Sziasztok csajok!!!
Megjöttem a tanfolyasrol, tuleltem , levizsgaztam, 10 kerdesböl 9-re helyesen valaszoltam
Kepzeljetek tegnap itt volt egy osztrak baratunk es feltelepitette az uj Windows 7-et, csak, hogy most minden nemet es a billentyüzetröl eltüntek a hosszu ekezetes betük, de ilyen ä meg ilyen ß idekerültek
Ugyhogy bocsi, hogy ekezetek nelkül irok!!
Onlany- Szakdolival akkor jol allsz, ne parazz, ami meg hatra van azt kirazod a kisujjadbol te lany
Gratula a szupi kombiteszt eredmenyhez!!
Zsu- Tenyleg tök cuki a vonalzo-kepecsked
...Pentek 13...szegeny akkor csak azt a jo reggelt szeletet edted egesz nap??Az nem tul sok....En reggel mindig farkas ehes vagyok, ahogy felkelek, nekem ennem kell
Susytunder- Azta de ügyi vagy
...megirnad nekem, hogy milyen nemet internetes oladalrol szoktal ötleteket venni??Mert en is szeretek kreativkodni, bar idöm sajnos nagyon ritkan van ra
...Neked is gratula a kombi teszt eredmenyhez.....na meg az uj porszivohoz!!
-J- Closti!!!!
Latod ezt is megerted, hajra petek!!!!!!
...Ez aztan a kiraly kari fa, de ügyi vagy te is, csak lesek!
Gtunde- Hogy allsz LH tesztekkel??Az enyem meg csak szellemcsikos
Csajok en nem tudom, hogy mit fözök, de karacsonyi linzert tuti, hogy sütök egy tonnat, azt nem lehet eleg koran kezdeni, es nem lehet eleget csinalni belöle
Csip- Neked is jar valami, mondjuk egy jo kis csizma
...Azert ügyi vagy csaje, hogy 3-bol 2 ajandekot szepen beszereztel!!De kis cuki lehetett a papad, nekem sajnos mar nem elnek a nagyszüleim, amit nagyon fajlalok, mert imadtam öket
Kirus- Ez aztan egy igazi sztarfoto
De kis cuki hata van!!!
Iner- Gondolom, hogy varod mar az AFP-t, de ha szar eredmeny jön ki, az ugy sem igaz....ha viszont jo, akkor tuti minden rendben van
Mar lassan jön az amnio es veget er ez a nehez idöszak szamotokra
Anita- kivanom, hogy teljesüljön az almod es kislany legyen a pocakodban!!
Na csajok lepek, hetvegen nem tudom mikor jövök, mert vendegsegbe megyünk, de azert majd bekukkantok!!!
Szep hetveget mindenkinek!
Szeretettel:
Ancsa