Új privát üzeneted érkezett!

most plz ne ferdítsétek már el a dolgot és kezdjétek el szapulni az én családomat, hogy elment síelni (mert egy rohadt szóval nem írtam hogy oda ment) apa, amikor mi betegek voltunk

ha pl. van egy előre megbeszélt program, kifizetve, akkor ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy elvárnám azt, hogy itt maradjon és ápoljon bennünket, ezzel másik 4 ember kirándulását tönkre téve, mert akkor ők sem tudtak volna elmenni, mert az autót másnak nem adta volna oda ... ennyire önző én nem vagyok.

és Enikőnek igaza van, a harmadik után letojsz csomó dolgot, és nem csinálsz drámát pl. abból, ha egy órán át sír a gyerek, mert nincs rá mód, hogy meghintáztasd a valagát :D

Zsuzsi,
igen, van takinéni, de akkor speciel nem voltak bevethető anyukám, takinéni pedig éppen beteg volt :) a főzést pedig lehet rém egyszerűvé tenni is, 20 perc alatt is lehet rendes ebédet főzni, pl. túró gombóc, rántott hús (nekem mindig van lefagyasztva vész esetére) és még sorolhatnám

a téma részemről lezárva, nem akartam belőle ekkora kavarodást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Dancsi, ne hari, én sem akarok többet a témára vesztegetni, mindenki úgy intézi a családi ügyeit, ahogy akarja, meg ahogy jó neki. Nem vártam volna el. de nem is ment volna el. Gyereket pedig akkor vállalok, ha úgy érzem, képes vagyok megadni neki azt, vagy megközelítőleg azt, amit a többinek. Mivel nem bírom nézni, ha egy csecsemő sír (ha az én gyerekem sír, azt meg pláne), így én tuti nem hagynám sírni. Akkor valószínűleg kendőznénk, mert meggyőződésem, hogy egy csecsemő nem jókedvéből vagy szivatásból sír, hanem mert szüksége van vmire. Ez most nem összekeverendő a kisgyerekkori hisztivel. Én Flórát sem hagytam/hagyom sírni és ha lesz 3., őt sem fogom. Ha meg nem bírom, nem fogok vállalni. Tesóméknál is 3 gyerkőc van és egyiket sem hagyták bömbölni.

KépKép

KépKép
timika

http://www.origo.hu/tudomany/20091109-h ... ltasa.html

Ez szerintem jó!
Van egy másik is, annak az eleje kicsit tudományos :wink:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

http://criticalbiomass.freeblog.hu/arch ... -para_-_8/
Már nem tudom melyikben irták, hogy gyerekeknek a hasitott(split) oltást szokták ajánlani, mert abban nincs higany, meg olyan anyag ami mellékhatást okozna.Külföldön olyan van. :shock:
Nálunk miért nem tudnak olyat csinálni?

Exi!
Van olyan anyuka aki azt irja, hogy fél adag oltoanyagot adtak a 4 évesnek.
Peti egészet kapott?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Üdv.

Zitaaa, a Metro katalógusban láttam. Olyan, mint a háromdarabos Kinder-tojás csomag, csak épp Thomasos a doboza, és gondolom, a tojában levő játékok is Thomasosak. De végülis csak ezért nem fogok bemenni, úgy döntöttünk, hogy egy Thomasos pizsi lesz a Mikulás ajándék (az most akciós a Tescoban).
Az az igazság, hogy nem néztem, hogy mekkora volt a fecskendő, és hogy abból mennyit kapott Peti...

Dancsi, hát én elvárnám a férjemtől, hogy igenis maradjon itthon, kocsit meg vigyen más...gondolom, lett volna másnak is (hacsak nem épp egy lakókocsis kirándulásról volt szó). De nem vagyunk egyformák, mindenki mást visel el. ;)
Szerintem nem okoztál kavarodást, hiszen ahogy írtam, mindenkinél máshogy van az élet. 8)

Ági és
KépKép
exdeus

"Az oltóanyagban nagyon kis mennyiségben van egy tiomerzál nevű konzerváló anyag, egy etil-higany tartalmú vegyület. Ezt össze szokták téveszteni a metil-higannyal, ami valóban veszélyes toxikus anyag. Az etil-higany vízben oldódik, és ezt te egy héten alatt szépen kipisiled, nyoma sem marad a szervezetedben. Tiomerzált egyébként ma már nem nagyon alkalmaznak oltásokban, mert a gyógyszeripar talált ennél jobb konzerváló vegyületet, de mivel veszélytelen, nem tiltja semmi, hogy ilyen legyen a vakcinában."

Zita! Igen, mi végig maradtunk, Orsi imádja öket, amugy azt sem tudtam merre van, ha akartam volna sem találtam volna meg:) Ti is végig maradtatok?

Kép

Kép

Karmen
karmen

ti komolyan nem vagytok komplettek... utolsó hszem a témában...
1/ nem, gyerekeket vitt, akik nem tudtak volna a hegyekben több 100km-t levezetni, és a szülők nem is adták volna oda az autójukat 16-18éves kamaszoknak egy ilyen útra. és a szülők rendesen kiakadtak volna, ha a család betegsége miatt hazajönnek és buknak egy csomó pénzt ...
2/és nem volt senki még beteg, amikor elment

de miért kellett elvinni a témát ennyire?

exi drága,
ha beteg vagy, beteg a gyerek ... apa melózik és hazaugrik anyucit plusz babucit ápolni? ha igen, akkor érdekelne hol dolgozik, szeretnék ilyen helyre menni én is. nem is értem ezt.... ha nem 7vége lett volna, hanem 7köznap, akkor sem lett volna sokkal rózsásabb a helyzetünk, de ÉN nem panaszkodtam egy rohadt szót sem, ti akadtatok ki rajta, hogy felhoztam egy 7köznapi példát.

amikor otthon voltál a gyerekkel gyeden, a férjed hazarohant melóból, amikor betegek voltatok, csapot - papot otthagyva, hogy segítsen? nem hinném. szarul voltunk, betegek voltunk, vacak napok voltak, de túlélhető és átvészelhető, nem szeretném megismételni, de itt nem is erről volt azt hiszem szó.

szántszándékkal kiforgatjátok a szavaimat néhányan! csak hogy ne kelljen szembe néznetek a dolgokkal. sztem! :? :? :?
Vendég

[quote="dancsi"] írta:dancsinekem egyszerre volt beteg 3+nekem tüdőgyulladásom, tökegyedül, apa elutazva több 100km-re és nem munka miatt (hanem kirándulni ment), mégsem sirattam a magam szerencsétlenségét és szidtam a férjemet ... mert ez nem tragédia, hanem ilyen az élet!

és nem akadok ki ha apa elutazik kirándulni, síelni. persze rossz, hogy nincs otthon, de "jár" ennyi kikapcs neki is.

.
Dancsi :)
Ne haragudj, ezek elég félreérthető mondatok, ebből nem lehet azt tudni, amit most az ucsó hsz-edben leírtál....

Csak azért írom ezt, hogy ne Te sértődj meg, amikor Te mondtál véleményt - nem túl finoman - itt másképp gondolkodó nőkről, anyákról.

És én nem bántani akarlak, ha valaki, én értem, miről beszélsz... De amiket, és főleg AHOGY írtad, tényleg bántó, azok számára, akik MÁSKÉPP - de nem feltétlen helytelenül - gondolkodnak.

Részemről ennyi a témával kapcs.....

Mikuláscsomag:
Mi szülőin megbeszéljük, mi kerüljön a csomagokba. Tavaly narancs, mandarin, dió, mogyoró, 1-2 szaloncukor, és pici kütyük: matricák, játékfigurák stb...

Grapefruitmag cseppek:
Ökonetes mehet csecsemőknek is!
Mi is azt szedjük, naponta fél pipetta, pici vízben.
Nekem azt mondták, 1 hónapig mehet, 1 hónap szünet.

Kép
Kép
zituska28

Dancsi, szintén utolsó hsz a témában (egyébként klzsuzsi vagyok, csak Timiéktől :):)!)
Nem akartuk kiforgatni a szavaidat, de akkor fogalmazz világosan!
Ha úgy lesz beteg a család, hogy apa már rég nincs is itthon, ráadásul külföldön van, nyilván nem panaszkodnék, de gyanítom, hogy senki más sem!!! Mert így az jött le, hogy titeket betegen csak úgy lepasszolt és te nem nyafogtál, bezzeg itt mások kisebb bajjal is nyavalyognak... sztem a segítségen sem azt értette senki, h apa nem megy dolgozni...

Ami meg a 3 gyereket illeti totál egyetértek, már az elsővel is rutinosabb vagy mire eléri az 1 évet, a másodiknál negyed annyit se aggódik az ember és sokat fejlődik a szervezőképessége :), a 3-nál gondolom szintén lesz egy nagy ugrás. :) De: saját fejlődését nem tudja átugrani senki, tehát aki most 1 vagy 2 gyereknél tart, komoly problémákkal találja szemben magát, amik csak utólag kicsik (vagy akkor sem), és ezen nem segít az, ha a fejükhöz vágjuk, hogy majd meglátjátok addig meg kapjátok össze magatokat és ne hisztizzetek!
És részemről is ennyit és vége.

Zsuzsi

KépKép

KépKép
timika

Karmen!
Maradtunk végig, szemben vltunk a zenekarral.
Beáék mellettünk álltak! :wink:
Mit akartál mondani az idézettel? :?:

Exi!
És menny az akciós pizsi?
Katalogusban van, nem is láttam?! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Üdv.

Dancsi, így már okés, azért írtam, hogy azt nem tudtam, hogy miről volt szó. Valahol gyanús volt az is, hogy Ti még egészségesek voltatok akkor, de az irományodból nem ez jött akkor le.
Mellesleg, abban biztos vagyok, hogy a férjem, ha nagyon döglődünk már itthon, eljönne szabira mondjuk. De azt hozzá kell tenni, hogy én is dolgozom, tehát, ha már én is itthon vagyok (saját jogon - értsd, én sem vagyok teljesen százas), akkor gáz van, és ha még mellém jön egy beteg gyerek is, az nem a legjobb élmény. Természetesen megoldom, mert ha úgy alakul, muszáj, de ahogy írtam, ha nagy a gáz, jön Feri is.

Zitaaa, ez egy külön katalógusban volt, 1820 Ft-ért hirdették. Holnap be is nézünk, hátha találunk. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Stella,Zituska,Timika,nagyon köszönöm a mandulás/doktoros hozzászólásokat,kedden megyünk vissza a Bellához!!!! :roll: :roll: :roll:

Enikő,a játékok amiket összeszedtem kellenek??? :wink: :wink:

Én még Thomasos kindert nem láttam,pedig az enyém a csoki osztály!!! :lol: :lol:

Zituska,milyen munkát néztél ki,annyira kíváncsi vagyok, tudod ismersz!!!
Jöhet privibe is!!! :lol: :lol:

Kép
bibi226

Tegnap este én is elalvásig gondolkodtam a Dancsi által felvetett témán.
A „tragédia” csak egy szó, ugyanúgy, mint a „zugolvasás”: mindenki azt ért alatta, amit akar, mindenkinél más számít tragédiának, ezért kérdeztem Dancsit, hogy nála mi az. Egetrengető, kétségbeejtő dolgokhoz képest nyilván nem tragédia, ha az ember magára marad a beteg gyerekeivel, mert kis idő múlva meggyógyulnak és túl vannak az egészen. Más kérdés, hogy milyen érzés marad bennünk apa távollétével kapcsolatban. :roll:

Dancsi: Nem okoztál kavarodást, én szívesen olvasok ilyesmi reakciókat, és nem érzem magam összekavarodva, na meg a többieket sem, világos, érthető, egyenes válaszokat adtak. (Lenemkomplettezni tán nem kéne a brigádot, de én ezt is vállalom :lol: , mondtam én a múltkor, hogy idegbeteg vagyok, ugyehogymegmondtam, látja Dancsi is! :lol: ) Ahogy most leírtad, mi volt a helyzet apa elutazásával, így egészen más a leányzó fekvése, ahogy szokták mondani, csakhogy ezt eddig nem említetted (sőt, azt írtad, hogy kirándult, ahogy Zituska is idézte), honnan tudtuk volna? És igenis, az én férjem is hazajönne, ha megtudná, hogy lebetegedtünk, nem hétköznapi dolgozásról, hanem utazásról volt szó! Nem azért, mert elvárom, hanem mert így látja jónak. (Ha úgy vesszük, Te forgattad ki a saját szavaid, elutazásról írtál, aztán meg munkahelyről való hazarohangálásról babucihoz-anyucihoz, ami azért egészen más.) Zituskának igaza van, ha véleményt mondasz egy nyilvános fórumon, ráadásul keményen bíráló véleményt, akkor várható, hogy írnak a népek mindenfélét, ne mondd, hogy nem számítottál rá. :wink:
Sírni hagyás: én se bírom, érdekes módon pont fordítva, gyerekek számával arányosan kevésbé, ha lenne 3., tuti hordoznám kendőben feszt, hogy ne sírjon. Megintcsak: nem vagyunk egyformák, szerencsére.

Haragosi: nem, nem kekeckedek, tényleg kíváncsi vagyok!!! Kivaslogikáztam fogmosás közben tegnap este :lol: , hogy ha Dancsi E. születése előtt írt neked erről (ami akkor rosszul esett neked), akkor még csak 2 gyereke volt neki is, tehát olyasmiről van szó, amihez nem kell feltétlenül 3 gyerek. Sőt, ahogy te írod, egy is elég. Bár továbbra se tudom, mi az. Nem feladatod magyarázkodni természetesen, ez csak kérés volt részemről, hogy ha van rá mód, magyarázd el nekem. Azt is tudom, van számtalan dolog, amit elmagyarázni nem lehet, csak akkor érti meg az ember, ha megtapasztalta, átélte, ha ez is ilyen, akkor tényleg hiába magyaráznád. NEM egyetlen szórakozásom gyerektémában a babanethez hozzászólni és neten kívül sem, mégsem tudok egyetérteni azzal, amit Dancsi írt.

Klzsuzsi, timika: jókat írtatok.
Zituska, te is! :wink:

Enikő: persze, hogy másként látsz sokmindent a 3. után. Ahogy kétgyerekesnek is egészen más lenni, mint eggyel, és valószínűleg a 4. gyerek után is más a világ, mint hárommal.

Exdeus: ennek az egyformáncsinál szabálynak sem kell mindenkinél működnie, ez nem olyan, mint a Pitagorasz-tétel, hogy minden érintett háromszögre igaz. :) Nálam 100% bevált, amikor nem, akkor éreztem is, hogy valami nem stimmel, aztán idővel kiderült a turpisság, hogy nem volt ellentmondás igazából, csak másnak mutatta magát az illető, mint amilyen valójában volt, de ez hosszú távon nem működik senkinek.

Nyaralás gyerek nélkül: mi is itt hagyjuk őket egy hétvégére, de többre nem (és csak edzőtábori indokkal, vízbeláblógatásra vagy sípályánrumivásra nem utazunk kettesben egyelőre). Akkor se, ha tudjuk, hogy hisztis-nyűgös lesz minden ott töltött nap. Ha mehetnékünk van, inkább vállaljuk az összes idegbajt és hisztit, de együtt megyünk.

Influenza: A Babanet oltáspártoló cikkében pl. ellentmondásokat vannak a számokban, akkor hogyan higgyek neki? :roll: :shock:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=091029

Anett: Grapefruit: az alkoholos 6 év alatt nem ajánlott (legalábbis ez van írva arra, amit én eszek), de az Ökoneteseben nincs alkohol, újszülöttnek is mehet, nyilván kevesebb. A propolisz is alkoholos, de úgy döntöttem, annyi belefér (ajánlották gyerekeknek is), 10 cseppet adtam abból is, gyümölcslébe kevertem. A grapefruitot is úgy kapják, meg a C-vitamint is. Én se adom nekik folyamatosan, hiába ajánlják.

ATZita: akkor adom nekik, ha akárki beteg a családból, lásd a többit fent.

Timika: megkérdeznéd a homeopata gyerekorvost, hogy milyen dózisban ajánlaná az Oscillococcinumot influenza-megelőzésre? Hetente 1x ajánlják, de van, aki fél tubust (felnőtteknek meg egészet), van, aki 5-10 golyót... :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri! Én fél tubust adok nekik és magamnak is.

Zita! Orsi is valahol ott volt elöl, de nem tudom mert tömeg volt.
Az idézettel nem "akartam" semmit, csak felmerült az oltás miatt a higany, erre másoltam be,hogy én pont ezt olvastam róla 2 napja hogy nem mindegy milyen higany vegyület.

Betegség miatt, ha nagyon komoly lenne sem lenne segitségem. Fel sem merül bennem hogy kellene.

Dancsi! Tényleg félreérthetö volt amit irtál, nálunk is tuti elküldtem volna a páromat, akkor is ha lett volna más soför, azért mert mi kidölünk nehogy már neki is ugorjon egy klassz lehetőség. Az viszont más, ha mehetnénk de nem akarna vinni minket. Tényleg vettél végül Bioptront?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Norus, magatoknak és Marcsinak heti 1 tubust adjál, Dórinak heti felet. Már most elkezdhetitek és mehet egész februárig.

Bibi :) Drukk Barninak!!!! :)

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Nórus!
Köszi! Ja,hogy a propolisz is csepp,én régebben ettem, de por formában. És ökonetes-et lehet gyógynövény boltba venni? A Gogol utcaiban??Vagy hol keressem?
20140113113746

Timika, karmen: köszi! Tegnap este nézegettem a www.homeopatia.info.hu oldalt, ott kérdezni is lehet az orvosoktól, itt mindenkinek 1 egész fiolát javasolnak (mivelhogy itt a járvány szele), Infuenzinum C30-ból meg heti 1x10 golyót. Már csak azt nem tudom, hogy be lehet -e vajon őket adni egyszerre az Echinacea-val? :roll: És ti hogy eszitek, egyszerre beborítjátok az a sok kis pici golyócskát? :lol:
Van itt egy új írás is az influenzáról:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... cle_id=247

Anett: az nem virágpor volt? :roll: Nekünk cseppentős (alkoholos oldat) formában van a propolisz, persze lehet, hogy van porban is, nem tudom. :roll: Az ökonetes cseppeket lehet kapni patikában, pl. a Pingvinben biztos, csak ott 3900 Ft körül van, kártyával az Ökonetnél meg 3125 Ft a 30 ml, és novemberben akciós a 100 ml-es, 5500 Ft. Én veszek neked, ha kéred, és át tudom adni valahogy, jövő héten valószínűleg megyek a boltjukba úgyis.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Akkor szerintetek Szandinak mehet az Oscillococcinum? Mennyi?
:?:

Exi!
Beszaladtanm ma a Rókusi krt-i Tescoba, Én nem találtam pizsit! :cry:
Ti????

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zitaaa, mi sem találtunk, sem ott, sem a Napfény Parkban. :( Feri a jövő héten megy vidékre, mondtam neki, hogyha eszébe jut, ott is menjen be egy-két Tescoba, hátha talál...

Ági és
KépKép
exdeus

Nórus!
Megtennéd?Nagyon köszi, rendes vagy, egy 30ml kezdetnek elég lenne. Elmennék érte bárhová. Jövő héten meg is tudod venni?Elfogyott minden vitaminunk,és elég náthás!Írj majd,mikor lesz meg és nagyon szépen köszönöm!
20140113113746

Zita! igen, mehet neki is. Én fél tubust szoktam és most sem adok többet. Magamnak sem.

Nóri! Ugye nem érintkezhet fémmel igy én megkérem öket hogy nyissák nagyra a szájukat és emeljék fel a nyelvüket, az alá öntöm, irja is onnan a legjobb a felszivódás.
Én nem adtam együtt Echináciával, összel ezt szedték, télen meg az Oscillot.
Most amugy megint vettem Broncho-Vaxomot.
Mennyiért tudsz ezüst-kolloidot szerezni?

Tényleg ad most valaki Bronchot? Mert a dobozba az van irva hogy 10 napig kell mindig szedni, anyu meg mintha azt mondta volna hogy az orvos amikor felirta azt üzente, elsö hónapban folyamatos 30 nap, aztán szünet, és majd csak utána igaz a 10 napos szedések.

Norbi ma nekiszaladt a falnak, zokniban volt (elszökött amikor a szandit akartam ráadni) és a szönyegröl lejöve nem tudott a parkettán megállni, puff a falnak, még ilyet nem láttam, fél ping-pong labda nagyságu dodor lett a fején, nagyon ronda! Ügyeletre elvittem mert eléggé megijedtem, de ott sem láttak semmit (amugy kiakadt a pasi hogy miért nem tudja megmondani hogy 1 v 2 anyát lát, vagy hogy szédül-e ill hányingere van). Mondtam most kezdett beszélni probálkozni, de nem a válasszal van a gond, hanem hogy nem is érti ezeket a kérdéseket. Totál kiakadt hogy hát ilyen idösen nem érti hogy miért nem megy ez neki. Szerintem még Orsinak sem ment volna :o

Anett! leadtam a jelentkezést Karolinába, mondták hogy korai még, elég lenne febr. erre mondtam hogy ugy hallottam azért már hozzák mások is:) Erre mondták, hogy hát igen, valóban már vannak jelentkezések, és szerencsére már minden évben van elég jelentkezőjük. De majd márc. érdeklödjek hogy mikor menjünk be elbeszélgetésre. Még felirattam tarcsiba a Pick-be is, de remélem nem oda kell majd járnunk.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szorítsatok légyszi, Doróka holnap kezdi az óvodát! :D Remélem jól sikerül a beszoktatás, nem nehezíti meg egy esetleges bezárás a járvány miatt vagy hasonlók...
Már a múlt hét végén megünnepeltük a 3. szülinapját, majd rakok képet a tortáról és esetleg az ünnepeltről. Csak szűk családi körben volt vigadalom. Mi meg még oda sem adtuk neki az ajándékát, nem mintha úgy gondolnám, hogy hiányolná... Valahogy nem volt rá alkalom, mert a napján nem akartuk, annyi mindent kapott.

Más: Ti meg jól "kikülönböztétek" egymást! :lol: Külsősként cseppentem bele a vitába, de szerintem mindenkinek igaza van, az a jó, hogy ennyien másként gondolkodunk, és mégis megférünk egymás mellett, mégha vannak is nézetkülönbségek. És jó, hogy itt meg lehet beszélni, hogy ki hogyan gondolja. Attól, hogy másként, még nem biztos, hogy rosszul, sőt!

Megint más: A gyerekek betegek voltak (kis köhögés, kis orrfolyás, piros torok) antibiotikumot kaptak mindketten, mert Dorónál ugyan kipróbáltuk nélküle (5000 ft-ot hagytam a patikában izlandi zuzmó és társai miatt), de nem jutottunk semmire, ezért kellett az antibiotikum. Dorónak nem is volt semmi baja, szépen rendbejött, de Dávidkám még Normaflor mellett is hasmenéses, és jópár napja minden szilárd kaját kihány. Tapasztalt még valaki hasonlót az Ospamox nevű szer hatására??? Ezt kapta egész pici korában is... :roll: Na mindegy, most szinte csak szopizik, de nincs semmi extra tünet, csak szilárd kajára hányás és elég érdekes szagű pelenkák.

Látom kezdődik a karácsonyi vásárlási dömping, én még a szülinapokon is alig vagyok túl, tavaly megfogadtam, ha meglátok valami karácsonyra valót a katalógusokban, azonnal megveszem, mert mindig így járunk, hogy az utolsó pillanatban semmi épkézláb dolgot nem találunk, de az első hullámról idén is lecsúsztunk! :?

No elteszem magam holnapra, nagy nap áll előttünk!
Jó éjt mindenkinek,
e.

KépKépKépKép
hefe

Képek:

Kép A kis ünnepelt a nyalókás tortával

Kép Doró

Kép Dávid

Cakát!

KépKépKépKép
hefe

Hefe!
DORÓNAK SOK BOLDOG 3. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kármen!
Jól tetted, hogy beirattad Norbit! Balesetet sajnálom,szegényke! Jól megijedhettél,de szerencsére akkor nincs semmi baj! Doki elég érdekes :?
Mi az a Bronho-Vaxom? :oops: Immunerősítő? Az Echinacea-t szedtük mi is! Málna is tiszta nátha, de láza nincs, a bölcsiorvos ma meghallgatja,de semmim nincs itthon, csak C vitamint kap,meg majd a Grapefruitmag -ot.
Mit lehetne még adni neki?????
Nórus! Hol van ez a bolt ahol Te veszed? Mert nekem SOS kellene ,kártyám az nincs! Vagy csak azzal lehet vásárolni?
20140113113746

Hefe: Isten éltesse Dorót!!! :) Nagyon szépek a gyerkőcök, Doró régebben is ilyen kis szöszke volt?????? :) Naaagyon cukiiii! :)

Anett: Jobbulást Málnának++++++++++++++++++

Bibi: De kellenek a játékok naná, huhh hogy mikor tudok elugrani értük az rejtély, te mikor érsz haza a munkából???

Ma Zazi nem bölcsizik, picit folyik az orra és éjjel ugatósan köhögött, de láztalan, jó a kedve semmi baja amúgy. Hívtam a dokit, ha esetleg belázasodik majd el is viszem, addig nem. Azt mondta, adjam neki a kálciumot, fenistilt, köptetőt...
Hja a bölcsibe sok a lázas gyerek ezt ma mondta egyik gondozónéni, amikor beszóltam, hogy nem megyünk!

Tegnap voltunk Pilisszentlászlón megnézni egy passzív házat (olyat szeretne a párom építeni (www.feszekrakok.hu oldalon lehet megnézni, neki már a bibiájává vlt a dvd :lol: )), meg voltunk Szombathely alatt egy szaunán elromlott a vezérlés és garanciális javítása volt. Apával utaztunk kettecskén, olyan jó volt picit gyerekek nélkül, annyit röhögtünk, és sokat beszélgettünk :D . 900 km-ert vezettünk le, ilyenkor olyan nagynak tünik pici országunk 8) :lol: Az ember nem is gondolná..... 8)

Nekem van a Gulliverbe ezüst kártyám, ha valakinek kell szívesen kölcsönadom (csak 2 napon belül kérném vissza 8) )!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsi!
Sajnos nem tudtam a fényképekkel foglalkozni a hétvégén, de kikerestem neked, a fórum 814. oldalán találod meg az ágy fotóját! A szobánkra alig ismertem rá! :) Azóta nagyon belaktuk, több festményt is csináltam a falakra, van szőnyeg stb. :) Olyan furcsa volt hirtelen!

Hefe!

Boldog szülinapot Dorónak! :) Sok sikert az ovihoz!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi, nagyon köszönöm, hogy visszakerested nekem!!! :D Te festesz? :shock: Milyen festményeket? Én keresztszemeseket készítettem Lali szobájába a falra. :D

Hefe, boldog születésnapot a nagylányodnak! :D Csodaszép szöszke lett, Dávid meg nagyon jó kis husigombóc. Ospamoxnak nálunk nem volt ilyen hatása, nem szólsz a dokinak akár telefonon, hogy ez nem jó így? Próbáld meg, hogy leturmixolod neki a szilárd kaját, hátha az nem jön ki belőle. Meddig kell még szednie?

Zita, kedves tőled, hogy érdeklődtél. Már csak köhögés van vissza, igazán semmi különöset nem talált a dokinéni pénteken, torka-füle rendben volt, annyira a láza sem volt magas, 38.3 volt a legmagasabb, de elég csúnyán köhögött, meg köhög még most is, bár már javulgat. Holnap megyünk vissza a dokinénihez, szerintem a héten itthon maradunk.
Főnöknőm nagyon rendes, komolyan le a kalappal előtte, azt mondta, tisztában van vele, hogy a télen nem sokat fog bent látni és hogy az a fontos, hogy Lali egészséges legyen. Azt hiszem, egy férfi főnök kevésbé tolerálná ezt, az én főnöknőm azért csak felnevelt két lányt... :)

Enikő, sajnálom a betegséget, de hátha kikerültétek a nagyobb bajt, ha most otthon tartod picit Zazát.
900 km? :shock: Nem semmi... :wink: Te jössz a dec. 12-ei bulájra?

Zitus, nő a füvünk. :D Apa volt kint megnézni, csudaszép lesz!!! Melóügyben van valami fejlemény?

Grapefruitmag olaj: megkaptam ma, de már nem sikerült akciósan szerezni, nekünk 7500 Ft-ba került a 100 ml-es kiszerelés. :roll:

Gulliver: lehet kártya nélkül is vásárolni, nem? (legalábbis 2006-ban lehetett... :wink: )

Anett, szólnál, ha készen lesznek a bölcsiben a fotók? Akkor beszaladunk megnézni és választani, kifizetni stb... De mi a héten valszeg nem bölcsizünk.

Karmen, sajnálom Norbi balesetét, szegénykém. Lappadt már a púpja? Dokit tojd le, majd fog Norbi is beszélni, ha akar. Az meg, hogy nem válaszolt ott a kérdésekre, hát biztos meg volt ijedve ő is, ilyen helyzetben szerintem még a nagydumás gyerekek is csöndesebbek (legalábbis Lali igen). :wink:

Nóra, hogy te miken gondolkodsz fogmosás közben! :lol: Sírni hagyás: én sem hagynám, akárhány lenne, 1 órán át meg biztosan nem. :roll: Pont azért nem lesz most tesója Lalinak, mert nem tudnám biztosítani neki mindazt (érzelmileg és időben), mint Lalinak. Bár apa egyre többet mondogatja, hogy ő nem akar másikat. :cry: Én meg nagyon, csak nem most még... De úgyis az lesz, amit én akarok! :wink:
Buli: elment péntek este, de 2 óra múlva hazajött... :D olyan jólesett. Tegnap meglepett egy íróasztallal, most már van külön dolgozósarkom nekem is. 8)

Dancsi, Haragosi: aláírom, hogy másként lát az ember dolgokat 1, 2 vagy 3 gyerek után, de azért nem kéne lenézni a másikat, mert neki egyelőre 1 gyerek ellátása is nehéz időnként. Nektek az első gyerekkel mindig minden simán ment? Mert lehet, csak én vagyok béna... "Hisztizés": szerintem a fórumok azért vannak, hogy a kétségeinket, tapasztalatainkat, esetenként a problémáinkat meg tudjuk egymással osztani, segítséget kérni. Ha ez valakit zavar, hogy a másik néha panasznapot tart, nem kell olvasni. A másik problémáját lenézni meg szerintem elég csúnya és nagyképű dolog. Téma részemről (is) lezárva. :)

Kép
szilcsi

Anett: A bolt az Eszperantó u.-ban van, de csak Ökonet-kártyával lehet vásárolni. A Pingvinben is megkapod, azonnal, csak ott drágább, ahogy írtam. Akkor vegyek, ha megyek?

Karmen: Én azért nem teszem közvetlenül a szájukba, mert szétrágják, lenyelik (főleg Dóri), így pici (10-20 ml) vízben oldom fel, ezt már követelik mindennap. :D Az én dokinénim azt mondta, hogy vízben is lehet, sőt, C30 hígítás felett CSAK vízben oldva adjak nekik bármit. Műanyag kanállal nyúlok csak a golyókhoz, amikor adagolom őket, és a nyelével keverem fel a vízben. Ezüst kolloid: kb 7900 Ft/59 milliliter (USD árfolyamtól függ) Ti ezt már próbáltátok valamire, bevált? :roll: Doki értetlen :evil: , szegény Norbi. Ilyenkor adjál neki Arnica-t, az állítólag mindenfajta sérülésre jó.

hefe: Dorót Isten éltesse! Hány nap betegség után adtál nekik antibiotikumot? Szerintem ha már kaptak, még költs el egy kis pénzt probiotikumra… :lol: :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok, Rita vagyok és most bukkantam erre a fórumra és szívesen csatlakoznék hozzátok, van egy 2 éves nagyfiam, Szegeden lakunk nagyjából egyenlőre ennyi
ritareni

Nórus!Melyik nap mész?
20140113113746

Szilcsi: apa 8) és hátha a hozzáállása is megváltozik tesóügyben pár év múlva... :wink: A grapefruitmag kivonat nem akciósan 6875 ft/100 ml és 3125/ 30 ml az Ökonet boltban kártyával, tehát a magasabb (gyógyszertári) áron kaptátok.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Anett: nem tudom, mindjárt rákérdezek, hogy megjött -e a másik termék, amit rendeltem, ha igen, akkor akár holnap is mehetek. Vagy ha em várható 1-2 napon belül, akkor is holnap, hacsak nem esik nagyon az eső.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Csajok van valami klassz társasjáték ami 3 év forma gyerekeknek való és 2-3-4 személy játszhatja??? Ami leköti a gyerek figyelmét??? Túúúdom, hogy még ekkora gyerek nem érett a társasra, de hátha van valami új fejlesztés :D 8)

Hja szombaton reggel megszült a sógornőm, 3990 gramm és 53 cm a "picike", 12 óra kőkemény vajúdás után megcsászározták, szegényt nem irigylem.... :roll: :(

ceniko
Szeged

Hja a Gulliverbe lehet kártya nélkül is vásárolni, de kártyával valamivel olcsóbb, ez főleg nagy tételnél jelenthet, jelentős kedvezményt :wink:

ceniko
Szeged

Enikő!
Nekünk egy Kisvakond és barátai társasunk van. :wink:
Márk kapta tavaly karácsonyra, olyan dobokocka van, amin nem pontok , hanem ábrák vannak, (gomba, sziv, nap, virág), és amit dobott oda kell lépni a táblán. Tudod, mint a ki nevet a végén, csak gyerek változatban. :wink:
Ez van KIs Vukkos változatban is. :lol:
Meg Márkék már tavaly is játszottak az oviba, valami csigafutam nevű játékot is, az is biztos jó! :wink:
http://bookline.hu/product/home!execute ... arsasjatek

http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=4857

Szerintem Gulliverben is kaphatoak.

Azt a Tanuló kutyát amit régebben kerestél, a Corába 8000 ft-ért láttam. :wink:

Norus!
Lehet, hogy Nekem is kell grapefruit mag, ha igen, hivlak! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi!
Képek készen vannak, a héten lehet menni választani és fizetni,Anikónál vannak!

Nórus!
Kell, köszi akkor a 30 ml-s! Megírod a számodat?
20140113113746

Anett, köszi! :D Csak Anikónál lehet rendelni, vagy másnál is? Mert nem tudom, ő mikor van bent, de holnap délelőtt akkor beugranánk Lalival rendelni+fizetni, mert úgy tudom, csak akkor rendelik meg, ha már mindenki kifizette és nem akarom, hogy ránk várjanak.

Enikő, Falánk Mókus, mostanában reklámozták a tévében is. Mi keresztszülőktől kaptuk, nem tudom, mennyibe kerül, 3 éves kortól ajánlott.

Kép
szilcsi

Enikő!

Lotti karotit ajánlom jó szivvel. Most veszünk az oviba is. Nem dobókockás, hanem kártya van benne, és 3 max amit lépni lehet. De vicces ahogy belepottyan a nyuszi a lukba, szeretik a gyerekek. MI csak most fedeztük fel és sajna Anna már nagy hozzá, pedig jókat nevettünk vele.
Oviba a csigafutamot, a kisvakondot meg Figurixet vettünk még.
Andi

Andi
Kép
mucska

Igen így van,akkor rendelnek ha mindenki fizetett. Csak Anikónál lehet, fél 9től bent van fél 5ig (ha jól emlékszem)Ma megvizsgálta a bölcsiorvos Málnát és azt mondta vigyük el a gyerekorvoshoz, mert hall vmit a tüdejénél,így holnap megyünk mi is dokihoz.Remélem semmi komoly!Ja és jövő héten pénteken lesz az adventi készülődés 4 órától,holnap kell választ adni ki megy és egy ezrest befizetni.Mi sajnos nem tudunk menni,mert haza megyünk anyuékhoz akkor délután,pedig nagyon vártam :cry:
20140113113746

Üdv.

Kármen, most Peti vitaminkészítményt kap csak, ő akkor kapott eddig először és utoljára Bronchot, mikor szalmonellás volt.
Norbinak javulást. Orvoshoz no comment, ehhez tán annyit, hogy neki, felnőttként nehéz volt azt megérteni, hogy még csak most próbálkozik beszélni a gyereked?!

Hefe, Ospamoxot passzolom, még a neve se ismerős, de állítólag megint (vagy még mindig?) van hányós-fosós járvány, és ha rajtatok nem is jelentkezik, Dávidon simán kijöhet. De azért, ha az AB után 3-4 nap után se múlik, azért szerintem mutasd meg a dokinak, lehet bármi (de inkább ne legyen).
Dorónak egyébként boldog születésnapot!

Enikő, Peti is befulladt tegnap este, szvsz megint laringitiszes rohama volt, de a Rectodelt és a fújós gyógyszer megtette a hatását, az esténk viszonylag nyugiban telt. De. voltunk dokinál, ha nem megy fel hirtelen a láza, csütörtökön már mehet is oviba, addig antihisztamin, Tantum Verde, kálcium, C-vitamin, fújós gyógyszer. Kis hőemelkedése szerintem van egyébként a kölkömnek, de kis adagban kap Panadolt, így elvan szerencsére a kis ördögfiókám.
Zazinak javulást!
Isten hozta a világon az unokaöcsit. Jaj, ilyenkor azért örülök, hogy Peti azért nem akart annyira kijönni...
Társas: a Müllerben láttam a hétvégén olyanokat, amik hároméves kortól valók, de szerintem még egy háromévesnek nem való társas...

Szilcsi, az én főnököm pasi, és maximálisan megérti, ha én esek le a lábamról, vagy ha Peti miatt nem tudok bemenni. Most szerencsém van, mert anyukám délutános, így délelőtt tud figyelni rá, aztán meg a dédszülők vigyáznak őfelségére. :)

Na megyek, mindjárt kész a mosás, és megyek pancsikálni.
Szép estét.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Na nálunk elkezdődött az influenza szezon épp ma gondolkodtam rajta hogy beoltatom magam(na persze miután orrom folyik meg fulldoklom)estére felment a lázam 39 fokra így gondoltam elmegyek az ügyeletre .Kérdeztem hogy mennyi az esélyem hogy elkapjam az influenzát most hogy le van gyengülve az immunrendszerem és közölte a doki hogy annyi hogy már az vagyok....Az ÁNTSZ 15000 ft-ért megvizsgálja milyen tipusú is pontosan,de azt hiszem kihagyom gyakice nekem már olyan mindegy hogy mi is és sajna már a tünetek jelentkezése előtt már jó pár napja fertőztem....Remélem hogy a gyerekek vannak annyira erősek hogy nem kapják el.Apának vettem egy 500mg c vitamint.Ja és szerettem volna szájkendőt és a Kígyóban már nincs.....hm...

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket!

Enikő: Jól látod, egyre szőkébb a csajszi! :D

Szilcsi: Végülis ma felhívtam dokinőt, rámhozta a frászt, mert közölte, hogy ha 6-7 hasmenés van 1 nap, akkor már kiszáradhat, és a hányás pláne nem jó, stb, nálunk ma megvolt a 7...(főként a Ti esetetek miatt rettegek a kórházi látogatástól és a hasmenés említésétől), persze, amikor hívtam, azt el is felejtettem mondani, hogy egész éjjel szopizott a fiatal úr, akkor nem hányt ki semmit, szóval az nem igaz, hogy mindent kihány. A szilárd, az Dávidnál annyit jelent, hogy turmixolt zöldség, így az is csak nagyon lájtosan megy, tök híg levest kapott, és banánt egy picit, ezek ma benne maradtak. Amúgy tegnap kapta az utolsó adag AB-t. Remélem mostmár kitisztult a szervezetéből, de legközelebb kérni fogom, hogy ne ezt adja! Jókedvű, vidám, huncutkodik, nem úgy néz ki, mint aki beteg. Vagy kiszáradhat úgy is, hogy egyik pillanatban még rötyög nekem??? :shock:

Nóra: Doró 3 hete kapta a gyógyszernek nem minősülőket, amik mindengféle természetes cuccok voltak, mind recept nélkül, az került 5ezerbe, na jó, volt benne 1 vitamin is Dorónak, ezeregynehány Ft-ért. 2 hét után kapta az AB-t, ami egyébként 311 Ft volt talán..., Dávid pár napja volt beteg, ő is ugyanazt kapta. Szedtük mellé a Normaflort. Az nem probiutikum??? Vagy az megint más? Szóval a felesleges pénzkidobás a természetes cuccokra volt, mert az AB-tól legalább jobban lettek, legalábbis Doró. Dávid emésztőrendszerét viszont megviselte... :( De emlékszem, amikor Dávid pár hetes volt, akkor is ilyen hányósan élték meg a köhögős betegséget mindketten, és akkor is hasmenése lett Dávidnak. :o Remélem sokára lesz szükség megint a drasztikus szerekre! Én is ABellenes vagyok, de nem merném mondani a doktornőnek, hogy ne írjon fel... :oops: Nem véletlen járt Ő az orvosira! :lol:

Társas: Én is azt hittem, hogy nem való még 2 éves gyereknek, de az ODÚ-ban simán elővették a 2,5 éves Dorónak, és nagyon-nagyon türelmesen elmagyarázták neki a lényeget, és arra volt jó, hogy szépen elkezdte megszokni, és mostmár (3 évesen :lol: ) egészen türelmesen, szépen tud velük játszani. Elég sokat kipróbáltunk, a Csigafutamot is, a Kisvakondos nekünk is megvan, van olyan, ahol a dobókockákon színek és formák (2 db van) vannak, és azzal dobva kell szabály alapján berakni a színes formákat, az a Colorama, az kicsit jobban kihasználható, mint az első kettő, -mert a nehézségi fok attól függ, h melyik kockával dobsz, ill lehet 2 kocával is a nagyoknak,- de a Gulliverben számtalan jobbnál jobb társas közül lehet válogatni. Én egy olyat néztem ki, amiben 4 különböző társas van (az egyik a Kisvakondos mintájára pl), nagyon szép színes, azt hiszem Ravensburger, annak sem számos a dobókockája, és jobban megéri sztem, mert 4-5ezer a 4 tábla.

Óvi: Túl vagyunk az első napon, minden nagyon jól alakult, azt mondta az óvonéni, hogy tündér-angyal lányom van, még a foglalkozásba is bekacsolódott (először csak megtapsolta őket, amikor énekeltek és táncoltak, aztán ment ő is :lol: ), semmi hiszti nem volt. Tudom, jöhet még gázosabb része a beszoktatásnak, de én már eddig is rosszabbra számítottam, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok.

Bocs, hogy sok voltam :oops: Jó éjt!
e.

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!
Huh, itt aztán izzott a levegő... :oops:
Örülök,hogy lenyugodtak a kedélyek,és tisztázódtak a félreértések..
Hát igen,néha a kommunikáció kemény munka,mire két fél megérti egymást...,de megéri. :wink:
Mindenki nézőpontját megértem egyébként,de sértegetni valóban nem lehet cél.
Amúgy meg vannak dolgok amiket úgy sem lehet elmagyarázni,mert átélni kell.Sok tapasztalatot jó volna ha át lehetne adnunk egymásnak,de azt megspórolni úgysem lehet: a magunk kárán tanuljuk meg..Hát nem?

Karmen!
Kevin is rámijesztett már ilyen puklival,de szerencsére nem lett baja..
Mamánál a laminálton ő is elcsúszott,jó nagyot esett, azóta viszek neki benti cipit.Itthonra nem kell ugyanis.
Jól vagytok mostmár?
Jöttök úszni a héten?

Hefe!
Dorottya egyre szebb, komolyan.. :wink:
Dávid meg kis díjbirkózó.:)

Exi!
Örülök,hogy Peti jobban van!
Hannának is most volt nemrég laringhitise..,a drnő mondta.
Fulladt este..
Szedjük az asztmagyógyszert,de kellett neki most a Ventolin..
Azért néha elgondolkodom,honnan tudnak különbséget tenni a dokik,hogy most épp mitől fullad???

Enikő!
Gratulálok sógornődnek!Hogy hívják a törpöt?Szépek a méretei! :wink:
Erről a passzív házról még nem is hallottam.. :oops:

Kér még vki foglalkoztatót?Van még néhány. :wink:

Jó éjt!

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Lányok, köszi az ötleteket társasügyben! :wink:

Anett: írtam mailt!

hefe: akkor tényleg elég sokat vártatok az ab-mal. :( Ilyenkor nyilván indokolt. A Normaf. probiotikum, igen!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szájkendőt én régen vettem (akkor vagy 20at:) még van belöle) az orvosi müszerboltban.

Gulliverrel pont tegnap beszéltem, kérdeztem mert ugy tudom én is hogy régóta nem kell kártya. Szoval kedvezmény is csak aranykártyára jár, az ezüstre nem. A kártya arra jo, hogy akkor tud számlát is adni, ha meg nincs kártyád akkor nem áfás számla. Ár ugyanaz kártya nélkül mint ezüstkártyára. Amugy régóta, én nekem már min. 1 éve is ezt mondták. Ja és aranykártyára sem jár mindenre kedvezmény mert én most Legot akartam volna venni, azokra és a Disney-re sosincs engedmény.

Hefe! Sok sikert az ovishoz!! Biztosan ügyes lesz a többi nap is Doró! Jot fog neki is tenni hogy gyerekek között lehet! Dávid milyen nagy már! Jártok vele uszni?

Broncho immunerösitö. Más mint az Echinácia, mert az ált. immunerösitö, a B. meg felső léguti bacikat tartalmas (pneumo több félét, heamop. influenzát stb.) nálunk kapják télen mindig bevált.

Nóri! Nekem most van még kolloidom, én ritkán adom, mert nagyon drága, de Norbinak szombaton hányása volt, 1 adagot adtam, estére nem volt már baja és azóta sem. Én meg tegnap voltam olyan szarul hogy melobol haza kellett jönnöm, én is ittam, estére már jobban voltam, ma meg már mehettem volna dolgozni, de azért inkább 1 napot pihenek, mert nagy a hajtás és nehogy visszaessek, igy ma szabi 1 nap. Ezüst ugye erösen antibakteriális hatású! Anyu akarna most venni, ezért kérdeztem az árat. Majd mondom neki, dollárban mennyi lenne? Amugy nem tudtam hogy deviza árfolyamos.

Edit! mult héten anyu vitte Orsit uszni ma is. Én addig pihenek ma, most erösödöm még:)

Probiotikum. Nekünk Normafloor szokott menni, de az ugye csak 1 féle flórát tartalmaz, igy én szoktam venni patikában, ez nem horror áron megy Lacto7 a neve, tablette, és 7 féle bélflóra van benne. De ezt meg AB után kell adni, nem mellette mint a Normafloort. De nekünk bevált, mindig van itthon

Kép

Kép

Karmen
karmen

Széépséges jó reggelt kívánok!! :D

Szilde: Passzív háznak érdemes utánaolvasni, nagyon érdekes :wink:

Rajmundnak hívják a sógornőm kisfiát, olyan édes tegnap láttam, szép kerek, olyan kis vasgyúró, megzabáltam :lol: 8)

Zitacicu: Gyógyulást kitartást, van még lázad????? Egyéb tünetek, mesélj!!!!! ++++++++++++++++++++++

Hefe: Nekem is megy a hasam :oops: egész éjjel a vécén ültem, gyakice ha iszok egy pohár vizet akkor 10 perc és már nincs bennem, és hozzá nagyon görcsölt a hasam. Még várok picit, most készítem a hajába főtt krumplit+teát. Hasfogót nem szedtem be, hogy kiürüljenek az esetleges bacik, vírusok, gombák vagy mittoménmik. Ha még délután is tart majd szedek be valamit, de még nagyon fáj.... Dávidnak az ABtől megy a hasa vagy benyelt valamit??? Gyógyulást!!++++++++++++++

Mindenkinek KÖSZÖNÖM a társasos infókat, nem szeretnék én órás társas csatákat játszani a kicsikkel, de azért úgy megpróbálnám, lekötni egyszerre mindkettőt.... Bár asszem Zalánt nagyobb sikerrel tudom, Viusnál szvsz lehetetlen küldetés...

Megyek hív a kispasim gyurmázni :)

Amúgy még mindig csak éjjel köhög (és nemolyan vészesen) viszont egyre sűrűbb a taki.... :roll: A többi jól van!

ceniko
Szeged

Hali!

Enikő!
Igen van még lázam és gyenge vagyok mint a harmat fájnak a végtagjaim meg über brutál köhögtem éjjel is .Néha már azt hiszem hogy itt a vég megfulladok sípol búg zúg mindenem,ezen felül meg jó kis narancssárga cucc jön az orromból(bocsika)Azon agyalok hogy elmegyek a házodokihoz és rákérdezek hogy tényleg ennyibe kerül e ha meg akarom nézetni hogy milyen bajom is van...Tegnap este megpróbáltam enni,de mondta a férjem hogy inkább hagyjam rá mert enyhén zöldes szinem van inkább aludjak(na mondjuk az első falat után rájöttem hogy mégsem vagyok éhes)Ami a legrosszabb az egészben a köhögés.Borzalmas hogy egy normális levegőt nem tudok venni.Ja és ugye elvileg 15 éve nincs mandulám,de minden évben előjön ez a tüszős mandulagyulladás vagyis a nemlétező mandulámra nőnek ki a tüszők.Ja és a lényeg :még a tünetek előtt két éjjel arra ébredtem fel hogy csurom víz mindenem izzadok meg reszketek,szóval akkor már bennem volt a vírus.

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu: Gyógyulást+++++++++ Nagyon sajnállak, tudom milyen rossz úgy foglalkozni a gyerekekkel+háztartás, hogy beteg, lázas az ember lánya.... :cry: Nekem olyankor a zajártalom a legnagyobb problémám, valahogy lázasan a nagy zajt (ami alap itthon) nem igazán bírom, no meg ha macerálnak....

És az nagyon durva, hogy fizetned kell (nem is keveset), hogy megtudd mi a bajod :( :evil:
Milyen gyógyszereket kaptál????

Nekem meg már hányingerem is van..... :cry: Cikázok az ágyam meg a vécé között.... Zaza meg igényelné, hogy foglalkozzak vele, de most nem megy :oops: Éjjel semmit se aludtam, görcsöl a hasam, ...mint a murányi kutyája, alig élek...
Na megvót a panasznap :oops: :lol:

ceniko
Szeged

Zita! hü de beteg vagy, jobbulást! vizsgához meg gratula!!!!

Enikö! passziv ház nekünk is nagyon tetszik, csak erere már nem volt költségvetés amikor épitkeztünk. Hol fogtok épiteni, van már telek?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?