen!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lucuzs
Nekem tegnap jött a gyomorsav, ma reggel meg az émelygés. Meg kb. 3-4 napja nem bírok ki 1 órát pisilés nélkül. Azon kívül, megveszek a mandarinért (ami nem a legjobb a gyomorsavra, viszont, ha eszem akkor aznap este nincs:) Furi) Meg a levesek! tegnap este 9-kor álltam neki zöldséglevest főzni grízgombóccal:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Többiek? Merre van mindenki? :shock:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hmeme,

hatalmas gratula!

Kép
gota79

Kacsi,

sajna nem jövő héten, hanem majd csak 26án lesz eredmény. akkor megyünk debibe, lesz uhu+gentikai tanácsadás. ott ugrik majd a majom a vízbe.

Princzike, Jucus

nem értem a problémátokat. nálunk itt Nyíregyen mindenféle beutalót a védőnő ír meg, és minden vizsgálatot a kórházban végeznek. nem értem nálatok miért a magándoki csinálja. itt fel sem merül az ilyen. érdekes.

Kép
gota79

Sziasztok Lányok,

Meli,
jövő szerdán, 18-án du. 2-kor lesz apaműtét, és estére már saját ágyban akarunk pihizni.
Ma volt a vérvételen és EKG-n.

HMeme, annyira örülök, remélem minden rendben lesz!!!! :D Szurkolok!

Lucuzs,
Ti ma vagytok Tapolcán, nektek is szurkolok nagyon!

Eclipse
eclipse
Budapest

Lucuzs, drukk mára! Gyere majd mesélni mi volt!
mókica

Sziasztok!

Ezer, meg talán még pár éve, h nem jöttem. Bevallom, nem is tudom, h hol tart már ez a csapat.

Bocsánat is érte, h nem követtem az eseményeket, de kicsit könnyebb így. :oops: Önös érdek, de fontosnak tartottam, h helyre huppanjon a lelkem újra, mert közeledik az 5. év (amióta próbálkozunk) és eléggé feszélyez belül ez az egész.

Röviden rólunk (annak, akit érdekel és nem olvassa a blogom):
talpmasszőrhöz járunk és nagyon jól haladunk. Egyre több javulást érzünk magunkon - mind testileg, mind lelkileg - , emellett kapunk biorezonanciás kezelést is a masszőrtől, meg lámpázást, szóval igazán kitesz magáért.
A biorezonanciának hála az immunrendszerem lassan nem mínuszban lesz, és kiderült, h már nem kell a szervezetemnek a Meforal. Éreztem én, h már nem nagyon van rám hatása, de azért bőszen szedtem.... tegnapig. Ekkor vittem ugyanis beméretni és beigazolódott az érzésem.
Most majd időt kell szakítanom egy vérvételre, h lássuk, hogy is áll az inzulinom, na és persze megnézetek egy teljes vérképet is.

Az emésztésem már az aloe vera termékektől szépen helyreállt és az inzulinom szinten tartása is valszeg ettől indult be. Nincs több puffadás, és nem szenvedek attól, h nem tudok wc-re menni. Közben megszabadultam a gyomorsavtól is hála az égnek és 4-5liter folyadékot iszom - eddig ez képtelenségnek tűnt -, de ma már ennyi az igényem.

A baba még mindig nem kopogtat, de most végre van már munkám, szóval lekötöm magam. Újra a házunkra fókuszálunk, na és a kutyákra, mert tüzel a kislány.... szóval, lesz itt baba :lol:

Látom, közben jönnek a babák itt is, szóval gratulálok mindenkinek!!!!!!!

Mivel lassan teleírom az oldalt, ezért be is fejezem és visszaolvasok pötit. JA, KÖSZÖNÖM A HIÁNYOLÁST!!!!!

babszika

sziasztok.

Meme gratulalok.

princzike szepen latszik a baba a petezsakban.

lucuzs?hirek?

eclipse minden elismeresem a parodnak.

babszika johetnel gyakrabban is.orulok hogy kezd helyrerazodni a lelked.lessz kisbabatok nektek is,megha most nem is hiszel benne.

nalunk minden okes.Noemi 1300gramm mindene rendben egy honap mulva van ujra jelenesem a dokkernal.

Kép
monyo83

Hmeme
Nagyon szép kép :lol:
Grat még egyszer! Hozz majd képet 2 hét múlva is :)

Babszika
Istenem masszázs jaj, de jó. EGyébként tényleg használ! Én tudom :lol:

Lucuzs
Igazából nekem a mellfeszülésen és a gyakori pisilésen más tünetem nincsen :roll:
Így egy kicsit az elején paráztam is :oops:

Monyo
szuper, hogy Noémival minden OK.

gota
Nekem azért volt ez gond, mert ugye mindenki fizuból él.
Igazából nyugodt szívvel csináltatnám az általam választott kórházban a vizsgálatot, de a doki meg látom rajta, hogy pánikol egy kicsit, mert nem az általa preferált (ebben az intézményben bízik meg) csináltatnám a vizsgálatot. Így elültette nekem is a bogarat a fejemben. Ráadásul dokit nem akarok váltani, mert teljesen meg vagyok vele elégedve és kezdettől fogva hozzá járok minden PCOS, IR-es , nőgyógyis gondommal. Ráadásul tök jól kezeli a PCOS dolgokat is. Ő volt aki felfedezte, hogy nálam ez lehet a gond a prolaktin mellett. Szóval bízok benne. Csak hát ugye, ha magánintézménybe mész, vagy olyan kórházba ahol nincs szerződés az ősssejtbankkal, a kombinált teszt pénzbe kerül. És az ára valóban 25000 Ft körül van :(

Kép

Kép
princzike

Babszika, úgy örülök, hogy jöttél. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annak is, hogy alakulsz. Talpmasszást én nem próbáltam, de természetgyógyásznál jártam már... Az is jó.

Monyó, lassan a finisben vagy.... :)
mókica

Sziasztok!

Babszika! Dejó újra olvasni téged!!! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy javulsz minden téren! De azt a meforal dolgot fejtsd ki jobban, nem értem miért nem kell már? :oops:

Rólunk:
Megjártuk Tapolcát (szerencsére már csak csöppet barnázok :) ).
Sok hírem még nincs, mert egyenlőre csak vizsgálatok voltak. Nekem egy fullos nőgyógyászati, meg vv. Páromnak anyagleadás, meg vv.
Nov. 30-án lesz a páromnak újra anyagleadás, és akkor össze is dugjuk a fejünket, hogy az eredmények tekintetében merre lépjünk tovább.
A doki viszont nagyon pozitívan állt a helyzethez, azt mondta, szerinte ez egyszerű lesz (mármint gondolom nekem gyereket varázsolni a pocakomba :lol: ) :lol: . Úgy legyen!!! :lol: :lol: :lol:

folyt.köv...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

szóval:

A nődoki szimpatikus volt, mindenki kedves, a környezet nagyon szép, és még az úgynevezett "intim szoba" is nagyon fullos. Most nagyon megnyugodtam, megint. :D
Ja, a doki az átjárhatóságiról azt mondta, hogy a Laci eredményeitől teszi függővé azt is. Majd 30-án meglátjuk. (bár még a 30-a sem fix, mert Boginál épp óvodai beszoktatás lesz, és még nem látom, hogy akkor tudok-e menni...)

Ranita! A Törökhöz kerültem most, nem tudom, hogy akkor ez most azt jelenti-e, hogy így is marad. Ja, és nem kellett fizetnem semmit! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Még annyi, hogy Pécsről (itt csinálták tavaly az agyműtétjeimet) kell szereznem egy papírt, hogy meddőségi kezelésben részt vehetek. Remélem sikerülni fog, mert szóban engedélyezték a terhességet, de most papír kell a nődokinak, különben nem nyúl hozzám.
A holnapi napom azt hiszem rá fog menni a telefonálgatásokra... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

a lényeget nem is írtam :oops: :
- a mnyh 4 mm
- mindkét petefészekben ciszták
- tüsző nem látható :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
ezek nagyon jó hírek!
Őszintén örülök, és nagyon drukkolok, hogy minden eredményetek jó legyen!
Az meg, hogy nem volt még domináns tüsződ, semmit nem jelent.Mégcsak a 8.napon vagy!Majd egy hét múlva! :wink:

Babszika,
örülök, hogy jöttél!Drukkolok Nektek nagyon!És rendszeresen olvasom a blogodat! :wink:
Hajrá természetgyógyászat!Én nagyon hiszek benne!

Eclipse,
akkor apácskának hiper-szuper megadrukkok mennek!És azért így biztos sokkal kellemesebb lesz a gyógyulás! :D

Móki,
ciklusod hogy áll?Pé készülődik már? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom amit irok,de nem igen írtam még. Most viszont segítségeteket szeretném kérni. Én is PCOS vagyok s ma voltam sokadik dokinál. Másfél éve szedem a Meforált, ciklusom van tőle bár nagyon össze vissza.Amikor azt kezdem hinni h kezdek rendbe jönni akkor újra hatvan hetven napos lesz. Nagyon tiltakozik a lelkem a fogamzásgátlótól, de ma rábeszélt a doki a Yasminellre. Hogy majd az rendezi a ciklsomat, de ha nem szeretném nem muszáj. Most itt ülök receptel s nem tudom jót tennék e vele. Kb egy év múlval szeretnénk a párommal babát. Azt mondta a doki h szednem kellene, de a fogigátló nem kikapcsolja a szervezetem,vagy menjek vissza az endokrinológushoz is?Segítsetek....kérlek
Nagyon el vagyok keseredve...
Előre is nagyon köszönöm!
napvirág24

Napvirág,
szia!
Ha az őszinte véleményemre vagy kíváncsi, akkor én azt tudom Neked mondani, hogy a lehető legrosszabb választás lenne most a fogigátló!
Met előtt milyen ciklusaid voltak?Súlyfelesleged van?
Termeléses cukor és inzulinvizsgálatod volt?
Tesztoszteron szinted nem magas?
A saját példámból kiindulva, a fogigátló nagyon megzavarja a ciklust.
De jönnek majd a lányok, és lehet, hogy ők tudnak majd még valami okosat mondani!
És ne keseredj el!Ha most még nem szeretnétek babát, akkor még van idő rendbehozni a ciklusodat! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jóéjszakát, ln elbúcsúzom mára.
Legyetek jó rosszak az éjszaka! :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda,
sajnos én is így érzem hogy csak rontana a helyzeten,de o az ellenkezőjét mondta....
met előtt szinte nem is volt ciklusom évente három négy
meg már szedettek velem fogigátlót a szőrösödés miatt is diane35t és yadinet.
terheléses cukor és inzulin vizsgálatom nem volt, a tesztoszteron szintem viszont elég látványosan visszatért a normális tartományba :P
testsúlyom sztem normális endo doki szerint fogynom kellene de a nődoki ma azt mondta h nem kellene már, az a baj h én is kövérnek látom magam hiába mondják az ellenkezőjét...amúgy 174 cm 57 kg most épp :roll:

köszönöm a biztatást
szuper csapat vagytok
napvirág24

Lucuzs,
általában a Török doki van ott, a Csongrády elég ritkán. Én először nála voltam a nagy kivizsgáláson ,Cs-nél, aztán utána már sosem volt ott akkor, amikor én mentem.
Ha ott van mindkét doki, akkor megkérdezik, hogy melyikhez szeretnél menni.
Ma lehet, hogy te egy jó napját fogtál ki a Töröknek, de egyébként fura fazon, majd meg fogod látni. Nagyon nyers. Egyszerűen nem lehet tőle kérdezni. Egyszer kérdeztem tőle valamit, majdnem leharapta a fejem. Azt mondta ő tudja mit csinál, ne kérdőjelezzek meg semmit :roll: . Beszéltem én ott olyannal is, akit még meg is bőgetett :?. A csajnak miómája volt, megműtötték, és durván odamondta neki, hogy maga meg mit akar itt, egy ilyen csúnya méhhel, magának sosem lesz gyereke :roll: Sok síró nőt láttam már tőle kijönni :roll: .
Szóval ha majd kicsit bunkócska lesz, ne vedd magadra.
Én azóta az eset óta megtanultam, hogy nem kérdezek. Teljesen rábízom magam, azt csinálom amit mond. Mert amúgy meg azt mondják, hogy arany keze van.
Csongrády meg teljesen más, ő egy nagyon aranyos emberke, kedves, mindenre válaszol, bármit lehet tőle kérdezni.

Ennyire futotta, bocsi lányok, megyek dolgozni.

Napvirág,
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Hát én ezt nem tudtam, úgyhogy kérdeztem, de nem harapta le a fejem, teljesen normálisan megbeszéltük a dolgot. Huhh, szerencsém volt! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Napvirág,
szerintem egyáltalán nincs súlyfelesleged!57kiló vagy?Ne butáskodj!Én 84vagyok! :oops:
Akkor a súlyodon már nem fog múlni semmi!
De a gyógyszer szerintem felesleges!
Be fog állni az a ciklus, hidd el!
Hőmérőzni nem szoktál?Csak hogy lehessen látni, hogyan alakul a ciklusod!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok.

lucuzs orulok hogy jol alakult a konzultacio,mostmar ha elkezdenek porogni az esemenyek hipp hopp babas leszel.

Kép
monyo83

Ranita,

ez tűrhetetlen magatartás az orvos részéről, ugyanis jogod van a legrészletesebb tájékoztatásra, én ugyan nem hagytam volna magam. Egyre többet megengednek maguknak az orvos meg nővér istenségnek képzelt emberkék...

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Kép

Köszönöm, h hívtok!
Ígérem, h jövök, bár a munkám miatt elég nehéz, mert nem túl jó a beosztásom. Vagy 9-18h-ig, vagy 11-20h-ig dolgozom :?

princzike!
ne örülj nagyon az én masszázsomnak, mert ez nem AZ a fajta "jaj úgy élvezem én"-masszázs :roll: :? Konkrétan úgy fáj, h a férjem majd besz*rik közben, én meg sziszegek mint egy kígyó. (nekem kicsit jobb a fájdalomtűrésem)
a blogomba ha bemész, láthatsz képet róla, h hogy nézünk ki utána lábilag

móki!
igen, én is jártam hozzá is, de ő csak a lelkemet gyógyította.

lucuzs!
arról van szó, h miközben kezelt a talpmasszőr-orvosunk (mert minden ő egyben), kiírta a gép, h mi nem stimmel. Kérte, h hozzak magammal mefit és mérjük be.
Rátettük a gépre és az impulzusok alapján kiírta a gép, h nincs szüksége a szervezetemnek erre a gyogyira. Ugyanez érvényes pl. az aloe verás készítményekre, aminél az egyikre kiírta, h nem jó nekem és láss csodát, mikor áttértem egy másik fajtára, akkor el is múlt a gyomorsav problémám egyik napról a másikra.
Bármit be tud mérni a gép.
Egy ilyen kezelés alkalmával kapok babaprogramot, altesti kezelést és esetlegesen vírus- vagy gombairtást, megnézi mindig a hormonokat, az immunrendszerem, agyi aktivitásom, stb.
ha nem erre céloztál, akkor írd meg légyszi, mert lehet, h félreértettelek.
És szurkolok, h végre ti is egyenesbe gyertek! :wink:

meli!
dehogy olvasod te rendszeresen, hisz nem is írok rendszeresen. ....Vagy talán mégis?! Az a rendszer benne, h nincs benne rendszer Kép

napvirág!
Kép
ezekkel a méretekkel te kövérnek látod magad???!!!
jaj, te, ha látnál minket! sokan fogytunk már végre, de még mindig vagyunk páran, akik összetennék a kezüket a te méreteidért cserébe! szóval tessék megnyugodni!

Többieknek is sok puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

babszika

Szia Babszika! Fura, hogy épp te töröd meg a csendet! :wink: :lol: De jó! :lol: :lol: :lol:
Kielégítő választ kaptam, köszi! :lol:
És akkor most met nélkül nyomod tovább?
Említetted, hogy lesz újra terhelésed, mikor? Kiváncsi vagyok mit mértek majd!
Örülök, hogy nem tűntél el megint!
:wink: :lol: Maradjon is így! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs!
miért fura??

most met nélkül, de aloe verás tabikkal.
valójában pont tegnap voltam a dokimnál, de én barom pont a vv-t felejtettem el... szóval, még várni kell rá pötit.

és ígérem, h jövök, csak tényleg nem sok energiám marad este már a géphez leülni és nehéz így észben tartani, h kivel mi történik... bunkó meg nem szeretek lenni, h ne reagáljak másnak. :roll:

babszika

Sziasztok! Jó reggelt!

Akkor a mai napot ezek szerint én kezdem. Sajnos ez van, ha az ember férje dolgozik, én meg nagyon sok mindent nem csinálhatok, majdnem olyan, mintha szobafogságban lennék.

Gota,
nálunk is a védőnő írja meg a beutalókat, most azokhoz, ami a terhesség miatt van. Ezek általában vérvételek, s ingyenesek. Bár szerintem, ha valamilyen más vizsgálatra is szükség lenne most, szerintem biztos, hogy magándokihoz küldene a nőgyogyim. A terhesség előtti összes vizsgálat olyan volt.

Napvirág,
én 172 cm vagyok és 66kg, (mármint terhesség előtt, azóta felszedtem 3 kg-t.)
Az én ciklusom is rendszertelen volt kb.24 éves koromig, de szerintem a fogigátló csak arra az időre rendszerezné, amíg szeded. Nálam legalábbis ez volt.
Hallottam olyan emberről, akinek évente egyszer volt meg a vérzése, s (sajnos nem tudom milyen kezeléstől) sikerült teherbeesnie.
Ha egy év múlva akartok csak babát, szerintem addig bőven a végére tudtok járni a dolgoknak. Lehet, hogy ehhez meg kell találnod a megfelelő orvost is, ami szerintem elég nehéz dolog. Én már az elmúlt 5 évben, mióta tudom, mi a bajom, s babáért küzdünk, hát voltam már 7-8 nőgyógyásznál, ha nem többnél, mire megtaláltam a megfelelőt.

Most lesz kész az AFP-m, jövő hétre, akkor megyek újra majd a nőgyógyászhoz is vizsgálatokra. Bár hallottam, hogy nem igazán kell adni a kapott AFP-s értékekre.
jucus80

sziasztok lányok!

jöttem picit,rég jártam már erre..

monyó

ámulók..már 30.hét :shock: tényleg a finishben vagy már :)

princzike

annyira boldog vagyok hogy veletek is minden rendben van :)

hmeme

neked pedig gratulálok a picihez :)
látom azért szépen lassan mindenki babásodik a csapatból,csak legyünk türelmesek :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Énis itt vagyok újra!Elutaztunk a hétvégére, azért nem voltam!
Többiekkel mi újság?Vannak, akik nagyon eltűntek! :evil:
Tessék szépen jönni, és beszélgetni!

Babszika,
hát igen, mostanában nem írtál túl sokat a blogodba, de én rendszeresen megnézem, csak nem mindig találok új bejegyzéseket! :wink:
Remélem ez a talpmasszázs, meg ezek a teák segítenek majd!
Valamikor mentek majd vissza a BMC-be?Inszem, vagy lombik lesz majd?

Lucuzs,
jajj, nagyon izgulok értetek!Mostmár ti is sinen vagytok, nemsokára jön a tesó, hidd el!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli!

Jó, hogy végre van valaki, aki ír rendszeresen (már ha van gépe :wink: )!

Nagyon várom már a 30-át, de lehet, hogy nem fog összejönni. :?
Jövő héten kezdjük Bogival az óvodai beszoktatást, ezért nem tudom, hogy rákövetkező hétfőn el tudok-e menni egész napra Tapolcára. Sok lehetőség van, majd meglátom mit választok, de az biztos, hogy a Boginak a legjobbat szeretném. :roll:

Aztán neked is itt van már a kezdés hamar!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?