Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy
Dehogy haragszom csak mar azt hittem... :oops: koszonom a sok szivecsket 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri

az igen, mozgalmas élet!!! :D

hol lehet Betty?????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bri
örülök, hogy rendben megérkeztél :D
Most elhiszem, hogy sok hirtelen a dolog, de pár nap, és minden visszaáll a régi kerékvágásba :wink:

Milyen
polip a méhnyakban :shock: :?:
Örülök, hogy nincs semmi baj veletek :!: Vigyázzatok magatokra :!:

Bikfy
hát akkor neked ez a péntek 13 nem jött be :!:
Még szerencse, hogy nincs nagy baj, de biztos szar érzés lehetett...
Pihengess :!:

Chris
Üdv. itt 8)
Már június óta olvasol, és nem reggeltél :?:
Rossz kislány :lol:
Kép
Sajnálom ami történt vele, és reméljük, hamar be fogsz köztünk babásodni (vagyis velünk) :lol:

Többieknek nagy puszóka :!: Kép

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mares
Mozgalmas jah de a baba meg akkor is marha nagy urt csinal hogy nem jon :roll:

Betty asszonysag nem tudom hol van :roll: Jah tenyleg ma meg nem is jott?Nem tudom mert ugye itt meg csak 3ora lesz most volt o ma mar? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Laptetum megosztom valakivel de elis zsebelek belole a spontan honapunkra 8) :lol:

Megyek csajok mert meg nem csinaltam semmit apacska meg jon haza :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Itten vagyok e :!: :lol:
Voltam ma mááá, nem is egyszer :!:

Hééé Briii
most meg elmegy....ajjjj Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: köszi.Nem reggeltem, mindig terveztem, de valahogy nem jött össze sosem.
Vendég

sziasztok,

én is szedem a barátcserjét ...32-34 ciklusokból most 27 - 29 lett 3 hónap alatt szerintem nem rossz dolog :).

Bri - nagyon sajnálom miken mentél keresztül... :? [/quote]
Vendég

Csillag

Aszonta a dokim,nehogymá simán menjen ,ugye?? :) Neked is vérzésed volt anno?

Annmari,Bridget,Csibuc

Vigyázok és mégegyszer köszi,h aggódtok,remélem már nincs miért(ma már nem voltam barna...)

Bridget

Vicces árak...bár itthon is egy csomó dolgon lehetne spórolni,pl:minden egyes vvt-nél megnézik a kismama vércsoportját.Mi a fenének??Ez nem kevés pénz,ráadásul kb 10-15 éve véradó vagyok,ergo csak számítógép kérdése és máris tudják a vércsoportom.

Chris

Fel a fejjel!Nekem állati reménytelen helyzetből jött a kicsi baba... :) Vannak még csodák!

Betty

Hogy vagy kis szitás hasú?? :wink:

Anyci remélem már jobban vagy!!

Többieknek puszi!
Vendég

Szia Milyen! Miért volt reménytelen, ha szabad megkérdeznem?Egyébként GRATULÁLOK a pocaklakóhoz :D
Vendég

MIlyen

remélem polip nem okoz gondot, vigyázz magadra!!!

Bettym: hát már igazán hiányoltalak ám :D uramnak tegnap megmutattam hogy miket szedsz/szursz/teszel majd magadba... le is esett az álllllaaaaaaaaaaaa

Bri

lesz baba, és csak rakd el azt a tetűűűűt még jól jöhet :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Milyen!

Istenem, hogy nekünk még a terhességünk sem lehet nyugodt. Remélem, minden rendben lesz veled és szépen erősödik a pici babád.

Mindenkit pusszantok, jók legyetek!

Én lassikán elköszönök, mindenkinek jó éjszakát!!!

Kép

KépKépKép
bikfy

Milyen
nem vészes :lol: Jobb, mint gondoltam :lol:

betty615

Bikfy

jóéjt!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó éjt mindenkinek! Nekem nincsenek ilyen helyes képeim :cry:
Vendég

Mares
mikor kiváltottam mindent nekem is leesett az állam :lol:
Kép

betty615

Bikfy

Köszönöm,már nagyon megnyugodtam,a dokinak köszönhetően!

Kedden is meg pénteken is megyek uhg-ra na meg tegnap is láttuk a drágát,már 42mm az ülőmagasága :D
Jövő héten lesz a kombinált tesztem,megmérik a tarkóredőt,orrcsontot stb

Betty

Te kis hős!! :)

Szia Mares!
Vendég

Chris, Bikfy
jó éjt nektek :!:

Chris, ne aggódj, majd idővel gyűjtesz ilyen hülyeségeket :!: :wink:

betty615

Bettym

keddenként szabad vagyok, :D járhatnátok akkor pécsen :D

pusziika mindenkinek!

jóéjt!!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
előreláthatólag csütörtökön megyünk UH-ra jövő héten..

betty615

Chris

Elzáródott petevezeték,nuku peteérés,kicsit magas fsh,már voltunk a meddőségi centrumban bejelentkezni...erre másnap nem jött meg!
Vendég

Milyen!

Hát akkor ezt a babát tényleg ajándékba kaptad az élettől.

Kép

KépKépKép
bikfy

Bikfy

Hát valami ilyesmi történt...nagyon vágytunk már egy közös gyerekre a férjemmel(bár ő azt mondta,ha nem lehetne,akkor is maradna mellettem)

Bár az is igaz,hogy akkor jött,mikor elengedtem a problémát...
Vendég

A HAJÓTÖRÖTT

Egyszer történt egy hajótörés, amit csak egy ember élt túl. Őt a víz egy lakatlan sziget partjára vetette. Azon imádkozott nap mint nap, hogy jöjjön és mentse meg valaki. Mindennap kémlelte a horizontot, hátha meglát egy hajót, ami megmentheti, de hiába. Végül, beletörődve sorsába, épített magának egy kis kunyhót a szigeten.
Aztán egy napon, amikor elment halászni, hogy legyen aznapra is mit ennie, szörnyű dologra ért vissza. Az egész kunyhó lángokban állt! Teljesen elégett, úgy, hogy csak hamu maradt belőle. A hajótörött teljesen elkeseredett. Nemcsak hogy hajótörést szenvedett, de mire beletörődött sorsába és épített magának egy kis zárt menedéket, az is oda lett.
"Hogy tehetted ezt velem Istenem? Mivel érdemeltem ki ezt a rosszat? Pedig már kezdtem megbarátkozni az egyedüllét gondolatával, és olyan jól éreztem magam ebben a kis kunyhóban, miért kellett ezt is elvenned tőlem?" - kiáltott Istenhez.
Másnap kora reggel, amikor kisírt szemét kinyitotta, arra ébredt, hogy kiköt egy hajó. Nem hitt a szemének! Amikor felszállt a hajóra megkérdezte a kapitányt, hogy honnan tudták, hogy ő ott van.
"Abból a nagy füstből, amit csináltál. Abból láttuk, hogy van itt valaki a lakatlan szigeten." - felelte a kapitány.
Az ember életében vannak olyan időszakok, amikor mindent elveszettnek érez, mert annyi rossz dolog történik vele. De az életnek minden negatív történésre van egy pozitív válasza!

betty615

Jó reggelt Lányok!
Bri: huhh ez a 2008-as történet nem semmi , sajnálom :shock: :shock: :shock: A magyar egészségügyi ellátást meg már inkább nem kommentálom :(

milyen: drukk akkor a vizsgálatokhoz, várjuk a híreket a kiscsajról :D :wink:

Pusszantás mindenkinek mára!
Vendég

Sziasztok Csajok! :)

EHCS: Bocsi, de még nem jutottam odáig, hogy küldjem a megbeszélteket! De jövőhéten mindenképpen fogom! :oops:

Megyek olvasgatok!
Remélem mindenki jól van és nem influenzás!

Pusszancs! :wink:

ÉS KELLEMES HÉTVÉGÉT MINDENKINEK! HURRRRRÁÁÁÁÁ!

Kép
babicsek

Bridget: Nem semmi történet. Megáll az eszem. Ez felháborító hogy ilyen szar világban élünk, hogy nem foglalkoznak az emberrel! :evil:
Gondolom hogy megijedhettél.

Bikfy: Remélem jobban vagy! Mizu azóta? Vérzel még? Nagyon vigyázz magadra!

Mennem kell reggelit csinálni. Nem vagyok még képben teljesen! :oops:

Kép
babicsek

Sziasztok!

Chris, üdv minálunk! :wink:

Milyen, igen, vérzés, de nagyon, az éjszaka közepén, akkor már majdnem 28 hetes terhes voltam, akkoriban az volt az a határ, hogy talán van esélye az életbenmaradásra a babónak. Szóval gondolhatod... ráadásul a kettes nőin volt az akkori dokim, aki éppen szabin volt külföldön. Kihívtuk a mentőket, és hát gyalog mentem le a lépcsőnkön az autóig, mivel nem tudták felhozni a szállítható betegágyat. Tök sötétben egyedül voltam a mentőautóban, azon a jó kemény asztalon, sirály volt. :roll: Amikor odaértünk a kórházhoz, több, mint háromnegyed órát ott feküdtem, mert nem volt ott az őr, és nem engedték be a mentőautót, mint később kiderült, csak szirénáznia kellett volna egyet. :roll: Mindezek után kb. 10 percig hurcolásztak az épületben, mert senki nem tudta, hová is kell vinni az esetemet. :?
Aztán bevittek a vizsgálóba, ott a helyszínen, minden takarástól mentesen kellett levetkőznöm alulról, annyira megalázó volt, azt szavakkal ki sem lehet írni. Felfeküdtem az asztalra, majd a drágalátos vadállat orvosa könyékig megturkászott, és még rám is ripakodott, mert mertem jajgatni, hogy fáj, meg ilyenek. :roll:
Na aztán végre felvettek az osztályra, a szülészeten kaptam helyet átmenetileg. Aztán jött a klassz szuri, ha megszületne mégis a pici, akkor jobban működjön a tüdeje, de majd összerosáltam magamat attól a szuritól, mindenhol elkezdett szúrni, egy pillanat alatt végighaladt a testemen, még a s.gglukamon is, iszonyat volt. Ezért is leb.sztak, hogy mit óbégatok ilyenekért. :roll:
Ezek után egy rakat infúziót kaptam, és 2 hetet bent töltöttem. Közben pár vajúdást végignéztem a szülészeten, pár nap múlva felkerültem a patológiára, kb. 10-en voltunk egy kórteremben. Az ágyon egyszerűen képtelenség volt aludni, annyira göröngyös volt a matrac. Éjszaka mindig rámszóltak a többiek, mert horkoltam. Az egész terhespatológiás lányoknak kellett mindig kimenni a folyosóra napi kétszer CTG-re, amit állva végeztek el 15 másodpercben. Ezt egyszerűen nem lehet szavakba önteni, micsoda undorító élmény volt ez az egész. Az a 2 hét, amit ott töltöttem, pont karácsonyra esett. Én marha nem mertem hazajönni az ünnepre, mert féltem, ha itthon újra gond lesz, akkor mocsokul bánnak majd velem a kórházban, mert "mi megmondtuk" címmel.
Ja, és még anyámékat is becseszték, mert hogy mertek meglátogatni csak úgy engem. Szegények épphogy jöttek, már mehettek is haza, pedig messziről másztak be hozzám.
Abban a 2 hétben veszettül depis voltam, de szerintem nem csoda.

Elnézést, hogy kibukott belőlem, akit nem érdekel, tekerjen tovább!

Betty, tök jó ez a "szentbeszéd", meg amit a másikba írtál, az is. :wink:

Pusza mkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag

Ez durva!!Mesélek én is valamit,orvosi bakikról,nem véres,de akit nem érdekel,ugorgyon!

3éve egy szerdai napon-asszem január 10volt-este rosszullettem,hánytam(járványvolt).Elmentünk az ügyeletre,pedig tudtam,hogy szuri lesz,amitől én rohadtul félek,de mégis,mert sz@rul éreztem magam.Meg is kaptam,az éjszakám szörnyű volt.Másnap még sz@rabbul voltam,a házidoki nem tudott kijönni,de küldött a sürgősségire,nehogy kiszáradjak.Bementünk,ott a folyosó elájultam,felvettek,infúzió,egy éccaka bentfekvés,majd péntek reggel haza,bár nem igazán voltam jól,na de ki szeret kórházban feküdni?!Majd 2 óra múlva annyira hánytam,h vissza a kórházba,Újra befektettek,infúzió,de semmi egyéb,majd szombat reggel újra hazaküldtek némi antibiotikummal és hányáscsillapítóval.A hétvégém rémes volt,és észrevettem,h nő a hasam,tudjátok,úgy felpuffadni kezdett.
Hétfőn házidokit kihívtuk,megnézett,aszonta sajnos nagyon durva ez a járvány,egy jó hétbe is beletelhet,míg kiürül,kitartás.(székletem akkor már előző szerda óta nem volt) Majd következő szerdán furcsát hánytam:felfelé jött,aminek lefelé kellett volna,a hasam pedig olyan dagi volt,mint egy 7 hónapos terhesnek(mértem minden nap,mert furcsállottam)Ügyelet,ahol egy gasztroenterológus(!!!!) semmit nem vett észre,csak adott egy cerucal inj-t a hányásra.Az asszisztens többször rákérdezett:ráadásul kismama???Mondom nem,így nő a hasam napról napra!!De nem adtak semmit
Na nem ragozom:vasárnapig a kínok kínját álltam ki,ugyanis már a szelek is alig tudtak jönni,felállni már csak segítséggel tudtam,annyira szúrt mindenem.Anyumék már sík idegek voltak,és vasárnap becipeltek egy ismerős belgyógyászhoz-aki csak rámnézett,lesápadt és aszonta,azonnal a műtőbe!!!!Bélcsavarodásom és bélelzródásom volt TANKÖNYVI TÜNETEKKEL!!!

Ja közben én a második héten eljutottam egy igen híres iriszdiagnosztához,aki aszonta,a beleim rendben,de a hasnyálmirigy nem(előtte napokban volt laborom,ami egyértelműen igazolta,h a hasnyálmirigy rendben van)majd rám akart sózni 130 euróért homeós cuccokat!

Szóval ennyit a magyar egészségügyről,hogy 10 nap alatt majdnem belehaltam egy bélelzáródásba...

Bocs a hosszúságért!!
Vendég

Csibuc

Már beszkenneltük az uhg-fotókat na meg adós vagyok a teszttel is,de inkább már megvárom a keddet,mert mostmár a kis ujjacskái is látszanak a csajszinak :wink: tisztára emberszabású már a béjbi! :D

Inkább majd azt a fotót teszem fel nektek.Na meg úgy határoztunk,hogy még karácsony előtt elmegyünk 4D-re is,igaz ilyenkor még eléggé általános dolgokat látunk majd,de mégiscsak élethűbb,mint a sima uhg.Az sem uccsó szempont,hogy a doki a város legprofibbja,így aztán végignézi az összes apró porcikáját!

Ti hh megint itthon?Vizsgák?
Vendég

Szép hétvégét csajok :!:

Micsoda történetek :shock: atyaég, nem semmi :!:

EHCS
tetszett ez a nem lesz kutyából szalonna, kivéve, ha kínai kutyáról van szó duma a másikban :lol: :lol:

betty615

Betty

olvastalak a növénynél!!! 8)
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Betty, mindkét történet csodaszép, hatalmas, forró könnycseppek peregnek végig az arcomon. És még így is ezerszer boldogabb vagyok, mint Páfrány. És azt is tudom, hogy mindennek, ami történik, oka van. Én már abba is belefáradtam, hogy keressem a miérteket. Minden jó így, ahogy van. Jó, mert ha a Jóisten megsegít, én biztosan ANYA leszek és nem szülő. :wink:

KépKépKép
bikfy

Milyen, szhhh... nem is tudok mit írni, idióták a köbön. Bezzeg, ha a nagyságos doktor családtagjairól lenne szó, kinyalnák a sejhajukat is csontig. :evil: Bocsi :oops:

Egyébként azt is furcsállom, hogy a 6 hét betegeskedésem alatt eszébe sem jutott egy orvosnak sem, hogy esetleg elküldjön egy vizsgálatra, hogy kiderüljön, H1N1-em van, vagy sem. Egyszerűen úgy vették, nem az, vagy kit érdekel. :roll:

Betty, örülök, hogy tetszett. :lol: Viszont érdekes, mert sokszor úgy van, hogy ez a kettősség viaskodik bennem. Mármint a szülő-anya páros, amikor olvastam a sorokat, magamra ismertem hol szülőként, hol anyaként, szóval igyekszik ám az ember emberségesnek maradni, de néha kikel magából. Aztán, nekem legalábbis sokszor lelkiismeretfurdalásom van utána, vajon jól csináltam? Nem tettem kárt a gyerekben ezzel vagy azzal? Hát elmondom, semmi sem volt az eddigi életemben olyan nehéz feladat, mint az, hogy szülő, anya vagyok, és ezt jól is csináljam.
Mindazonáltal a legérdekesebb is, és felkavaró, és egyszerre idegesítő és boldogító, és és és... szóval megfoghatatlan és leírhatatlan dolog, ezt egyszerűen át kell élni, és kész...

Na persze az a penészvirágféle a másik topicban sajna nem érti ezt az egészet, valószínűleg gyárilag kimaradtak az épelméjű érzelmek belőle. :shock: :roll:

Babicsek, majd küldöd, ha gondolod. Remélem, jól vagy!

Milyen, nagyon várom már a képecskéiteket! :wink:

Csácsumi

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag

Jól leírtad,magam is szülő és anya is vagyok-néha így,néha úgy.Mondjuk én azzal a mondattal nem értettem egyet,hogy az a szülő,aki ha elsőbe megy a gyerek,azt érzi:milyen nagy lett!!Miért kellene megsíratni titkon,hogy kiszakad az otthonából???Én a bölcsiben éreztem ezt,de azóta tudom,hogy jó helyen van oviban,suliban,bárhol közösségben.Ez az élet rendje,nem??

A gyerek megfelelő szocializációjához kell a közösség,a hasonló korú társak,egy anya-szülő sem pótolhatja azt!!!
Vendég

Csajok
tegnap mikor a neten kztakodtam, akkor bukkantam erre rá, és gondoltam ez jól jön majd a kis barátnénknak 8) :wink:
Nem kell szóról-szóra venni, csak képletesen.. :wink:

betty615

Milyen
várjuk a képeket 8)

betty615

Betty

Jó a szöveg,csak kár,hogy kisbarátnénk nem fogja érteni :roll: :wink:

Én nemtok képet felrakni,majd a férjem... :oops:
Vendég

Milyen, hát igen, ez az élet rendje, csak én, mint a túlérzékenység mintapéldánya bizony mindig elérzékenyülök, amikor eszembe jut vagy juttatják, hogy mennyire nagy már a fiam (mindkettő), és bizony én a legszívesebben örökre magamhoz láncolnám a szarosait, hiszen én megvédem, gyámolítom őket, bármi bajuk van, hozzám fordulhatnak, örömükben, bánatukban osztozom velük. De ha bemegy az oviba, suliba, bárhová, ott nem lehetek mindig velük, nem foghatom állandóan a kezüket - bár mindig ezt tenném a legszívesebben -, és tudom, hogy szükségük van ezekre a dolgokra, hogy könnyebben eligazodjanak, beilleszkedjenek majd a társadalomba, csak szörnyen nehéz nekem.
Tehát értem én, hogy ezekre szükség van valamilyen szinten, de féltem is őket, mert annyi brutális állat van manapság, akár gyerek, akár felnőtt, hogy egyszerűen rettegek, mi lesz ha...
Tudom, nem kéne így élni, mert így szar, na de azért vagyok én a szülő-anya, hogy aggódjak.
És egyébként amikor eszembe jut, hogy milyen nagyok a gyerkőcök, akkor végtelenül büszke is vagyok rájuk, szóval ez tényleg olyan kettős érzés.

esthajnalcsillag

Csillag

Gondolj arra,hogy nem minden esetben teszel jót ezzel a túlféltéssel!
Én szívbaj nélkül lefogtam,ha vért kellett venni,vagy az orrába csövet kellett dugni,va y oltani kellett,mert ez a fiam érdeke is volt.De a szívem persze fájt,de soha nem mutattam...mert ha én gyenge vagyok,akkor Ő mégjobban az lesz.És neki biztonságban kell éreznie magát mellettem.
Igyekszem az életre nevelni és eddig úgy érzem sikerrel járok.(főleg,mióta elváltam,mert a volt férjem egy igencsak pipogya hapsi volt,és ez nagyon meglátszott a gyereken is.Azóta sokkal nyitottabb,barátkozóbb,a környezete szerint is)Oldja meg maga a konfliktusait-jelzem nagyon ügyesen megteszi-én csak végszükség esetén avatkozom be!

Hozzáteszem,kicsordul a könnyem,ha pl jutalomkönyvet kap,vagy úgy jön ki a boltból,h "anya akartam volna a Gergőnek(férjem)hozni egy kólát még,de kevésvolt a pénzem-pedig csak zsemléért és felvágottért ment be.Ilyenkor büszke vagyok,hogy ilyenné sikerült nevelnem!
Vendég

Képzeljétek nemrég jöttünk haza a kisfiammal a nagyiéktól és a következő párbeszédünk volt a sötétben, ahogy bandukoltunk haza.

"Ha meghal az apukám akkor bennem fog élni?"
Mire én, "hát igen a gondolataidban és az emlékeidben."
Erre ő: basszus de nehéz lesz a fejem..." :lol: :lol: :lol:

Olyan aranyos volt.

Sajnos én is olyan vagyok, hogy mindentől nagyon féltem, de nem tudok ellene tenni. :?

Kép
babicsek

Babi, ez nagyon cukker. :lol: :lol:

esthajnalcsillag

betty,

Csak most olvastam, hogy írtál, kérdezted, voltunk-e már dokinál. Mi már 15 hónapja próbálkozunk, fél év után csináltak egy 3. és 10. napi hormonvizsgálatot, ott minden rendben volt. Az elején ovuteszteltem, hőmérőztem, de egy idő után besokalltunk, és maradtunk a szeressük egymást módszernél. 14 hónap után aztán elvonszoltam magam újra dokihoz, és csináltak egy progeszteron mérést (18, 23, 25. napok), ami nagyon alacsony lett (1,0 3,6 7,9 a min 15 helyett). Felírt a doki Clostilbegytet, beszedtem napi 2-t ebben a ciklusban a 3-7. napig.

Más vizsgálat még nem volt.
Hát ennyi az én történetem idáig. 35 naposak szoktak lenni a ciklusaim, tehát november végére nem várom.
Vagy kezdődik minden előlről, 3 havi Clostit kaptam. 3 hónap után még megnézik a progi-szintet Closti nélkül is.

Közben majd párom megejti a spermavizsgálatot (kért egy hónap haladékot, lehet, h a Closti mindent megold...), utána jön a petevezeték-átjárhatósági... és a többi lépés.

Már csak legbelül merek reménykedni, hogy minderre nem is lesz szükség.

bee
Vendég

Olyan megható témákat írtok...amúgy is érzelgős vok de most meg pláne :oops: :roll: :wink:

Milyen!

Remélem minden ok!!!!Vigyázz magadra,tudod!!!!!!

Én a nagy oltás ellenes annyira fosok a h1n1 -től h végülis pénteken beoltattam a nagyokat és apa is megkapja hétfőn.A gyerekdokink se oltás párti és ő is azt mondta h ebben a helyzetben ez volt a legjobb döntés h meghvédjem a picit a pocakban meg Olikát akire fokozottan veszélyes mivel bronchitises.Nekem kellett már vírus miatt elvetetnem egy 6 hetes magzatot..mégegysezr durva lenne...főleg a júliusi vetélés után :(
Remélem nem döntöttem rosszul :roll:
És ha it a járvány akkor ki se mozdulunk az tuti..se suli,se ovi..majd itthon tanulok Márkkal,

T nem paráztok?Ez a hülye média engem is befosatott..pedig ez nem rám jellemző...ha nem lennék kismami nem oltattam volna a srácokat sem.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Vigyázok,ígérem! Te hogy vagy?

Én nem fosok,nem olyan durva lefolyású a vírus,cak a rohadt média felfújja.7 halott???Az semmi,már bocs...mind kivétel nélkül krónikus beteg volt.A mi gyerekdokink a saját gyerekeit sem oltotta be-ez azért sokat elárul szerintem,ő magát is csak azért mert egész nap betegek között van.Ismerősöm gyereke átesett,még annyira sem volt komoly,mint a sima influenza,1 hétig sem tartott!
Vendég

Bee

Miért nem fordítva csináltátok,mármint a férjedet kellett volna előbb kivizsgálni...nála egy vizsgálttal kideríthető minden,téged utána kéne alávetni mindennek!

Nekem mindegyik doki így javasolta,de legalábbis párhuzamosan,elkezdeni egy hormonprofilt de közben feltétlenül meg kell ejteni a spermavizsgálatot...mert lehet,hogy feleslegesen szedsz gyógyszert,ha pl a párodnál gond van!
Vendég

Csajszik, majd jövök, és reagálok, csak azért jelentkezek, mert holnap nem leszünk itthon, megyünk tesómékhoz, hétfő kedd meg festünk Anyuéknál, úgyhogy nem nagyon leszek...csak szólok előre, hogy tudjátok, ne aggódjatok, ha esetleg nem jönnék :wink:

betty615

[quote="milyennincsmeg"][ írta:milyennincsmegb]Bee

Miért nem fordítva csináltátok,mármint a férjedet kellett volna előbb kivizsgálni...nála egy vizsgálttal kideríthető minden,téged utána kéne alávetni mindennek!

Nekem mindegyik doki így javasolta,de legalábbis párhuzamosan,elkezdeni egy hormonprofilt de közben feltétlenül meg kell ejteni a spermavizsgálatot...mert lehet,hogy feleslegesen szedsz gyógyszert,ha pl a párodnál gond van!

Nos, azért, mert neki már 2x besikerült az előző párjával tök véletlenül.... nekem meg pár hónap próbálkozás után elkezdett rendszertelenné (egyre hosszabbá) válni a ciklusom... így evidens volt a doki számára, hogy először rajtam kell segíteni. De a következő lépést már csak a spermavizsgálat után teszik meg.
Vendég

Bee

Sajnos az,hogy már 2x besikerült,nem jelenti azt,hogy most is rendben van nála a dolog.Én addig nem engedtem semmiféle kezelést,míg a páromnál nem volt meg az eredmény.
Azt vallom-de nemcsak én-,addig téged ne stimuláljanak,gyógyszerezzenek,míg az Ő egyszerű vizsgálata nincs készen.

A meddőségi centrumban is az volt az első,hogy megnézték a papírjainkat,majd közölték,hogy az én vvtem-mel párhuzamosan a férjemnek ismételt spermavizsgálat következik-pedig tök tuti spermaeredménye volt(alig 1 hónapos),majd'90% tökéletes alakú,mozgású stb.

Betty

Jó festegetést!!(hogy én ezt hogy utálom :D )
Szerencsére nálunk soká lesz,mert januárban költöztünk!

Babicsek

A gyerekek nagyon bölcsen tudnak gondolkodni sokszor.
Vendég

milyen

Én azt teszem, amit a doki mond.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?