Új privát üzeneted érkezett!

tünde!
majd otthon keresek képet tavalyról... bár akkor voltak rajta szalma-díszek is.

susy!
én annyira nem sütök-főzök :roll: legyártok egy nagy adag linzert, esetleg még mellé valami krémes cuccot (mézes krémest, diplomata-tortát, vagy hasonlót, ami gyors, egyszerű)... a főzés pedig a szülők dolga :arrow: 25-én és 26-án úgyis náluk lebzselünk :lol:
na jó, azért a kedves 24-re megfőzi a halat, mert az jár :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- mééééééééééézeeeeeeees kréééémeeeeees!!!!!!! hmmmmmmmmm!!! na ezzel meg lehet vesztegetni!!!

tetűűűd van!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli
Irigyellek a horgolt angyalkáért. Gyönyörű lehet.

Mi is megyünk több helyre karácsonykor, de pl a dédi már olyan öreg, hogy a lánya, és mi visszük közösen a kaját és sütiket. Szóval nekem ezért is több a tennivaló. A szüleimhez majd csak 27- én megyünk, ott lesz mit enni, anyósék elmennek, barátok jönnek ill. megyünk ott felváltva.

Mézes krémest én is csinálok. Hallottam már a diplomata tortáról, milyen is az? :oops: :roll:

Kép
Kép
susytunder

susy!
a diplomata-torta az egyik legegyszerűbb süti :) sima levelestészta kinyújtva tepsi méretűre, egyben megsütve. rá főzött vanília-krém babapiskótával (rumba áztatott... de én ezt nem szeretem, de nem is kell, simán eláztatja a krém is ~1 nap alatt) rétegezve, tetejére csoki reszelve. kb egy nap után gyönyörűen szeletelhető.

ja meg még narancsos-tejszínes-összedobálós valamit csinálok :lol: az mindig van (tejszín felverve, tálba rétegezve narancskockákkal, babapiskótával).
igaz, a tejszín helyett én natúr joghurtot szoktam lecsöpögtetni, mert sztem sokkal finomabb.

szóval én csak olyanokat gyártok, ami nem macerás :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli, laptetőőőőőőőőőőőő Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:lol: :lol: :lol:

lépek, csajok... meló van.
majd még vsz jövök... ha nem, akkor már csak otthonról.

tsók.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

juli, jó munkát :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép napot!!!
Ez aztán tényleg karácsonyi hangulat...
Tegnap szabad napom volt, azt hittem lesz időm jönni, de hát tévedtem...Voltam papámnál, megleptem szegényt, egyedül él lassan 3 éve,Érden és majdhogynem sírt a törpém 88 éves mikor meglátott :lol: :lol: :lol: Elmentem ajándékokat venni, mert anyós és sogoromat ünnepeltük tegnap...Ma meg a tesomé van, de azt szombaton tartjuk...
Na elmetem ajcsikat venni...Anyósét meg sogorét meg is vettem...Tesomnak nem vettem még semmit :(....De akartam már ajádékokat karira venni, úgy terveztem, helyette vettem magamnak ajcsikat, és magamra elköltöttem a pénzt :(
Most egy kicsit azért bosszant, de hát...
Vettem 4 db karácsonyi tányért sütis tányérral és lapáttal...piros szarvassos...nem tudtam ott hagyni :) egy baba könyvet 1500 ft volt, csak :) na és vettem magmnak egy csizsmát végre vagyis ma hozza el nekem apa, mert már csak a Vecsési deichmannban volt a méretemben :) végre egy olyan csizsma ami elegáns és sportos is és van egy kis egybe sarka:) jajaj de örülök neki :lol:
Na hát ez volt...

Tényleg szép nap elé nézzünk ma is :)
csip-csip18

Sziasztok!
Megjöttem!!! :D

A nemét nem tudtuk meg,mondtam is a dokinak még véletlen sem terpesztett be hogy lássuk...erre azt mondja hát a maga gyerek nevelje meg :lol: :lol: :lol: .. Ma jó kedvében volt(Szluha)..
Amugy rendben minden.. De még a pofikáját sem mutatta meg :roll: ,így hátulról van csak kép róla,de így is jóóóó,kis testépítőm :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Ja meg a nyamvadt cisztámat ö is észre vette(lepényen van rajta),még képet is adott róla,pedig nem kértem..

Késöbb vissza olvasok! :wink:
Addig is üdv mindenkinek!!!
Vendég

Kírus: Jó ez a kép :)
Azért kiváncsi vagyok mi a neme :lol: :cry: :lol:
csip-csip18

Kírus!
Gratulálok! Biztos nagy az öröm otthon! :lol:

Karácsonykor én sem szoktam főzni, mert általában mi is mindig vagyunk valahol, szülőknél nagyszülőknél...minden napra jut valami...

Ma még nem lesz meg az AFP eredménye, mert nincs elég minta és így nem állnak neki a tesztelésnek...hurrá....biztos nem csak én várom már annyira, bár tudom, hogy az összes közül az AFP a legmegbízhatatlanabb, de akkor is jó lenne már tudni valamit... :roll:
Éjjel is azt álmodtam, hogy rossz lett az AFP eredménye...ezt csak azért mondom el, nehogy teljesüljön.... :cry:

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Délelőtt elmentünk a porszívóhoz fejet venni, mert eltört, és haza jöttünk egy új porszívóval. Öt ezer lett volna egy fej, és 12 ezerért vettünk egy Samsung porszívót, apa már ki is próbálta, szuperul működik. :)

Iner
Biztos azért álmodtad ezt, mert ez foglalkoztat.

Kitti
Akkor te is jól bevásároltál. :)

Kírus
Tényleg jó képecske. :)

Megyek főzni, aztán délután kicsit takarítunk Kristóffal az udvaron, kihasználjuk a jó időt.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Csajok, mindenkinek jó pihenést kívánok:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzytündér: mi is így jártunk 2-3 hónapja...
és lett nekünk is egy Samsung porszívó, mi 8000.- vettük, 1500-as és piros :) kedvenc színem :)
csip-csip18

Kép

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok csajok!

suzy, Kendével nem volt ilyen, lehet, hogy ketteske kislány. :D amúgy nekem abszolút mind1, mi lesz. nagyon akartam egy kisfiút, azt meg már megkaptam. a többi csak bónusz! :)

hogy mit főzök, és mit sütök, fogalmam sincs. mi is megyünk anyuéknál is, anyóséknál is. talán lazacot, mert egyszer már csináltam, és finom volt. de már a receptet is elhagytam. :D

most még a takarítással szeretnék kész lenni adventig, (ilyenkor függönymosás, ablakmosás, szőnyegkefélés) aztán ráhangolódok erre is.

Ja, és mi már a vásárlást is megkezdtük, igaz, csak Kendének. kapott néhány játékot. :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Kép

SZÉP HÉTVÉGÉT!!!

Kép
gtunde75

Tünde
Az igért képek!

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
susytunder

Kellemes Hétvégét Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

sziasztok!
én is találtam egy képet. remélem, feltölteni is sikerül...
Kép
ugyan a fenyő mű :oops: de az első külön karácsony után rájöttünk, hogy az élő fa nagyon macerás egy jószág a 3. emeleten :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

:shock: jó nagy kép lett :roll: sorry
a szalmadíszeket és a gömböket értelemszerűen nem én alkottam... a többit igen :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja... majd elfelejtettem:
jó éjszakát... és jó hétvégét, ha nem jönnék :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli
Ez tényleg nagyon szééép!
Hogy engedett neked ekkora képet feltölteni? Nekem folyton le kell kicsinyítenem. :roll:

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok csajok!!!

Megjöttem a tanfolyasrol, tuleltem , levizsgaztam, 10 kerdesböl 9-re helyesen valaszoltam :lol:
Kepzeljetek tegnap itt volt egy osztrak baratunk es feltelepitette az uj Windows 7-et, csak, hogy most minden nemet es a billentyüzetröl eltüntek a hosszu ekezetes betük, de ilyen ä meg ilyen ß idekerültek :lol: Ugyhogy bocsi, hogy ekezetek nelkül irok!! :roll:

Onlany- Szakdolival akkor jol allsz, ne parazz, ami meg hatra van azt kirazod a kisujjadbol te lany :wink: Gratula a szupi kombiteszt eredmenyhez!!

Zsu- Tenyleg tök cuki a vonalzo-kepecsked :wink: ...Pentek 13...szegeny akkor csak azt a jo reggelt szeletet edted egesz nap??Az nem tul sok....En reggel mindig farkas ehes vagyok, ahogy felkelek, nekem ennem kell :lol:

Susytunder- Azta de ügyi vagy :shock: ...megirnad nekem, hogy milyen nemet internetes oladalrol szoktal ötleteket venni??Mert en is szeretek kreativkodni, bar idöm sajnos nagyon ritkan van ra :roll: ...Neked is gratula a kombi teszt eredmenyhez.....na meg az uj porszivohoz!! :lol:

-J- Closti!!!! :lol: Latod ezt is megerted, hajra petek!!!!!! :D ...Ez aztan a kiraly kari fa, de ügyi vagy te is, csak lesek!

Gtunde- Hogy allsz LH tesztekkel??Az enyem meg csak szellemcsikos :roll:

Csajok en nem tudom, hogy mit fözök, de karacsonyi linzert tuti, hogy sütök egy tonnat, azt nem lehet eleg koran kezdeni, es nem lehet eleget csinalni belöle :lol:

Csip- Neked is jar valami, mondjuk egy jo kis csizma :lol: ...Azert ügyi vagy csaje, hogy 3-bol 2 ajandekot szepen beszereztel!!De kis cuki lehetett a papad, nekem sajnos mar nem elnek a nagyszüleim, amit nagyon fajlalok, mert imadtam öket :cry:

Kirus- Ez aztan egy igazi sztarfoto :D De kis cuki hata van!!!

Iner- Gondolom, hogy varod mar az AFP-t, de ha szar eredmeny jön ki, az ugy sem igaz....ha viszont jo, akkor tuti minden rendben van :lol: Mar lassan jön az amnio es veget er ez a nehez idöszak szamotokra :wink:

Anita- kivanom, hogy teljesüljön az almod es kislany legyen a pocakodban!! :wink:

Na csajok lepek, hetvegen nem tudom mikor jövök, mert vendegsegbe megyünk, de azert majd bekukkantok!!!

Szep hetveget mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Jó reggelt!

Hát tegnap nem semmi napunk volt. Nem voltunk itthon. Ráadásul órákon át szívtama benzingőzt. Apum kocsijával van valami... Úgy fájt a fejem, hogy majd meg vadultam, nagyjából elmútl, ccsak egy kis tompa fájás maradt vissza.
Megkérdeztünk tegnap egy gyógyszerészt és egy nagyon jó orvost arról, hogy mi tévő legyek a h1n1el kapcsolatban. Erre a válasz: inkább kerüljem a társaságot!!! Meg azt mondták, ha ők terhesek lennének nem adatnák be maguknak. Azt hiszem végleg eldőlt a kérdésem.
Tünde, jött egy papírusz a postától, hogy kaptunk valamit :lol: jaj már úgy izgulok, hogy mit. Sajna itt csak hét közben van nyitva a posta, így héthőn tudjuk átvenni. Köszi előre is :)

Ancsi, olvastam miféle tanfolyam, de ez a szakmád neked??? Vagy te mivel foglalkozol? Gratu az eredményhez!!!! Nekem is már újra kéne telepíteni a gépemet mert ahová vittük szerelni minda 2 gépet, 2003officet rakott fel, és a másikra meg semmit!!!!!! Ezért perkálutnk egy csomót.
Hogy csináljátok a kari linzert? érdekel! Nagyon bonyolult?
Juli, a díszeket te csináltad :?: :shock: hű, nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!
Anita, na kiscsajod lesz? Amúgy én is tökre úgy vagyok vele, hogy mindegy, csak egészséges legyen! Viszont tegnap már megen az ösztöneim vezéreltek!!! Mint Lizánál vettel 16900ért egy fülbevalót, mert tudtam, hogy lányom lesz, most meg egy zöld kiscipőt, jó ez nem olyan értékű, de akkor is a tudatalattim súgta, hogy ezt kell venni. Na kíváncsi leszek, hogy jövőhéten lesz e terpesztés :roll:
Suzitunder, nagyon ügyes vagy és kreatív, lassan nekem is hozzá kéne látnom az ilyeneknek, csak.... Mindjárt visszaolvasok, csak Lizit meg kellene etetnem addigis pusz

Kép
Kép
onlány

Jajj, csajok, félre olvastok! Még nem tudom mi lesz! Csak azért mondom, hogy kislány, mert teljesen más ez a terhesség, mint Kendével! De tényleg teljesen mind1, hogy mi! :)

-J-! Nagyon szépek a díszek! A múltkor kértem nagymamimat, hogy tanítson meg horgolni, de hiába küzdött szegény, nekem ez nem megy. Egyébként ha befejezem a Kende naptárát, én is karácsonyfa dísz gyártásba kezdek!

suzy, a Te díszeid is nagyon tetszenek, lehet ellopom az ötletet! :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

szép napot csajok!

köszönöm szépen a dícséretet... nagyimé az érdem, aki megtanított horgolni... még olyan 5-6éves koromban :)
még idén akarok mellé gyártani még és még csillagot, és hát mint írtam, angyalkát. a többit meg még meglátom.
az elmúlt hetekben angyalokat varrtam (nem tudom, hogy ismerős-e valakinek: Tildas-féle minta alapján) ajándék lesz karácsonyra pl a kezelőorvosomnak :)

amúgy fogalmam sincs, hogy hogyan lett ekkora a kép... vagyishogy ekkora méretben töltöttem képtárba fel, és onnan szúrtam be... nekem csak így megy :oops:

megyek is tovább... a kedves itt tobzódik mögöttem, hogy jönne már wow-ozni :twisted:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

susytunder nagyon ügyi vagy! a harmadik tényleg nagyon tetszik, de a többi is tök szép! :lol:

kírus hát ez a kép nagyon cuki!!! milyen édes popója van!!! :lol: :lol: minden nap szavazunk ám! többnyire két gépről is!! :)

anita1984 én hétfőn nem tudok menni dolgozni, mert áramszünet lesz a cégnél... :) így most, hogy olvastam amiket írtál, beprogiztam magamnak hétfőre az ablakpucolást és a függönymosást!!! :):):)

-j- tényleg nagyon szépek ezek a horgolt díszek... a szalmáért én nem vagyok oda, de ha idén nem lesz más a fátokon, csak fehér horgolt kütyük, és fehér égők, az gyönyörű lesz!!! pont, mint egy behavazott fa, ami azért csillog-villog is!!! majd próbálj meg olyan képet csinálni, amikor égnek az égők!!! :lol: :lol: :lol:

gyancsi nagyon ügyi vagy!!! gratulálok a vizsgádhoz!! ne aggódj, ha rejtjelezed az írásaidat, akkor is megértjük, mit akarsz írni!! :wink: :wink: nekem a szellemcsíknál kicsit erősebb az lh, de még nem tojlizok, ezért az ovu még odébb van... jó lenne, ha pont jövő hétvégére esne :wink: de sajnos ezt nem tudom befolyásolni... pedig jó lenne! :lol:
feldobnád a karácsonyi linzered receptjét??? kipróbálnám!
:)

onlány :lol: :lol: :lol: de csak akkor kattanhatsz rá, ha kész vagy az annotációval!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

csip-csip18 nekem is Samsung porszívóm van, csak nari... :)

Puszi mindenkinek!

Kép
gtunde75

Tünde :shock: :?: :?: :?: :?: :shock: hm, ez a szerződés apróbetűs részében volt :roll: :lol:
jaj, most beszéltem egy könyvkötővel és azt mondta, ha nagyon sürgős, akkor néhány óra alatt meg tudja nekem csinálni -anyós ismije- wow, tehát még van időm, bár már kész vagyok csak a mellékleteket kell feltölteni. Az annotáció meg minek nem értem. :evil: de sajna kell
Juli és nem nyomod nagyüzemben??? Eladásra stb? Mert szépek nagyon

Kép
Kép
onlány

onlány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez van! :wink:
Kép

Kép
gtunde75

jaj de cukorfalat ez a pandagyermek! Nagyon szeretem őket! Kis drogosok :lol: bekábulnak a sok eukaliptusztól.
Tegnap vettem egy maszkot :oops: és úgy döntöttem, ha megyek (2x) kórházba a vérvétel és a pajzsmirigyes dr miatt akkor használni fogom, de attól tartok, hogy úgy fognak bámulni, mintha ET lennék Szerintetek túlzás?

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

tünde, jajj, ne, én nem akartalak takarításra buzdítani! :D

hoztam Nektek egy pocakfotót. ez az első, még most kezdtett el nőni :)

Kép

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok, jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a dicséretet, igyekszem, de volna még mit csiszolni a tudásomon.

Juli
Tényleg! Nem akarsz eladásra csinálni?

Ancsa
Ide teszem a linkeket, hogy ha esetleg másnak is kell, tudjon ötletelni. Hozok még más érdekességet is, hátha valaki hasznosnak találja.
Még akarom tőled kérdezni, hogy mi is megyünk Bécsbe majd decemberbe, láttunk már minden nevezetességet. Hol érdemes vásárolni? Maria Hilfer str- ról azt hallottam, hogy sok csokoládés üzlet van.

http://www.bastel-tipps.de/de/saisonales/winter/
http://www.kidsweb.de/sommer/erpel_bast ... _erpel.htm

Itt gyönyörű képkereteket találtok:arrow: www.ladyj.extra.hu

Ezen az oldalon találtok sokféle dolgot, ajándék dobozokat, levél papírokat, ajándék kisérőt stb. Csak ki kell nyomtatni, öszeragasztani és kész. :arrow: http://cp.c-ij.com/en/contents/1003/?la ... let&page=3

Anita
Most kezdett el nőni? :shock:
Ahoz képest szépen gömbölyödik. :)

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Juli, látod már 2en vagyunk ekik ezt mondják! Szerintem én vennék belőle! Bár csak messziről láttam a képet. nem tennél fel egy közeli fényképet a díszről?
Suzytunder, megnéztem az oldalakat, jók, tetszenek!

Csoda, lányom most kelt!!! Jól aludt és mi is :D

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Csajok!!

Csak gyors bekukk, mert most ertünk haza es megszeretnenk nezni egy filmet..... :lol:

Susytunder- köszi a linkeket , megnezem öket :wink: ...Sajnos Becsben nem vagyok ismerös, nem tudom milyen bevasarlo helyek vannak arra fele :roll:

Anita- Nagyon cuki a pocid :D Annyira szeretem nezegetni a poci fotokat!!!

Gtunde- De jo neked, hogy nem tudsz menni dolgozni hetfön, irigyekem :lol: ...Nem olyan rossz az az aramszünet :wink:

Onlany- Ez valami barom tanfolyam volt a repteren ( egyebkent nem vag semmi a szakmamba, amit itt kint csinalok, mert van egy idegenvezetöi papirom, meg 2 diplomam, közgazdasz es kommunikacio szakos bölcsesz, szoval egyiket sem tudom itt kint egyelöre hasznositani). A tanfolyasnak semmi ertelme nem volt, aceg felepiteset, berrendszer, munkavedelem, elsö segely, tüzvedelem, ilyesmik voltak :wink:

Csip-Csip, Ediii, Zsu, Joli, Kirus, -J- merre jartok, mi jot csinaltatok a hetvegen??

Es akkor a karacsonyi linzer recepje:

25 dkg liszt
3 keshegynyi sütöpor
15 dkg Rama
5 dkg cukor
1 cs. vanilias cukor
7 dkg daralt mandula
1 tojas sargaja

Ezeket összegyurom, a legjobb, hogy ha a Rama szobahömersekletü, mert akkor jobban szet lehet nyomkodni benne....Gyurni kell egy darabig, hogy összealljon rendesen....Kinyujtom kb 0,5 cm vastagra es kiszurkalom a figurakat belöle, az aljukat en mindig kerekre szoktam, a teteje meg valamilyen figura ( csillag, karacsonyfa stb.ezekbe szoktam egy kicsi lyukat tenni, hogy kilatszodjon a lekvar belöle), 180 fokra elömelegitett sütöben, sütö papirra rakva megsütöm ( par perc, halvanysargara). A figurakat megporcukrozom es aljat meg a tetejet baracklekvarral összeragasztom. Nagyon praktikus, mert hetekig is elall.

Mindenkinek nagyon szep vasarnapot!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!
édesek vagytok, de annyira nem megy gyorsan a horgolás, hogy megérje eladásra csinálni... meg akkor nem karácsony előtt 1 hónappal kellene nekiállnom, hanem egész évben ezt nyomatnom :) talán majd jövőre átgondolom :wink:
közeli képek nincsenek a díszekről... majd ha előbányászom őket, akkor készítek.

anita!
cép pocak :lol: nekem is kell ilyen :!:

susy!
jók a linkek.
majd az irodában letöltögetem... nyomtatgatok belőle. ott ingyé van :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kép

Sziasztok!

Nem voltam szombaton, mert annyira rövid a hétvége...voltunk egy kicsit szórakozni, babáztam, ettem végre :wink: jó sokat, de azon gondolkodtam, h holnaptól beindulunk a drágámmal futni!
Már jó régóta ,mondogatjuk, h menni kellene, de nem vettük rá magunkat és ilyenkor ebben az időben én különösen szeretek futni, mert még nincs hideg!

Örülök, h mindenki jól van... és boldogan látom,h egyre több képet tesztek fel magatokról kismamik :wink:

Tünde, én is szívesebben maradnék itthon holnap még...jó munkát, csak legyen szép időd az ablakpucoláshoz :!: :wink:

Juli, igazán nagyon ügyes vagy, szépek a díszek......én is lennék vevő rá :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, a te díszeid is fantasztikusan szépek....én ilyet nem tudok :cry: pedig a legszebb dísz és ajándék sztem, ami saját két kezével csinál az ember :wink: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

További szép estét...mindenkit pusszantok, holnap a munkahelyen folyt.köv... :wink:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Zsu
Akkor futás... aztán jöhet másmilyen közös izzadás is. :lol:
Mi jót ettél? :wink:

Juli
Ha nyomtatsz majd, figyelj arra hogy van egy kisebb, és egy A4- es méret. Majd mesélj, hogy sikerült. :)

Nekünk ma nagyon jó napunk volt. Reggel csörgött a telefon, anyósom volt, és mondta, hogy öltöztessem Kristófot, mert elviszik magukkal a piacra, aztán kirándulnak, ebédelnek és aludnak, majd csak utána menjünk érte. Azt hittem kiesik a telefon a kezemből, úgy meglepődtem. Apa foglalt két jegyet moziba, megnéztük a karácsonyi éneket 4d- be, nagyon jó volt. Aztán ebédeltünk, vásárolgattunk, és mentünk Kristófért. Szép volt a nap, remélem másnak is.

Kép
Kép
susytunder

Zsu- jo futast nektek!!!Most elkezdek megint valamit en is mozogni ( a multkori fellangolasom egy hetog tartott), mert vettünk merleget :?

Susytunder- örülök, hogy ilyen szep napotok volt :wink:

Szep estet mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Szép jó reggelt...
Nálunk is hamar elment a hétvége :(...
De új hét :) :) :)

Mi szombaton pihiztünk apával aztán ebédeltünk volna sóletet, ha nem égettem volna le :roll:
Úgy kivántam...De kimentem megnézztem és elfelejtettem felönteni :? Kukában landolt sajna...
De sebaj...
Vasárnap dolgozott a párom én meg anyuval jöttem mentem voltam temetőben vele, meg a Lidl-ben... Enyike

Remélem jó hét elébe nézzünk!!!

Vigyázzatok magatokra leendő anyukák és pocakosok és C-vitamin!!!!!!!!!!!!!

Puszi
csip-csip18

Sziasztok!

Csip csip, nekem erről az jut eszembe, hogy mikor annó a férjemmel elkezdtük ezt a kapcsolatot és mikor a szüleik elutaztak, én meg lementem hozzá pesztrába, csináltam egy isteni rakott krumplit. Lekapcsoltam -legalábbis arra zártam el, amerre a mi gázunkat kell-. Én ettem belőle, Gyula mikor hazajött, azt mondta nem éhes, viszont el invitált moziba. Elmentünk. Jó 2,5óra múlva hazajöttünk és éreztük, hogy itt valami bizony nem egyszerűen ég... Egyből kapcsoltam, benéztem a sütőbe és hát eléggé füstös volt a dolog. Gyula röhögőgörcsöt kapott :shock: én meg sírvafakadtam szinte... az ellenkező irányba zártam el a gázt, magyarul takarékra raktam.

Ancsi, hát akkor feleslegesen csücsülted végig a tanfolyamot. Szegény. Minden elismerésem a sulik miatt :) :wink:

Suzytunder, irigy irigy a 7végért! Bár nekünk is anyós "ellopta" a gyereket. Jött hátulról, hogy jó lesz ha este hozza haza? Mondom miért, hová viszed? Azt mondja Gyula egyik uncsitesójához, mert hívták őt és Lizát. Na erre bepöccentem, mert minket miért nem hívtak - nem mintha jó szívvel mennék oda, de az illendőség szerintem így kívánja -, mert nem az anyósom a szüleje, hanem mi. De nem mondtam neki, csak forrtam magamban, aztán a férjem is ezt neheztelte. Elengedtük, bár nem jó szívvel, de nekem tanulnom kellett, apája meg baromi fáradt volt. Mondtuk hogy 8kor Liz már ágyban van, erre fél 9kor telóztak, hogy most indulnak :shock: kb 40 perc az út!
Zsu, futni? :shock: :D Na, akkor fitt kismami leszel! Korábban futottál már? Én kidőlnék tőle, ha 10 m-t kéne futnom :oops:

Kép
Kép
onlány

Onlány, igen régebben minden este mentem futni és annyira élveztem, az összes aznapi feszültség gyorsan távozott belőlem :!:
Remélem bírni fogom és kitartó leszek, de sztem, ha nem egyedül megyek nagy segítség :!:
A hormonok miatt feljött egy pár kiló, amúgy sem voltam nádszál soha, de látszott, h jártam tornázni és futni az tuti :!: a PCO miatt meg az anyagcserém is jóval lassabb, mint az átlag :arrow: na erre is különösen jó lesz a futás!

Te most ne is gondolj egy darabig futkorászásra :!: :wink:

Tünde, hát nálunk esik :cry: nem tudom, h ott milyen az idő, de ez nagyon nem alkalmas a Te kiválasztott programodhoz sajnos :!:

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt Csajok!!

Onlany- Hat ez valoban eleg erdekes, hogy titeket nem hivtak, de nezd a jo oldalat, volt egy szabad fel napotok :wink:

Zsu- hat en is csodallak a futasert!!Szerintem en ma fogom elkezdeni megint a tornat...csak ne utalnam ennyire ezt a Rubint Rekat....Ahogy beszel az iszonyu :!: :evil:

Csip- Hello Csajee!!!Oda se a kajanak, latod Onlany is jart mar igy, meg szerintem mindannyiunk.Akkor nektek is szepen eltelt a hetvege!!

Nalunk sem volt semmi extra, egyik nap itt voltunk vendegeskedni, masik nap meg ott :lol: ....Kicsit tudunk elni, mi??? :D

Na huzok a boltba csajok, de meg jövök!!

Pusszantas mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Ancsi, az a nő egy katasztrófa sztem, miért nem inkább Béres A :?: nekem sokkal szimpatikusabb :!: :roll:
vonalzid aranyos :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu nekem is sokkal szimpibb a Beres Alexandra,csak töle mar csinaltam tornakat es gondoltam kell egy kis valtozatossag :wink:
Bar a vegen lehet visszaterek hozza, mert ez a Reka tenyleg nagyon gaz szegeny, viszont a gyakorlatai valoban ütösek, mutkor 20 percet csinaltam es masnap mindenhol fajt ahol tudott :lol:
Köszi a vonalzo dicsit, ma szerkesztettem :wink: ...A tied is nagyon cuki, mar a mutkor is megcsodaltam :)

KépKép
gyancsi

Ancsi, köszi a dicsit, de nem egyedül csináltam :wink: enyém csak a szöveg :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Te irtad a szöveget :?: :shock: .....Honnan tudsz te ilyen szepeket?? :wink: ...Mert nekem nagyon tetszik, nagyon nagy igazsag!!Es ez pont illik ratok, mi rank, sok mindenkire aki küzd a babaert, vagy eppen mas dolgokert....

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?