Sziasztok!
Három napja kb. nem jártam erre, most aztán egy csomót olvastam.
Össze is folynak a témák....
És nekem sincs még vonalzóm, már többször nekilódultam, de a végeredmény elmaradt!!!
Majdcsak egyszer...
Na, persze, én vagyok az oltásos-témás, negatív...stb...de könyörgöm, az első gyerekemmel úgy kikészített a 9 hónap, emésztésügyileg....hogy a végén a fél éves baba mellett mennem kellett a gasztrodokihoz, cső be alul-felül (bocsánat, őszinte vagyok), fekélyes vastagbélgyuszi, epe a gyomorban, aranyerek....hát...ezek után csoda, ha nagy nagy erőfeszítésembe került belevágni mégegy terhességbe???? Az vesse rám a követ, aki kipróbálta!!!!!! Már vagy fél éve nem jártam dokinál és most újra hányinger 24 órában, felfúvódás esténként, éjszaka, csak sósat bírok enni, húst nem! Hányni nem tudok, hogy megkönnyebbüljek, csak szenvedek és persze székrekedésem is van, dacára a sok zöldség gyümölcsnek! és folyton fáradt vagyok, a 3 évesem meg nem szeret aludni, így nincs sok pihi!!
Na, ezek után hadd ne szeressem már ezt a terhességesdit! Nem érzem magam önmagamnak, nem vagyok így teljes ember, csak egy legyengült változatom saját magamnak!! Nem a babát nem szeretem, dehogynem, tök cuki látni az UH-n, hogy ott dobog a picuri kis szívecske..., sőt, szülni is indulnék akár rögtön. Nekem szuper volt, fájt, de minden rendben volt nagyjából, 4kg-mal szültem elsőként, kicsit sérült a szülésben, de utána rögtön azt mondtam, hogy én ezt mégegyszer az életben szeretném átélni, olyannyira nagy dolog!!!!
A legszebb dolog volt eddigi 33,5 évem alatt!!!!! Csodálatos sztem a szülés!!!!
Na, de ez az első X hét (nekem anno csak a 14.héten lett kicsit könnyebb...), de még a szülés előtti napomon is totál rosszul voltam, nagyon fájt a gyomrom, alig bírtam enni...stb.
És egyáltalán nem vagyok negatív típusú ember!
Luna, Folti!
Egyetértek abban, hogy az első trimeszter nem a fészekrakásról szól, főleg ha nem az első babáról van szó! Nálunk a férjem sem most, sem a fiamnál nem is nagyon reagált a dologra, míg nem látszott jócskán a pocim!
Megértő és segít,ha kínlódom a gyomrommal, de a baba-téma még nem annyira foglalkoztatja, míg nem látványos! Pasi...
Na, meg még én sem vagyok túl nagy lázban, babakocsi, ágy és egyéb kérdés, hol van még a jövő nyár???
Konkri!
Jó pihit, Alsópáhok szuper!
Én nem messze lakom tőle, így sajnálok rá költeni, de nagyon tuti hely!!!!