Sellon: Mi így csináltuk, ahogy te írtad, nem szóltunk senkinek, csak amikor már megvolt a bébi és kigyönyörködtük magunkat.
Ggviol: üdv!
SZösz: Akkor dr. Z-hez jársz? Klassz doki!
Silva: Bizony nem olcsó...
bár nem tudom felétek mik a tarifák, de sztem a szülés során nagyon fontos a biztonságérzet, amit a szülésznő és a doki tud biza nyújtani....
Susytündérrel nagyon egyetértek szülésznő dolgában. Nekem pl. hajnali fél 5kor ment el a magzatvizet, egy óra múlva, fél 6-kor hívtam a szülésznőm, a dokim biztos nem mertem volna a szabadnapján, hajnalban riasztani, bár ez vérmérséklet kérdése.
Ő MINDENT intézett helyettem, tartotta a kapcsolatot a dokival folyamatosan, papírmunkát intézte, borotvált és beöntött, megszerezte a legjobb szülőágyat stb stb stb....Nem mondom, hogy fontosabb mint a doki, aki kitolástól szülés+fél óra volt jelen nálam, de sztem nagyon fontos.
Sellon: Nálatok nem a szülésznők végzik az nst-t, mert nálunk a felkért szülésznők szokták azt csinálni, azalatt pl már valamennyire megismered, illetve úgy szokott lenni, hogy a 30. hét táján találkoztok, aztán 1x-2x találkoztok, megbeszélitek, mit a lehetőségek a szülésre, mit a körülmények a kórházban stb....És bármi van, akkor is hívhatod kérdéseddel. A mi kórházunkban ez a rendszer.