LOLA:
Az az igazság, hogy én nem beszéltem a papával az ünnepség miatt, de Virág annyira mondta, hogy megbeszélték, megbeszélték, hogy a végén felhivtam. Mondta a papa, hogy igen, Virágnak igaza van, megbeszélték, hogy elmennek, de olyan fáradtak voltak....
Csak azt nem értem, hogy akkor miért igérte meg előtte való nap, hogy jönnek, másrészt 20 perces volt az egész, a házuktól nem messze, Virág se szerepel túl sűrűn, szóval kicsit rosszul esett azért.
Persze, MBT cipőmet használom (csak abban a két hétben nem volt), nincs vele most semmi gond, és még a mai napig is billegek benne, ha nem figyelek arra, hogy azon az egy bizonyos ponton álljak, mármint ha meg is akarok talpon maradni
Jó volt kint egy kicsit a levegőn, bár Virág igy is 10-kor aludt el sajnos. Kivittük a lampionját, azzal is világitottunk. Egy darabig fociztunk, csak a szomszéd kiskutya nehezményezte hangos ugatás formájában, hogy nem lehet velünk, igy elmentünk inkább sétálni (motorozni) a sötétbe. Vittük magunkkal a lampiont is, Virágnak tök tetszett a dolog. Aztán sajnos annyira lóbálta egy helyen, hogy elaludt, de a kisboltba megkértük az eladót, hogy gyújtsa meg nekünk.
Alvás most érdekes volt, mert húztam, ameddig tudtam, mert Virág igazándiból apjával alszik el, ez nálunk egy szokás, én fürdetem, meg vacsit csinálunk, , mert olyankor apa olyankor még nincs itthon (ha ne adj isten esetleg mégis, akkor addig hiradózik,) aztán játék ahogy sikerül vagy csak apa, vagy esetleg hármasban, altatás az övé, addig enyém vagy a számitógép, vagy a konyhai romhalmaz eltakaritása. Igen ám, de apának közbejött valami, nem ért még haza, úgy nézett ki, hogy velem kell aludnia. Teljes kétségbeesés a gyereknél. Szegénykém nagyon odavolt, hogy de hát ő apával akar. Mondtam okés, semmi gond, induljon el a lakásba és keressen egy apát, mert én nem látok egyet sem. Aztán nevetett csak. Fogmosás után érezte, hogy komoly a dolog, mert hát apa még mindig sehol, és megkérdezte, hogy akkor most tényleg velem kell-e aludnia. Én meg azt feleltem, hogy nem kell, aludhat egyedül is
Persze igy inkább engem választott. Készülődik fel az emeletre, viszem be neki a málnát a szobába (amint lekapcsolom nekik a lámpát, abban a pillanatban szokott inni kérni
), amikor is meghallottuk apa autójának semmivel össze nem téveszthető, erős berregő hangját. Hát az az örömöt látni kellett volna. Tiszta extázis, hogy mégis csak apával alhat. De persze volt dumálás még a sötétben!
Én is megörültem, mert csak úgy kipróbáltam a fényképezőgépet, hogy még egyszer tudatosuljon bennem az állapot, hogy no camera no foto, amikor is kikerekedett szemekkel vettem tudomásul, hogy műkszik!!!! Annyira örülök, egyből magamhoz szoritottam
Remélem többet már nem ejtem le.
Igen, Virág nagyon-nagyon apjára hasonlit (természetileg meg inkább rám), de mostanában már hallom vissza, hogy mintha kezd ez a gyerek az anyjára is ütni. Szóval alakul a csajszi
Virág egyébként a plüssmackót úgy kezeli, mintha a tesója lenne. Ezt halál komolyan mondom, totál odavan érte. Volt már bent az oviban is, de nagyon szépen megkérték a kedves szülőket (mármint apát és engem), hogy ugyan már többet ne vigye be a gyerek, mert altatásnál külön ágyat kellett a nagymacusnak adni, mert akkora és Virág ugye vele akart aludni. A szekrényébe, szekrényére nem fér, úgyhogy a maci igenis várja meg otthon szerető kis gazdiját. Régen a Lili baba volt ilyen, aztán a Hápi, ja nem bocsánat először volt Hápi, aztán a baba, de nagymacus, mióta megkapta azóta a TOP1-ben van benne
Persze azóta kapott közepes macit, meg kismacit, meg mindenféle macit azoktól, akiktől a nagyot, úgyhogy mindenféle kistesómérettel rendelkezünk már. De tényleg hihetetlen jó bundija van neki, van olyan is, hogy Virág úgy alszik el, hogy a nagymaci lába a párnája.Sőt, be kell, hogy valljam, hogy én is aludtam már vele, a fejem volt a lábán nekem is, és nagyon kényelmes volt.
Istenem, hogy én mennyit tudok irni! Teljesen kiszáradt már a szám!
És még mindig tudnék mit, mindjárt elgondolkodok egy kicsit, hogy most folytassam, vagy majd inkább holnap. Félek, hogy ha most fogom, akkor majd csak holnap hagyom abba....
Pedig még vacsit kell adnom apának, más dolgom most már nincs, vagyis lenne a vasalás, de elnapolom. Pár napot, még nem tudom mennyit, mert hiába a holnapi szabi, szombaton megyek dolgozóba.
Zárt topic: én benne vagyok, persze ott részletesebben ir az ember.
Na most abbafejezem magam egy kicsit, mert vacsit adok apának, de szerintem már csak holnap jövök vissza.
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok, Hugi