Ittvgyok csak valaszoltam a privikre es visszaolvastam
Meg szerdan visszavittem a pulcsit ami nem jo abbol is lett egy jo nagy mizeria hosszu leirni de majd a blogban reszletesen leirom,aztan delutantol marha nagy gorcsokben szenvedtem...anyum kertem segitsen bepakolni mert nem ment volna egyedul.Csutortok reggel megint gorcsokre kelek megjott halleluja
A gepen volt 2anyuka aki gyerekekkel utazott nana egyik par sorral elottem masik meg utanam.Amit azok lemuveltek
marmint a gyerekek na de az anyukak se voltak piskotak.En jot aludtam muszaj volt kulonben nem is birtam volna.
Leszallaskor a gep is korozott meg vgy 15 percet a levegoben mert olyan szellokesek voltak nem szallhattunk le...persze a tenger felett es mar ngyon bevoltam tojva arrol nem is beszelve hogy en rosszul is vgyok a forgasoktol plane ennyitol
leizzadtam mire laszalltunk mar a pulcsim is levettem minden bajom volt
Aztan a kocsi ami jott ertem jol kifizettette velem az utat kozben pedig a parom mar fizetett erte mikor rendelte es meg raadasul marha dragan parom tok kivolt,utana rendeltem egy pizzat mert parom nem jott haza vacsira mert bizniszvacsi volt azt meg elrontottak imadom a brokkolit es helyette kaptam olive bogyot amit nem is szeretek.
Viszont a lakasban egy nagy csokor virag vart
Ami apacskanal nagy szo
Utoljara akkor kaptam amikor a tekim meghalt
Koszonom a jo ut kivansagokat!!!
Csillag
Lehet en annyira sokkoltalak meg a bacik is megilyedtek es tavoztak
Apacskat meg jol agyonpuszilgattam
Bee
Igen ez tok pozi ugyhogy
Anyci
Szomoruan hallom a tortenteket
Jobbulast!!!!
Bikfy
Nekem nonstop 24orat fajt a ruhesetol
baratcserjet meg nem szedtem
Hogy vgy?10oras az ut hazafele jobb akkor asszem meg csak 7korul van vgy 8
Betty
Utrol fentebb irtam,atallas hat jot aludtam az ejszaka azzal sem volt gond reggel apacskaval keltem.Most kis netezes de lenne dolgom rendesen...pl takaritani mert 1honap alatt osszegyult egy kis por meg amugy is
Csibuc
Megerkeztem jah
eredmenyeim nem kuldtek el...azt mondtak ha nem erkezne meg kuldjek rajuk egy emailt hat en irtam nekik
Ugyhogy remelhetoleg holnap visszairnak
Hany naposak a ciklusaid?
ha 25 akkor siman lehet barna mar...bar tudom az nem jo de ha nem allandoan van akkor nem hinnem,hogy gond lenne
Annmari
VV eredmenyek nem erkeztek meg
most irtam nekik emailt hogy nem jott
hasmars egyszer volt de mar hirtelen nem tudtam elkepzelni mitol gorcsolok