Új privát üzeneted érkezett!

Jajj bocsánat, ma úgy tűnik nekem sem volt gyerekszobám, szóval:
JÓ REGGELT MINDENKINEK!
Vendég

Jó reggelt csajok!

Csibuckám!
Igen elárulom, patikában vettem, de úgy kellett megrendelni, mert nem tartottak. Agnus Castus vagy barátcserje kapszula néven, csodaszerként emlegetik. A babatervezők otthonán láttam, hogy sok olyan hőgörbe van, ami babás és a baba ennek segítségével fogant. Van akinek 2 év várakozás után, az első barátcserjés hónapban megfogant a bébije. Én ezekkel mindig úgy vagyok, hogy hátha pont ez fog segíteni. Sose tudni. Fájdalommal nem jár, veszíteni valóm így nincs. :wink:

KépKépKép
bikfy

Ja, és sárgatest elégtelenségre, tehát barnázásra kiváló.

KépKépKép
bikfy

Köszi. A sárgatest elégtelenség nekem is eszembe jutott, de a múlt hónapban 56-os volt a progim és a doki azt mondta, hogy semmi gond nincsen nálam a sárgatesttel. :?
De a barátcserjét ennek ellenére kipróbálom, mert lehet hogy mégis van vmi gond ....
Vendég

Csibuc!

Nekem 36-os volt a progim, amire azt mondta a doki, hogy ez tökéletes, és néha mégis barnázom. Már nem is gondolkodom. Nem tudom, mitől lehet. :shock:

KépKépKép
bikfy

Tanácstalan vagyok, mindenesetre megveszem a barátcserjét...
Vendég

Kép

Csibuc
én is szoktam néha barnázni, pedig nekem sincs gond a progimmal...nemtom ez mitől van..,de bízunk azért benne, hogy beágyi csinálja :wink:
Hogyhogy hazajöttetek, jól olvastam :?:
Kíváncsi vagyok erre a barátcserjére már én is hogy milyen....de most nem veszek.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jóreggelt Mindenkinek!!

csibuc

tetűűűűűűű :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

csibuc: nekem is van cserjéém :) remélem hogy hat neked!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bikfy

én is azért vettem mert jót hallottam róla

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty: igen itthon vagyunk és elvileg egy ideig a suli miatt ez így is fog menni, hogy megyünk és jövünk...

Briről van hír???
Vendég

Csibuc
nem tudok Bríről semmit, de ahogy nézem épp itt van valahol 8) :wink:
Szijja Bri :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Lányok köszi az ötleteket :!: mára maradt még a garbó ,a sálra én is gondoltam de sajnos nem volt olyan ami épp jó lett volna :!: Na mindegy túl vagyok rajta :lol:

csibuc :!: nyugodtan próbáld ki a barátcserjét,ártani nem árt! nekem nagyon szép pé volt tőle :)

betty :!: A humorodon mindig jót röhögök itt magamban :lol: :lol: :lol: :lol:

Bri!

Megérkeztél :?: Milyen volt az út :?: :roll:
Vendég

Ittvgyok csak valaszoltam a privikre es visszaolvastam :shock:

Meg szerdan visszavittem a pulcsit ami nem jo abbol is lett egy jo nagy mizeria hosszu leirni de majd a blogban reszletesen leirom,aztan delutantol marha nagy gorcsokben szenvedtem...anyum kertem segitsen bepakolni mert nem ment volna egyedul.Csutortok reggel megint gorcsokre kelek megjott halleluja :x

A gepen volt 2anyuka aki gyerekekkel utazott nana egyik par sorral elottem masik meg utanam.Amit azok lemuveltek :shock: marmint a gyerekek na de az anyukak se voltak piskotak.En jot aludtam muszaj volt kulonben nem is birtam volna.

Leszallaskor a gep is korozott meg vgy 15 percet a levegoben mert olyan szellokesek voltak nem szallhattunk le...persze a tenger felett es mar ngyon bevoltam tojva arrol nem is beszelve hogy en rosszul is vgyok a forgasoktol plane ennyitol :x leizzadtam mire laszalltunk mar a pulcsim is levettem minden bajom volt :oops:

Aztan a kocsi ami jott ertem jol kifizettette velem az utat kozben pedig a parom mar fizetett erte mikor rendelte es meg raadasul marha dragan parom tok kivolt,utana rendeltem egy pizzat mert parom nem jott haza vacsira mert bizniszvacsi volt azt meg elrontottak imadom a brokkolit es helyette kaptam olive bogyot amit nem is szeretek.

Viszont a lakasban egy nagy csokor virag vart :D Ami apacskanal nagy szo :!: Utoljara akkor kaptam amikor a tekim meghalt :roll:

Koszonom a jo ut kivansagokat!!!

Csillag
Lehet en annyira sokkoltalak meg a bacik is megilyedtek es tavoztak :shock: :lol: Apacskat meg jol agyonpuszilgattam 8) :lol:

Bee
Kép
Igen ez tok pozi ugyhogy Kép Kép :lol:

Anyci
Szomoruan hallom a tortenteket :roll: Jobbulast!!!!
Kép

Bikfy
Nekem nonstop 24orat fajt a ruhesetol :x :twisted: baratcserjet meg nem szedtem :roll: Hogy vgy?10oras az ut hazafele jobb akkor asszem meg csak 7korul van vgy 8 :roll:

Betty
Utrol fentebb irtam,atallas hat jot aludtam az ejszaka azzal sem volt gond reggel apacskaval keltem.Most kis netezes de lenne dolgom rendesen...pl takaritani mert 1honap alatt osszegyult egy kis por meg amugy is :roll:

Csibuc
Megerkeztem jah 8) eredmenyeim nem kuldtek el...azt mondtak ha nem erkezne meg kuldjek rajuk egy emailt hat en irtam nekik :wink: Ugyhogy remelhetoleg holnap visszairnak :roll: Hany naposak a ciklusaid? :roll: ha 25 akkor siman lehet barna mar...bar tudom az nem jo de ha nem allandoan van akkor nem hinnem,hogy gond lenne :roll:

Annmari
VV eredmenyek nem erkeztek meg :shock: most irtam nekik emailt hogy nem jott :roll: hasmars egyszer volt de mar hirtelen nem tudtam elkepzelni mitol gorcsolok :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!

Visszaolvastam,tudok mindenkiről mindent,de ne haragudjatok,hogy személyesen nem reagálok,mert kell a gép a családnak :D

Annmari

Az aloe vera zöld zseléje pikkpakk segít a hematómákat eltüntetni! :lol:

Bridget???

A héten nem jöttem,volt egy kis riadalom:barnás-véres váladékom volt,nagyon megijedtem.Kiderült,van egy polip a méhnyakban,ami kilóg és ez nagyon sérülékeny-valószínűleg az utró felhelyezésnél megsértettem.Elrohantunk a dokihoz,a baba jól van szerencsére,de azt az éjszakát nem kívánom senkinek,amíg ez ki nem derült....
Vendég

Én nem is tudom, hogyan írjam le, hogy ne ijedjetek meg. Most már minden rendben velem, de ma megjártuk a nőgyógyászat sürgősségi osztályát.

Annyira erősen véreztem, jujj, le sem tudom írni. Ömlött. Persze a munkahelyemen voltam, de fél egyre tarthatatlanná vált a helyzet, úgy volt, hogy mentőt kell hívni. Na én ettől beszartam, összeszedtem magam, még hazavezettem, otthon már várt férjem, gyors tusolás és irány a kórház. Ott viszonylag rövid idő alatt sikerült megtalálnom a saját orvosomat, aki annyira rendes volt, áááááááá le sem tudom írni. Segítőkész, nyugtató, bíztató, csak rá kell néznem erre a pasira és megnyugszom. Nagyon hálás vagyok neki.
Megnézték, mi a helyzet, mert azt hitték vetélés. Vizeletből már nem tudtak kimutatni hcg-t, így Uh, meg 800 vizsgálat után kaptam vérzés csillapítót. Azt mondta semmi rendellenességet nem lát, szerinte szépen kijött aminek ki kellett. Azt mondta, van olyan, hogy időnként így megvastagszik a nyálkahártya és egyszerre leszakad. Ha a vérzéscsillapító nem hat, akkor irány vissza a kórház és megműt. Remélem minden rendben lesz és erre nem lesz szükség.
Vasárnap újra be kell mennem hozzá a kórházba. Akkor megbeszéljük az átjárhatóságit is.

Ez az én mai történetem, de semmi gáz, örülök, hogy hozzá kerültem, ez olyan Isten keze volt. Tudom, ha a dokim azt mondta minden rendben lesz, akkor ez így is lesz és kész. Most pihizek és várom, hogy múljon a vérzés.

Azt már nem is írom, hogy közben összeszedtem valami nátha félét. Ebből is kúrálom magam. Wink

KépKépKép
bikfy

Na már látlak is,Bri!! :D

Majd ha átálltál,beszélünk msn-en!
Vendég

Bri!

Örülök, hogy már ott vagy. Én férjem pilóta (is) de én utálom a repülést, még soha nem mentem vele. 10 óra? Mamma mijja, tán ki sem bírnám.

KépKépKép
bikfy

Milyen,Bikfy
Nem akarlak titeket megilyezteni de nekem polip okozta a verzesem tavaly ami 2hetig tartott mire vegre ratalaltam egy dokihoz aki eszrevette :roll:

Milyen
Mit mondott a doki mi lesz ezzel a polippal :roll:

Bikfy
Azert figyelj erre oda mert nekem is igy kezdodott,azt mondtak menstruacios zavarom van az ugyeleten :evil: de majd megkeresem es bemasolom a tortenetet :roll:

Akik pedig kerdezik miert kell Hysteroskopiara elmenni vgy megcsinaltatni...hat ezert...polypot kis miomat minden nyavajat eszrevesznek,kiszednek es fizalnak es utana nyugodt szivvel indul neki az ember a babavarasra. :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

2008.Juliusban mikor otthon voltam 1honapra nyaralni M.orszagon a menzeszem mar egy hete megvan....aztan mar 10napja aztan szinte omlik erre en elmegyek az ugyeletre ahol a doki megvizsgal kacsaval felnyulva de persze uhu-t nem csinal :!: aszongya ez egy sima egyszeru menstruacios zavar es hazakuld valami cseppekkel :shock:

11.nap pihenes egesz nap es csak barnaztam aztan

12.menzis napon ugy omlottem ,hogy elsem tudtam indulni otthonrol mivel hiaba raktam fel egy tampont mar az ujajmon fojt is a cucc aztan az ki megint be egy :shock: felhivom azt a dokit aki "menstruacios zavar" leven hazakuldott,hogy ilyenkor mivan :?: berendel delutanra....felultet nem lat semit az uhun...ad valami masik gyogyot hogy na majd ez meghozza a menzit megint es akkor majd utana nem lesz :shock: Nem volt sok ideje igy gyorsban de este 8ra adott idopontot mikor is megnezte volna a kulfoldi leleteim ha mar igy osszeakadtunk :roll: estere a maganrendelesere.Mikor este 8kor ott ulok nala ereztem a loketet megint merthat en tovabbra is omottem :arrow: mondom neki kikell menjek a vecebe mire kimentem es ugy ataztam pedig tampon betet minden volt bent szetvereztem neki az egesz wc-t mert rendesen csopogtem at es turo-rudi nagysagu verrog cuppant ki belolem :shock: nagyjabol osszetakaritottam a wc-t kimentem es hivtam a dokit hogy na most jojjon es nezze meg mirol beszelek mert o nem lat ugye napok ota semmit :twisted: a betetem nem tudom lattatok-e mar piros betetet...hat ezelott en sem :roll: a doki szohoz sem jutott :shock: wazze gatyaig ataztam olyan loket ver jott ki belolem...aszongya uljek fel meg1szer megvizsgal...nezi nezi...o nem lat semmit :? Hazamentem bar elotte meg felvetette lehet,hogy nem uszom meg az egeszsegugyi kaparast :x

13.nap omlok es mar sirva hivom a barinom,hogy nem fogadnak sehol merthogy kerjek idopontot meg mindenki nyaral meg szbain van ez a hule doki meg nem lat semmit :( Barinom elintezi,hogy fogadnak akuttan a barossban2ig de ha olyan eset akkor 3ig is na irany a baross fel 2re ott vgyok aszongya a no mar nem fogadnak...mondom 13napja verzek es nekem azt mondtak 2ig johetek erre a bunko noje jojjon vissza holnap :twisted: sirva hivom barinom mar az idegtol aztan o rajuk csorog aztan enram es hogy menjek vissza mert nevszerint varnak majd :evil: az igazsag az 1doki volt asszem aki epp szulni ment vgy mi es ott vart mindeki...min 10ember es azert nem fogadott el...varakozasom alatt 2szer mentem ki a wc-re ahol mint aki megszult osszevereztem mindent omlott a ver es azt sem tudtam hogy jutok ki mivel akarmit feltettem mar csopogott at a ver :( es mar betettel se gyoztem...szinte konyorogve mondtam a noverkenek annak a kedvesnek,hogy ngyon verzek nem e lehetne,hogy szoljon a doktor urnak....nem kikellett varni a sorom2orat ott ultem :roll: a doki meg csak szetnyitottam a labam es mar vitt is magaval uhu-ra :roll: uhunal meg 2ora varakozas persze szoltak ne egyek ne igyak mar mert meg lehet ma mutenek :shock: 4oras varakozas utan vegre este 6kor az uhun 3-4 orvos megallapitja,hogy polip van a mehemben ami a verzest okozza ezert egeszsegugyi kaparast kell csinalni :( plussz van 2miomam az egyik oriasi 5*5-os(ez regota megvan) a masik egy ujabb kissebb de a mehfalig benyul es eldeformalja a mehemet...igy aszongya nem fog sikerulni a babasodas :arrow: javasolja az eltavolitasukat es 10%eselyt ad arra,hogy akar mivel olyan mely az egesz mehem kikell venni :shock: Aznap persze mar nem mutott a doki mivel volt fel 7mire vegeztek velem behivott masnap reggel etgyomorra :x

14.nap masnap az a doki szabadnapos volt :shock: azt sem tudtak kifog muteni :shock: a mutobe lekuldtek...beoltoztem betoltak...a masik not meg ott mutottek elottem :shock: sokkot kaptam...szalagon ment ez a dolog :shock: siras tort ram...doki kerdi nalam mi is lesz :shock: meg ki csinalta volna a mutetet :idea: altato neni aranyos megnyugtat....meg alig,hogy felsem ebredek mar erdeklodnek mikor ohajtok hazamenni :shock: aznap meg megfigyelesre bentkellene es papiron persze maradok is....na hivom anyut jojon mehetek haza...mutet utan 1doki senki nem jon fel megmondani mi tortent,hogy vgyok milesz mit csinaljak mit ne :roll:

2008.agusztusban elmentem az en dokimhoz aki visszajott a szabadsagarol....o megsem nezett uhun mondvan ott vannak a korhazi leleteim :shock:

aztan elmentem a Moszkva ternel van egy nagyon jo uhus dokino 8) o megnezte a leleteim de o azt mondta nem lat mehtorzulast es csak 1 azaz a nagy miomamat latja :roll: es valami vizesedes van a mehemben ami bacira utal...vett keneteket es kiderult ureoplazmam van ami meddoseget okoz :?

Ezutan mentem egy 5.dokihoz ahol besem tudtam jelentkezni mert a barossban meg mndig fkvo betegkent voltam kezelve :shock: akkor mar 2hete kb :oops: az uhu-n meg 1db miomat sem talaltak :x persze aztan korbenezett a doki es lecseszte az uhus-t,hogy hogy nem talalta az 5*5centis miomat :oops:

Ilyen volt a gorbem abban a honapban:
Kép
Hat ennyi volt a nyaralasom otthon aztan jottem vissza...Tokyoba

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Az enyém a terhesség miatt alakult ki,olyan mintha a burokból kinőtt volna egy kis vadhús ,de ez a nyakcsatornán belül van,kb fél cm-t lóg ki.Ergo előfordulhat máskor is a sérülése-együttlét stb.

Majd szülésnél eltüntetik,addig nem lehet hozzányúlni,mert megnyílik a méhszáj!maj leírom a pontos nevét,ha kimázom az ágyból a kiskönyvig! :D

Pihenj sokat,nehéz lehet az átállás!
Vendég

Milyen
Nekem nem ott volt ugye ugyhogy nem ertek hozza csak maga a szo polyp..egybol kihozza belolem az aggodast :roll:

Nem tok pihenni mert takaritanom kell :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

aranyos vagy,hogy aggódsz,köszönöm!
Vendég

Hali!

Bikfy, remélem, minden gyorsan rendbejön, drukkolok hozzá! Pihizz sokat, az a lényeg :wink:

Milyen, remélem, nálad is minden okés lesz most már, ismerős ez a frászhelyzet, én sem kívánom senkinek. Ráadásul nálam 2 hétig tartott, pont karácsonykor. F@sza. Na de mindegy, ezen is túlvagyok, és most már másokon aggódom. :twisted:

Bridget, hogy mennyi kontár van, na látod, ilyenkor derül ki. :roll: Biztosan más országokban is van ilyen, de M.országon szerintem rekord mennyiségű a tehetségtelen, nemtörődöm, emberszámba nem vevő egészségügyis. Én is tudnék mesélni, de jobb nem is emlékezni ilyenekre. Brrrr... :evil:

Cupp a popsitokra (nem rosszaságokra gondolni! :lol: )

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

milyen :!:

Jaj ! Ez az "izé" nem hangzik túl jól :( Pihenj sokat,és vigyázz magadra :!: :)

bikfy!

Remélem piri mielőbb csillapodik :!: Itt a hétvége és pihenj sokat,reméljük nem lesz semmi komoly :!:

Bri :!:

Örülök hogy szerencsésen haza értél :lol: apácska nagyon le volt törve hogy ilyen sz@r volt az itthon léted :?: Mármint a problémákra gondolok :roll:
Vendég

Milyen
Nana hogy feltelek!Es ahogy a tobbiek is mondtak vigyazz magadra!!!!!

Csillag
Csak azert irtam le mert Bikfy esetleg lehetne polyp gyanus :roll: Milyennel meg ugye bar mas helyen de az van... :?

Annmari
Apacskanak nem panaszkodom...o csak ezert a sziv mizeriaert cseszett le mert hogy menjek mas dokihoz meg vizsgaltassam ki magam meg igy meg ugy :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri :!:

Igaza van apinak ezt ki kell vizsgáltatni :( Kint van rá lehetőséged :!:
vagy ott mindenért fizetni kell :!: :roll:
Vendég

Bocsi :!: Nem felkiálltó jelet hanem kérdőt akartam :!: :evil:
Vendég

Milyen: vigyázz magadra drága, örülök, hogy nincsen komolyabb gond...

Bri: örülök, hogy rendben megérkeztél a "nehézségek" ellenére is :)
A ciklusaim 28-32 nap között vannak, ezért nem értem ezt a barnázást 23 cn. Meglátjuk mi lesz ebből... :(

bikfy: szegénykém, Veled is mindig történik valami... Örülök, hogy most már rendben vagy :)
Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Helló Csibuc!

Ja, nálunk mindig van valami. Nem unatkozunk. Gondoltam, már, hogy kiadok egy lányregényt a kalandjaimról. Lehet, meggazdagodok. :lol:

Amúgy örömmel jelentem, a vérzésem gyönyörűen csillapodik.

KépKépKép
bikfy

Mares: egyébként Nálad hatott a cserje?
Vendég

Annmari
Itt aaaaah nincs ezert is unszolt meg hogy maradjak de egy decemberi idopontra semmikepp nem maradtam volna :twisted: igy is nekem sos-ben nem kellett idopont a prof-hoz de amugy varni kell ra is :roll: ezeket nem lehet csak ugy pikk pakk elintezni.Itt kint felejtsd el nincs biztositasom igy mindenert fizetni kell...egyszer voltunk ugyeleten mert felvoltam fazva akkor fizettunk 350$ plussz meg utana fizettettek 150-et...azaz egy sima ugyeletert fizettunk 500$ es csak annyi volt,hogy vegeztek egy terhessegi tesztet mert azt ilyenkor nekik allitolag kotelesseguk pedig mondtam hogy fogigatlozom a lombik miatt,es meg a bacikat neztek meg...ennyi hozzam se nyultak semmi vizsgalat :roll: 500$=90ezer ft :twisted:

Paromnak is csinaltak vv-t mert kellett a lombikhoz tudod ez a hiv meg minden nyavaja...oke ez otthon is draga mulatsag mert majdnem 20ezer ft japanban is volt majdnem 38ezer ft de itt :arrow: bar biztositasa van es igy allta neki kijott ugye a szamlan az egeszsegugyi szamlajan,hogy 500$ volt :twisted:

Hiszteroszkopia 4500$ :twisted: (800ezer ft :!: )nekem ezt barati aron csinalta itt a doki mert magyar es en is magyar vgyok igy csak 1000$volt :twisted: ami igy is 180ezer ft kb :twisted: :twisted: otthon meg ingye megcsinaljak tb-re :twisted: gondolhatod egy szivvizsgalat menni lenne :roll: bele se merek gondolni...de tudom itt meg a fogorvos sem egyszeru ha valakinek nincs biztositasa :twisted:

Csibuc
Akkor passz :roll: par mintha neked lett volna mar ilyenek nem? :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csatlakozhatok? :D
Igazából már június óta olvaslak titeket, de valahogy nem volt bátorságom regisztrálni :oops:
Az én történetem májusban kezdődött.Eldöntöttük, hogy babát szeretnénk. Elmentem nődokihoz, ott megcsináltak néhány hormon vérvizsgálatot.Kiderült, hogy magas a TSH érték.Nagy nehezen eljutottam Endokrinológushoz,ő írt fel gyógyszert pajzsmirigy alulműködésre.Augusztus elején voltam egy petevezeték átjárhatósági vizsgálaton,ahol a bal petevezetőm el volt záródva, de szerencsére átjárható lett.Augusztus végén,lett egy szép pozitív HCG tesztem. Nagyon boldogok voltunk.Egy héttel később,elkezdtem vérezni.Egy picit.Azonnal kórház, UH.Nem látták a babát,azt mondták lehet,hogy még pici.Köv.hét megint UH,megint nem láttak semmit.Akkor a dokim azt mondta,várjunk még egy hetet.A harmadik UH.-n sem volt baba. Elment.Így a 8.-ik héten megműtöttek.Azóta ismét voltam endokrinológusnál kontrollon,ahol kiderült,még magasabb a TSH-értékem,mint mielőtt gyógyszert szedtem.Na,másik dokit kerestünk,aki megmondta, hogy szar gyógyszert kaptam. Elment sok-sok hónap, és lehet, hogy ettől ment el a baba is.
Bocs, hogy sok voltam így elsőre.
Vendég

Szia Chris! Üdv köztünk. Sajnálom a leírtakat, de fel a fejjel és csak előre kell nézni :)

Bri: ennyire korai barnázás még nem volt soha :shock:
Vendég

Chris
Kép

Sajnalom az elvesztett picurt :? es sok sikert a tovabbiakban :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszi Csibuc. Neked ratulálok a leadott kilókhoz. Egyszer áruld el légyszi, milyen diétával sikerült lefogynod....Nekem sosem megy, pedig 6-8 kilót nem ártana leadnom...vagy még többet is...
Vendég

bri!

Itthon a Hiv vizsgálat ha lombikhoz kell akkor ingyenes :!: Nektek fizetni kellett érte :!:

Hát ott kint valóban nem semmi árak vannak :evil: Úgy nem lehetet volna itthon időpontot kérni hogy ha leggközelebb jössz haza akkor el tudod intézni :?: Mert azért ezt csak nem kellene annyiban hagyni :roll:
Vendég

Gratulálok....bocsi :oops:
Vendég

Köszi Bridget!
Vendég

Chris! PCOS beteg vagyok, szénhidrát diétával és metformin hatóanyagú gyógyszerrel fogytam ennyit (és egy kevés mozgással). Egyébként nekem is alulműködik a PM-em, bár az éértékeim még normál tartoményon belül vannak, de tendenciájában egyértelműen látszik az aluműködés.
Most milyen gyógyszert szedsz?
Vendég

L-Thyroxin...legutóbbi eredmény 7,02.
Azonkívül Adimetet,metformin tartalmú,mert voltam terheléses vérvételen,és terhelés után az inzulinom 131,9 lett....
Te milyen gyógyszert szedsz?
Vendég

Chris: privit írok!
Vendég

Chris!

Helló, jó hogy itt vagy. Majd meglátod, milyen kis dilisek ezek a csajok (a szó legjobb értelmében), nagyon sokat lehet velük nevetni. Szuper jó humorú, pozitív energiabombák.
Neked is ilyen kaka lett a terhelt inzulinod? Az enyém is lett vagy 117.

Milyen lett a terhelt cukrod?

KépKépKép
bikfy

Annmari
Otthon nem csinaltattunk mert itt megvolt meg japoban is :roll: de a mens-ben lattam asszem 17ezerert volt :roll: Hat de a IX.keruleti egeszseghaz az megtette amit tehetett elkuldott a prof-hoz...az meg kateterezest ajanlott ennyi...most azt sem tudom kihez mihez meg hova kene mennem es honnan szerezzek beutalot is?Majd felhivom ezt a mukit a prof-ot megkerdem nem e lehetne mas vizsgalatot.De most vitazni nem allhatok le vele ha azt mondja nem kell semmi mas akkor mit tegyek :? Viszont a 24oras ekg-t mar lezsiroztam majd meg idoben hazatelozok,hogy beirjanak amikor mar tudom mikor megyek haza 8)
Veled mizu?Fogigatlozol? :roll: Azt hogy kell elkezdeni?3.cn :?: es folyamatosan szeded vgy ugy,hogy kozben jon piri? :roll: mert ezt meg megsem kerdeztem bar meg van 1honapom addig :?

Chris
Az eredmenyeid nem egyszeruek :shock:

Bikfy
Velem nem beszelsz mar :roll: Megbantottalak :? :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bikfy: a többi értékem teljesen rendben van.
Vendég

Chris

üdv ittten!!!

CSibuc

én csak jó kislány voltam és csak megvettem :D de még nem próbáltam, mert ebben a hónapban a sok jó vitamin programot írtam elő magamnak, hogy ettől-e vagy mástól, de csodás pozi lh tesztem volt.... bár tudom ez nem sok, de több, mint a semmi :D
Te szeded?

Bikfy

könyv támogatását támogatom!!!! :D

másrészt pihenj, és kívánom, hogy holnapra sokkal jobban legyél!

Bri

úristen!! mármint a régi történet, és a kinti árak!!
húúú én nem is tudtam, hogy odakint olyan messze vagy, most pirul meg irul meg minnden a fejem..... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kfmares: köszi

Bikfy: olvasom az oldalt már egy ideje, tényleg jó fejek vagytok. :D
Vendég

Bri, tündérem, ne izélj már! Nem is vettem észre, hogy ma nem írtam Neked. Bocsi! :oops:

Ne haraguszkálj! Nézd, hoztam Neked valamit:

Kép

KépKépKép
bikfy

Mares
Hat most epp nyujork nyar ota elotte meg japo :idea: Ne aggodj nem is lenyeges ez csak itt mashogy mennek a dolgok ennyi :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Chris!

Én alig 1 hete írok ide, szóval engem még nem illet a jó fej kategória. Bri miatt jöttem, őt nagyon szeretem, már régóta leveleztünk, aztán olyan rendik voltak a csajok, hogy itt ragadtam, mert negyon kedvesen marasztaltak. :wink:

KépKépKép
bikfy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?