Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Azért egy ilyn testőrrel bárhová elmehetsz!

Tierno!
tündéri Dorina!!!

Én is Angex párti vagyok!!! Anno bodyt, trikót zoknit mindig a CBA val szemben vettem/veszek én nagyon szeretem a turis zoknit, harisnyát!!

Akor már két vevőm lenne :wink: Még járatom az agyam találtam a neten egy jónak tűnő nagykert jövőhéten elmegyek oda, közel is van és az oldala nagyon jónak tűnik aztán majd meglátjuk..........

VASALTAM egy kazal ruhát, de még maradt egy picike:( de megyek megszellőztetem az aprótalpút!!!

Csajok csináltam tesztet és pozitív, de majd doki után részletesebben írok erről!!
Vendég

Zsand!

Mikor mész dokihoz?
Izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D :D :D :D

Átrendeztem Bubukám szobáját, annyira édes ez a gyerek, úgy tud örülni mindennek!Ölelget, puszilgat! :lol:
Apika beoltatta magát üzemorvossal.
Már gyün hazafelé! Én gyorsan összedobom a husikát holnapi ebédhez!
Ha időm, erőm engedi kéne egy kicsit takarítanom!
Baccus akkora ez a ház, hogy kb. folymatosan takarítani kéne, ha rendet tisztaságot szeretnék a 3 gyerek mellett! :? Megérzem a +30nm-t!

Többiek tényleg merre vannak?

Dolli ma voltál cukorterhelésen?

Hajni merre?

Lini! Még mindig töröm a fejem a szürke kapucnis farkason! :shock:
Kép

A farkas gondolom a nevedből, a kapucnit nem tudom! :roll:
Lehet hogy a kapucni is védő funkciót látja el jelképesen!
Vagy lehet szürke a Focusotok!
Legalább annyit, hogy hideg vagy meleg! :D
Vendég

Áááááá ez nem egy kapucnis farkas, hanem egy báránybőrbe bújt farkas! :lol: :lol: :lol:
Vendég

A pirosszka
A jó, a rossz, a farkas meganagyi-ból

"A Farkas kapucnis pulcsiban nyomul és mellesleg oknyomozó újságíró"
http://www.youtube.com/watch?v=HF0KzhSB ... _embedded#
Vendég

Dolli
Köszi, szerncsére minden rendben. Kettős fronthhatás okozta az éjszakai görcsöket, illetve szombatról hétfőre meg is fordult a kis drága :lol:

Orsi
én is 1.5 évet tudok, amire jár a szabi. Ne hagyd magad, ha kell a férjem tud tanácsot adni (ügyvéd és a munkajog a szakterülete...)
takarítást ne is mond, én most feladtam. lezs takinénim egy időre.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Köszi Judy aranyos vagy nagyon! :D

Szerencsére megvan az összeg amit kapok, de se nem 1,5 év és nem 4,25 év után kapom! :shock:
ha jól számolom az összegből 2,7 év. De kivettem egy évnyi szabimat mielőtt Fruzsika született, mert Bubuval lejárt a gyed márc.22-én és nem akartam elmenni gyesre, így 1 hónapot hivatalosan állományban voltam, csak szabin!
Tehát akkor 3,7 év után fizettek!
na ki érti ezt! :shock:
De jól van így ez, nehogymár 3 gyerek után kiszurják a szememet 1,5 havi fizetéssel! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Orsi,
Milyen kardiót csinálsz ma? Milyen lett Bubu szobája? Hajrá sok pénz :D

Judy,
Már be is fordult a csajszi? Hogy álltok a névvel?

Kép[
Kép[
kostyika

Andi! Canga! :D
Annyira nem sok pénz! :?
Vendég

Andi
Nem tudom, hogy ez a végleges helyzete-e, de szombaton az ügyeleten még medencevégű volt, hétfőn este a saját dokimnál meg már fejjel lefelé. de lehet, hogy ilyenkor még változik. nem bánnám ha nem, mert Gellért anno 32 hetesen még faros volt, 36 hetesen fordult be és nagyon megéreztem azt is, plusz csinált magának egy csomót is a zsinórra. szerencsére nem lett baja.

nevek, Blanka vagy Gréta. vélemények?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

SZiasztok!

Bocsi, megint nincs időm mindenre reagálni, csak nagyjából futottam át az írásokat, már ég a képem! :( :oops:
egnap nem volt netünk, még ma reggel sem, 7 után értünk haza. Hulla vagyok és elkeseredett a vezetés miatt, de lesz ez még jobb is remélem!

Köszönöm a cukorinfokat, akkor após így járt. Anyós is jön, majd ő enyhíti a feszkót, ha lesz.
Andi! Aranyos vagy, köszönöm, csak az a baj, hogy én már 3/4 7-re megyek, és Orsi leírása szerint örüljek, ha nem zárnak karanténba arra az időre, amíg várok a második vérvételre. Vagy ezek szerint még a harmadikra is??? :roll:

Orsi! Holnap megyek, kivi vagyok. A citromot nehogy itthon felejtsem!

Áh, na megyek, még annyi minden kavarog a fejemben. :roll:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok,

Ez a 2 esős nap nagyon durva volt. Lili nem volt hajlandó itthon aludni, így kénytelen voltam a szakadó esőben lemenni vele sétálni, mert teljesen kiidegelt. :? Persze, amit felértünk felébredt! :cry: Ma is csak fél órát aludt délelőtt lent! Pedig sétáltam vagy ½ és 1 órát. A suttogó szerint fé éves kor után 2szer 1vagy 2 órát alszanak. De Lili felet alszik délelőtt és felet délután, így naná hogy hisztis egész nap! Lehet most áll át a kevesebb alvásra? :shock:
Meg mondjuk a felső foga is ki fog bújni, mivel állandón rág, mindent dug a szájába szerintem 1 hónap és ki is bújik a felső is. :roll:

Tényleg meg van valakinek a suttogó1? Megvenném a barátnőmnek is, ha valakinek meg van és nem kell az szóljon!

Orsi: Igen!!!!! Farkas a nevünk, szürke kapucni a kocsi színe. :lol: Olyan amit belinkeltél csak sötétszürke a kapucnia a farkasnak.
Szombat délelőtt, akkor tudok menni masszírra? Vagy a most szombat nem jó neked? :oops: én már nem tudom, hol tartunk, olyan szétszort vagyok!

Hajni: mikor mentek alvás vizsgálatra? Annyit gondolok Rátok! Remélem minden rendben lesz Lilivel!!!!!!!!!!!!!!! Írj, hogy mi van mert nagyon izgulok! Jaj remélem a légzésfigyelő értett csak félre valamit!

Szilvi: mindig elfelejtek írni neked!!! :oops: Az agyam…… nem tudom hol van. Voltam az anyagboltban. A bútor szövet anyag az elég gáz, mondtam a nőnek, hogy ülésre kellene, erre mutatott olyat, amit elvileg kifejezetten arra szoktak vinni. A problémám, hogy az egyik rózsaszín macis, a másik rózsaszín alapon virágos a harmadik fehér alapon virágos. De én sima egyszínűt szeretnék, mert ha a kövi baba esetleg fiú lenne (remélem, remélem) akkor ne kelljen lányos székben ülnie. Ja és a nő azt mondta, hogy nem kell nekem 80cm, mert a hossza 140 cm az az ülés hossza is és nekem a szélessége kell, ami 30-40 cm, így mielőtt anyagot vennék egyeztessek veled. Most mi van? :shock: Ennyit mondtál nem? Vagy megint elértettem valamit? :oops: Vagy a nő beszélt zöldet?

Brigi: még mindig itt az ajcsid! :oops:

Andi: jó volt a tücsök zene, de mi maradunk a ringatónál, mert a tücskön a pótlás elég macerás. Nem lehet itt bepótolni, ha nem tud menni az ember, hanem a budafoki művházba kell menni. Nálunk meg elég gyakran előfordul, hogy kimarad 1-1 alkalom. Ha meg nem veszünk bérletet, úgy meg elég húzós.

Dolli: hogy vagytok? Akartam már kérdezni, hogy elmúlt Gézu asztmája? Vagy jártok még só barlangba?

Én is akarok már tornázni!!!! Olyan lelkifurim van a sok csoki miatt, de valahogy termelnem kellett nyugtató hormonokat ezeken a napokon! :oops: :lol: :lol:

Na nem tudom mit akartam még….. :oops:

Lini
Kép
kicsi lini

Na vagyok! Cardió nem lett , viszont infráztam egy jót, szólt a relax zeném és végre elkezdtem olvasni egy DS könyvet!
Andi az Aput tőled kaptam ugye? :oops:

Lini! KITALÁLTAM!!!!!!!!!!! JEJE-JEEEEEEEEEEEEEEE! :lol: :lol: :lol:
Sajnálom a nemalvós napjaitokat! :(
Csoki miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, annyira csinos vagy! Mi a titkod?????? :shock:
Persze, hogy jöhetsz szombaton! Hányra jönnél?
Fáj még a hátad? :cry:

Dolli! Vezetés miatt ne keseredj el! Senki nem tanul meg az oktatónál, csak éppen annyira kell tudnod,hogy átmenj a vizsgán! Nekem is újra kellett tanulnom! :oops:
De ha már jogsid van sokkal egyszerűbb tanúlni!
Főleg, hogy itt Érden fogsz vezetni! :wink:
De átérzem a helyzetedet!Ez a rengeteg utazás, meg hogy állandóan szivességet kell kérned, hogy valaki vigyázzon Gézura! Gondolom már ez is fusztrál! Közben viselj el minden hülye beszólást csak azért mert most segítenek Apósék! :wink: Nyáron ugyanebben a cipőben jártam! Nem vetted észre, hogy többet megengednek maguknak, ha segítenek?
Ezt a kis időt át kell vészelned valahogyan, de túlleszel rajta!
Erős vagy, ügyes vagy, türelmes vagy, én nem aggódom Érted! :wink:
Vendég

Orsi,
Micsoda új vonalzóid vannak :D Én is akartam bicózni de lusta voltam :oops: Helyette vasaltam kicsit, az is éget némi kalóriát ugye? :D

Lini,
Igen ez tényleg hátrány hogy nem lehet pótolni. Nem próbálod meg átszoktatni Lilit az ágyba? Nekem Zsombor aludt délelőtt 2 órát és délután is még másfelet. Viszont a babakocsiban 40 perc után mindig felébredt.

Dolli,
Ha ez megnyugtat, anyum mindig becsukta a szemét ha biciklis mellett kanyarodtam mert azt mondta fél hogy elütöm, annyira közel megyek mindig mellette :D :oops: Szóval nyugi, meg tudod csinálni. Nem zárnak sehova, csak ott ücsöröghetsz a folyosón és nézheted hogy milyen sokan mennek vérvételre.

Kép[
Kép[
kostyika

Jó reggelt! :lol:

Na ilyen sem volt még, hogy én vagyok az első! :shock:

Sajna mi is elkaptuk végül a náthát. :cry: :cry: Szegény Lilinek úgy teli van az orra, hogy húsz percenként porszívóznom kell mert nem kap levegőt és köhög. :roll: Éjszaka is csak két órát tudott egyben aludni. Folyton felébredt a köhögésre. :(
Ráadásul érezni a kis mellkasában, hogy hörögve veszi a levegőt. :roll:
Hogy ez milyen szar!!!!!!! Inkább legyek én ezerszer beteg csak neki ne lenne baja!!!!!! 9-re le is viszem a dokihoz.

Lini: Aranyos vagy, hogy gondolsz ránk. Valószínűleg az Lili légzésével a baj, hogy rövid ideig kihagy. Olvastam, hogy a 10-14 másodperces szünet náluk tök normális. Most cserélték a légzésfigyelőt mert az elöző tönkre ment. Az 17 másodperc után jelzett ez meg 10 után jelez. :? Azért elviszem a kivizsgálásra de fel fogom hívni a kölcsönzőt, hogy héka! :x
Csak, hogy menyugtassalak: Lili ha itthon vagyunk ( mint szerdán abban a dzsuva időben ) akkor 2 × alszik 20 percet. Azt is cicin. :? Ha kiviszem sétálni akkor az utolsó fél órában alszik de ahogy hazajövünk felébred. Most próbálom rábírni, hogy ha álmos beteszem a kiságyba de egyenlőre még intenzíven hisztizik. :?

Brigi: Merre vagy????

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szilvi:Névnapod alkalmából szerettel: Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Drága, aranyos Barátosném!

Boldog Névnapot kívánok Neked Szilvike! :D

Kép
Vendég

Szilvi,
Névnapod alkalmából sok-sok boldogságot kívánunk :D :D

Kép[
Kép[
kostyika

Jóreg! Hát tényleg sokan voltak. Én 9.50-kor végeztem. Majd jövök még, csak be van dagadva a bal lábszáram nem kicsit. Mindkettő vizes, de a bal vastagabb, azon szorított hazafelé a gatya. :(
Ígérem, hogy jövök és olvasok meg minden, de muszáj felpolcolnom, nem akarom hogy nagyobb gond legyen.

Szilvi!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Kép Kép Kép Kép Kép

Merre van mindenki????? :shock:

Mi itthon kuksolunk és szorgalmassan orr spray-zem és porszívózom Lili orrát, hogy nehogy letapadjon a trutyi. :roll: Szerencsére a jókedvével nincs baj és hála istennek nem is lázas. :lol:

Szégyellem magam de Zsand apró betűs megjegyzésétől :lol: eszembe jutott, hogy pár hete valaki itt említett még valamilyen pozitív tesztet. Azóta hallottunk már fejleményt? VAgy csak én vagyok lelassulva? :oops:

Most hívott párom, hogy végre kész a kocsi! Hurrrááááá!!!!
Jövő héten megejtjük a kórházat. Egy napot + egy éjszakát bent kell majd lenni. :roll: Azóta megint jelzett a gép de Lili megriadt a sípolásra és megmozdult. Ezek szerint nem aludt olyan mélyen ( mondjuk délelőtt 10 óra volt :shock: ) és meghallotta.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlom honlapunkat, amit kifejezetten környékbeli kismamák számára szerkesztünk. (Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Tököl, Dunavarsány, Csepel, Monor….stb.) Összegyűjtöttük a babás foglalkozásokat a környéken, ingyenes apróhirdető portálunk is van, fórum szakértők bevonásával (védőnő, pszichológus, fejlesztő pedagógus, dúla, thai masszázs szakértő stb. válaszol, ha segítségre van szükségetek)
Szívesen publikálunk cikkeket tőletek, ha van ötletetek, nyitottak vagyunk!!
Nézzetek be hozzánk!

fruzsina32

Hajni,
Mi Zsomborral kettecskén egész délelőtt takarítottunk, fél 1-re lementünk Veronikáért az oviba, hazajöttünk, ebédeltünk, most már alszik mindkét gyerek. Délután megyünk a Premier Outletbe mert ma 5 éves, állítólag vannak extra kedvezmények. Jobbulást Lilinek.

Juti,
Nekem a Gréta tetszik jobban.

Dolli,
Lábad :? De legalább már túl vagy ezen a vizsgálaton is. Mennyi lett a két órás eredmény?

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok!

Miáék voltak itt délelőtt, nagyon jóóóóó napocska volt! :D
Patrik baba csodaszép, gyönyörűűűséges, IMÁDOM!!!!!

Most meg anyóstól jövök, úgy összevesztem vele! :?
Akkor baromságon, de állít valamit ami nem történt meg és elmondja 100x, hogy ESKÜSZÖM! :shock:
Mondtam zárjuk le a témát, de tovább állítja, hogy én ezt mondta, azt mondtam! :shock: Közben emeli fel a hangját!
Na nekem se kellett több! :roll: :oops:
Csak az bánt, hogy tényleg nevetséges dolog! :?
Bubu beszólt közben: "Szerintem a nagymamák szoktak feledékenyek lenni!"
De tényleg nagyon utálom, ha meghazuttolnak! :twisted:

Most jó car kedvem lett! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Halihó!

Orsi! De sajnálom ezt az anyós dolgot... :( Engem is idegesít, mikor valaki zöldeket beszél, pláne ha a számba ad olyan dolgokat, amit nem is mondtam. :( Ilyenkor néha azt mondom, hogy hát persze, úgy van, ahogy mondod, tényleg így volt, csak ezt nagyon nehéz, nekem sem megy mindig, mert az igazságérzetem sokkal nagyobb.
De azért Bubuka nem semmit szólt be! :lol: Nagymama mit szólt? :roll:
Annyira aranyos vagy, hogy így biztatsz a vezetésben! :D Az a baj, hogy hülye maximalista vagyok, és ha valami nem sikerül és még szóvá is teszik, akkor a személyiségemet érzem sérültnek, csorbának. :? Sajna ez van, ezt már nem fogom kinőni! :lol: Viszont jó, hogy tisztában vagyok vele, ezért könnyebben átlépek dolgokon, mint korábban.

Andi! Délután megyünk az összes eredményért, kíváncsi vagyok, bár az előzőnél sem volt gond, remélem, most sem lesz.
Lábam szerintem a sok ücsörgéstől durvult be, most picit jobb, de a víz látszik rajta rendesen. :?
Du kiváltom akkor a kuponfüzit... meddig elég nektek az a pelusmennyiség? Még nem tudom, mikor tudom "postázni" Neked...
Jaj, képzeld, lehet, hogy belenövök a fekete naciba! :D Pláne ha úgy zabálok mint mostanság. :twisted: Hihetetlen falási rohamok vannak rajtam, nem is emlékszem, hogy ez ilyen lett volna Gézuval. :?
Jót mosolyogtam, hogy anyud mindig becsukta a szemét! :D És akkor mi van, ha én csukom be a szemem míg kanyarodok? :lol:
Jujj, ezért a Padlásért nagyon irigy vagyok ám! :D :oops:

Hajni! Jobbulást Lili babádnak is! Reméljük, gyorsan túl lesz rajta. Nekünk múltkor (hétfő vagy kedden már nem is emlékszem) végül csak fog lehetett, nem tartott egy napig sem és nem is volt annyira intenzív a dolog.

Lini! Asztmát nem tudom, mikor nőjük ki, jövő héten megyünk tüdőgondozóba, akkor meglátjuk a továbbiakat. Szerencsére befulladás lassan egy éve nem volt, de ez ugye rendszeres gyógyszerezés mellett van. Jó lenne elhagyni, nem tudom, most merném-e a hülye influk miatt. Most nem járunk barlangozni. Jó lenne, de időbe sem fér bele, majd ha lesz jogsim, akkor könnyebben tudunk mozdulni.

Orsi! Én is gondoltam, hogy páromnak be kéne oltatni magát, hogy ne hozza haza, de ő is asztmás, nem tudom, hogy jó ötlet-e, erről is olvastam már ellentmondó véleményeket. Szerintem jövő héten erre is rákérdezek Tbálinton, nekik mégiscsak ez a szakterületük.

Akkor Miáék ezek szerint átpakoltak! :D

Zsand! Kezem lábam csuriban, úgy szorítok Nektek! :D
Akkor lehet, hogy össze is futottam a férjeddel a laborban. :D

negyed 11-re értem haza, após persze rohant, volt pár megjegyzés az orra alatt, amit elengedtem a fülem mellett, hogy neki postára kell mennie meg bevásárolnia hétvégére stb. Mintha nem nyugdíjas lenne, és nem ráérne... :roll: Az is baja, hogy megpróbált minket becserkészni erre a hétvégére is, annak ellenére, hogy mi előre mondtuk, hogy pihi van. Ráadásul a héten háromszor unokáztak, kedden még náluk is vacsiztunk... Kisujjunkat nyújtjuk, a karunk kell. Nem baj, erősek vagyunk, nekünk is kell a kikapcs a családból.
Ja, jövő héten 4x megyek vezetni, ebből após 1x fog Gézura vigyázni, mert péntek nem jó, hétfőn megint nem jó, kedd is csak úgy, ha mi leszünk nála, mert várja a nyugdíjat. Mondjuk nem bánom, hogy így alakult. Csak hát ennyit arról, hogy segítenek. Szerintem nem is tudja, hogy négyszer kell mennem vezetni. Majd egyszer csak meg fog lepődni, hogy már vizsgázom is! Jah, dec 17 vizsga.

Judy! Nekem mindkét név nagyon tetszik, de a vezetékneveteket nem tudom, az számíthat, hogy melyiket válasszátok. Nálam azonos a tetszési index! :D
Örülök, hogy jobban vagy!

Kriszti! De jó, hogy bejelentkeztél, hidd el, pár nap és mindenbe belerázódtok! :D Gyönyörűséges Marci baba! :D
Nagyi/dédi mit szól? Remélem, nyugi van körülöttetek!

Brigi! Micsoda kis kommandós Dorci! Nagyon helyes! :D
Párod miért nem akar színházazni?
Én is tervezem, még nem tudom, mikor sikerül összehozni.

No most ennyit, így is velem lesz teli az oldal! :oops:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Szilvi!Boldog névnapot kívánok!

Tegnap én is láttam Patrikot! :P Tényleg tünemény!!! :)
Milyen szomszédunk van Úristen! :evil: Eddig mindig azt mondogatta,hogy megfogom Dorina popsiját,hol a popsija?Ma meg:Hol a nunája?Ott a nunája!Te jó ég!Jobb lesz vigyázni!

Zsand!Mikor mész dokihoz?Rólad álmodtam! :)

Judy!Örülök,hogy minden rendben!Nekem a Gréta jobban tetszik.

Lini!Nem tudom mikor kezdte Dorci,de sokáig napi 20-30 percet aludt csak.Nyáron én is babakocsiban altattam.Volt,hogy tologattam vagy 1,5 órát,mire elaludt,mert olyan jól elnézelődött. :roll: Egyszer fogtam,bevittem az ágyába és nem volt ellenvetése.Azóta is ott altatom.
Tudom,hogy még ott van,azt hittem jösz szerdán Orsihoz,akartam is írni sms-t Neked.
Hol voltál anyagot nézni?Nekem is kéne venni az ülésre.

Hajni!Jaj,szegényke! :( Akkor most én küldök Nektek gyógypuszit!

Dolli!Végülis hány szúrás volt?Nem engedtek előre?Azt mondta párom,hogy kisebb gondja is nagyobb annál,hogy ő színházba menjen! :roll: Szívesen vigyázok én is Gézura,kb 9-től.

Orsi!Húúú,de utálom én is az ilyet!Amikor meghazuttolnak!!!
De jó fej Bubu! :) Nagyi mit szólt?

Megyek játszani.

Kép
tierno

Szasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!!!!!

Kriszti, gyönyörűséges a kisfiatok!!! Mégegyszer gratulálok hozzá!

Brigi, már én is gondoltam, hogy csak kitalálta Bébit... de ez a név honnan juthatott eszébe?! :roll: nem tudom, egyszer kiderül, vagy nem.... :wink:

Orsi, ügyi vagy! Hordjad is a sapit meg a sálat!!!!! Párod kipofozta a pénzt a főnöködből?
Hova tűnt Marci vonalzója????? :(
Anyós megint kezdi a hülyeségeit? Te szegény! Bubu csúúúcs!!!
Holnap nem tudok tornára menni... :cry: :cry: :cry:

Zsand, jobbulást a párodnak! Gratulálok! Majd mesélj mi volt a dokinál!!!

Dolli, milyen volt a cukorterhelés? Jók az eredmények?
Fel a fejjel, menni fog a vezetés!!!!

Lini, mérd le az ülés kicserélendő részének a legszélesebb pontját és annál egy kicsivel többet kell venni, hátha összemegy....

Hajni, jobbulást Lilinek!!! Szegényke, annyira rossz mikor csak folyik, sak folyik a nózijuk... remélem hamar rendbejön!!!

Bocsi lányok, ennyi voltam, megyek vissza varrni, meg aztán készülődök, mert megyünk ABBA-zni a párommal a cirkuszba kettecskén. :lol: Most viszi a skacokat a mamáékhoz, mi meg csak holnap megyünk ki kalászra!!!! :lol:

Pusszantás mindenkinek!!!!
sylph

Sziasztok!

Szilvi!
Boldog névnapot Neked!
Mi szépet varrsz? Én nem szeretek varrni ha itthon van Dorina mert a gardróbba van a gépem(ami ipari) és nem látom, nem hallom a gyerkőcöt és nem vagyok nyugodt! Te hogy oldod meg?

Brigi!
Mit álmodtál velem?

Képzeljétek én meg az Angexba(turkáló) dolgozó csajjal álmodtam, együtt mentünk fürdőbe!!!

Apának már itt is van a lelete! Hát a májával vannak gondok (nem iszik, nehogy azt higgyétek)
Azért reggel vita volt, hogy menjen vérvételre nem halllottátok? na, jó azért annyira nem!!!

Orsi!
most Mia is eltűnik vagy lesz netjük az új házba? Bár Péternek szerintem fontos, hogy legyen, szóval ő nem fog hiányozni hosszasan (remélem)

Voltam ma az Angexbe megnéztem az álmomba szereplő nőz is. Nagyon jó gyerek kabátok voltak, de Dorinának annyi ruhája van, hogy nem vettem neki semmit. Mikor vasalom a ruháit mindig kiakadok mennyi ruhája van.
DE vettem magamnak egy felsőt és egy nadrágot csizmához, ami van csizmám ahoz nem jó szóval most csizma után kell néznem. Már tavaly láttak egyet, de sajnáltam rá a pénzt!!! Ilyen még soha nem volt, hogy csak magamnak vásároltam, néztem apának is, de nem láttam semmit!

Csajok!szerintetek hol nézzek Dorinának karácsony estére ruhát?

megyek vacsizatni este lehet még benézek
Vendég

nem olvasok vissza most, megyünk fürödni, aludni.... utána jövök, remélem... :P

Orsi: holnap nekem a délelőtt lenne jó 9től. Mikor mehetek?

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!

Höjetsz 9-re!

Miáék átcuccoltak, most még nincs netük! :(

Én is jövök még ma! :wink:
Vendég

Hahó

köszi a véleményeket. az az igazság, hogy eddig az összes gyerekem Blanka lett volna, ha lány....és most, hogy tényleg annak néz ki, megtetszett a Gréta is...csak az már lehet sok a G betűből. (férj Géza, gyerkőcök Gergő, Gellért) :):)

Andi
nézd mit találtam:) régi szép idők.... Kép

nem baj, hogy feltettem, ugye?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nekem is Blanka tetszik, gondolkoztam rajta, csak Apinak nem tetszett! :cry:
Pedig a mi családnevünkhöz illet is volna! :D

A képen Veronika és Andi van????????????? :shock:
Vendég

Orsi,
Akkor ugrott a torna :( Igen mi vagyunk rajta Jutiék kertjében. Valamikor 2005-ben készült ez a kép.

Juti,
Nem baj, de fiatal voltam ott még :D Ja tényleg igazad van a G betűkkel, ez eszembe sem jutott. :D

Dolli,
Te be ne merd csukni a szemed :D Köszi a kupont, szólj ha kiváltottad esetleg elugrom érte valamikor. Nadrág :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szilvi,
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked!

Kép

Bocsi, de most csak ennyire futotta. :oops: Jövő héten már otthon vagyunk és jövök majd hosszabban.

Gabi

Kép
gabusz

Judy! Enyimé férjem is Géza, és még azt hittem, ez olyan ritka név! :lol:
Meg nem ismerném Andiékat a képen! :roll: :D

Megvan a cukoreredményem, 4,6 és a terheléses is csak 5. :D Így viszont zabizom és növelem a senekem tovább! :lol: :oops:
Viszont a hemoglobin, vörösvérsejt, hematokrit megint lejjebb ment picivel. :( Hétfőn beszélek dokival, gondolom megnöveli a vastabli adagomat. :?

Andi! Kiváltottam! :D
Tegnap elkészült végre a muffinod! :D Páromnak is ízlik, viszont azt még nem tudja, hogy van benne tk liszt is! :wink:

Ma apa főzi az ebédet, francia karaj lesz répásan. :D

Orsi! Na hogy tetszett párodnak a sapi-sál kollekció? :D Lila... :lol: Volt egy óvóbácsi kollégám, aki kifejtette, hogy enyhén szólva zizzent vagyok, mindezt színelmélet alapján. Azt mondta, a lila az erotika színe... A lila és a zöld együtt az őrültségé. Akkoriban ezt a két színt szívesen hordtam, bár külön-külön. Mondjuk a zizzentségben telitalálata volt! :oops:

Szilvi! ABBA-zni kettecskén? :D De jó Neked! Ez az ajid? :D

Brigi! Két szúrás volt végül. Egy 7.05-kor, annak 7.50-re volt meg az eredménye. Akkor ihattam meg a cukrot és onnan indult a két óra várakozás.
Valamelyik szerdán még le kell robognom ellenanyagszűrésre is, mert azt csak szerdán végzik itt, de az már legalább nem éhgyomros. :D
Aranyos vagy, hogy bevállalnád Gézut! :D Olyan jó, hogy tudok Rátok számítani, ha gáz van! :D
Jah, költözzetek mielőbb! Nem ordítottad le a haját a szomszédnak??? :shock: Nagyon durva!

Szép hétvégét! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Tegnap Dorina megint a Tanuló kutyát emlegette.Kérdeztük,hogy hozzon a Jézuska Neked?Azt mondja a dédi! :) Pedig dédit nem sűrűn emlegetjük.ÚÚÚgy imádom,annyit dolgozik. :) Tegnap faleveleket gyűjtötte a zsákba(egyesével),bent meg kilopott egy popsitörlőt és végig törölt mindent.Akart segíteni mosni is,csak a szennyest a tisztaruhákhoz akarta tenni.

Dolli!Nem ordítottam.Szóhoz se jutottam.Még a bébipopó hagyján,azt mindenki szereti.
Tényleg!Vasat hogy bírod?Nem voltak gondok?

Szilvi!Milyen volt az ABBA?

Zsand!Pontosan már nem emlékszem,de Te voltál és egy baba.Vicces,mert még igazából nem is láttalak.Te is kikről álmodsz? :shock:

Judy!Micsoda kép!Én se ismerném fel Őket!

Orsi!
Mi lett a vonalzóddal?
Miért sírt Bogi?
Megint megijedt Dorci?Mitől?
Apa miért hajít ki a sapkáddal?

Kép
tierno

Kép
tierno

Sziasztok!

NA most jól kibosszankodom magam! :x Párom elment az Apjával csavarogni. Aztán ha hazajönnek elmegy a nővérével a Corába. Ergo ma megint egész nap egyedül leszek! :x A hócipőm tele van! Két napja nem tudtunk kimenni Lilivel. Mára már jobban van ( szerencsére!!!! ) de azért a hétvégén még nem viszem ki. Viszont én már kezdek begolyózni! Alig aludtam két éjszaka, óránként nézem nincs-e láza. Reméltem, hogy legalább ma lazíthatok kicsit! :?
Kép Na most tényleg ilyen vagyok! :oops: :lol: :lol: Bocsi!

Tényleg Lányok mikor lesz a következő ÉFMC?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok!

Itt volt Linike! (már megint majdnem Lilit írtam! :oops: )
Hogy milyen csini ez a lány! :shock: Mint egy tini lány!!!!!!Ja mert az is! :D
Láthattam a szép új autókájukat!
Lini! Nagyon örülök, hogy itt voltál, remélem egy kicsit kikapcsolódtál!

Mi megyünk sétázni valahová, annyira szép idő van!

Brigi most hogy feltetted újra kérdéseket, annyirea ciki, hogy nem válaszoltam! :oops: :oops: :oops:
Apa nem vágott ki a sapival, sőőőőt teszik neki, azt mondta olyan vagyok benne mint egy model! :oops:
Azt hittem kiröhög majd kötött sapiban, amin egy horgolt virág van! :D
Amíg infráztál nem sírt Dorina, nem is ijedt meg semmitől! Akkor volt cuki, mikor tolta Bogi a babakocsit és hangos volt és akkor szaladt hozzám!
Vonalzóm topicos lett! :wink: Több mint 8 éves ez a topic! :shock:
Bogi azért sírt mert kiszáltatok a kocsiból! Gondolom élvezte a kis négyes női csapatunkat! :lol:

Szilvike milyen volt ABBA???? De jó lehetett kettecskén Apival! :wink:
Dolli! Nekem volt egy éh gyomros, egy cukros 1 órás és egy cukros 2 órás! A lényeg hogy túlvagy rajta és minden okés!!!!! :D
Hiányzott a ma hajnali uszi! :cry:

Jesszus milyn tempóban jársz vezetni! :shock: :shock: :shock:
De az szupi, hogy decemberben már vizsga!!!!!!! :D

Andika mit vettetek tegnap? Voltak jó cuccok???

Lementünk Sárához tegnap du. 1000-en voltak, így nem maradtunk ott! Helyettem elmentünk Mc-be vacsizni! :D
Háááát baccus 700kcal van egy menüben! :shock: (na jó nem salátát ettem! :oops: )
Ehhez képest ma reggelre fogytam! :shock:

Kedden szabira jön Apa, Éva jön reggel 8-ra, utána Brigike!
Sárához is el kell vinni csajokat, gyerkőket, egyedül nem mertem bevállalni! :oops:
Meg így nem kell anyóshoz vinni Bogit, most nem szívesen kérnék tőle segítséget! :?

Na szaladok L!

Puszika, legyen szép hétvégétek!!!!!
Vendég

Hajni!Szerintem kiviheted Lilit nyugodtan levegőzni,ha csak a nózi folyik.És szombat,vasárnap is talizhatunk,ha unatkozol,tudod,nálunk nincs olyan,hogy "hétvége".

Kép
tierno

Brigi de aranyos vagy!!! :lol: :lol:
Nem akarom még kivinni mert ugyan nincs láza de 37,4 - 37,7 között mozog a hője. Meg hát 10 percenként szívom a kis orrát. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Dolli.
Ne is mond meg neki, lényeg hogy finom. Ma én is belecsempésztem egy kis zabkorpát a paradicsomos húsgombócba, nem tűnt fel senkinek. Nagyon rendes férjed van hogy főz ebédet :D

Orsi,
Igazság szerint én nem nagyon tudtam nézelődni, manóék mellett egyszerűen nem lehet. Én gyorsan bementem a Triumph-ba, vettem két bugyit magamnak, utána a két gyerekkel a játszón vártuk hogy Robi körülnézzen, mert előtte bementünk egy-két boltba de Zsombor folyton elrohangált vagy szétszedte a kirakatot. Végülis Robi talált magának egy Adidas kabátot.

Hajni,
Én együttérzek veled, mi is sokat vagyunk egyedül.

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Hajni!

Most látom, hogy írtál előttem!
Jobbulást szegény Lilikének! :cry:
Elhiszem, hogy ki vagy akadva! Én ugye ki szoktam mozdulni, de alig várom, hogy Apival lehessen csavarogni, mégiscsak ketten vagyunk a három gyerekre, úgy azért könnyebb!

Nem mersz velük elmenni Corába???

ÉFMC! Elvileg Andika felajánlotta, hogy lehet náluk hétfőn, de nem tudom mennyire komolyak a szándékai! :lol:
Nálunk megint lehet szerdán vagy pénteken! :wink:

Gellért hegyen voltunk, csodaszép időben értünk oda és percek alatt leszált ez a csunya köd és egyből 5 fokkal hidegebb lett! :shock:
De azért nagyon jó volt!
Főzni nem kellett, van mindenféle maradék! :D
Lefekszem a csajokkal aludni, Bubuka tanul, Api átmegy anyósomhoz zuhanykabint újraszilózni, meg valami lécet kell rakni a garázsajtó alá, meg még valamik vannak!
Délután el kell szaladni Auchanba, mert széttört a vileda felmosófám! :?
Cicitartót is akarok magamnak nézni, mert a műtét óta csak ezeket a sportosabb merevítő nélkülieket hordom, de most már szeretnék csipkés csiniket! :oops: Az összes gyönyörűséges melltartómat oda kellett ajándékoznom sógórnőmnek! De jól járt vele, mert szinte vadi újak voltak!
(Na ezt megint jó, ha Robi vagy Péter olvassa :oops: :oops: :oops:

Na megyek ebédelni!
Délután rakok fel képeket!

Úúúúúúgy varnék valamit! :shock: :shock: :shock: Ez most honnan jött nem tudom, de ránéztem a varrógépemre és ezt érzem!
Vendég

Ilyen lett Bubu szobája, ma még veszünk neki egy függönyt!
Az asztalt raktam át az ablak elé, hogy világosabb legyen neki tanuláskor! Az ágya alá meg bekerült a szivacságy(1. nincs útban, 2. tudnak bóhóckodni az ágyon, tök jó bunkert csinálnak)
Kép

Ilyen a lila sapka sál! :lol: Kép
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Pedo szomszéd kivágta a fát nálunk,most meg talicskát tologatja.Tuti fel fog Dorina kelni! :evil:

Orsi!De jól néz ki a szoba!Nekem is az ilyen stílus tetszik.Felmerült bennem,hogy elkéne végezni egy barkács tanfolyamot :) Nem kéne azon idegeskednem,hogy milyen lett a falszín.Párom hazajönne a melóból,addigra összeeszkábálnék egy szekrényt. :lol:
Miért kell Sárához menni?Tényleg milyen szupi idő volt.Dorci Kubut főzőtt a homokozóban. :lol: Ma alig bírtam betessékelni az udvarról.
Ki fényképezett,ahol együtt a család?

Kép
tierno

Orsi,
A szándékaim komolyak volta :D csak elfelejtettem hogy mi hétfőn megyünk le Tatabányára. Legyen inkább pénteken, az jó neked/nektek? Mi is most készülünk menni az Auchanba, mert üres a hűtő.

Kép[
Kép[
kostyika

Brigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

A popis-nunis szomszéd az pasi???????????????? :shock: :shock: :shock:
Azt hittem nő, de gondolom pasi lehet mert nem vágna fát!
Lehet levágnám a tökét ha ilyeneket mondana a gyerekemnek! :evil: :evil: :evil:
Fényképezőt felraktuk a kőlovacska hátára és időzítővel! :D

Andika! Akkor találkozunk Auchanban! :D Nálunk még alszik a család!
Nekem jó a péntek! :D Mire fogunk tornázni?Mit vigyünk?
El fogunk férni?

Csajok mikor csináljuk meg a kreatív baba-mama talit?
Vendég

Szilvike! Szerdán valamikor átszaladhatnánk Hozzád Bogival???? :oops: Nem maradnánk sokáig, csak átvinném Marcit egy picit, hogy megnézzük mit szólnak egymáshoz Igive, Yodával!
Vendég

Brigi: én is azt hittem ,hogy a szomszéd nő! :shock: :shock: Basszus a perverz állat!! Bár ezen segíthetünk. HEréld ki a rohadékot! :lol: :lol:

Lini: itt az avokádó recept. Mindig elfelejtem. :oops: De ez a tortillához való mártogatós, a kenyérre kenhetőst másképp kell csinálni.

KRÉMES AVOKÁDÓSALSA

2 avokádó
6 szál újhagyma ( vöröshagyma is jó )
2,5 dl tejföl
2 evőkanál vörösborecet( sima is jó )
2 evőkanál olivaolaj
1 csokor friss korianderlevél
Só, bors

Avokádó + újhagyma+koriander+tejföl+ecet+olaj= összeturmixolni, majd só-bors.

30 percet kellene állnia legalább,de egy nappal előbb is el lehet készíteni.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok Csajok!

Így utólag is köszönjük a névnapi jókívánságokat Marci nevében!

Szilvi, sok boldog névnapot neked!!!

Már akartam tegnap is jönni, de már nagyon fáradt voltam, így inkább aludtam. Vlahogy tegnap délután óta egyfolytában aludnék! :D

Helyzet velünk a következő. Mivel nincs elég tejcim még és Marci nem gyarapodott egy dekát sem, így tápszert is kap most, meg vizet, mert kicsti besárgult és nagyon aluszékony :( Először próbálkoztunk hogy kétóránként felébreszetem, de nem jött be, mert alkalmanként egy-másfél órát elszopizott (mivel aluszékony, folyton ébresztgetni kellett, de a végén már semmivel sem bírtuk felkelteni), így alig hogy abbahagytuk,már kezdhettük is előről. Így sea cicim, sem én, sem ő nem tudtunk normálisan pihenni (nem beszékve arról, hogy én létezni sem :lol: )
De mire erre rájöttünk, hogy ilyen baj van, egy egész sor tortúrán mentünk át. Először a mérleg beszerzése, utána jött a mérickélés, hogy vajon mennyit gyarapszik egy-egy szopival, és hát 0 volt az eredmény... :( Na, itt én is kiakadtam, jött a bömbi, hogy még tejem sincs és szegény gyerek éhezik,. meg stb.... Ez volt tegnap előtt este, utána jött a tápszer beszerzése, de msot már jobb kicsit a helyzet. Én is megnyugodtam, hogy eszik végre a gyerek és nem éhezik. Na meg ő is kezd egyre éberebb lenni. Már nyitogatja a szemét szopizás alatt meg után, és volt már olyan is, hogy magától kezdett ébredezni, hogy éhes :) Eddig mindig úgy kellett kelteni. Nem beszélve arról, hogy mióta nem lóg egyfolytában a cicimen, az egyiken már kedzem érezni, hogy nagyobb a termelése, mert már ha hozzáérek folyik belőle a tejci :lol:

Ja, már nem tudom ki kérdezte, Nagyi mióta hazajöttünk aranyosan viselkedik, de most míg itthon van a párom nem is hiszem, hogy hiszti lesz. Előtte nem mer... Úgyhoyg még a jövő héten védettek vagyunk. Utána meglátjuk :roll:

Most röviden ennyire futotta, megyek, mert lassan ébreszteni kell és fürdünk :)

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Szijasztok, Jó reggelt!

Hun van mindenki? Látszik, hogy hétvége van!

Mangora! Örülök, hogy írtál! Sajnálom a tejcit, de annak örülök, hogy egy picit megnyugodtál, hogy most eleget eszik Marci!
Tudom milyen amikor jön a bömbi! :cry:
Dolgoznak a hormonok, a szervezeted kimerült a terhesség és a szüléstől, aztán ott van az a rengeteg kérdőjel, a sok ismeretlen dolog, a problémák amiket meg kell oldanunk!
Nem könnyű, de hidd el pár hét és belerázódsz!Ez is- mint sok más dolog, ami először nagyon nehéznek tűnhet-, rutinná fog válni! :wink:
Apa meddig van otthon Veletek?

Nekem is kis sütőtökszinű, aluszékony Bubukám volt, aztán mikor felélénkült visszasírtam a nyugis napokat! :oops:

Apa elment Bubuval templomba, tegnap nem volt anyósnál, majd ma megy templom után! Remélem hamar végez, nem cseszi el az egész napunkat!
Tegnap semmit nem találtunk az Auchanban csak felmosófát, ennek örömére takarítani fogok! :lol:
Most viszont gyorsan összedobok egy krumplilevest és egy sütikét.
Utána...................................................(innen kitöröltem egy sort, nehogy átok legyen rajtam :wink: )
Fája hasam, korábban jött meg! :( Viszont így tutira nem lesz meg mikor megyünk Kolpingba! :D És tök jófej vagyok, mert az uszi is zárva volt, abba sem zavart bele! :wink:

Na megyek összekapom magam, mire jön haza Bubu tudjak vele tanulni is!

Legyen szép hétvégétek, nincs túl szép idő, pihengessetek!
Kép

Pusza: Orsi
Vendég

Jaaaaaaaj most nézem ezt a képet!
De lennék én az a tangabugyis, monokinis csajszi!
Talpamon érezni a forró homokot, a bőrömön a nap melegét, majd megmártózni a hűs tengerben!A vízből kijönni és ahogy megfújna a szél, libabőrösnek lenni és lefeküdni a homokba!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ UTÁLOM A TELET! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?