Sziasztok
Jöttem hozzátok egy kicsit feltöltődni. Nem vagyok vmi király állapotban, de hát ilyenek a temperamentumos nők
Vhogy napok (legalább8napja!!) óta nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerettük volna, meg ez a sz@ros munka is írtóra nyomaszt. Kéne, kéne csinálni,mert kell a pénz, mert már rág kiszorította belőlem a szuflát a határidő (hú, ez némi képzavarnak tűnik), de nem megy. Egyszerűen béna vagyok, vagy szar a gépem, vagy tudom is én kire/mire kéne fogni. Aztán tegnap itt járt egy nagyon rossz passzban lévő barátnőm (bejött, és 2perc múlva már sírt is, pedig csak annyit kérdeztem, hogy van
), és hát ő se dobott fel. Kispapi egész héten nem ért haza időben, azaz egész hetet egyedül csináltam végig és a kedve sem vmi rózsás. Ugye dolgozni se marad túl sok idő, a kedvem meg, na bedugulok a rinyával. Szokott ez jobb is lenni, lesz is. Előkeresem azt a Mülhausen bárót (aki a hajánál fogva húzta ki magát vhonnan), és átmásolom magamra
Olvastalak ám benneteket, és amikor Kisbuksi panaszkodott, hogy nem örül neki senki, akkor majdnem írtam, de győzött a boá
. Baromira irigykedem mindenféle nyaralós sztorira, Franciaország, Tújváros, hmmm, bárcsak-bárcsak. Külföld nem megy most, belföldön meg én októberig be vagyok falazva, hála a parlagfűnek, és a sok lelkes embertársunknak, akik hagyják ember magasságig nőni őket.
Kisbuksi
ez a sztori hátborzongató. Még így mesélve is rosszul lettem tőle. A legjobbat tettétek, hogy nem alacsonyodtatok a szintjükre, bár minden elismerésem az önuralomhoz. Nekem biztos kijött volna ez, meg az, ahogy szokott is. (mellesleg jegyzem meg, hogy még nem pofoztak fel; nem is értem, mert olyan vérlázító tudok ilyenkor lenni :I)
Ami az uszit illeti, szerintem ez csak amolyan kicsike sírás volt. Inkább a meglepetéstől, mintsem a rettenettől. Még1x prószáljátok meg, majd legfeljebb 20évesen téged fog okolni a víziszonya miatt
Johitimi
P@r@sztok mindenhol vannak, elköltözve Mo-ról csak attól fosztod meg magad, hogy az anyanyelveden jól elküld a fenébe
Hicu
ja már ezek a viták! Vmit biztos félreértettél, de sok lúd (azaz mi) ráveszünk, hogy jelentkezz, mert szeretünk Barbie. Gyere, gyere, és írj
Csöpp
irigyirigy, én is akarok csöppséget, mocorgósat,laffantyúst
Ja és jelentem tisztelettel: Édua hatalmasat nőtt, és azok a fürtök!!! Tündéri volt a szétszór keksszel, mint egy kismadár.
Vic
na ez igen, guggolunk, ácsorgunk.
Gyorshajtás, szabálysértés, mostanság 8-10e Ft közötti a tarifa, de a fénykép még nem biztos sikerült, ha pontatlan, akkor megúsztad. Amúgy meg tessék felelősséggel vezetni, annak a gyereknek anya is kell!! Irgumburgum! 2percen nem múlik semmi!! A fickó szerintemel akarta vinni az autót. Álljatok pár napig máshová, lámpa alá, akár pár utcával is arrébb. Csak egy klassz Casco is megoldás! van jó emberem ott
Rtünde
gratu a hozzátápihoz
Édes vagy ezzel a gyűjtögetéssel, én még az első Libis pontokat se küldtem be, mert mindig otthonmarad, mikor postára megyek, sőt ott is kimegy a fejemből. De a MILDIs nyuszikat elkezdtem gyűjteni. Mivel nálunk napi 1,3üveggel elfogy, így 3nap alatt 4 nyuszi is lesz! 5kell egy borítékba(matekból jó voltam
.O
)Azt persze már elfelejtettem, hogy akkor mi lesz. Hát látod, ezért van az, hogy te küldöd be a dolgokat és nyersz is, én meg csak szívom a fogamat, hogy már megint nem nyertem
Az a nyírás meg nem volt vmi látványos! Van bizonyíték, tuti nyírtál, eltetted az első tincseket??
Szilvih
kecskemétis csirkehusi nálunk azonnali boá volt, viszont a halszagú vegyeszöli hallal kecskeméti, na az igen. Olyan kiábrándító,mikor az édeskés, tejszagú szépségemből árad a penetráns halszag... Hát igen, kifelé sem egy leányálom. Ilyen a szerelem
Ma pl elaludt a drágám kaja közben. Ime
Alvás összebújva, hmm, de jól is hangzik ez.
Ini
karácsonyi ajikkal, hát tényleg nem vagy semmi!!! Én a bébiételes üvegeknek tervezek vmilyen hasonló sorsot, csak soha nincs időm rá. Úgy fogok vele járni, mint a játszószőnyeggel, mindent megvettem, csak meg kell(ett volna) varrni. EZ elég nagy hiányossága a tervnek
Mi is BEBA HA(hipoallergén) tápit használunk, de inkább csak fejjél, igyál sokat, és marad tejed, ha akarod. Ez olyan agyban eldőlő dolog, ne is nagyon szemezgess tápszerekkel! Én még mostanában is fejek, ha úgy érzem, maradt a cicikben. Igaz, így sem elég Lénának, de ez már egy másik történet
Töltöttem le újabb mozgó micsodákat, Kisbuksi és minden más rajongó kedvéért:
Puszi
J a