Gabi! Ha kéred, mailban szívesen átküldöm neked a képeket!
Oltás: beadtam a derekam, hétfőn kapom, Bori kedden vagy szerdán. Beszéltem pulmonológussal, nőgyógyásszal, házidokival, végül Bori neonatológusa után döntöttem végleg. Ha ő nem tart a várandósság alatti oltási károsodástól, viszont fertőződés esetén a szövődménytől igen, akkor neki hiszek (ő az országos szakfelügyelő gyermekgyógyász főorvos, a PIC vezetője volt, csak már átadta azt a fiatalabb kollegájának, de még mindig ott van a gyermekosztályon - Mészáros doki, ha valaki ismeri). Eleinte Borit sem akartam oltatni, de a neonatológusnak igaza van, csak a szülésig gondolkodtam... Bori azért kapja (csak az újat mindketten), mert ha itt az újszülött, ne ezt hozza haza az oviból. Az ovijában 24 gyerekből eddig csak 1 oltott. És úgy néz ki, jövő héten a férjem is sorra kerül, a részletezett ok miatt. Ez van. Szezonális továbbra is hárítás alatt.
Lamme, köszi az infókat, jó, hogy
Labkat már ezekről kérdez, lassacskán nekem is aktuális lesz az érdeklődés. A kórházi csomag is érdekelne, hogy ott mi kell (szülőszobára, gyerekágyas osztályra, babának stb.). Jó lenne elmenni szülőszoba-látogatásra, hogy majd ne legyen minden olyan idegen,
Labkat, te voltál már?
Képzeljétek, 1 hete kisebb idegösszeroppanásom volt, szörnyű másfél napot tudok magam mögött. Hétfőn voltam a pszichológusnál is, hát, ez a várandósság előhozott bennem Bori-dolgokat, kiderült, egyáltalán nem vagyok túl a vele történteken. Jó lenne ezt feldolgozni, a mélyére ásni, de egyikünk sem pártolja, hogy ezt most kellene. A pszich. azt mondta, valószínűleg a szülés után magától is beindul majd a folyamat, ha kell segítség, majd akkor visszatérünk rá. Bizony, nagyon közelít Emő aktuális súlya Bori születési súlyához... Látom, elég nehéz lesz lelkileg a hátralévő idő, de most már legalább tudom, mi okozza a hangulatingadozásaimat, így kezelnem is könnyebb.