Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na végre itt vagyok, van ám igazolásom, vendégeink voltak az elmúlt 2 este! Jó látni, hogy pezseg azért az élet, és fejlődnek a manócskák.

Kisbuksi, hogy 10 napja semmi sírás! Hát ez igen szuper lehet! De úgysem hiszem el!Kép A nyaralást ügyesen megoldottátok, nekünk kicsit hiányzott az a bizonyis nagyi, aki vigyáz Dorkára, amíg romantikázunk... Nagyon sajnálom a koccanást, remélem, nem vág titeket haza anyagilag. Ilyenkor tényleg az a legfontosabb, hogy senkinek sem lett baja.

Rebi, hozzátápi ügyben neked kell a legkevésbé aggódnod, akinél egyszer már bevált a "jobbkésőbbmintsoha" elv. Ebben a nagy melegben mi sem kívánunk enni, miért kellene az ő kis gyomrukat nehéz kajákkal telerakni?

Tünde, buksi, gratula a fogacskákhoz, Bogi, hihetetlen, hogy már 6 hónaposak vagytok! Emlékszem, a 2004 első babáiban az utolsók között voltatok (persze időben), akkor úgy tűnt, milyen messze van még az az idő!

Emő, rém irigy vagyok Édua hajára!

Noémi, miért is kell dokihoz menni ha nincs mensi? Még nálam sem volt semmi, (7 hó) de inkább örülök neki, mint aggódnék. Üléshez gratula!

Ines, én már raktam el őszibarackot, meg sárgát is, sőt meggyet is kimagozva jégkockatartóban, aztán meg kiszedegetem egy zacsiba vagy dobozba. Már ki is próbáltam, tegnap kicsit túlmelegítettem a kajcsiját, így beledobtam egy barackkockát, és pont jó hője lett, sőt fincsi is lett!

Vic, jó hallani felőletek! Úgy veszem észre, Dorka hozza a formáját, kis örökmozgó.

Szóval a mi nyaralásunk is jó volt, elsősorban, mert apának nem volt semmi építkeznivaló. Az anyukám lakásába mentünk le megint, amíg ő (megint) nyaralt, voltunk egyszer kirándulni Eger-Szilvásvárad, isteni füstölt pisztrángot ettünk ott a patakparton, Dorkát nagyon érdekelte a víz, meg a kutyus, aki a halacskánk maradványaiért udvarolt nekünk. A többi napon strandoltunk, ebből kettő is van T.újvárosban-ban. Egyben egységesek ; mindkettőnél ránk szóltak, hogy a gyerekmedencébe nem mehetünk be a Dorkával együtt. Kérdeztem, hogy akkor hogy a ...be pancsoljon a gyerek, aki még ülni sem tud, viszont 4 hónapja úszni jár, és imádja a vizet? A kisebb strandon elküldtem egy kedves helyre a nőt, aki ránk szólt, de a másiknál ki kellett menni a vízből. Mindegy, úgyis azt szereti, ha nem ér le a lába, csak a másik medencében kevesebb időt tudtunk eltölteni, mivel hidegebb volt. Vettünk neki egy úszógumit, amiben ki van alakítva egy ülőrész, és abbanúgy ücsörgött hátradőlve, mint egy pasa. El is engedtük, úgy néztük, hogy evickél erre-arra. Szopinál bevált egy nagy esernyő, azt felhúztuk, leheveredtünk mögé a pléden, és úgy, összebújva aludtunk is minden nap egy picit. Szóval jól éreztük magunkat. Szerintem egy ilyen nyaralás is tökéletesen megteszi pici babával, Bogi meg a többiek, akik nem tehetik meg, egy ilyen ötlet szinte semmibe nem kerül, egy kis benzinköltséggel a strandbelépők árával meg pár olcsóbb éttermi kajával megúsztuk.
Dorka egyébként mostanában rengeteget dumál, utánozza az autó hangját, berreg a szájával, és automatikusan mosolyog, ha fényképezőgépet lát. És hétfőn ettünk először husit (kecskeméti sárgarépa csirkehússal), már egy fél bébikaját megeszik egyszerre, sőt néha még gyümit is adok utána.De azért egy órával kajcsi után kéri a cicit is. Kép
Na eldugulok, különben is kezdenek hullani a csillagok, megyek nézni. Egy kis romantika. Bár a párom már elaludtKép
Pusszancs

Szilvi és Dorka

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Most végeztem az egy heti cuccunk összepakolásával. Rémes! Gondolom tudjátok!

Kisbuksi Kép Hicu Kép Köszi.
Köszi a tanácsot és örülök neki, hogy leírtad. Elolvastattam azurammal is. Az az igazság, hogy valóban ülve "akar" játszani és az elmúlt egy hétben hagytam is. Mondjuk ennek nagy szerepe volt abban, hogy anyósmama állandóan felültette. Akkor is, ha tuti jól érezte magát mondjuk háton. Amúgy utál hason lenni. Kép Régóta hasazik a lyány (emelgeti a felső testét), és bőg , ha nem ültetem fel. Kép Most akkor erőltessem újból neki a hasonfekvést? Rakjam hasra amennyiszer csak tudom? Etetőszékben és babakocsiban OK az ülés? Jujjjj micsináljak? Most kétségbeestem.

Mensi hiánya nálam azért nem OK, mert Liliána 6 hetes korától nekem rendszeres vérzéseim voltak 32-33 napra. És nem szoptatok már 4 hónapja! És egyébként csoda, hogy ő is van, mert előtte sem volt rendszeres a menszeszem. Csak azt hittem, hogy a terhesség után kicsit rendeződnek a dolgok. Ugyhogy ez nem ugyanaz mint nektek lányok. Még csak nemis hasonlítható össze. Én nem örülök neki! Nem örülhetek! Sőt el vagyok keseredve, de nagyon! És kellemetlenül érzem magam, hogy régóta nem jött meg.

Kisbuksi!
Koccanás brrrrr.

Na most hullafáradt vagyok már, reggel indulunk Balcsira. Természetesen az idő most fog elromlani. Kép Sebaj.

Pusz nektek
Noémi
noémi

Sziasztok!

na most már magamhoz tértem, ezért le is írom, mi történt tegnap. Szóval a Budaörs úton mentünk kifelé,és le akartunk kanyarodni jobbra. Ugye négysávos az út, a szélső buszsáv. Mindhárom sáv bedugulva,mi meg mivel úgy is lekanyarodunk átmentünk a buszsávba. Persze mi is szablytalanok voltunk,még záróvonal volt Kép. jobbra pedig egy kis utca,amiből kanyarodtak ki, gyakorlatilag teljesen figyelmen kívül hagyva a stoptáblát. Így történt, maga a koccanás nem volt olyan nagy, kb. harminccal orral elkaptuk a másik orrát,nekünk betört egy lámpabúránk,meg egy kicsit a sárvádőnk. Ők azért jobban összetörtek. Ezután kiszállt két kigyúrt állat,agyon tetoválva. A külsejük és a helyzet ellenére elég kedvesek voltak,megkérdezték jól van-e a baba,meg hasonlók, majd közölték,hogy írjuk alá a betétlapot,és mehetünk is. Velünk még soha nem történt hasonló,azt sem tudtuk,mi a teendő, gyorsan felhívtunk egy rendőr ismerőst. Szerinte az egy dolog,hogy mi szabálysértést követtünk el,de ha ők átjöttek a stoptáblán, és ugye az autójuk orrát kaptuk el, azaz még nem kanyarodtak ki,akkor az még nagyobb gáz. Ők meg el is ismerték,hogy látták,hogy mi indexelünk és kijövünk. Na,hívtunk rendőrt. Itt szabadult el a pokol. 2 órát kellett várni a rendőrökre, ezelatt ők még hívtak két cimborát /sötétített üveges Audival Kép/,és teljesen ránkszálltak. Pl. ráült az egyik a motorháztetőnkre,a cigicsikket rápöckölték a kocsinkra, és nagyon durva szövegeket nyomtak. Hogy mi szellemileg retardált idióták vagyunk, akik nem vállalják a felelősséget /addigra persze már másképp szólt az ő történetük a koccanásról/,és szegény gyerekünk ilyenektől fog tanulni. Akkor a férejm elkezdett magyarázni valamit,Vencel meg nevetett,és akkor elkezdték mondani,hogy még a gyerek is kiröhögi a hülye apját,és nekem is mekkora szégyen,hogy ilyen pasim van. Én egyszer szólaltam meg,hogy kettőnknek több diplománk van ,mint nekik négyüknek,de kár volt,mert akkr rászálltak erre a témára, és csak kaptuk,kaptuk,kaptuk. Most csak a "szebb" dolgokat emeltem ki,a többi nem tűr nyomdafestéket. Mi meg ott álltunk Vencellel, és a legokosabb az volt,hogy hallgattunk. Nagyon megalázó volt,és hiába javasoltuk,hogy menjenek arrébb,és várakozzunk külön, ők nagyon élvezték. majd megjöttek a rendőrök,és elég jelképesen csináltak egy rajzot,meg elmeséltük ki-ki a saját verzióját. Majd a fiúk megfenyegettek,arra az esetre,ha a rendőrség esetleg őket hozza ki inkább hibásnak. Azt a fenyegetést még felidéznii sem merem magamban,annyira ijesztő volt. Nem is tudom,hogy értünk haza. Szóval inkább a koccanás utáni rész viselt meg,és már ott járok,hogy miért nem írtuk alá azt a betétlapot,de legalábbis szeretném,ha minket hoznának ki vétkesnek Kép. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Mármint mi a véleményetek,ki ilyenkor a vétkes? Azt persze tudom,hogy mi is hibáztunk, szép kis lecke volt a jövőre nézve Kép na még du. jövök hozzátok szólni,most mennem kell.

Puszi.

Ini!

A web.de-s címedre írhatok?
kisbuksi

Sziasztok!

Ej,de jól ellevelezgetek itt magamban KépLassan szólok a szerkesztőknek,hogy új cím kellene: "Buksi és néha-néha felbukaknó barátai..." Kép Szóval mégis van időm hozzászólásokra.

Vic,

Na ja,ha valakinek saját topikja van Kép De juszt sem! Tessék csak szépen ide is írni,mert örülünk neki ! Dorka nagyon ügyes,emlékszem nemrég még mit össze-vissza aggódtunk,ma meg már...! És micsoda dumája van /azért meglestem ám a topikodat Kép/! Miféle diétát csinálsz/csináltál? Ez a reggeli séta jó ötlet,én nem bírnám rávenni magam.

Hicu!

Tovvábra is elhatárolom magam a vitáktól, önző módon csak annyit, hogy Neked is mindig örülünk, úgyhogy kérem szépen a köz érdekeit nézni és beszámolni. És mi van Csöppel ??????????????????????????????

Tünde,

Hát ez a hozzátápi nekem is zavaros,még nem adtam rizst,meg hasonlókat,de gondolom megfőzöm,és hozzáturmixolom mondjuk a gyümihez. A dokinénink szerint amúgy semmi olyan nincs pl. a rizsben,ami annyira fontos lenne a gyereknek /nem tudom,hogy csak szopisokra értette-e/,csak kalória. Állítólag,ha lenne bármeddig és bármennyi tejünk,akkor akár kétéves koráig is tökély lenne a gyereknek az anyatej mind viatmin,mind ásványi anyag szempontjából,csak akkor már napi két lityin felül kellene,és még utána jöhetne a fokozatos hozzátápi Kép Szóval a lényeg a fokozatosságon van és azon,hogy ha van tej,akkor ráér minden szép lassan. Mi holnap megyünk biopiacra,nagyon kiváncsi vagyok. Auchan: mi is onnan öltöztetjük vencelt,szerintem szép és igényes ruhákat lehet kifogni nagyon jó áron.Hát hiába, Náluk az árak a földön járnak...Kép

Ini!

Mél ment, több is Kép Ami a harapást,hajcibálást illeti,mi már nem engedjük, nem nem szabad,csak vagy nem teremtünk rá alkalmat,vagy pl. a hajunkról óvatosan lefejtjük az ujjacskákat. Én félek,hogy ha most hagyom,ez később nagyon durva méreteket ölthet. Fog nélkül még cuki volt a harapása, ma már inkább felvisítok tőle Kép...

Szilvi!

A sírásmentes állapotnak vége,tegnap voltunk usziban, és ez a fránya merülés...Kép De most nagy bajban vagyok,mert azt mondtam,utoljára próbáljuk ki a merülést,ha sír vége,csak pancsizunk. És valójában sírt egy picit,de csak pár mp-et, szóval lényegesen javult a helyzet. Most nem tudom,mit tegyek. Szerintetek? Én imádom Tiszaújvárost,régen nekem az volt a csúcs, hoyg fürdőruciban lehet korcsolyázni Kép Mi amúgy még nem vittük be Vencelt strandon medencébe,féltem,hogy összeszed valamit. Olyan úszógumit láttam, nagyon tecccett ám! Láttál csillagokat? Én is nézni akartam, álmomban talán láttam is Kép

Noémi!

Már biztos nem olvasol minket, jó nyaralást! Azéert megnyugtatlak: nincs semmi gond,és a lényeget magadtól is kitaláltad: sokat hasra tenni Liliánát,és ezerrel szórakoztatni! A természet úgyis jól kitalálta ezt is,ha már jól forog és eljön a kúszásra edzés ideje, soha nem akar majd mást csinálni. Vencelt már tisztába tenni is lehetetlen,mert fordulna és indulna,de ez gondolom,nem egyedi eset Kép

Na puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok,

Mindenkinek kösziKép

Buksi,
Szörnyű, ami tegnap történt Veletek, de örülök, hogy semmi sérülés nem esett Rajtatok, ez a legfontosabb! Szerintem bármelyik Pöttöm gyereknek már most több esze van, mint ezeknek a "kigyúrt alkatoknak", akik tegnap Belétek kötöttek, és az, amit és ahogy beszéltek Veletek, az csakis Őket minősíti. Remélem, hogy sikerül ebből az ügyből nyertesen kikerülni, majd drukkolok.

Reggel mi mindig Kispapával sétálunk, elkísérjük egy darabig, aztán mi folytatjuk az utunkat tovább, minden napra van egy célunk. Késő délután is együtt sétálunk hazafelé. Diéta mellett amúgy nem nehéz fogyni itt a sok emelkedős utcán. Rajtad egy csepp fölösleg sincs, úgyhogy ezért kicsit irigyellek. Nekem a versenysúlyomat kéne visszaszereznem, de szerencsére már nincs sok hátra addig.

Velem is fura dolog történt tegnap: a kocsink mellett álldogállt egy elég barna emberke egy szatyorral a kezében, és néha- néha bekukucskált a kocsinkba, de úgy tett, mintha csak a gatyáját igazgatná, meg mintha várna valakit. Figyeltem az utca másik végéből, hogy mi a fenét akar a kocsinál, de nem mertem szólni. Aztán mentünk tovább a férjem elé, de siettünk is vissza, és a pasi még mindig ott volt, igaz pár méterrel odébb. Feltűnően néztük Őt, hátha észreveszi magát. Ekkor egy kicsit odébbment, de továbbra is az utcában maradt. Ki érti ezt?! Vajon kinézte a kocsinkat?! Remélem, nem! Az is lehet, hogy elmezavaros volt ez a fickó?! Nem tudom. Mindenesetre nyitva a szemem.

Szilvi,
Jól látod, Dorka tényleg örökmozgó.
Milyen építkeznivalója szokott lenni apának?
Mi is kimentünk az erkélyre nézni a csillagokat, és magunkban vittünk egy jó hosszú kívánságlistát, de nálunk annyira felhős volt az ég, hogy nem lehetett látni semmitKép Ti láttatok valamit?

Noémi,
Drukkolok, hogy jó időtök legyen! De végülis nem ez a fontos, hanem az, hogy kellemesen teljenek a nyaralós napok.

Orsi, merre vagy?

Tünde,
Édes ez a béka. Milyen színei vannak? És ilyet lehet kapni magában is, vagy csak a Libi küld ilyet?
Megkaptátok a Pampers- es játékot? Megkérdezhetem, hogy mit kértetek? És hogy tetszik Kittinek? (ha már megkaptátok)

Képzeljétek, tegnap Dorci belekapaszkodott a kiságyban a felső vízszintes lécbe, és felhúzta magát guggoló helyzetbe, és már próbálta is húzni magát följebb. Úgyhogy megvolt az esti programunk is, Kispapának le kellett engedni a kiságy fekvőrészét, megelőzvén a kiságyból való, Dorci- féle tigrisbukfencetKép

Na, most jó pár hónapra elegendőt írtamKép Bocsi, ha sok voltam.

Vic
Victoria

Még valami, ha már így belelendültem: Mi általában Budaörsre szoktunk menni az Aucanhba, de hétvégén a Dunakeszi A- ban kötöttünk ki. Tökre csodálkoztam, mert teljesen más gyerekruhák voltak, mint BÖrsön (vajon mindegyikbe más gy.ruhát szállítanak?), és némelyik talán jobban is nézett ki. És ahogy mindegyik A- ban, ott is nagyon jók voltak az akciós cuccok is!
Victoria

Sziasztok!

Ines, hát ez a posta, azt hittem már rég megkaptátok! Kép De ha esetleg nem érne oda, szóljál, majd küldök másikat, anyám gyűjtött még. Kép
Ez igen, te már a karácsonyra készülsz? Biztos fog örülni Hanna az állatlexikonnak. Nálunk áltában az van, hogy eszembe jut, hogy majd ez milyen jó lenne, aztán karácsonykor meg töröm az agyam, hogy mit is akartam.

Buksi, ez a koccanás tényleg rémálom. Kép Még szerencse, hogy nem lett semmi komoly baj. Még ha ti is szabálytalankodtatok, szerintem a stop tábla figyelmen kívül hagyása nagyobb vétség, mint a záróvonal átlépése. Remélem rendben lesz a dolog.
Ez a hozzátápi tényleg nem egyszerű. Én csak azért kezdtem el 5 hónaposan, mert szeptemberben lesznek olyan óráim a suliban, amiken kötelező ott lenni, és hogy el tudjak menni. De a fokozatossággal nincs gond, eddig csak gyümiztünk, most pedig kezdjük a fözelékeket. Ma ettünk először sütőtököt. Kicsit furcsán nézett, de aztán pár kanállal evett belőle.
2 éves korig csak anyatejcsi? Milyen egyszerű is lenne! Kép

Szilvi, örülök, hogy ilyen jól telt a nyaralás. Csillagokat én is akartam nézni, 3x is felébredtem éjjel, kiálltam az erkélyre, de nálunk egy sem akart hullani. Igaz, csak pár percig néztem, aztán mentem vissza az ágyba.

Vic, ez a kocsi mellett álldogáló fazon tényleg furi lehetett. Nem hagytatok véletlenül valamit az autóban, ami kellhetett volna neki?
Nem tudom, hogy lehet-e kapni békát külön is.
A Pampers ajándékot megkaptuk. A fürdőset kértem, de egyenlőre még eltettem későbbre. Egyébként kértem tőlük egy szórólapot, amin jobban látszódnak a játékok. Ki is küldték, és abban már az szerepel, hogy 2005. június 30-ig lehet gyűjteni. Egy formaevő dobozra valót küldtem be nemrég. De most egy kicsit felfüggesztettem a dolgot, a DM-es pelus is nagyon bejött, így felváltva használjuk, aztán nem gyűlik annyi Pampers.
Ti is gyűjtitek a pelusokat? Milyen játékaitok vannak?
Nagyon ügyi Dorci, ha már így húzza fel magát! Kép
Mi a csömöri és a soroksári Auchanba szoktunk járni. Tényleg van úgy, hogy teljesen más ruhák vannak.

Pusza,
Tünde

Ui: Judit, merre vagy? Még mindig dolgozol?
rtünde

Tünde,
Mi még gyűjtjük a pontokat, kinéztünk egy 18 pontosat és egy 32 pontosat. Szoktunk néha kapni levelet a Pamperstől, és az egyikben nekünk is küldtek ilyen katalógust.

Nincs a kocsiban semmi, én amolyan "szeretem, ha tök üres és tiszta belül a kocsi" típus vagyokKép Na jó, 1 csomag mentolos zsepi van az ajtóbanKép
Sajna az emblémánkat már lelopták régebben, és mert azóta nem vettünk újat (26 e- be kerül), arra biztosan nem fáj a foga. Lehet, hogy mégiscsak a zsepivel van a bibi?!Kép
A Stop táblával kapcsolatban én is így gondolom.
Jut eszembe: Ha valakit lefotóztak, akkor szerintetek hány héten belül küldik ki a gyorshajtásért a dádá levelet és a csekket? És kb. mennyi szokott lenni? Eléggé "lendületesen" vezetek, és két fotózásra biztosan emlékszem jún- aug. közöttKép

Vic
Victoria

Sziasztok!

Tünde!
Még nem jött semmi.Talán holnap!

Buksi!
Mailt megkaptam, elolvastam, elájultam. Meglepetés irodát kéne nyitnod. Vagy együtt?
Le a kalappal előtted!

Tegnap a férjemet elkapták a rendőrök. 6000e ft.
Rövídíteni akart egy parkolon keresztül, tábla tiltja. A Margit hídnál volt egyébként.

Vic!
Nem tudom mennyi idő,de vigyázz a lendületes vezetéssel, nehogy baj legyen.

Hanna ma megint volt fodrásznál, kért színes tincseket(persze kimosható) és csillámot a hajába. Alig akart lefeküdni aludni, mert a csillám a párnájára kerül. Törülközőt kellett a párnára tenni.

puszi
ini

Sziasztok!
Buksi!
Ez a koccanás elég szörnyű, pontosabban amit utána csináltak veletekKép
Mennyi szemét ember van a világonKép

Tegnap voltunk UH-n és Csöpp nagyon mocorgottKép Nem tudom, szerintem fiúKép Nagyobb mint Édua volt ennyi idősenKép Édesen keresztbe tete alábaitKép Annyira jóóóó!KépKépKépKép

Sajna ma nagyon elmaradtam mindennel és Mashunak is rengeteg munkája van a gépen, így csak gyorsan helyzetjelentettemKép
Remélem este kicsit hosszabban is tudok jönniKép

PUSZI!!!!
Emő+Csöpp

hicudzsi

Szia Emő!

Örülök, hogy jól van a bébi. kiváncsi vagyok, hogy az érzésed bevállik-e. Nekem bejött mind a két gyerkőcnél. Emlékszem, amikor Olinál mondta a doki, hogy fiú, akkor nem lepett meg egyáltalán.

puszi

Ines
ini

Kisbuksi!

Nem szoktam már ide írni, de nagyon kiakadtam a koccanásotokon. Megértem, hogy ideges vagy, de szerintem ezeknek a parasztoknak sokkal nagyobb a szájuk, mint gondolnád. Nem hiszem, hogy megkeresnének titeket, ha őket hozzák ki vétkesnek, csak akkor tudnak teljesíteni az ágyban, ha előtte beszólogatnak embereknek. A diplomát meg tényleg kár volt nekik emlegetned, mert a sötétéségük egyenesen arányos a kocsijuk árával és a tetoválásaik számával Kép. Néha én is kiakadok, hogy milyen országban élünk, ilyenkor szoktam noszogatni a férjemet, hogy vállaljon munkát valami kultúr országban Kép.
johitimi

Sziasztok
Jöttem hozzátok egy kicsit feltöltődni. Nem vagyok vmi király állapotban, de hát ilyenek a temperamentumos nők KépKépKép
Vhogy napok (legalább8napja!!) óta nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerettük volna, meg ez a sz@ros munka is írtóra nyomaszt. Kéne, kéne csinálni,mert kell a pénz, mert már rág kiszorította belőlem a szuflát a határidő (hú, ez némi képzavarnak tűnik), de nem megy. Egyszerűen béna vagyok, vagy szar a gépem, vagy tudom is én kire/mire kéne fogni. Aztán tegnap itt járt egy nagyon rossz passzban lévő barátnőm (bejött, és 2perc múlva már sírt is, pedig csak annyit kérdeztem, hogy van KépKép), és hát ő se dobott fel. Kispapi egész héten nem ért haza időben, azaz egész hetet egyedül csináltam végig és a kedve sem vmi rózsás. Ugye dolgozni se marad túl sok idő, a kedvem meg, na bedugulok a rinyával. Szokott ez jobb is lenni, lesz is. Előkeresem azt a Mülhausen bárót (aki a hajánál fogva húzta ki magát vhonnan), és átmásolom magamra Kép
Olvastalak ám benneteket, és amikor Kisbuksi panaszkodott, hogy nem örül neki senki, akkor majdnem írtam, de győzött a boá Kép. Baromira irigykedem mindenféle nyaralós sztorira, Franciaország, Tújváros, hmmm, bárcsak-bárcsak. Külföld nem megy most, belföldön meg én októberig be vagyok falazva, hála a parlagfűnek, és a sok lelkes embertársunknak, akik hagyják ember magasságig nőni őket.

Kisbuksi
ez a sztori hátborzongató. Még így mesélve is rosszul lettem tőle. A legjobbat tettétek, hogy nem alacsonyodtatok a szintjükre, bár minden elismerésem az önuralomhoz. Nekem biztos kijött volna ez, meg az, ahogy szokott is. (mellesleg jegyzem meg, hogy még nem pofoztak fel; nem is értem, mert olyan vérlázító tudok ilyenkor lenni :I)
Ami az uszit illeti, szerintem ez csak amolyan kicsike sírás volt. Inkább a meglepetéstől, mintsem a rettenettől. Még1x prószáljátok meg, majd legfeljebb 20évesen téged fog okolni a víziszonya miatt KépKépKép

Johitimi
P@r@sztok mindenhol vannak, elköltözve Mo-ról csak attól fosztod meg magad, hogy az anyanyelveden jól elküld a fenébe Kép

Hicu
ja már ezek a viták! Vmit biztos félreértettél, de sok lúd (azaz mi) ráveszünk, hogy jelentkezz, mert szeretünk Barbie. Gyere, gyere, és írj KépKépKép
Csöpp KépKép irigyirigy, én is akarok csöppséget, mocorgósat,laffantyúst
Ja és jelentem tisztelettel: Édua hatalmasat nőtt, és azok a fürtök!!! Tündéri volt a szétszór keksszel, mint egy kismadár.

Vic
na ez igen, guggolunk, ácsorgunk.
Gyorshajtás, szabálysértés, mostanság 8-10e Ft közötti a tarifa, de a fénykép még nem biztos sikerült, ha pontatlan, akkor megúsztad. Amúgy meg tessék felelősséggel vezetni, annak a gyereknek anya is kell!! Irgumburgum! 2percen nem múlik semmi!! A fickó szerintemel akarta vinni az autót. Álljatok pár napig máshová, lámpa alá, akár pár utcával is arrébb. Csak egy klassz Casco is megoldás! van jó emberem ott KépKép

Rtünde
gratu a hozzátápihoz
Édes vagy ezzel a gyűjtögetéssel, én még az első Libis pontokat se küldtem be, mert mindig otthonmarad, mikor postára megyek, sőt ott is kimegy a fejemből. De a MILDIs nyuszikat elkezdtem gyűjteni. Mivel nálunk napi 1,3üveggel elfogy, így 3nap alatt 4 nyuszi is lesz! 5kell egy borítékba(matekból jó voltam Kép.OKép)Azt persze már elfelejtettem, hogy akkor mi lesz. Hát látod, ezért van az, hogy te küldöd be a dolgokat és nyersz is, én meg csak szívom a fogamat, hogy már megint nem nyertem Kép
Az a nyírás meg nem volt vmi látványos! Van bizonyíték, tuti nyírtál, eltetted az első tincseket??

Szilvih
kecskemétis csirkehusi nálunk azonnali boá volt, viszont a halszagú vegyeszöli hallal kecskeméti, na az igen. Olyan kiábrándító,mikor az édeskés, tejszagú szépségemből árad a penetráns halszag... Hát igen, kifelé sem egy leányálom. Ilyen a szerelem KépKép Ma pl elaludt a drágám kaja közben. Ime
Kép
Alvás összebújva, hmm, de jól is hangzik ez.

Ini
karácsonyi ajikkal, hát tényleg nem vagy semmi!!! Én a bébiételes üvegeknek tervezek vmilyen hasonló sorsot, csak soha nincs időm rá. Úgy fogok vele járni, mint a játszószőnyeggel, mindent megvettem, csak meg kell(ett volna) varrni. EZ elég nagy hiányossága a tervnekKép
Mi is BEBA HA(hipoallergén) tápit használunk, de inkább csak fejjél, igyál sokat, és marad tejed, ha akarod. Ez olyan agyban eldőlő dolog, ne is nagyon szemezgess tápszerekkel! Én még mostanában is fejek, ha úgy érzem, maradt a cicikben. Igaz, így sem elég Lénának, de ez már egy másik történet Kép

Töltöttem le újabb mozgó micsodákat, Kisbuksi és minden más rajongó kedvéért:

Kép
Puszi
J a Kép
holophernes

Sziasztok!

Buksi!
Bunkó, parasztok voltak. Nem fognak utánatok menni, ezeknek a szájuk piszok nagy. Amelyik kutya ugat, az nem harap.

Judit!
Mi a munka? Azt nem árultad el! Most én is próbálok valami munkát szerezni itthonra.

mert úgy nézki, hogy belevágunk az építkezésbe ikerpartner nélkül. Visszamondta! Jobb is!
Csak most a telekár nagyobb, maximum hitelt kell felvenni, havi 120e-t kell törleszteni. Ebbe már belegondolni sem merek.
De mindenképpen újat kell, mert használtra színte csak a devizahitel van, ami borzasztóan rizikós(most a bankos beszél belőlem). Abba senki ne vágjon bele, ha lehet. Rövid futamídőre mindegy(2-3 év),de 20-25 évre nem szabad.
A lakóparkokba, meg ami nekünk szóba jöhet méret, az is 32-33 millió forint. Így marad az építkezés. És akkor itt maradunk Budakeszin. Hurrá!!!!

Szpoizni most már Oli sem akar, de azért még szopizik, utána adok neki tápot. Van amikor megissza, van amikor nem.

Timi!

Írhatnál többet is ide. Gyerkőcök?

Ines
ini

Sziasztok!

Most csak gyorsan beugrottam elújságolni a nagy hírt: Vencel kúszik!!!!!!! Kép Kép Kép Már régóta edzett rá,és úgy tűnt nem is kúszás,hanem mászás lesz,mert folyamatosan négykézláb kutyázott,és annak lendületéből haladt előre. De ma reggel felkelt és majdnem lekúszott az ágyunkról Kép. Egyenlőre még kicsit óvatos,meg nem is teljesen rendezett a mozdulatsor,de bárhova el lehet jutni vele Kép Majd még jövök,csak most apa dolgozik a gépen.

Puszi:

Buksi

Ui.: A koccanás témán túltettem magam,nagyon sokat segített,hogy leírtam,meg amiket reagáltatok Kép
kisbuksi

Sziasztok (kis és nagy) Lányok!

Hááát jól elmaradtam, de irtó virusos volt a gép igy, virusirtáson volt ... 2 hétig. kb.

Nagyjából visszaolvastam, de remélem nem haragszotok ha most kicsit ömlesztve válaszolok!

Vki (bocsi) kérdezte: most Angel Care légzésfigyelönk van és 3 hete semmi jelzés!!!

Fogkefe: azt hiszem Oral B 4-12hóig. talán. De nem nagyon van választék, úgyhogy könnyü megtalálni (én DM-ben vettem, de láttam az Auchanban is).

Bébikajcsi: a hónapokat betartjuk, söt én inkább ráhagyok egy picit. A gabonapehely olyasmi, mint a müzli, de ez egyböl felpuhul és szinte elolvad (érdekes az állaga, hát még az ize).

Rólunk: Bence megtáltosodott, újra elövettem a járókát, hogy legyen 2 szabd percem. Fel s alá kúszik a szobában, mindent megfog, megrág, letép, lehúz, szóval neki mindent fel kell fedeznie! Persze hiába szólok, hogy nem szabad, kajánul visszanéz, és már csakazértis.
Mozgásügyileg: feltérdel, felül, feláll. Mindent zörget, csörget, összeütöget, ma a csörgövel dobolt a tányérján és sikitott mellé.
Fogacskából kint a két középsö alsó, balfelsö OLDALSÓ(!)metszö,és úton a párja. Nehogymár betartsuk a könyvet ...

Sok-sok kép készült róla, amit idövel fel is rakok, csakhát mi ugye az elsö dolgom, ha már van gépem???? IDEJÖNNI ÉS TRÉCSELNI!!!

Ines, holnap?

Pussz
Orsi és az állandóan anyáján lógó Bence, amiröl le kell szoktatni ...
orsi17

Sziasztok!

Itt vagyok ragyogok!
Tegnap voltunk pancsolni az élményfürdőbe, és azért nem írtam. Na meg Lili úgy dötött, hogy, 11-ig megbeszéli apukájával, hogy milyen szupi volt a nap, meg elszidta a hőséget, és csak utána volt hajlandó elaludni.

Képzeljétek!
Párom tegnap reggel azt mondta, hogy nem bánná ha lenne új pocaklakónk Kép
Mit szóltok? Szóval úgy néz ki intenzívebben belekezdünk a dologba.

Buksi!
Szörnyeteg, tapló, bunkó ficsúrok, és átok átok ezerrel megy rájuk!

Nekem tavaly volt ilyen élményem. A lámpánál megállt előttem egy hülye nő (zöldről éppen akkor váltott sárgára, mikor a lámpa alá ért, és pánikszerűen fékezett), én is rátapostam, megálltam 2 cm-re tőle, de aki utánam jött, már nem tudott, és szendvicsbe tört az autó.
A nő elhajtott (pedig a kresz szerint nem is ő volt ahibás, de besz@art). Mi meg a mögöttem álló fickóval megbeszéltük, hogy félreállunk! Meg is történt, egy másik utcába elmentünk, és csak akkor láttam, hogy egy 2 méteres batári állat a srác, vadi új fekete BMV-vel. Azt mondta üljek be hozzá. Nem adott se betétlapot, se semmit, hanem a telefonszámát adta oda, hogy most nem ér rá, este felhív.
Nem hívott, én hívtam, bemutatkozok, erre: Milyen autó miatt? Mondom a karambol. Azt mondja, ja, holnap találkozzunk, itt és itt. Másnap el lett intézve a biztosítás, mentünk a szervízbe, 900 ezer Ft kár a mi autónkba, és a biztosító szó nélkül kifizette. Éppen nem lett totálkáros, pedig akkor jól jártunk volna.
Szóval én is megijedtem a fazontól, aztán ilyen apróságok derültek ki, hogy ő is téti, mint én, és egy utcában laktunk 6 évig, nálam nem sokkal volt idősebb, hagyján, de a szüleivel az én szüleim jóban voltak Kép

Még terhes voltam a Lilivel, mikor ez történt.

Orsi!
Várjuk a képeket!

Buksi!
Vencelnek gratula!

Sok puszi midnenkinek!

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

És el is felejtem közölni a számomra nagyon jó hirt, hogy esetleg osztozzatok örömömben: végre ismét, ahogy ti irtátok, nagylány lettem. Úgyhogy nagyon remélem, hogy jó úton haladok, a sok megpróbáltatás után, a teljesértékü növé érésben és remélem egyszer a második bébi is ezt fogja bizonyitani. Bár még hétfön vissza kell mennem a kórházba ...

Orsi
orsi17

Utik vagytok, hogy hozzám se szóltok!! Kép

Ini
ikerház így sokkal jobb lesz egyedül, csak győzzétek pénzileg, meg lelkileg. Munka meg még a munkahelyemről van, programot fejlesztek. Nagy ember voltam valaha, aztán adnak néha egy-egy rágós csontotKép
Devizahitel, brr!!

Orsi
most gratuzzak, vagy sajnáljalak a nagylányság miatt. Inkább gratuzok, ld Noémi KépKépKép Képet tessék feltenni a fogas majmócáról!! Miért is mész te újra kórházba?

Kisbuksi
Hát igen a seprűszempillák után ez a rekordteljesítmény!!! Le vagyunk nyűgözve! Ha meg a csodakalapácsra gondolok...
Ma jól jött volna, mert iszonyú nyűgi a királynőm. Egy délutáni szeles sétával kirázom, ha már nincs csilingelő csodakalapácsunk.

Fbogi
Hát csak legyetek rajta az ügyön!! Drukkolok, már nem könnyű 'állítólag' egy kicsivel, meg egy picivel egyszerre.
Élményfürdő?? Hol, mogyoródi? Én nem merek kimenni a lánykával egyedül!

Amúgy, hamár így kérdezitek, igen, jobban vagyok. Megpróbáltam kiszedni a kispapiból,hogy mi van. Hát a szokásos sötét napok, újra. KépKépKép Ami a munkát illeti, azt hiszem futok egy kört egy kollégával, aztán ha úgy sem megy, visszaadom nekik.
Mára vártam a bejáró nénit, de nem jött. Igazság szerint nem szoktam rá számítani, mert nem lehet tudni, mikor jön, meg hát nem is takarít vmi fényesen. De hát nem ezért szeretjük.Kép De most jól jött volna, ügyintéznem kellett volna, Léna-baba meg szundikál. De bosszús vagyok, mert tegnap előtt ígérte meg, hogy pénteken jön. Talán jövő péntekre gondolt. Franc
holophernes

Sziasztok!
Orsi!
Megyünk holnap Lőrincre, de a Férjem nagyijának a névnapját ünnepeljük és nagy vendégség lesz, nincs arcom elrűnni. Ilyenkor anyós amúgy is kifárad ilyenkorra és iylenkor mindent kicsit nagyon érzékenyen vesz. Magyarul olyannak kell lenni, mint egy kisangyal, meg sem mukkani, csak szépen mosolyogni elejétől a végéig. Sok oylan emberke lesz, akik még Olit nem is látták.
De, ha úgy érzem, hogy nem probléma elmenni egy fél órára, akkor mindenképpen(!!!!) hívlak.

Olvastad, hogy ugrott az ikerpartner? Nem baj, egyedül jobb lesz. Ti telket vettetek vagy régít építetéttek át?

Bogi!
Gratula a tesó tervéhez! Mindent bele! De mint császáros figyelj oda, mert két évnek el kell telnie a két szülés között. Az orvosom azt mondta a Hanna szülketése után mikor kérdeztem, hogy császár után mennyit kell várni.

puszi

Ines
ini

Orsi!
Kontrollra mész?

Judit!
Lemaradtam valamiről? Mit jelent a szokásos sötét napok?
Német gyerekkönyv forításra próbálok ráhajtani, azt úgy gondolom, hogy belefér két gyerkőc mellett. Banki munkát nem vállalnék itthon, de amikor a férjem valamit itthon fejezz be, azt szívesen átnézem sőt gondolokodok rajta sokat.
Összességében az 5 év amit itthon töltök a gyerekekkel elég nagy kiesés a bankszakmában. Ez van.
pusz
ini

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.08.13
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 5 hónap 16 nap 29.máj
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 5 hónap 20 nap 30.ápr 15.nov
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 5 hónap 27 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 5 hónap 28 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 5 hónap 28 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 6 hónap 0 nap 28.jún 21.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 6 hónap 3 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 6 hónap 10 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 6 hónap 16 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 6 hónap 20 nap 17.nov
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 6 hónap 23 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 6 hónap 27 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 6 hónap 28 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 7 hónap 1 nap 29.ápr 18.ápr Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 7 hónap 5 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 7 hónap 6 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 7 hónap 7 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 7 hónap 10 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 7 hónap 14 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 7 hónap 17 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 7 hónap 19 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 7 hónap 25 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 7 hónap 26 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 8 hónap 4 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 8 hónap 5 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 8 hónap 10 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 8 hónap 12 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 9 hónap 0 nap 06.jan Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 9 hónap 5 nap 30.nov 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 9 hónap 9 nap 28.márc 29.máj
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 9 hónap 13 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 9 hónap 14 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 9 hónap 23 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 10 hónap 3 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 10 hónap 12 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 10 hónap 15 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Sziasztok!

Húúúúúúúú! Nálunk hiper-szuper nyügi nap van! Szerintem a front,bár mindig erre kenem,de kizárásos alapon csak ez maradt. Még a kúszás öröme sem segít, sőt a tündérien egyedül elalvó kisfiam, ma cicin lógva akar szunyókálni. És sehova nem mehetek egy percre sem, most is úton van felém ,csak még kicsit lassúKép Á,ebből most sem lesz hozzászólás, na majd este.

Judit!

Hozzád azért szólok,hogy ne legyek uti. Szia! Kép

Buksi
kisbuksi

Sziasztok,

Hicu- Emő,
Örülök, hogy minden rendben van. Légyszi mutasd meg nekünk a sztárfotót Csöppről!
Bocsi, biztosan le vagyok maradva: A Mashu milyen eredetű név?

Ines,
Mi is nemsokára elkezdjük az építkezéstKép Ti mikor kezditek? Nagy házat terveztek?
Nekem is azt mondta a doki, hogy a csaszim után inkább várjunk a teherbeeséssel legalább 1 évet, de ha előbb összejön, akkor sincs nagy baj, csak kicsit jobban kell majd vigyáznunk magunkra. De biztosan ez függ attól is, hogy kinek mi miatt lett csaszija. Habár mi most még nem tervezünk újabb babót...

Bogi,
Drukkolok Nektek, hogy összejöjjön a kisbaba! De vigyázz nagyon magadra, csak semmi idegeskedés! Habár mostani írásaidból nekem úgy tűnik, hogy boldog vagy. És ez nagyon jó!Kép

Judit,
Léna még mindig gyönyörű! Vagy ahogy Te mondtad anno: dönölűűű!Kép
Aranyos vagy, hogy megelőlegezted nekünk, de még nem ácsorgunk, csak amolyan guggolópózt vettünk fel, erősen a rácsokba kapaszkodva. Viszont tigrisbukfenc egyelőre kilőve, mert a járókát is leengedjük ma, az ágy pedig már le van engedve. Szerintem Dorka még pici ahhoz, hogy felálljon, vagy nem?! Elszámoltam magam már megint?!Kép
Mildis nyuszikkal kapcsolatban: bármilyen nyuszit be lehet küldeni, nem egy egész családot kell? Mert én azt hittem, és nézegettem is, hogy a gyümidesszerten is egy féle van, a zöldségesen másféle stb. Pedig ugyanabból a nyusziból már nekünk is van egy rakattal. Már régen be kellett volna küldenem? Meddig is tart ez a buli?
Parlagfű: mi lenyírtuk, vagyihogy akkora mákunk volt, hogy a szomszéd véletlenül lenyírta a mi telkünkön isKép)
Vezetés: Na jó, megfogadom a tanácsot! De engem dühít, ha ki van téve egy 40- es tábla, pedig ott simán lehet menni 70- el isKép Na, mindegy, akkor várjuk a csekkeketKép
Arrébb álltam, vagyishogy most pontosan rálátunk az ablakból a kocsira. És mihelyt meglátok vkit mellette, lemegyek a gyúrófával (ugye így hívják?)...Kép
Na, látod, milyen sokat szóltam Hozzád?Kép

Orsi,
Mindjárt írok, de ide is leírom: Veled együtt örülök a nagylánysághoz, hiszen Neked ez fontos volt! És nagy gratula Bencének az álláshoz!!! Lassan már szaladni fog!

Tényleg, mi lehet Ágiboszi Danijával?! Ő már biztosan vígan szaladgál! Ági, ha olvasod, légyszi írd meg nekem, akár priviben is, hogy mi van Veletek!

Buksi,
Örülök, hogy ma már jobban keltél! Nem érdemes ilyen embereken felidegesíteni magunkat!
Vencel csuda ügyi! Ugye megmutatod képen is a mutatványt?

Puszi:

Vic

Ui.: Most majdnem ide is feltettem képet, de inkább mégsem.
Victoria

Még valami:
Buksi,
Elfelejtettem már a múltkor is megírni Neked: Up Date diéta.

Puszi!
Victoria

Vic!
Mi csak tavasszal kezdjük el, ha nem kapják el előlünk a telket. Van egy másik komoly érdeklődő. Hétfőn rábólintunk, szerződés, foglaló. A telek ép elosztás alatt áll, kb év végére fejeződik be. Utána kell kifizetni. Tavasszal kezdenénk. Kb.100nm-es ház, tetőteret csinálunk, de azt csak a később építjük be. Pincét sajnos nem tudunk csinálni, mert az 4 milla. Az meg már nem fér bele a költségvetésbe.

Ti mekkorát terveztek?

Ines
ini

Vic!
Ez az amit a Detti küldött? Ez gondolom létezik könyv is. Abban a receptek bent vannak? Csak mert gondolom az sem mindegy, hogy zsírral, olajjal vagy olivaolajjal készíted vagy esetleg vajjal, ahogy mi a német konyhában szeretjük.

Ines
ini

Ines,
Ezt a diétát, illetve a listát még a netről töltögettem le anno, de ugyanaz, amit Detti is küldött Neked is. Most már a neten sokkal szűkebb a lista, hogy inkább a könyvet vegyék meg az emberekKép De az a lényeg, hogy egészen jó diétának tűnik, én és a férjem is fogytunk már, és ha Detti nem húz be nekem az árulkodásomértKép, akkor elmondom, hogy Ő már hiperszuper vékonyka lett azóta, többek közt a diéta által is.
Ja, nem lapozgattam még a könyvet, szóval nem tudom, hogy benne vannak- e a receptekKép

Ház: mi 150-160 + tetőtér, és mi is tavaszzal kezdjük el az építkezést, a telket pedig már tavaly megvettük.
Megírnád nekem - ha gondolod, akkor inkább priviben-, hogy mennyi a négyzetmétere a Budakeszi teleknek, amit kinéztetek? Mi is nézegettünk arrafelé telkeket, de olyan borsosnak tűnt egy pici telek is, hogy inkább vettünk egy nagyobbat pár km- rel odébb. Épp ma voltunk kint, a talajmechanikát végeztettük el.

Puszi!
Victoria

tavaszzal= tavasszalKép
Victoria

Sziasztok!

Vic, várom! És igenis tegyél fel képet! És amit elfelejtettem: egy nyilatkozatot fogsz kapni, hogy ki vezetett, nem csekket, amit ne küldj vissza. Inkább leirom priviben.

Ines, értem ... most Kép vagy Kép ? Hivj ha úgy alakul, apuci elutazik, úgyhogy bármikor tudok menni. Ikerpartner?!?! Lemaradtam. És akkor most hogyan tovább? Mi új épitésü társasházban vettünk meg 2 szintet, amit egybeépittettünk, van hozzá kis kert. Igen. kontroll, kiszedik amit betettek. Kép és Kép is.

Judit, gratu ha lehet kérnem. És emiatt illetve az elözményei miatt megyek a kórházba, de csak egy röpke vizsgálat, beavatkozás, illetve ki. Huh, akkor te jól elfoglalod magadat! Programfejlesztö? Csak igy szerényen ... én örülök, hogy átméretezek egy képet ...

Buksi, tuti front van! Bence is megérzi és ö is nyügi nagggyon! Vencelnek csodaszép kék szeme van! Neki is marad már ugye? Sajnálom a kocsisdolgot!

Bogi, újabb babaprojekt? Ez jó!!!! Hajrá!!!

Emö, UH-s KÉPET!!!!!

pussz
Orsi

u.i: én egy biciklissel ütköztem össze pár éve, aki egy busz mögül esett ki elém egy emelkedön. Szépen koppant, aztán elhallgatott, de szerencsére csak egy idöre. Én viszont üvötöttem, elöször azért,mert nem mozdult, aztán pedig azért, mert kiderült,hogy enyhén(?) ittas. Kép
orsi17

Vic!
Elég olcsó a telek, jó helyen,nem fent a Makkoson, ahol a gyerekeket kocsíztathatod állandóan. 750nm 15milla
Mondjuk így se kevés, de én nagyon ragaszkodok keszihez. Emiatt kisebb is a ház, de nem baj. Mindenkinek meg lesz a szobája és ez a lényeg.

Ines
ini

SziasztokKép

Vic, drágaKép
IRtam én multkor is vagy két sort, de senkinek fel se tünt, gondoltam akkor nem koptatok, de a te kedvedért igenKép

OFF
Már amugy akartam irni, mert olvasom a topicot és látom sokan pamperspontoztok. Azoknak jó tanács: sajnos az asztalka ami tök jól néz ki a katalógusban elfogyott és helyette egy elég lekoppasztottat adnak, a babaszoba.hu oldalán az egyik lányzó tett is fel képet az új asztalkáról, hát én ugy döntöttem, hogy inkább felaprózom a kinkeservvel összegyüjtögetett asztalkára valómat, mert ez az új nem nagyon tetszik...
Érdemes átolvasni ezt a topicot, sok jó tanács van benne a pontbeküldéshez.

OnKép
Dani még nem szalad, hála az égnek, de négykézláb úgy megy mint a gyik, győzzem utolérni. Az egész lakás az ővé már, ahol tud mindenhol feláll és pakol ezerrel, ha fogom a kezét akkor szépen mendegél és folyton kacag minden lépéshez, sőt probálgatja elengedni a dolgokat és ugy megállni, pár másodpercre sikerül is néha neki.
Evészetben nem hiszem hogy sok baj lesz vele, mindent elfogad amit adok neki, a neten talált hozzátápi szerint adok neki gyümit meg fözelékeket, de még mindig a szopi a fő kajcsi. Nekünk a Mildi kajái jöttek be igazán, a Hipp nek inkább a deszertjeit szereti, de az igazi tátogás az én általam kotyvasztott kajcsi látán megyKép Főtt krumpli paradicsommal, sajttal, tejberizs (anyatejcsivel), tészta (durum) sárgarépával, paradicsommal.

A mildiről jut eszembe, már csak egy sorsolás lesz náluk, és beküldhető akár 5 egyforma nyuszi is, nem kell hogy különbözőek legyenek. Október 10-ig kell beérnie a nyusziknak: Mildi-nyuszi
család, 1555 Budapest, Pf: 70.

Még egy akció: mától 105 Ft a Kecskemétinek az ivólevei az Auchanban, és 3699 a pampers jumbo pelus és adnak mellé egy hosszúujjú polót ajándékba.

Mindenkinek további szép napot, de most mennem kell mert ezerrel megy a haaaammmm, jön az uzsi ideje.

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Vic!
A food expressznek vannak fitness Norbi kajái.
Rendeled?

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Hát most is csak beugrottam,mert apa kiment apukámmal Hungaroringre,délben meg vendégek jönnek, és Kúszó Vencelt már nem lehet csak úgy magára hagyni Kép Remélem,ma már jobb lesz a kedve,a tegnap volt élete legnyügisebb napja Kép Szóval csak azt akartam írni,hogy szerintem olyan jó,hogy kezd a topik belendülni és egy kicsit a régi lenni KépÉn mindenkinek nagyon örülök. És szerintem a telekárakról,diétákról, gyorshajtásról,stb. is nyugodtan írjunk ide,ne magánban,hiszen ez is érinthet,érdekelhet többeket.

Most irány a konyha, majd még próbálok jönni!

Buksi
kisbuksi

Szia Buksi!
Ez bizony egy úgymond "nehéz"korszak, amikor elkezdenek a gyerekek kúszni, mászni. Fiygelni kell. A Hannánál és persze most Olinál is sajnálom, hogy nincsen amerikai konyhás lakásunk, mert főzni könnyebben tudnék. Egyébként ez a későbbiekre is vonatkozik, hoisen a gyerekek úgyis a közelünkbe akarnak lenni, egyedül a gyerekekszobába úgysem játszanak. Egyik szemük mindig figyel minket.

Mit főzől?

Ines
ini

Sziasztok!

Édesek vagytok, de még nemn sikerült digitalizálni a fotót Csöppről, így csak később kerül felKép

Buksi!
Miben is fogadtunk anno amikor el voltál keseredve???
HMMMMMMMMMMM????????????
Ugyebár Dudu még csak hátrakúszik mint a rák, teháááát!!!!!
Vesztettél!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép
Éljen VencelKépKépKép

Judit!
Örülök, hogy itt vagy, édik az animált cuccokKép

Most megint rohanásban vagyok, holnap keresztelő és még nincs topánkánk hozzáKép
Szóval ma rohanás cipőcskéért, eset meg főzésKép

PUSZIIIIII!!!!!!!!!!!!!
Emő+Csöpp

hicudzsi

Sziasztok!

Képzeljétek! Vencel kúszókája mára abszolút szelektív lett: csak a mobiltelefon, teásbögre, koszos papucs irányába aktív, a játékok közelében meg csak kiabál ,ha egyedül hagyom. Azt hiszem,felhívás keringőre, játszani anyával szeretne. Igazad van Ini,lassan fel kell készülnöm, hogy nem hagyhatok mindent össze-vissza, és Vencelt is mindig figyelnem kell. Nekünk amerikai konyhánk van, de pl. félek,hogy egyenlőre a padlólap miatt kicsit veszélyes,mert még nagyokat tud koppani a buksija a nem teljesen tökélyre fejlesztett mozdulatok miatt. Aztán meg még nagyobbakat fog koppani Kép Amúgy cukkinis-paradicsomos pennét főzök, csak hogy csorogjon a nyála minden olasz konyha kedvelőnek Kép Kép Kép

Még visszajövök ....Kép Kép Kép

Buksi
kisbuksi

Ágiboszi!!
Szia!!!Kép

A Pampers zacsikat mi is gyűjtjük de eddig még nem küldtem be egyet sem..:S
Hova kell küldeni? Mi olyan dugdosós játékot szeretnénk azt hiszem 7 pontos...
Az megéri?
PUSZI!!!

hicudzsi

Én ma lasagnét főzök a holnapi keresztelőreKépKépKépKép

De már tényleg húznom kell..Kép

hicudzsi

...amúgy röhögjetek ki,de még mindig nem hiszem el,hogy majd bármelyik korszak nehéz lesz, egy ilyen tündéri bújós-vigyorgós kiskutyus társaságában egyszerűen nem lehet nehéz Kép Kép Kép /aztán erről majd újra nyilatkozom,ha három "nagykutyus" fog nyüzsögni körülöttem Kép/
kisbuksi

Emő Drága!

Penne megy fénypostával,ha gondolod /vagy csak nincs kedved főzni Kép?/,de várjuk ki a végét! Bárminek állok elébe, természetesen a háromfogásos lakomának is,de ha jól emlékszem konkrétan a "járás" volt a fogadás tétje, megkövetem magam,ha mégsem. Remélem senki nem érti félre,hogy itt mi fogadunk a kölkökre,mint a lovakra Kép Kép Kép Keresztelős képek ugye lesznek? Milyen ruhában lesz fürtös Duduka?

ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Zavarjatok el!
kisbuksi

Sziasztok!

Buksi, értem a célzást, csak tudod, igy nyilvánosan egy kicsit ... nem is tudom. Szóval a lényeg, hogy arra a nyilatkozatra nem vagy köteles válaszolni, hiszen a mai állás szerint magadra és rokonodra, családtagodra (mert miért is ne vezethetett volna ö?!?!?!) nem vagy köteles terhelö vallomást tenni ... innentöl kezdve Ök már nem tudnak mit tenni, hiszen nem állitottak meg, nincs konkrét adat egy gk.rsz.-on kivül. Egyébként emiatt már többnyire nincs fotózás ellenörzés nélkül, ha mégis, az többnyire magánszámnak indul ...
A másik, hogy Bence is beindult, nálunk újból elökerült a járóka ... szintén koszos papucsot, leejtett ici-pici nekünk szinte fel sem tünö dolgokat imád, no meg minden ismeretlent és ismeröst megkóstol. Vigyázz a buksijára, bár hihetetlen érzékük van halálra ijeszteni a szülöket egy-egy mozdulattal, aztán persze nagyobb az ijedtség, mert (én csak igy hivom) kigurulják.

Ági, örülök, hogy ide is benézel néha! Dani szépségnek sok-sok puszi! Bence is felállt végre, lassan csak felzárkózunk hozzátok. Nem teszel fel új képet a topicotokba? Azt mindig megnézem!

Emö, mostmár késöbb van? Kép

Tudtok valami nagyon egyszerü kajcsit, amit kedvem is lesz megcsinálni magamnak? Merthát ismét egyedül vagyok és ilyenkor semmi kedvem se fözni se enni, de azárt mégsem ártana.

pussz
Orsi
orsi17

SziasztokKép

nah ez a második nekilátásom az irásnak, Dani az elsőt két mozdulattal kitörölteKép A számitógépet amugy is szereti, két egér döglött meg eddig a bősz használatbanKépKép

HicuKép
A formadobálós 8 pontos, a beküldéséhez szükséged van a kis tájékoztató füzet válaszlapjára, ha nem kaptál olyat, akkor a topicban amit bemásoltam van telcsiszám, ahol kérhetsz hogy küldjenek neked.
Szerintem megérik a játékok, egyrészt a nagyobb pontszámuak ugy 7-8 ezer Ft körül vannak üzletben, másrészt a Fisher-Price azért jó márkának számít.
Mi most az asztalkán örlődünk, de az új nem tetszik, igy lehet hogy több kisebb pontúra fogom beváltani.
Ez a lassanga azért népizgatásnak számit, imádomKép
Kellemes holnapot kivánok nektekKép

OrsiKép
Bevallom lusti voltam lekicsinyiteni a képeket, de igérem mostmár pótolni fogom a kimaradt másfél hónapotKép Hatalmas gratula Bencének az álláshoz, látod látod mindegyik babó feláll csak a saját ütemében, Dani a korai állással még engem is megelőzött, pedig 6 hónaposan én is álltam...
Gondolom azóta nálatok is feljebb került minden egy két szinttel, meg nőtt vagy három kezed még és öt szemed hogy mindig ott tudj lenni ahova éppen kalandozni szeretneKép
Körül kéne nézni a fejlődési periodusban, hogy mi aza bűvölet ami körbelengi a papucsokat, nálunk is az a fő kedvenc, meg minden apró dolog amit én szinte észre sem veszek, de ő méterrekről kiszurKépKép Járóka nálunk is újra használatban van, mikor olyat kell csinálnom aminél nem látnám őt, vagy számára veszélyt rejt. A kék foltok folyamatosan képződnek és mulnak, de már egyre ügyesebben esik és áll föl, legtöbbször csak én ijedek meg jobban, ő már fel se veszi...

Csinálj egy fini krumpli salátát, a krumpliból tudsz adni mielött bekevernéd Bencének is, igy együtt ehettekKép Vagy egy gyors brassói? az is hamar megvan, de itt a lecsó szezon, vagy valami gyors tésztás kajócát, például sajtos tejfölös? nekem az is nagykedvencem.

VicKép
Szerintem ha eddig nem kaptál papirkát a kilengésedről, már nem nagyon fogsz. LEgtöbbször mostmár a fotozásnál meg is állitják az autóst, éppen a kavarások elkerülése végett. Ma megyünk a Millenáris parkba délután, nem ugrotok le? telcsiszámom tudod, hivj fel ha esetleg igenKép
Nagyon tetszett a három kézen-lábon alvásos kép, tudnak ám extrém pozokat felvenniKép

BuksiKép
Nagy gratula fogacskához, az a kép annyira elbüvölő, a szempillák a nézés, nagyon bájosKép
Még nagyobb a mászáshoz, kuszáshoz, ebből jön majd az igazi lakásfelfedezés és reklamálás hogy merre van az anyuKép Azt a pennés receptet felrakhatnád ide is, nagyon szeretem az olaszos kajákat, csak elég kevés jó receptem van.

Most ennyi időm maradt, mert már megy a tátogás az ebédértKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Újra itt!

Micsoda trécselés folyik itt szombat délben Kép! Bár mára már késő,azért íme két pennés recept,az első Orsinak /nagyjából pasta carbonara kicsit egyszerűbben/ kb. 20 perc alatt készül el, a másik Ági kedvéért,ez a cukkkini főzése miatt kicsit hosszabb. Egyik sem diétás persze Kép

1.

Keményre főzöl tojást,ezalatt feldarabolod ks kockákra a bacont, gépsonkát. A bacont kevés olajon kicsit megpirítod, majd hozzárakod az összekevert gépsonka, apróra vágott tojás, két tejszín, fokhagyma /én fokhagymakrémet használok bele az egyszerűség kedvéért/, üveges gomba, só,bors egyveleget. Kicsit főzöd,majd egy kanál liszttel besűríted. Közben penne tészta kifő, rá a szósz, sok-sok reszelt sajt. Hipp-hopp kész és isteni, mi minden nap ezt ennénk legszívesebben.

2. paradicsomos-cukkinis penne

A lényeg: a cukkini most olyan olcsó,hogy szinte ingyen a fejedhez vágják!

Szóval hagymát+fokhagymát kevés olajon megpirítasz, hozzáadod a kockákra vágott cukkinit,majd felöntöd vízzel,vagy paradicsomlével /a végeredmény szempontjából tényleg mindegy/ és hozzáteszel vagy sima feldarabolt paradicsomot, vagy hámozott konzervparadicsomot /szintén mindegy/. Aztán só,bors, pizzafűszerkeverék vagy oregáno, némi cukor,hogy ne legyen savanyú. Mi jó sok fűszerrel esszük,ez is az "ízlés dolga" kategória. Na mire ez összefőtt trutyi lesz,az kicsit időigényes,olyan másfél óráig fő. Addigra kifőzöd a pennetésztát, összekevered a trutyival, kivajazott tepsibe öntöd,reszelsz rá egy tonna sajtod,és egy picit összesütöd,amíg mondjuk a sajt aranysárga lesz!

Jó étvágyat kíván mindenkinek Stahl Buksi
kisbuksi

WowKép Ezt nem is gondoltam volna, hogy szombaton is élvezhetem Stahl konyháját Buksi előadásábanKépKépKép
Legalább tudom hogy holnap mi lesz az ebéd, mivel az első kajcsihoz minden van itthon az kerül megvalósításraKép
Tök jó, hogy igy nem kell törnöm a fejem (először buksit akartam irniKépKépKépKép), lehet hogy nem is lenne rossz ötlet, ha reggelente mindenki beirná, hogy aznap mi lesz a kajcsi, megkönnyithetnénk egymás dolgátKép

Mindenkinek puszi és jó étvágyat

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Nálunk sült csirke az ebéd!!!
Orsi!
Nem mentünk ma, elmaradt a rossz idő miatt, holnap tartják. De anyósék jönnek megnézni a telket.
Nem tudom, hogy hogy állsz otthon hússal, de én ilyenkor gyorsan csirkecombokat sütök a sütőbe.
Vagy amit én nagyon imádok az a tészta sali. Penne tészta, sonkát feldarabolni, csemege ubit is, ketchupot és majonézt összekeverni és kész is. Ilyen időben igen kellemes.
Ha marad tészta, akkor vajban megporítom és még piritás közbe rakok rá cukrot. Isteni finom. De aki a vaj ízét nem szereti az inkább ne csinálja.

Emő!
jó főzést, sokan lesztek? Ruha beszámolót kérünk. A Kenguru goldba szép keresztelőruhák vannak. De valószínűleg most már későn írom!

Ági!
Danira kiváncsi vagyok, légyszi rakd fe,ha időd engedi a képeket.

puszi

Ines
ini

InesKép

Kép

Ez a nagyinál készült, az erkélyen egy lavorban hüsölt a drágaKép

Kép

Itt az állatkerti játszóházban voltunk, nagyon tetszett neki a terepasztal

A többit majd tényleg lekicsinyitem és felrakom, igérem igyekszemKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!

Tündéri, gyönyörű! Gratulálok! Várom a többit is. De ízelítőnek megfeleltKép

Ines
ini

Sziasztok!

Rajta vagyunk az ügyön, már amennyire az én "éhségem" engedi, mert még mindig nem vagyok a régi. Ti hogy vagytok ezzel?

Judit!
Én "csak" a győri Quelle élményfürdőbe tudok menni Kép

Én is kérdeztem a dokimat, hogy mennyi időnek kell eltelni a két baba között, de nem mondta konkrétan a két évet. De ha már most dolgozunk rajta, tuti nem lesz meg a két év.

Érdekes módon most nem idegeskedek egyáltalán.

Buksi Drága!
Kénytelen voltam átugrani a főzőtanfolyamod, mert a cím elolvasása után hatalmasat kordult a gyomrom. A szigorú diéta mellett még a főzőshowkat is kihagyom, nehogy elcsábuljak Kép
Eddig 4 nap alatt 1 kilótól szabadultam meg. Az emésztésem teljesen rendbe jött Kép

Lili tegnap átesett az 5 hós oltáson. Nem volt semmi különös, de ma délelőtt belázasodott, azóta Kopp, kopp semmi nem volt. ALudt is egész nap, most is álmos, kicsit nyügi, de a hugicám (13 éves) éppen most altatja. (SikerültKép )

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Köszönöm a recepteket, de most nem használtam öket.Betértem egy ebédre az egyik barátunkhoz, akiknek a lánya délelött vigyázott Bencére, miközben én füvet nyirtam, utána hazakisértem a kislányt és véletlenül ott ebédeltem ... Aztán az egyik szomszéd beugrott Bencézni, hoztak túrós palacsintát ... Úgyhogy majd máskor elkészitem öket pl. a férjecskémnek holnap vmelyket.

Ági, végre! Júj még mindig helyes a kissrác!!! Aztán hamar feldobálni az elmaradt képeket! Igen, a papucs megérne egy doktori disszertációt ... akárhogy tiltom, tesze el, rajtam van, nem érdekes, az KELL. + a kis szöszmöszök. Én úgy pakoltam, hogy elöször eltettem a szerintem veszélyes/nem szeretném, hogy megkaparintsa dolgokat, majd leraktam Bencét és szépen sorjában mentem utána, és ismét pakoltam, pakoltam, pakoltam, meg még azt is elpakoltam ... Kép hihetetlenek

Ines, akkor talán holnap. Tényleg finom az a tészta piritva? Már annyit hallottam erröl, de még nem próbáltam. Épp itt az ideje.

Bogi, nos nekünk most nem is menne, úgyhogy passz. De remélem behozzuk a lemaradást! Óvatosan a diétával! puszi Lili oltáshelyére.

Én támogatom Ági osszukemegegymással fözéstippeinket! Stahl Buksi? Csatlakozol? Csak úgy csorgott a nyálam ...

pussz
Orsi

Csajok! Bence alig bir magával délután. Keveset alszik, vagy ha mégis eleget, akkor is nyüszizik, felmászik rám állandóan, nem tudom lerakni, mert folyton sir, bukik fel az álmosságtól, de nem bir elaludni. Aztán mikor végre túl vagyunk a vacsin, fürdésen, szinte elájul, lerakom, ismét kezdi a sirást, felveszem, semmi, lerakom bömbölés. Aztán két menet után elalszik. ??? Lehet, hogy a fogzás lenne a ludas? Igazándiból pár napja,max egy hete csinálja ezt. Segitsetek!
orsi17

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?