Új privát üzeneted érkezett!

Sziazstok

Rékának utólag is Boldog névnapot!!

Dorkának pedig nagyon Boldog 4. Szülinapot kívánunk!!

Gabi
És engedi Dani hogy huzogassátok,nem kell lefogni?.Nem löki el a kezed?
Te forrasztottad meg a vezetéket?Nagyon ügyes vagy hogy szépen rendbetetted.Én is igy vagyok hogy koszosan nem adnék oda semmit.
Én volt hogy kaptam egy szatyor olyan textilpelusokat hogy tiszta takony,meg bukás volt. :shock: :roll:
De amugy mindig tisztán öblitősen szoktunk csereberélni. :D

Emeseanyu
Birod még jól a diétát?
Szerintem tuti ötös lesz a dolija a nagylánynak.
Abszolut nem látni Emesén hogy annyi kiló.Picit husis,de egyáltalán nem kövér.Az arca meg mint a porcelánbaba.Nagyon szép csaj!!
Bőven marad idő a házimunkára,főleg délutánosban,majd inkább éjszakásba nem lesz kedvem szerintem csinálni. :D

Isti jól viseli hogy nincs anya.Szépen elaludt eddig apjával,bár nem volt nehéz dolga mert a héten nem aludt a bölibe(szerintem azért mert később vizsem)
Tegnap a papájáék mentek érte,és megint valaki más bakancsában hozták haza a gyereket.Ez már nem az első eset hogy nem jó kabátot,vagy cipőt adtak rá.Én meg ugy szégyellem magam,mert ha olyan a szülő akkor simán kikérheti magának.Hiába látják hogy tiszta rendezett Istike.

Jági
Szegénykém.Most nagyon összejött neked.Nem tud férjed egy két nap szabit kivenni.Be le ne betegedj nekem.
Biusnak mennek továbbra is a gyógyenerdzsik.

Megyek jött mamám..

Betti

Kép
berna23

Betti!

Nem semmi ez a "más homijában" hozzák haza a gyereket szöveg. Hát nincs külön kis szekrénykéje vagy zsákja ahol a ruhája van amiben megy??Ma mész utoljára a héten ugyi?
Anyud is ott dolgozik ahol Te?? Hogy van?
Hát tegnap este ellökte a mama kezét Dani, akkor mondjuk minden "jobban" fájt neki, mert nem aludt napközben és ilyenkor semmi sem jó már estére! De reggel ügyesen hagyta, nem nyúlkált oda. Első reggel lefogta nekem Zoli, de aztán nem kellett már. Este a mama csinálta a kádban, Ő hátrahúzta a bőrt én meg kamillát öntöttem rá, reggel meg a pelenkázón egymagam hátrahúzom és vattapamacsból csorgatom neki a kukacára.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvi, Lola,
Köszi a hajfesték tippeket. Most a gesztenyebarnán gondolkodom.
Hol van fodrászkellékes bolt? A Plaza emeletén tuti, hogy van, de az nem nagyon drága?

Judit
Kép
Kép
jutte

Jutte: igen, ott van, nem tudom, milyen árakkal dolgoznak. A Kodály iskola melletti négy emeletesben van, ahol a Sándor cipész. Én azt szeretem. Szőkén még mindig nem gondolkodsz? :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Fodr kellékes még talán a Centrumnál is van, ahol a CBA, abban az üzletsoron. De lehet rosszul tudom, meg talán a Konzum emeletén is egy ott majdnem a legvégén.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Csak gyorsban most még:

Dorkát Isten éltesse 4. szülinapja alkalmából! Képeket várunk!

Erika: köszi a cipőötletet. Nincs még MBT cipője, csak Ti szívtátok meg Vele, Te meg Hugi, azért azt nem mertem ajánlani Neki....

Szilvianyu:
Most jött meg a gatyó! Van rajta 2 icipici lyuk, de nem vészes. (lehet hogy fel is volt tüntetve már nem emlékszem. De szép amúgy, nem fakó, térdénél sem!

Most megyek...

lola77

Sziasztok!

Lola: majd megnézem a leírásban. Írok akkor neki, hogy megjött gatyó. Hívtalak vezetékesen negyed 11 felé! Azért kerestelek, mert délután a suliban talizzunk, mert megint van egy kis szatyor ruha Noénak.

Betti: igen, jól bírom a fogyit, köszi. Rájöttem, nem jó, ha mindennap ráállok mérlegre, mert úgy siettetném a kilókat, bár így is szép szerintem, hogy két és fél hét alatt lement 7 kiló.
Örülök, hogy gond nélkül el tud aludni Istike este.

Ma chilis bab lesz, családnak hússal, sajttal, gyerekek miatt csak enyhén fűszeres. Rizzsel. Magamnak ugyanez, csak hús és sajt nélkül (keményítő nap).

Jági: sajnálom, hogy megint rossz hangulatod van, tényleg lehet, hogy jó lenne valami homeost szedned vagy pszihológushoz eljárni, mert még elég hosszú a tél, a bezártság, és amúgy sem jó, hogy az év egy részében ilyen a hangulatod. Ebből később akár komoly probléma is lehet!! Vedd komolyan. Ha bármire szükséged van, akár csak egy jó szóra, szólj! :)

Jaj, mennem kell, kimentek a kisszobába és elég rossz hangokat hallok onnan!! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jutte!

Fodrászkellékes van a Kodály sulinál, és dózsakertben is van a Váci sulinál (nekik van a CBA-nál is)! Én Alfaparf, Goldwell és Wella festékeket szeretem.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Gabi
Le a kalappal Dani előtt,nagyon hősiesen viseli.Meg persze Ti is!!
Kajázásilag hogy álltok?(nem tolakodni akarok ám,csak tudod érdekel mert mi is végigmentünk ezen,illetve még némi probléma akad,de azon már nem agyalok).
Persze van neki szekrénykéje,de most hogy hidegek vannak,kell külön kinti overál(vagy kabát,bélelt gatyó)ezért a szép ruhát vállfára teszem és az a fogason van neki.(azért csinálja mindneki igy,mert a gondozónőknek sem mindig tűnik fel melyik a játszós,és iszonyat bepiszkoják az udvaron az elmenős ruhát,ha véletlen azt adják rájuk)
A bakancs meg koszos és mivel dugig van a szekrény,igy annak van külön helye.
Igazából nem pikkelek apósékra,mert tényleg nagyon hasonló volt a két bakancs,meg a multkor a két kabát is.

LOla
Nem kaptátok meg végül az ojtást?
Noé mekkora most?
Naná hogy legyetek csak büszkék magatokra is!Biztos nálu nk is igy lesz majd hogy kicsit lassabban fog beérni a Pityesz, :D

Jutte
Fodrászkellék van az Axi fitnesszel majdnem szemben a négyes aljában.
Ott elég jó áron vannak a kellékek.
Ha magadnak fested készülj hogy két napig szines lesz a füled. :lol: Vagy vehetsz rá olyan takarókagylót. :D

Na lépek száritom a hajam.
Ma főznöm nem kellett,helyette takaritás volt.

Betti

Ui:igen ma van utolsó munkanao a héten.Egyenlőre nincs éjszakás.Mondjuk nem is hiányzik.

Kép
berna23

BEtti!
Ma reggel kapta Soma az oltás, ügyi volt, 2 mp múlva levette a gézlapocskát is és ment vissza a sulistársaihoz. A száját húzta csak el egy kicsit mikor tolta be a cuccost a doktornő. Ez a h1n1.

Ja lehet hogy Noé oltását kérdezted? Ő nem kapta meg, még mindig taknyos, hurutosan köhög, elnapolva továbbra is.
Amúgy 9.6 kg, nem nagy, de nem sovány, étvágya jó, sőőőt!

Judit! Jó sok fodrászkellékes tippet kaptál! A Kodály sulinál 2 van, egyik amit Emeseanyu írt, meg másik az a szalagtízes aljában van a buszmegállóval szemben! (mártírokról ahogy fordul le az Ifjúmunkás az út!)
Mikor felkened utána rögtön töröld le testápolós (vagy krémes) vattával a hajtőnél, füleknél, akkor nem lesz annyira festékes!

Betti, tényleg van rá fülvédő? nem is hallottam!

Szilvianyu: ok, de akkor csere mert visszaviszem az első adagot! Ja és mikor hívtál sz.tem lennt voltam boltban, fiúk meg aludtak (Noé már, Z. még...) de nem gáz, nem hallották, nem reklamáltak!

Én ma karfiol levest és tortellinit főztem!

lola77

Sziasztok!

Köszöni szépen a nagylány a köszöntést,nagyon aranyosak vagytok!!!!!Délután átadom neki!!!
Fene egye meg,olyan gyorsan elrepült ez a 4 év...

Livi!
Már kezdtem örülni hogy esteleg "szomszédok "leszünk :) ,de ha gondolod szívesen elsétálok a Kőnighez megnézni hogy szombaton nyitva van e.Eladó lakások tutira vannak,mögöttünk épült egy tömb,és nagyon sok az üres lakás benne!!!Rezsi szempontjából nagyon megéri idejönni!

Lola!
Én is kérdeztem a logopédust,de már kezd világos lenni a dolog.Tegnap voltunk bennt a nevelési tanácsadóban,ott csak egy jelentkezési lapot kellett kitölteni,hog yigénylejük a logopédust,és majd ők megkeresnek minket,hog ymikortől vihetem,de itt nem mondták,hogy majdcsak jövőre mehet.Kiváncsi leszek mi lesz akkor most.

EDBAnyu!
Ügyi vagy a fogyókúrával,csak így tovább!!!!!

Betti!
Hogy tetszik a meló?Gondolom tök furi megint...

Tényleg eg ykérdés,nem tudjátok hogy a munkáltatómnak meg kell mutatni az új bizimet,vagy semmi köze hozzá?

Zsani!
De jó már elköltöztetek,és annak mégjobban örülök hogy Máté szeret ott lakani!Képeket tehetnél fel!

Hu most gyorsban ennyi,rohanok vasalni,meg takarítani,holnap jön anyós,és csillogni villogni kell mindennek!!!

Köszönjük a köszöntéseket mégegyszer!!!!

Ja én is benne vagyok a zárt topikba,csak szóljatok hogy mikor hova,és hogyan kell menni át :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Na megint itt!

Ja tegnapi matek dogája Somának 100%-os lett, nagyon örült neki, meg mi is megint!
Na jó ígérem nem dicsekszem már, mert agyatokra megyek! :D

Judit!
Láttam Katát múlt héten a tudás várába felkerült elsőként még egy kislánnyal! Biztos büszke a barátnőd is!

Ági01: anyósodról írtad, hogy mostanában rendi! Mi történt? Tán Levi miatt? :shock:
Lehet akkor Ti mehettek előbb, majd írdd meg kíváncsi v.ok, nekünk ezt mondták akkor!

lola77

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Ági!
Dorkának boldog születésnapot kívánok itt is :) Kíváncsi vagyok Julcsit mit mesél mi volt oviban. Mondtam neki, hogy ma lesz tortája is Dorkának és hogy énekeljen majd neki szépen :lol:
Kép

Betti!
Azti, összecserélték a ruhákat?! Még jó hogy végül visszakerülnek az eredeti gazdihoz. Jó hogy holnap már nem is kell menni, persze pénz szempontjából jobb lenne az öt nap :wink: De így a szabadidő több. Sikerült visszaszokni?

Lola!
Ügyes Soma az oltással. Én nagyon nem szeretem a tűt, vérvétel sem tartozott emiatt a kedvenc programomhoz. :? Hű és nem sokára Csani is kapja az első oltást :cry:
Nem halasztották el a felvonulást, mert a templomban énekelt e kórus, beszélt az atya is. Sajna a nagy szél mindig elfújta a mécsest így nem volt túl látványos. A gyerekek aranyosak voltak az előadással.
Suli alatt Zolti volt Csanáddal, addig sétálgattak, nézelődtek. Szerencsére csak foltos voltam, szagos nem :lol:

Cirmike!
Nem haragszom :wink: én is csak röhögni tudtam rajta.
Ej, vigyázz magadra, ne mászkálj a hidegre mert tényleg könnyű megfázni.

Lívi
Nem semmi ami nálatok folyik a házban. Mit tudtok a beázás ellen tenni?

No, Csani felébredt és éhezik :) Tegnap mérték és 90gramm híján 5kiló :D

Szép naopot mindenkinek!
angika

Sziasztok!megint van pár percem.DÉlelőtt gyerekszobában megpucoltam az ablakot..Nem semmi volt úgy, hogy közben a két Manóm csüngött a lábamon..Bius folyamatosan ki akart nézni..Állandóan az ablakban lóg, azért is olyanok az ablakaim mindíg, amijenek...A konyhában is megcsináltam tegnap, de csak belülről, még azt be kell fejeznem, hogy kívül is teszta legye4n.. Tegnap délután lenyugodtam, jókat játszottunk stig a gyerekekkel. Jó, hoyg apa holnap is és hétfőn is itthon lesz napközben, csak délután megy maszekba... Sajnos nagyon rossz géneket örököltem, nagyion ideges, idegbeteg sítlus vagyok, nagyon makacs, akaratos és lobbanékony..Van, hogy egy szóra ugrok és nagyon tudok kiabálni,,Sajnso, ...Aztán, ahogy jött úgy megy is és nem győzök vbocsánatot kérni.Sokáig ezért nem is jöttünk ki apummal, mert ebben teljesen olyan vagyok , mint ő, és két ilyen vérmérsékletű ember nehezen találja meg a közös hangot. Amíg otthon laktam, addíg nem bírtuk elviselni egymást, most, hogy nem, most elég jól kijövünk..

Sok minden áll most a rosszkedvem hátterében, a legnagyobb ok a gyerekek állandó betegességem bagyon aggódok értük, meg vannak családi zűrök is (anyuéknál) amiről itt nem írnék, ki tudja ki olvassa.Na meg anyu viszonya a gyerekekkel, ez borít ki leginkább, hogy ennyire nem számíthatok rá...

De próbálom pozitívan nézni a dolgokat, ittvan az én jó uram és a két gyönyörű gyerekem, akik még ilyen idegbajosan is imádnak..:)

És köszönöm a kedves szavakat, nagyon rendik vagytok, tök jól esik, hogy legalább itt ki tudom írni magamból a bánatomat...Sokat segít...

Kép Kép
joosneagi

Szilvi ezt ugord át!!:)

Hú, most készítettem először mákos gubát sütőben ...Eddíg mindíg csak nyakon öntöttem tejjel a mákkal megszórt kifliket és kész (nálunk a család így készíti..) Most sütőtálvba tettem , rétegeztem, végül leöntöttem vaníliapudinggal és kicsit összesütöttem..Iisteni lett..Hogy eddíg miért nem így csináltam? Bius olyan aranyos volt, mondta, hoyg anya, ez nagyon szép..Bár ő csak Huba Dubának hívja, mint a JIMJAM-es mesefigurát...Édes pofa.

Megint elég csúnya a szeme, pedig tegnap délután már szép volt neki..Mindíg sír a cseppentésnél, de hagyja azért, csak sír a végén és szól, hogy mostmár elég...Remélem Antika nem kapja el..

Antikám este tök édi volt..Azzal szórakozott, hoyg mindíg felállt az asztal szélébe kapaszkodva, elengedte, pár másodpercre megállt és utánn fenékre huppant.Nevettünk rajta apával és ő direkt csinálta, produkálta magát és ő is jókat nevetett magán.Tegnap kézenfogva tett már pár lépést is..Édeskéim, tüneményesek..

EDB-Anyu, és Jutte!

Néztem a képeitekt az iwiw-en, hát csodaszépek a gyerkőcök, mint mindíg... Olyan jó ilyen jó tesókat látni...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Angika!
:lol: ,na majd délután meglátjuk milyen volt Dorka ovis bulija.Gyümitortája egész jól sikerült,csak a diszitéssel gyült meg a bajom,mert banánból akartam egy mosolygós valamit csinálni,és köré meg epret,hát eléggé furin néz ki,de az íze sztem jó :lol:

Lola!
Képzeld most hívott a logopédus nő,és jövőhét péntekre kaptunk időpontot.Kell vinni mindneféle papirokat(hallásvizsg.Gekkoból értékelés,még amikor műtötték azzal kapcs.papirokat...)
Nyugodtan dicsekedj Somáról,hisz ez olyan jó érzés az anyukának :lol: Mondogatja már mi szeretne lenni ha nagy lesz?
Anyós,hát ja megvagyunk,még a vizsgámra egy doboz bonbont i skaptam,de akkor is na,anyós az anyós,és nem tudom elfelejteni amiket csinált velem,velünk régen...amúgy igen Levi miatt teker ennyire sztem...és ez is eléggé kiábrándit,szegény Dorkát enyi idősen le sem sz@rta...

Ági!
Hát eléggé hasonló a természetünk,én is eléggé ideges tipus vagyok,és sokszor szegény Dorkával veszekszem,mert csak ő van itthon...

Van egy rossz hírem,jövőre vesz a párom cége egy új trailert,és aki annó volt az állandó ügyeletes,most ő elment.Így a Balásznak kell elvállalnia 90%.
Ááá tök kész vagyok,napi 10 órát melózik minimum,és még utánna is állandó ügyeletben kell lennie,még hétvégén is.És ha mennie kell akkor azon fogok parázni hogy vajon hazajön e.
Szerintetek ezt hogy csinálhatja egy cég,hogy napi 10 órát dolgoznak eleve,és utánna még állanó ügyeletes,tehát napi 24 órában kell készen lennie,és akár mennie?????Úgy feljelenteném ezt a ...céget!!!

Na megyek Levi éhes..
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

Ági, DORKÁNAK mi is boldog szülinapot kívánunk!!!!

Ja és bocsi Cirmike, elírás volt, Rékának boldog névnapot. (köszi Lola)

Én is tartok a többiekkel a topikot illetően, csak szóljatok, hogy mikor és hova kell menni.

Vivi még mindig kicsit taknyos, Niki még hál istennek nem. Lehet megint csak a foga, mert más baja nincs. Csak már bújna ki valamelyik.

Betti,
Hogy elrepült ez a hét, nem? Jó, hogy ohlnap már otthon lehetsz. Nálunk is előfordult a böliben, hogy Nikire más nadrágot adtak kintre, de ez a Niki és a fiú hibája, mert mindeketten válltig állitották, hogy az a Nikié. Édes sziveim.

Lola,

Gratula Somanák a magatartásához és a dolgozathoz.
Igen Vivi még kétszer alszik. Dlélelőtt egyet, meg ebéd után a Nikivel.

Megyek, Vivi ma borult egyet bölcsiben és megütötte a kis kobakját, és most elég nyügös tőle.

Csilla
lexyca

Boldog szülinapot kívánunk mi is Dorkának!!!

Képzeljétek! Tegnap este itt volt apu, és mikor ment el, Matyi integetett neki és mondta, hogy pápá! :D

Megyek, készülődök az oviba. Kézműveskednem kellene, de nem tudom, hogy oldom meg Matyival az oldalamon + Bendi.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Rékának boldog névnapot utólagosan is!

Dorkána boldogságos születésnapot!

Lola,
gratulálok Somának, nagyon ügyes. Ezek szerint jó matekos lesz. Én nagyon utáltam...a fiúk jobbak a reál tárgyakban. CSak így tovább:) Tortellinit saját magad készíted?
És igen, szerdán van a bölcsi...csak kicsit benéztem a napokat :oops:
Szilvi,
Emesének is gratulálok, nagyon ügyes és szorgalmas :D Tök jó, hogy ilyen kitartóan csinálod a fogyit. Én nem tudnám megállni, hogy ne egyek abból, amit a család eszik. Ügyi vagy nagyon.

CSilla,
szegény Vivi. Azért nem lilult be, ugye? De legalább már nem sír a bölcsiben, ez nagyon jó. Mikor mentek a módszertaniba? Szólsz majd? Köszi...

Ági01,
szegény férjed, és Ti...nehéz lesz ilyn sokat Apa nélkül..én már csak tudom :roll: de kitartás! A lényeg, hogy van munka.
EGyébként én is nagyon ideges típus vagyok...túlságosan is. Pedig nem kéne:)

JÁgi,
én is hasonlóan csinálom a mákos gubát, jó ötletet is adtál, mert rég csináltam:) Huba-duba de édes :lol:
Az élet apró örömei :D

Jutte,
láttam a mülleres, és az intersparos újságba is, hogy akciósak a hajfestékek, palette azt hiszem....szerintem a kellékesnél sem olcsóbb. Áron előtt én is festettem a hajam..de már három doboznyi kellett három hetente...nem volt valami gazdaságos.

Most megyek, megnézem a született feleségeket felvételen :D

Sziaszok

KépKép
szilvia1981

SZIASZTOOKKKK!

Bocsánat mindenkitől, megvagyunk még, élünk még, jól vagyunk, nem betegeskedünk.

Nagyon sok boldogságot kivánok Rékának és Dorkának is!!!!

Elég sok minden történt velünk mostanában (apa szembetegsége, túlórák, költözködések, koránkelés miatti "szétesés", munkahelyi (elég nagy) zűrök), ti meg (hál istennek) nagyon sokat tudtok irni, én meg általában csak visszaolvasni és képtelen vagyok reagálni, pedig úgy szeretnék, de egyszerűen nem megy.

De holnap szabin leszek, igyekszem visszaolvasni, legalábbis a végét és akkor tudok reagálni is, nem csak magunkról irni.

Tegnap nálunk is volt Márton-napi ünnepség, igaz csak röviditett változatban, mert a lampionos felvonulás és a tábortűz, zsiroskenyér+hagymaevészet is elmaradt, és a töklámpásért járó ajándékosztás is mára maradt.

A Virágék csoportja szerepelt, neki nem sok önálló szövege volt, kemény két szó :D , de olyan ügyesen énekeltek magyarul és németül is és nem volt szégyenlős és félénk és én mint büszke szülő ültem az első sorban. Bár volt egy kis gubanc is, mert apa akkor jött be a templomban, amikor a végén már csak egy-két embert várt arra, hogy ki tudjon menni, a papáék meg el sem jöttek, holott megigérték. Sirt is a lelkem, sajnáltam nagyon.

MBT cipőre reagálnék még gyorsan: én is visszaküldtem már egyszer javittatni, mert az orrán a varrás szétjött és mindkettőnek a sensor be volt repedezve. Két hét múlva kész is lett. Kicsit nagyon is furcsállottam, hogy még fél éves sem volt, mikor tönkrement, kicsit nagyon korainak tartottam még. Nem tudom megmondani, bár sokan kérdezik, hogy jót tesz-e a lábamnak, stb., de nem tudom igazándiból megmondani, mert nem tudom összehasonlitani, hogy most mennyire fájna vagy nem fája, ha sima cipőben járnék. Az tuti, hogy szinte minden este izomlázam van hátul a combomban és a popómban, és ez a cipőtől van, mivel szinte egész nap rajtam van.

Jaj, Virág egyik aranyköpését még leirnám: Megyünk egyik délután a boltba, mikor a piros lámpánál megkérdezi: anya, veszel majd nekem a boltba valamit? mert a szám már jár! és ott cuppogott, nyam-nyamolt a hátsó ülésen! Azt hittem megzabálom!

Sajnos a fényképezőgépet tegnap leejtettem :cry: :oops: :evil: , igy nem működik. Tavaly ugyanigy jártam, akkor a Télapó volt olyan aranyos és hozott egy másikat, de úgy látom ezt minden évben eljátszom... Nem tudom mennyire sajnál meg idén, de elsősorban a szervizbe kellene vinnem és nem a csodákban hinnem :)

Anyatalit sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, most tényleg kevesebben voltatok, de reménytelen volt a dolog, mert Virágot nem tudtam lepasszolni (nekem is inkább az esti időpont a jobb), nem bántólag mondom, de tényleg jobban tud az ember figyelni a másikra, arra, hogy mit mesél, ha kevesebben vagyunk. Sebaj, remélem a legközelebbire megint eljutok.

Annyi mindent irnék még, meg persze hozzá is kellene szólnom a ti bejelentkezésetekhez is, de most kimegyek Virággal egy kicsit a teraszra játszani, mert este 10-kor szokott elaludni, nem fárad le délután, az oviban meg sajnos leteszik délben aludni :? . Ha megtudja, hogy holnap itthon leszek (márpedig legkésőbb reggel megtudja), akkor el hozom délben. Délelőtt természetesen egy csomó mindent szeretnék megcsinálni (főleg házimunka), de jó lenne egyszer már magam kialudni is (hétvégén legkésőbb 7-kor kelés van), még nem döntöttem el mit teszek.

Igérem még ma, vagy holnap délelőtt jövök és hozok egy-két friss képet is.

Sziasztok!!!!!!!
Hugi

hugodugo

Kép töklámpásaink

Kép töklámpásaink fényesen

Kép kis komolyságom :)

Kép szinte elválaszthatatlanok

hugodugo

Na J.Ági most legyél büszke magadra több okból is akkor!
1. két ébrenlévő lurkó mellett nekiálltál ablakot pucolni, ez több mint sok! És ők valamelyest hagytak is, szupi gyerekek!

2. Ha tudod magadról milyen vagy, az már nagy lépés szerintem! Ezért tudsz hamar túljutni a " kezdődő depiden"...
Anyud hozzáállásához: próbáldd meg elfogadni (tudom marha könnyű mondani) hogy ez van, így ha v.mi változik poz. írányba, akkor csak örülni fogsz. Ha mindig ezen agyalsz, mindig csak negatív dolgokkal táplálod Magadat!
Ha most zárt topik lennénk már írnék még mást is a családi zűrötökhöz... meg Apudhoz való viszonyodhoz, meg Anyudéhoz is!
Nagyszülőnek is meg kell érni, szóval még van remény!!!

Amúgy én Anyukámmal v.ok így, hogy tök egyformák vagyunk (vérmérséklet, világlátás, habitus) ezért nehéz vele 1 órát is kibírni, vagy inkább "otthon". Sokszor vágyom "haza", de ha odamegyek fél óra múlva már jönnék el... és áldom az Istent hogy itt van Nekem a fészkem és a családom! :? :!:

Hugi!
Szegény Virág sajnálom hogy csalódott a Papáék miatt. Lehet v.mi elfoglaltság jött közbe, nem?
MBT cipőt azért tudod még hordani?
Elképzeltem ahogy sötétben játszotok a teraszon! :D
Majd ha zártak leszünk (Te benne vagy?) elmondod mi a gond a cégnél? Vagy az amit már korábban is mondtál, írtál?
Nem semmi Virágnak ez a nagy plüssmackó! Nálunk az ilyesmik sose jöttek be Somának! A komolyságos képen annyira édi, tiszta Te, pedig eddig még sosem láttam hasonlóságot köztetek! :oops:

Na jó éjt még lakkozok, zuhizok...

lola77

LOLA:
Az az igazság, hogy én nem beszéltem a papával az ünnepség miatt, de Virág annyira mondta, hogy megbeszélték, megbeszélték, hogy a végén felhivtam. Mondta a papa, hogy igen, Virágnak igaza van, megbeszélték, hogy elmennek, de olyan fáradtak voltak.... :shock: Csak azt nem értem, hogy akkor miért igérte meg előtte való nap, hogy jönnek, másrészt 20 perces volt az egész, a házuktól nem messze, Virág se szerepel túl sűrűn, szóval kicsit rosszul esett azért.
Persze, MBT cipőmet használom (csak abban a két hétben nem volt), nincs vele most semmi gond, és még a mai napig is billegek benne, ha nem figyelek arra, hogy azon az egy bizonyos ponton álljak, mármint ha meg is akarok talpon maradni :D
Jó volt kint egy kicsit a levegőn, bár Virág igy is 10-kor aludt el sajnos. Kivittük a lampionját, azzal is világitottunk. Egy darabig fociztunk, csak a szomszéd kiskutya nehezményezte hangos ugatás formájában, hogy nem lehet velünk, igy elmentünk inkább sétálni (motorozni) a sötétbe. Vittük magunkkal a lampiont is, Virágnak tök tetszett a dolog. Aztán sajnos annyira lóbálta egy helyen, hogy elaludt, de a kisboltba megkértük az eladót, hogy gyújtsa meg nekünk.
Alvás most érdekes volt, mert húztam, ameddig tudtam, mert Virág igazándiból apjával alszik el, ez nálunk egy szokás, én fürdetem, meg vacsit csinálunk, , mert olyankor apa olyankor még nincs itthon (ha ne adj isten esetleg mégis, akkor addig hiradózik,) aztán játék ahogy sikerül vagy csak apa, vagy esetleg hármasban, altatás az övé, addig enyém vagy a számitógép, vagy a konyhai romhalmaz eltakaritása. Igen ám, de apának közbejött valami, nem ért még haza, úgy nézett ki, hogy velem kell aludnia. Teljes kétségbeesés a gyereknél. Szegénykém nagyon odavolt, hogy de hát ő apával akar. Mondtam okés, semmi gond, induljon el a lakásba és keressen egy apát, mert én nem látok egyet sem. Aztán nevetett csak. Fogmosás után érezte, hogy komoly a dolog, mert hát apa még mindig sehol, és megkérdezte, hogy akkor most tényleg velem kell-e aludnia. Én meg azt feleltem, hogy nem kell, aludhat egyedül is :P Persze igy inkább engem választott. Készülődik fel az emeletre, viszem be neki a málnát a szobába (amint lekapcsolom nekik a lámpát, abban a pillanatban szokott inni kérni :D ), amikor is meghallottuk apa autójának semmivel össze nem téveszthető, erős berregő hangját. Hát az az örömöt látni kellett volna. Tiszta extázis, hogy mégis csak apával alhat. De persze volt dumálás még a sötétben!

Én is megörültem, mert csak úgy kipróbáltam a fényképezőgépet, hogy még egyszer tudatosuljon bennem az állapot, hogy no camera no foto, amikor is kikerekedett szemekkel vettem tudomásul, hogy műkszik!!!! Annyira örülök, egyből magamhoz szoritottam :) Remélem többet már nem ejtem le.

Igen, Virág nagyon-nagyon apjára hasonlit (természetileg meg inkább rám), de mostanában már hallom vissza, hogy mintha kezd ez a gyerek az anyjára is ütni. Szóval alakul a csajszi :)

Virág egyébként a plüssmackót úgy kezeli, mintha a tesója lenne. Ezt halál komolyan mondom, totál odavan érte. Volt már bent az oviban is, de nagyon szépen megkérték a kedves szülőket (mármint apát és engem), hogy ugyan már többet ne vigye be a gyerek, mert altatásnál külön ágyat kellett a nagymacusnak adni, mert akkora és Virág ugye vele akart aludni. A szekrényébe, szekrényére nem fér, úgyhogy a maci igenis várja meg otthon szerető kis gazdiját. Régen a Lili baba volt ilyen, aztán a Hápi, ja nem bocsánat először volt Hápi, aztán a baba, de nagymacus, mióta megkapta azóta a TOP1-ben van benne :D Persze azóta kapott közepes macit, meg kismacit, meg mindenféle macit azoktól, akiktől a nagyot, úgyhogy mindenféle kistesómérettel rendelkezünk már. De tényleg hihetetlen jó bundija van neki, van olyan is, hogy Virág úgy alszik el, hogy a nagymaci lába a párnája.Sőt, be kell, hogy valljam, hogy én is aludtam már vele, a fejem volt a lábán nekem is, és nagyon kényelmes volt.

Istenem, hogy én mennyit tudok irni! Teljesen kiszáradt már a szám!

És még mindig tudnék mit, mindjárt elgondolkodok egy kicsit, hogy most folytassam, vagy majd inkább holnap. Félek, hogy ha most fogom, akkor majd csak holnap hagyom abba.... :shock: :lol:
Pedig még vacsit kell adnom apának, más dolgom most már nincs, vagyis lenne a vasalás, de elnapolom. Pár napot, még nem tudom mennyit, mert hiába a holnapi szabi, szombaton megyek dolgozóba.

Zárt topic: én benne vagyok, persze ott részletesebben ir az ember.

Na most abbafejezem magam egy kicsit, mert vacsit adok apának, de szerintem már csak holnap jövök vissza.

Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok, Hugi

hugodugo

Sziasztok,

Tud valaki itt Tatabányán egy jó szemészt, akinél kontaktlencsét is lehet rendelni? Eddig Tatára jártam a Capricornus patikai rendelésre, vagyis csak odatelefonáltam, hogy rendeljenek és egy hét múlva mentem érte. De most már két hete nem tudom elérni őket telefonon és már igy is két héttel túlhordtam a kontaktlencsém.

Köszi

Judit
Kép
Kép
jutte

Jutte?
Ofotértban nem próbáltad? Vagy a centerben a Vision expresszben?
Csak szemész jó?

A kórházzal szemben a bánhidain van szemész, az új épületekben. Ha jól tudom.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok Lányok!

Dorkának Boldog Szülinapot!!!!

Jutte: Sajna nem vagyok jártas a Tbányai szemészeknél... Talán más...

Hugi: Naggyon bírlak! Ekkora dumát! :lol: :lol:

Fúú csajok, mi lesz ha mindenki el-és kiereszti magát a zárt topikban! :lol: :lol: Szerintem egész nap csak olvasni fogunk! De jó lesz! Szóval mikor költözünk?

Szerdán Tomikámék kidóbós bajnokságon voltak. Az évfolyamukból választottak ki egy csapatot (asszem 6 fiú 6 lány), Ő volt a csapatkapitány, és 17 csapatból bronzérmesek lettek! Tanárnénink is nagyon örült nekik, annyira drukkolt, és azt mondta kapnak egy ofő-dícséretet is. (ja, és bónuszban nem kellett másnapra leckét írni, meg tanulniuk!, mondjuk nehéz is lett volna mert 1-től negyed hétig a Ságvári iskolában voltak...)
Az eredményhirdetésnél, amikor szépen felsorakoztak, Tamarám már kiszúrta, hogy itt bizony az érem mellé csoki is kerül átadásra, úgyhogy teljes izgalomba jött, és nem bírta kivárni a végét, kirongyolt a terem közepére és elkunyizta Tomikámtól a csokiját. Volt röhögés...

Na megyek, főznöm kell, jövök még...
v.erika

Sziasztok!

Erika
Nekem is már a tűzhely mellett kéne állnom. :D Krumplifőzelék lesz fasírttal,kár hogy nem készül el magától.
Magam elé képzeltem a csokis jelenetet.Édes Tamarám.
Kismamaújságoknak még nem is tudtam nekikezdeni.Talán majd ma este egy kicsit tudok olvasgatni.
Gratula Tomiéknak a szép eredményért!!

Jutte
Sajnos nem tudok segiteni szemészet ügyben.nagyon édesek a fotók iwiwen.
Máté jól viseli a logopédust.?Ott miket csináltok?.Hangokat képeket iylsemiket nézegettek?

Anikó
Ma csinálom a képeket istiről,este küldök néhányat.
Én is olyat szeretnék mint Loláé hogy a karifa mellett ajándékokkal van a kisfiam.De amugy abszolut rád bizom mert PROFI vagy!!
Darabszámot majd megirom.
Előre is köszönöm.

Emeseanyu
Te merre vagy?

Hugikám
Köszönöm hogy jöttél.Nagyon szeretem olvasni amit irsz.Csúcs vagy !!
Nagyon csinos Virág az új fririvel.Ő szerette volna levágni?
Nagyon szépek a töklámpásaitok.
Sajnálom hogy a papáék nem mentek el a műsorra.ilyet kihagyni...
Nálunk ma lesz a Márton napi felvonulás.Lesz forralt bőr.libazsiros eknyér,minden finomság.

Csilla
Szuper hogy bezsokott a nagylány!!
Elindult már Vivi ugye?
Fogak meg majd jönnek,csak ne fájdalmasan.

Folyt

Kép
berna23

Természetesen nem forrat bőr lesz,hanem bor. :lol:

Csajok
ma Istike majden két ujjal lett szegényebb,odacsuktam neki az kocsiajtóhoz. :cry:
Teljesen pánikba estem,nem találtam a kulcsot se hogy kinyissam a bezárt ajtót.A látvány olyan volt hogy ha kinyitom az ajtót leesnek az ujjai.Annyira ordított,én meg csak sipákoltam jajgattam hogy nem igaz, jaj Istenem.
Szerencsére az ijedségen kivül más baj nem történt,hihetetlen hogy nem tört el neki.Semmi baja nem lett.
Annyira lelkifurdim van.Ő elmondta hogy az autósülésnél akarta megigazitani a biztonsági övet.

Csak szerdán kell mennem melóba.Addig szabizatnak,mert még van 16 napom.Szerdán is okatatás lesz.Hurrá.

Betti

Kép
berna23

Reggelt!

VErika!

Nem semmi lehetett Tamara, nagyon jó lehetett a jelenet. Ügyesek voltak Tomiék ismételten.

Betti!

Na ma már pihinapod van! A forrasztós kérdésre igen a válasz. Múltkor kimaradt. Persze nem a lecsinibb lett, de a lényeg, hogy úgy sikerült, hogy sikerült működésre bírnom a kutyus fülét.

Kamilláztam megint Daninak és már tegnap este Zoli mondta, hogy szerinte tovább kéne jönni a bőrnek, én akkor mondtam neki, hogy ennél tovább szerintem nem húzható és most reggel néztem, hogy lehet igaza lesz, hogy letapadt ott nagyon hátul, a makk végénél. Majd este asszem megmutizom megint Zoli anyukájának, hogy Ő hogy látja. Még jó, hogy jöv héten vissza kell menni kontrollra, mert ha valóban van még egy kis letapadás, akkor még időben elcsíphetjük.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Jó hogy nem lett baj. Stramm gyerekek vannak manapság. Olyan sok mindent kibírnak. Ezentúl gondolom jobban odafigyelsz!
Idei szabid ez még??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Én süti sütésben vagyok (délután jönnek anyósomék), így túrós és meggyes-mákos rétest csinálok, meg takarítok. Emesét is úgy hozzák haza, mert neki estem a nagytakarításnak. Délután négyig végeznem kell.

Betti: hú, de jó, hogy most pihi, akkor jövő héten is csak két napot melózol, nem? Szegény Istike ujja, sok gyógypusszancs rá!
És Te amúgy hogy bírod a munkát? Fizikailag? Hamar belerázódtál?

Hugi: nagyon jók a fotók, jók a lámpások, Virág nagyon cukker, szerintem változatlanul tiszta apája! Haja nagyon édes, szöveged lekörözhetetlen! :)
És Te amúgy jól vagy??

Zárt topik: szerintem, mivel a legtöbb törzstag már nyilatkozott, szerintem csináljuk meg hétfő felé, hétvégén úgy is pangás szokott lenni. De én azt szeretném, ha lezáratnánk ezt a topikot. Van abban is ráció, amit Gabi mond, de én megmondom őszintén, szeretném, ha ez a topik normális maradna és erre nincs garancia, ha elmegyünk. Aki szeretne csatlakozni, keressen minket, vagy ha itt akar mindenképp, nyisson nyugodtan új Tatabányát, nem??

Gabi: részemről teljesen mindegy, ki nyitja a zárt topikot, csak magamban merült fel, milyen jó lenne, hogy egy ősrégi tag, mint én nyitná, aki szintén ezt is nyitotta. De nyugodtan nyisd meg, ha akarod. Úgyis több admin kell majd.
Sajnálom, hogy Dani kukija még mindig nincs teljesen rendben. Meg fogja mutizni a kontrollon vajon a dokinak??
És nem rosszallásból írtam ám a lelkifurdit, persze, mindenki más, én magamról tudom, hogy nem sok mindent adok ki a kezemből gyerekekkel kapcsolatban, ami nem biztos, hogy jó. De igazad van, a fontos, hogy helyrejöjjön Dani kukija és anyósod tapasztaltabb ebben.
Ügyes vagy kutyussal! Írtál azért az eladónak egy rosszallást? Én tuti csak semleges értékelést adtam volna neki.

Livi: jobban van Timikéd? Kaptál végül is hófehérkét törpékkel?

Verika: gratula a nagyfiadnak, Tamara pedig írtó cukker lehetett! :)

Jági: írok privit!

Na mentem lányok, dolog van!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Jutte: én nem tudok ebben segíteni sajnos!

Lola: nyugodtan dicsekedj Somáddal, abszólút megértelek! Én is folyton azt teszem velük, főleg Emesével a suli miatt.

Ja, igen, matek dolija ötös lett neki! :) Ma meg témazárót írtak!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági: nagyon ügyes vagy az ablakkal, meg a többivel! Abszólut jól megfogalmazta Lola, amit én is gondolok! Légy büszke magadra! Csinos, fiatal nőci vagy, két édes gyerkőccel, akikről ügyesen gondoskodsz, szép otthont teremtettetek! Úgyhogy nincs depi! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Laptető ment az illetékeseknek! :)

Livi: sajnálom a helyzetet a házban. Lehet, hogy tényleg most érett meg a dolog egy lakáscserére? Olcsóbbak most az ingatlanok!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

A pihenés és lájtos munka mellett döntöttem, de nemsokára megyek Virágért, reggel a lelkem már tudta, hogy anya nem dolgozóba megy, én meg nem tudtam neki hazudni, annyit mondtam, hogy más dolgom van, de szeretné-e, hogy ebéd után érte menjek. Persze hatalmas, fülig érő vigyor volt a válasz :D

Én nem főzök, tegnap rizses húst hozott Szabi, annak csak a felét ettem meg, ő kimegy délben enni. De holnapra mégis csak kellene valamit alkotnom, mert nem leszek ugye itthon.

Betti:
Biztos fura neked most újra dolgozni, de egyben gondolom jó is. Legalábbis magamról tudom, hogy én is nagyon vártam már, hogy mehessek, de most meg már nagyon nem szeretek és inkább lennék itthon, de hát ez nem kedv kérdése ugyebár.
Szegény Istike! Egyszer én is odacsuktam véletlenül Viru egyik ujját az autóhoz, ő is nagyon sirt, természetesen nekem nekem is lelkiismeret-furdalásom volt. Nagyon tud fájni, tapasztalatból tudom, egyszer én saját magamnak csuktam oda egyik ujjamat, hát tiszta lökött vagyok! Gyors gyógyulást neki aprótalpúnak!!!!
De jó, hogy nektek ma lesz az ünnepség, remélem ilyen napsütéses idő lesz délután is, mint most. Bár reggel mikor a gyerekek elmentek azt hittem odafagyok a kapuhoz integetés közben, olyan hideg volt.

Gabi:
Remélem Daninak most már javulni fog szép lassan a kukaca és ha esetleg van még egy kis letapadás, akkor azt a kontrollon észreveszik.
Ügyes kis ezermester vagy, szépen megcsináltad a kutyust!

vERika:
Gratulálok Tomiéknak, ügyesek voltak! Biztos aranyos volt, ahogy Tamarád odament Tomihoz, biztos mindenki elmosolyodott rajta!

Jutte:
Én sem tudok sajnos kontaklencse-ügyben segiteni, de remélem megoldódik.

Hát gyerekek! Olyan jó, hogy igy örültök nekem, mert én sem vagyok túlságosan a toppon, elég sok minden összejött ismételten, de komolyan próbálok nem odafigyelni rájuk, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy túl sokat foglalkozni a dologgal, mert csak magamat teszem tönkre.
Ahogy már tanácsoltátok JÁginak is, én is úgyanigy gondolom, hogy muszáj egyes problémákon túllépni , nem szabad sokat rágódni, mert a környezetünk sinyli meg. Főleg a gyerekek ugye, mert velük vagyunk a legtöbbet. Persze kihat az egészségre is, nekem pl. a köszvény az, amit a sok idegeskedésre, aggódásra, stresszre foghatok, ami ilyen hideg időben naná, hogy előjött, pedig a legerősebb gyógyszert szedem rá. Tudom én is, hogy nagyon nehéz, de úgy döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó tönkretenni az egy szem életemet hülyeség miatt és megpróbálok minél többször inkább vidám és jókedvű lenni. Aztán, hogy ezt mennyire tudom a gyakorlatban is megvalósitani, azt még nem tudom, mert most igy gondolom, de holnap megyek dolgozni..... :?

Most ezt a részt elküldöm és ezt az oldalt visszaolvasom, többre sajnos nem tudok vállalkozni.

hugodugo

Újra itt.

Melóban jártam excel tanfolyamra, négy alkalmas volt, abból egy elmaradt, az ötödiken pedig házivizsga volt. Meló után volt, este 7-ig, a vizsga pedig egy órás volt, 20 perccel hamarabb kijöttem, mert kész lettem, végigcsináltam (sokakkal ellentétben), de ez nem azt jelenti, hogy jó is lett, mert voltak olyan számitások, amik egy másikból következtek. Majd meglátjuk az eredményt. De mást ne kérdezzetek, fogalmam sincs, hogy mi lesz a következménye a sikertelen vizsgának és mi a sikeresnek, stb.

Virágnak mi akartuk elsősorban levágatni a haját, mert nem mindig engedte összefogni és az oviban csak úgy lehettek a gyerekek. Meg elég vékonyszálú az övé, gyér, meg én is le szerettem volna vágatni a sajátomat (nem tudom hogy raktak engem annak idején össze anyuék, de valamit forditva tettek, az tuti, mert én pár dolgot forditva csinálok, pl. mindig hidegben, télen vágatom le a hajamat). Aztán most már ő is mondja néha, hogy jaj de jó, hogy rövid, mert nem kell összegumizni pl. fürdés előtt. És azt vettük még észre apjával, hogy mióta levágattuk nem bandzsit annyit, mint előtte. Lehet hogy zavarta a haja. Mondtam neki tegnap este is, hogy ha egy-két oldalsó szál előremegy a szeme elé, akkor nyugodtan kotorja el onnan.

A zárt topicban én is benne vagyok, anyatanyát megnéztem, nekem szimpi.

A picasawebre nem tudok feltölteni képet, mert képzeljétek el nem enged be a jelszavammal. Először azt hittem, hogy valamit elgépeltem. Aztán azt hittem, hogy rosszul tudom a jelszót. Aztán előkerestem végre a kisokosomat és kiderült, hogy jól tudtam a jelszót, jól gépeltem be, mert úgy csináltam, mintha lassitott felvételen lennék és mégsem enged be. A saját képeimhez, a saját google fiókomba!!! Hihetetlen egy masina! Úgyhogy most mérges vagyok! Picit. Aztán majd lenyugszok (gondolhatják, hogy pár hetes sikertelen próbálkozás után mennyire lehetek ideges emiatt) és kitalálom, hogy milyen másik oldalra lehet hasonló módon fényképet feltenni, mert önmagában a picassával tök meg vagyok elégedve.

A Megajátszóhoz is hozzászólnék még egy pár szó. Reggel 10-re, nyitásra mentünk, vittük Viru unokatesóját is. Elég sokfajta ugráló volt, meg ott volt az a 3D-s mozi is, a büvész, akkor az a bobo gokart vagy mifene, szóval jól érezték magukat, jól elfáradtak, kivételesen nem kellett este sokáig altatni.
Erről jut eszembe, nem tudjátok véletlenül most már akkor végleg bezárt a Fánivár? Olyan jó lenne ilyen hideg, szeles időben elvinni valahova a gyerekeket játszani.

Valamit még biztos kifelejtettem, de már megint csak magunkról irtam, bocsi. Lassan elmegyek Viruért, bár biztos tűkön ül és vár rám. :lol: Fél 1-ig be van zárva az ovi, addig nem lehet bemenni. Ha hazajöttem folytatom most már tényleg a hozzászólásokkal.

hugodugo

Szilviáinknak Boldog Névnapot!!!

Elfelejtettem reggel pedig eszemben volt. :cry: :oops:

Szép napot nektek!!

betti

Kép
berna23

Na, szusszanok kicsit.

Nagyszoba kész, fürdő, wc kész, süti kész. Még van a kisszoba, konyha, meg felmosás. De most alszanak a manók, ha elaludtak, megkísérelem mellettük csöndben megcsinálni a kisszobát. Majd meglátjuk.
Ma mákos tészta az ebédem, manóknak maradt tegnapról, szerintem uram is azt eszi, mint én, mert imádja. Meg engem is! :) Ennek éjjel jelét is mutatta! :oops: :lol:

Képzeljétek, a sóginőm, aki Írországban lakik, egyik nap telefonált, hogy mi történt. Sétált a lakótársával az utcán (Dublin) és egyszer csak meglátja a Ganxta Zolit és még két zenész társát ott sétálni! Nagyon megörültek, hogy látnak magyarokat, meg hát kiket és oda mentek megszólítani a Zoliékat és beszélgettek. Mondták, hogy egy klip forgatás volt nekik kint, de már kész voltak vele. Aztán másnap láttam a startlap híreken, hogy Ganxtáék Dublinban! :)

Na menek, folytatom a melót!

Hugi:
ja, teljesen igazad van! Legyél mindig vidám nőci, felejtsd el a gondokat, a hülyéket, úgyis tele van velük a világ! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bettikém: köszönöm!! Addig nem akartam írni itt Szilvinek, nehogy azt higgyétek,azért írom, hogy köszöntsetek meg! :oops:

Szóval Szilvinek:

Boldogságos (szó szerint) névnapot kívánok!!! Puszi

A Drusza :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még azt akartam kérdezni, hogy nem érdekel e valakit alig használt fekete cserkó borostyán nyaklánc. Bencusnak rendeltem és vettem tavaly, de nem tudtuk használni, mert nem volt konkrétan nyaka! :)

http://www.borostyanlanc.hu/index.php

Itt vettem. 3500 + posta volt. De 2000-ért megválnék tőle.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

KEDVES SZILVIÁK!!!!
NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK NEKTEK! Látjátok még a napocska is kisütött!

hugodugo

Hugi: köszi! Biztos mi miattunk, igazad van! :lol:

Na tényleg menek tovább robotolni! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvijeink! Boldog Névnapot Nektek! [img]

Kép
v.erika

Ha valakit érdekel, nagyon aranyos adventi naptárakat lehet kapni a Lidl-ben. Nem az az előre tárazott csokis-fajta, hanem varrt, kiszsákos falra akasztható. És sztem tök jó áron.

Betti: Húúú Istike újja! Még a hideg is kirázott...

Gabi: Lehet, hogy normálisan gyógyul és még alakul Dani kukija, de ezért mutasd meg a dokinak.

Szilvianyu: Azt a huncut mindenségeteket!!!! Előnévnap volt?
Kép
v.erika

EDB anyu!

Én is pont rá akartam térni a zárt topikra, hogy megnyithatnánk, mert a többség igennel nyilatkozott. EDB anyu, akkor regizz be az anyatanyára és nyisd meg szerintem akár ma is, azt majd szépen odaszállingózunk. De az egyik modi szerepét szívesen elvállalom, már ha elégnek ítélitek a jelenlétemet.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Még amíg el nem marad!

Nagyon boldog névnapot kívánok Szilviáinknak.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Fánivár!

Múltkor eljöttünk az Omega előtt és azon a futó kivetítőn szerepelt a Fánivár is. Meg is lepődtem, hogy megint kinyitott, de ezek szerint, csak elfelejtették frissíteni a feliratokat! :lol: :lol:

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tanuló kutyus!

Expressz-en vettem, tehát értékelni nem lehet. Reklamálni nem reklamáltam, mert a postának a nagy részét Ő állta (ugye a 805 Ft-ból nekem csak 200 Ft-ot kellett fizetnem) árban jó volt a kutyus, az egy bibijét megcsináltam, a piszkosságát kipucoltam. Szóval most már megérte ennyiért. Az árával nem is volt bajom, hanem az, hogy valaki így kiad a kezei közül dolgot. Mindegy nagyon tuti kis kutyus lett belőle, csak használják is.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Media Markt-ban megint 0 %-os THM-es hitellehetőség van 12-16-ig 30 hós futidővel. Ha valakit érdekel.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?