Halihó!
Orsi! De sajnálom ezt az anyós dolgot...
Engem is idegesít, mikor valaki zöldeket beszél, pláne ha a számba ad olyan dolgokat, amit nem is mondtam.
Ilyenkor néha azt mondom, hogy hát persze, úgy van, ahogy mondod, tényleg így volt, csak ezt nagyon nehéz, nekem sem megy mindig, mert az igazságérzetem sokkal nagyobb.
De azért Bubuka nem semmit szólt be!
Nagymama mit szólt?
Annyira aranyos vagy, hogy így biztatsz a vezetésben!
Az a baj, hogy hülye maximalista vagyok, és ha valami nem sikerül és még szóvá is teszik, akkor a személyiségemet érzem sérültnek, csorbának.
Sajna ez van, ezt már nem fogom kinőni!
Viszont jó, hogy tisztában vagyok vele, ezért könnyebben átlépek dolgokon, mint korábban.
Andi! Délután megyünk az összes eredményért, kíváncsi vagyok, bár az előzőnél sem volt gond, remélem, most sem lesz.
Lábam szerintem a sok ücsörgéstől durvult be, most picit jobb, de a víz látszik rajta rendesen.
Du kiváltom akkor a kuponfüzit... meddig elég nektek az a pelusmennyiség? Még nem tudom, mikor tudom "postázni" Neked...
Jaj, képzeld, lehet, hogy belenövök a fekete naciba!
Pláne ha úgy zabálok mint mostanság.
Hihetetlen falási rohamok vannak rajtam, nem is emlékszem, hogy ez ilyen lett volna Gézuval.
Jót mosolyogtam, hogy anyud mindig becsukta a szemét!
És akkor mi van, ha én csukom be a szemem míg kanyarodok?
Jujj, ezért a Padlásért nagyon irigy vagyok ám!
Hajni! Jobbulást Lili babádnak is! Reméljük, gyorsan túl lesz rajta. Nekünk múltkor (hétfő vagy kedden már nem is emlékszem) végül csak fog lehetett, nem tartott egy napig sem és nem is volt annyira intenzív a dolog.
Lini! Asztmát nem tudom, mikor nőjük ki, jövő héten megyünk tüdőgondozóba, akkor meglátjuk a továbbiakat. Szerencsére befulladás lassan egy éve nem volt, de ez ugye rendszeres gyógyszerezés mellett van. Jó lenne elhagyni, nem tudom, most merném-e a hülye influk miatt. Most nem járunk barlangozni. Jó lenne, de időbe sem fér bele, majd ha lesz jogsim, akkor könnyebben tudunk mozdulni.
Orsi! Én is gondoltam, hogy páromnak be kéne oltatni magát, hogy ne hozza haza, de ő is asztmás, nem tudom, hogy jó ötlet-e, erről is olvastam már ellentmondó véleményeket. Szerintem jövő héten erre is rákérdezek Tbálinton, nekik mégiscsak ez a szakterületük.
Akkor Miáék ezek szerint átpakoltak!
Zsand!
Kezem lábam csuriban, úgy szorítok Nektek!
Akkor lehet, hogy össze is futottam a férjeddel a laborban.
negyed 11-re értem haza, após persze rohant, volt pár megjegyzés az orra alatt, amit elengedtem a fülem mellett, hogy neki postára kell mennie meg bevásárolnia hétvégére stb. Mintha nem nyugdíjas lenne, és nem ráérne...
Az is baja, hogy megpróbált minket becserkészni erre a hétvégére is, annak ellenére, hogy mi előre mondtuk, hogy pihi van. Ráadásul a héten háromszor unokáztak, kedden még náluk is vacsiztunk... Kisujjunkat nyújtjuk, a karunk kell. Nem baj, erősek vagyunk, nekünk is kell a kikapcs a családból.
Ja, jövő héten 4x megyek vezetni, ebből após 1x fog Gézura vigyázni, mert péntek nem jó, hétfőn megint nem jó, kedd is csak úgy, ha mi leszünk nála, mert várja a nyugdíjat. Mondjuk nem bánom, hogy így alakult. Csak hát ennyit arról, hogy segítenek. Szerintem nem is tudja, hogy négyszer kell mennem vezetni. Majd egyszer csak meg fog lepődni, hogy már vizsgázom is! Jah, dec 17 vizsga.
Judy! Nekem mindkét név nagyon tetszik, de a vezetékneveteket nem tudom, az számíthat, hogy melyiket válasszátok. Nálam azonos a tetszési index!
Örülök, hogy jobban vagy!
Kriszti! De jó, hogy bejelentkeztél, hidd el, pár nap és mindenbe belerázódtok!
Gyönyörűséges Marci baba!
Nagyi/dédi mit szól? Remélem, nyugi van körülöttetek!
Brigi! Micsoda kis kommandós Dorci! Nagyon helyes!
Párod miért nem akar színházazni?
Én is tervezem, még nem tudom, mikor sikerül összehozni.
No most ennyit, így is velem lesz teli az oldal!